Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
Álhír:
  2016-11-14 18:02:59, hétfő
 
  Álhír:
Orbán Viktor ma az Országgyűlésben határozottan megvédte Rogán Antalt és közölte, "minden egyes támadás csak megerősíti Rogán pozícióját.", egyúttal határozottan felszólította kormánya tagjait és a Fidesz vezetőket, hogy törekedjenek legalább annyit összelopni, mint a propagandaminiszter és akkor egységesen mindegyikük 700 ezer forintos Berluti táskával járhat, ami persze a jövőben kötelező is lesz.
A helikopterrel való közlekedés és a mindennapos reggelizés a Four Seasonban szabványosítása a közeljövőben várható - tette hozzá a miniszterelnök huncut mosollyal ülvén vissza helyére a frakció vastapsával kísérve.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nekem sül le a pofámról a bőr, pedig neked kellene, Orbán ne
  2016-11-14 17:27:40, hétfő
 
 
Nekem sül le a pofámról a bőr, pedig neked kellene, Orbán nevű ember


,,Politikai blöffökkel, politikai bulvárral nem foglalkozom, politikai blöfftámadással sem, csak a kormányon belüli teljesítménnyel.
Ami eddig Rogán Antal ellen irányult, az az ő pozícióját megerősítette.

Nehogy azt higgye, hogy ezek a vádak megrendítenek minket, vagy hogy egyáltalán gondolkodásra késztetnek.




Az elhangzott vádakat nevetséges, gyermekded blöffnek tekintem, és nem veszem őket komolyan.

Ha egy szó is igaz lenne az ügyeiből, már büntetőfeljelentést tettek volna. Ezek politikai blöfftámadások, amiket nem veszek komolyan. Minden támadás, amit eddig hallottam, a miniszter iránti bizalmam növelte."
A fenti ábra szerint az Orbán nevű egyén ma bemerészkedett a parlamentbe, mert még mindig ő a miniszterelnök (26 éve képviselő és 14 éve miniszterelnök - ő mondta, nem én) és mégiscsak hétfő van, ilyenkor pedig az azonnali kérdések és válaszok órájának csúfolt szégyenletes közjáték zajlik az országnak házban, ahol valamiért neki is prezentálnia kell. A mai előadás után állítom, hogy sokkal jobban járna mindenki, ha ezt a műfajt felszámolnák örökre. Mellékinformáció: az ember ábrázatát elnézve szerintem a rózsaszín tablettákat ma kicsit túltolta.

Mostanáig meg voltam arról győződve, hogy ennek a küldetéstudatos faszkalapnak van némi agya és lelkiismerete és ha engem hülyének is néz, egy idő után azt nem engedheti meg magának, hogy azokat is kreténbarmoknak nézze, akik rá szavaznak 26 éve. Orbán ma egyrészt szimbolikusan átvette a Matolcsy Blöff Gyuri díjat, másrészt szénné alázta a nem létező polgári Magyarországot és mindenkit, aki szerint Rogán Antal joggal-okkal a legvisszataszítóbb figurája az egyébként is erkölcsi árvízkárosultak kiélezett versenyéről híres politikai porondnak.

Az történt tehát, hogy sorban Varga László (MSZP), Szél Bernadett (LMP), Harangozó Tamás (MSZP) és Szilágyi György (Jobbik) képviselők kérdezték az elborult tekintetű egyént Rogán Antal pártkatona viselt dolgairól, amely gazemberségek hosszú sora a belvárosi ingatlanpanamától a helikopterezésen át napjaink Kertész Balázsos, grúz üzletemberes, Habony Árpádos ügyletéig ível. Rogán sorozatos, tényszerűen bizonyítható hazugságai, kétes ügyletei, bűnöző-gyanús egyének körüli sündörgései, a hazugságokat követő, nevetséges magyarázkodásokba csomagolt lebukásai után a parlamenti ellenzék arra volt kíváncsi: meddig lehet ezt az embert pozícióban tartani?

