Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Miskolc 130 éves gyilkosságai Rákóczi térként
  2017-01-11 10:48:54, szerda
 
  A miskolci Rákóczi tér a világ összes berendezett Rákóczi terével Jeruzsálemnek folyamatosan hozta Juhász Gyuláékat apokalipszist írni, valamennyien ezek voltak, teremtő hatalommal létrehozott csapásokkal, mint az összes lírai karámja Jeruzsálemnek költőkkel, írókkal, varjú népét kivégezve, mint a világ könyvtár összegyűjtőit mindig ismételve elölről a megjelent könyveket, de saját szereplőkkel hajtották végre.

Miskolc az egykori általa legyilkolt Romániával, mint Wass Albert népével, jelenlegi ide berendezett halálnépével együtt kezdett nálam, Rima Jeruzsálemként, így szállították le rám lányom férje Időjelek megadója szereplője megjelenése után az összes csapását a világnak, amit sátánistákkal és börtön kivégzőkkel vártak nálam az ikertorony házában Ménesinek, ők hoztak ide hipnózisban a lírai karámjával a kezdetnek Istálló Vénusz kezdetével a Pszichografológiának, végig hipnózisban voltam 1983. óta. Ez az atlantiszi fekete mágia, ez az egész város ózdi központtal. Az összes református kitermelése és helyettük való legyilkolásunk születésünk óta Koncz Zsuzsával van beállítva a II-es elmeosztályáról a médiának, együtt a bolond reformátusokkal, minden reformátusával az országnak Sátán népeként. Az összes Rózsával kezdődő miskolci névtára az országnak rima Jeruzsálem része, kísérettel vannak Sátán népeként. A skizoprenek kivégző kíséretükkel a miskolci II-es elme árnyékai, ez valamennyi énekese a médiának születésem óta. Varga Rózsa Sátán rima Jeruzsálemi bibliájával kezdtek a vasfüggönyösök helyetti feszületemmel a Révész utcán Szabó István helyett, Debreceni névvel folytatták a debreceni ezer éves református bibliáját Miskolcnak. A tatárdombon kezdték el a megsemmisítésemet maguk helyett Rima Jeruzsálemként a Bertalan utcai és Révész utcai embergyilkosok helyetti rám szállításával a csapásoknak. Ide költözésem után Árvay Róza, a béke galambos kommunista kor képviselője közölte, hogy a bérházuknak meg kellett volna semmisülnie valamennyi ide berendezettel együtt az országban Sátán népeként a Rákóczi térrel együtt. Azóta megnőttek a jövő jeruzsálemi csapásai, mint gyerekek elvégezve a főiskolákat, egyetemeket, unokáik vannak, elköltöztek külföldre az ország minden részéből, míg folytatták a bibliai csapások művésszé tételével a skizoprenekkel együtt irodalmi csoportok létrehozását lovagként egyesek, Rózsáival a megmaradt Sátán Bibliájának születésem óta. Nekik nincsenek érzéseik, elvégzik az iskolákat, de csapások Jeruzsálemből. Muszáj volt leírni a neveket az utcából, hogy elmondjam, itt van berendezve az összes kora a Sátán bibliájának valamennyi vas kommunistájával a nemi gyalázóinak Putyinnak Oroszországban. 81 éves berendezése ez az ember támadóknak.

A média a két rima Jeruzsálemes utcáján az ember gyilkosoknak megy végig születésem óta megy végig, összetéve a két utcát, amik nálunk voltak születésemkor, innen termelte ki az összes sztárt Nemes filmrendezőjével Miskolcnak legutóbb undorító filmjével együtt, mint történelmi hazugságával a barakkos legyeknek, innen van az az összes vallása rima Jeruzsálemnek felállva egyházként a világ minden részen legyilkolva engem maguk helyett. Ez Malek is a kíséretével. Hiába üzengettek Cseh Károlyék az égnek, vagy teremtőjének az elmebetegeknek, hogy iszonyatot hajtanak végre, a lírai karám a teremtő, ők pedig végleg letelepedni akarnak, az elmeosztály létrehozója pedig Románia. Így lettem legyilkolva az összes Ágnes és hozzátartozó helyett. A Rózsák az országban most is Krisztust hirdetik a debreceni bibliájából sátánnak szép életet élve ember áldozásból. Nem járok a netre, mert mindenütt ők vannak, akik belőlünk élnek születésem óta ismétlésben is.

