Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
„Lopni és lopni hagyni”
  2016-12-12 21:48:17, hétfő
 
  ,,Lopni és lopni hagyni"
2016. november 18. 11:01 - Debreczeni József

A Puch-Simicska-tengely valójában Simicska-Puch-tengelyként kezdett el forogni az első Orbán-kormány idején. Mong Attila és György Bence Milliárdok mágusai c. könyvéből idézem: ,,Számos politikussal folytatott háttérbeszélgetésben merült föl... hogy a két nagy párt mögött álló gazdasági érdekcsoportok... 2000-2001-ben paktumot kötöttek, amely szerint az építkezések költségét szándékosan felültervezik, a megmaradó pénz pedig a két nagy érdekcsoport között oszlik meg 70-30 százalékos arányban. A nevezetes paktum létére közvetlen bizonyíték nincs, a politikusok környezetében azonban szinte tényként kezelik... Az útépítő szakmában... a lapokat előre leosztják, a munkálatokban résztvevő szakemberek csak a sapkájukat cserélik le, egyszer vegyépszeres, máskor betonutas jelzéssel dolgoznak."

A paktumra létére nincs közvetlen bizonyíték? Való igaz: nem került elő olyan írott megállapodás, mely alatt ott szerepelne a Fidesz és az MSZP hivatalos körpecsétje, továbbá Simicska Lajos és Puch László sajátkezű aláírása. Ám ha a politikusok környezetében tényként kezelik a paktum létezését, akkor az létező gyakorlat volt.

A jelek szerint a Simicska-féle árnyékgazdaság csatornáiba átfolyó pénzek nagyobb részt a Fidesz működését, kisebb részt a működtetők személyes gazdagodását szolgálták. (A szociknál a megoszlás alighanem fordítva történt.) A ,,lopni és lopni hagyni" elv jegyében tető alá hozott két párti vircsaft időtállónak bizonyult és a ,,fantasztikus agyú Lajos" bölcs előrelátását dicsérte: a Fidesznek nem voltak anyagi gondjai a 2002 utáni nyolc szűk ellenzéki esztendőben sem. Ám az országot ért gazdasági kár százmilliárdokra becsülhető.

A politikai kár pedig fölmérhetetlen.

A demokráciában ugyanis főleg a parlamenti váltógazdaság működése akadályozza a közélet teljes elmocsarasodását. Mivel a hatalom korrumpál, ezért nem árt időnként lecserélni az azt birtokló elitcsoportot. Majd mielőtt az új elit is komolyabban visszaélne a hatalmával, ismét váltani kell. A Magyar Köztársaság húsz évében - először a hazai parlamentarizmus történetében - működött a politikai váltógazdaság. Méghozzá intenzíven: az 1990 és 2010 között lezajlott hat választásból öt eredményezett kormányváltást. Ám egy idő után - tárgyunk szempontjából - lényegében hasztalanul. A két nagy párt üzleti moguljainak 70-30 arányú osztozkodása ugyanis semlegesítette a demokrácia e legfőbb korrupcióellenes intézményét. Mert ellenérdekeltté tette az ellenzékbe szorult, de a lopott állami vagyonból így is részesülő - valójában tettestársként működő - másik politikai oldalt a szisztéma leleplezésében! A parlamenti váltógazdaság ezért nem tudta betölteni legfőbb funkcióját: a közélet megtisztítását, a korrupció mocsarának időről-időre történő lecsapolását...

Az idők során számos kezdeményezés indult a magyar pártfinanszírozás tisztába tétele érdekében. 1998-ban a Magyar Nemzeti Bank elnöke, Surányi György dolgozott ki egy erre irányuló koncepciót. Kajdi József, a jegybankelnök akkori tanácsadója mondta el nekem, hogy Surányi a kormányalakítás után előrukkolt Orbánnak ezzel a koncepcióval. Ő azonban egy cinikus kérdéssel lesöpörte az asztalról a túlbuzgó jegybankelnök javaslatát: csak nem gondolod, hogy épp most vagyok vevő egy ilyen ötletre, amikor kormányra kerültem?

Bauer Tamás kitartóan szorgalmazta a pártfinanszírozás rendbetételét, önálló törvényjavaslatot is benyújtott e tárgyban, de esélye sem volt a szükséges kétharmados többség megszerzésére. Ez később Gyurcsány Ferencnek miniszterelnökként sem sikerült, többszöri próbálkozásra se. Volt, hogy már a saját pártja ellenállásán megbukott a kísérlet, s ha ott sikerült is áterőltetnie, a Fidesz hozzájárulását lehetetlen volt hozzá megszerezni.

2007-ben az Eötvös Károly Intézet tárgyalóasztalhoz tudta ültetni a parlamenti pártokat egy általa kidolgozott javaslatcsomaggal. Ezúttal a Fidesz se tehette meg, hogy távol marad, s jó ideig úgy tűnt, kénytelen lesz megállapodni. Ami persze illúziónak bizonyult: végül mondvacsinált kifogásokkal kihátráltak a megállapodásból.



