Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Kohut Katalin: Holnap (Vilma-Béla párbeszéd)
  2016-12-19 20:17:47, hétfő
 
  Kohut Katalin: Holnap

- Béééla! Valóban átléptek a jövőbe a világ ellenes apokaliptikus szereplők egyetlen nagy áldozással?
- Úgy tudom, hogy igen, sőt már új történelmet írtak maguknak, új nemeseik is vannak, hatalmas kommunista, vasfüggönyös és vallási elmeosztállyal.
- Mióta tart az emberek áldozása a skizopren elme helyett?
- Nyolcvan éve már, azóta dorbézolnak, utazgatnak, szaporodnak, könyveket írnak, híresek, nevesek, díjazottak, mint Jeruzsálem apokaliptikus csapásai.
- Könyveiket, zenéiket, verseiket Ízisz áldozással oldották meg emberrel hordoztatva el az ország karmikus betegségeit.
- Ha jól tudom, 1956-ban elölről kezdték új világ könyvtárával a Bertalan utcájával Miskolcnak a közös ember áldozást a magyarok apokalipszisét végrehajtva ártatlanokon.
- Nevettek, gúnyoltak, csúfolódtak a jó helyesíráson, a tiszta énekhangon, a harmónián, a becsületen és szorgalmon, ingyen dolgoztatva majdnem az embereket halálukig szenvedtetve őket.
- Csakhogy itt más is történt, olyan iszonyat Borsod megyében, amit nem lehet leírni. Az utcanép úgy vált a börtön és pusztító, vadállati férjektől népeik fiainak segítségével, hogy közben az embert támadták a Rákóczi tér helyett, amelyik elszaporodott már az egész világon.
- Úgy tudom, hogy húsz éve tart Magdika haldoklása a város helyett, meggyalázva testét azért, mert náluk születik meg a pók népe. A város teljes egésze embervérből van születése óta, így szaporodnak, így mennek végig a kormánnyal folyamatosan a névtárán az idetartozókon emelésükkel. Lévai forgószélnek nevezték el az ember apokalipszist. Egymás után mentek végig a könyveiken, az izmusokon és vallásokon Rózsafalvi összes vallásával.
- Magdikát ítélte el a város fanatikusként a skizopren kísérettel rendelkező elmeosztály helyett, akik térítenek, várakoznak. Minden világ végi jóslatát a városnak a börtön végrehajtott a Jézusaik feszületei szerint ember áldozással.
- Szóval a magyar feszületes ember, ráadásul kislány áldozással kezdtek a Bertalan utcai lírai karámjával Miskolcnak?
- Igen, két utcába rendezve a jeruzsálemi apokalipszis, melynek része a vasfüggönyösök serege rokkantkocsi jelzésekkel, betegségeik miatti ember bénítással.
- Nincs emberjogi szervezete az ártatlan embereknek?
- Nincs, csak a börtönnek van és a megváltott cigányságnak.
- Kelet népe valamennyi ártatlant megtámadott, mint jókat és szépeket, tehetségeket. Kelet népe a romániai Parabrutális Horn szarvas vasnéppel hosszabbít végtelenül a Rákóczi terével a lírai karámnak a médiában miskolci berendezéssel.
- Úgy tudom, eljárták az egykori iskolákat is, népeik így zenélnek, az ország kuróziumai, mint feszületesük árnyékként, testenyészeteivel a világ végét megadóknak Időjelek néven.
- A báránya miatt a Főnix Rákóczi tér mészáros istene kivégezte az összes jóakaróját az embereknek, mivel népük fertelmeskedett.
- Magdika lett a voltam a gyilkosai áldozásában a Bertalan utcai menhely helyett, ők átléptek a jövőbe folyamatosan járva végig a városon és a két utcai apokalipszisen.
- Már nem félnek akkor a szereplők, hogy eljön a végük, az embereket áldozták meg maguk helyett?
- Nem, pedig nekik volt másik világuk, hiszen már eljárták az egész világot, mindig újra ébred a játszótér.
- Megszokták akkor a pusztítást és halálát az ártatlanoknak.
- Ez jelenti a magyar politikát kilencven éve, az ártatlan embereken végrehajtott Bertalan és Révész utcai sátorhegyi apokalipszis, a névtáruk emelésével szerte a világon, országok és népek helyetti áldozataikkal.
- A zöld asszonya a Rákóczi térnek a sakk-kártyáról már nyolcvan éves, egy pillanatra állt meg, de nem hatódott meg a népe tettei felett 1945 előtt sem, sem az atlantiszi Halak Lolo Brigida, sem Brigitte Bardot a nagypán nevéből létrehozott Pszichografológiájából a borsodi elmeosztálynak az összes karmikus művésszel és elmebetegével a földnek. Minden törés, idegbetegség, nemi elfajulás ebben a könyvben lett összesítve, mint okkult fekete sereg testi és lelki betegségei.
- Ez csak egyetlen egy név az utcából és a börtön a dohányboltokkal már befejezte Szepes Mária könyvét.
- Betegségek is újak vannak már majdnem nyolcvan éve, emberek áldozásából jöttek létre, őket az egészségügy eltartja és vizsgálja.
- Már a világ könyvtár képviselője is elköltözött a városból a többi főszereplővel együtt, Tót atyafiakkal, adventi és különféle pusztítóként.
- Új emberek népesítik be a földet nyomorultként, pasikként mozaik kirakással, bábként és karmikus csapásokként újraszületve.
- Ezek helyett ismét támadják a haldokló embereket, ha jól sejtem.
- Igen, rengeteget költenek a világ ellenesekre.
- Hatalmas munkát végzett a média a Bertalan utcai világ könyvtárral, mely minden országot érintett, az emberi áldozataival, akiket kínoz az egész lírai karám tudtával már kilencven éve, mindig elölről kezdve az ártatlanok támadását.
- Akkor nincs mit ünnepelni karácsonykor?
- Nekik tor-ünnep az életük, isznak, zabálnak, könyveik véresen hevernek a könyvtárakban. Házmesterek, hivatalsegédek, könyvtárosok voltak a világ apokalipszis kezdetei. Most is megúszták büntetés nélkül, végig tudták nézni valamennyien a nagybetűs emberek lemészárlását, halálukig alázva őket az összes pszichiáterével a világnak, mint felelőseivel az apokalipszisnek.
- Boldogok, ember vérrel megváltott az ország. Még a nácik sorsát is embereken hajtotta végre a menhely, összezúzva a személyiségüket, mint Ádám és Éva népe helyett. Még büntetni sem lehet őket, mert elmebetegek.
- Hatalmas segítőkre lenne szükség, de már késő volt 1991-ben is, mikor folytatta a Bertalan utca az apokalipszist felmentő seregével Romániának, utódok létrehozásával, értelmiséggé emelésükkel.
- Tehát valóban átléptek a holnapba az árnyékok 1961-es görögszőlősi pusztító helyetti ember gyilkosság kezdetével, kezdték elölről a kommunista vaskáoszát az utcanépüknek egymás után villámgyorsan.
- Hát boldog Írisz szeretet ünnepét mindenkinek, aki nem vett részt a zöldszemű Istennő szerepében, mely szerint ütlegek és pofonok között bizonytalan dülöngél színpadán Miskolcnak, míg el nem jön az apja és kézen fogva el nem viszi innen!

2016. december 19.

 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2016.11 2016. December 2017.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 25 db bejegyzés
e év: 832 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 201
  • e Hét: 2088
  • e Hónap: 4447
  • e Év: 56713
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.