Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
A székesfehérvári csecsemő-megváltót 1992-ben megmentették
  2016-11-07 23:55:09, hétfő
 
  1992-ben jártak az apokalipszisben az elmeosztályukkal ott, hogy a székesfehérvári csecsemő gyilkosságot meg kell akadályozni. Mint írtam, könyvek szerint került az ország berendezésre, ettől menekültek külföldre vasfüggönyös kezdettel az apokaliptikus szereplők, Magyarország és világ csapások menekültként és mártírként.

Engem gyilkoltak le a székesfehérvárott megszületett megváltója helyett a zsidóságnak, akit elméletben Heródes keresett Josephus Flavius Zsidók élete berendezés alapján. Valamennyi Jézus könyvek szerint került berendezésre, így lettem én helyettük feszületes, sok kis kereszt után jött a nagy világ keresztem. A riói és többi kereszt mind rám került, még a pléhkrisztusos utcanépé is Kun kezdettel, Lóczi véggel. Székesfehérvár történelmét Alba Regina korával együtt kezdetétől ismételték,haladva végig a lakók névtárán, de ugyanígy jártak el Kaposvárral és valamennyi városával az országnak. Majd folytatták a trianoni vas címereivel és városaival az én áldozásommal. Szombathely Kisokosát kiadták a miskolci lakóknak és innen mentek végig a városon. Érintett volt Szombathelyen a számozott utcai cigányság, oda költöztek ekkor. Még a Fehér nevet is felvették Fehér Katalin megmentett nevéből.

A II-es elme mindenkitől elpörölt, még attól a Lucifer angyaltól is, aki már régen nincsen, mint az az Isten, akit a Rákóczi tér legyőzött, el lehet képzelni, hogyan tette, ahogyan velem bánik születésem óta. Ha valaki csak rám gondol, rám néz, engem kínoz hatalmas erővel. Senki sem közelíthet meg azzal a szándékkal, hogy megment.

A szájpadlásomnak már csak a fele van meg. Ideje meghalnom, miután a Talmud csapásait, amik ott voltak születésemkor létbe léptették és ismételték a súlyos betegségüket és kinézetüket. Nem kegyelmezett Miskolc városa, nyomorultként hordoztatta a sorsát Nagy Anna helyett, miután rám szállította Jeruzsálem csapásait. Még a kanális népét is kutyák és ember áldozással tisztították meg, akár a pincéseket Ómaszta kezdettel, meg a sziklai népet, romániai filmsorozat beállításával, a Szomszédokkal, Csűrös Karola Sziklai művésznővel, Ábel Anita Halak szülöttel, Kulka Jánossal, Katikaként, Nemcsákkal, Ivancsics Ilonával, stb.
Románia ekkor átvette a kihalt ország felett a magyarságot. Őket termelték ki kilencven éve a médiába.

Mára lediplomázott az első ember áldozó apokaliptikus utcai nevet felvevő cigány testvérpár jogászként, az első óvónő Indiából és betegségként ember rontásból - a betegség Máriával ide van az utcába berendezve gyomorszűkület kezdetével a nyomorba döntésnek -, valamint az első apokaliptikus utcai felvett nevű cigány orvosként.