Ekkor történt, hogy Gyurcsány, az MSZP pártelnök-miniszterelnöke megkérte Puch László pártpénztárnokot, tudakolja meg, legyen szíves, mi történt odaát: miért lépett vissza a Fidesz. Puch így referált a történtekről. Fölhívtam Simicskát, föltettem neki a kérdést. Ő visszakérdezett. Miért? Te talán szeretnéd, ha a pártod tisztában lenne azzal, hogy milyen pénzekből működik? Mert mi nem szeretnénk...

Hogy a dolog érthetőbb legyen, nézzük meg Áder János sztoriját. 2007. január 15-én kemény publicisztika jelent meg a Magyar Nemzetben ,,Schmidt Mária ante portas?" címmel. Simicska lapja egy fiktív szerző leleplező írását közölte egy ,,Orbán-ellenes szervezkedésről", Ádert nevezve meg a Fidesszel konkuráló új jobboldali párt lehetséges vezetőjeként. Orbán 2002 után 2006-ban is elvesztette a választásokat, s a pozíciója valóban meggyengült. Schmidt Mária szervezésében csakugyan lezajlott akkoriban néhány zártkörű beszélgetés a jobboldal lehetséges perspektíváiról, s ezek némelyikén jelen volt Áder János is. Akinek a cikk után komolyan számot kellett vetnie sorsával.

Az föl sem merülhetett, hogy az írás Orbán tudta és jóváhagyása nélkül jelent volna meg Simicska lapjában. Áder 2006 tavaszán nem vállalta el újra a frakcióvezetői posztot, Orbán azóta neheztelt rá. A cikk azt jelezte, hogy immár ellenfélnek tekinti. Többeknek beszélt ekkoriban arról, milyen lehetőségei vannak. Menjen el ügyvéd bojtárkodni? Ez keserves jövőt ígért. Vegye föl a kesztyűt s a pártban lépjen föl nyíltan Orbán riválisaként? Áder erős és kiterjedt bázissal rendelkezett a Fideszben. Többször volt kampányfőnök, pártigazgató, az Országos Választmány elnöke; sokan kedvelték, mindenkit ismert személyesen. Talán nem lett volna teljesen esélytelen az akkori Orbánnal szemben. Nem tűnt abszolút elképzelhetetlennek, hogy pártelnökké válasszák őt a Fideszben. Ám Áder tisztában volt vele, hogy a győzelem után gyors vesszőfutás, majd bukás várna reá. Mert másnap: se pénz, se sajtó. A fideszes gépezet finanszírozás híján leáll, kivéve a médiabirodalmat, mely totális háborút indít az új elnök ellen. Az ügy kilátástalan: az Orbán-Simicska tandemmel szemben nincs esély - nélkülük nincs Fidesz. Áder így a ,,brüsszeli száműzetést" választotta.

Leisztinger Tamás (az akkor még nem a Fidesz érdekkörébe tartozó nagyvállalkozó) annak idején ezt mondta nekem: ,,Orbán nemcsak vezére, de tulajdonosa is a Fidesznek". Simicska által, tehetjük hozzá - a régi időkre értve. Amikor kettejük véd- és dacszövetsége a legnehezebb helyzetekben is sziklaszilárd maradt. A Fideszben akadnak, akik úgy vélik, ha Simicska ekkor nem tart ki Orbán mellett, az utóbbi meg is bukhatott volna. Ami talán igaz, de tudnunk kell: Simicskának nem lehetett más opciója, mint hűnek lenni Orbánhoz. Hisz pontosan tudta: a saját törekvéseit csak és kizárólag őáltala érvényesítheti.




http://szurkedominancias.blog.hu/2016/11/18/_lopni_es_lopni_hagyni
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az egészségügyért felelős államtitkár szerint azért nehéz az
  2016-12-12 21:43:31, hétfő
 
  Ezek az öregek, tartották el az előttük megőregedőket ! Biztosították a mostani ifjaknak, középkorúaknak a lehetőségeit stb. ... Pl. a GYES, GYED, Stb. Legtöbbje minimum 2 gyermeket felnevelt. -apa, anya - Az , hogy a nagy rendszerváltással ellopták a nyugdíjalapot ...... S élhetetlenné tették az országot , nem az ő bűnűk ! S , ha normális fizetéssel lenne bejelentett munka lehetőség a mostaniaknak is !!!!! Akkor a befizetések is ott landolnának ahol kell. Arról nem beszélve erre a korosztályra anekik kifizetett minden 100 Ft után, a cég is befizetett 50 et... Na hol a pénz ...... ...... Se , nyugdíj alap, se normális egészségügy . Talán takarítani kéne az elmúlt 28 év poliutikusait ! Illetve alapos vagyon vizsgálatot !


