Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 29 
Milyen embertelen rendszert építesz Viktor?
  2016-05-31 13:37:26, kedd
 
  Milyen embertelen rendszert építesz Viktor?

Ahol a munkanélküli hivatalok ara utaznak, hogy minél több embert zárjanak ki a nyilvántartásukból, azért, hogy így csökkentsék a munkanélküliek számát.?

Milyen rendszert építesz Viktor?

Ahol embereket köz munkára kényszerítesz 50 ezer forintos éh bérért.
Olyat ahol még 2011- be is azt ígérted senkit sem hagytok az út szélén ahhoz képest ma hazánk lakosságának 41, 5 % a lét minimum alatt él.
Olyat ahol a dolgozókat túladóztatjátok, hogy a vállalatokat, vállalkozókat támogassátok, hogy minél több embert foglalkoztassanak éh bérért.
Olyat ahol a világ legmagasabb AFA -ját kell fizetnünk a legalacsonyabb bérünkből.

Olyat ahol a bűnöző Matolcsy havi 5 milliót keres amikor emberek, családok vegetálnak a havi fizetésükből 80 - 100 ezer forintból.
Olyat ahol a politikusok bármilyen bűncselekményt elkövethetnek felelősségre vonás nélkül.
Ahol politikusok lophatnak , csalhatnak, sikkaszthatnak, hűtlen kezelhetik a mi pénzünket.
Olyat ahol azzal dicsekedtek, hogy 4,2 ,millió ember dolgozik ahova azokat is beleszámoljátok akik külföldön dolgoznak és ott is fizetnek adót, TB-t és egyéb járulékot.
Olyat ahol nem meritek nyilvánosságra hozni, hogy ebből a 4,2 millióból hányat foglalkoztatok köz munkába éh bérért, ahol titkoljátok hányan élnek a lét minimum alatt,vagy lét minimumból.

Valójában ma sem dolgoznak többen mint 2010 előtt, mert aki külföldön dolgozik az nem itthon foglalkoztatott, plusz akit köz munkára köteleztek azok nem termelik meg azt az értéket amit fizetésként kapnak, vagyis a rendesen foglalkoztatottak tartják el őket.
A munkanélküliséget úgy csökkentitek, hogy embereket zártok ki a nyilvántartásból, akiket már sehol sem jegyeztek.

Nagyon érdekelne, hogy hány olyan ember van ma hazánkban akik nincsenek már nyilvántartása sem véve, vagyis nem is létezik számotokra, mert lemondatok róluk, pedig 2011 - be nem ezt ígérted Viktor. " Senkit sem hagyunk az út szélén"

Ezt te mondtad vagyis egy hazug ember vagy kezet foghatsz Gyurcsány barátoddal.A te rendszered Viktor hosszútávon fenntarthatatlan, embertelen, kirekesztő és embereket aláz meg, taszít kilátástalan helyezettbe.

Amúgy legyen boldog születésnapod, és több emberséget kívánok, ha még emlékszel rá mi is az.

Azért ara mérget vehetsz nem lesz érvényes a kvóta népszavazásod, ha rajtam múlik, mert én nem emelek téged trónra Brüsszelben.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ennyi volt?
  2016-05-30 08:51:37, hétfő
 
  Ennyi volt?

Az idei év három hónapjában a magyar GDP 0,9 százalékkal, egyéb összetevő miatt pedig 0,5 százalékkal növekedett.

Néhány olyan ország ahol a hatalom nem csak a lopással foglalkozik, hanem az ország jövőjével az ország lakosságával is.

Románia, 4,2 %
Szlovákia, 3,6 %
Lengyelország 2,5 %
Magyarország 0,5 %

Csak Görögországot előztünk meg.

Hiába nem mondja ki senki, de ez visszavezethető ara az éh bérre amit nálunk lehet keresni, ami miatt fiataljaink inkább külföldre járnak dolgozni ahol ugyanazzal a munkával 3 -5 szőr többet tud keresni.
Ez visszavezethető az egy kulcsos igazságtalan adózásra, ami nagymértékben sújtja az alacsony keresőket és segíti a magasabb jövedelemmel rendelkezőket.
Ez visszavezethető a hazánkban a világon egyedülálló magas AFA -ra, mert aki teheti inkább külföldre fog járni vásárolni amivel a külföldi gazdaságot erősíti.
Ez visszavezethető a köz munkára ami torzítja a piacot, ami papíron csökkenti a munkanélküliséget ,de a valóságban nem.