Az utca mellé helyezett Új és Ujj nevekkel berendezettek szerint születnek a Nyomorultak 1967. óta személyiség nélküli új magyarként. Ilyen F. és Liptai páros van felettük fogmegmentőkként, ugyanez a város védelem vonatkozik a régi apokaliptikus házi orvosokra, beleértve Földesit. Amikor ideköltöztem ezelőtt 18 évvel, mentem Tóth doktornőhöz átírakozni, de hiába várakoztam, jött sárga rózsával az ismerőse, vele viháncolt a rendelőben. Illés apokalipszist ismételtek az utca népével. Az egész város felbolydult méhkas volt, villámgyorsan mentek végig a könyvein a világnak, így tisztult a lakosság, lett Martin Kertváros és Pereces kertváros, valamint készültek kiemelkedni a jövőre, mivel már szerepüket végrehajtották. Kriza Ákos polgármester azt mondta nekik a 666 vallási kenyérszentelésén, hogy nem kell a városnak szégyellnie magát, nincsen miért. Káli Sándor patológikus csapás kommunikációs orosz iskolában tanult, mint sokan mások, miatta vették el Müllerék végleg a hangomat pusztító döggel. Káli tort rendezett a város megmentett és felemelt világ könyvtárának, mint nyugdíjasoknak. A város úgy emelkedik politikussá, zenésszé, mint a Feketevonat az Észak-Magyarországból, hogy embert gyaláz. Születésem előttől kezdődött ez Benkő Dániellel, akinek a sorsát rajtam kezdték ismételni születésem után. Ez látható a csapás médiában. A Feketevonatnak, mint fekete mágusoknak vissza kellett volna mennie a másik világba Urbán Tibor rajzai szerint, aki velem figyeltette meg a részleteket ide rendezve az Urbán nevével maga helyett. Ez az ember áldozás természetes volt Miskolc városának és valamennyi orvosnak, beleértve a fővárosiakat is. A város kilencven éve járja a világot, világsztárok, híresek-nevesek, zeneszerzők, filmrendezők, balettosok, tanárok, óvónők, orvosok, közben az emberekkel hordoztatták saját sorsukat, míg meg nem ölték őket. A béka bestiát és parabrutális Horn szarvas békát ünneplik, akik a zsidók helyett áldozták meg az embereket. A két utcai apokalipszist a 666 hamis próféta keresztényei ellen hozták létre, köztük vannak Müllerék.

Innen van Új Évaként Meggyesi néven az angol új asszonynép sajtos református berendezéssel, melyet Dorothy Livesay írt meg, egy vén mohó teremtővel az élen. Folyik a világ lakosságának átcserélése halál népre a vaskáoszosok mellett, melyeknek holokausztjuknak kellett volna lenniük hol a kaosz kérdéssel. A varjú népét vitték el, nem sír, mert nincsenek, nem kap életműdíjat, csak kárognak a panel bérházak mellett, mint gyász és halotti madarak a nácik és fasiszták bérházai előtt.

Pogány Balázs a pszichopaták közül, akik megrajzolták és megírták az ember áldozó város verseit és történeteit, azzal, hogy ne éljem magam bele a szerepekbe nagyon, meg ne énekeljek Bródy dalokat nevet változtatott. Pedig övéké a politika, mely szerint a Ferikébe lépett medúza, azóta minden Ferenc, Ferkó, Ferike, Fecó kiválasztott, annak ellenére, hogy a Korall beállította a Vízi táncsort Balázs Fecóval. Pogány Balázs nevét a romániai menhelytől Pogány Judit kapta, légy Presser Picivel berendezve. Mivel legyek és csapások, emberségi jogaik vannak, az apokalipszisétől a világnak és az embereknek, magyaroknak, akik már csak parasztokból állanak, illik és kell bocsánatot kérni. Az élősködői a földnek a Hermann Ottó múzeum mentás könyve alapján születtek meg, Ágnessel van a pók berendezve ismétlésben a szomszédban, Hermann Ottó nevéből csapásként. Pogány Balázs és Simon Ilona sorsát bírósági tárgyalással Demjén bíró, Dávid Mónika Szörnyeteg koporsója ötágú csillagos elmeosztályával hajtotta végre, beleírva az iratokba, hogy én nevet változtattam Pogány Balázs helyett. Anyja miatt 1991-ben támadtak rám, mert furcsa mozgásokat észlelt a lakásban a könyvtáros. Minden könyvtáros beavató könyveket terjesztett, így a város és az ország valamennyi pusztító könyvének beavatottjává vált. Így mindentudóvá váltak. A bűzös lehelet a pók népével került berendezésre, ami teljesen normális, hiszen nem emberek, mégis megtámadtak minket miatta.

Farkas névvel belépett az elmeosztály az apokalipszisbe, szellemvilággal, kísérettel, amit jelenleg a pszichiáterek skizopreniaként fognak fel és diagnosztizálnak. A skizopreneknek ilyen kíséreteik vannak, hozzájuk tartozik a másik világ, ezért nagyon veszélyesek, rombolnak és gyilkolnak, ez a funkciójuk.

