Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
Látványos éghajlatváltozás - Már szántanak-vetnek a sarkkörö
  2016-12-18 17:34:03, vasárnap
 
  Látványos éghajlatváltozás - Már szántanak-vetnek a sarkkörön túl is

2016. december 18., vasárnap 8:00

északi sarkkör | mezőgazdaság | növénytermelés | állattenyésztés
Az éghajlatváltozás miatti felmelegedés hatására egyre több haszonnövény terem meg az északi sarkkör felett, és ez az állattenyésztés esélyeit is javítja. Ugyanakkor a változások mezőgazdasági kockázatokkal is járnak, mivel a kórokozók és a kártevők elterjedésére is számítani lehet.


Az északi sarkkör fölött, ahol a hőmérséklet kétszer olyan gyorsan emelkedik, mint a világ többi részén, a melegebb időjárás lehetővé teszi, hogy a gazdák egyre többféle zöldséget, magvakat, fűszernövényeket és más olyan növényeket termesszenek, amelyek eddig a mérsékelt éghajlatú területekre voltak jellemzők - írja a blog.syngenta.hu.

A két héttel hosszabb és melegebb tenyészidőszakot jelzi, hogy például az alaszkai Fairbanksben a fagymentes napok száma száz év alatt közel kétszeresére emelkedett. A 750 ezer fős Alaszka mindössze 750 farmja 336 ezer hektáron gazdálkodik, ami csak kis része az állam 1,718 millió négyzetkilométeres területének, ám így is mintegy 50 millió dollárral részesedik a gazdaságból.

Az állattartás is észak felé terjed, ahogy egyre könnyebb az állatok számára füvet, takarmányt termeszteni. Egy tanulmány szerint a klímaváltozás következtében a mai kaszálókon is 50 százalékkal nőhet a szénatermés a század végére.

Amellett, hogy mindezek az éghajlatváltozás pozitív hatásait mutatják a sarkkörön, az sem mellékes, hogy a kártevők és a betegségek is elterjedhetnek az új területeken. Arról nem is beszélve, hogy északon is kiszámíthatatlanná vált az időjárás: egyes régiókban aszály pusztít, míg másutt korábban nem tapasztalt csapadékintenzitás árasztja el a mezőgazdasági területeket a kulcsfontosságú évszakokban.


http://www.agrarszektor.hu/elemiszerpiac/latvanyos_eghajlatvaltozas_mar_szantanak _vetnek_a_sarkkoron_tul_is.6710.html?utm_source=agrarszektor&utm_medium=email &utm_campaign=hirlevel
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy kitüntetés margójára:
  2016-12-18 17:17:41, vasárnap
 
 
Egy kitüntetés margójára:

Friss a hír, miszerint a német kormány, vagy tudom is én, kicsoda kitüntette Balog Zoltánt, az emberi erőforrások miniszterét.
Meg is érdemelte, az biztos! Én is kitüntetem azzal, hogy kiragadok 3 kis részletet a nagy emberből, hátha valakinek még új a dolog, lássák csak, kiket tüntetnek ki manapság!
Talán hitelesebb volna, ha most utánanéznék a pontos dátumoknak és linkeknek és megadnám őket, de lusta vagyok rá. Aki nem hiszi, hogy ezek megtörténtek, percek alatt meggyőződhet róla a netről.
1
Balog Zoltán EMMI miniszter magas állami kitüntetésben részesíti a Kárpátia zenekart.
Néhány nappal később az illetékesek közlik, hogy tévedés történt. Balog nem ezt a Kárpátiát, hanem azt a Kárpátiát akarta kitüntetni. A Kárpátia táncházat. A gond csak az, hogy az a Kárpátia évekkel ez előtt megszünt.
Vagyis úgy tűnik, hogy Balog nem tudta, hogy mit csinál.
2
Balog Zoltán EMMI miniszter magas állami kitüntetést adományoz az EKHO tv ismert műsorvezetőjének, Szaniszló Ferencnek. Pár nap után Balog számára is kiderül, hogy Szaniszló nem épp kormánybarát műsorokat szokott vezetni és visszavonja a díjjat. Ezek szerint amit az egész ország, amelyik szokott közéleti adásokat nézni tudott, azt Balog, a közélet egyik főszereplője nem tudta.
Vagyis úgy tűnik, hogy Balog nem tudta, hogy mit csinál.
3
Öveket becsatolni, most jön a legcifrább:
Balog Zoltán EMMI miniszter magas állami kitüntetést adományoz Úz Bencének, helytállásért, a székelység megmaradásáért kifejtett tevékenységéért, stb. Csak az a gáz, hogy Úz Bence nem él. Post humus kitüntetés? Hát nem! Úz Bence ugyanis soha nem is létezett. Egy székely író, Nyírő József írt annó egy regényt, "Úz Bence" címmel. Ezt a férfit tüntette ki Balog Zoltán!
Vagyis úgy tűnik, hogy Balog nem tudta, hogy mit csinál.
Akinek pedig mindez nem elég ahhoz, hogy képbe kerüljön Balog szellemi nívójáról, annak már úgyis mindegy!