A Molnár Rózsával Újhelyben, mint Godzsák Ildikó sátán felesége szocialista iskolába állításakor kezdett vallása Rózsának már itt volt az összes Rózsájával az egyházaknak Miskolcon a világ összes feszületéséhez téve Sátán népéhez, Rózsájával kezdtek a Molnár miskolci Rákóczi tér helyetti támadással, értelmiséggé tételükkel. Tehát a világ kezdete átugrott a nincs néphez, mint Rákóczi térhez születésemkor. a Révész újhelyi és miskolci Bertalan utcai árnyékokkal berendezett utcájához a nálunk születésemkor ott lévő gyilkosaim utcájához skizopren kíséretükhöz. A nincs nép felszámolta majdnem az egész világot, valóban nincsenek benne az adventista leplező filmekben, mint a Csillagok háborújában a többi régi történelmi filmekkel együtt, ezért írta Cseh Károly fekete mágusa az ózdi 666 központnak Ménesi lírai karámja beállításával a jövő népnek, hogy olyat tesznek, amit többé nem felejt el a világ.

A Révész utcára tett folytatása a miskolci Bertalan utcai kezdetnek egyből Bodor Iker tornyos pusztítóval, az emberek fogainak kiszedésével kezdődőtt, felesége, mint árnyék Ágnes valamennyi Ágnese a romániai reformátusosoknak helyetti Pszichografológiájával a Kelet költőinek Miskolcon Ízisz-Jézus áldozásommal indult pusztító iker tornyos helyetti embergyilkosságom, az Ágnesek helyetti kurvázásom a szülészeten. Akkor kezdték a Kata Mészáros kocsmával beállítva egymás után az összes kommunista elméletét vaskorként Wass Albertékkel Sátán bibliájából az utcákba tett nevekkel beállítva, köztük a Gulyás mártíréval. A Révész utcára tett lyukas szívvel született Szabó István református debreceni ezer éves sátán népe helyett kezdték el rajtam Busta által megírtan az azkéta ünnepi cirkuszt a világ valamennyi könyvének végrehajtásával az egész megye tudtával.
Ezt nem lehetett leírni, mert a blogtulajdonosok pár éve, mikor kezdtem írni, mi történt velem, letöröltették a családi dolgokat, hogy mi történt a családommal, Szabó rajtam végrehajtott ezer éves református bibliája a lányom jelenlegi családjának, mint sátán népének körben járt az egész világon minden kor és benne lévő egykori vallások, népek, birodalmak általuk berendezett helyszínein a kommunizmus ismétlésével együtt a médiával. Kegyeletsértésnek nevezték, hogy nem tudják magukat megvédeni, mivel már nem élnek. Ők nem halnak meg, ezer éve járják el a világot jeruzsálemi csapásként felszámolva folyamatosan a földrészeket. Az egész megye tudta, hogy Lázár és Szabó helyett gyilkolnak, az ő nevükkel volt berendezve főszereplőkként a politika, így állott fel ismétlésekor folyamatosan Szabó István könyveinek azkéta ünnepi cirkuszként Lázár bibliai szereplőjeként az egyik városból az elmeosztályról. Nem lehet visszaadni az embereket, nem értem, miért állottak be kislánygyilkosnak sátánjukkal együtt. Mivel Bodorral kezdtek a Familia KFT bemutatása szerint anyám gyilkosaival a rendőrséggel együtt, nem értem, hogy kerültek hozzám székelyekkel, mint ezer éves sátán népével, meg beduinokkal, nácikkal, mindkét utcai berendezés nálunk volt a családi házban az olaszliszkai 81 éves Benkő gyilkosokkal együtt, ez volt az Omega Babilon 666 központ létrehozójaként, ami már 81 éve megtörtént, amin végig ment Müller Péter Sziámi a sátánistákkal, miskolci utcanép támadásával Bencs Marianna orosz nemi gyalázóinak, Bodornéval beállított Csepregi Éva főnixes Rákóczi terével kezdtek születésemkor Jeruzsálemből nemi csapásként.