Engem megbélyegzett a Pszichiátria Vicián Sándorné helyett juttatva magukhoz, mert Viciánné az iker torony házában ufókat látott, ezek voltak a kíséretei, így lett az amerikai ufós elmeosztály képviselete, férje helyett a pusztító cigánysággal vonult ellenem a Tatárdombon, ő az Időjelek testenyészeteinek ikrének egyike volt összekötött lábakkal, amiért embereket támadtak meg a II-es elméjükkel, hogy a munkáspárti apjuk tette ezt velük, holott így vannak létrehozva. Fiúk Halakként megváltásra került, Ufó begyűjtés miatt került berendezésre halálnép közül. Braun Talmudos sánta vörös botos Jézusként került berendezésre, felesége Rákóczi tértől, aki a nevelt fia mellé feküdt, ezért ok volt ismét arra, hogy engem meggyalázzanak a házukban. Ők jelentik a new yorki iker tornyot, amit az egész világ tudott, mint a háromforrás vízről, de Miskolc eltüntette a bizonyítékot.

Velem soha egyetlen orvos nem beszélgetett dr. M-en kívül, ő is csak azt kérdezte, minek érzem magam. Felesége, Dávid Mónika megmentett, akit 1972-ben kellett volna sírba fektetni szörnyeteg koporsója elméletének megfelelően elméletben, s engem áldoztak meg helyette,arról faggatott, mi történt a Tatárdombon a jungista sas kezdetekor a férjének, amikor a két elmeosztály Ufó és fekete iszonya kíséretével felvonult. Két évvel ezelőttig nem tudtam róla beszélni. Az, hogy a II-es elme bennem dagad, nem skizoprenia, hanem ember gyilkosság még a borsodiak részéről is, hiszen legyőztek engem a római és református és többi egyház helyett, megmentve mindegyiket ellenségétől.

A berendezett Jézusok helyett úgy kerültem feszületre, hogy az elmeosztály megmentette őket, mert bábokként lettem megteremtve. A KFT így is állította be őket mártírként, hogy valaki irányítja valamennyit. Az apokalipszis berendezettjei, amivel kezdtek itt 18 éve ismétlésben skizoprenekkel elmeosztályt jelent, mert gyilkolnak. Tehát nem ártalmatlan a skizopren, bárkit megtámadnak, összezúznak, legyilkolnak. Mártírok születésem óta, így került sorsuk elhordoztatásra végtelen apokalipszissel, tisztulásukkal, mivel áldozatai a teremtőjüknek. Az amerikai elmeosztály ugyanígy jár, de ők érdekes módon nem gyilkoltak, csak végrehajtották a könyveket, embereket pedig egyáltalán nem bántottak. A Jézusok mellé berendezve voltak a Júdások, az Ácsok, Barabások, Lukácsok, Jánosok, Pálok, Zakariások, Máriák, Holló szépasszonyok, valamennyi bibliai szereplővel. Egész Júdásfát hoztak létre könyvben, mint ahogyan Borsfát is. 1995. óta az egész Biblia gárdáját ismét megmentették ember áldozással, beleértve az Újszövetség Ufóit.

A skizopren refrén a világ könyvtár végén, amin a médiájuk végigment húsz éve a világ országait tisztítva a sorozatokkal a születési kezdetem volt Farkas névvel, osztálytársammal, Zsuzsát református papnak vitték. Másik osztálytársamat, Erikát, a világ kezdetével indulva az újhelyi berendezéssel orvos férje megölte és feldarabolta. Akkor még az Erikák nem voltak kurvák, amik az áldozásommal utcanép támadásával szentként élnek. Erika nevéből először Vajdaság, majd cigányvajdák jöttek létre. Miskolc mindenkit megölt, aki a régi világ létrehozására emlékeztette, mert új történelmet írtak a Hunnia börtönével Göncz Árpádnak, amikben ők szerepelnek. Ilyen a Hajdú név is berendezve a skizoprenek közé, debreceni Hajdúk beállításával filmekben.