Péter Vass
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
MEGÉRTE MAGYAR? eZT AKARTAD?
  2016-12-18 16:54:54, vasárnap
 
  Idősebb olvasóim még valószinűleg emlékeznek, a fiatalabbak pedig hihetetlenkednek az alábbi rendszeren:


a dolgozó munkakazdésre bement a munkahelyére, a munkaidő letelte után pedig hazament. Azzal a tudattal ment haza, hogy másnap is lesz munkája, várja a munkahely. Aztán havonta két alkalommal (kéthetente) két részletbe KÉZHEZ KAPTA (nem átutalással meg kártyára-a bankokat gyarapitva) a járandóságát. Pontosan, időben kapta meg! Kapott néha jutalmat, ha pedig túlórázott-azt rendesen megfizette a munkáltató.
A munkáltató utazási költségtéritést fizetett a munkavállalónak, és ha a munkavállaló igényelte, kedvezményesen üdülhetett.
Jah! És akkoriban volt olyan, hogy MUNKAKÖNYV!
De valamiért ez a rendszer nem tetszett a MAGYAR MUNKAVÁLLALÓNAK!
A magyar munkavállaló nem akart állami munkahelyen robotolni!
A magyar munkavállaló nem akarta a kommunista szocializmust!
A magyar munkavállaló kapitalizmust akart!-de furcsát.
A magyar nép rendszert váltott!
A magyar nép megkapta a vágyott kapitalizmust!
Jabil, Hankook, Suzuki, Opel, Mercedes, Audi, Coca-Cola, Alcoa, stb. Csupa “stratégiai partner"! Adókedvezményekkel, támogatásokkal, korlátlan rabszolgatartási lehetőségekkel!
MEGÉRTE MAGYAR? EZT AKARTAD?
LEHET MENNI HÁLAADÓ BIRKAMENETEKRE! MA EZ A DIVAT!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez a kurva nagy baj ! Nem gondolkodunk !!!
  2016-12-18 16:48:02, vasárnap
 
  Ez a kurva nagy baj ! Nem gondolkodunk !!!


Valamelyik nap kiteszem hogy kik voltak ott az otthon védelemnél,a Munkáspár Thürmerék is ott voltak ugye felsorolok mindenkit! Mi történik egy barom hozzászól a nagy "Nemzeti" szopjátok le a munkáspártot ! Azt hiszem és nem csak hiszem érzem felesleges itt minden szó!!
Mert az Otthonvédelem a történések kulcsa. A hitelválság, az egyre súlyosbodó munkanélküliség, a mesterséges eladósítással; a horribilis közüzemi számlákkal, s a banki uzsorakamatokkal történő kifosztás - és az ezekből adódó otthonvesztések után, - a kezelhetetlenné vált szegénység és a kilakoltatási krízis zúdítja ránk az Apokalipszist.
Ezért az összefogás létkérdés, hazánk, nemzetünk, népünk megmaradásának kérdése. Összefogni erkölcsi alapokon azokkal, akik az otthonvédő küzdelmekben már bebizonyították, hogy jó és áldozatkész bajtársak.
Az ideológiai különbözőségeket megvitatni és egyeztetni ráérünk majd, ha már ezt a háborút megharcoltuk, s az új világunk alapjait építjük. Már, ha akkor ezeknek a vitáknak még egyáltalán lesz értelme. Az országunk új berendezkedése már más eszmei alapokat vet majd fel.
Csak az örök érvényű erkölcsi alapjaink maradnak akkor is szilárdak, - ahogyan most is, - és ezekre támaszkodva cselekszünk.

Kádár Ibolya
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mindenki jól gondolja meg, amikor atomerőművet rendel áfonyá
  2016-12-18 12:23:58, vasárnap
 
  H. Andrea 2016-12-17 VENDÉG

Mindenki jól gondolja meg, amikor atomerőművet rendel áfonyával, jól átsütve


A bolgár devizatartalék három százalékát utalták át egy orosz atomerőműépítő cégnek.

