Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Hunok a Lila kocsmával berendezve pusztítójukkal Miskolcon
  2016-11-01 17:09:31, kedd
 
  Az Antológia Humanát Hamvas Béla írta meg, a könyv beavatást jelent. Található benne a csillag áldozathoz jövő királyköszöntés, de nem a bibliában megírott ajándékokkal. A beavatottaknál szokás volt, hogy álfeszültséget míveltek, mert elméletben nagyfeszültségbe kerültek a beavatottak a könyv végére. Én 1991-ben voltam a csillag, akit lehullasztott az Idegosztály, így kerültem be az újságba is. Én voltam itt a csillag Toni Curtis helyett, ő lett volna a, akit az országból kimentettek, sztrárrá tettek. 1986-ben már én voltam a Főnix báránya Csepregi Éva és Gór Nagy Mária ínysorvadás szájával. Nagyfeszültségbe 1992-ben kerültem, azóta is ráz engem hatalmas erő, amit alig tudok uralni. A Múzsája a hunoknak a nyolcvanas évek óta vagyok, a Múzsával a hunok megváltoztatják Illyés Gyula Hunok Párizsban könyvfejezete szerint a világot, aki nekik élhetőbb és szebb jövőt hoz, ezért lehozták a földre. A hunok hun-ok szóösszetételből jöttek létre, könyvükben megtalálhatóak a japánok igen pán jelentéssel - is, akik idejöttek a Tatárdombra üzemet nyitni ezelőtt 10 évvel körülbelül. A Humana beavató könyv mellékletét képezi a Zsidók élete, élükön Heródessel.

A hunok magyarnak képzelik magukat, mint jehova csapások, felettük az orosz cseremisz pusztító áll, fogtalanító, a Lila kocsmával került Miskolcon berendezésre, életüket ember áldozással mentették meg 1995-ben. A svédek Lila kocsmához kerültek berendezésre a Humanából.
Müllerék tisztították ekkor az összes pusztítót egyszerre biblia olvastatással éveken keresztül.
Három pusztító van a bermudások és fekete sárkány népe mellett, akiket felemeltek: a spanyol zöld szemem kék, Katika néven, kislányként megírva az Illés apokalipszisben Török Erzsébettel Tiszaújvárosban berendezve, húsz éve ismételve a sorsát gyalázattal. A sátoraljaújhelyi Elzettben dolgozott a zöld-szemem kék pusztító kezdet újhelyi honfoglalók közé rendezve, de Szarvast is Bertalan utcáról így emelték. A spanyol pusztító Gina Lolobrigida atlantiszi aranyhalak helyett támadott meg, kiszedve a kommunikációs részeimet, mint a mandulámat 1983-ban, miközben Müllerék a szívemet szurkálták, eltörte a bal fülemet. Horváth Charli a cseremiszeket jelenti a Bertalan utcához rendelve, Ágnessel rendezték be a pókot. De idetartozik a pók özvegye is, amit a japán Yoko jelent. Ezek halál népek Nagy Anna mellett, akinek a sorsát a Vörös Oroszlán alapján születésem óta hajtják végre megmentve a nemesekkel őt. A lányom tartott el helyette, míg a világ végét Biblia alapján begyűjtéssel Jeruzsálem helyetti támadással végrehajtották, a Tatárdombon Vicián Sándor Halak szülött helyett rajtam Ufók leszállításával.

Török Erzsébet, Paduchné sorsát dr. Túri Ferenc által berendezett pszichiátriai orvosok, pszichológusok és az elmebetegek ismételték 1995-ben a Mosó Masa mosodájával együtt, akik Miskolc-Kiliánnal Noé bárkáját építettek, példájukat követték az amerikai utcanépek, akiknek új házakat épített a magyar média ott is. Paduch a mesekönyvnek egy állatát jelenti. Nem akartam kiiírni a nevét, de annyira régen tart már az áldozásuk, már nem bírom tovább. Király Linda sorsát 18 éve ismétlik, mint halál reformátusát, melleimnél fogva kínozva engem, mert Linda.