A csapások, amikkel az utca legyőzött börtön sátánnal az élen csernobili robbantáskor nem az én skizopreniámat jelentik, sem a megszállottságom az elmeosztályok által, csonkításom és bénításom a pók és Müllerék által. A pók kihalatta a családomat, a Keresztöltés Keresztesi népével házasodott a bátyám a Rákóczi tértől, a pók az én arcommal szaporodik, akár a többi skizopren csapás. A pók kiszedte anyám fogait születésünk után Bazsányiék helyett, mivel a bányászok pulyaszeplősítőivel kezdtek Perecesen, pók párna maradt bizonyítéknak a hatvanas évekből sárga-fekete színben. Ezt rendezték be a szomszéd Halak református Ágnessel, Érik a szőlő bodor a levele dal alapján kommunikációs csapásként, akinek a sorsát kitermelve az egész megyét folyamatosan ismétlik azzal, hogy engem nem lehet senkinek szeretni és tisztelni, mert ez lett volna a Rákóczi tér sorsa. Az övé az álmoskönyv mondata, hogy szeretetet és tiszteletet nem lehet utólag átadni, mint egy szál virágot. A II-es elme a gyerekeimet támadta meg, hogy ne szeressenek engem, majd Perecessel utcanéppel folytatták, a Bertalan utcai berendezéssel és Révész utcával anyagi csőddel. Bodzi úr ugyanígy ide lett berendezve kutyaként atlantiszi lopott mágiából, de itt van a vonat alá lökője is.
Ezt jelenti a skizoprenia.

A skizopren tettei ellenkeznek a józan ésszel, széttöri a materialista világot, állandó csapásként van az emberek ellen létrehozva. A skizoprenek fölött Románia áll. Ide tartoznak a vallási fanatikusok, mint hívők és terjesztők valamennyi vallásával a világnak.

Varsányi-Varga Őrház patikájával volt a bibliai apokalipszisben a vasfüggöny berendezve. Rendszerváltás következett, vissza kellett állítani az emberek megölése után az új történelemmel nagy-Romániát. Egyedül a Révész utcába rendezett Székelyeket nem ismeri el Románia a református halálmágusaival, az apokaipszis végével, Király Linda van berendezve tőlük Katika néven. Nagy Anna a Vörös Oroszlán halottja volt a Jeruzsálemes ellenes csapások leszállítása miatt létbe léptetve, ezt követően kellett a lányának eltartania. A romániai halál reformátusok képviselete Müller Péter, a pszichiáter, spiritiszta halottakkal. Ezek jöttek tisztulni Farkas szellemvilágával és a Talmud démonjaival hozzám a Tatárdombon.

1989-ben Nyíregyháza Kelet sorozat lírai karámja skizoprenjei által kiadott egy könyvet ekkor Téltakarító címen, mely szerint a dzsungel kígyóit, mint sziszegő hóesést és vadon csapásait el kell takarítani. Bodor, a költő ekkor azt írta, hogy jön az utánpótlás az apokalipszisnek, jöttek a nácik elvenni az apokalipitikus város nőit, leányait. Ez történik itt létem óta, az ember áldozók szaporodnak, minket kihalattak német szélesarcúként. Új lírai karám emelkedett ekkor utcanépből és Cseh Károlyékkal Kelet néven, akik létrehozták a megyéből a Bibliás földjét a hamis prófétának az áldozásunkkal.

A japán és ózdi halál mágusok élet-halál küzdelmet folytattak a láthatatlanban, mert az ózdiak a fekete mágiát jelentik. Oda rendezték be a Csillagok háborúját.
Új Évák jöttek a bibliához új Ádámokkal, akiket a Született feleségekben mutattak be.Ferenc pápa a barziloktól, ahogyan szerepelnek Jeruzsálemhez téve a Bibliában politikai Ferenc, akár, mint János volt Katikaként. Ezért voltak a merényletek ellenük. Valamennyi könyv az országban be van rendezve, új történelem megmentett szereplőkkel az új-Magyarország skizoprenekkel a két hecskei berendezéssel, új Sátor-hegyi antikrisztussal. E a pusztítója Romániának. Történelmét Varga, Berek - miskolci Berekalja berendezéssel Müller Péterrel - , vagyis a börtön vasnépével kezdte 1983-ban emelkedve az új magyar népével, István a királlyal Bródy-Illés romániai apokalipszisében, akik engem magyar kislányként áldoztak meg G. Maczó Ágnes helyett, a spanyol pusztító helyett Katikaként Zöld szemem kék daluk alapján, Első villamosból Korlát berendezésével Kék csillag együttes cigányságával Nyika Turbina verse alapján, s valamennyi megénekelt daluk alapján létbe léptették az új népüket. Bródy János Katikaként világ apokalipszist hajt végre folyamatosan az elmeosztályával nagyon régóta, mindig ébredő játszótérrel, majd a könyvek darabokra hullásával.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Háztáji halál állatok borsodi berendezésben
  2016-11-07 22:56:10, hétfő
 