Úgy vélem, jól jegyezzük meg, nagyon jól jegyezzük meg Orbán úgynevezett válaszait, hogy majd akkor, amikor a bűnbanda lebukik, a jogi és morális felelőst ne kelljen túl sokáig keregélni. Ez 20016 novemberében, 26 évnyi képviselőség és aktív politizálás után az ország felelős miniszterelnökének érdemi válasza azokra a dokumentált, igen súlyos vádakra vonatkozóan, amik kormánya egyik tagja körül, egymáson túlmutató botrányok formájában hullámzanak. Mit csinál konkrétan az Orbán nevű pökhendi, vérbunkó (a kérdések elhangzása alatt sűrűn nagyok nyelő) ember? Belehörgi a nemzet napról napra egyre sápadtabb pofájába, hogy minél korruptabb, alávalóbb gazember valaki, a magyar kormányban annál biztosabb helye van. Ennyi. Ez történt ma, miközben a hozzá hasonló szépen fejlett, retardált alfahímek alig titkolható elégedettséggel élvezkedtek a háta mögött.

Ez ma Magyarország első emberének szellemi és morális állapota, a közügyekhez való hozzáállása. Nyílt üzenet a tábornak: Rogánt nem cseszegetni, egyébként mindenki azt csinál, amit akar, egészen addig, ameddig az nekem jó. A plebsznek meg bele van szarva a szájába. Sajnálom, de én ezt nem tudom másképp értelmezni. Nem az én számba, a mindenki szájába. Kivétel nélkül. Nem tudok emberhez méltó szavakat találni arra, hogy miután Rogánról naponta kiderül, hogy annál is gátlástalanabb, korruptabb, rongyrázóbb, hazugabb paraszt, mint tegnap volt, az ország miniszterelnöke méginkább a kebelére öleli. Minek hívják ezt? Valaki meg tudja mondani? Ez a nép szolgájának válasza európai kultúrkörökben nemzetbiztonságilag is aggályos ügyek kapcsán? Hogy blöff, hogy támadás, hogy alaptalan vádaskodás, hogy gyermeteg, hogy annyira sem méltatjuk, mint a cipőnkre ragadt trágyát?

Mennyire lehet még megalázni ezt az országot, csúfot űzni annak intézményeiből és polgáraiból? Ez a moralitás, a NER mércéje? Ez a követendő keresztény-nemzeti példa? Hogy szemrebbenés nélkül hazudozó, többszörösen lebukott (a lebukás alatt az eltitkolni szándékozott/letagadott akciók nyilvánosságra kerülését értem), bűnözőkkel számtalanszor összefüggésbe hozott egyéneket becsülnek meg, akik kemény hülyének nézett kisemberek féléves fizetéséből vesznek táskát, és a földbuta, életében nem dolgozott feleségük szoknyája mögül üzennek, hogy én ezt is megtehetem, idióták?

Az Orbán nevű ember ma könyörtelenül geci stílusban tette világossá (tudtuk, csak nem sejtettük), hogy Rogán korruptsága nem bűn a Fideszben, hanem megbecsülést és tiszteletet parancsoló erény. Hogy az ellenzéki pártok semmi újat nem voltak képesek neki mondani, hiszen minden az ő tudtával, beleegyezésével, utasítására történik. A Rogán Antal nevű suttyóparaszt iránti bizalom töretlen és egyre mélyebb, a gazdagodásával, rongyrázásával semmi gond nincs. Értjük, Orbán nevű Viktor! Egyre jobban értjük, hogy aki elviszi a balhét helyetted, aki önfeláldozóan kiteszi magát az egyre védhetetlenebb ügyeknek, mert addig sem veled foglalkozunk, ameddig a végrehajtót ostorozzák és nem téged, addig ez a bajtársiasság minimuma. Hogy egy egész országot szemen köpve kiállsz és megvéded. Cáfolni nem tudsz, érveid nincsenek, a tények nem zavarnak össze, sőt arra a példátlan aljasságra is képes vagy, hogy a Polt Péter legfőbb ügyész által foglyul ejtett igazságszolgáltatás országában a büntetőfeljelentést is a szádra veszed. Felértél a csúcsra, ember!

Schmitt ÁLamfő Pált és Hende Csabát nem volt oly nehéz elengedni, egyik hülyébb volt mint a másik, de gyaníthatóan nem nyúltak le milliárdokat. Rogán viszont nyakig benne van a legsúlyosabb korrupciós ügyekben. Érthető, hogy amennyit csak a letelepedési kötvényekkel összegereblyézett neked, az ánuszát csókolgathatnád reggeltől estig. Nincs visszaút, nincs megállás, nem lehet gyengének látszani, innen már csak a fal van, aminek fejjel lehet nekirohanni.

