Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
Mi van a tavasszal?
  2016-02-29 18:38:06, hétfő
 
  Olyan sárga , koszos eső potyogott ma az égből....csak én vetem észre? Azt mondták nincs hideg, pedig sokkal hidegebbnek érződik így , hogy komor az időjárás. korán indultunk ma útnak, és csak 1 óra körül értünk haza. Hazafelé vásárolni is kellett....jó sok zöldséget. Itthon betettem a kacsacombokat és megrobbantottam egy lellei cabarnet sauvignon-t. kellett egy kis pohárkával a rozmaringos kacsacombokhoz, és egy pohárkával nekem természetesen!
Reggelről elolvastam az Oscar díjjak kiosztásáról szóló cikkeket,csak mert szeretem követni azért a fontos eseményeket! most viszont kicsit bajban vagyok, hiszen a pénteki programunk kicsit bajba került. Egy éjszakai fürdőzésre szerettem volna elmenni, de kiderült a szombat munka nap a családom minden tagjának. Ráadásul nekem a délután és az este elég húzós lesz.....még talomban van ez a dolog, de ha én is későn érek haza, akkor sajnos mást kell kitalálni, és bizony van tervem!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
folyt köv
  2016-02-28 21:43:47, vasárnap
 
  Szóval péntek este ....átöltözve kis csinibe, elindult a műsor. Boros dalok...csetlettünk botlottunk, de a szövegem mindig kisegít. Nehezen indult az egész, hiszen szinte csak férfiak voltak. Sokkal nehezebb közeg,mint ha csak hölgyek vannak jelen. Mivel kis pajzán műsor volt a szerződésben, így kicsit elengedtük magunkat. De csak finoman, hogy kellően oldódjon a hangulat. Na itt már előjön a pasis vérvonal! persze tánc volt kifulladásig. Még a pm urat is felkértem, bár kicsit noszogatni kellet, de utána csak beindult a táncos lába! Szuper volt. Jött a zsűrizés és mi robogtunk haza, hiszen itthon vártak. Hazafelé kitárgyaltuk mi volt jó, mi javítandó és mi volt szörnyű :-D
Mindenesetre nem emlékszem hogy ittam volna ilyen finom házi kékfrankost,mint akkor. Dorothy savanyúnak tartotta, de nem igazán savas volt, hanem testes, zamatos, félszárazra hajazott, pedig száraz volt. Remélem jó helyezést ért el!
Szombat.....korán ébredtem? Már nem is emlékszem, de egy jó kis reggeli termett az asztalon. Majd kitakarítottunk közösen. mindent! Lehet nem mindig jó a gyerekeket is bevonni, bár megoszlanak erről a vélemények, mindenesetre nagyon ügyesek voltak. Meg hát ekkora házat ripsz ropsz csak együtt tudjuk fényesre varázsolni!
Majd elindultunk egy kis vásárló körútra. mindezt délben. Hoppá....mindenki éhes lett! Gyorsan megoldottuk ezt a problémát, bár ez nálunk mindig nehéz,hiszen az ételallergiájuk miatt nem egyszerű. Majd indulhatott a vásár! Majd a decathlon....jaj szeretem! Végre lett egy futócipőm is! Juhéj! De örülök neki! Bár elvileg nem futhatok, de ki fogom próbálni milyen hatással van a szerveimre...ha nagyon zakatol odabenn akkor ez felejtős, aztán majd kiderül :-D
Nem bírtam leállni,be kellett menni a bauhaus-ba is. Igen, mert jön a tavasz, és a kertben is van mit csinálni, és vannak dolgok amiket szeretnék átformálni stb. Mint pl a konyha csempéje, de még oda is keresni kell egy konyhaszigetet. Most az a terv, és egy csodás faerezetes hatású sötét csempe :-)
Ez még a jövő zenéje, össze kell állni a képnek, aztán hajrá!
Sosem tudok ilyen helyekről kijönni úgy, hogy a kert és virág részleget ne járnám be töviről hegyire.
Hát lehet nem kellett volna? mindig rengeteg pénzt hagyunk ott virágokra...de Robi nem szólt érte. Imádom ezért.......is...... <3
A bejáratnál kiszáradtak elfagytak a köszöntő növénykék, így gyorsan beszereztünk vagy 10 cseréppel :-) és még egy jó adag árvácskát is.... :-D Megpróbálkozunk még egyszer a magnóliával , ha megmarad akkor nagyon fogok örülni. Az áfonyával is így jártunk és a kivi is kihalt. Ezek a savanyú földes, tőzeges növények nem szeretnek itt . Még a hortenzia is szenved nálunk, pedig úgy szeretném! Egyszóval egy halom virág és növény jött velünk. De csodásak. Van amelyik kicsit hajaz a Provence hatásra , színekre is. Szeretném holnap megcsinálni!