************



Az egészségügyért felelős államtitkár szerint azért nehéz az egészségügy helyzete, mert egyre több az öreg

24.hu

2016. 12. 09. 17:51


A társadalom elöregedése nagy kihívás elé állítja az egészségügyi rendszert, és hiába lesz több forrás az egészségügyre, a demográfiai helyzetből fakadóan növekedni fog a felhasználás
- mondta Ónodi Szűcs Zoltán pénteken egy szakmai konferencián Budapesten, aki a 24.hu-nak augusztusban adott interjújában egyenesen úgy fogalmazott, hogy az egészségügy átalakítása halálközeli élmény.

Szerinte

örömteli, hogy nőtt a születéskor várható élettartam, azonban a demográfiai változásokból adódóan nagymértékben nő majd azoknak a száma, akik több figyelmet igényelnek az ellátás során.
Elismerte, hogy kevés a szakdolgozó az ágazatban, és a képzésben részesülők száma is kevesebb, mint az OECD-átlag. Az államtitkár ehhez kapcsolódva megemlítette azt a 4,4 milliárd forintos forrást, amelyet ápolói ösztöndíjprogramként szán a kormány az emberi erőforrások fejlesztési operatív program forrásából.





Budapest, 2016. december 9.

Ónodi-Szûcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár Az influenzajárvány megelőzésének fontossága az egészségügyi dolgozók körében címû, Szentes Tamás országos tisztifőorvossal közösen tartott sajtótájékoztatón az ÁNTSZ székházában 2016. december 9-én.

A külföldi munkavégzéssel kapcsolatban megjegyezte, csökkent a külföldi munkavégzéshez hatósági igazolást kérők száma, a kormányzati intézkedéseknek köszönhetően 2010-hez képest 2015-re felére,

755-ről 393-ra csökkent az ilyen okmányt kérők száma.

Ónodi-Szűcs megjegyezte, a rezidensi ösztöndíjrendszer költségvetési forrásai végesek ugyan, de elégségesek, aki jelentkezett a programra, kap támogatást.

A béremeléssel kapcsolatban az államtitkár megjegyezte, nem hagyják összecsúszni az ágazati bértáblákat a megemelt minimálbér miatt, a tárca álláspontja az, hogy az eddigi értékeket fent kell tartani.

A várólistákra térve kifejtette, hogy míg 2012-ben a 70 ezer beteg várakozott tervezett ellátásra, az intézkedésekhez köszönhetően ez a szám tavaly 35 125-re, idén novemberre 28 539-re csökkent.

Ónodi-Szűcs Zoltán elmondta, ebben az évben a tervezetthez képest 150 milliárd forinttal több jutott az ágazatnak, ami a GDP 0,5 százaléka.

Bejelentette, tervek vannak arra vonatkozóan, hogy a járóbeteg-ellátásban egyfajta kötelező előjegyzést vezetne be az államtitkárság. (MTI)


http://24.hu/belfold/2016/12/09/az-egeszsegugyert-felelos-allamtitkar-szerint-aze rt-nehez-az-egeszsegugy-helyzete-mert-egyre-tobb-az-oreg/

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Álhír:
  2016-12-12 21:33:04, hétfő
 
  Álhír:
Az Orbán Viktor által összehívott rendkívüli kormányülés elismerte, hogy a legutóbbi PISA teszt igen negatív képet fest a magyarországi oktatáspolitikáról, ezért egyhangú döntés született arról, hogy Mészáros Lőrinc vásárolja meg a PISA tesztet működtető szervezetet.
A új vezetőről még nem határoztak, bár kormányközeli személyek bizalmas információja szerint Tállai András, akiről várható, hogy úgyis leváltják a NAV éléről, lesz a pozíció várományosa.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
MIT KELL TENNI AHHOZ, HOGY ORBÁN ÉS CSAPATa BIZTOSAN NYERJEN
  2016-12-12 21:29:34, hétfő
 
  MIT KELL TENNI AHHOZ, HOGY ORBÁN ÉS CSAPATA BIZTOSAN NYERJEN 2018-BAN IS.
- Ha egy kispárt vagy, ne vegyél rész semmilyen együttműködésben, hangoztasd, hogy te egyedül tudsz győzni!
- Ha egy nagy, ellenzéki párt tagja vagy, akkor fikázd az összes többi ellenzéki pártot, annak vezetőit.
- Ha még nincs pártod, alapíts egyet, kapsz félmilliárd forintot a Fidesztől, hirdesd, hogy te különbözöl minden eddigi párttól, szavazzanak rád, a pénzt meg nyúld re, mert ez szabályos.
- A legjobb, ha azt hangsúlyozod lépten-nyomon, hogy eddig is mindenki lopott, a Fidesz is lop, nem érdemes elmenni szavazni.
- Ha értelmiségi vagy, emeld ki a függetlenséged, szeptikusságod az összes párttal kapcsolatban, bár ötleted nincs, hogyan lehet a diktatúrát letörni, de szidjál mindenkit, aki nem te vagy.
- A leghatásosabb kocsmai kiszólás két feles között, a ,,Gyurcsány a hibás" fennhangon ismételgetése, sőt Orbán és Gyurcsány egy szintre hozása, bár az utóbbival kapcsolatban hatásosabb az őszödi beszéd meghekkelt változatának ismertetése. Lehet még egy kicsi bajnaizni is, de nem annyira ütős már.
Ha van további ötleted, ne habozz leírni!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kíváncsi vagyok, meddig bírnák.
  2016-12-12 21:27:03, hétfő
 