Ez a GDP növekedés visszaesése ami az előző negyedévhez képest 2,3 % - kal eset vissza egyértelműen mutatja, hogy az a gazdaság politika amit a Fidesz művel 6 éve csak egy lufi volt ami mára kipukkadt.

Semmi remény sincs ara, hogy ez változzon, ha ezt az igazságtalan gazdaság politikát folytatja a hatalom.
Egy egészséges gazdaság politika nem épülhet a munka vállalók kizsákmányolására, ez bizonyos ideig életképesnek tűnhet de előbb utóbb ennek hazugságnak igen súlyos következménye lesz.

Persze lehet hazudni, hogy a reformok működnek, de atoll még az is tény, hogy eddig azért növekedett a gazdaság mert a munka vállalókat kizsákmányolták, az alacsony bérekkel.

És amikor az autó gyárakba béreket követelnek a munka vállalók azonnal GDP visszaesés következik be.

Eddig verte a mellét a magyar kormány mert növekedett de persze természetellenesen az állam által gerjesztet GDP ami mára kifulladt.

Ma már nem találnak munka vállalót itthon a munka adók, mert azért a bruttó 111 ezer forintért fel kelni sem érdemes, mert ha levonja az állam az adót a TB - t a nyugdíj járulékot, stb a 27 % AFAT 53 ezer forint marad a munka vállalónál.

Ez vicc !

Miközben jól tudjuk a rabló Matolcsy 5 milliót keres havonta.
Miközben jól tudjuk 2 éjszakára luxus szállodára 1 milliót költ Lázár.
Miközben jól tudjuk Orbán 45 milliót költött pereputtyára 1 Amerikai úton.
Miközben jól tudjuk Matolcsy talicskázza a pénzt az MNB - ből.

Ember ez mind köz pénz, ami a tiéd, amiből ez a rabló banda jól él a te erődből, te meg éhezel !!!!
Ezek után azt várják tőled menj szavaz az Orbán által kezdeményezett népszavazáson, hogy ő tudja verni a nyálát az EU - ban.

Ezek tényleg teljesen hülyének néznek téged.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pont a Fidesz vádaskodik korrupcióval.
  2016-05-29 10:17:04, vasárnap
 
  Pont a Fidesz vádaskodik korrupcióval.

Akik az MNB - ben történt botrány kirobbanását törvénnyel szerette volna eltitkolni.

Vagy nem az volt a szándék amikor azt szerették volna, hogy a köz pénzt kivonják a köz pénz mivoltából, hogy így titkolják el, hogy Matolcsy talicskázta a pénzt az unokatestvérének, ami mindannyiunk pénze volt.

Mert tőlünk lopták ami miatt családok vesztették el egyetlen vagyonukat vagyis ingatlanaikat.

Már értjük a Fidesz logikát legjobb védekezés a támadás.

Azzal vádolja a Fidesz a JOBBIK - kot, hogy a legnagyobb korrupciós botrányba érintett.

Miért is kellene ezeknek a hazaárulóknak hinnünk akinek vezetője vagyis Orbán azt mondta senkit sem hagynak az út szélén, és ma hazánk lakosságának 41,5 % - ka a lét minimumból kénytelen vegetálni, miattuk éhezik, nélkülözik, sok esetbe menekül öngyilkosságba a kilátástalan helyezette miatt.

Köszönhetően az egy kulcsos adónak.
Köszönhetően a világ legmagasabb AFA - fizetésnek,a legalacsonyabb bérből.