Szerdán már nőnapon énekelek, csütörtökön megyek az x-faktorba. Nem tudom még vegyesek az érzéseim, de talán kitisztul addigra az agyam, mit is szeretnék! Péntekre halasztódott a tv felvétel és egy szülinapi parti is, ahol én leszek azaz a műsorom lesz a meglepi egy 70 éves úrnak! Szombaton? Hányadika is lesz? Jaj igen, Peszter hívott el az estjére. hihetetlen egyénisége és szíve , lelke van! Bár csak párszor találkoztunk, de közel áll a szívemhez! Szóval a szombat estém arról szól majd, és a táncról, az új ismeretségekről és a kedves arcokról, na meg azokról, akik szeretnek engem.
Hát nagy vonalakban a hetem.
És akkor mi törént ma?
Megviccelt a kedvesem reggel....de nem kicsit. Mivel tegnap este hazafelé beugrottunk Dorothyékhoz, kicsit elmaradtunk, így hazaérve sietni kellett hogy mindenki ágyba kerüljön stb....majd reggel későn bírtam felkelni az ágyból, kicsit morcosabb voltam, mint szokás nálam. Nagy nehezen elindultunk , hiszen várt rám egy csodás orgona, hogy megszólaljanak a billentyű segítségével a sípok, a hangok.....imádom!
Na szóval elindult a kis csapat nagy nehezen, még épp időben, mikor vissza kellett jönni, mert az a fránya telefon töltőn maradt. Bejött a drágám és mondta hozott nyugtatót. Persze épp válaszoltam pár levélre,amik időközben jöttek kérdések, kérések, így csak odaszóltam neki, hogy akkor vedd be te! komolyan? Kérdezte....és lecsukta a kis rekeszt a kocsiban. Akkor láttam meg, hogy egy Mozart tallért hozott nekem nyugtatónak. Istenem mennyire ismer engem ez a drága ember! Máris nevetett mindenki, és én beleharaptam a "fenomenális" tallérba.
Ez a szó nagyon sokat jelent nekem, egy emléket, azaz több emléket hoz elő gyermek és fiatalkoromból. Drága nagymamucikám...csak így hívtam őt, mert nagyon nagyon szerettem, vele volt néhány csodás, fájó és mégis kedves emlék! Néha álmodok vele még....nagyon fáj mikor felébredek :-(
De félre az érzelmeskedéssel, egy kicsi csoki, és egy kis móka máris felcsavarta nálunk a hangulatot! Csodás volt a templomban, csak kicsit hosszú, hiszen zárszámadás volt, majd ebéd anyuékkal. Töltött dagadó.......de régen ettem ilyen finomat! A leves is csodás volt! És még túró tortát is kaptak a drágáim! Hm!
Nem tudtam maradni, mindig rohanok :-( Stúdióba várt rám Peti. Féltem ettől a daltól, és bizony beigazolódott a félelmem. Elkezdtük, de megkaptam még gyakorolni a felénekelt verziót. Ez egy új dal, nekem írták, és mulatós disco. Valahogy magamévá kell tennem ezt a dalt, hogy őszintén jöjjön belőlem. Peti beleteszi minden tudását, és amit a héten csináltunk az fantasztikus lett. Nem tettem még fel, de a rádióban már fogják játszani :-) nálunk! Majd tovább küldöm a többieknek is.
Stúdió, ismerős arcok, majd rohanás haza és indulás tovább.
Itthon már nagyon vártak a kutyuskáim! Pupu sehova máshova nem akart menni, csak a kosárkájába. Mi filmet néztünk, igaz láttuk már de ez egy csodálatos film, az életrevalók. Szeretem! Előtte készítettem falatkákat a gyerekeknek, és főztem kukoricát. Na az nagyon bejött, mert volt vagy 12 cső , nem sok maradt belőle. Most meg megszomjaztam. Kaptam Anikótól egy hatalmas üveg szörpöt. Szeretem! Eper! mi is szoktunk csinálni, de ez tuti !
Nincs kedvem lefeküdni, pedig reggel korán indul a nap, és hétfő....jjjjjjaaaaajjjjj. Ráadásul Ebykével is orvoshoz kell menni, lehet hogy elkapott valami fertőzést , vagy csak simán gyulladása van :-( Nem akarom, hogy fájjon bármije is. Ráadásul kevesebbet is eszik, igaz a házi koszt az bemegy a kis drágámnak!
