Regisztráció  Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 38 
Alkotmány bírosági döntés
  2016-03-31 21:21:07, csütörtök
 
  Alkotmány bírósági döntés.

1 ide,1 oda.

És boldogok elégedettek vagyunk, pedig ez így volt lekönyvelve, ugyanis amit nem fogadtak el azt alkotmány bírák azt nem is akarta senki, hogy elfogadják, az csak beetetésként alkalmazták azért, hogy a posta törvényt csont nélkül eltudják fogadni, és mindenki boldog és győzelemként értékeli, a döntést, pedig ismét vesztet minden normálisan gondolkodó ember hazánkban.

Az a baj a baloldali politikusok észre sem veszik , hogy teljesen hülyét csinálnak belőlük.

Mindenhol szűkítik lerombolják a demokráciát és önkényuralmat vezetnek be és az a vicc az egészbe, hogy ezt az EU - s pénzekből, vagyis az EU támogatásával hajtják végre.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hazánkban túl van lihegve a terror veszély.
  2016-03-31 17:05:57, csütörtök
 
  Hazánkban túl van lihegve a terror veszély.

Persze nem kizárt, de a kormány előszeretettel foglalkozik ezen témával mivel ez szolgálja a legjobban az érdekeit, mert ameddig ezzel foglalkozik a lakosság nem foglalkozik az olyan problémákkal, hogy éh bér, gyermekek éhezése, azzal, hogy a Fidesz politikusai ott lopnak ahol megjelenek, nem foglalkozik azzal, hogy az egészségügy lassan odáig süllyed, hogy aki kórházba kerül már jó előre megrendelheti koporsóját.

Mert a Fidesz politikusai szerint a mai kórházi hanyagság miatt elhunytak száma belefér az EU - s negatívum statisztikájába, sőt nálunk még jobb is a helyezett, úgy hogy hajrá tessék többen meghalni.

Mert ugye aki meghalt annak nem kell nyugdíjat fizetni, de azért ha lehet ne Fidesz szavazó legyen.

Nem figyel senki olyan problémákra, hogy ahol a felszerelés biztosított, ott orvos, kiszolgáló személyzet hiány miatt állnak a milliárdos felszerelések, viszont ahol orvos és kiszolgáló személyzet is van, ott meg a gyógyítási feltételek nincsenek biztosítva.

A mai kormányunk a terror fenyegetettség félelem kihasználásával tud kormányozni, mert máshol mindenhol támadható.

Az oktatás, az egészségügy, a szociális ellátás, egyáltalán nem úgy működik ahogy azt a 2016 meg kívánná, a magyar bérek az EU - s szint béka segge alatt tartózkodnak.

Azért merek az EU - s szintre hivatkozni, mert minden Fidesz politikus is ara hivatkozik ha a kormány illetve a Fidesz érdeke ezt kívánja.

Azt viszont még egy képviselőtől, Fidesz politikustól, kormány tagtól se halhatunk hogy a béreket is összehasonlítaná az EU - s szintű bérekkel.

Amikor egy Fidesz politikus szigorítani szeretné a terror veszélyre hivatkozva törvényeinket akkor az EU - ra hivatkozik, igen és lehet, hogy a honi lakosság is jobban lemondana, feláldozná szabadságának egy részét, ha látná, hogy a kormány nem csak törvényeket szeretne szigorítani EU - s szintre hanem a béreket is emelné EU - s szintre.

Ahogy már többször megfogalmaztam Németországban könnyen mondanak le emberek különböző jogaikról, mert ott azért a munkájukért kapnak is tisztességes bért.

De a Fidesz hazánkban úgy képzeli mondj le alapvető jogaidról, de a béredet sem emeljük, amiért később már harcolni sem leszel képes mert önként lemondtál arról a jogodról, hogy harcolhass a tisztességes EU -s szintű béredért.

Mivel a tisztességes bér az a szabadság feltétele, mert nincs kiszolgáltatva az ember.

Ahol tisztességes bér van ott ha elveszik a gyülekezési jogom akkor leszarom , mert gyülekezni sem akarok mert megvagyok fizetve és így megtudok élni, nem alkarok gyülekezni.