Még mindig a miskolci Rákóczi tér hosszabbít 18 éve Dávid Mónika újhelyi berendezésű ötágú csillagos Szörnyeteg koporsójának kivégzőjével körben a melleim alatt, II-es elméjével a miskolci megyei kórház összes elmebetegének létrehozójaként Romániának, gyalázómmal, Bodorné Csepregi Évával berendezett Rákóczi terével. Ez a világ történelme, itt megállt születésemkor. Rengeteg csapás van minden részemben, amit a pszichiátrei az elmebetegeknek és skizopreneknek elnevezték skizopreniának, tehát mindenki skizopren az országban, aki hozzám hasonlóan le van gyilkolva,mert szíve volt. Talán még élnek szerte az országban. Nem engednek meghalni, tartják a testemet egyensúlyban várva arra, hogy elvigyenek innen. Nekem sem hangom, sem lábam nincsen, remeg egyfolytában Müller elekromos csapása miatt, sem karjaim, Jeneiné Szabó Erzsébet ezer éves Sátán leszbije helyetti legyilkolásom miatt a csanyiki berendezettekkel együtt, minden részemben rontásai vannak a bibliai szereplők helyetti legyilkolásomnak, méhemben iszonyatok, tartásom nincsen az egyre jobban szorító Dávid Mónika kivégzője Újhelynek miatt. A hangom tüdőhangként Müller Péter sátánistái, amik segítenek megírni, mi történt velem, azóta, amióta elment eszméletre gyilkolva engem Tűzkő Judit kivégzőivel a megyei kórházban. Nem tudtam magamról, II-es elme bennem hatalmas szellemvilágként, méhem óriási a bele tett pókcsapásai miatt Bodornénak. Születési állapothoz értek vissza az embergyalázással, ami szándékos volt Csepregi Éva és Nagy Feró kommunista punk nincsen nemi csapás Rákóczi terétől. A pusztítója, mint öcsém cigányozója, engem Zalatnay helyetti kommunista kort végrehajtója a Bertalan utcának, Lila kocsmai berendezéssel itt maradt mellettem, addig marad itt, amíg ki nem visznek a megyéből. A hunok elmentek vissza az oroszokhoz. Az oldalamon van az írója annak, ami velem történt, nem tudtam volna megírni, mi történt magamtól, két éve jött a segítség, miután négy éve életemben másodszor apa után azt hittem, hogy vannak emberek a világon rajtunk kívül, ebből merítik az emberi barátság fogalmát a jövőben engem voltamként leíró kivégzőim összeállva a jövőnek a médiában, Müller Péter Sziámi együtt Bródyval és Koncz Zsuzsa kommunizmus kezdetével a Rákóczi térnek. Mind rima Jeruzsálem részei. Kellett ahhoz, hogy magamhoz térjek valamennyire az ember tisztelet, amit születésem óta nem engedtek meg, sem azt, hogy valaki szeressen a börtöne helyett a Bertalan utcára rendezetteknek, mint Simonnak, Szabó Gábor halálnépének Romániából, árnyékoknak, póknak, legyeknek, végtelenül hosszú felvonulása ez a nincsen népeknek és kíséretüknek, mert nincsenek érzéseik és nincsen szívük.

Valamennyi jeruzsálemi nemi csapása miatt ezer éves történelmeként Szabónak iszonyatot hajtottak végre, amire az országból szinte sem kíváncsi, mert neveket írtam, hogy kik vannak idetéve embergyilkosok utcájába az egész országból a Sátán ezer éves bibliai szereplőivel együtt. Másképp nem tudtam leírni a média és a politika megállását 1983. óta, a nagyapa megölése óta kezdett jeruzsálemi nemi csapások helyetti ember gyalázást Sétapálcám utolsó fellépésével nagyapa előtt előadva neki a Fogj egy sétapálcát dalát Német Lehelnek. Azóta a jövő népe, amelyik városokat cserél át, vasfüggönyt hajtott végre Varga nevekkkel, az összes vallásával Sátán bibliájának feszületre tételemmel mindegyik Jézusa helyett, vallások létrehozásával halálom utáni folytatásával Tőkéséknek, felfoghatatlan, a rengeteg megmaradt neten fellelhető főszereplőjével a könyveknek és a Bibliának, minden Halak szülöttjével Ginával együtt Romániának skizoprenként.
Senkit sem érdekel, mi történt a megmaradt pár emberi családdal, mert emberformában teremtették őket?