Miközben pályafutásod legbotrányosabb alakítását nyújtottad ma az Országgyűlésben, amelynek falaira nézve is szégyen, hogy hová züllesztetted a politikai párbeszédet, a közélet erkölcsi színvonalát, miközben magabiztosságot mímelve sütkéreztél talpnyalóid gyűrűjében úgy, hogy egyetlen kérdésre nem tudtál érdemi választ adni, emlékeztetnélek a minap elhangzott győzelmi jelentésedhez:

...visszatérhetünk az igazi demokráciához, visszatérhetünk a politikai korrektség bénító kényszerétől megszabadult egyenes, őszinte beszédhez.
Hát íme, ez neked az őszinte, egyenes beszéd: a Matolcsy Györgyöt megszégyenítő, sarokba szorított patkány eszelős vinnyogása, a valóság teljes kizárása mindenhonnan. Azé az emberé, aki gyávaságában, gerinctelenségében ma is képes volt az elmúlt nyolc évet ekézve megkerülni a hozzá intézett kérdésekre adandó válaszokat.

Soha nem gondoltam volna, hogy ez az ember képes ennyire mélyre süllyedni, de az még így is vigasztal, hogy ezt az embert azok fogják falhoz állítani, akik 26 éve csodálják. Amikor rájönnek, hogy Rogán az ő jövőjüket lopja, nem csak az enyémet. Hogy a stadionokban nem lehet kemoterápiás kezelést végezni. Hogy az ő gyereküknek sincs itt jövője, mert felzabálták a luxushelikopterek. Hogy az ellopott földekre nem tehetik a lábukat, az összeharácsolt kastélyokhoz nekik már nincs közük. Hogy az unokájukat csak képen látták, pedig már három éves.

Na majd akkor kapd elő újra az őszinte beszédet, akkor mondd, hogy blöff, vádaskodás, támadás, nevetség és szánalom. Majd akkor mondd, Orbán nevű ember! Addig még az én pofámról ég le a bőr. De csak addig.


http://kolozsvaros.com/2016/11/14/nekem-sul-le-a-pofamrol-a-bor-pedig-neked-kelle ne-orban-nevu-ember/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kutatás: a polgári szavazók elhagyták a Fideszt
  2016-11-14 17:20:54, hétfő
 
  Túl sok barom szavazna még mindig erre a régi rendszerből visszmaradt, gerinctelen hordára. 27% hülye van az országban.
... nem az ember "polgári" létével, és a konzervatív mivoltával vannak itt a gondok... ezt látja mindenki ! ...a gond azzal van, hogy egy nyertes kissebbség / 27 % - os !! / , - de magát kétharmadosnak tituláló banda hülyére veszi a többséget , a saját maga által kreált törvények alapján !!!!




Kutatás: a polgári szavazók elhagyták a Fideszt

MA, 09:13
Naszádos Péter közgazdász "A magyar nemzet politikai értékrendje" címmel készített nemrégiben felmérést.


Az Index azt írja, a kutatás majdnem reprezentatív, ugyanis az 1200 megkérdezett azok közül került ki, akik rendelkeznek telefonkészülékkel.
A pártpreferencia-vizsgálat során a Kétfarkú Kutyapárt is elért 4 százalékot a teljes népességet vizsgálva:
Fidesz: 26%
MSZP: 12%
Jobbik: 10%
DK: 4%
Kétfarkú Kutyapárt: 4%
LMP:3%
Együtt:2%
Párbeszéd (P): 1%
Liberálisok:1%
A meglévő pártok és ideológiák viszonyát vizsgálva a kutatás fontos következtetésre jutott:
A Fidesz-KDNP jelenleg már nem mondható polgári pártnak. Szavazóinak 65 százaléka jobboldalinak, 20 konzervatívnak mondja magát, és csak 15 százalék vallja magát polgári gondolkodásúnak.
A jobboldali szavazók másik fele a Jobbik táborát erősíti. (78 százalékuk jobboldalinak, 22 százalékuk konzervatívnak mondja magát).
Az LMP-sek közül senki nem vallotta magát a baloldalhoz közelinek (68 százalék polgárinak, 32 százalék konzervatívnak.)
A Kétfarkú Kutyapárt szavazói közül 25-25 százalék mondja magát konzervatív baloldalainak, illetve szociáldemokratának, 23 százalék polgári, de a relatív többség, 27 százalék nem tudja/nemakarja magát sehová besorolni.
Az MSZP-szimpatizánsok között legerősebb bázissal a szociáldemokraták rendelkeznek itt (43 százalék), 32 százalék konzervatív baloldalinak, 17 pedig simán baloldalinak vallja magát.
A DK-sok szinte fele-fel arányban vallják magukat konzervatív baloldalinak és balliberálisnak (48-52).
A pártot választani nem tudók táborát 73 százalékban polgári és konzervatív baloldali szavazók alkotják (37 és 36 százalék).
A kutatás egyik legfontosabb konklúziója, hogy
a polgári szavazók elhagyták a Fideszt,
és a pártot választani nem tudók táborát gyarapítják.
A Fidesz talán legnagyobb szerencséje, hogy ezt a polgári tábort a jelenlegi pártok közül egyik sem képes megszólítani
- írta a kutatás.


