Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Ennek a hitvány rabló pártnak/ Fidesz/ buknia kell
  2016-08-29 11:54:43, hétfő
 
  Ennek a hitvány rabló pártnak / Fidesz / buknia kell.

Nem elég nekik, hogy mi fizetjük a világon a legmagasabb AFA - t a legalacsonyabb bérből, most olyan trükköt alkalmaznak törvénnyel, hogy ha az olaj világ piaci ára csökken nálunk akkor is emelkedik az üzemanyagok ára.

Vagyis az állam bevétele akkor is növekszik amikor csökken az olaj ára a világ piacon, persze ez mind az átlag állampolgárok /a fogyasztók / kárára történik.

A dohány termékek AFA tartalmát is drasztikusan emelni fogja az Orbán maffiózó rabló banda, azért, hogy ők még többet tudjanak lopni, felelőtlenül értelmetlen dolgokra tudjanak költeni.

Közben az oktatásra, az egészségügyre nincs pénz, mert nekik az a fontos pusztuljon a férgese, meg ,hogy buta emberek kerüljenek ki az oktatásból, mert aki gondolkodik is egy picit az nekik problémákat is okozhat.

Én megértem, hogy rengeteg a buta ember hazánkban, de hol van ilyenkor a magát értelmiségi felsőbbrendűnek képzelő gondolkodásra képes elit akik megállíthatnák az elmebeteg, idióta Orbánt?

Üzenjük már Orbánnak , hogy ő is megértse, menjen a családjával egyeütt a tetves kurva anyába, hogy tudna megrohadni minden Orbán fagy, meg a hozzá közelálló maffiózó fehérgalléros rabló banda is.

Remélem egyszer valakinél elszakad a cérna és megfelelő választ ad ara, hogy ez a rabló banda Fidesz teljesen kizsákmányolja, kirabolja hazánk lakosságát.

Honfitársaim, nem az a megoldás, ha kirabolnak, éh bérért foglalkoztatnak, hogy elmenekülsz külföldre dolgozn, vagy élni hanem az, hogy Orbánt kell kiikvtatni a hatalomból, de úgy, hogy még a családja se merjen hazánkba maradni.

Volt rá már példa a szomszédos országba, hogy a nép harag odáig vezettet, hogy kivégezték azt aki nyomorba tartotta saját nemzetét.

Ma ez történik hazánkban.

Éh bérért vagy foglalkoztatva.
Te fizeted a világ legmagasabb AFA - ját.
Egészségügy, oktatás mint olyan az zéró.
Orbán rabszolgája vagy saját hazádba.
Hazánk közel fele éhezik, nyomorog, nélkülözik.

Orbán legfontosabb problémája a kvóta ellenes értelmetlen népszavazás amire milliárdokat költenek a te pénzedből.

Amennyiben és ha te így szeretnél élni, vagy ezt az életet kívánod gyermekednek, unokádnak, menj el szavazni, had érvényesüljön a hazaáruló Orbán az EU - ban, te meg dögölj éhen.

Gondolkodj ember az különböztet meg az állattól.

Ma nem a népszavazás, a bevándorlás hazánk legnagyobb problémája, mert senki sem szeretne hazánkban jönni azért, hogy éh bérért dolgozhasson.

Sőt akiket kényszerrel telepítenének be azok is tovább állnának, mert csak mi vagyunk ilyen hülyék, hogy ennyi fizetésért dolgozunk.

Ami ma hazánkban folyik az nem csak Orbán és a Fidesz bűne, hanem minden értelmiségié is, mert elsősorban az ő felelősségük, hogy nem képesek kirángatni a lakosságot abból az elbutításból, közönyből, fásultságból, / letergia /amit a maffiózó Orbán és Fidesz azért hozott létre, hogy könnyedén tudjanak lopni, könnyedén tudják kirabolni hazánk értékeit.

Az értelmiségnek, magyarul érthető emberi nyelvre lefordítva kellene elmondani mi is folyik ma hazánkban kormányzás címszó alatt.

El kellene mondani érthetően mi is az az AFA.
El kellene mondani mi is az a bruttó bér, nettó bér, mik is az elvonások, stb.

Az embereket ezen problémák érdeklik, nem az amiről az ellenzéki politikusok papolnak.
Korrupció, sikkasztás, köz írat hamisítás, visszaélés, azt sem tudják sokan mik is azok, miért nem nevezzük a gyereket a nevén, vagyis lopás.