Izgulok a holnaptól, még a dokihoz is vissza kell menni, és most szeretném elmondani neki, hogy az antibigyó igen csak kicsinált engem :-(
Mennem kell, hív a kötelesség, a reggelik és a tízóraik előkészítése......pakolás, rendrakás a konyhában, Szpupukát is ki kell kísérni a helyére......szegény olyan kómás ilyenkor. Úgy szeretem....meg is ölelgetem még egy kicsit, meg Abigélt is .... Szép estét és jó éjszakát kívánok! Sok sok öleléssel és puszikkal :-)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
fantasztikus este
  2016-02-27 11:48:01, szombat
 
  Zártuk a farsangot tegnap délután, diszkósan :-) iskolásokkal. tuti hangosítás, fények...még sosem voltunk így gyerekekkel, de nagyon élvezték, mi pedig azt, hogy ennyire elengedték magukat és átadták a zenének játéknak . Sajnos nem maradhattunk sokáig, így is volt előtte egy találkozóm megbeszélve, azt is percek alatt kellett letudni. szaladtunk szaladtunk tovább, mert Borbálra voltunk hivatalosak, borlovagokkal, borbarátokkal.... Odaérve csak néztek ránk amíg kipakoltuk a hangosításunkat, majd eltűntünk átöltözni . Bementünk ...mennem kell...még jövök
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
péntek van végre!
  2016-02-26 08:54:47, péntek
 
  Péntek van végre, amit mindenki vár, hiszen ezt a napot már a hétvégéhez írjuk :-) Nekem viszont ez a nap elég sűrű lesz. hihetetlennek tűnhet, de nagyon izgulok. Nem tudtam úgy készülni erre a napra ahogy szerettem volna. A vírusok, bacik teljesen kicsináltak és csak ettem ettem, és teljesen le vagyok gyengülve....de menni muszáj már. Így is le kellett mondani fellépést....
A dokihoz is vissza kell menni ma. A kedvesem is nagyon ki van pucsulva még, én is lelakva érzem magam :-D legjobbkor. De nincs megállás valahogy szaladóssá vált az élet.....ami nagyon jó, hiszen a "sikerhez" tartozik, hogy jönnek a felkérések, még este is :-) Imádom, de a legyengült napokban a napi tennivalók is hatalmas energiát emésztenek fel ilyenkor, ha pedig az ember tv felvételre, hatalmas gyerekbuliba és egy csodás borbálba készül, mindezt egy délután és este alatt, többszöri öltözködéssel, utazással.....kicsit izgatottá válik a helyzet.
Már betervezve az egész hétvége, remélem minden a tervek szerint alakul.
Volt egy kis lehetőség a pihenésre, és újra indulnia kell a mindennapoknak , hiszen egy kis vírus nem teperheti le az ember lányát hosszú időre.
Csodásan süt a nap és a tegnapi esős borongós napnak már híre hamva sincs. A hétvégére pedig már igazi tavaszias időt jósolnak. Szuper! A krókuszok mind virulnak odakinn, a hagymás tulipintyók az asztalon csodáltatják gyönyörű virágaikat.
Még a reggelin gondolkozunk mit legyen, hiszen a fájó gyomornak kímélő finomságokra van szükségük. A két kicsi lányom is "házi-őrizetbe " került fájó pocijukkal, de remélem ők hamar gyógyulnak. kis tündérkéim.
A nap sütése csodás energiákat szabadít fel az emberekben. Mára sok sok mosolyt kívánok és szerencsés napot!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Normalizálódunk
  2016-02-24 16:50:03, szerda
 
  Elegem lett a szürke, beteges, fáradt napokból. persze folyamatosan történt valami, de ma szerda van. Tudod, a szuper nap!
Fogtam magam és leszerveztem este a szerdai napomat. Studió, anyukámék.....a páromat is megfűztem látván, hogy jobban van, hogy tartson velem. Hajmosás, szélfútta frizura, szuper mini,egy vastag öv, némi smink. indulás stúdióba. Elindult a munka és csak sodródtam a zenével és a ritmussal. Imádom ezt a dalt, így nagyon izguétam, hogy kész legyen. Annyira tetszik, hogy a nyersanyagot is elhoztam, hogy meghallgassam hogyan hangzik, ha nem a fejemben hallom. Tuti vokált találtam ki rá, Persze Peti is segített a harmóniákban, mert amikor ennyi mindent felénekelek, már sokszor annyira izgatott vagyok a végeredmény miatt, hogy nem mindig mit énekelhetnék, de csak megy a zene és jönnek az ötletek, és egy tökéletes vokállal, a szuper dal, szerethetővé és vidámmá vált . Most itthon hallgatom kis stúdiómban :-) Megkaptam, mert azt mondta, hogy kevés munka lesz vele, mert tisztán énekeltem fel. Na azért hallok némi bizonytalanságot itt ott, de pont ezért vannak a stúdió munkálatok, hogy tökéletesre lehessen csinálni. és még így sem lesz tökéletes, de ezt csak az fogja hallani, aki beteszi nagy hangfalakba és meghallgatja többször.... de ez minden nagy előadónál előfordul. Érdemes egyet kettőt meghallgatni így, és bizony itt ott vannak kis rezdülések, szóelcsúszások, de ettől lesz életszerű az egész :-D
Nagyon jó kedvem lett ettől.