De ma hazánkba senki sem szabad mert nincs tisztességes bér, ebből kifolyólag kiszolgáltatott vagyok, még szeretném megtartani a gyülekezési jogom azért, hogy kiharcolhassam a tisztességes EU - s szintű béremet, mert én sem vagyok rosszabb EU - s szintű állampolgár mint egy Német.

Miért is legyek én másodrangú állampolgára az EU - nak?

Ami szigorításokat tervez kormányunk a terror fenyegetésre hivatkozva ahol korlátoz jogaimba, ott másodrangú állampolgárává tesz az EU - ba.

Köszönöm szépen , de én ebből nem kérek. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez egy jól bevált trükk a Fidesz politikusoktól.
  2016-03-30 20:25:53, szerda
 
  Ez egy jól bevált trükk a Fidesz politikusoktól.

Olyan nagymértékben adagolni a törvénytelenséget, a lopást, a csalást, a törvény alkotást, hogy a honi lakosság követni is képtelen azokat a gaztetteket amit naponta elkövetnek a politikusaink.

Például azon a politikusokkal, illetve hozzájuk közelálló, felbérelt pincsi kutyáikkal / köcsögjeikkel / akik tegnap hatalmas gaztettet, törvénytelenséget követek el, ma már senki sem tud foglalkozni mert a mai negatív impulzus amit kaptunk a politikusoktól a politikától elfeledteti, felülírja a tegnapi bűntetteket, ami így feledésbe merül.

Egyszerűen fogalmazva követhetetlen feldolgozhatatlan amilyen tempóban ezek, lopnak, csalnak, amennyi bűnt elkövetnek nap mint nap.

Milliárdokat költött a Fidesz EU - s pénzből egy kerékpárút építésére ami 2 év alatt használhatatlanná vált és senki nem felelős, senki nem bűnös ez mind természetes mindenkinek.

Ilyenkor hol van az EU hiszen itt is EU- s pénzt loptak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ezek után felmerül a kérdés, a stadionok 2018 után elkezdenek összeomlani?

Valószínű igen, és a diktátor maffiózó Orbán nem fog börtönbe kerülni hazája kifosztása, kirablása, a lakosság nyomorba tartása, rabszolgaságba taszítása miatt?

Sok sóra lesz szüksége a lakosságnak, ha az Orbán rezidencia körüli földeket terméketlené akarja tenni.

De semmi sem lehetetlen emlékezz csak volt olyan, hogy Karthágó.

Csak azért Nárcisz kutyát ne bántsa senki, mert neki csak az a bűne, hogy a maffia vezér Orbán a gazdája.

Amiről szegény kutya nem tehet.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Matolcsy a legnagyobb bűnözők egyike.
  2016-03-30 13:54:01, szerda
 
  Matolcsy a legnagyobb bűnözők egyike.

Amennyiben ez nem így volna nem mondta volna ki a Kúria, hogy amit Matolcsy szeretet volna az nem felel meg a demokrácia alapelveinek, szabályainak.

Maga az a szándék a bizonyítéka annak hogy maffia rendszer uralkodik hazánkba és, hogy hazánk miniszterelnöke a maffia vezér.

Remélem minden hazaáruló, tolvajt, föld rablásért, hanyagul elvégzett beruházásért, felelőtlen pazarló költekezés miatt egyesével lesznek felelősségre vonva bukásuk után a Matolcsy félék, az Orbán családi rezsim, a Felcsúti tolvaj rabló gáz szerelő, és szedet vedett családi rabló bűnöző társaik.

Ezeknél a rabló tolvajoknál semmit sem szabad hagyni mert az minden köz vagyon ami ezen emberek tulajdonát ma képezik.


Amennyiben nem lett volna ok miért bevezetni olyan törvény amit szeretek volna, vagyis hogy a köz vagyon az megszűnik köz vagyon lenne ha a bűnöző Matolcsy azt mondja.

Vagyis a szándéka a törvény bevezetésének a bizonyítéka, hogy valójában mindenhol lopnak ahol tudnak, és mindent próbának elkövetni, hogy ne legyen lenyomozható az a bűncselekmény amit elkövetek. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Visszatartja a Magyarországra szánt EU - s pénzt Brüsszel.
  2016-03-27 19:47:44, vasárnap
 
  Visszatartja a Magyarországra szánt EU - s pénzt Brüsszel.