Az ellenzéknek az értelmiségnek, napi szinten közölni kellene a V4 - es, valamint EU - s bérek, AFA alakulását.

Érdekes egy ellenzéki politikus sem beszél az EU-s bérekről, AFA - rol.

Felmerül a kérdés érdemes választásokon részt venni, van olyan ellenzéki párt amelyik nyerni szeretne 2018 - ba?

Vagy az ellenzéki politikusok is elégedettek azzal amit ma a rabló hatalomtól fizetés gyanánt kapnak?

Van egyáltalán ma olyan politikus akit valójában érdekel hazánk sorsa, vagy mindegyik csak megélhetési politikus?
Most tényleg a határa helyezett disznó fejekkel megállítható a bevándorlás?
Szerintem Fidesz politikusok feje is alkalmas volna ere a célra.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Anyagi megpróbáltatás.
  2016-08-22 08:39:42, hétfő
 
  Anyagi megpróbáltatás.

Ma családok ezreit sújtja anyagi megpróbáltatás a beiskolázás miatt.

Most akkor, hogy is legyen, melyik csekket ne adjam fel, hogyan tudok spórolni a konyhai kiadásokon, azért, hogy tudjam gyermekemet beiskoláztatni?

Ma a családok ezrei küszködnek ezen problémákkal, és ere a hitvány hazaáruló rabló Orbán válasza, csak annyi, hogy a kvóta elleni népszavazás, meg, hogy hogyan tudjuk meggyőzni a világot az Olimpia hazánkban való megtartásáról.

És még ezek mellet a Fidesz politikusai mindig az erős államról beszél, hogy erős államra van szükség, hogy érvényesíteni tudjuk akaratunkat az EU -ban.

Az erős állam meghatározását úgy értelmezik, hogy menjünk el szavazni a kvóta ellenes népszavazáson, és támogassunk Orbán és a Fidesz akaratát.

Csak, hogy valójában nem az az erős állam ahol a politikusok erősek ahogy ma hazánkban, hanem az erős államban minden állampolgár anyagi biztonságban él nem úgy mint nálunk a túladóztatás az alacsony bérek miatt.

Milyen erős állam az ahol családok ezreit éri anyagi megrázkódtatás minden beiskolázásnál?

Vagyis az egész kvóta ellenes népszavazás arról, szól, hogy az emberek ne foglalkozzanak a napi anyagi problémáikkal, hanem az Orbán által kezdeményezett népszavazásra koncentráljanak ami már azért is álságos mert nem nevezhető népszavazásnak mert olyanok kezdeményezték akik 2010 óta a nép ellen kormányoznak, a népet kizsákmányolják, éh bérért foglalkoztatják.

Ma hazánkban valódi népszavazást amit valóban a nép kezdeményez nem lehet kezdeményezni mert azt a Fidesz már kiiktatta törvényekkel, illetve kopasz verő legényekkel.

Vagyis magyarul aki részt vesz az Orbán népszavazásán az megerősítik Orbánt abba, hogy tovább maradjanak alacsonyak a bérek, abba, hogy stadionok épüljenek, abba, hogy nyugodtan folytathatják hazánk kirablását.

Értsd meg ember az Orbán által kezdeményezett népszavazás az nem rólad szól, neked elvileg semmi közöd hozzá, csak Orbánt erősíted ha részt veszel rajta.

Orbán munka alapú országa az annyit jelent, hogy te éh bérért vagy foglalkoztatva még a politikusok milliárdossá válnak, amikor már majd rád nem lesz szükségük, és te sosem leszel egyenrangú fejeltebb egészségesen működő EU - s állampolgár társaiddal.

Vagyis Orbán olyan országot épít ahol te rabszolga leszel saját hazádba, ezért tartja alacsonyan a béreket, ezért nem költ az oktatásra, ezért rombolja földig az egészségügyet.

Amennyiben részt veszel a népszavazáson azt erősíted meg, hogy éh bérért foglalkoztassanak, hogy stadionok épüljenek, hogy Orbán és fehérgalléros bűnöző társai tovább rabolják a köz pénzt, akkor amikor olyan, hogy egészségügy, vagy valódi oktatás, biztonságos anyagi lét már nincs is.