Nagyon akartam, a pénteki tv felvételre, mert szerettem volna egy új dalt odavinni.
Amint megvan a dal felteszem a youtubra , talán még stúdió képeket is kapok, mert nem bírt magával a drága és fotózni kezdett...na jó, ez egy nőnek jól esik, hiszen ha sexy-nek nézik, ami nálam nem ritka, hiszen imádok kis szoknyákban, ruhákban, csizmában lenni, de csakis finom, kifinomult vonalakkal, kis romantikus stílussal :-) Hát ilyen vagyok én egy kis bordó rúzzsal <3 Szóval képeket is csinált, amin n nem látom magam szépnek, amúgy sem tartom magam annak, bár kapok jó pár kedves ajánlatot és szerelmi vallomást, ami a női mivoltomnak igencsak jót tesz :-) Kicsit furán hangzik ez, de minden leányzó, csajszi, nő tudja miről beszélek. Szeretek szépen öltözni, és figyelni az apró részletekre, de bizony itthon előkerül a melegítő nadrág és a mignon-os póló :-D DE ennyi mindenhez,amit itthon csinálok, bizony ilyen kis csiniben nehéz lenne. Bár egyik barátnőm mindig abban a rucijában főz, amiben egész nap volt. Nos, én nem vigyázok főzés közben, főleg ha sütök is valamit. Ma anyukám küldött borsó főzeléket resztelt májjal, és rizskoch-ot. A husileves tökéletes hozzá. Tehát nem kellett ma főznöm, de egy tiramisut összedobok nekik az esti tv nézéshez, mert ma szabad délutánja van a gyerekeknek, és nagyon kevés házijuk van.NE EZT IROGASD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A drágám beleírt :-DDDDD
na de dolgozzunk tovább, hallgatni, hallgatni, hallgatni....és máris kijönnek azok a dolgok, amiket nem szeretek benne .....a kész munkát ha megkapom, akkor tudni fogom mire kell figyelnem..... Jaj, eszembe jutott, valaki nagyképű beszólása....Nagy zenész vagy akkor :-DDDDDDD
Én iszonyú szerencsés vagyok, mert ránézek egy kottára és nem okoz gondot zongorán, hegedűn vagy akár azonnal blattolva énekelni. Nekem valahogy ez jön, hiszen a véremben van a ritmus és a zene.....Nem akarok nagy zenész lenni,de amit én érzek benne vannak a dalaimban, és ez bizony átjön mindenkinek. Szeretik a hangom, a zeném, a dalokat.....azt mondják különleges hangom van, eltéveszthetetlen....hát akkor hajrá, ez az é nekem van! Felhívtak az x-faktorból már megint. Na de most nem úgy állok hozzá, mint tavaly, legyen aminek lennie kell. Magamat fogom adni, hagy hallják meg milyen vagyok én! :-D Ha ezt keresik benne lesz, ha nem, akkor megyek tovább az utamon. Na de! Szerződést nem vagyok hajlandó aláírni úgy, hogy nem énekelhetek itt ott médiában, hiszen most kezdődik igazán ez a sík. Amennyire nem szerettem a kamerákat,kezdk megbarátkozni velük.
Kamera, fényképezőgép. Rájöttem, lehet rólam jó képeket csinálni, és felvételt is, de csak az tud, aki tényleg ért hozzá. Kaptam képeket egy olyan fotóstól, akinek nagyon profi gépe van. Tudott jó képeket csinálni rólam. Mint Selena Gomez...igaz néhány évtizeddel későbbi kiadásban :-D imádom!
Felkért egy régi barátom is, hogy a Bloot-jába szeretne rólam írni, hogy beszélgetnék-e vele...... példa értékű, hogy 3 gyerek mellet vittem valamire, és bizony nem állok meg és nem csak egy téren igyekszem ott lenni, hanem mindenhol. Bár nem tudom mi az Bloot...de legyen.