Valamennyien gyilkosok az ezer éves bibliából, de embereket eddig nem gyilkoltak, a halál népe sem Romániának, amit beállítottak ide Hegedűssel, Tőkés Annával. Miskolc jeleket küld az égbe, az egész világnak az iszonyata végrehajtásával politikusaival, amik végig mentek a könyveken Romániából, ahonnan az összes Ágnes, Ildikó, Erika, Gábor, Gabriella ered. Már öcsém kiskorában Kőszegre kerülésekor legyilkolása után Kupai és Tas dadogók helyett beszélni tanító iskolába, ott megalázták anyámat Lendvai Ildikó helyett, mivel gond volt a családjában, s ez azóta így végig mehet az összes reformátusával Romániának, valamennyi betegsége, torzulása, nemi csapásként való létrehozása miatti támadással és ember gyalázással. Miskolc nincsen a világ történelmében, ahová átjött a két utcai berendezéssel a Rákóczi tér apa támadásával kilencven éve a börtön bűnözőkkel. Nem tudom, hogyan mondjam el ezt a gyerekeimnek, nem lehet felfogni, mint a betegségeimet, állapotomat, hogy hogyan járok félhalott állapotban hatalmas erővel ebédelni tönkretett lábakkal.

A debreceni református bibliája a Sátánnak ezer éve itt volt Magyarországon, felszámolta az egész világot, meg is írta Luther, hogy az ország romlásának oka a jeruzsálemi biblia. Ezt kezdte rajtam el valamennyi sátán ezer éves gyilkosa és nemi csapása értelmiséggé tétele mellett, jólétben tartásukkal a világ gyilkosainak, unalmukban utazgattak, ittak Kata kocsmához berendezve az összes kommunistájával Sátánnak, az összes szereplőt megmentette Molnár Rózsa óta Szabó István főszereplő embergyilkosként Révész utcára való beállításával Újhely engem legyőzve istenük által csernobilkor, ezt végig Müllerék hajtották végre sátánistákkal, a Rákóczi téri nemi istenével Miskolcnak. A II-es elme 1998. óta ismétli a könyveket a világ országán végig haladva elvive a városból a skizoprenjeit. A bibliai ezer éves sátán népei, nemi csapásai Jeruzsálemnek az egész világon berendezett ezer éves apokalipszisével a református bibliának, születésem óta kitermelt reformátusai értelmiséggé tételével folyamatosan vas elmeosztályként, analfabétákkal együtt, ez mind a Rákóczi tér. A könyvek végére várt a politika 1983. óta.

A miskolci Rákóczi tér eredetileg jeruzsálemi berendezéssel Románia ellen jött létre Rákóczi nevéből, Romániát számolták fel Szabó István Sátán népeként Révész utcára téve embergyillkosként, lyukas szíve miatt átdöfték a szívemet, habzott a szám, nem tudtam meg sem mozdulni másnap 11-ig estéől, míg hazaérkezett a bodrogkozi II-es elme csapása férjemként, kihívta az akkor kórházigazgatót, aki helyettesítő orvos volt, csúfolták sokan a városban. Ekkor kezdték azkéta ünnepi cirkusszal a Kiss Tábárnok utcának összes szereplőjével a debreceni Bibliát öcsémet és engem áldozva a gyilkosok helyett az egész világon végighaladva Sátán népét emelve. Ezt az ország területen berendezett valamennyi csapásával a Sátánnak, mint Józsefvárossal miskolci elmeosztályról, Heves megyével, amit felszámoltak teljesen elégetve őket miskolci lakosokkal együtt, Vas megye berendezésével vasnéppel, a parasztokkal, mint Jeruzsálemi reformátusaival az elmeosztályoknak bábként, valamennyi kommunista folyamatosan történő végrehajtásával József Attila pszichopata romániai elmeosztályával együtt, amit akkor már létrehoztak a Nyírő Gyula elektromos zsidó elmeosztályával együtt, Simontornyi egykori szlovák elmeosztály maradványával, Kiss Kálmán miskolci elmeosztályával Medveczky Ilona Vörös Oroszlánjával folyamatosan járva végig az összes kommunista korán a Kata Kocsmával itt berendezett ötágú csillagos népek képviseletével orosz nemi csapásaival a kommunistáknak a vallásokon, izmusokon, kiadott könyveken. A kommunista elmeosztály és elektromos munkásosztály csapásai folyamatosan hagyták el az országot szerepük végrehajtásakor, a szegénység és nyomor miatt, amit Románia halálnépe létrehozott mindig az apokalipszis végén Baratta Egon nemeseinek csapásaiként Müller Péter halálnépeként.

