Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
EGYMÁS TÖKÉT FOGJÁK A dERÉK URAK
  2016-12-22 23:35:24, csütörtök
 
  EGYMÁS TÖKÉT FOGJÁK A DERÉK URAK

Előbb, vagy utóbb biztosan borul a bili. De addig még ott állnak a derék urak, egymás mellett, összeszorított fogakkal, behunyt szemmel. Egymás tökét markolják görcsösen.
Banánköztársaság, Kiemelt | Szerző: fsp | 2016. december 18. | 5 hozzászólás

Fotó: napi.hu
Szépen ki van találva ez a rendszer, a Nemtelen Együttműködés Rendszere. Én nem mondom el, amit rólad tudok, cserébe te is hallgatsz arról, amit rólam tudsz.

Sokat tudnak egymásról ezek a derék urak. Túlságosan sokat ahhoz, hogy megszólaljanak. Idővel persze lesz közöttük olyan, aki elszólja magát, esetleg úgy érzi, hogy a többiek bántották, vagy kimaradt valamiből.

De ez még odébb van, addig a titok, titok marad.

Az volt az eredendő bűn, amikor a hajdan volt FIDESZ-MDF székház eladásából származó pénz Orbán papa bányájaként kezdett új életet.
Minden kérdés innen datálódik. Hogyan lett Polt Péter legfőbb ügyész? Miből telik Szijjártó Péternek 167 millió forintos kulipintyóra Dunakeszin? Jó, utóbbira tudjuk a választ. Szülei spórolták össze, egy élet megfeszített munkájával. (Tanulság: az ember, mielőtt megszületik, gondosan válogassa meg, hogy kik lesznek a szülei.)

Hogy is volt anno azokkal a Gripenekkel? Kik azok, akik ki vannak tiltva az Egyesült Államokból? Ki az a Habony Árpád, aki nem szerepel a kormány fizetési listáján, viszont Ibizán mozgatja az orrát, és a Szépművészeti Múzeumból kölcsönzött méregdrága festményekkel tapétázza ki egy lakás falait?

Igazak-e a mendemondák Rogán Antal és a letelepedési kötvények jól jövedelmező kapcsolatáról?

Lázár tudja Rogánról, miből futja neki lakásra a Pasa Parkban, sokfős személyzetre ugyanott, hogy feleségének, Cilinek ne kelljen bajlódnia a háztartással.

Lázár tudja, de nem mondja. Mert akkor Rogán is mondana valamit Lázár millióiról. Hogy miből vett az akkor tízéves Boldizsárnak 70 milliót érő lakást Budapesten. Kivel járt a londoni (brüsszeli - megfelelő aláhúzandó) szállodában?

Vajna tudja, hogy miből van Mészáros Lőrincnek a megannyi milliárdja, és kinek gyűjtögeti a pénzt látástól vakolásig. Magyarország legtehetősebb gázszerelője is tudja, honnan van a vaj Vajna fején, mint ahogyan Garancsi úr és Orbán saját lábán álló vejének üzleti ügyeit is mindenki ismeri a díszes társaságból.

Pintér Sándor belügyminiszter mindenkiről mindent tud, és ő is tudja, hogy róla is mindent tudnak a többiek. Ez egy zártkörű klub, ahol mindenkinek van a másikról egy szaftos története. Ez a belépő a klubtagsághoz. Minél több a történet, annál gördülékenyebb a felvétel.

Egyszer biztosan eljön az igazság pillanata. Nem lesz jó pillanata az Magyarországnak, égzengés lesz és földindulás, amerre csak a szem ellát. Tényleg nem kívánjuk senkinek.

Most még senki sem szól, összetartja őket a közös rettegés. A félelem attól, hogy egyszer kiderül az igazság. Lehet, hogy mi, ma élők, akkor már nem leszünk, de legalább gyerekeinknek, unokáinknak megadatik, hogy hazatérjenek a messzi országokból.

Turistaként, természetesen. Rácsodálkoznak majd, hogy milyen csodás hely ez a Magyarország, és nem értik az őseiket: miért engedték, hogy szép hazájuk ilyen sokáig teli lehessen csúnyábbnál csúnyább történetekkel.