  Azért lenne igen célszerű az összes fidesz vezetőt egy nagy közös cellában elszállásolni a jövőben, mert akkor egymás förtelmes f@szságait hallgathatnák egész nap.
Kíváncsi vagyok, meddig bírnák.
Lehet, harcolnának a halálbüntetésért?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
MÁSKÉPPEN SZÓLVa FIDESZESEKHEZ
  2016-12-12 18:34:19, hétfő
 
  MÁSKÉPPEN SZÓLVA FIDESZESEKHEZ

Elmentek ti a jó büdös francba, ahányan csak vagytok kormánynak csápolók, ebben az illiberális államépítő katyvaszban. És akkor még finom is voltam, nem használtam ki egyáltalán édes anyanyelvünk ízes választékának szaftosabb részét, pedig válogathattam volna bőségesen. Ha a kormányfő valóban megírja szerelmes levelét, immár a sokadikat és azt el is juttatjátok a több mint két millió nyugdíjashoz, akkor ti már biztos nem vagytok normálisak. Ahelyett, hogy szétosztanátok közöttük azt a pénzt, amibe a kézbesítés kerül, de még számtalan helyet fel tudnék sorolni, ahol ennek az összegnek jobb helye lenne.


Banánköztársaság, Kiemelt | Szerző: Adorján György | 2016. december 12.


Meg vagytok ti húzatva, ahányan csak vagytok. Képesek vagytok a pedagógusokra kenni a negatív Pisa eredményeket a diákok hanyatló tudásáról, és iránytűnek tartjátok a házelnökötök valamint frakcióvezetőtök sajtóval kapcsolatos magatartását, meg véleményüket. Kitiltjátok a köztelevízióból Alföldit, Bródyt, Koncz Zsuzsát, meg Kulkát, nem lehet játszani a Vén Európát sem, senki sem kívánatos nálatok, aki másképpen gondolkodik, mint ti. Az anyátok ne sirasson benneteket, mit képzeltek ti magatokról? Mit kommunikáltok egyre inkább arról, hogy a Jobbik is lassan már a baloldalon van, az meg egyre inkább ráfanyalodik a nemzeti radikálisokra. Elmentek nálatok otthonról?

500 milliót adtatok a mezőkövesdieknek focira. Az UTE meg a hírek szerint az üzemeltetésében álló, Szilágyi úti ingatlannak a sport infrastrukturális fejlesztéséhez, azzal kapcsolatban felmerülő kivitelezési és tervezési kiadásokhoz nyújtott támogatásra majd 1 milliárdot kapott. Tudjátok ti a debreceni, meg a ferencvárosi stadionok kihasználtságát, a többit meg sem említve? Elgurult nektek a gyógyszeretek, csak tudnám, honnan vesztek ennyi pénzt. Tán nyomattok ész nélkül, mert én nem nagyon látom a fedezetet. Közgazdász legyen a talpán, aki nem hozzátok kötődve átlátja a költekezésetek mögötti forrásokat és azt nyilvánosságra is hozza, már ha nem titkosítottátok az adatokat.

Titkos itt már amúgy is minden. Korlátozzátok a nyilvánosságot rendesen. Elment nektek az a csöpp eszetek is. Titkosítottátok a válsághelyzet elrendelését kiváltó okokat, olvasható a Helsinki Figyelő blogján. Még a Seuso ügylet részleteit is vagy 30 évre - értesült a Magyar Nemzet.

De még a 2024-es olimpiáig is várni kell arra, hogy a Blikk újságírónőjének lehallgatási anyagát megismerjük, hiszen csókosaitok már ott is operatív eszközöket használtak. (Via Blikk. De elzártátok a nyilvánosság elől a Paks II. bővítés aktáit éppúgy, mint a Takarékbank privatizációját körülvevő ügylet dokumentumait. Csak mutatóba említettem egy párat a titkosítások közül, hogy a rosseb egyen meg benneteket, ti még törvénymódosító javaslatot is benyújtottatok az adózás rendjéről szóló törvényhez a kormány nevében. A javaslat nyomán az állami célokat támogató adózók és támogatásuk részletei titokban maradhatnak. Szépen vagyunk, nem mondom!