660 millió euróról, azaz nagyjából 200 milliárd forintról beszélünk: nem rossz kis lóvé, pláne, ha hozzávesszük, hogy szegény bolgároknak istenigazából azért kellett kicsengetniük, mert 2008-ban az akkori kormány megrendelt egy atomerőművet az oroszoktól, aztán 2012-ben, nyilván egy másik kormány, inkább mégse akarta a bizniszt.

Az orosz cég bírósághoz fordult, és a svájci döntőbíróság úgy foglalt állást, hogy 620 millió euró és a kamatok illetik meg a Roszatom leányvállalatát. A bolgárok tanakodtak egy kicsit, majd úgy határoztak, az lesz a legjobb, ha ezt a szerény összeget kifizetik - a semmire. Persze, tudom, nem arra, nyilván pontosan kimutatható, milyen jellegű és mekkora kár érte szerencsétlen oroszokat - mindnyájan tudjuk, ha egy megrendelt hotelszobát vagy repülőjegyet mondunk le, arra is elég szépen fizetünk, pedig igazából nem koptattuk az ágyat, s nem égett el miattunk egy csepp kerozin sem. A hotelben húszezret kérnek, az atomcégnél 200 milliárdot: ez van, srácok, mindenki jól gondolja meg, amikor atomerőművet rendel áfonyával, jól átsütve.

Amúgy nem tudom, érezhető-e: mintha lenne itt egy icipici áthallás - nekem meglehetősen vérfagyasztó. Legjobb tudomásom szerint a rendkívül felelős, imádott népéért, a magyar zemberekért mindenre képes kormány szintén rendelt két blokkfelújítást. Az évszázad üzlete - mondta a rókamosolyú Lázár János, és kivételesen nem hazudott, mert nekik valóban az lesz/lett, nem tudom pontosan, mikor utalnak.

Korábban már elmeséltem, ezer bocsánat, hogy ismétlem magam, de ilyen esetekben talán nem árt, szóval mostani tudásunk szerint Paks második üteme olyan 4000 milliárd forintba fog (nagyon) fájni mindannyiunknak, az átlagos, hogy úgy mondjam, szokásos korrupciós ráta az állami megrendelések esetében 13 százalékos (atom-beruházásoknál viszont magasabbra becsülik), tehát nagyjából 520-700 milliárd forint csúszkál majd el erre-arra, természetesen láthatatlanul: mondjuk lesz majd egy előzetes tanulmány a Gamma-sugarak hatásáról a százszorszépekre, írta Csókos Matild, százmillióért, na, ugyan miért is ne, ő ennyiért dolgozik, mit van mit tenni, drága, de minőségi áru, tessék megnézni, a számlája teljesen hivatalos, rajta van a krumplibélyegző, szép a dátum, olvasható az aláírás, becsületes adózó állampolgárról beszélünk, aki okosan visszaosztja a nyolcvan százalékot, és a többi, és a többi, a szokásos módon, minden törvényes, tökéletesen, és ha netán nem, hát Főbácsi a két dolgos kezével csinál paragrafust bármikor, ha kell, éjszaka is, vadiújat.

Ha tehát megvalósul Paks II, akkor eldurran összességében mondjuk olyan 6000 milliárd - nem, nem elírás, ha most 4000-nek néz ki, mire elkészül, minimum ötven százalékkal lesz több, de ki tudja, megáll-e egyáltalában ennyinél. A 2017-es magyar vizes világbajnokság kezdetben egy 8 milliárd forintos ,,úszópalota" kialakításának tervével indult, de ez az összeg már a bejelentés másnapján 24 milliárd lett, nem sokkal később már 50 milliárd, most, ha jól emlékszem, épp a duplájánál tartanak, úgy százmilliárd táján. Nem téma. Ez a világbajnokság a ,,főpróbája" a budapesti olimpiának, ami talán nemzetmentőink legvérfagyasztóbb terve - na, ha az is összejön, tényleg ideje lesz menekülni, ki merre lát.

De vissza Pakshoz - a másik szcenárió, hogy bármilyen okból kifolyólag lemondjuk a felújítást: ebben az esetben látjuk, mire számíthatunk, pláne így, hogy már egy győztes precedensper is a Roszatom dossziéiban lapul... Igaz, kicsit sajogna az a 2-300 milliárd is - de az ismét csak a nagyjaink zsebébe vándorló ezermilliárdokhoz képest mégis nagyságrendekkel jobban járnánk.