Szeretem azt a nőt :-)
hogy példa értékű? Nem tudom, azt tudom sokan vesznek példát, vagy utánoznak egy-egy dolgoban, ami megtetszik nekik, mint


már írtam korábban is, hogy vannak olyan emberek, akik csak úgy tudnak élni, ha másokat utánoznak, mások munkáiból lopnak, vagy ötleteiből táplálkoznak. Nekem ez nem megy, és hogy miért? Mert én a saját fejem után megyek, persze ez nem azt jelenti, hogy ez a jó választás, hiszen sokkal nehezebb, és a kitaposott utak biztosan gyorsabban járhatóak, és biztonságosabbak, de ez sem tántorít el attól, hogy tovább csináljam amit csinálok. sok akadály és rosszakarója adódhat az embernek az élete során, de ezek csak megerősítik az egyént. Mindig fel kell állni! És tovább menni. Nem nézni hátra és a rossz emlékeket nem kell raktározni, hagyjuk elfelejtődni őket , így sokkal könnyebb lesz a jelenünk és a jövőnk. Csinálj bármit, mindig higgy magadban! Enélkül nem megy.
Na folytassuk tovább a napot! hiszen még annyi minden vár rám! Csodás napot, szép estét!
Jaj a rádiózás tuti volt hétfőn és kedden is. ANnyira bemelegedtek, hogy várták hátha leszek a héten még....de sajnos ki kellet ábrándítanom néhány embert, mert azért annyi időm most nincs rádiózni, de mindig ott vagyok,amikor kell. Rám lehet számítani, és szerintem ez nagyon fontos.
Megbízhatóság, és becsület. Enélkül mivé válunk? Legyen szép napotok, és legyetek szépek! Mindig! van hogy egy csepp parfüm megédesíti a napot, de van hogy egy elég egy édes pillanat is :-)
Sok ilyen pillanatot kívánok! Puszi

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mennyit bír el egy ember?
  2016-02-23 14:55:22, kedd
 
  Mikor már azt gondolod ennél rosszabb nem lehet, na akkor lesz még egy kicsit nehezebb az élet. éjszaka lement a párom láza, majd mikor már nyugodtan aludtam volna, a kicsi lányom jött, hogy rosszul van. Ez a vírus nálunk még nem volt, vagy legalábbis nem jelentkezett így. Hányás, fejfájás....
Eddig megúsztuk, de most nagyon kidőlt a család. Reggelre már én is émelyegtem....de lehet az csak az antibigyótól van. Megcsináltam reggeli teendőimet, de ma muszáj volt a semmittevés, mert besokallok, ha ez így folytatódik. Megnéztünk egy nagyon rossz filmet, majd egy romantikus filmet :-) kicsit lendített a hangulatomon, de az időjárás sem igazán kedvez a mosolygós naphoz.
Mennem kell, mert kezdődnek a külön órák és a logisztika is az én feladatom....majd jövök.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
lesz valamikor pihenés?
  2016-02-22 21:36:03, hétfő
 
  - Megállás nincs! Most már látom. Reménykedtem benne, hogy ez a hét könnyebb lesz, és nem kell majd rohanni.
Ma már lassan végzek, de gondoltam még néhány sor belefér.
KO vagyok, de rendesen! Elővettem a vésztartalék Ropit és azt tolom befelé,mert rám tört a muszáj valamit nassolni nap. Igen nap, mert ma kb 5 mozart tallér és szívecske csusszant le sima gyorsasággal a torkomon, és vagy 3 kókusz golyó. Bizony ezek nem paleok. Nos ha már így állunk, akkor hajrá dugi ropi!
Ez a nap....hihetetlen, az éjszaka is A kedvesem 39-el küzdötte a végig a tegnapot és a ma sem volt sokkal könnyebb. Reménykedni tudok csak, hogy az antibiotikum lassan hatni kezd. Borogatás, hűtő fürdő, víz,tea, lázcsillapító....idegesség, könnyek....a tegnap éjszakát ez jellemezte, és hajnalban egy kis alvás. DE az óra kegyetlenül csörgött 5:50 kor. Nincs megállás.... gondoltam miután elmentek a lurkók, de hazaérve sem volt pihi, hiszen a napi teendők vártak. EGy alaposabb takarítás, hiszen ebben a hónapban nem sok időm volt rendesen kitakarítani, és a takarító is csak néhány hét múlva jön. Hát rajta... a víz is keivert...tuti, akkor még hol vagyok a teljes gyógyulástól?
Sikerült elevickélni az orvoshoz a kedvessel, mire fel tudott kelni. Szerencsére gyorsan bejutottunk. Mandula gyulladás.....micsoda? Ez nem gyerekbetegség???? Tuti! Szuper, még néhány nap magas láz. Már teljesen ki van szegénykém!