Föld S. Péter


http://gepnarancs.hu/2016/12/egymas-toket-fogjak-a-derek-urak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
TESSÉK MINKET LeVÁLTANI!
  2016-12-22 23:32:38, csütörtök
 
  TESSÉK MINKET LEVÁLTANI!

Minden politikus és politikai párt azt mondja, hogy a nemzetet fogja szolgálni. Felvirágoztatja az országot, lakóinak életét jobbá teszi.
Banánköztársaság | Szerző: fsp | 2016. december 22. | Nincs hozzászólás
Soha még senki nem állt elő olyan programmal, hogy szavazzanak rá, mert ő majd tönkre teszi az országot. Lebontja a jogállamot, növeli a korrupciót, padlóra küldi az egészségügyet, az oktatást.

Senki nem azt ígéri, hogy megválasztása esetén lopni fog és csalni. Helyzetbe hozza családtagjait, rokonait és üzletfeleit, és a nemzet javait, szétosztja a csókosok között.

Mindig lesznek elegen, akik elhiszik, hogy a jelölt tényleg a nemzetet fogja szolgálni. Felvirágoztatja az országot, lakóinak életét jobbá teszi. Eszükbe sem jut, hogy akire szavaznak, tönkre fogja tenni az országot. Lebontja a jogállamot, növeli a korrupciót, padlóra küldi az egészségügyet, az oktatást. Lopni fog és csalni, családtagjait, rokonait és üzletfeleit hozza helyzetbe, az ország javait pedig szétosztja a csókosok között.

Az a baj, hogy az emberek mindig megszavazzák azokat, akikben aztán csalódnak. Lehet, hogy le kellene váltani az embereket és olyanokat választani helyettük, akik nem azokra szavaznak, akik tönkre teszik az országot. Lebontják a jogállamot, növelik a korrupciót, padlóra küldik az egészségügyet, az oktatást. Lopnak és csalnak, helyzetbe hozzák családtagjaikat, rokonaikat és üzletfeleiket, az ország javait pedig szétosztják a csókosok között.

Velünk van a baj, emberekkel. Ha nem olyanokat választanánk, akik tönkre teszik az országot, lebontják a jogállamot, növelik a korrupciót, padlóra küldik az egészségügyet, az oktatást, mindemellett lopnak és csalnak, családtagjaikat, rokonaikat és üzletfeleiket hozzák helyzetbe, az ország javait pedig szétosztják a csókosok között, jobb lenne az életünk.

Tessék minket leváltani!

Föld S. Péter

http://gepnarancs.hu/2016/12/tessek-minket-levaltani/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
aZ ELVESZTETT KARÁCSONY
  2016-12-22 23:30:15, csütörtök
 
  AZ ELVESZTETT KARÁCSONY

Unalomig ismert a mondás, hogy a karácsony a szeretet ünnepe - tehát az év 365 napjából legalább hármat azzal kell eltölteniük az embereknek, hogy szeretik egymást. Csakhogy ez nem így van... a három nap alighanem nagyon megerőltető a számukra.
Banánköztársaság, Kiemelt | Szerző: Bellér Ágnes | 2016. december 22. | Nincs hozzászólás


Rendhagyó ez az írás, amennyiben könnyesen szép, érzelmektől átitatott mondatokra vágyik a kedves olvasó. Helyette tényeket kap, és persze érzelmeket is, csak éppen nem azokat, amelyeket már unalomig ismer. És ezek nem vadonatúj felfedezések, hanem az eltelt évek hozománya, az embereket körülvevő hazugság-gyűrűk, a megalkuvások sorozata, a kilátástalanság érzete rakta egymásra gonoszul építőköveit, és alakította ki azt a falat, amelyen egyre nehezebb áttörni.

Azt mondják, várni valakire, aki nem jön, álmodni tét nélkül, dolgozni az elismerés hiányával - a három dolog, amibe az ember belehal. Manapság elég ebből egy is. Előbb a lélek pusztul el, aztán következik a többi.