A végére még elmondom a másik oldalt: egy átlagos házhoz egymillió forintért egész parádés kis naptelepet lehet kiépíteni. Ha (csak) a 4000 milliárdot elosztjuk azzal az 1 millával, 4 milliót kapunk. Azaz Paks árából lényegében az összes magyar háztetőn lehetne egy tisztességes napelemes rendszer, ami elég szépen bele tudna dolgozni egy családi háztartás áramfelvételébe. S hogy vajon miért is nem repül rá erre a megoldásra a polgárbarát magyar állam? Hát például mert akkor nem kéne vásárolnod az áramot, nem fizetnéd az árában az áfát, nem függnél a rezsicsökkentők vagy a kapcsológombnál állók kénye-kedvétől, nem fizetnéd az áram díjában például egy újabb giga-gazdaságos atomberuházás költségét és hasonló apró mulatságokat...

Vagyis jó lenne nekünk - ez pedig, bármiről legyen is szó, errefelé az egyik legbiztosabb kizáró tényező...

Szerző: Boda András

https://kolozsvaros.com/2016/12/17/mindenki-jol-gondolja-meg-amikor-atomeromuvet- rendel-afonyaval-jol-atsutve/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Igaz, én nem is szar 3000 eurót keresek, mint az osztrák bus
  2016-12-18 12:21:25, vasárnap
 
 
H. Andrea 2016-12-18 VENDÉG

Igaz, én nem is szar 3000 eurót keresek, mint az osztrák buszsofőr kolléga

Az elmúlt hetekben immár sokadszor drágul az üzemanyag.

Már azzal se nagyon foglalkoznak, amivel korábban, amatőr korukban viszonylag sokat babráltak - hogy valami magyarázatot fűzzenek az emeléshez. Régebben voltak például a begyűrűző, kedvezőtlen világpiaci folyamatok (a kedvezőekből még mutatóba se gyűrűzött be egy se), aztán jöttek az árfolyamváltozások, voltak a viszonylag egyértelműbbek, mondjuk az okozta a drágulást, hogy a dollár nagyon megerősödött a forinthoz képest vagy fordítva...

Időnként, emlékszem, voltak azért kicsit bonyolultabb gazdasági összefüggések is - a bejelentők szeme épp oly kevéssé rebbent, mint a híreket hallgatóké, amikor például a mongol tugrik beszakadása, vagy a japán yen fickándozása miatt csesztünk rá. Előfordult, hogy a tőzsde idegeskedése miatt ugrott Magyarországon a benzinár, és volt, hogy egyszerűen, parasztosan csak felszökött a világpiacon a nyersolaj ára. De hogy valami nagyon jót is mondjak, már csak legendás tárgyilagosságom fenntartása okán is: többször megtörtént az is, hogy olcsóbb lett nálunk az üzemanyag - tudom, biztosan csak én éreztem úgy, hogy ha netán két forintot csökkent bármiféle világpiaci folyamatok miatt az ár, legkésőbb egy héten belül kilenccel drágult...

Ez a hülye összevisszaság ment egészen tavaly júniusig - akkor a rezsicsökkentés és a becsület üvegzsebű kormánya úgy döntött, ideje szügyig merülni a szürreália tengerébe. A parlament által elfogadott új jövedékiadó-törvény tehát a kőolaj világpiaci árához köti az üzemanyagok jövedéki adóját. Az új szabályozás szerint, ha a Brent-olaj hordónkénti világpiaci ára 50 dollár alá süllyed, a benzin és a petróleum esetében a jövedéki adó literenként öt, a gázolajé tíz forinttal emelkedhet. Ha 50 dollár fölé emelkedik a világpiaci ár, az adómértékek visszaállnak a korábbi szintre - néhány hónappal később, ha...

Vagyis eljutottunk oda, hogy ha valami olcsóbb lesz a világpiacon, nálunk drágul. Komolyan mondom, sokszor sótlannak és fantáziátlannak érzem egyik kedvenc lapom, a Hírcsárda kreatívjait a magyar rögvalóhoz képest... Tessék: az elektromos autók a kormány szándékai szerint legfeljebb 2017 végéig ,,tankolhatnak" ingyen áramot az utcai töltőhelyekről, utána majd kitalálják, mennyi legyen az ára. Lehetne mondjuk ugyanannyi, mint a benzin, és lehetne literre adni azt is, Lőrincnek amúgy is majdnem kész már egy áramgyára.