Gondoltam kihasználom helyzetem, kukkantson be a doktor néni a torkomba. Na nem is kellett több, meg is hallgatott, és antibiotikum lett a vége. Gyógyszertár, majd szaladás haza, hiszen vártak ránk.
Szuper buli, a kicsik nagyon tomboltak! Majd a napsütésben hazafelé vettük az irányt.
Itthon várt az én lázas betegem. Ápolás. a takarítás befejezése.
Majd gyerekek, ebédeltetés, és jött a hír, hogy kiesett a mai műsorszerkesztő, hajrá Zsuzsi!
Tuti. Nekifeküdtem gyorsan a témának és megszerkesztettem a műsort. Tavasz várás, kávé. szerelem....meg ami kell. Persze holnap megint rohanhatok, de nagy lesz a hajtás, mert zene, balett, majd rádió.... Jaj más félek!
Hogy fogom egyszerre megoldani .....
Szóval nincs megállás. A gyerekekkel kicsit beszélgettem, majd a fiammal volt egy kis meghitt beszélgetés....szerelem van kérem szépen! DE JÓ <3
Várt rám a konyha, a kazán, a szendvics gyártás....nem is tudok már másra gondolni csak a paplanomra és a párnámra.... ágy! ágy! ágy!
Jó esetben ilyenkor még nem vagyok kiütve, de ma ..... Annyira fantasztikus idő is volt, kirohangáltam, lehet az is lefárasztott.
Ma nehezemre esett felhozni a 15 kilós tápot is....végre meghozta a futár. Közben Pupunak másik spec táp kell, mert elkezdett megint hullani a szőre. Majd eszi eszt Ebike, meg bBubuska.

Zimit mostanában nem is láttam, pedig nagyon járnak id a kandúrok, így valószínű itthon van...főleg éjjel hallom a nagy nyivákolást. Holnap muszáj lesz megkeresnem, hogy megnyugodjak. Bár a táp amit kiteszek nekik mindig elfogy....lehet az idelátogató cicák is megcsócsálják kicsit.
Na most ért le a ropi....nem jó érzés.... de ezt már nem lehet visszacsinálni. A fáradtság néha gyorsan besürgeti a falatokat, aztán jöhet a jaj nem kellett volna érzés.
De lehet ha elteszem magam holnapra, és sikerül aludnom is, akkor jobb lesz....már csak jobb lehet....igaz?
Na de akkor nem szaporítom tovább a szót. Kedd rohanós, szerda nincs egyenlőre program, bár stúdiózni is kellene, de a torkom...jaaaajjjj.CSütörtökre pihenés van betervezve ezerrel, mert érzem túlfeszült már minden húr. Más is van így ezzel? vaagy csak én vállalok túl sokat? Vagy csak nekem sok ez már? Szerencsére éjjel már nem kell olyan aktívnak lenni....nem hiszem, hogy bírnám. Most nem.
Jaj már megint 10 óra.....megyek megyek! Hátha 11-re ágyhoz is érek!
Jó éjszakát, csodás álmokkal!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Végre hétvége!!!!!
  2016-02-20 16:46:33, szombat
 
  Annyira jó, hogy szombat van, és korán végeztünk.
Tegnap is nagy menet volt. Már hajnalban indultunk útnak, és bizony csak estére értünk haza. Nagyon nagyon fáradtan, teljes rekedtségben. Valószínű a vírusos torkomnak nem igazán tett jót a 4 műsor. Hazaérve ajándék hegyekkel várt a család. Bár úgy volt megbeszélve, hogy vacsizni megyünk, semelyik porcikánk sem kívánta. Visszahívtam barátnőimet, akik kerestek , de a köszöntésen kívül sok másra is jutott idő, hiszen az elmúlt másfél hónap hajtós volt, duplán is!
Majd forró fürdő.....
Reggel a drágám már hajnalban elment. Végig aludtam az éjszakát...de jó volt!
Reggelről a lányokkal összedobtuk a lakást, mosást, mosogatást, porszívó és a felmosó is előkerült. kértem tanuljanak meg, mire hazaérek. Most kint sétáltatják a kutyákat. mindegyik egy-egy kutyussal :-D Milyen jó!
Még egy mosás, szellőztetés, ebben a napsütésben tökéletes, majd befűtök is, mert azért fűteni még kell! De ez a nap már reményt ad a tavaszra. Krókuszok már bimbókban, és a tulipánok is előbújtak, így remélem hamarosan csodálhatom őket is!