Jó vastag bőr van a Fidesz politikusok pofáján, csoda, hogy nem hányják el magukat, ha tükörbe néznek.
Persze abba sem lehetünk biztosak, hogy tartanak tükröt otthonukba, mert ha véletlen belenéznének elhánynák magukat, attól,hogy mennyit lopnak, hogy mennyit hazudnak.És még azt várják a nyomorba tartott lakosságtól, hogy ezek után menjenek el szavazni a Kvóta népszavazáson, és erősítsék meg a hatalmukat.

Részemről ezt elkúrtad Viktor az én szavazatommal, te nem fogod a melled verni Brüsszelben.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fél milliót kapsz ha tudsz valamit.
  2016-05-28 09:24:22, szombat
 
  Fél milliót kapsz ha tudsz valamit.

Egy vagyont loptak el Monostorpályiban.
Én tudom 1 millióért megmondom.

Idiotizmus magas foka, ha tudnám akkor sem mondanám meg, főleg ha többet ígérne a tolvaj.

A rendőrség tanuljon meg dolgozni, mert a pék sem kéri a rendőrséget, hogy segítsen neki kenyeret sütni.
Vagy azért kellene, hogy segítsek a rendőrségnek, hogy holnap megbüntessen minden mondvacsinált okból kifolyólag?

Mindenbe korlátozva vagyok, nem ülhetek le nem pihenhetek egy parkban a füvön,, nem vihetem be a kutyám, nem dohányozhatok, / pedig az autók jobban szennyezik a levegőt azok mégis a park mellet közlekedhetnek / ha én azt szeretném.
Nem vihetek be egy kis állatott, egy kedvencet a bevásárló központba, boltba, presszóba, mert tilos, holott nyugaton ez természetes, nálunk kint a tűző napon kell várakoznia a kedvencnek.

Ilyenkor hol van az állat védelem?

Minden emberi viselkedésbe korlátozva vagyok, mert a hatalom érdeke az, hogy kiölje belőlünk az emberséget, feszültséget generáljon ember és ember között, ne tudjunk beszélgetni, mert az veszélyes rá nézve.


Nagyon el vagyunk maradva az emberi nyugati kultúrától, főleg agyilag,
Egy nagyon érdekes probléma, azt értem, hogy köteles vagyok betartani a közlekedésbe a kötelező sebességet, mert ha nem tartom be veszélyeztetem más ember életét.

De kinek az életét veszélyeztetem azzal, ha nem kötöm be a biztonsági övet, ha jól gondolom a magamét, és kinek mi köze van ahhoz, hogy én mit csinálok a saját életemmel?
A biztosáig öv használata több esetbe veszély forrás is lehet, ebből kifolyólag miért nem dönthetem el szeretném e használni vagy nem?

EZ csak arról szól, hogy jól megtudjanak büntetni ha nem használod.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Utólagosan megállapitják nem lehetett volna.
  2016-05-28 07:08:07, szombat
 
  Utólagosan megállapítják nem lehetett volna.

Nem lehetett volna a tévében sugározni a kormány propagandát.

Ami így szolt és nyilvánvaló hazugság volt.

"A Magyar reformok működnek.!"

Rendben és ki fogja visszafizetni az adó fizetők pénzét, amit ere a hazaáruló Orbán kormány költött.?
Rendben van és melyik politikus lesz ezért felelősségre vonva, és mikor kerül börtönbe az adó fizetők pénzének hűtlen kezelése miatt?

Itt is van még egy komoly probléma a média függetlensége.

Mert miért is reklámoz egy magára valamit a adó tévé, rádió, újság, stb olyant amiről mindenki láthatja tudja, hogy nyilvánvaló hazugság?

Értem a pénz mindent felülír, még a valóságot is, na de kérem van valóság, meg van nyilvánvaló hazugság is és ezt azért illene látni olyanoknak akik valamit is adnak szakmájukra, és nem vállalnak olyan reklámot, ami emberek egészségi károsodását okozhatják.


De van még ilyen reklám ami károsan befolyásolja gyermekeink jövőjét és többek között ilyen volt a bevándorlók elleni reklám kampány is, mert az kimondottan faj gyűlöletet szít az emberekbe.

Én egészséges embernek tartom magam, és a reklámok nélkül is elleneztem,ellenzem a bevándorlást, / persze nem faj gyűlöletből, de ez az én dolgom / és nem kiáltom világgá, hogy én mit is gondolok a bevándorlásról.