Nesze neked Fidesz imádó honfitársunk ezt te is ugyanúgy megfizeted mind az aki már rájött, hogy intézményesen lopják az EU- s pénzünket,amit Brüsszeltől a honi állampolgárok kapnak és nem Fidesz politikusok és az ingyenélő segg nyalóik.

Engem személy szerint nem az háborít fel , hogy Brüsszel beintet a maffiózó, rabló magyar kormánynak hanem az , hogy miért csak most és nem előbb.

Ami még felháborít az az, hogy nem azok fizetik meg azt a kárt ami hazánkat érte, éri hanem mi is akik soha 1 forintot nem loptunk el abból a pénzből amit az EU - tol kaptunk.

Pedig ezt mind a Fidesz politikusok vagyonából kellene pótolni mert az oda került.

Azért szerintem az mindenkinek egyértelmű ugye, hogy a pénz az nem tűnik el, csak köz tulajdonból magántulajdonba vándorol.

Ez mind megtalálható Fidesz politikusoknál illetve talpnyalóiknál, rokonaiknál.

Ezért tudnak, kastélyokba, villákba lakni, ezért tudnak milliókat költeni föld árverésen, vagyis a mi pénzünkön halmozzák fel vagyonukat, feleségük, gyermekeik, gáz szerelő barátaik nevére.

Ezért zabálhatják két pofára a kaviárt, akkor amikor gyermekek éheznek, embertelen körülmények között laknak, és téged éh bérért 50 - 80 - 100 ezer forintért foglalkoztatnak, köz munka ami valójába kényszermunka, modern rabszolgaság.

Ezért fogsz 2018 - ba a Fidesz - re szavazni, mert szeretsz rabszolga lenni saját hazádba.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A magyar kormány bekapta a cuclit.
  2016-03-26 22:24:42, szombat
 
  A magyar kormány bekapta a cuclit.

Az Iszlám Állam terveit hajtja végre azzal a törvénnyel amit tervez bevezetni.
Az Iszlám Állam a demokrácia lerombolását, a félelem, a káosz, eluralkodását tartja első teendőik között, amivel az Eu felszabdalását érheti el.
A magyar kormány azt tervet hajtja végre,törvénnyel, félelem gerjesztéssel, amiért az Iszlám Állam terror támadásokat hajt végre.

Mert sajnos olyan buta emberek vezetik hazánkat akik nem gondolkodnak, hanem egyből gondolkodás nélkül szigorítanak, és nem ismerik fel , hogy pont ez a szándéka az Iszlám Államnak.


Orbán kormány az ilyen hozzáállással pont azt cselekszi amit az Iszlám Állam vár.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elfogadhatatlan.
  2016-03-25 06:45:16, péntek
 
  Elfogadhatatlan.

Minden olyan intézkedés ami korlátozza a honi állampolgárok szabadságát, jogait, beleavatkozik a magánszférába a terror veszélyre hivatkozva elfogadhatatlan.

Ma is minden olyan intézkedés engedélyezett bizonyos feltételekkel amit a mai hatalom félelme miatt úgy próbál változtatni, hogy a saját érdekének megfeleljen.

A terror veszélyre hivatkozva ezentúl minden honi állampolgár telefonja lehallgathatóvá válik, minden állampolgár bank számlájába kutakodhatnának, ami hatalmas visszaélésre ad lehetőséget a mindenkori hatalomnak.

Ezek az intézkedések amit próbál a hatalom törvényekkel legalizálni pont azt a célt szolgálja ami a terroristák célja, hogy lerombolja a szabadságunkat, vagyis a demokráciát, ami már ma is megkérdőjelezhető hazánkban.

Az olyan törvények amiket tervez a hatalom bevezetni, ami korlátoz, lehallgat, megfigyel pont azt a célt szolgálja, hogy félelembe, bizalmatlanságba, kiszolgáltatottan éljünk, és adjunk fel mindent azért, hogy a TEK megvédjen bennünket, persze amit még akkor sem fog tudni biztosítani a TEK. ha minden jogunkról lemondunk.

