Belépés
yaskane.blog.xfree.hu
EZ AZ ÉV AZ ÉN ÉVEM. AMIRE VÁGYOM, AZT ELÉREM. SIKERES ÉS BOLDOG VAGYOK. A CSODÁK ÚTJÁN HALADOK. yaskane :)
2008.10.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
Top 25 Vígjáték
  2016-08-11 11:15:03, csütörtök
 
  25. Legényanya
...
21. Macska-Jaj
...
19. Csupasz Pisztoly 2 1/2
...
14.Feketék-Fehéren
...
10. Basebolondok
...
4. Torrente 4
...
1. Jay és Némabob Visszavág

[linkhttps://logout.hu/bejegyzes/rdt89/top_25_vigjatek.html][/link]
 
 
0 komment , kategória:  Film-Színház-Zene-Előadók  
100 Legjobb Vígjáték ?!
  2016-08-11 10:55:28, csütörtök
 
  100. Apácashow
...
73. Estély habfürdővel
...
55. Ace Ventura: Állati nyomozó
...
28. Wayne világa
...
1. A turné

Link
 
 
0 komment , kategória:  Film-Színház-Zene-Előadók  
Emotikonok teljes kódlistája
  2016-08-10 09:43:46, szerda
 
  Facebook
Link
Twitter
Link
szöveg
Link
Emoji
Link 
 
0 komment , kategória:  Fontos  
Az ölelés, tudod, nem köt a korhoz.
  2016-08-10 09:38:57, szerda
 
  Ölelj, szeress kortalanul!

Az ölelés, tudod,
nem köt a korhoz.
A megfáradt szív is,
örömöt hordoz.

Lenni kell álomnak,
lenni kell oknak,
- legyen céljuk
a fáradt karoknak!

Ölelés, és mosoly?
- Várja a lélek!
Érzi, - még itt vagyok,
- érzi, hogy - élek!

Szeretet parazsát
ne hagyd kihűlni!
A lélek fájdalmát
arcodra ülni.

Tárd ki a szívedet,
élj szeretettel!
- Öleljen, örüljön,
míg él, az ember!

(Aranyosi Ervin)

 
 
0 komment , kategória:  Irodalom - VERSEK  
Képszerkesztők, képátalakítók, fotóalbumok
  2016-08-04 13:29:26, csütörtök
 
  Képszerkesztők, képátalakítók, fotóalbumok Link  
 
0 komment , kategória:  Képszerkesztők, fotóalbumok  
Ingyenes online képszerkesztő
  2016-08-04 13:28:16, csütörtök
 
  Ingyenes online képszerkesztő - javító eszközök és szórakoztató hatás

A Pho.to oldalán regisztráció nélkül dolgozhatsz:Link

- javíthatod képeidet, - színkorrekció és élezés,vörösszem effektus kezelése
- Retusálás - a bőr tökéletlenségei, fehéríti a fogakat, a szemét vonzóbbá varázsolja
- Képek szerkesztése - egyetlen kattintással alkalmazhatod a különböző effekteket,
- Fun generátorok - szórakoztató, valósághű fotómontázs, aranyos képkeretek
- avatar készítés
- rajzfilm figurák

Link
 
 
0 komment , kategória:  Képszerkesztők, fotóalbumok  
Erőteljes gyógyító meditációs ima minden betegnek!
  2016-08-04 13:07:00, csütörtök
 
  Én, [mondd ki a neved] szeretet és fény lény vagyok!

Minden egyes lélegzetvétellel egyre több, és egyre több fényt gyűjtök életembe, amely eltávolít minden eddig összegyűjtött negatív vibrációt a testemből, elmémből és az egész lényemből... meggyógyít... meggyógyít és megvéd.

A testem egyre tisztább és ragyogóbb, egyre fényesebb, egyre kiegyensúlyozottabb és pozitív energiával telített. Tiszta csatorna vagyok, amelyen keresztül az Univerzum gyógyító fénye és energiái szabadon áramolhatnak.
A testem rezgése egyre növekedik és növekedik és egyensúlyra talál, tökéletes egyensúlyra Önmagammal és környezetemmel, és összhang lesz a gondolataimban, érzéseimben és minden megtapasztalásomban. Az elmém tiszta és szabad, a lelkem tökéletes és fényes.

Most pedig, az összes elmémben keringő maradék negatív gondolatot elégeti a rajtam átáramló fény, és helyében éltető, egészséges és békés gondolatok születnek.