Egy egészségesen működő országban, ahol becsületes, a választok érdekeit szolgáló politikai elit kormányoz, nem jelenthetne anyagi válságot egy iskola kezdés, ahol azt szeretnék, hogy több gyermek szülessen.

Nem családi adó kedvezményre volna szükség, hanem tisztességes bérekre amire lehetne családot építeni, gyermeket vállalni, mert az a fiatal aki családot alapítana még nem kap adó kedvezményt, vagyis nem alapít családot ami miatt elmarad a gyermek vállalás is.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyakunkona nyugdíj csökkentés réme.
  2016-08-16 15:15:20, kedd
 
  Nyakunkon a nyugdíj-csökkentés réme.

Tisztelt kormány által megvásárolt bér tollnok hölgyem, uram aki ezt a cikket írta.

Emlékeztetném, hogy volt egy olyan, hogy magánnyugdíj amit a hazaáruló, rabló, idióta Orbán egyik napról a másikra elrabolta tőlünk, megkérdezésünk nélkül.

Most nem kérünk a fenyegetőzésből, hogy csökkenek a nyugdíjak, és , hogy gondoskodjunk magunkról, a nyugdíjas korunkra.
Amikor a rabló Orbán államosította a magánnyugdíjunkat vállalta a felelősséget a nyugdíjas korunkért.

Az MNB . ben talán kevesebbet kellene lopnia, feleslegesen költekeznie a rabló Matolcsy - nak és gondoskodni a jövő nyugdíjasairól azok - ból a milliárdokból amit megkérdezésünk nélkül törvénytelenül elkölt, kioszt rokonsága között.

Egy olyan országban ahol ilyen miniszterelnök van mint Orbán aki elrabolta magánnyugdíjunkat kinek van kedve spórolni, takarékoskodni , azért, hogy jön egy ilyen másik köcsög mint a mai miniszterelnök és holnap meg az rabolja el ismét a pénzünket, úgy ahogy Orbán csinálta?

És ha már itt tartunk abból az éh bérből amit ma hazánkban lehet keresni a túladóztatás miatt ki tud spórolni nyugdíjas korára a politikusokon, illetve fehérgalléros bűnöző barátaikon kívül, amikor még megélni sem lehet belőle?

Ja és még a másik az, hol van az a pénz amit azok fizetnek, fizetek akik nem élték, nem élik meg a nyugdíjas korukat, mert már nyugdíj ellőt beledögöltek, beledöglenek a munkába, a nemlétező egészségügyi ellátásba, abba a fertőzésekbe amik azért fordulhatnak elő, mert az Orbán-ni, hazaáruló rezsim még onnan is kivonta, kivonja a pénzt?

De azt várja Orbán, hogy ezek után menjünk el nép szavazni, azért, hogy ő tudjon érvényesülni az EU - ba.

Szóval nem kicsit birka aki ezek után még mindig ezt a bűnöző, hazaáruló rabló bandát támogatja az EU ellenes népszavazáson.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elégedetlen vagy valamivel?
  2016-08-08 09:14:26, hétfő
 
  Elégedetlen vagy valamivel?

Itt az alkalom véleményt alkothatsz a Fidesz ámokfutásáról.

Amennyiben elégedetlen vagy az egészségüggyel.
Amennyiben elégedetlen vagy az oktatással.
Amennyiben elégedetlen vagy azzal az éh bérel amit ma itthon lehet keresni.
Amennyiben elégedetlen vagy és nem tetszik, hogy gyermeked, unokád, férjed, külföldön kénytelen dolgozni, mert abból a pénzből amit itthon keresni lehet csak vegetálásra elég.
Amennyiben elégedetlen vagy, hogy Orbán erőszakos kormányzást folytat.
Amennyiben nem tetszik, hogy politikusok, és fehérgalléros bűnöző társai kirabolják hazánkat.
Amennyiben nem tetszik a stadionok építése, a Felcsúti kisvasút létrehozása.
Amennyiben elégedetlen vagy a szigorításokkal, a / kamera kamera hátán, dohány boltok, dohányzás, só megvonás, traffipax, stb. /

Csak annyit kell tenned, hogy nem mész el szavazni Orbán által kezdeményezett népszavazásra, mert neked ez sem pozitívumot sem negatívumot nem fog jelenteni.
Ez a népszavazás felesleges pénz kidobás, mert senkit sem kötelez semmire.