A szeretet ünnepén, a fények, a fenyőillat, és a csengőszók idején pedig időtlen fáradtság lesz az úr - és mindenki meglepődik, milyen sokba kerül ez. Azt olvasom, hogy még soha ennyit nem költöttek a magyarok ajándékokra, mint az idén. A milliárdok csak úgy kiröppentek a pénztárcákból a plázákban, s mi mást jelenthetne mindez, mint hogy dübörög a gazdaság.

Aligha. Vannak, akiknek nem jelent gondot gyémánt nyakéket venni a kedvesnek, vagy világ körüli útra vinni, mások erőn felül költekeznek, mert lelkiismeret-furdalásuk van a miatt a 362 nap miatt, amikor nem volt bennük szeretet. Szürke reggelekkel ébredtek, és sötét estékkel tértek nyugovóra. A statisztikák szerint férj a feleséggel, szülő a gyerekekkel naponta mindössze 20 percet beszélgetett. Tőmondatokban.

Megint mások nem tudnak ajándékot venni, mert egyszerűen nem telik rá. Számukra a karácsony három napja nem más, mint három újabb kihívás - a túlélésre.

A szegénység szó ma már nem kedvelt kifejezés, helyette rászorultakat emleget a kormány. Nemrég felrobbantotta a netet Alex levele, aki a Jézuskának írt, s nem kért mást, csak meleget, s talán egy pohár tejet, vajat a kenyérre. Megdöbbentő volt a reagálás. Az a sötét gyűlölet, amivel elhárították maguktól az emberek a szegénységet. Tudni vélték, hogy a levelet nem is egy kisfiú írta, diktálták neki, adományokban reménykedve... Mások viszont elküldték az alapítványnak a kormány nagylelkű 10 ezer forintos Erzsébet utalványát, vagy pénzt utaltak át. Mindkét dolog necces - a gyűlölködés és az adományozás is az ember lelkiismeretét szolgálja megnyugtatni. Az egyik esetben hárítok, a másikban szégyellem magam.

Alexen kívül még sokan fáznak és éheznek - a milliárdokból, amelyeket a bevásárló központokban költenek el az emberek, nekik is juthatna három napi tüzelőre, s vajra is a kenyérre.

Aztán itt van ez a három napos full szeretet - amely talán nem is az. Szintén a statisztikák mutatják, hogy a legtöbb erőszakos cselekmény éppen e három napon következik be. Mondják, azért, mert az emberek többsége egész évben nem tölt el együtt három egész napot a családjával, s már szenteste után legszívesebben elővenné a kisbaltát... Hiszen nem képesek egymással beszélgetni, terhükre van a másik, de nem tudnak hová menni, mert össznépi szeretet ünnepség van.

Akik igazán szeretik egymást, azoknak januártól szilveszterig van mondanivalójuk a másiknak. Karácsonykor leülnek egymás mellé és megfogják a másik kezét. Nem vesznek drága ajándékot, csak megköszönik egymásnak az együtt töltött időt.

Az is statisztikai adat, hogy olyan még nem volt a világon, hogy valahol ne lett volna háború - ne ölték volna egymást az emberek. Én már azt sem nagyon értem, hogyan lehet megütni a másikat, de azt végképp nem, miként lehet elvenni az életét. És felszállnak a repülők bombaterheikkel, célra tart a fegyver, és a szeretet jegyében eltörölnek országokat, nemzeteket a föld színéről.

Ugye, kedves olvasó, ez másféle karácsony? Érzelmektől ugyan nem mentes, csak éppen szomorú, elkeseredett és kilátástalan lesz tőle az élet. Nálunk is ez van már. Nagyon okosnak, empatikusnak és őszintének kell lenni ahhoz, hogy meglássuk mindazt a szépet, amit a hétköznapok cipelnek a hátukon, s engedjük, hogy a sorsunk beteljesüljön. A nagy baj az, ha ebbe, a személyre szabott sorsba rajtunk kívül álló, erőszakos erő avatkozik be.

Nem kívánok boldog karácsonyt, mert a boldogság csak pillanatnyi. Akik egyszer érezték, azok vágynak az újabb pillanatokra, és ha elég bölcsek, meg is teremthetik a lehetőségét. És éppen ezek a pillanatok engedik megélni az életet.