Az 1956-osokat az ember áldozó város vállalta fel, mivel már nekem végem van, ők szétmentek könyveik rajtam történő végrehajtásával szerte a világban, amióta rendszerváltás néven idehoztak magukhoz folytatni az apokalipszist, felemelkedni magyarként. A Köztársaság tér Miskolcon kb. 10 éve ismételve az 1956-os eseményeket, csak az egyik könyvet jelenti.
Kb. három éve ismételten befejezték az utcai apokalipszist Lévai Anikó forgószelével, Orbán Viktor romániájával Olaszliszkán, Benkő Lajos finnugor magyar helyett ezúttal én voltam az áldozat. Benkő Lajos halálából nevét felvette Benkő Dániel a Dávid Mónikával berendezett Rákóczi tér fertelmeskedőivel. Azóta perverz népüket vitték szerte a világban, az övéké Balla ebből az utcából, Csisztu Zsuzsa a II-es elméről már fehérre tisztulva. Orbán tehát 1989. után is romániai apokalipszist hajtott végre a menhely cigányaival, Szulák Andrea Xénia láz néven berendezett halál népévek a II-es elméjéről Miskolcnak, húsz éve ismétlésben is, Fenevad rózsakereszteseivel a Mészáros Kata kocsmának. Hozzájuk tartoznak az isten gyermekeiként magukat tartó korláti cigányok Illés apokalipszisból Korlát berendezésével az Első villamos alapján, akiket lyuggató ufók támadtak meg húsz éve, majd engem a cigánytelepük. A Fenevad népeinek kézfeje meg van jelölve, tüzet hoznak le az égből.

A Mészáros Kata kocsmához tartoznak Miskolcon az ötágú emberszabású csillagosok kommunistákkal együtt. Pár hónapja itt tartott koncertet a Grófo a cigánysággal. Azt tesznek a borsodi cigányok, amit az okkultisták, embert áldoznak. Oka az, hogy a börtön megteremtette őket szerepre, amit nem akartak vállalni azzal, hogy mártírok - ahogyan mindegyik mártír lett visszamenőleg időben, még a zsidó húsállatok is, a barakkosok. Előttem lakott itt egy barakkos, mint Magyarország, Benkő Lajos gyilkosa. Barack Obama nevével ismételték a történelmet. Mindenki áldozat, aki nem emberként született Müller Péter felfogása szerint, maga is az. Jaj neked pusztító, ha bevégzed a pusztítást, el fogsz pusztíttatni, olvastam hatalmas erővel körben magamon a Bibliát. A pusztítók mártírok lettek, mert őket így teremtették meg. Mártír mindegyik, mint a Simontornyi elmeosztály, amivel kezdtek pár hónapos koromban, a szlovák elmeosztállyal. A város önvédelmet végzett, embert mutatott fel minden csapásnak. Horváth Gyula borsodi cigányköltő kezdettel és Farkas Flórián folytatással a romániai cigányság végrehajtotta a két utca apokalipszisét az embereken. Fuhrman Imrével a börtön cigányság emelkedett a kilencvenes évek elején, már Miskolc 1990-ben velük együtt küldött a nyomorba, munkanélkülire a Kiss Tábornok utcai Asztalos folytatással. A gyilkosok olyan életet éltek születésem óta, ami méltatlan hozzájuk, mint megmentettek, ember áldozással emeltek. Járták a világot, míg rajtam végrehajtották a könyveiket, szerepeiket, végtelen hosszabbítást rendezve.

A fekete sárkány Bodrogközbe rendezett halál népét bevitték a városokba, engem akart a volt férjem megölni helyettük, ismételte rajtam a sorsukat a hetvenes évek végén. Réfi Gyöngyi jelentette a fekete sárkány mellettünk albérletben.

A sámánok a Bertalan utcához vannak berendezve, tisztították őket pár éve a Pszichografológiája alapján Baratta Áginak, akinek a sorsát születésemkor kezdték el nagypán okkultista népének töréseivel, betegségeivel, kelet és cigányság emelésével egyetlen közös áldozással. Ez egész kelet népét jelenti, karmikus Sátán népeit. Külön berendezésre kerültek Töreky néven az Illatos kert arabjai, meg a Mohamedéi a két utcába.

Világ csapásait jelentik a megyei névtár lakói, ezer éve. akik sorsát kilencven éve embereken hajtották végre, mai napig tart a közös tivornya. Mi közöm volt nekem a Jehova fekete mágusainak bibliájához és a debrecenihez? A darabokra hullott nagy-Magyarország címereihez?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Márai Sándor: November
  2016-11-01 09:25:36, kedd
 
 