  A kezdeti berendezés a német, magyar család volt háztájival. Tévedés volt már itt is, bár én születtem Szenci szamaras istállójában, hogy a tökéletes magyar nyelvet a lírai karám írói bemutassák az egész világnak, ahogyan a Pszichografológiájukba tették a Hecske kezdetet Kecskés névvel ismételni a világ történelmét állatokkal, mint a Szörnyeteg koporsójával, Keresztöltéssel, Mária mennybemenetelével, Istár-Vénusz pokoljáratásával, Istálló-Vénuszként, ez lett a medve kommunista eszménye. A hippik kiforgattak mindent, összeötvözték a buddhizmussal és mindenféle keleti vallással. Igen, a Nagypán kecske háztájiból jött egykor létre, akár a bárányok, a libák, kacsák (Penelopé halál világával), a nyulak Írisz népeként kutyákkal együtt. Belőlük Vágó István lett dögnyúlként, Nyúl Ica iszonyatként, az utcanép jött érte felmenteni, libalába miatt a megmaradt szereplőjének a reformátusoknak dadogón, az öcsém kiságyból való kilökése, hogy dadogjon, a libát nálunk kezdték el ismétlésben. A kezdeti Jehova sárga kutya berendezés mellé létrehozták a kommunista Időjelek testenyészeti kutyáit, mint Hobot, ember áldozót és a házi állatainkból Picur féle szőke hajú csapásokat, akiket szintén megmentettek. Házasodnak, szaporodnak az apokaliptikus csapások, így ennek soha nem lesz vége. Csoki kutyája nagyapának a Jehova ellenség volt a ház körül, ő az amerikai pokol népét képviselte, ezért temették Csokit fűvel, kábítószerrel, piával, amikor a kutya patkánymérget evett. A kutyákat név szerint vitték tovább, mint a sivatagi Amírt, Harit, Hurikat. A szüleimet Bazsányi házaspárral rendezték be Perecesen, sorsukat folyamatosan ismételték. Ők lettek volna a szereplők. Három szőke lányuk sorsát is rajtunk hajtották végre a vallási történelmükkel együtt. A menhely a II-es elmével cipelte az öcsémet Kecskés, Kupai, Tas Gyuszika, Vona Gábor, Delhusa Gjon sorsával a borsodivánkai elmeosztály, a füvesek, utcanép, alkoholisták, zenészek sorsát ismételve kereszteket vetetve vele, latinul írt leveleket és idézeteket, amin csodálkoztam. Senki nem kegyelmezett a hét éves kora óta éhező és szenvedő utolsó német embernek, az egész megye Feketebáránya életet élte, ahogyan Cseh 1992-ben Öcsém élete írásomat átjavította Feketebárányra. Beállították őket együttessel.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Sötét állatok (Vilma-Béla párbeszéd)
  2016-11-07 21:39:35, hétfő
 