Ami pedig rám vonatkozik? T.S. Eliot szavaival tudok válaszolni: ,,Mert az ember mi másért tanult meg a szavakkal bánni? Csak, hogy elmondhassa, amit már nem muszáj elmondania, vagy úgy mondja el, ahogy már nincs kedve elmondania."


http://gepnarancs.hu/2016/12/az-elvesztett-karacsony/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Súlyos figyelmeztetés Orbánéknak - Brüsszel elzárhatja a pén
  2016-12-22 23:28:09, csütörtök
 
  Súlyos figyelmeztetés Orbánéknak - Brüsszel elzárhatja a pénzcsapokat


Kemény fellépést javasol a Financial Times azok ellen az európai uniós kormányok ellen, amelyek be akarják betonozni a hatalmukat - derül ki az üzleti lap főként Lengyelországgal foglalkozó cikkéből. Orbán Viktor magyar miniszterelnök és kormánya a legfőbb példa erre.
Napi.hu, 2016. december 22. csütörtök, 18:54
Hozzászólok Elküldöm Ajánlom
A parlamenti és parlamenten kívüli ellenzéknek fel kell lépnie a jogai védelme érdekében! - ajánlja a lengyeleknek a Financial Times (FT) megállapítva, hogy a lengyel társadalom politikailag aktív része 35 évvel a szükségállapot bevezetése után újra visszatért az utcákra.

A demonstrációkat a kormányzó radikális jobboldali Jog és Igazságosság (PiS) párt javaslata robbantotta ki, amely korlátozta volna a sajtómunkások tevékenységét a parlamentben. A tiltakozó akciók részei a civil ellenállás lengyel hagyományának, amely végig jelen volt a szocialista rendszer idején és végül elvezetett annak bukásához - véli az FT.

Népszerű, de...

A PiS továbbra is az ország legnépszerűbb pártja, bár - a családtámogatások jelentős emelése és a nyugdíjkorhatár leszállítása ellenére - nem olyan nagy a támogatottsága, mint amilyen 14 hónappal ezelőtti hatalomra kerülésekor volt. Ez az FT szerint arra utal, hogy sok szavazó ellenzi a párt próbálkozását hatalma bebetonozására.

A kormány például októberben kénytelen volt 180 fokos fordulatot venni az abortusztörvénnyel kapcsolatban, miután főként a nők tömegtüntetéseken tiltakoztak Európa legszigorúbb ezzel kapcsolatos törvénytervezete ellen. A kormánnyal szemben állók szenvedélyeit a média korlátozásán túl a gyülekezési jog csorbításával kapcsolatos tervek izzítják fel (bár az utóbbiakat a szenátus felvizezte).

Befejezni, de...!

Eközben az államfő tett egy gesztust mindkét félnek. Kompromisszumos javaslattal állt elő a parlamenti médiajelenléttel kapcsolatban, ugyanakkor aláírta az alkotmánybírósággal kapcsolatos törvényt, amely a kormány irányítása alá helyezte a testületet. Az utóbbival kivívta az EU éles bírálatát.

Az FT szerint az kormányellenes és a kormánypárti tiltakozásokat békésen le kellene zárni, ám az ellenzéknek nem szabad hagyni, hogy a PiS és vezére, Jaroslaw Kaczynski, az ország de facto vezetője tovább folytassa a demokrácia korlátozását. A rossz, nem követendő példa ezzel kapcsolatban az orbáni Magyarország.

Két lépést előre egyet hátra

Orbán Viktor magyar kormányfő (képünkön lengyel kollégájával, Beata Szydlóval), aki saját bevallása szerint illiberális demokráciát épít országában, a három lépést előre egyet hátra módszerével szerzett érvényt nacionalista programjának. Így tudta fokozatosan leépíteni a demokratikus intézmények, a jogrendszer és a média ellenőrző szerepét.

A lengyel ellenzéknek meg kell találnia a módját, hogy elkerülje ennek a folyamatnak a megismétlődését! Az EU-nak pedig meg kell találnia a hatékonyabb, kreatívabb eszközöket az uniós értékek és szabályok érvényesítésére.