De azt a reklámot is elítélem amit ma folytatnak, vagyis, hogy " Üzenjük Brüsszelnek "
Kik is az a Brüsszel, és miért is kell nekünk üzengetni, és miért üzen a kormány az én nevembe, ki kérte fel ere Orbán Viktort, hogy az én nevembe az én pénzemen üzengessen?

Amennyiben Viktor mondani szeretne valamit Brüsszelnek mondja meg neki nyíltan amikor oda utazik, vagy hívja fel telefonon a saját pénzén, és közölje vele amit szeretne, de ara felkérem Orbánt az én nevembe ne üzengessen senkinek, és főleg ne az én pénzemen.

Soha nem kértem Viktort ara, hogy az én nevembe üzengessen bárkinek is, és ha ő üzengethet a nevembe a megkérdezésem nélkül, én is üzennék neki valamit.

Üzenem Viktornak nem értek egyet azzal ami az MNB - ben történt, történik.
Üzenem Viktornak hogy ő is megértse, nem tetszik, hogy éh bérért vagyunk foglalkoztatva, nem tetszik, hogy túl vagyunk adóztatva, nem tetszik, hogy hazánk lakosságának 41,5 % a lét minimum alatt él. nem tetszik ami az egészségügyben, oktatásban történik, stb.

Nem tetszik a kvóta ellenes népszavazásod amin nem azért nem fogok részt venni, mert nem értek egyet vele, hanem azért, mert hazudtál, mert azt mondtad senkit sem hagytok az út szélén, és mára hazánk fele nyomorog, napi megélhetéssel küszködik.
És persze feleslegesnek is tartom a népszavazást, amin Brüsszel röhögni fog.
És persze felesleges pénz kidobásnak látom, mert az ere költött pénz jobb helyen volna, ha az éhezőket, nyomorgókat segítené.

Mert, " A Magyar reformok működnek ! "Sajnos nevetségesé váltatok, és hánynom kell tőletek.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi a különbség a kettő között?
  2016-05-27 06:55:22, péntek
 
  Mi a különbség a kettő között?

2006. Május 26. Őszöd Gyurcsány Ferenc.

"Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél - két évet."

2011. Szeptember. 17. Orbán Viktor.

" Senkit sem hagyunk az út szélén "

Valójában mind a kettő egy hazaáruló, a mi pénzünkön milliárdossá váló rabló.

Nekünk átlag embereknek semmi pozitívumot nem hozott a demokrácia, mi ma is éh bérért vagyunk foglalkoztatva, éhezünk, nélkülözünk, vegetálunk, fagyoskodunk, még ez a két bűnöző bohóc a nyilvánosság előtt egymásra acsarkodik, azért, hogy eltereljék a figyelmedet a mindennapi problémádról.

Többek között ez a két ember illetve a politikusok a haszonélvezői a demokráciának, de az átlag embert valójában mindkettő leszarja, leszarta, mert csak addig voltunk, vagyunk fontosak nekik meg hatalmat szereztek.

Mára úgy alakították a törvényeket, úgy szigorítottak mindent, a megvásárolt jogászok, ügyvédek segítségével, hogy nagyobb az elnyomás, nagyobb a kiszolgáltatottság, nagyobb az éhezés, a nélkülözés mint a szocializmusba volt.

Nagyon elkeserítő, hogy néhány száz ember, politikus, jogász, saját érdekei miatt, rabszolgaságba, nyomorba tartja, eltapossa hazánk lakosságát,

Igen sajnos ki kell jelenteni, ahhoz, hogy ideig jussunk ahol ma tartunk, ahhoz a jogász társadalomnak is van köze, mert egy átlag ember nem lehetett azzal tisztába, hogy mit is művelnek a hazaáruló, rabló, Gyürcsányok, Orbánok, meg a többi bűnöző rabló banda, akik saját érdekeit tartva szemelőt saját honfitársaikat taposták, tapossák el a mai napig.