http://propeller.hu/itthon/3251411-kutatas-polgari-szavazok-elhagytak-fideszt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ha legközelebb rossz napod van, gondolj a következőkre:
  2016-11-14 17:12:32, hétfő
 
  Ha legközelebb rossz napod van, gondolj a következőkre:
Egy Sziámi ikerpár egyik tagja vagy. A válladnál hozzád nőtt testvéred homokos. Te nem vagy az. Ma egy forró randevúja lesz. Csak egy seggetek van.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Trump sározására szakosodott libsiknél jól lehet keresni az
  2016-11-14 17:01:03, hétfő
 
  Trump sározására szakosodott libsiknél jól lehet keresni az egésznapos tüntetésekkel!


STOP TRUMP - up to $1500/week hide this posting

compensation: $15 per hour-$18 per hour
employment type: employee's choice
non-profit organization
Hiring Immediately! Call Today Start Tomorrow!

$15 - $18 hourly rate + bonus + overtime! up to 77 hours per week!
Drivers Earn Gas Reimbursement!
Morning and Evening Shifts

No previous experience required
Full time and part time positions
Weekend positions available
No fundraising!
No commission!

Call 267-606-5147
Principals only. Recruiters, please don't contact this job poster.
do NOT contact us with unsolicited services or offers


https://philadelphia.craigslist.org/npo/5862770802.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A rövidlátó tévét néz. Egyszer csak kikiabál a feleségének:
  2016-11-14 16:57:02, hétfő
 
  A rövidlátó tévét néz. Egyszer csak kikiabál a feleségének:
-Mama, gyere gyorsan! Szexfilm megy a tévében!
Az asszony besiet, majd megszólal:
-Te hülye, miért nincs rajtad a szemüveged? Fidel Castro banánt eszik...
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Nem vicc: Kutyaügyi biztost nevezett ki a magyar miniszter
  2016-11-14 09:01:45, hétfő
 
  Nem vicc: Kutyaügyi biztost nevezett ki a magyar miniszter
2016. nov. 12. 14:53


Mezőszentgyörgyi Dávidot nevezte ki Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter arra, hogy lássa el a kutyákkal kapcsolatos génmegőrzés területén szükséges koordinátori feladatokat.

Az egyik kiemelt program a kilenc magyar kutyafajta eredeti tulajdonságait őrző állami génbankok kialakítása, melyben populációs ellenőrzések és kutatások, illetve genetikai minták gyűjtése és az örökítőanyagok biztonságos megőrzése fog történni a jövőben.

A nemzeti kutyafajták fenntartási programjának keretében olyan állami tenyészetek létrehozása a cél, melyek lehetővé teszik a fajták egykori hasznosításának megfelelő pásztor-, terelő- és vadászkutya tulajdonságok megőrzését, fejlesztését és hosszút távon való tenyésztését - írja a Népszava.


http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/kutyabiztost-nevezett-ki-a-foldmuvelesugyi-m iniszter/z7mx9xg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Választási béremelést ígér a kormány
  2016-11-14 08:07:33, hétfő
 
 
Már vártam mikor kezdik huzigálni a mézesmadzagot a nép orra előtt, hiszen jövőre választási évnyitó lesz. Hurrá szavazzunk a rezsirizsákra, a manyup pénzek lenyúlóira,az ország 50 évre eladósitóira (Paks2; Kínai vonat; olimpia.) a még idén költsük el az EUs pénzeket 2024 ig,ki tudja mi lesz.
FOLYTATJUK!!!!!
A 4 millió nyugdíjas 0,9% emelése nagyon kevés lesz a választási győzelemhez...majd szavaznak az ukránok,erdélyiek.
2600-as évekre elérjük a nyugat-európai szintet?
Igen ha a nyugat megreked és nem fejlődik tovább.