Nem lesz pénz!

Az uniós tagállamoknak világossá kell tenniük, hogy ha Lengyelország és Magyarország kormányai folytatják jelenlegi lépéseiket a demokrácia átszabására, akkor a 2021-től induló új uniós költségvetéstől kezdve nem számíthatnak az európai kohéziós alapok támogatására.

Nem részesedhetnek az európai transzferekből és a NATO védernyőjéből olyanok, akik aláássák a demokratikus európai értékeket!

A varsói kormányellenes tiltakozásoknak általánosabb üzenetük van - véli az FT. A radikális vezetők, akik demokratikus úton kerülnek kormányra, majd igyekeznek monopolizálni, bebetonozni hatalmukat, előbb-utóbb civil ellenállásba ütköznek. A szavazók a régi demokráciákban Európában és az USA-ban is lázadnak a politikai elit ellen, de sehol sem nyugodhatnak bele abba, hogy felszámolják a jogaikat és a szabadságukat.

http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/sulyos_figyelmeztetes_orbaneknak_brusszel_ elzarhatja_a_penzcsapokat.626583.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Drónszabályozás, ezen betojtok!
  2016-12-22 23:24:25, csütörtök
 
  Drónszabályozás, ezen betojtok!



Az FB-ről másolom:

A Honvédelmi Minisztériumnak írt levelemben azt kérdeztem mit tegyek ha drónozni szeretnék de büntetést kapni nem.

Válasz:

“Tisztelt Póczik Bence Úr!
Ezúton tájékoztatom, hogy a Honvédelmi Minisztérium a katonai légügyi hatósági feladatrendszert 2017. január 01. napjától látja el. A Honvédelmi Minisztérium, mint katonai légügyi hatóság a polgári használatban lévő drónok repüléséhez szükséges légtér engedélyezést fogja a fenti időponttól lefolytatni.
A polgári légiközlekedési hatóság marad a regisztrációval, a kezeléssel, a tevékenységi engedélyekkel, a korlátozott légterekbe való berepülési engedélyek kiadásával kapcsolatos közigazgatási hatósági eljárások tekintetében a hatáskörrel rendelkező hatóság.
Amennyiben a légiközlekedési hatóság hatásköréről szeretne bővebb információt szerezni, úgy kérem szíveskedjék ezzel kapcsolatban a Nemzeti Közlekedési Hatóságot megkeresni.
A repülés végrehajtásához légteret a katonai légügyi hatóságtól kérhet, amelynek feladatkörét 2017. december 31. napjáig még a Nemzeti Közlekedési Hatóság látja el. Magánszemélyként is igényelhet eseti légteret, annak elbírálása azonban attól függ hogy hol szeretne repülni, amelyhez megfelelő információt levelében nem bocsátott rendelkezésemre.
Az eseti légtér kijelölésének és igénybevételének szabályait a magyar légtér légiközlekedés céljára történő kijelöléséről szóló 26/2007. (III. 1.) GKM-HM-KvVM együttes rendelet 15. § és 15/A. §-ai szabályozzák.
Azt azonban, hogy a kijelölt légtérben végezni kívánt tevékenység tevékenységi engedélyhez kötött, a Honvédelmi Minisztériumnak nincs hatásköre vizsgálni, azzal összefüggésben szíveskedjék a fentiekben említett légiközlekedési hatósághoz fordulni.
Összefoglalva, magánszemélyként is terjeszthet elő kérelmet légtérigénylés céljából a Honvédelmi Minisztériumnál a repülés megkezdését megelőzően 30 nappal, azonban minden más polgári személy használatában lévő drónnal kapcsolatos közigazgatási eljárás tekintetében a légiközlekedési hatóság marad az illetékes."