Ez a népszavazás csak az Orbánnak jó, mert tudja verni a mellét az EU - ba, hogy márpedig a Magyar nép.

Persze a Magyar népet éh bérért foglalkoztatja, persze az egészségügyet az oktatást földig rombolja, persze az adó fizetők pénzét vagyis a tiédet a hobbijára költi, /foci, kisvasút, stb /

Orbánnak csak addig van, lesz szüksége rád még eléri célját utána meg halj éhen, fizess az orvosi ellátásért, menj külföldre dolgozni, stb.

A politikai elit és fehérgalléros bűnöző társai, teljesen hülyének nézik a honi lakosságot, és teljesen máshogy beszél ha szüksége van rá, de amikor törvényeket alkotnak pont az ellenkezőjét teszik mint amit ígértek, vagy amit a lakosság többsége szeretne.

Fényes bizonyíték, jól tudták a lakosság többsége nem értett egyet a Vasárnapi bolt zárral, de a Fidesz mégis bezárta a boltokat.
Mikor nyitotta újból a boltokat vasárnap?
Amikor már nép szavazhatunk volna róla, mert féltek.

Orbán hazaáruló, diktátorrá vált és több esetbe a lakosság többsége ellen alkotott törvényeket ami persze megnehezítette a mindennapi életünket.

Orbán teljesen másvilágban él, és téveszmébe szenved, vagy tudja, de leszarja, hogy hazánk közel fele ma éhezik még akkor is ha dolgozik, miközben ők milliókat keresnek havi szinten.

Egy bűnöző, maffiózó, rabló, gyilkos, csürhévé vált a Fidesz 2010 óta.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Én értem és megértem, na de.
  2016-08-07 06:17:55, vasárnap
 
  Én értem és megértem, na de.

Teljes mértékben megértem azokat ahol pici gyermek van, azokat akik elvannak adósodva.

Hogy nem mernek háborogni, véleményt alkotni, az alacsony bérek, a túl adóztatás, az irreálisan magas AFA miatt.

Az ilyen emberek, családok teljes mértékben kivannak szolgáltatva a jelenlegi kizsákmányoló, rabló, hatalomnak.

Ezért nem merik kimondani véleményüket, mert kényszer pályán tengetik életüket és úgy, hogy hónap végén már csak vegetálnak abból az éh Bérből amit ma hazánkban lehet keresni.

Teljes mértékben érthető, mert egy pici gyermeknek nem lehet azt mondani, hogy nincs vacsora.
Teljes mértékben érthető, mert a hitelt törleszteni kell.

És persze az Orbán bűnöző rezsim ezt jól tudja és vissza is él a helyezettével.

Ezért nem emelkednek hazánkban a bérek, ezért nem emelik a kereskedelembe 100 % - ra a Vasárnapi pótlékot.

Orbánnak a kiszolgáltatott ember az elfogadható, mert az nem mer szólni semmiért, az éh bérért dolgozik azért, hogy ételt tudjon tenni gyermeke elé.

Na de kérem honfitársaim ha nem szolunk és csak egymásközt morgunk a politikusok nem fognak változtatni a helyezetten, mert nekik ez így kényelmes, ők megkeresik a havi 1 sok esetbe 3 - 4 milliójukat, úgy, hogy ha nem kényszerítjük őket, úgy fogunk meghalni, hogy még mindig éh bérért leszünk foglalkoztatva, túl leszünk adóztatva, és mi fizetjük a világ legmagasabb AFA -ját a legalacsonyabb bérből.

Már lassan Romániában magasabbak lesznek a bérek mint nálunk, ébredj embert, te sem dolgozol kevesebbet mint egy Német, Francia, te sem vagy másodrangú állampolgára az EU - nak.

Csak nálunk egy kizsákmányoló rabló politikai elit uralkodik /és ebbe az ellenzék is beletartozik / és te azért vagy éh bérért foglalkoztatva.

Jó volna ha legalább ezeket a tényeket figyelembe vennéd amikor azzal, hogy elmész nép szavazni, pont azoknak segítesz akik téged kizsákmányolnak.

Ne lény már birka, gondolkodj, a te életedet mennyire befolyásolja a kvóta ellenes népszavazás?
Ez a népszavazás maszlag csak egyedül Orbánnak jó, mert tovább tudják fosztogatni az EU - s pénzt, tovább folytathatják kizsákmányolásodat, tovább dolgoztathatnak éh bérért, tovább üldözheti el fiataljainkat külföldre dolgozni, tovább rombolhatják az egészségügyet, az oktatást.