Meggyőződésem, hogy ha valaki feltalálná a finggal üzemelő autót, attól a naptól fogva Magyarországon kilónként ötezer forint lenne a tarkabab, a karfiol és a köménymag jövedéki adója, az autótulajdonosok ánuszrózsájára pedig a Nemzeti Fingügyi Hivatal, a NEFIHI harmincezer forintos szerelési díjjal felpattintana egy mérőórát, melyet, bár a NAV-hoz online is be lenne kötve, havonta kéne leolvastatni az urológussal (alkalmanként 9000 HUF), továbbá évente hitelesíttetni (22 000) a műszart.

Azt látni, hogy egyre inkább szükség van minden fillérre: hiába, sokba kerül itt a srácoknak már sok minden. Folyton éhes multimilliárdosok pofáját meg zsebét kell betömni, ráadásul egyre csak jönnek és jönnek az újak, akik végeznek a gengszterakadémiákon - azaz szépen kijárják például a Párt ifjúsági tagozatát, vagy valamelyik ,,civil" mozgalomban jeleskednek, illetve ráordítanak valami kommunistára.

Aztán nem olcsó a ,,média" üzemeltetése sem, hiába lett megvéve kilóra, illetve tonnára: mert egyre nehezebb feladat úgy mutatni be az itt zajló úgynevezett életet, mint ami emberi fogyasztásra alkalmas. És, bár egyáltalában nem nehéz feladat, de szintén komoly költségekkel jár a teljes lakosság félelemben, bizonytalanságban tartása, továbbá egymás és a világ elleni uszítása.

Ja, üzemanyag, még egy szóra: a héten átugrottam a nyomorult Nyugat egyik végvárába, a teljesen lezüllött, leszakadóban lévő, ócska Ausztriába - egy út melletti diszkontban láttam dízelt 1,007-ért. 312-es középárfolyamon szorozva az 314 forint meg egy pici: én itthon, a legolcsóbb helyen tankoltam 355-ért. Negyvenegy forint difi, literenként. Na jó, persze, igazatok van: én nem is szar 3000 eurót keresek, mint az osztrák buszsofőr kolléga...

Szerző: Boda András

https://kolozsvaros.com/2016/12/18/igaz-en-nem-is-szar-3000-eurot-keresek-mint-az -osztrak-buszsofor-kollega/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Balog is rúgott egyet a szegényekbe a rossz PISA eredmények
  2016-12-18 12:05:46, vasárnap
 
  Minél alulképzettebb, annál jobb alattvaló lesz belőle... És ez a cél pillanatnyilag.
Hogy mi nem értjük, miért is ő van egy emberminisztáriumban, még rendben is lenne. De vajon ő mit gondol, miért eshetett rá a választás ? Intelligenciája, kulturáltsága okán, empátiával telített élete predesztinálta erre a posztra, vagy csak egyszerűen a nyelve hosszát vette észre a gazdaállata. mert hát ez a pléh bános nem más, mint Orbán egy segg-féreg-nyúlványa.
Balog rácsodálkozott a magyar valóságra. Igen, vannak szegények. És igen, nekik csak az alapoktatás jut. És igen, nekik nem telik külön órákra.




****************************



Balog is rúgott egyet a szegényekbe a rossz PISA eredmények miatt

DECEMBER 15., 18:06

A tanárok felelőssége van a középpontban, pedagógusnak lenni nem magánügy - hangoztatta az emberi erőforrások minisztere a Klebelsberg Képzési Ösztöndíjak átadásán, csütörtökön Budapesten.
Balog Zoltán az ösztöndíjasokhoz fordulva azt mondta: a Klebelsberg-program üzenete, hogy pedagógusnak készülni nem magánügy, és a juttatás nem egyszerű havi jövedelem, hanem üzenet a kormány, a nemzet és a jövő nemzedék részéről. Hozzátette: most 423 új ösztöndíjas csatlakozik a programhoz, amelyet négy évvel ezelőtt indítottak. A programban osztatlan tanárképzésben így összesen 1557-en vesznek részt, s csupán 65-en morzsolódtak le.
A miniszter kiemelte: azt szeretnék, hogy a hallgatók minél előbb találkozzanak az iskola valóságos világával, és első perctől csak azzal kelljen foglalkozniuk, amiért pedagógusnak jelentkeztek.
A tárca vezetője külön kiemelte azoknak a megyéknek a sorrendjét, amelyeket az ösztöndíjasok megjelöltek később tanítási helyükként. Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, Borsod-Abaúj-Zemplén és Baranya azon megyék, ahol a legmagasabb a hátrányos helyzetű családok és iskolások aránya - mutatott rá Balog Zoltán, aki kitért arra is: a PISA-felmérés eredményeinél a családi háttér meghatározó volt. Ez azt jelenti - magyarázta -, hogy ezek a családok nem képesek "a megfelelő indító energiát" biztosítani, ezért itt kell tenni valamit.