{Közben képzeld el, hogy felülről egy aranyszínű fényzuhatag ömlik rád, amely átmossa a tested a fejedtől egész a talpadig...}.

Ez a fény kristálytisztává és ragyogóvá tesz. Minden egyes szervemhez, minden egyes sejtemhez, minden egyes létező részemhez elhozza a gyógyító energiát. Ez a gyógyító energia ereje és ragyogása által kiüríti belőlem mindazt a szennyet, ami a testemben, lelkemben, gondolataimban felgyűlt és visszaadja a földnek, hogy az újra hasznosulva ismét fénnyé váljon.

Az Univerzum gyógyító fénye és energiája most bennem is aktiválódott!

Kérem a Szellemi Vezetőmet, az Őrangyalomat, a gyógyító Isteni lényeket, hogy segítsenek minden cselekedetemben, segítsenek távol tartani tőlem mindent, ami negatív és gonosz, ami megbetegít és rombolja a testemet, lelkemet, elveszi az energiámat. Kérem őket, hogy segítsenek mindig a legjobb döntést meghozni, hogy életemet békében, szeretetben és bőségben éljem minden téren.

Mond hangosan és hittel:

Jóságos, szeretetteljes és fényben ragyogó, egészséges lény vagyok
Kiegyensúlyozottnak, boldognak és beteljesedettnek érzem magam.
Napról napra egyre erősebbnek, egészségesebbnek és gyógyultabbnak érzem magam.
Meggyógyultam! Egészséges vagyok.
Jól érzem magam és tökéletesen egészséges vagyok.
Biztonságban vagyok.
A mai naptól minden napomat egészségben, boldogan és szeretetben élem.
Egészséges vagyok.

Link
 
 
0 komment , kategória:  EGÉSZSÉG, életmód, filozófia  
PNG (átlátszó hátterű) képek készítése online
  2016-08-03 15:07:14, szerda
 
  Online Image Editor Link
Clippingmagic Link
Lunapic-transparent Link
(LunaPic | Free Online Photo Editor | Transparent)
Burner.bonanza Link
Icoconvert Link
editphotosforfree Link
imageonlineconvert Link
 
 
2 komment , kategória:  Képszerkesztők, fotóalbumok  
Virágos betűk, png
  2016-08-03 13:37:52, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  GIF és PNG (díszítő) képek  
Levéltetvek elleni természetes védekezés
  2016-08-03 11:19:46, szerda
 
  Levéltetvek ellen a legegyszerűbb és leghatékonyabb filléres háziszer!
Nem kell drága vegyszert venni! Ne a boltba menj, hanem csak a konyhádba. Ott mindent megtalálsz ami ehhez a remek szerhez kell!

Összetevői:

1/2 liter víz
2 evőkanál cukor
2 evőkanál ecet (10 %-os)
2 evőkanál mosogatószer

Keverjük össze a vizet, a cukrot, az ecetet és a mosogatószert, majd tegyük egy szórófejes flakonba. Permetezzük a növényre. ismételjük meg egyszer-kétszer. A tetvek és az őket "gondozó" hangyák ezután garantáltan békén hagyják a növényünket.
TIPP: Aki nem szeretne mosogatószert tenni a keverékbe tegyen a flakonba 4 fél mosódiót, és várjon egy kicsit, hogy kiázzon. Másik megoldás, hogy a mosódiót főzze fel egy kevés vízzel, és azt a vizet öntse bele a flakonba. A hatása ugyanolyan lesz mint a normál mosogatószereké.

FONTOS: ne napsütésben véged a bepermetezést!