Menten betojok! Elmebetegek.“ A Honvédelmi Minisztérium, mint katonai légügyi hatóság a polgári használatban lévő drónok repüléséhez szükséges légtér engedélyezést fogja a fenti időponttól lefolytatni." vs. polgári személy használatában lévő drónnal kapcsolatos közigazgatási eljárás tekintetében a légiközlekedési hatóság marad az illetékes. Hab a tortán: “Azt azonban, hogy a kijelölt légtérben végezni kívánt tevékenység tevékenységi engedélyhez kötött, a Honvédelmi Minisztériumnak nincs hatásköre vizsgálni, azzal összefüggésben szíveskedjék a fentiekben említett légiközlekedési hatósághoz fordulni." Két helyre kellene fordulni, miközben az egyik lesz kijelölve az engedélyezésre úgy, hogy a továbbiakban marad a másiknál az eljárás? Baromi nagy kavarodás lesz ebből!

De ugye azért nem mondod azt, hogy meglepődtél.

De ugye illetékbélyeg is kell a kérvényre?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Álhír:
  2016-12-22 23:00:14, csütörtök
 
  Álhír:
A TV2 és az ATV együttesen magyarázta Juhász Péter fotóját, ahol Németh Sándor és Andy Vajna együtt láthatók, tulajdonképpen ők épp Jézus születése és a Hanuka közös vonásait ecsetelték egy ehhez méltó luxusétteremben, amikor egy Habony Árpádnak látszó személy, mint virágárus lépett az asztalukhoz.
Elsőre megijedtek, de mivel egyikük sem nyugdíjas, megnyugodtak, főleg, amikor látták, hogy nem virágot, hanem Gucci táskát kínál az illető megvételre.
Ez így volt, minden egyéb csupán Soros György és Gyurcsány ármánya.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Álhír:
  2016-12-22 22:58:56, csütörtök
 
  Álhír:
A parlament mai ülése elfogadta azt a törvényjavaslatot, amely szerint amit Orbán Viktor, Áder János, Rogán Antal, Szijjártó Péter és a többiek 2010 előtt mondták, azt tulajdonképpen nem mondták.
Akik veszik a bátorságot arra, hogy mégis azt mondták, amit az új törvény szerint nem mondtak, bűncselekmény követnek el és kiátkozásban részesülnek a keresztény Magyarországról.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Izraeli zsidóknak termelnek - gyorsan kapnak több milliárd f
  2016-12-22 22:57:05, csütörtök
 
  Izraeli zsidóknak termelnek - gyorsan kapnak több milliárd forint közpénzt


2016. december 22. 18:07

Hunhír.info
Kereken hárommilliárd forinttal támogatja meg az állam az Agro Rehab Nonprofit Kft. kóser zöldségeket termesztő és nemzetközi logisztikai bázist működtető társaságot. A cég az állami vagyonkezelő, az MNV Zrt. tulajdonában lévő Concordia Közraktár Zrt.-ben megvalósuló tőkeemelést követően részesülhet a jelzett mértékű tőkejuttatásban.

Az Agro Rehab Nonprofit Kft. a Főkefe Nonprofit Kft. százszázalékos tulajdona, vagyis állami cégnek tekinthető. Az Agro Rehab kizárólag mezőgazdasági termények előállításával és forgalmazásával foglalkozik. A cég Európában egyedülálló módon hozott létre olyan fóliasátrakat, amelyek alkalmasak kóser zöldségek termesztésére, vagyis kizárja annak lehetőségét, hogy kártevők jelenjenek meg bennük. A Főkefe 2011-ben vette át az autista majorságok üzemeltetését a gyöngyösi Autista Segítő Központtól. Öt hektáron termesztenek különböző zöldségféléket.

A melegházas és szabadföldi növények gondozásában pedig nemcsak autisták vesznek részt, hanem megváltozott munkaképességű emberek is. A társaság a közelmúltban kapott engedélyt arra, hogy az Egyesült Államokba is exportálja a cég termékeit. Szabó György, a társaság ügyvezető igazgatója akkor arról számolt be a Magyar Nemzetnek, hogy az Agro Rehab 2014 óta foglalkozik kóser brokkoli és karfiol termesztésével, és a jövőben a kínálatukat spenóttal is bővítik. A jelenleg négy hektáron, speciális fólia­sátrak alatt termelt 100-100 tonna zöldség nagy része egyébként eddig is külföldi piacokra került.