Most már megértitek ti kegyenc csókos lakájai ennek az illiberális államépítő bagázsnak, hogy a címben miért is írtam azt, hogy másképpen szólva. Mert véleményemet rólatok fineszes fideszesekről már keményebb jelzőkkel illetve kell közreadni, hiszen jól látszik, nem értetek ti a szép szóból! Csokimatyis a gatyátok is attól, hogy mi lesz majd veletek, ha 2018-ban el lesztek kergetve. Megtesztek majd mindent, cukiságot éppúgy, mint erőszakos, tőletek megszokott durva, önző lépést azért, hogy hatalomba maradhassatok. Letojtok ti mindenkit, aki másképp gondolkodik, mint ti. Brüsszelt éppúgy, mint az USA külügyet, Romániát éppúgy, mint a Genfi egyezményt. Embertelenül bántok ti azokkal a bicskei menekültekkel is, akiket a körmendi sátortáborba küldtetek, fagyoskodjanak csak a nagy hidegekben. Éppen ezért ha valakik, akkor ti aztán az illiberális államépítés szorgos vazallusaiként megérdemlitek, hogy ezentúl másképpen szólítson benneteket az ember!


http://gepnarancs.hu/2016/12/maskeppen-szolva-fideszesekhez/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Január 15-én meg lehet remegtetni a bűnöző hordát!
  2016-12-12 18:01:06, hétfő
 
  A cél szentesíti az eszközt!



Közzétéve 2016-12-12 | Szerző: Admin

Megszületett a baloldal és a Jobbik szövetsége Szentendrén



Egy civil szervezet jelöltje mellé sorakozott föl a baloldal és a Jobbik Szentendrén, ahol január 15-én tartanak időközi választást egy képviselő halála miatt. Eddig nem volt példa arra, hogy a radikálisok és a balliberálisok ilyen konstellációban működjenek együtt a Fidesszel szemben. Az Origo úgy tudja, országos szintről érkezett az ukáz a helyieknek, a Jobbikban egyáltalán nem örültek a döntésnek.


Nem állított jelöltet a Jobbik és egyik baloldali párt sem a január 15-i szentendrei időközi választásra. A 7-es számú körzetben a korábbi fideszes képviselő halála miatt kellett kiírni új voksolást. A Jobbik és a baloldali pártok egyébként a korábbi választásokon ebben a körzetben mindig indítottak önálló jelöltet.
Azzal, hogy most nem szállnak ringbe, a Társaság az Élhető Szentendréért (TÉSZ) jelöltjét segíthetik a Fidesszel szemben.

Föntről érkezett az ukáz

Az Origo úgy tudja, hogy a Szentendrén mind az MSZP, mind a Jobbik szeretett volna jelöltet állítani, de a pártközpontok úgy döntöttek, hogy a TÉSZ jelöltjét támogatva próbálják legyőzni a Fideszt. A szocialistákat könnyebb volt meggyőzni, mivel a TÉSZ jelöltje, Helyes Imre 1974-ben a moszkvai Nemzetközi Kapcsolatok Intézetében szerzett nemzetközi jogi diplomát. A helyi szinten erősnek számító Jobbikban nem okozott osztatlan örömet a döntés, de az országos pártvezetésnek sikerült ezt lenyomnia.

A körzetben egyébként 2014 őszén meglehetősen szoros eredmény született.

A Fidesz jelöltje 44,5 százalékkal győzött, míg a TÉSZ jelöltje 37,72, az MSZP-é 8,19, míg a Jobbiké 7 százalékot szerzett. Ha automatikusan hozzáadjuk a TÉSZ-hez a Jobbik és az MSZP szavazatait, akkor az 2014-ben több lett volna, mint a kormánypártoké. A mostani összefogás révén tehát meglehetősen szoros versenyre kell számítani januárban.

A baloldal és a Jobbik a 2014 óta tartó politikai ciklusban a nagyvárosokban mindig külön jelöltet állított. Legutóbb Soroksáron és Dunaújvárosban is külön jelöltjeik voltak, tehát még szó sem volt semmilyen választási együttműködésről. Információink szerint a szentendrei modell csak egy kísérlet arra, hogy vajon a 2018-as országgyűlési választáson érdemes-e együttműködniük. A modell lényege, hogy egy látszólag pártfüggetlen jelölt mellé felsorakozva próbálják megverni a Fideszt.

Így működnek együtt

Mint arról az Origo korábban beszámolt, egyre több jel mutat arra, hogy a baloldal és a Jobbik között lehet együttműködés, aminek az egyik kovásza a Simicska Lajos vezette Magyar Nemzet lehet. Helyben azért már jól működik az összefogás, mivel Tapolcán és Gyöngyösön már támogatja egymást az MSZP és a Jobbik, míg Kaposváron együtt gyűjtötték az aláírásokat.
(Forrás: origo)

Bal-Rad komm: CSAK DÍCSÉRNI LEHET A KEZDEMÉNYEZÉST! A fő cél nem lehet más, mint a döbrögista horda kiakolbólintása a hatalomból, majd a felelősségrevonásukkal politikai likvidálásuk! EGYSZER S' MINDENKORRA!

EZ PEDIG CSAK A HORDAELLENES PÁRTOK ÖSSZEFOGÁSÁVAL LEHETSÉGES!

Január 15-én meg lehet remegtetni a bűnöző hordát!