****


Választási béremelést ígér a kormány

Népszava|2016. nov 13. 18:34


A közszférában örülnek az alsó bérkategóriák pénteken bejelentett emelési javaslatának, de biztosak benne, hogy az komoly bérfeszültségeket teremt, ha a régebben dolgozók fizetése változatlan marad. A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) követeli, hogy a lépés ne járjon további elbocsájtásokkal vagy a társadalombiztosítási alapok szűkítésével.

Véglegesen vissza kellene állítani az érdekegyeztetés korábbi rendszerét, amikor valamennyi szakszervezeti konföderáció együtt tárgyalhatott a munkaadók és a kormány képviselőivel - jelentette ki a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumának (VKF) múlt pénteki kibővített ülése után a Népszavának nyilatkozó Földiák András. A Szakszervezetek Együttműködési Fórumának (SZEF) vezetője többször kérte ezt az utóbbi években, mert méltatlannak tartja, hogy a kormány szabadon váltogathatja, mikor hívja meg az egyeztetésre a közszolgálatban érdekelt szakszervezeteket és mikor nem. Varga Mihály hat éves béremelési ajánlata, benne a 2017-re javasolt 15 százalékos minimálbér, illetve a 25 százalékos garantált bérminimum emelés megfelel az általuk megfogalmazott elvárásoknak, mégsem felhőtlen az örömük.

Az érdekvédő kiemelte, hogy a közszolgálatban dolgozók közül nagyon sokan kapják felsőfokú végzettség mellett is a szakképzetteknek járó garantált bérminimumot, ennek emelése nekik nagyon jó, de a magasabb bérkategóriákat elért társaik helyzetén nem javít. Vagyis az, hogy a javaslatban szereplő 25 százalékos emelés alulról felfelé tolja a közszolgálatban használt bértáblákat, egész biztosan belső feszültségeket kelt valamennyi munkahelyen - érvelt Földiák András. Szerinte a közoktatás, az egészségügy, a szociális ágazat, a felsőoktatás, a kulturális szféra munkavállalói, köztük a közművelődés, a közgyűjtemények, a zenekarok szakemberei, az önkormányzati és állami közigazgatás, a rendőrség, bíróság, katonaság, tűzoltóság területén eddig is gondot okozott, hogy egy szaktanfolyam elvégzése után a 18-20 éves fiatalok majdnem ugyanazt a bért kapták, mint évtizedek óta a pályán lévő 20 évvel idősebb társaik, de ezt a feszültséget az alsó kategóriák magas emelése tovább fokozza majd.

A SZEF az utóbbi hónapokban nem riadt vissza sztrájkok szervezésétől sem a helyi önkormányzatoknál alkalmazott hivatalnokok 30 százalékos béremeléséért. Az elnök azt hangsúlyozta lapunknak: ehhez a követeléshez tartják magukat. A pénteki tárgyaláson ugyanis nem hangzott el, vajon ennek a körnek a magasabb bérét ki finanszírozza, ad-e az állam ennyivel magasabb összeget a településeknek a hivatalaik működtetésére, vagy most is azt várja, hogy a községek és városok maguk gazdálkodják ki a többletet. Földiák reméli, hogy a kérdésről napokon belül egyeztethetnek a kormánnyal, bár az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács (OKÉT) összehívását csak november 20-a körülre ígérte a kabinet. A konföderáció azt is változatlanul követeli, hogy azok a közszolgálatban dolgozó technikai vagy gazdasági dolgozók, akik az utóbbi évek béremeléseiből nyolc éve rendre kimaradtak, a kormány ajánlatánál magasabb, 30 százalékos béremelésben részesüljenek.