Valójában ezen intézkedéseknek amiket úgy adnak elő, hogy a saját biztonságunkat szolgálják semmi köze a terrorizmushoz, ez mind a mindenkori hatalmat segíti abba, hogy korlátozza azon jogunkat, hogy hatékonyan tudjunk tiltakozni azon törvénytelenségek ellen amit a hatalom követ el állampolgáraival szembe. / Népszavazás lehetetlené tétele, gyülekezési jog ellehetetlenítése, stb /

Nem elég a hatalomnak az, hogy az EU legmagasabb adóját, AFA - ját fizetjük amiből fenntartja az ingyenélő TEK - et, akinek az volna a dolga, hogy megelőzze a terrorizmust, még a vásárlási szokásainkat is megfigyelni szeretnék azzal, hogy turkálhatnának a bank kártyákba.

Annyira durva, hogy azt várják mindig, hogy mondjunk le szabadságunkról azért, hogy megvédjenek, amit persze majd nem tudnak, mert ezzel nem tudják megelőzni a terror támadásokat.

Hogy fog kinézni az a demokrácia ahol törvényesen lehallgathatnak, ahol mindent tudnak arról, hogy mikor mit vásárolsz, vagy hol és kivel és miről beszélsz, vagy hogy mikor tervezel tüntetni a rabló kormány ellen?

Emberi félelmet kihasználva olyan keretek közé szorítanak, hogy már semmi magánéleted nem lesz, ha ezt hagyjuk.

Hova fog az vezetni ha mindig azt kérik adjunk egy picit a szabadságunkból a biztonságunkért, mi lesz ennek a vége?

Bele néznek az ágyunkba?
Megmondják mennyit sót tehetünk az ételbe?
Megmondják mikkor mehetünk WC - re?

Érted ugye ha holnap megszűnik a terrorizmus ami sose fog megtörténni a szigorítás akkor is maradnak.

A végén semmihez sem lesz jogod, elvárják tőled, hogy jelentsd ha valaki fingik, vagy nem ért egyet bármilyen kormány intézkedéssel, vagy más véleményed van mint a kormánynak.

Egy jogod marad, dolgoz éh bérért rabszolgaként a mai Fidesz politikusoknál, fogd be a pofád és örülj, hogy dolgozhatsz.

Ez lesz a vége ha minden jogodról lemondasz, persze az, hogy téged bárki is megvédjen bárkitől az sose fog megtörténni.

Vagyis egy rabszolga leszel, és abból fog állni az életed, hogy azért dolgozol, hogy hazánk 10 % kaviárt zabáljon, megalázón, beleröhögjön a pofádba. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez nevetséges amit Orbán művel.
  2016-03-24 18:24:27, csütörtök
 
  Ez nevetséges amit Orbán művel.

Én mint Magyar állampolgár szégyellem magam, hogy ilyen kormánya van hazánknak.

Kettes fokozatú terror veszélyt hirdetek hazánkban, harckocsik, TEK - esek a városban, rendőrök mindenhol, és nyugodtan besétál egy ember a bankba és kirabolja.

Nem kicsit röhögtetjük ki magunkat, mi is azon országok közé soroljuk magunkat akiket támadnak a terroristák ez teljesen nevetséges.

Felesleges előfitogtatás, pénz pazarlás aminek semmi értelme nincs, csak olyan nagy embernek érzi magát az elmebeteg miniszterelnökünk, hogy már nem tudja mit is találjon ki, hogy ő mennyire védelmezi hazánk állampolgárait.

Képzeld csak el mennyire megijedne a látványtól egy terrorista, ha hazánkba szeretne robbantani, ha meglátná a honi TEK embereit, szerintem összeszarná magát igaz nem a félelemtől hanem a röhögéstől.

A TEK létezése, életképessége is megkérdőjelezhető, mert szerintem még véletlen se tudna megvédeni senkit, úgy ahogy senki sem a világon egy terror támadás ellen.

Ezt csak úgy lehetne megoldani, ha a világon megszűnne a kizsákmányolás, és a világ milliárdosai vissza adnák mindazt amit a kizsákmányolt emberektől raboltak el.

Ezt próbálja honosítani ma hazánkban Orbán és bűnöző társai, hogy néhány embert a baráti, családi köréből milliárdossá tesz, miközben a lakosságot ara kényszeríti törvényekkel, hogy éh bérért dolgozzon, vagy elhagyja hazáját, vagy éhezzen, és ne kapjon egészségügyi ellátást ha nem hajlandó rabszolgaként dolgozni.