Ma szerencsére nem mentünk messzire. Ez az óvónéni az interneten talált ránk, kicsit félve, de a műsor után annál nagyobb bizalommal beszélgettünk. Nem volt sok idő, szaladnunk kellett Pestre, mert már ott is vártak ránk. Hazafelé még beugrottunk néhány elkészült pólóért, bolt és végre haza.
Milyen jó itthon lenni.....sokszor elgondolkodom rajta, hogy mikor is unatkoztam én utoljára...de aztán tovább repülnek a gondolataim :-D
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
éjszaka
  2016-02-18 23:02:42, csütörtök
 
  Nem tudom, hogy lefeküdjek e vagy ébren maradjak. Égek a vágytól hogy csináljak valamit, így kinyomtattam néhány dalszöveget, hogy holnap az út sorén tanuljuk,kell, hiszen egy bálba megyünk, és van jó pár amit addig meg kell tanulnunk.
Közben cseteltem, és megint kaptam egy kedves megjegyzést, hogy most már kell, hogy írjon nekem egy dalt. Hát nem helyes? Múzsa lennék? Hogyan indíthatom meg az embereket ennyire? imádni valóak! de komolyan! későre jár, és még annyi minden vár még rám. A gyerekek tízórai hamiját bepakoltam, mostanában este szoktam, hogy másnap reggel ne legyen ebből kapkodás. Így is korán kelünk. Holnap be kell ugrani hazafelé az elkészült pólókért is, és kitaláltuk, hogy még milyen színűek kellenek :-)
lesz ám választékunk rendesen!
Jó volt rádiózni, de éreztem a hangom szörnyű! És fáj is, így hamarosan jöhetnek megint a gyógyító tabletták! És az a rettentően borzasztó Bioparox .... ne, hiszem hogy van ember aki ezt szereti!!!!!
izgatott vagyok, mert február utolsó hetén lesz némi pihenő, aztán márciusban is, bá már majdnem minden szombatom lefoglalva...vagy lehet hogy minden szombat? izgatott vagyok a tavasz miatt is! Megkértem a kedvesem, hogy töltsön fel két balkonládát földdel, hogy el tudjam ültetni a magokat. Paprika, paradicsom, és ilyesmi....kiskertész énem fellelkesült a tavasz illatára....március lesz hamarosan!!!!!
Bár a Valentin napi rózsaszál ott illatozik az asztalon, de remélem holnap vagy a hétvégén sikerül a drágámnak tulipánt találnia nekem, az a szívem csücske....
Ma epret ettünk :-) Az egész család....na ez sem ám egy minden napi dolog februárban. És rettentően drága volt...de emellett rettentően finom is! hogy honnan hozták nem tudom, de tényleg megérte, mert az illata , az íze.....
Az ilyen dolgok fel tudnak buzdítani a tavaszra!
holnap névnapos leszek :-) Ebben a korban az ember nem az ajándékoktól lesz boldog, hanem a barátoktól, az apróbb kedvességektől, és a megható pillanatoktól. Remélem holnapsikerül valami ilyesmi nekünk is! majd este , mikor hazaérek....és túlélem a sok bulit ezzel a torokkal!
De ez majd holnap kiderül! Csodás éjszakát és szép álmokat! Én a tegnapi kora estétől tartó alvás miatt igen csak kipihentem magam...de lehet néhány órát azért most is kellene aludni...de zuhanyozni mindenféleképpen :-D Jó éjt!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
vannak-e saját dalaim?
  2016-02-18 16:22:07, csütörtök
 
  Kaptam egy kérdést, talán ismét kapok egy felajánlást, vagy egy zenekart magam mellé? Nos majd kiderül mit hoz a sors. De az biztos elgondolkodtatott ez a kérdés. Igen van, főleg gyerekdalok, de van saját dalom is. Bár ami elkészült csak egy, és írtak nekem dalokat, amik már stúdóban vannak. De igen! Nagy terv volt, hogy írok több dalt is, csak az idő. És itt jut mindig eszembe az idő fogalma, hogy valójában az időt az emberek találták ki. Egy fogalom, amivel mérni illetve meg tudjuk határozni, hozzá tudjuk mérni mindennapi tevékenységeinket, mint pl a naptár....ez sem csak úgy lett hirtelen...