Valójában nem egy vagy két személy felelős azért, hogy ma itt tartunk hanem az összes akik hatalmat gyakoroltak, választásokat nyertek eddig, mert mindegyik hozzá tett valamit törvény alkotásával, hogy mára nincs semmi az átlag emberek kezébe, hogy megállíthasson egy olyan beteg embert mint Orbán.

Mert sajnos ki kell mondani a valóságot semmivel sem különbözik Orbán Ceausescu - tol.

Mert Ceausescu is nyomorba tartotta a lakosságot, miközben, stadionokat építettet, és hogyan is végezte?

Ezen elgondolkodhatna azért Orbán is, mert ha egyszer megindul a tömeg, lehet ám kiabálni, hogy hát Soros, meg az EU, meg a bevándorlók.

Undorító az egész rendszer amitől hánynom kell, ahol emberek zsákmányolják ki honfitársaikat, tartják rabszolgaságba, kergetik sok esetbe öngyilkosságba, azért, hogy nekik több jusson.

Viktor hazánk 41 , 5 % - nak már nincs ám mitől félnie, nincs mit vesztenie, nem gondoljátok, hogy mi lesz ha csak egynél is betelik az a bizonyos pohár, és nem öngyilkosságba menekül, hanem ara gondol, hát nem mindegy hogyan is halok meg?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Válság stáb!!!!!
  2016-05-26 10:49:32, csütörtök
 
  Válság stáb!!!!

Ja kérem ti fizetgettek mi dolgozgatunk.
Ja kérem még ti hazánk lakosságának, 41,5 % lét minimum alatt tartjátok, mit vártok?
Ja kérem még ti a világ legmagasabb AFA - ját tartjátok fent itthon , mi vásárlunk külföldön.
Ja kérem ha Soros az EU a köz ellenség mit vártok a GDP -töl?
Ja kérem ha kilopjátok a szemünket az MNB - n keresztül mire számítottatok?
Ja kérem ha nincs gazdaság politikátok, mit vártok?
Ja kérem nem fogunk itthon éh bérért megszakadni amikor külföldön 3 - 5 szór többet keresünk ugyanazzal a munkával.
Ja kérem hazugságra , csalásra, manipulálásra nem építhető egy gazdaság / köz munka /
Ha nem tudtok lopni a lakosságtól leáll a gazdaság?

Viktor ne bonyolítsd túl, csak ennyi.Nyugi Viktor nehogy egészség károsodást szenvedj, lesz ez még rosszabb is.
Ennyit nem lehet büntetlenül lopni, mind amennyit ti loptok, nekünk meg úgysem lesz jobb még ti vagytok.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miért is szárnyal a Fidesz?
  2016-05-26 09:15:31, csütörtök
 
  Miért is szárnyal a Fidesz?

Egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy ilyen 6 éves teljesítmény után a felmérések, közvélemény kutatások szerint a jelenlegi Orbán-ni Fidesz hatalom még mindig nyerhetne ha ma volnának a választások.

Ez a kormány különböző rétegeket sértett meg, rabolt ki, élte fel emberek családok jövőjét, rabolta el tőlük ingatlanaikat.

Csak néhány olyan példa ami egyedül is elég kellene, hogy legyen ahhoz, hogy darabjaira hulljon a Fidesz maffiózó rabló banda.

300 ezer milliárdot rabolt el a Fidesz a magyar állampolgároktól amikor megszüntette a magán nyugdíjt.
Ennek az intézkedésnek köszönhető az amit ma vezetnek be, hogy a gyermek kötelessége lesz, hogy idős korába eltartsa szüleit.
Ezzel nem is volna semmi probléma, ha a mai foglalkoztatottak nem éh bérért volnának foglalkoztatva, hazánk 41,5 % - ka nem a lét minimum vagy az alatt élne, a Fidesz munka törvényének köszönhetően.

Ma a világon mi fizetjük a legmagasabb AFA -t, az Európában létező legalacsonyabb bérünkből.