http://propeller.hu/itthon/3256418-balog-is-rugott-egyet-szegenyekbe-rossz-pisa-e redmenyek?all#comments


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Na és most teszem fel a 20 forintos kérdést és várom a lehet
  2016-12-18 11:56:19, vasárnap
 
  Na és most teszem fel a 20 forintos kérdést és várom a lehetséges válaszokat. Ha igaz az, hogy a piac diktál a kapitalizmusban, akkor miként lehet az, hogy a magyarokénál négyszer, ötször nagyobb vásárlóerőt képviselő finneknél olcsóbb szinte minden? Nem csak a kaja, az áram és a fűtés is. Persze mindenhol fafűtés van, az ország 70% erdő, kis, helyi erőművekkel oldják meg a dolgot. De a kaja mitől olcsóbb, mikor nincs szántójuk, minden kis földet csak úgy tudnak megművelni, hogy az erdőtől és a kövektől veszik el a területet. Az időjárás sem az itthoni.
A végső tőrdöfés a helyi TESCO-ban (ott PRIZMA van). Hopp magyar Pick szalámi. Itthon 7000-8000 forint, ott mennyi egy kilo? Hegyekben áll 12 euro/kg a magyar Pick. Drága Csányi Úr! Miért kerül kint fele annyiba a Pick szalámi, mint itthon? De, tényleg, miért is?
Csak nem azért, mint az OTP-nél, hogy itthon 30% kamatot szednek a magyartól, míg Romániában ugyanez az OTP 12%-ért ad hitelt. Hát, amíg hülye a magyar, addig persze lehet!


Kádár Ibolya
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csak megkérdezem:
  2016-12-18 11:53:14, vasárnap
 
  Csak megkérdezem:

Tudtad, hogy Magyarország ERŐSÖDIK? Pár nap óta, ha kinyitom a PB-palackot (vagy bármi mást), az az első, hogy tudatják velem, "M.o. erősödik!" Megvallom, nem is a bejelentés némileg fenyegető hangnemétől jövök zavarba, inkább az aggaszt, hogy én meg gyengülök.
Csak azt tudnam, ha mar 4 eve mi voltunk a legerosebb, hova a francba erosodunk meg?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megszólalt az Orbán sajtótájékoztatójáról kizavart újságíró
  2016-12-18 11:52:09, vasárnap
 
 
Ilyen alapon orban kover, kovacs zoltan is sorosberenc, csak most ezt megprobaljak elfeledtetni az emberekkel...
VOLT akkreditacioja a holgynek, speciel ERRE a megbeszelesre. Es erdekes modon nem a brusszeliek ketelkedtek a jogos ottleteben, hanem a faszagyerek.

******************


Megszólalt az Orbán sajtótájékoztatójáról kizavart újságíró


TEGNAP, 23:37


Aki Havasi Bertalan szerint nem is újságíró, a miniszterelnök szerint meg sorosista újságíró. Pénteken megírtuk: Orbán Viktor sajtófőnöke kiküldte a megszűnt Népszabadság brüsszeli tudósítóját a miniszterelnök sajtótájékoztatójáról. Havasi Bertalan azt mondta: ,,kicsi lenne a terem, ha minden blog szerzőjét meghívnák az eseményre", Orbán Viktor pedig már a háta mögött olyan megjegyzést tett, miszerint az újságíró, Halmai Katalin Soros Györgyöt képviseli, majd jót elkacarászott a saját kijelentésén. Halmai Katalin szombaton ,,Európában" című blogján írt az esetről. Bejegyzésében rámutat arra az ellentmondásra, hogy Havasi Bertalan azzal ment neki, hogy nem is újságíró, míg Orbán épp hogy sorosista újságírónak titulálta. Próbáljuk eldönteni, mi okozza a zavart: Aki Havasi Bertalan szerint nem is újságíró, a miniszterelnök szerint meg sorosista újságíró.


http://propeller.hu/itthon/3256769-megszolalt-orban-sajtotajekoztatojarol-kizavar t-ujsagiro
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
2016.11 2016. December 2017.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 345 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2789
  • e Hét: 8521
  • e Hónap: 19632
  • e Év: 173128
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.