130 éves berendezkedésük után kezdtek el terjeszkedni az egész világon nemi csapásaikkal, amerikai elnökök és indiai cigányok betelepítése kezdetével egykori Brazilia helyére is. Martin Luther King volt a felszabadítójuk a miskolci Martintelepről. Közben a majmokat Afrikában darwinizmushoz a miskolci teremtők létrehozták, kihalatva az afrikai négereket a Hunnia börtön világ könyvtárt rajtam végrehajtó jeruzsálemi csapásaival. A miskolci palotával berendezett fekete mágus jehovák történelmét is rajtam hajtották végre, amikor Afrikában voltak, ott játszódott a Johanna a farkaskutya mese, melynek szereplőit Miskolc berendezte. Teremtett világ volt egykori Afrikában a régi négerek mellett, olyan lények voltak, akik állati és emberi formát is fel tudtak fenni, illetve volt varázsló, amelyik átváltoztatta őket. A Katival beállított Vass elmeosztálya jehova tanújaként, amelyik fekete mágiával támadott meg a Csanyikban, körülvett idegen csapásai mellett az Árpi ápolójuknak, kivégzett engem még egyszer Sági Ilona apokalipszist ismét rajtam Nacsáék helyett kezdő fekete angyalaival a Sátán népének. Ezt írta meg Cseh Károly, hogy milyen állapotban voltam könyveiben, mind rólam szólt és velem végrehajtott szerepeivel a Keletnek, mind a 666 fekete mágus világát jelenti a jelenlegi angyalaival a refomátusoknak, amikkel nálam kezdtek három kísérő angyal kíséretükkel Johannás mezőkövesdi központjuk elmebeteg Johannás népe helyett.
A jehovák által játszott Johannát elvarázsolta a farkasok varázslója fogságba ejtve őt, azzal, hogy addig lesz kutya, míg egy ember rá nem potyogtatja a szeretet könnyeit. Ezt dr. Melionnal ismételték, mikor utoljára jártam nála, kipottyantak a szeméből a könnyek. II-es elme fogságába került, meg a felesége Dávid Szörnyeteg koporsója kivégzői mellé. Nem tudta átadni a zárójelentést, a fejem felett körben 1995-ben a római egyház ufós kivégzői voltak hatalmas energiával, rajtam a II-es elmeosztály, mint születésem óta könyveket végrehajtó valamennyi szereplő helyett, rajtam a jelenlegi média Mónika Show gyilkosa.

Az időjárást irányítják szerte a világban, amit megírtam a Jupiter-lány kalandjaiban is egykori rózsakeresztes rend kezdetével a bolygón élők hatalmával, mint időjárás tudományával.

Az azkétokat, Mexikót, halálvilágokat Kacsa kommunista kort végrehajtó nevével, sátánistáival a termékenységi törzseiknek, újhelyi állandó kezdetével egykori Romániának, amit a Rákóczi tér felfedezett 130 éve a régi Románia hozta létre jeruzsálemi könyvek alapján. Ugyanígy számoltak le a kínai egykori néppel, mint kutyákkal és japánhoz hasonló népekkel, amelyek Jeruzsálemhez tartoztak a régi világ részeként, India teljes egészét egykori Jézusával az ott berendezett apokalipszisnek legyilkolták, övéké volt a hét csakrás napenergiás emberekkel berendezett nép. Romániai cigányok vannak ott, amik folyamatosan jönnek honfoglalóként José népeként.
Törökországot, ami a régi Magyarország népe volt Görögországgal együtt, Ausztriával, Németországgal, amivel együtt teremtették az első teremtett világot, mint a jehovákat, megölték, indiai cigányok vannak helyettük, amikkel együtt gyilkolták az embereket Cseh Károly 666 birodalmát létrehozó fekete mágus könyveit ismételve az gyalázásommal a török nemi csapások helyett is. Az Énekek Énekébe tett Mohamed, mint egykori szerelmes a virágokba, természetbe, állatokba megcsúfolták átírva női szerelemre nagy folyásával Szulák Andrea főszereplőnek, népét így hozták létre állandó ellenségeként a bibliai vallásoknak egykori Jeruzsálemmel.
Az itt felvonult filmsorozatok alapján vitték Amerikába a honfoglaló skizopreneket kíséretükkel együtt.