Más házi praktikák:
- A levéltetvek áldozatává vált növény gyökerei köré helyezz szárított vagy felszeletelt banánhéjat 3-5 centiméter mélyen a földbe, és meglátod, a kis élősködők hamarosan elmenekülnek.
Ha úgy látod, hogy a levéltetvek már egészen elszaporodtak, a növényt állítsd a fürdőkádba, alaposan zuhanyozd le, és csak ezután kezd kezelni. A banán mellett hatásos a dohányból készült főzet is. Ehhez 10 dkg dohányt forralj fel egy liter vízben, majd alacsony lángon főzd még további egy-két órán át. A főzetet hagyd állni legalább 12 óráig, majd keverj el benne 2 dkg káliszappant. A főzetből két decit adj egy liter vízhez, és ezzel a híg oldattal permetezd a növényt. (forrás: http://www.femina.hu)
- Szalmiákszesszel, mosogatószerrel: A levéltetvek, legfőképpen a fekete fajták ellen a zuhanyozást követően hatásos fegyver a szalmiákszesz is. Ebből két evőkanálnyit oldj fel egy liter vízben, és ezzel az oldattal öntözd meg a növényt. Érdemes néhány nap múlva megismételned a kezelést, hogy biztosan megszabadulhass a kártevőktől. A zöld levéltetvek ellen bevethetsz mosogatószert is: ebből szintén elegendő kétkanálnyit feloldanod négy liter vízben, az oldattal azonban ne a növényt locsold, hanem a beteg leveleket mosd át. (forrás: http://www.femina.hu)

- Csalánnal, kamillával: A csalán nemcsak egyike a leghasznosabb gyógynövényeknek, hanem kitűnő ellenszere a levéltetveknek is.Érdemes frissen beszerezned, hogy valóban hatásos, mégis természetes permetezőszert készíthess belőle. A csalánból elég öt-tíz nagyobb levél: ezeket - kesztyűben - vágd fel apró darabokra, majd áztasd be egy liter vízbe nagyjából egy hétre. Ezután szűrd le, majd az oldattal tízszeres hígításban permetezd le a beteg növényeket.A csalán nemcsak elpusztítja a tetveket, de a növényt is erősíti. A kamillából készült oldat szintén hatásos: fél kg szárított kamillát áztass 3 liter vízben néhány napig, majd szűrd le, és tízszeres hígításban permetezd vele a növényt. (forrás: http://www.femina.hu)

- Paradicsomlével, fokhagymával: A paradicsomot ki nem állhatják az apró kártevők, főleg akkor, ha a belőle készülő főzethez nem csak a leveleket és a szárat használod fel, hanem egy-két termést is. Összesen fél kilogrammnyi paradicsomszárat és egy paradicsomot főzz egy óráig vízben. Szűrd le, adj hozzá 4 dkg káliszappant, és hígítsd fel három liter vízzel, majd az így készült oldattal permetezd a növényeket. (forrás: http://www.femina.hu)

Nem kell drága vegyszert venni! Ne a boltba menj, hanem csak a konyhádba. Ott mindent megtalálsz ami ehhez a remek szerhez kell!

Összetevői:

fél liter víz
2 evőkanál cukor
2 evőkanál ecet (10 %-os)
2 evőkanál mosogatószer

A vizet, a cukrot, az ecetet és a mosogatószert, bármilyen mosogatószer lehet, össze kell keverni, majd néhányszor le kell permetezni vele a növényt. Ne napsütésben végezzük a bepermetezést!
(forrás: http://www.moksha.hu)

- Levendula, bársonyvirág, sarkantyú, körömvirág: több helyen láttam, hogy azok mellé a növények mellé (rózsa, leander), amelyek sokkal jobban ki vannak téve a levéltetvek általi macerának, levendulát, bársonyvirágot, sarkantyút, vagy körömvirágot telepítenek. Ennek következtében a növényeket messze elkerülik a fránya bogarak.

- Sárga ragacsos színcsapda: A sárga színű tárgyakra nagy számban repülnek. Ez nem véletlen, ugyanis a sárga szín vonzza a levéltetveket. A növények zsenge leveleit szívogatva legyengítik és megfertőzik a kerti növényeket. Ki ne ismerné az apró, 1-2 mm-es, törékeny testű, gyakran szárnyakkal rendelkező levéltetveket? Városi emberek is gyakran észlelik, hogy sárga színű ruhájukra, vagy a sárga autókra nagy számban repülnek ezek az apró állatok. Ez nem véletlen, ugyanis a sárga szín vonzza a levéltetveket. A sárga színre való érzékenységén működik a sárga ragacsos színcsapda: sárga színű, tartósan ragadós felületű lapok, melyeket a növények lombjára javasolt kifüggeszteni. Már akkor jelzi a levéltetvek jelenlétét, amikor a növényen még nem vesszük észre meghúzódó egyedeit. (forrás: http://www.balintgazda.hu)

Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekes-hír-tudomány-ezotéria  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
2016.07 2016. Augusztus 2016.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 337 db bejegyzés
Összes: 8092 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 96
  • e Hét: 3270
  • e Hónap: 13447
  • e Év: 13447
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.