Szerinte a magyar mezőgazdaság az amerikai kóser mezőgazdasági és konzervipari termékeknek akár 70 százalékát is képes lenne előállítani. Hozzátette, azt a kósersági igazolást, amellyel a cég dolgozik, valamennyi zsidó vallási irányzat elfogadja.

Szabó György a Heol.hu-nak azt mondta, azért döntöttek a kóserüzletág fejlesztése mellett, mert ezek a termékek a hagyományoshoz képest többszörös haszonnal értékesíthetők, s a befektetés gyorsan meg­térül.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=100079
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Pegida vezetője már hétfőn tudta, hogy tunéziai arab iszla
  2016-12-22 22:55:14, csütörtök
 
  A Pegida vezetője már hétfőn tudta, hogy tunéziai arab iszlamista az elkövető - de a libsik uralta sajtó játszotta a hülyét

2016. december 22. 14:49

Hunhír.info
A bevándorlásellenes németországi mozgalom, a Pegida vezetője belső rendőrségi forrásokra hivatkozva már két órával a támadás után jelentette, hogy egy tunéziai muzulmánt gyanúsítanak a támadás elkövetésével. Lutz Bachmann hétfőn 22 óra 16 perckor Twitter-üzenetében azt írta: “Belső infó a berlini rendőrség vezetéséből: az elkövető tunéziai muszlim."

Mindez azért fura, mert a berlini rendőrség ezekben az órákban még javában arról beszélt, hogy a karácsonyi vásár közelében, a berlini állatkertnél elfogott pakisztáni férfi lehetett, aki a tömegbe vezette a kamiont, majd másnap reggel meg is nevezték. Csak kedden kora délután közölték hivtalosan, hogy neki nincs köze a támadáshoz és csak újabb egy nappal később, szerdán délelőtt hozták nyilvánosságra, hogy a 24 éves tunéziai Anis Amrit körözik.

A német sajtóban most nem csak a fenti tények miatt kezdődött spekuláció, de amiatt is, hogy a szélsőjobboldalinak bélyegzett mozgalom vezetőjének, Lutz Bachmannak valóban lehet-e magas rangú belső forrása a rendőrségnél, és ha igen, ki az.

Német sajtóértesülések szerint a berlini gázolásos merénylethez használt kamion ajtaján talált ujjlenyomatok megerősítették, hogy Anis Amri vezette a tömegbe a járművet hétfőn este a berlini karácsonyi vásárban. A Süddeutsche Zeitung című német lap, valamit az NDR és a WDR közszolgálati adók is úgy tudják, hogy ujjlenyomatokat találtak a vezetőfülke ajtaján, és azok Anis Amritól származnak.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=100070
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Fidesz ott fúródjon bele a gödör aljába, ahol van
  2016-12-22 22:52:34, csütörtök
 
 
Swan Edgar 2016-12-22

A Fidesz ott fúródjon bele a gödör aljába, ahol van


Csak Orbán Viktor lemondása állíthatja meg a Fideszt a lejtőn - mondta Illés Zoltán az ATV-ben. Nem most mondta, hanem 2015 májusában. Akkor nem kellett lemondania a fővezérnek, mert jöttek a migránsok és felhúzták a pártot. Azóta - a kormánypárt nem kis bánatára - nem annyira jönnek és ez a dakota ló lassan megdöglik. A felmérések szerint megint lejtőre került a párt. Ettől még persze ők vezetnek, de a választásig elég hosszú idő van hátra.

Itt szeretném megjegyezni: leszarom a Fideszt. Pont úgy, ahogy ők teszik az országgal. Olyan szinten nem érdekel a Fidesz csúszása, bukása, atomjaira hullása, hogy arra nem találok szavakat. Igaz, nem is keresek.

A lejtőn nem a Fideszt, hanem az országot kellene megállítani, de nagyon sürgősen. A száguldó gazdasági csodát, a naponta megtapsolt sikertörténetet. Mielőtt mindannyian belepusztulunk a rettentően nagy fejlődésbe.