Össze kell fogni a CÉL érdekében! Márpedig a cél szentesíti az eszközt!

Döbrögiék is ezt vallják!

http://www.balrad.com/2016/12/12/a-cel-szentesiti-az-eszkozt-2/

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb hordacsápok nőnek
  2016-12-12 17:56:56, hétfő
 
  Ha bírálják a kisvasutat, akkor meg kell hosszabbítani - mondta I. Szent Orbán királyurunk. Tehát ebből következik, hogy ha veszteségesek a kereskedőházak, akkor újakat kell nyitni. Az már rég nem számít, hogy amit csinál annak van vagy nincs értelme, csak valami látszattevékenységet folytathasson.



**********************


Újabb hordacsápok nőnek

Közzétéve 2016-12-12 | Szerző: Admin

Bár tökéletes a kudarc, tovább erőltetjük a kereskedőházakat



Ha egy üzlet beindul... Bár 2,7 milliárdos hiányt termelnek csak a keleti nyitás csodafegyverei, újabbakat nyitunk.


Újabb kereskedőházak nyitásáról értesült a Magyar Nemzet. A lap hétfői számában jelent meg, hogy, bár eddig jó 2,7 milliárdos mínuszban vannak a kelet nyitás csodafegyvereinek tartott magyar kereskedőházak, újabbakat nyitunk. Az egyiket - stílszerűe - Kanadában, a másikat Vietnamban, Ho Si Minh-városban. Minderre 278 millió adóforint megy el.

A kereskedőházakat összefogó Magyar Nemzeti Kereskedőházak Zrt. tevékenységét jól mutatja két eset: az egyik az, hogy az egymilliárd forintot költött törökországi kereskedőház eddig nem mutatott fel kimutatható eredményt, írja a lap, mégis 3,3 milliárd további közpénzt nyert el közbeszerzésre a következő négy évben. Ezt egyébként annak az török üzletember Adnan Polatnak az érdekeltsége, aki Orbán Viktor jó barátja, és akinek irodaházába beköltözött az isztambuli magyar konzulátus (pontosabban kiköltözött a belvárosból). A másik jellemző eset pedig az, hogy a MNKH Zrt.-nek közös cége volt Ghaith Pharaon körözött szaúdi milliárdossal, az élelmiszer-kereskedelmi Prominance Food Kft., egészen a Pharaon-botrány kirobbanásáig, ekkor ugyanis a magyar fél eladta 25 százalékos részesedését az üzletből.
(HVG)

Bal-Rad komm: Ezek a kereskedőházaknak titulát kufártanyák valójában a döbrögista KÜM “stadionprojektjének" részei. Ellenőrizhetetlenül ontják bele a közpénzt, ami követhetetlenül folyik el. A horda csápja közé! Tákolmányosan!


http://www.balrad.com/2016/12/12/ujabb-hordacsapok-nonek/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zaklatják, inzultálják az újságírók a békés, áldott adventre
  2016-12-12 17:52:40, hétfő
 
 
Csak azt nem értem, hogy legalább egy újságíró miért nem kérdezi meg: "Elnök úr, nem gondolja, hogy Ön ezzel a viselkedéssel hülyének néz minket és rajtunk keresztül a magyar embereket? Nem tudja, hogy Ön a mi alkalmazottunk, ha úgy tetszik szolgánk, és nem mi vagyunk az Ön csicskái? Nem fogja fel, hogy a saját pénzünkről köteles nekünk beszámolni akkor, ott, ahol mi éppen kérdezzük?"
Ez a baj, hogy az egész sajtó meghunyászkodik és azt hiszi, hogy az emberek megértik a "szofisztikált keresztkérdéseiket" és nem azt gondolják, hogy a firkászok vegzálják azt a szegény embert, aki csak áldott ádventet szeretne kívánni nekik...

Amikor az idiotizmus államvallás lett. 98% idióta támogatásával. Békés karácsonyt és bejglit nektek gyerekek. Jövőre is hagyjatok lopni.
Békésen kellene tarkón baszni egy szívlapáttal. Az lenne az igazi ünnep.
komolyan mondom, ha ilyen mértékű pofátlanság után nem lesznek kiverve a pusztába egy szál gatyában, akkor nincs igazság.
persze, nem lesznek kiverve a pusztába. Átlag fidiszavazó megindokolná, hogy milyen bunkó dolog nem tiszteletben tartani a visszautasítást.
Az a fránya számonkérés ne lenne. Mondjuk a mi időnkben még ha a diák mellébeszélt, nem mondott semmi az attól még bukta volt. Most ezért havi 5 millát, bartellezett luxuslakást lehet kapni a hozzá járó szakmailag felkészült nővel.

Egyem a szeme irányát, túlérzékeny a lelkem?


Kellemes lógást, elnök úr!



