Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Andrej Duda és a kamionosok skizopren könyvekkel szabadon
  2016-12-30 16:55:58, péntek
 
  Németországot Miskolc rendezte be jeruzsálemi zsidókkal. Andrej Duda politikus gyászszertartást szervez a merénylet miatt, mint Révész utcai Hunnia börtön emberiség felszámolója. Mozik berendezésével volt beavatott a magyar filmekbe Miskolc börtöne, Karádi Katalin zenészei, akik gyalázattal tisztulnak, A börtön miskolci Duna tévé Meseutójához tartozik a Duda név a jeruzsálemi apokalipszisben ember áldozással a magyarok felszámolása után, sőt az övék a Bertalan utcai világkönyvtár is valamennyi élővilág és környezetellenes csapással, melyekkel eljártak minket folyamatosan. Húsz éve közvetít nekik a börtön média magyar régi filmeket német felirattal, sőt nevettek a tatárdombi Piroska és farkas találkozáson is a miskolci II-es elme közvetítésében, vagyis ember áldozók, a cigányság és keleti tisztítói egyetlen nagy közös áldozásban a Rákóczi téri Ágnes asszony helyetti kislányáldozók.

A Lengyelországban élő Urban kamionsofőr születésem óta engem áldoz Lengyel név és Urbán név berendezésével, sőt nekik kellett volna a részleteket megfigyelni és az apokalipszisüket visszaszámlálni. Az emberiség ellenes Magyarország és emberek felszámolói tömegeket mozgósítanak, olyan kamionosokkal, mint a szomszédban az egyiptomi korokat berendező Simontornyi elmeosztály. Még sokáig tart a borsodiak mártír játéka, mert nem mártír egy emberiség ellenes börtön csapás. Már régóta tart a Rákóczi téri kormánynál és médiánál, hogy az ember gyilkosokkal gyásznapot tartanak halálukkor mártírokként feltüntetve őket. Az elmeosztály harcol elméletben egymás ellen, kivéve a keleti elmeosztályokat, azok minket áldoznak maguk helyett. Ezt kell világbíróság elé vinni és a német zsidók kivonultatását elkezdeni Keletre Bertalan utcai berendezettekként.

Ez ugyanolyan visszás és kettős dolog, az igazságot kell kihámozni belőle, mint hogy a tatárdombi ikertorony ikerházában történtek miatt az amerikai ikertornya a pusztítónak, aki a borsodi cigánysággal magyarokat és embereket végzett ki a new yorki Rákóczi térrel, Időjelek megadóival, ufós római egyházas elmeosztállyal és Braun vörös botos Talmudként könyvben kiadott zsidóival.
Barakk Obama a Bertalan utcai barakkos zsidókat képviselte az egész világ tudtával, japán idejött Rákóczi tér üdvözli és együtt érez Magyarország és az emberek felszámolóival. Kelet emberek áldozásával harcol az elmeosztályokkal, az orosz Rákóczi tereivel Miskolcnak kommunizmust és mindenféle vallás létrehozását, feszületre téve az embereket a Hunnia börtöne helyett Miskolcnak, ugyanez a Pán-európai uniója Tóth Kecskés Katalinnak és a Kecskéseknek Babilonjával a világ-Magyarország 666 népének, az összes hozzájuk tartozó országgal. Valamennyien Ágnes asszonya helyett engem áldoztak meg születésem óta az összes pusztítójával Távol-Keletnek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2016.11 2016. December 2017.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 25 db bejegyzés
e év: 832 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 75
  • e Hét: 1204
  • e Hónap: 3563
  • e Év: 55829
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.