Az ifjúság álmodik, és nem tud semmi biztosat az évszakokról. Számára a díszletek változnak csak, az élet sugárzó játékának díszletei. Az évet úgy látja, mint négyfelvonásos színjátékot. Mikor az ifjúság életérzése múlóban, érzékenyen figyelni kezdünk a külső változásra: novemberben nemcsak bőrünk érzékeny, hanem lelkünk is. Valami történik, ami nyugtalanít. A télbe úgy lépünk a napokban, mintha gy komor mondakör valóságosan életre kelt volna. A tél egyszerre mondakör és barlang, kissé betegség és kissé városiasság, s ugyanakkor vannak benne fókák, rozmárok, átutazó külföldi énekesek, diplomás hólapátolók, van benne kamillatea és forralt bor, s van benne fülledt és szorongó várakozás, mintha magunkra maradtunk volna a világban, egyedül sorsunkkal, mely zúzmarás és komor. Mindenekelőtt - és mindenekfölött - fázunk. Mint egy középkori város lakói, kiket váratlan támadás ért, lázasan, kissé fejvesztve készülünk a védekezésre: szenet rendelünk, vastag ruhákat szellőztetünk, beöltözünk a tél jelmezeibe, félünk valamitől. Nemcsak a hidegtől félünk. Álmainkban még feldereng egy kegyetlen élmény, a jégkor emléke. Gyermekkorunkban szívesen lapoztunk egy színes rajzokkal ékes könyvet, melynek ez volt a címe: A tél örömei. A képeken nagyapó, keménykalappal fején, fehéren és rózsaszínen korcsolyázott, mint egy megőrült hóember, mindenfelé szánok csilingeltek, a behavazott fák violaszín csillogással álltak az alkonyi, hideg napsütésben. Mindez elmúlt. Nyarak és telek megtanítottak rá, hogy a télnek nincsenek ,,örömei", nincs más, igazi élet, csak az a pogány és vad öröm, mely elragad mindent, ami él, ha fény esik rá. Novemberben sértődötten kezdek élni. Kezdődnek az irodalmi felolvasások, melyek untatnak, kezdődik az a csendes és szanatóriumszerű szobaélet, mikor úgy ébredünk a szürkén-nyálkás reggelre, mint a betegség napjaira, kezdődik a mesterséges fény és mesterkélt hő időszaka. Már nem örülök a télnek; csak az ifjúság tud e barbár ünnepélynek örülni. Disznótorra nem járok, mert nem bírja a gyomrom, bálba nem megyek, mert kövér és magányos vagyok, korcsolyázni nem tudok, és sízés közben mindenki eltöri sípcsontjait. Marad az irodalom, a füstös kávéház, mely már délelőtt is sötét, a vastag ruhadarabok és légcsőhurut. Mindez sovány öröm.
A szobát befűtötték, a kályha elé állok, oly kedvetlenül, mint a rab, aki megkezdi fogházbüntetését. Öt hónapot kaptunk. Talán kibírjuk.
 
 
0 komment , kategória:  Emberi bölcsesség és ami marad  
Kohut Katalin: Szívemben őrzött gyertyalángok
  2016-11-01 07:12:27, kedd
 
  Kohut Katalin: Szívemben őrzött gyertyalángok

Szívem töviskoszorús volt egykor,
Jégcsappá dermedt,
S a jeget körbeölelik a halottakért
Gyújtott gyertyalángok,
A meg nem értett halál
Miatti kételyekkel.

Míg élek, emlékezem,
Gondoskodnom kötelesség
Emlékükről, megőrizve
A nagybetűs Emberségért
Emelt fehér igazság zászlaját.

Egyszer - azt ígérték -
A háztetőkről is az igazság
Szavait fogják kiáltani,
Az ártatlan szenvedőkért
Felemeli szavát a világ.
Emlékezem nehéz terhekkel,
Felidézem szeretteim arcát, hangját,
Tetteit, mozdulatait.
Igaz barátaim mind meghaltak,
Nem marad más, csak közöny,
Könyörtelenség, gyalázat.

Ebben a cudar világban
Egyetlen kívánságom,
Hogy elégtételt adjanak szavaim,
Méltó emléke legyen
Minden igaztalan halálnak.

Nem könnyű, nehéz szavakba
Önteni a történéseket,
Mennyivel egyszerűbb lenne
Most is boldogan élni
Egymás mellett békében!

A gyász napjait naponta megélem,
Ahogy szaporodnak az emlékek
A mindig újabb haláloktól.
A szív nem dobog többé,
A tüdő leáll, megszűnik az élet,
Ennyi egy ember élet.

Még azt sem mondhatták el,
Hogy megélték az öregséget,
Volt idejük felkészülni
A végleges elaluvásra.
Jó lenne hinni: az embernek
Is lehet egykor feltámadása.

2011. október 29.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2016.10 2016. November 2016.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 68 db bejegyzés
e év: 832 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 68
  • e Hét: 1217
  • e Hónap: 7458
  • e Év: 59724
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.