Trianon Cseh Károly könyvei szerint, amiket titkosítottak az volt, hogy a miskolci Rákóczi tér ugyanúgy, mint velem tette darabokra szedte a debreceni bibliát, lemészárolta a benne lévő szereplőket, az átcserélt Ausztriával és Arábiával, Sátán ezer éves gyilkosaival szétvágta az országot a miskolci Rákóczi tér. Berendezte a környező országokat Farkas névvel Müllerékkel halálvilággal járó csapásokkal, majd folytatták a Talmudos Hitlerrel a harcot a németek kivégzésével. Most a bibliai olvastatás velem éveken keresztül idején nem szakadt darabokra Magyarország, hiszen Müllerék születésem óta megmentették az összes szereplőjét a bibliának az egész világon, sőt áthozták a romániai csapásokat is ekkor nagy-Magyarország bibliai létrehozásához az azóta átcserélt Bertalan utcai városokra kitették a régi világ-Magyarország címereit a Duna tévéjével Miskolcnak.


Csuvasokkal kezdtek Cseh Károlyék, hogy ott is darabokra szakadt a Biblia. Ezt is rajtam ismételték.
A jelenlegi harcosai az áthozott trianoni romániai elmeosztályoknak, füveseknek, ottani halálnépnek, mint embergyilkosokként beállítottaknak, amik helyett folyamatosan gyilkolt a Mónika Show Benkő Dániel népe Müllerék kivégzőivel létrehozta Bornemissza Attila és valamennyi skizopren könyvszereplő elmeosztályával a 666 Babilonját a pszichografológiához Arany néven.csatlakozva a Tóth Kecskés néven kezdődő európai Unió megalkotásához az összes Tótjával a világnak, mind pusztítótól van.


Magyarország lakossága több, mint ezer éve bujdosott a világban szerte, erről szólnak a népdalok, amikből létrehozták a Magyarország ellenes csapásokat szerte a világban, mint a páva népet Matyó romániai elmeosztályként, a pulyka áldozó amerikai jeruzsálemi csapásokat, Argyel romániaiként embergyilkosok utcájában jövő Rákóczi térként állandó zene ellenes emberi formában létrehozott háromgyerekes ember áldozója Miskolcnak.

A Rózsa Sándor féle betyárokat Románia állította be, hogy lázadjanak az általa tett nemesség ellen, amik Barattával Ágnes Psziché lányával fejeződtek be. Oszter Sándor elmeosztálya Romániából a Szomszédok skizopren könyvszereplőivel átjött Romániából, Sinkóval jött a miskolci elmeosztály Koncz Gáborral, Madarassal és minden visszataszító külsejű ezer éves Sátán népével együtt. Oszter Sándor jövőbe rendezgető lánya hatalmas Mülleri segítséggel a másik világban kísért engem Újhelyben, amikor a Szolnoki családjához értek a Farkasokkal, s azt mondta nekem Szolnoki, hogy hú de csúf vagyok. Ekkor lépett életbe a lánya embergyilkosként, ezt mutatták páran a médiából.
A Barbárok és különféle gyilkosok népét Románia rendezte be az összes gyilkosával Magyarországnak, már több, mint ezer éve tart Magyarország és Európa felszámolása Jeruzsálemmel.

Több, mint ezer éve tart az állandó gyilkolása az embereknek Európában, ahogyan megölték őket Amerikában, egykori Oroszországában a földre szállt Szaturnusznak, berendezve Ember tragédiájához az összes színhelyt eszkimókkal is. Ázsia és Amerika emberei egykori római egyház által létrehozott égi teremtmények voltak, akik vigyáztak az emberekre Európában.

Jeruzsálem gyilkológép valamennyi zsidójával teremtő energiájával egykori napenergiás napenergiával töltődő napisteneknek, ilyen erő van bennük.

A Sátán Jeruzsálemi bibliai népe külön van, ezek vannak a lopott atlantiszi mágiájából az ördögöknek, ötágú emberformájú csillagként ábrázolt jelével az összes általuk létrehozott ezer éves gyilkosoknak.

A kettő egyet jelent, mert mindkettő az embereket számolta fel az egész világon.

Több, mint ezer éve tart az állandó nyomor, jólétben tartása a gyilkosoknak, mint nemi csapásoknak, diktátoroknak, a világ minden területén. Illésék István királya hazugság, mert a római egyházat legalább háromezer éve legyilkolta az amerikai teremtője Maleknek. Az azután létrehozott bibliai apokalipszist berendező római egyházak már feszületével voltak berendezve a gyilkosoknak, amitől féltem gyerekkoromban a római templomban. Minden kor, ami iszonyat volt, Jeruzsálem berendezés volt Magyarországon. Bartók gyűjtötte össze azokat a dalokat, amik a régi magyarok maradványai voltak. A hét hegy Újhelyben őrzi a többi heggyel együtt a bibliai apokalipszisét Romániának égi teremtők által létrehozva, köztük van az Antikrisztus Sátorhegyi állandó berendezése a városnak, amivel mindig elölről kezdett apokalipszist Jézus nevében az egész világ berendezésével.