Földiák András azt is hangsúlyozta, tartja magát a félelem, hogy az eddig bejelentett létszámleépítéseknél is több dolgozó elküldésével akar fedezetet teremteni az állam a béremelésekre. Ráadásul a kormány tagjai, különösen Csepreghy Nándor miniszterhelyettes teljesen szakszerűtlenül használja a foglalkoztatási kategóriákat, ami könnyen zavart okozhat annak eldöntésében, kire vonatkozik a nemzetgazdasági tárca béremelési ajánlása. A Miniszterelnökség parlamenti államtitkára ugyanis sokszor emlegeti az állami szférát, amelyből egyik nap 150 ezer, másik nap viszont csak 20 ezer embert akarnak elküldeni, miközben ilyen foglalkoztatási kategória sem jogilag, sem gazdaságilag nem létezik. A SZEF elnöke azt is hozzátette, hogy ha az állam tulajdonában lévő, de nyereségérdekelt vállalatokat, amilyen például a MÁV nem sorolnák abba a körbe, ahol az állam adja a fizetéseket, akkor a 700 ezer tényleges közszolgálati létszám alig lenne magasabb a többi európai országban ebben a körben foglalkoztatottak arányánál. Ez pedig semmiképpen nem indokol tömeges elbocsájtást. Az sem lényegtelen szempont a szakszervezeti vezető szerint, hogy ebben a körben a kifizetett bérek majdnem 60 százaléka garantáltan azonnal visszakerül az állami kasszába a járulékokon és adókon keresztül.

Arra a kérdésre, vajon az eddig elindult életpálya-modelleket hogyan befolyásolja a legalacsonyabb kategóriák drasztikus emelése, a SZEF elnöke úgy reagált, hogy a helyzet ott is rossz, ahol működik ilyen. Emlékeztetett a pedagógus életpálya ,,rettenetes" minősítési rendszerére, amely nem a valós pedagógiai munka minősége alapján hozott létre nagyon nagy fizetési különbségeket. Földiák szerint nem az az érdekes, hogy életpályának nevezik vagy sem, hanem az, hogy ismét egységes alapokra kellene helyezni a közszolgálati előmeneteli rendszert. A szakszervezeti vezető álláspontja az, hogy a kiugróan magas béremelési ajánlattal a kormány elismerte, hogy eddig nyomorszinten tartotta a magyar munkavállalókat. A munkaadóknak javasolt 4 százalékos jövő évi járulékcsökkentéssel kapcsolatban pedig megjegyezte, a tárgyalások folytatásakor ragaszkodnak majd annak rögzítéséhez, hogy erre hivatkozva a kormány nem csökkentheti a társadalombiztosítási alapok kereteit, vagyis nem csökkentheti például a nyugdíjakat.

Egyharmad nem tud félretenni
Egy hét országban elvégzett felmérés szerint Magyarországon a megkérdezettek 26 százalékának javult, 40 százalékának nem változott az anyagi helyzete az utóbbi 2-3 évben, 33 százalék viszont úgy érzi, hogy romlottak a pénzügyi lehetőségei. Az Erste Csoport telefonos kutatása alapján a megtakarítók körében Magyarországon nőtt a legjobban a havi megtakarítások összege: a tavalyi 14 900 forint helyett 2016-ban 16 148 forintot tudnak havonta félretenni, de még így is a sor végén kullogunk. A megtakarítások bérekhez viszonyított arányát tekintve csak Romániát és Szerbiát előzi meg Magyarország. Napjainkban a magyar társadalom 60 százaléka gondolkozik tudatosan a megtakarításokról, de elsősorban a váratlan kiadásokra tesznek félre az emberek.
A megkérdezettek 39 százalékának viszont semmilyen megtakarítása, félretett pénze nincs.

Gulyás Erika


http://nepszava.hu/cikk/1111725-valasztasi-beremelest-iger-a-kormany
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A liberálisok nem tudnak beletöródni a vereségbe: Soros Györ
  2016-11-14 07:56:50, hétfő
 
  A liberálisok nem tudnak beletöródni a vereségbe: Soros György szervezete áll az amerikai zavargások mögött


2016. november 14. 06:28
Hunhír.info


Az amerikai Beitbart News értesülései szerint a Soros György által finaszírozott MoveOn.org egy felhívást tett közzé, melyben minden Clinton-szimpatizánst felszólítottak arra, hogy csatlakozzanak az általuk szervezett tüntetésekhez, melyekben “Donald Trump bigottsága, idegengyűlölete, iszlamofóbiája és nőgyűlölete" ellen tiltakoznának.