A szociális rendszert teljesen lerombolta a Fidesz, a 3 hónapos munkanélküli segéllyel.
Ma hazánkban több százezer ember nem jogosult egészségügyi ellátásra, mert nincs miből fizesse a havi 7050 Ft- os kötelező társadalom biztosítást. /TB /

Olyan mint egészségügy az nem az egészséget, a gyógyulást biztosítja, hanem inkább fertőzés veszély forrás ami simán halálhoz is vezethet.

Az oktatást azt úgy alakítja a kormány, hogy gyermekeinket már az iskolákba agy mosás alá helyezi, hogy amikor kikerülnek az oktatásból, csak is a Fidesz szavazó táborát gyarapítsák.
Ne nagyon legyenek okosak, tanultak, mert hazánkban az összeszerelő gyárakban nincs szükség gondolkodó emberekre, hanem olyanokra van igénye a Fidesznek, akik feltétel nélkül engedelmeskednek és dolgoznak éh bérért.

Akiket túl lehet adóztatni, akik fizetik a világ legmagasabb AFA - ját.

A következő botrány a Quaestor botrány volt ahol az állam úgy rabolta el az emberek pénzét, hogy az emberek észre sem vették, és még ma is abba a hittbe vannak, hogy semmi köze az államnak ahhoz, hogy kirabolták őket.

Majd jött a Matolcsy fél-le MNB botrány ami szerintem Európába is vitte a primet ahol közel 300 ezer milliárdot tapsoltak el köz pénzből szervezet bűnözéssel.

Ahol valójában Orbán a szervezet bűnözök feje, a Fidesz frakció azon törvények alkotója ami ara lett volna hivatott, hogy ne derüljön fény a bűncselekményre. / Itt jegyezhető meg, " És sikerült" / A következő résztvevő maga Matolcsy aki többszörösen is bűnös egyszer kirabolta, megkárosította, a deviza hiteleseket amiből az MNB nyereségre tett szert. Amit nem ara a célra használt, használ amire kelet volna, vagyis nem a költségvetésbe rakta.
Hanem saját könyvére, unokatestvére, rokonsága, feltőkésítésére, épületek vásárlására, stb, fordította, amiből államadósságot csökkenthetünk volna.
Itt lép be Polt felesége akinek az ellenőrzés illetve a köz pénz törvényes elköltésének, felügyeletének, lett volna a kötelessége ez helyet nem csinált semmit.
A következő bűnöző maga Polt Péter fő ügyész aki nem indított vizsgálatot az MNB - ben történtek miatt, ami kimeríti a köz pénz lopást,a sikkasztást, a visszaélés, felelőtlen köz pénz költés, fogalmát.
Ma már Dr Áder János Köztársasági elnök is közéjük sorolható, aki annyira elvan foglalva a környezettel amit a gazdagok illetve politikusok szennyeznek a legjobban, hogy nincs ideje észrevenni azt, hogy a maffiózó Fidesz milyen bűncselekmények sorozatát követi el hazánk, és a benne élő emberek ellen.

Úgyhogy szép példát mutatnak politikusaink gyermekeinknek a jövő nemzedékének.
Szép jövő elé nézünk amikor már ma 41,5 % - a a honi lakosságnak nyomorog a lét minimum alatt él, amit persze tagadnak, elhallgatnak azok akik milliókat keresnek, lopnak, havonta. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miért is dolgoznak egyre kevesebben törvényesen itthon?
  2016-05-25 06:41:32, szerda
 
  Miért is dolgoznak egyre kevesebben törvényesen itthon?

Valójában így nem éri meg itthon dolgozni, mert ha dolgozol akkor is csak vegetálsz, nélkülözöl.

Ami még fontos most építi le a Fidesz azt, hogy nyugdíjat sem fogsz kapni hiába fizeted egész életedben a nyugdíj járulékot.

Egészségügy mint olyan már ma sincs, pedig egész életedbe fizeted a társadalom biztosítást, vagyis a TB - t.

Egy minimálbérért foglalkoztatottól többet von el az állam mint amennyi a munka vállalónál marad.

És ezt csak a munka vállalótól veszi el a kormány, persze ezek mellet a munka adónak még egyszer annyit kell fizetnie a munka vállaló után az állam felé amennyit az alkalmazottnak fizet.