Vagyis a Fidesz nem a mát a jövőt építi ami oda vezet, hogy lesz pár milliárdos, milliomos, és lesznek a nyomorgók, akik éh bérért fognak dolgozni nekik.

És persze az is ezek közé a nyomorgók közé fog kerülni aki még ma ezt nem ismeri fel, és a Fidesz kizsákmányoló, rabló, maffiózó, bűnöző, politikusokat támogatja.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az a durva néhány ember azonnal megszüntethetné a világ prob
  2016-03-24 10:06:03, csütörtök
 
  Az a durva néhány ember azonnal megszüntethetné a világ problémáit.

Itt és mindenhol a világon mindenki szolidáris szavakba mindenkivel ami persze tettekbe nem nyilvánul meg.

Gondoljatok csak bele, ha a világ gazdagabb, milliárdos, milliomos emberek összefognának, holnap nem éhezne gyermek a világon.

Ezen emberek úgy szerezték, vagyonukat mint amit ma hazánkban a regnáló politikusoktól látunk.
Vagyis loptak, illetve kizsákmányolták az embereket azért, hogy nekik több jusson.

Holnap megszüntethető volna a bevándorlás, a gazdasági bevándorlás ami Európát sújtja.

Hazánk milliomosai, milliárdosai, egy csapásra megszüntethetnék az éhezést a nyomort hazánkban, ha nem csak véresen habzó pofával kiabálnák a szolidaritást hanem tennének is valami érdemlegeset.

Gondolom nem kell felsorolnom kik is ezek az emberek akik kiállnak és ordítják a bevándorlás ellenzők milyen rossz emberek, miközben milliárdjaikon ülnek, ugye Gyurcsány?

Persze van még egy pár ilyen aki milliókat keres havonta köz pénzből, miközben elítéli a szegénységet, és sajnálja az éhezőket, és ezért elit rendezvényeken zabálja a kaviárt, miközben az éhezőkre, a nélkülözőkre gondol.
De te átlag ember ezekre fogsz szavazni 2018 - ba akik kizsákmányolnak, nyomorba tartanak, éh bérért dolgoztatnak, akik lerombolják az egészségügyet, az oktatás, akik arról döntöttek, hogy ne kapj egészségügyi ellátást, ne kapj szociális segélyt, vagyis dögölj éhen, ha nem leszel a rabszolgájuk.

Mert még a bruttó béredből annyit vonnak le adóként, AFA - ként és egyéb címszó alatt amennyit ma, te egy rabszolga vagy, a politikusok, a milliomosok, a milliárdosok rabszolgája.

Hajrá Magyarország, hajrá rabszolgaság, mondaná a fő rabszolgahajcsár aki egyben hazánk maffia vezére is amiért remélem ülni fog amikor mindent vissza vettünk tőle, és társaitól ami a miénk 2018 után.

Ehhez majd csak annyit kell tenned a választásokon a JOBBIK - ra kell szavaznod.

Még talán ő megfordíthatja ezt az állam által legalizált, vezérelt, intézményesített rablást amit az eddig regnáló pártok idéztek elő, hoztak létre a rendszer változás óta eltelt időbe.

Mert úgy alkották a törvényeket, úgy építették egymásra, hogy legálisan tudjanak lopni, és ne legyen képes senki fellépni ellenük.

Amit a rendszer váltás óta el loptak politikusaink, és segg nyalóik azt mindent vissza kell szereznünk, mert különben hatalmas nyomor, éhezés, káosz lesz hazánkban.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Azért azt senki se mondja, hogy nincs humor érzéke.
  2016-03-23 15:12:29, szerda
 
  Azért azt senki se mondja, hogy nincs humor érzéke.

Ez még nem halt ki belőle, úgy ahogy a több, szerethető tulajdonsága.

Kockás ingben Orbán Viktor.

Most már mondja meg végre valaki, most tényleg Orbán fejére pukli nőt?

És persze, hogy, és hol tengeti életét Nárcisz?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 38 
2016.02 2016. Március 2016.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 38 db bejegyzés
e év: 196 db bejegyzés
Összes: 3135 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 186
  • e Hét: 1262
  • e Hónap: 7462
  • e Év: 42290
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.