A szervezet eddig körülbelül kétszáz demonstrációt szervezett Trump választási győzelme óta, s hangadói nem titkolják el, hogy nem fogadják el azt, hogy a republikánusok nem csak az elnökválasztást, de a kongresszusi és szenátusi választásokat is megnyerték, ezzel pedig gyakorlatilag abszolút többséget szereztek az amerikai törvényhozásban.

A MoveOn.org a választás napján megjelenített nyilatkozatban arról beszélt, hogy “Ebben a percben magunkról, családjainkról és barátainkról kell gondot viselnünk, legfőképpen azokról, akik az első sorból szembesülnek majd a gyűlölettel, vagyis a mexikóiakkal, nőkkel, bevándorlókkal, menekültekkel, feketékkel, muszlimokkal, leszbikusokkal, melegekkel, biszexuálisokkal, transzneműekkel és még sokakkal."

Az RT politikai elemzője, Marko Gasic szerint az ilyen jellegű megszólalások célja egyértelműen a megfélemlítés. “...a Soros-vezette szervezetek ténylegesen azt mondják az "ártatlan" tüntetőknek, hogy Trump veszélyt jelent rájuk nézve annak ellenére, hogy ő az egység hirdetésén kívül semmit nem csinált a választások megnyerése óta."

Trump győzelme váratlan és súlyos és váratlan csapás a Soros-Clinton párosra. “A választások során az ő kezükben volt az összes jelentős médium, velük volt a hatalom, rengeteg pénzt fektettek a kampányba és mégis veszítettek." - fejtette ki Gasic. - “Közös pontként jelenik meg Soros és Clinton világnézetében, hogy az egyetlen demokrácia aminek létjogosultsága van egy olyan egypártrendszer, mely azzal ért egyet, amit ők mondanak, és ha nem ez történik, készek elindítani egy ellenforradalmat, mely megsemmisíti a demokráciát és a demokratikus választásokat."

A szerb származású elemző szerint ugyanakkor nem valószínű, hogy megpróbálják majd eltenni láb alól Trumpot, inkább megpróbálják megfélemlíteni és megzsarolni azzal, hogy addig nem lesz béke az országban, amíg ő nem ad nekik szabad kezet arra, hogy nyugodtan folytathassák háborúikat és piszkos üzelmeiket a világ többi részében.

Ennek némileg ellentmondhat az a tény, hogy szintén Soros György kezéhez látszik fűződni az a felhívás, melyet eddig már két és fél millióan írtak alá, és mely mögé olyan Hollywoodi liberális “bálványok" is beálltak, mint Lady Gaga és Miley Cyrus. Ez az irat nem a választópolgárokhoz, hanem az elektorokhoz szól, akiktől azt várják, hogy a decemberben esedékes elektori választás során (mely az amerikai elnök hivatalos megválasztásának számít) árulják el szavazóikat és Trump helyett Clintonra szavazzanak.

Ugyanakkor, kevés annak az esélye, hogy ez a követelés valósággá váljon, lévén, hogy ehhez legalább 37 elektor kéne Clintonra szavazzon Trump helyett, ezt pedig megnehezíti az a tény, hogy több mint 20 államban az ilyen kiszavazást szigorúan büntetik, s a többi helyen sem bánnának finoman azokkal, akik szembementek a népakarattal. Azonban, ha ez még nem is lenne akadály, Trump a kritikus helyeken előrelátóan igyekezett a saját híveit elektori tisztséghez juttatni, olyan embereket, akikben bízik, hogy nem fogják őt elárulni.

Az új amerikai elnök egyébként a választások óta erősen megszelídült, a sziklaszilárd keresztyén-konzervatív nézeteiről ismert új alelnök pedig eddig meg sem szólalt igazán - vélhetően amiatt is, mert remélik, hogy így elérhetik azt, hogy abbamaradjanak vagy kifulladjanak a zavargások, melyek során egyébként a “toleráns" és “nyitott" liberális tüntetők számos vélt vagy valós Trump-támogatót súlyosan bántalmaztak, köztük gyerekeket és egy terhes nőt is.