  Kohut Katalin: Sötét állatok

- Béééla! Képzeld, hogy jártam...
- Mi történt, drága Vilma?
- Elindultam Magdikával a vidámparkba, de először meg akartuk tekinteni az állatkertet az új kis medve bocsokkal.
- És?
- Nem is tudom, hogy és hol kezdjem, mert annyi információ özön szakadt rám, hogy nem győztem megjegyezni őket.
- Az állatkertben?
- Igen! Először is megnéztük a medvéket. Magdikának a nagymedvéről a kommunista erdőnép tagja jutott eszébe, Vénusz eszményével és az erdő gyümölcseivel, mint kökénnyel, sommal, szederrel.
- Elég sok tagja lehet az erdőnépnek, szomorú, hogy létbe léptek állati tulajdonságokkal. De már ismétlődik a történelem, erről árulkodik a medve csillagkép az égen. A mosómedvéből véletlenül nem Józsefváros lett?
- Elképzelhető, Bélám, hiszen a medve nevet is felvette az ellenség a borsodiak között, akik elhordoztatták az apokaliptikus csapásaik sorsát emberekkel. Gyalázatos és könyörtelen nép az utcanép.
- Bocsok korát kezdtek el a csillag medve kezdetével a hetvenes években történelmi ismétlésben.
- Igen, én is így hallottam Magdikától, hogy náluk rendezték be a macikat. Köztük volt a mosómedve kicsinyével. Ugyanígy jártunk, amikor a rókához értünk. Magdika mesélte, hogy Piroskaként találkozott a rókával, farkassal és a turulmadárral, meg a varjúval.
- Ezek szimbólum állatok?
- A róka kommunista, de a borsodi rókák ötágú csillagos szabadköművesek vörös róka külsejű asszonnyal berendezve. Természetesen megváltották, Magdikának mindenkije meghalt, aki szerette az emberek között a főszereplő helyett.
- De Magdika hogy lehetett Piroska?
- Mert Piroska, mint Mazsola, a berendezett babák, s a többi játékos nem vállalta a szerepét, mert azt találták ki, hogy végtelenül hosszabbítanak sorsuk elhordoztatásával. Magdika lett a nagy játék áldozata a családjával.
- Borzalmas! Nem is merem megkérdezni, mi történt a farkassal?
- A farkas is megérkezett, erőszakosan, mint egy vadállat szokott, de a találkozásnál már ott voltak a berendezett Farkas apokaliptikus megye csapásai fekete sátánistákkal, szellemvilággal, a féktelen perverz lakosokkal, ráadásul duplán, mert az indiai legalacsonyabb rendűbb kasztok már a neveiket felvették a város névtára alapján.
- És a turulmadár?
- A turul békesség madár is megjött sámán lelkével, de már ott voltak a sántasága miatt megváltott turul apokaliptikus csapásai a sötétség városának utcájából a média kíséretével. Gyalázat lett a vége mindhárom találkozásnak, akár az aranysassal előtte.
- Ez is be van rendezve Miskolcon?
- Igen, utcanéppel és csőcselékkel, nácikkal és fasisztákkal.
- Az övék Piroska is talán?
- Igen, egykori szőke hajú kislányból születtették meg játszani. Sztárrá tették, mert szőke volt.
- Varjút nem is merem megkérdezni, de az biztosan nem volt az állatkertben...
- Nem, a varjú színt mezei neveken szokták berendezni. Általában arról szól a története, hogy összegyűjti kincsként a világ könyveit, amit a borsodiak berendeznek és eljátsszák őket. Ez volt Trianon is, a könyvek végére értek, aztán feldarabolták az országot.
- Nem is merem megkérdezni, hogy a varjú színt hogyan kezdte el a gyilkos város...
- Varjú neveken, ahány varjú név, annyiszor kezdték elölről a világ valamennyi könyvét, eljárva az ártatlan embereket önvédelemből, mint skizopren könyvszereplők. A város önvédelmet végzett.
- A guelfek lettek a leopárdok, a tigris megmaradt Görögországnak, s gondolom, a többi erdei állat is aránylag nyugodtan élt.
- Nem jöttek Borsodba... De megérkezett a vadon és a dzsungel sziszegőkkel, sátánistákkal, pókokkal, skorpiókkal, meg minden állatnak megfelelő csapással, nevük berendezve volt, mint a Kígyóssi. A mókusokat már maffiákkal hozták a nagy közös áldozásba.
- Borzalmas, drága Vilma! A vízi táncsorról nem is merek érdeklődni, mint a medúzáról, polipról, cápákról...
- Pedig ezek is megjöttek a hatvanas évek elején zeneszerzőként, mint ördögök, a cápák avatárokként. A borsodi berendezés és a sivatag ugyanaz, saját csapások, tisztulnak szappantisztító sorozatokban.
- A madarak, pillangók, lepkék, darazsak, legyek, denevérek, patkányok, egerek, sünök, sáskák, neveken berendezve, s megszámlálhatatlan fekete mágikus csapás is érkezett tudomásom szerint, az utóbbiak valóban nincsenek az állatkertben.
- Látod, Bélám, ezért hiúsult meg az állatkerti sétám, már a majmoknál feladtam, mikor az első emberszabású ember darwinista korához értünk, mert ez már nyugati berendezés, bár ide lettek rendelve az Időjelek végrehajtóihoz, mint India szent tehene testenyészetekkel, meg a fekete báránya a megyének.
- Nem is merem megkérdezni, hogy őket is megmentették?
- Igen, végtelen az áldozás, a könyörtelensége a sötétségnek, míg mulatnak, toroznak és ünneplik az emberek halálát. Megváltották sorsukat az áldozatokkal.
- Mitől féltek az apokaliptikus csapások, mint világ ellenesek, nem volt ellenségük...