Voltak lázadók a római egyház ellen, de őket a romániai reformátusok jelentették, ezért nem házasodtak régen össze a két egyház által létrehozott népek, amit a megölt papok tudtak még.

Pogány Judit menhelyével rendezték be a pogány színhez a lázadókat az egész országban született szív nélküli bábként, mint Pogány Balázsnét könyvtárosként, amelyik helyett az Új Bekezdéssel 1991-től gyilkoltak engem elválasztva vadállati férjétől, az összes Ferenc kitermelése mellett az áldozásommal az Időjelek által létrehozott medúzája miatt Mülleréknek, amiért nekem az asztal alá kellett bújnom, hogy féljek vele együtt Mülleréktől.
Ezért tették szegedi bemutatójukat 1983-ban az embergyilkosok utcájába már történelem hamisításként a jövő jeruzsálemi Magyarországnak, sőt az egész általuk folyamatosan gyilkolt világnak bemutatva. Hűvösvölgyi Ildikó jeruzsálemi nemi csapás és a többi szereplő, mint Berek Kati elmeosztályáról Miskolcnak itt van berendezve, valamennyi Illdikójával a jeruzsálemi nemi csapások Pécsi Ildikó kezdetével az országon apokalipszist végrehajtóknak Szűcs bábférjével együtt, amiért minket támadtak folyamatosan, mint minden báb helyett. Bánsági Ildikó romániai nemi csapás férjhez adva, mint a többi ember áldozással szinte kapkodja a levegőt, mert annyira buja.

Valamennyien beleléptek a jövő emberiségének művészi lábnyomatával életműdíjasként a jövő történelmébe emberiség felszámolása után biztonságban érezve magukat, egyetlen ellenségük én vagyok, haldoklásom közben huszonegy éve, 1983-as kivégzésem óta tartó hipnózisos vezetésem és könyveik végrehajtása közben rajtam folyamatos apokalipszisével az egészségügyüknek.


1983-as embergyilkosok összeállítása a miskolci Bertalan utcai 81 éves embergyilkosokhoz időhúzása volt lemészárlásommal Zoltán Erika és a többi emberiség felszámolója felvonulásával, ez Nagy Feró is Kata kocsmával berendezett műanyag punk kommunizmus végrehajtójaként, ahogyan ezt Sükösdi az elmeosztály gyilkosainak kezdetén kiadva, ez volt a Beatles sárga elmeosztályként Romániából, a hippik Hobo skizoprenjeivel értelmiségként tanulva, a punkok sátánistákkal. Az állandó tehetségkutatók skizopreneket termelnek itt és az egész világon könyvtulajdonosokként, meg a nyomorultjait Rúzsa Magdinak Presser Gábor idetett 81 éves gyilkosaival Jeruzsálemnek. 1883. óta hajtja végre rajtunk öcsémmel együtt Müller Péter megsemmisítésünkkel emberként valamennyi könyvét a Sátán népének emelésükkel szerte a világon gyilkosként a nemi csapásaival Lázár népének. Ezért állt itt meg a média politika. Öcsémet Sátoraljaújhely végezte ki, mint nagymamát Almásiékkal romána börtönével. Nagybozsóki hullaboncoló nem nyilatkozott arról, miket talált benne. Én mentem le kíséretével a II-es elmeosztálynak a Bertalan utcai skizoprenek kíséretével, akik körbevették a szobát, amitől anyám azóta is fél. A hullaboncolójuk nevetett öcsém halálán az odajött viháncoló Szabó Máté orvos Erika feleségével a ricsei gyilkosoknak az elmeosztályról. Nem hagyták abba, megállíthatatlan a börtön könyveinek végrehajtása, 1997-ben kezdték elölről Simon Évát hozva a megalázásomat anyámmal születési kezdetként a romániai börtön bűnözők teljes egészének elvitelével Pestre, haladva végig a szlovákiai Tótok pusztító elmeosztályán egykori Romániának, amik vannak téve embergyilkosként. Gyuszi halálát nem tudtam érezni a szívemmel, rengeteg csapás van rajta, hiszen embert gyaláz a Rákóczi tér a médiája tor-ünnepe közben. Kupaiék szaporodnak a bolond elmeosztályról mint kezdeti dadogása és libalába miatti támadása miatt öcsémnek. Mi vagyunk a kurvák és jeruzsálemi nemi csapások, a bábjai és torzai, betegei börtön karmásként születésem óta a trianoni Magyarországnak, aminek nem lehet megháborgatni a nyugalmát,mint a székesfehérvári feszületes megváltó központjának az ember áldozó csapásoknak az összes skizoprenjével Miskolcnak, mint világ-könyvtár tulajdonosainak.