akit érdekel:
Link

Szóval idő. Mindenre van idő, amire csak akarjuk,és ez tényleg így is van. Sajnos már sértődést érzek egyeseknél, hogy nélkülözniük kell, mert valami fontosabb vette el előlük az időmet. Én szívem szerint mindent csinálnék, de tényleg, és még így is folyton azon jár az eszem,hogy mit hogyan lehet csinálni. De természetesen leszedálom magam, hiszen mindemellett a háztartási feladatok és a gyerekek nevelése, tanulmányaik alakulása is érdekel.. Persze lelki fejlődésük, családi programok, emellett munkám is van, és magammal is kellene néha néha foglalkozni....és miegymás. Én mindig rohanok, és ezt nem egyszer a fejemhez is vágják. És mi lett az eredménye? kidőltem, bár igaz csak egy fél napot nyomhattam az ágyat, hiszen én nem lehetek beteg! Barátnőm is hasonló szituban éli napjait, majd úgy kiment a bokája, hogy fekvőgipszet kapott, 6 hét vízszintes, nuku mozgadalom! Azaz kényszerpihenő! Még meglátogatni sem tudtam, nehogy odavigyem ezt anyavaját, ami engem kínoz mostanság. De a jövő hétre ez is betervezve!!!!
Szóval idő! Amikor dalt írok, az általában éjszaka van,vagy akkor, amikor üres a ház! vagy fülessel, vagy teljes hangerővel szólnak a hangszórók, vagy csak olyan lágyan, de akkor líra van!
Rengeteg dallam született,mivel nem vagyok nagy szövegíró, bár ez utolsó dalomnál nem látszik, hiszen hihetetlenül jó szófordulatok szövődtek bele, mégis úgy érzem engem a zene hoz lázba. És most beleültették a fejembe ezt a kérdést, és mint egy felszólítás dübörög bennem, hogy tessék hozzálátni! Ilyenkor az emberben előjönnek a még görgedező feladatok e téren. Dalok megtanulása, hiszen borbálba vagyunk hivatottak, egy fantasztikus rendezvényre. Én nem is értem, ahol egyszer ott vagyunk megyünk még rengetegszer ilyen olyan rendezvényre, és imádnak bennünket! Igaz ezért megteszünk minden tőlünk telhetőt zenei téren. És most ez a feladat adalok tanulása! Emellett stúdióba kell mennem nem keveset, a nekem írt dalokkal és amikbe csak úgy beleszerelmesedtem :-)
Ó és ki ne hagyjam tavaszi gyerekdalainkat is....nos emellett a hegedű sem elhanyagolható és vár a kedves mentorom is, na meg a hangképző...és itt jön az időhiány előtérben, hiszen minden napom szinte teljesen betáblázva, és itt jött a kényszerpihenő /influenza/ és igen fejfájással torokfájással és gyengélkedve is be kell indítani a mosógépet, fel kell tenni az ebédet, vacsorát, hozni vinni kell a gyerekeket, mert bizony az élet nem áll meg! Nos erre kérdezem én, hogy osszam be az időmet, ha szeretnék néha pihenni is???? Napok óta nem iszom kólát a torkom miatt, de ma kellett egy pohár, mert a lábaim már remegtek :-( igen most is lehetne billentyűhöz ülni, de most a rádióba kell megszerkesztenem az adást. majd utána balett, és hazaérve vacsoráztatás, és jöhet a két órás adás, majd az éjszakai meló, ha jön a jelzés. Igen, aki ithon dolgozik sosem áll meg. És ezt pont a férjeinken lehet látni. Bár én nagyon szerencsés vagyok, hiszen rengeteg segítséget kapok a kedvesemtől, mégis ha pár napig neki kell teljes mértékben helyt állnia, teljesen kiüti magát. Nem vagyok erős, legalábbis nem látom magamat annak, mégis úgy érzem tényleg ezer dolgot csinálok. de élvezem! Szeretem mindegyiket! Akkor most mi van?
Jön a tavasz és szeretnék megpróbálni futni. Régen imádtam, mindenhová futottam, majd ez lett a sportom. Nem voltam szuper futó, de jó futónak számítottam, ami rövidke mégis erős lábaimnak köszönhettem. Most hiányzik, hiszen egy év kimaradt a sportból, és lassan letelik a várakozási idő. És a tavasz a legjobb elkezdeni a futást. DE erre idő kell!
Szóval milyen értékes az idő, igaz? Sokunknak nem annyira, nekem nagy érték! Ezért, amikor fél vagy egy órával is később fekszenek le a gyerekeim, mert éppen élménybeszámoló van , vagy csak egy jó beszélgetés, akkor az az idő is nagyon értékes!
A blogolással is sok idő megy el, de ezt is szeretem leírni a gondolataimat, sokszor túlságosan is kijönnek a szavak belőlem :-)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
2016.01 2016. Február 2016.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 20 db bejegyzés
e év: 310 db bejegyzés
Összes: 1815 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 39
  • e Hét: 319
  • e Hónap: 711
  • e Év: 711
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.