Orientalista.hu - Crusader -Hunhír.info


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=98906
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
“Fiatalok” szurkáltak fiatalokat
  2016-11-14 07:49:38, hétfő
 
  NINCS ITT SEMMI LÁTNIVALÓ, CSAK AZ ÓMIGRÁNS NORVÉG CSEREDIÁKOK ÉLIK MEGSZOKOTT ÉLETÜKET!


1tothgabor szerint:
2016-11-14 - 07:04

“azért tudunk ám magáról egyet-s' mást!" (Vagy valami hasonló!)

Én is tudok valamit, amit elmondok a “rend őreinek".

Nem a kisembert kellene baszogatni, hanem Pintér Sanyát földre vinni úgy, hogy eltörjön három bordája és az olaj ügyek kapcsán (IS) elbeszélgetni vele élete végéig. A rend őreinek az agyukat el kellene kezdeni használni, mert nem azért van a fejük, hogy sapkát tegyenek rá. Elhiszem értenek ők a szóból, jobban mint azt hinné az átlag ember, hiszen nagyon jól értenek belőle, ha egy szakszervezetist gyorsan kirúgnak.

De szeretnék egy jövőképet felvázolni a rend őreinek, csak kérem ne sírjanak, mert Ők nem áldozatok, hanem tettesek:

Mikor lesz új Alkotmány és a forintos és devizás minden hitel semmis lesz, minden rendőr, aki kilakoltatásban vett részt annyi hét bányamunkára megy ahány kilakoltatásaban vett részt. Vagy hónap. Kenyéren és vízen.

Nyugodjanak meg! Törvényes lesz! Alkotmány is lesz! Nem úgy mint most!!!

“Tudunk mink egy két dógot a rendőrségrűl"

***


“Fiatalok" szurkáltak fiatalokat

Közzétéve 2016-11-14 | Szerző: Admin

Fiatalokat késeltek meg Budapesten - egy támadót már elfogtak

Fiatalkorúak között tört ki vérontásig fajuló verekedés a Népszínház utcában, a támadók egy lányt is megszúrtak - fényképpel körözi őket a rendőrség, egy gyanúsítottat pedig már el is fogtak.

Súlyos testi sértés miatt köröz két fiatalkorú gyanúsítottat a BRFK, a rendőrség szerint ők vertek és késeltek meg egy háromtagú társaságot szombat éjjel, a Népszínház utcai villamosmegállóban.
A 16 éves kamaszok eddig ismeretlen okból összevesztek a megállóban álló fiatal társasággal, ami gyorsan verekedésig fajult: egy fiú állkapcsát eltörték, míg egy másik fiút és egy lányt többször is megszúrtak.
Ők voltak:

http://www.balrad.com/wp-content/uploads/szkl.jpg


A rendőrök gyorsan azonosították a lehetséges elkövetőket, L. Bencét és Bódi István Tamást.
Országos elfogatóparancsot adtak ki a két támadó ellen, megtalálásukhoz pedig a lakosság segítségét is kérték. A vasárnap esti órákban Budapesten elfogták L. Bencét, társát azonban még mindig keresik.
Bódi István Tamást (bal) még keresi a rendőrség a Népszínház utcai késelés miatt
A BRFK kéri, hogy aki képen látható gyanúsítottat felismeri, tud hollétéről, hívja a 06-1-477-3700 telefonszámot.
A bejelentő névtelenségét megőrizve is segíthet az ingyen hívható 06-80-555-111-es “Telefontanú" zöld számán és a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.
(origo)
Bal-Rad komm: “...A bejelentő névtelenségét megőrizve is segíthet..."
Bal-Rad admin is belenézett tegnap este egy fejszébe, és kapott egy méretes zakót a tenyészettól, meg a szokásos “megöllek, a házadat szétbontjuk", stb. Mert a tenyészet egy ijú tagját, aki benyúlt a kerítéslábazat betonja és a tömör deszkakerítés közötti tíz centiméter résen keresztül-a portáról kinyúlva “megharapta" admin huskyja! (Úgyhogy tegnap este nem volt meccsnézés!)
Az intézkedés végén az egyik rendőr adminnak megjegyezte: “azért tudunk ám magáról egyet-s' mást!" (Vagy valami hasonló!)


http://www.balrad.com/2016/11/14/fiatalok-szurkaltak-fiatalokat/


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
2016.10 2016. November 2016.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 511 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1988
  • e Hét: 5752
  • e Hónap: 9497
  • e Év: 162993
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.