Ember a sikeres népszavazás az csak a politikai elit malmára hajtja a vizet, neked semmi hasznot sem hoz, sőt te kárt szenvedsz, magad ellen szavazol ha részt veszel Orbán játékában, mert ezek a fehérgalléros bűnözők tovább folytathatják azt amit 2010 - be elkezdtek, vagyis a lopást, a te kizsákmányolásod, kirablásod. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egyedül Orbán érdekeit szolgálja.
  2016-08-05 09:32:25, péntek
 
  Egyedül Orbán érdekeit szolgálja.

A kvóta elleni népszavazás.

Neked teljesen mindegy mi is lesz a népszavazás eredménye, ugyanis a Fidesz által kialakított helyezettbe te mindenhogyan éh bérért vagy, leszel foglalkoztatva, túl leszel adóztatva, te fizetett a világ legmagasabb AFA - ját a legalacsonyabb béredből.

Téged büntet a Fidesz a Vasárnapi zárva tartás eltörlése miatt ezért nem emelik 100 % . ra a vasárnapi pótlékot boszuból.

A kvóta elleni népszavazás az az Orbán-ni hatalom mánia része, amit azért kezdeményeztek, hogy Orbán tudjon érvényesülni az EU ba.

Már kicsi neki hazánk, hogy gyakorolni tudja a hatalom mániáját, ezért próbál terjeszkedni az EU felé., a te szavazatoddal.

Semmi más értelme sincs a népszavazásnak mert senkire sem ró semmiféle kötelezettséget.

Teljesen felesleges pénz kidobás ugyanúgy mint a stadionok építése, vagy a Felcsúti kisvasút létrehozása.

Könnyen szórja az idióta Orbán a te pénzedet felesleges dolgokra mert nem ő dolgozik meg érte.

Persze te meg éh bérért vagy foglalkoztatva, ki vagy szolgáltatva saját hazádba.
Persze a te életedet veszélyeztetik az egészségügy lerombolásával.
Persze az oktatásra nem adnak több pénzt, hogy gyermeked, unokád megfelelő szintű oktatásba részesüljön, mert az összeszerelő műhelyek országába nincs szükség gondolkodó emberekre.

Vagyis Orbán valójában leszar téged, persze azt elvárná, hogy a te jóvoltodból / népszavazáson való részvételedből / tudjon érvényesülni az EU - ba.

Orbán odáig jutott, hogy már rosszabb mint bármelyik volt és jelenlegi diktátor, mert ő kidolgozta azt a technikát, hogy hogyan képes egy demokráciában diktátor lenni.

Kidolgozta azt, hogy hogy lehet rabszolgaságba tartani, éh bérért foglalkoztatni saját nemzetét, miközben ő és fehérgalléros bűnöző társai milliomossá, milliárdossá válnak.

Már csak az EU képes valamelyest kordába tartani ezt az idióta hatalom mániás embert, /Orbán / de ha a népszavazás sikeres lenne már az EU sem tudná meg állítani ezt az embertelen diktátort.
Orbán olyan hatalmat kapott 2010 - ben tőlünk amivel élhetett volna, de ő sajnos visszaélt bizalmunkkal , és nyomorba döntötte, tartja, hazánk lakosságát, úgy alakította a törvényeket, hogy ma már képtelenség fellépni ellene itthon.

Ezért nem szabad, hogy általa kezdeményezett népszavazás sikeres legyen, mert meg állíthatatlanná válik.

Emlékezz ember volt már egy ilyen személy Európában akinek hatalom mániája a második világháborúhoz vezetett.

Ne engedjük, hogy még egyszer egy ember ilyen hatalmat szerezzen.

A demokrácia címszava alatt diktatórikus bűncselekményeket követnek el, ha hagyjuk.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Aki Magyar
  2016-08-04 17:26:52, csütörtök
 
  Aki Magyar

Nem megy nép szavazni az EU ellen.

Még az idióta, rabló, hazaáruló, Orbánért sem. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2016.07 2016. Augusztus 2016.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 7 db bejegyzés
e év: 196 db bejegyzés
Összes: 3152 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5
  • e Hét: 322
  • e Hónap: 1941
  • e Év: 1941
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.