Mielőtt több áldozatot szed a nem létező szociálpolitika. Mielőtt több ember pusztul bele a jól teljesítésbe.

A Fidesz ott fúródjon bele a gödör aljába, ahol van. A kutyát nem érdekli azokon kívül, akik a Fideszből élnek és rajtunk, többieken élősködnek. Nem lenne kár sem a Fideszért, sem a többi pártért. Pocsékul teljesítenek, horror összegekbe kerülnek. Feneketlen kútba öntjük a pénzt, aminek ezer más, valóban fontos helye lenne. Az öndicsőítő óriásplakátok árán utakat lehetne építeni. A kormány-nyalonc fideszmédiába tömött pénz jobb helyen lenne a magyar filmgyártásban, fiatal művészek támogatásában, irodalmi és művészeti műhelyekben. Nem Vajna András kezében, jegyzem meg sietve.

A pártpropagandára elszórt milliárdokból óvodákat lehetne felújítani. Az egér szaporodását kenterbe verő módon sokasodó államtitkárok és helyettes államtitkárok fizetéséből gondozókat lehetne biztosítani az önmagukat ellátni nem képes idős emberek számára.

A legutolsó helyettes-senkinek is közpénzből biztosított szolgálati autó, szolgálati sofőr, szolgálati titkárnő, szolgálati laptop, szolgálati telefon költségeiből kórházakat lehetne ellátni kötszerrel, gyógyszerrel. Például. Hogy ne a betegnek kelljen bevinnie.

A kormánytagok és a hozzájuk csapódó slepp utazásához bérelt különrepülő költségeiből az elmaradott térségek, aprófalvak számára internetkapcsolatot lehetne kiépíteni, településenként néhány számítógépet biztosítani a közösségi házban.

A haveroknak juttatott közpénzekből és uniós forrásokból az ország számára fontos fejlesztéseket kellene finanszírozni, nem Mészáros Lölö disznótelepét.

Az agyatlan beruházásokat azonnal le kellene állítani. Gondolok itt a sehonnan-sehová vezető utakra, a képviselő úr házáig aszfaltozott járdára, a felcsúti 7 kilométeres kisvasútra. A falu lakosságát sokszorosan meghaladó futballstadionok építési és fenntartási költségeiből az oktatást kellene rendbe rakni, a tandíjakat csökkenteni, az iskolai felszereléseket lecserélni.

A paksi mutyiberuházás árából rendbe kellene tenni az egészségügyet.

Jut eszembe! Az OPNI helyén nem új kórház kell. Azonnal meg kell nyitni az OPNI-t. Az utcára lökött betegeken kívül néhány közismert személyt is el lehetne ott helyezni.

Tehát nem a Fideszt kell megmenteni, hanem az országot. De azt nagyon gyorsan.

Annyiban igaza lehet Illés Zoltánnak, hogy ehhez Orbán Viktornak le kell mondania. De nem csak neki kell lemondania, hanem mindenki másnak is. Egyrészt a pozícióikról, másrészt a mentelmi jogukról, harmadrészt a nem igazolható forrásból szerzett ingó, ingatlan és pénzvagyonukról.

Szorosan ezt követően el kell számolniuk az eddigi ténykedésükkel. Kezdve a családi gazdagodástól a magánnyugdíjak elsíbolásán át az állami földbérletekig, majd földvásárlásokig, trafikokig, a twitterbajnok netkonzultáns által beszerzett beléptető kapuktól a Nemzeti Bank finanszírozta zongoráig és jógaoktatóig mindennel el kell számolni.

Mi meg majd keresünk magunknak normális, becsületes, hozzáértő embereket, akik képesek úgy vezetni egy országot, hogy nem hozzák a nyakunkra az egész pereputtyukat élősködni.

Ha mindezekbe belerokkan a Fidesz, ki fogjuk bírni.

Azt hiszem.


https://kolozsvaros.com/2016/12/22/a-fidesz-ott-furodjon-bele-a-godor-aljaba-ahol -van/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
2016.11 2016. December 2017.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 345 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1434
  • e Hét: 5198
  • e Hónap: 8943
  • e Év: 162439
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.