***


Zaklatják, inzultálják az újságírók a békés, áldott adventre készülő jegybankelnököt

Rényi Pál Dániel POLITIKA ma 15:11


https://youtu.be/yubxRHwCGYg


Alig 12 darab ajándék, tejcsoki, kis csecsebecse maradt az adventi naptárban, akinek egy kis melegség van a szívében, az már nem azzal foglalkozik, hol kellemetlenkedjen a más életében, és mivel keserítse tovább azt, hanem készül a szeretet ünnepére. Kivételt jelentenek ez alól a magyar politikai újságírók, akiket ilyenkor is csak a rosszindulat hajt.
Az ATV fenti 50 másodperces videóját érdemes végigizgulni első pillanattól utolsóig, mert elég sokat elárul arról, hogy a magyar jegybankelnök mit gondol nem csak a média, de általában a nyilvánosság szerepéről, és hogy mit van joguk megtudni az állami vezetők költéseiről a magyar adófizető állampolgároknak.




http://444.hu/2016/12/12/zaklatjak-inzultaljak-az-ujsagirok-a-bekes-aldott-advent re-keszulo-jegybankelnokot
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fogj egy vödör popkornt: trágyabirkózásban küzd meg éppen eg
  2016-12-12 17:37:20, hétfő
 
  szegény fenyő, ha ezt megérhette volna
Ilyen az, amikor a szoponcok harcolnak a szopandó péniszért.
Olyan szép, amikor 2 fideszbérenc irtja egymást. Titkos álmaimban egy olyan tv-műsor szerepel, amikor összefogdossák az összes fideszes patkányt orsóstól lézer janin át, kósza lajosig, és kiteszik őket egy szigetre egyetlen kés társaságában "Egy hónap múlva jövünk" felkiáltással, amolyan Survivor feeling keretében. Olyan élvezettel nézném, ahogy egy darab ananászért megölnék egymást....
"Hosszú Katinka hosszú évek óta dollárszázezreket keres az úszás révén..."
Szöllősi! A kurva anyád!
Megdolgozik érte, de nagyon, és nem az adófizetőkből él, mint te. Görény. Egy fél edzésnapjába beledöglenél.
Ő legfeljebb csak a Tusup seggét nyalja, azt is mert esetleg jól esik, de te? Bárkiét, aki megfizet.

**********


Fogj egy vödör popkornt: trágyabirkózásban küzd meg éppen egymással Orbán házi újságírója és Gyárfás Tamás

Szily László SPORT ma 12:53


A magyar sajtó legfrissebb, köpködős párvidalában az a legjobb, hogy egyáltalán nem lehet felfogni az értelmét.
Azt, hogy Szöllősi György felcsúti lakos, a Puskás Akadémia címéről szerkesztett Four Four Two magazin főszerkesztője, a Magyar Sportújságírók szövetségének elnöke nem kedveli Gyárfás Tamás úszószövetségi elnököt, azonnal kiderült, amint kinevezték a Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester által felvásárolt Nemzeti Sport főszerkesztőjének.
A lap, ami addig feltűnően semlegesen viselkedett a Hosszú Katinkaék vs Gyárfás-konfliktusban, azonnal hangot váltott. Szöllősi november 21-én, hétfőn lett főszerkesztő, a lap szerdai száma pedig már az alábbi címlappal jelent meg:

Hogy két nappal később végképp világossá váljon a megújuló lap álláspontja. November 25-én ugyanis furcsa műfajú, leginkább publicisztikának nevezhető írást közöltek, aláírás nélkül, Van-e élet Gyárfás után? címmel. Erről sokan azt gondolják, hogy személyesen Szöllősi írta. A cikk azzal támadja Gyárfást, hogy a vállalkozó-sportvezető nemzetközi eredményeit vonja kétségbe, lényegében azt állítva, hogy a világversenyek rendezési jogának sorozatos elnyerése nem is az ő érdeme, hanem a magyar kormányé, aminek a garanciájával a háta mögött bárki megszerezte volna a vébéket.
Gyárfás befeketítése annyira fontos feladat volt, hogy az anonim szerző, miközben a kormányt istenítette, a cikkben elkotyogta azt, ami nyilvánvaló ugyan, de a kormányzat pont az ellenkezőjét igyekezett sugallni a vébé istentelenül megszaladt költségei miatt:
A valóság ezzel szemben az, hogy a világversenyek többsége igen veszteséges, lasszóval is nehéz rendezőket fogni. Ezért a határidő után, meg mások visszalépését követően ,,elnyert" rendezési jogok, amelyekért ráadásul jelentős jogdíjat is fizet a magyar állam. Az az állam, amely úgy ítéli meg, hogy a valóban sikeres magyar úszósportba és a megújuló magyar sportinfrastruktúrába érdemes befektetni ezt a pénzt, s amely kormánynak az elmúlt években úszásra fordított tízmilliárdjai után jószerével bárkit delegálhatna az ország a nemzetközi szövetségek vezérkarába.
De azokban a napokban nemcsak Szöllősi lapja, hanem a Facebook-oldala is jól mutatta az új főszerkesztő hozáállását Gyárfáshoz:

Ugyanazen a napon a Sport összegezte Gyárfás 23 éves úszóelnöki pályafutását. Olyan formában, hogy kizárólag a botrányokat idézték fel, külön kihangsúlyozva azt az esetet, ami óriási fekete pont lehet az új kenyéradó gazdánál: amikor Gyárfás több más sportvezetővel együtt azért lépett fel, hogy a Fidesz-politikus Schmitt Pált mozdítsák el a Magyar Olimpiai Bizottság éléről. Gyárfás akkor hamar visszakozott, de ez egy ilyen memóriafrissítő kvázi feljelentésnél nem sokat számít.