Minimálbér bruttó 111. 000 Ft. mínusz 34 % - ék, adó, tb, és egyéb elvonások, ez összesen.37,185 Ft
Minimálbér nettó 73.815 Ft. mínusz 27 % - ék AFA az az 19.930 Ft.
Maradék amiért 1 hónapot dolgoztál 53. 885 Ft.

Ez annyit jelent, hogy ha a bruttó 111.000 forintból levonod amit az állam tőled elvon ami 57.115 Ft
neked valójában 53.885 Ft marad.

Vagyis az állam kapott többet a te munkádért.
Állam bevétele: 57.115Ft
A te bevételed : 53.886 FtAz nem normálisa állapot, hogy te fizeted a világon a legmagasabb AFA - t.

És téged ne háborítson fel ezek után, hogy az MNB - ben a bűnöző Matolcsy 250 milliárd forintot tapsolt el.
Téged ne háborítson fel, hogy Matolcsy havi 5 milliót keres.
Téged ne háborítson fel a Felcsúti kisvasút értelmetlen építése, mert ma kihasználatlanul működik a te pénzedből.
Téged ne háborítson fel, hogy egészségügy mint olyan az inkább tudatos nép irtás.
Téged ne háborítson fel, hogy Orbán az MNB - n keresztül köz pénzen Orbánjugend - det hoz létre.

Te dolgoz éh bérért, fizesd a világ legmagasabb AFA - ját, és dögölj éhen, fagyj meg, saját ingatlanodba.
Dögölj meg az egészségügy alul finanszírozása miatt, mert ara nincs pénz, mert kell a vár felújításra, a stadionok építésére, a politikusok szolgálati autójára, a benzinjükre, a 2 éjszakára 1 milliós szálloda számlára.

Azért nem akarja a Fidesz az alap jövedelmet ami megszüntethetné azt, hogy hazánk lakosságának 41,5 % - ka vagyis több mint 4 millió ember ma a lét minimum alatt kénytelen vegetálni.

Azért nem akarja a Fidesz az alap jövedelem bevezetését, mert így csökkenne az emberek kiszolgáltatottsága, és nem volna akit köz munkásként saját földjeiken dolgoztassanak köz pénzért.

Orbán maffia rendszerként működteti hazánkat, rabszolgaként kezeli a lakosságot,halálra ítéli szüleinket, agy mosást hajt végre gyermekeinken.

Ezekért az állam elleni bűncselekményekért, jobb helyen halálra ítélnek embereket, gyilkosság, sikkasztás rablás, tudatos butítás, nép irtás miatt.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán lebetegedett.
  2016-05-24 10:03:52, kedd
 
  Orbán lebetegedett.

Részemről jobbulást neki annak ellenére, hogy én miatta nem vagyok jogosult egészségügyi ellátásra.

Amennyiben és ha visszanézzük az elmúlt hetek történéseit.

A Matolcsy MBN botrányt, azt , hogy Polit Fő ügyész nem indíthatott, nem indított, nyomozást mert akkor a felesége is a vádlottak között találta volna magát.

Az a nemzetközi botrány ami az MNB ügyben kirobbant.

Az, hogy megmagyarázhatatlanná vált ez a botrány.

Minden egészséges szervezetet megviselne.
Persze itt már a kor is szerepet játszik, meg az egészségtelen életmód ami a túlzott, telhetetlen étkezésnek is köszönhető.

Nem , nem egyáltalán ne gondold, hogy rosszindulatú vagyok, de aki nem végez fizikai munkát azt azért könnyebben elérik a betegségek.

És azért azt lássuk be Viktor soha nem dolgozott olyan munkát ami a testet is megmozgatná, vagy megmozgatta volna.

Azért Viktor az egészségüggyel a kórházakkal óvatosan, mert igen lepusztította az elmúlt 6 éve kormányzó Fidesz kormányunk.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 29 
2016.04 2016. Május 2016.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 29 db bejegyzés
e év: 196 db bejegyzés
Összes: 3152 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5
  • e Hét: 322
  • e Hónap: 1941
  • e Év: 1941
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.