2016. november 7.
-
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Márai Sándor: Északiak
  2016-11-07 18:32:36, hétfő
 
 

Senki sem lehet büntetlenül viking egy évezreden át. Ezek a finom, szomorú északiak még mindig úton vannak - akkor is, ha már csak Stockholmban szállanak fel a villamosra - az elemek, az idő és a földrészek kalandjai között, harciasan, szótlanul és fegyelmezetten, ajkuk cserepes a sós széltől, s mikor egy tétel cserzett bőrt eladnak valamilyen déli címre, úgy néznek az áru, a vevő és az idegen városnév után, mintha sirályokat bámulnának a láthatáron. Ők a kaland népe, ők az igazi, a nemes, a szomorú, a reménytelen kalandorok. Minden magas rangú civilizáción túl őriznek egy emléket, amelyből a világ kalandjának fájdalmas, leküldhetetlen, nyers és nemes indulata sugárzik. A déli ember csak él. Az északi vágyódik és emlékezik. Ez az igazi kaland.
 
 
0 komment , kategória:  Emberi bölcsesség és ami marad  
Márai Sándor: Sarah
  2016-11-07 18:31:36, hétfő
 
 

Láttam Sarah Bernshardt-t a ravatalon. A kapuban őrséget állott Párizs népe; ezrek és ezrek tolongtak a keskeny lépcsőn, a folyosókon. Csipkék között feküdt, rettenetes öreg volt, marcona és férfias. Mintha a halálban hirtelen külön megöregedett volna. Olyan volt, mint egy halott tábornok, '71-ből, női álruhában.
De ugyanakkor fenséges is volt, embertelen. A nagy, hegyes orr, a keskeny, bajszos ajak, az okos homlok, minden vonása rendkívüli szuverenitásról tanúskodott. Az emberek fölött élt, nyakig adósságban, s halottan is a világ fölött lebegett, zsenije és egyénisége magaslatán, mintha éppen játszana valamilyen történelmi szerepet, egy színdarabban, melynek Sarah Bernhardt a hősnője, azt a jelenetet, mikor Sarah Berndhardt meghal és kiterítve fekszik, s Párizs népe elzarándokol ravatala előtt. Ebben a szerepében láttam először és utoljára. E szerepében igazán halhatatlan volt.
 
 
0 komment , kategória:  Emberi bölcsesség és ami marad  
Sas József nevéből SS Land szurkolók és fasiszták
  2016-11-07 15:55:23, hétfő
 
  Miskolcra tették a nácikat lírai karám mellett az utcanéppel, amelyek szimbólumát jelenleg az olasz SS Land használja. Landolt ismét a Lila kocsmából a pusztító, már a Hunnia 56-osai is átvették a dalukat Miskolcon, mivel a Humana is idetartozik a börtönnel.

Én az aranysast az Arany jóslatokban dolgoztam ki, melyet követ az aranynyíl, mint a megzabolázott indulat, akarat és értelem arany jóslatai. CD Jung a sast napbaöltözött asszonnnyal dolgozta fel, akit az elmeosztály Mártikával rendezett be Miskolcon, helyette és miatta engem gyilkoltak le.