Gyárfás Tamás erre a címlapra ébredt aznap, amikor végül lemondott
Ezek után jött el a mostani hétvége, amikor a Nemzeti Sport Online kiadása a következő szöveggel reklámozta a hétfői print számban várható Gyárfás-leleplező cikküket, amit ezúttal deklaráltan a főszerkesztő jegyzett:
Gyárfás Tamás cége Hosszú Katinkánál is többet keresett. Szöllősi György főszerkesztő ezt és ennek a hátterét feszegető írására az exúszóelnök is azonnal reagált.
Gyárfás annyira komolyan vette a dolgot, hogy a reakcióját azonnal, még vasárnap, a cikk megjelenése előtt szétküldte a magyar sajtónak. A párharc eddigi szellemében kizárólag személyeskedésben és karaktergyilkolászásban utazott. A közleménye szerint Szöllősi személyes okokból rühelli őt, amiért még a Magyar Sportújságíró Szövetség elnökeként 5 millió forintot kért tőle a Sportcsillagok Gálájára, de az úszóelnök nem adott pénzt. Gyárfás közleményében alpárisággal, boszorkányüldözéssel, álíhrek és hamis információk közlésével vádolja az NS-t és Szöllősit, akit egyben nyilvános tévévitára hív ki.
Ezek után remegő kézzel vártam a hétfő reggelt, hogy mi az tényfeltáró bomba, amivel a leghíresebb felcsúti újságíró fel fogja robbantani Gyárfást. Ehhez képest egészen megdöbbentő volt, hogy Szöllősi szó szerint annyit csinált, hogy elővett egy nyolchónapos!, 2016. áprilisának végén közölt HVG-s cikket, ami azt az azóta különböző helyeken százsszor leírt tényt írta meg, hogy Gyárfás médiacége állítja elő a nemzetközi úszószövetség lapját évi 200 ezer euróért, amit a szövetség egyébként nem tart összeférhetelennek.
Ez kétségkívül igazi gyárfásizmus, csak éppen nincsen benne semmi új. Még érthetetlenebb, hogy mi lehetett a cél ezzel a cikkel, hiszen Gyárfás már majdnem két hete lemondott az úszószövetség elnöki posztjáról.
Gyárfás Tamás láthatólag azt próbálja most kitapogatni, hogy Szöllősi 100 százalékos kormánytámogatással a háta mögött ugrott-e neki, vagy csak a személyes ellenszenve vitte bele a kemény támadásssorozatba. Épp ezért, párhuzamosan a közleménye kiadásával érzelmektől csöpögő levelet írt a vizes vb szervezőbizottságát vezető Seszták Miklós fejlesztési miniszterhez, amitől a könnyes zárlatban így kéri Szöllősi leállítását:
Elfogadhatatlan számomra, hogy rendre megalázzanak, megszégyenítsenek. Talán nem túlzás, ennél azért többet tettem a magyar úszósportért, de netán még a világbajnokság remélt sikeréért is. Tisztelettel kérem, hogy korábbi pozitív visszajelzésének megfelelően T. Miniszter úr, mint a szervező bizottság elnöke segítse elő, hogy méltóképpen válhassak meg 23 év és 8 hónap után a Magyar Úszó Szövetség elnöki tisztségétől.
Csodás látni, ahogy konfliktushelyzetben azonnal visszatérnek a késő-kádári reflexek, ahogyan az egyik vitéz a politikai vezetésben ülő patrónusától kéri a vezetés más tagjai által támogatott ellenfele leoltását. A különbség annyi, hogy a tényleges Kádár-korban ezeket azért nem merték ilyen nyíltan megírni: már ezért megérte a rendszerváltás.
Mivel a Szöllősi-Gyárfás-csatának nincsen semmiféle gyakorlati tétje, a két szereplő viszont probléma nélkül találhat magának médiafelületet a köpködésre, a szórakoztató ügyben további fordulókra számítunk. Tartsátok behűtve a popkornt, újra érdemes sportsajtót olvasni!



http://444.hu/2016/12/12/fogj-egy-vodor-popkornt-tragyabirkozasban-kuzd-meg-eppen -egymassal-orban-hazi-ujsagiroja-es-gyarfas-tamas
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2016.11 2016. December 2017.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 345 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1546
  • e Hét: 4648
  • e Hónap: 15759
  • e Év: 169255
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.