Az újhelyi Sasfészek honfoglaló kezdetként Fábiánékkal került berendezésre. Fábián nagyon messzire ment, egyikük francia énekesnő.
Sass kabaréban megénekelte azt a Sólyom Lászlót, aki miskolci egyiptomi berendezéssel a magyarok és emberek csapása, nekem vették el a hangomat Sólyom László helyett az országos népdalfesztiválon 1971-ben.

A miskolci turulmadárt éltetik a médiával. A sánta Pálffyval került berendezésre, születésem óta sántasága miatt az én áldozásommal tíz emeletesbe a Bertalan utcába. Ott laknak azok, akik anyám családjának meghurcolásait berendezték és ismételték büntetlenül.

A nem fóbiás nácik Koncz Gábor kezdetével, Vona Gábor folytatással miskolci Romániából a Pszichografológiából erednek, akár a zsidók, valamennyien karmikus elmebetegek, a cigisekkel együtt. Engem gyilkoltak és csonkítottak valamennyi náci és fasiszta helyett, Keresztesi, Pálfalvi kezdetével a hecskei honfoglalóknak. Mint látható a Hecske szóból, a nagypán Kecske már felemelkedett halottjaihoz, elméletben már a Hangya bolttal hangyás fejjel berendezett Kecskések nincsenek. Ennek ellenére a Kecskések helyett mészárlást rendezett a menhely, akár Vona Gábor helyett kiliáni berendezéssel, mert nincsen személyisége, az öcsémét vették el. Azt tesz Miskolc a sok nácival és fasisztával, akiket az egész világon embervérrel emelt fel, német szélesarcú vérrel, amit akarnak.

Nagy Istvánt a Révész utcából ismét kitermelték miniszternek, az elmeosztály folyamatosan ismétli a kínzásommal az apokalipszisét az országnak rajtam, mivel ez a Müllerék apokalipszise lett volna. Szövetségesek a Sziget fesztiválosok és a Volt fesztiválosok füvesekkel, utcanéppel, buzikkal és leszbikkel, ezért vonulnak folyamatosan, hiszen Magyarország dalát a menhely cigánya énekelte, Oláh Ibolya, az én fogcsonkításommal és gyalázatommal élve Romániából. Ez, ami kilencven éve az embereken van végrehajtva az ő apokalipszisük lett volna. Genyó voltam 1977. óta a légy helyett, akit a szomszédban tisztítanak születésem óta, amit itt ismételtek kínzásommal és dobálásommal 1998. óta hatalmas erővel, így mentették meg az összes kommunistát is Mészáros néven.

G. Maczó Ágnes, a magyar hintás kislány nem vállalta szerepét az elméről, helyette nekem kellett volna lezárnom az ébredő játszótér vallásait, mivel az Ágnesek Ágnes asszonyai a román apokalipszisnek, ez volt Baratta Ági a Pszichografológia megváltója egész keletnek és cigányságnak, ez volt Hantos Ági hantoló zsidó népével, amit Gálvölgyi János Katika néven ismételt a médiától, ez volt a Rákóczi tér összes Ágija, Sugár és Pataky Ágnessel együtt. Az indiai tehén nép is megváltva az Időjelekből, én voltam Végh Antal Egyedül a kastélyban pusztai nép kezdetével a pusztai Katalin helységeknek, mint Szlovákiának, Mexikónak - India, akinek minden este megfogják a csecsét és egy évben csak egyszer lát bikát. Nem csoda, hogy a legalacsonyabb kasztja 130 éve elindult apokalipszist játszani Magyarországra honfoglalás céljából. A nemesi vas elmeosztályt mentették. A romániai és indiai cigányság Kanadába viszik az apokaliptikus csapásokat, meg szerte a világba. Amerika befogadó ország, a vas nemesi elmeosztályt ember áldozásból tárt karokkal fogadta üldözöttként. Játszanak, nekik ilyen játékaik vannak. Könyvszereplők lettek volna, megvolt mindegyiknek a saját szerepe, áldozat, vagy gyilkos.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2016.10 2016. November 2016.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 68 db bejegyzés
e év: 832 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 166
  • e Hét: 534
  • e Hónap: 6775
  • e Év: 59041
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.