A média gyilkolásainak kezdete volt Tandori Dezső Zöld Medeia köntösében riadt háziasszonya a versében leírtak szerinti áldozatnak, akinek horror tör elő a szekrényéből is, menti a szenes holmit a lucsokból.
Ez volt Silvia Plath könyvében leírva, hogy ez volt az angol média száz éve már, amit rajtam hajtottak végre folyamatosan a lakásomban lévő gyilkosokkal, mindenem tönkretétele mellett.
Ezért nem érdekel engem ez a lakása az előző tulajdonosoknak,mint barakkosoknak, pusztítójának Kokonak, Balogh börtön gyilkosnak, Ledniczky festői világapokalipszist végrehajtónak, alkoholistájával Mülleréknek, amelyik felgyújtotta a lakást, mert nincsen értelme az életnek, a média a 81 éves ember gyilkosokkal tort ül az emberek kihalatása miatt már húsz éve, hatalmas erővel, Románia teljes egészével, Jeruzsálemmel, valamennyi hozzájuk tartozó országgal. Göncz Árpád által lefordított angol történelem szerint ott voltak a gyilkosok berendezve 1956 előtt már. Mindegyik részt vehetett a világkönyvtár rajtam való végrehajtásában, mint az egér Olivia Newton John valamennyi Johnjával a világnak a Talmudból, mint Jánosával a II-es elmeosztálynak,mint Gábor Áron rézágyújából Romániának. Gábor Áron romániai harcos volt, mint II. Erzsébet királynő népének tagja. Petőfi égi erővel élt még, harcolt Magyarországért, az egyetlen költő, aki megérdemli a magyar nevet. Megcsúfolták a segesvári csata névvel is.

A Talmud Hitler népeként Sátán népét jelenti egykori egyiptomi berendezéssel is apokalipszist hajtottak végre Jeruzsálemmel, Egyiptomból csak az óriás szellemvilágok maradtak meg.
Bodrogi vipera már ezer éve számolja fel folyamatosan a földrészeket népével, emberi formában.
A legyeket, pókokat, nudista Púdert emberi formában Jeruzsálem hozta létre japán pók özvegyével együtt, ezért beszélgettek Bródyékkal a Hiltonban a nyolcvanas években.
Bemutatták, mint dr. Truppolai tette ember gyalázása közben, hogy ők is emberek meztelenül mutogatva magukat, yoko ono halálnépével Jeruzsálemnek Puder nudistáival, minden emberi formában létrehozott állatával Romániának. Gyilkossá tett németekkel és népekkel magukhoz teszik őket szolgaként.

Sátán népénél csak csapások születnek meg, akár a Rákóczi téri nemi csapásoknál, emberiség ellen vannak létrehozva az összes kommunistával ötágú csillagos Sátán népeként, valamennyi nemi csapásával Jeruzsálemnek összes művészével együtt. A zsidó vallásokat képviselők a Vörös Oroszlánjából a kommunizmust végrehajtó Kata kocsmához téve Miskolchoz Pszichografológiájaként a jövő Uniós német központjának valamennyi jelükkel emberiség felszámolói Sátán népeként. Az engem születésemkor megáldozó ortodox orosz zsidók és kalapos zsidók a Bizottság együttes beállítása szerint a Rock-évkönyv 1981-es kiadása szerint Müller Péter zsidóit jelenti halálnépként. Tudtak volna segíteni a minket együttesekkel beállítók elvitelünkkel Dunántúlra, ahelyett, hogy bemutatták a gyilkosaink névtárát a végrehajtott tettükkel együtt születésem óta. Müller zsidói, amik megáldoztak kislányként halálnép védelmével járnak.

Most a jövő Magyarország néven létrehozott kettős választásával a két világhatalomnak összeállt Bródyval jeruzsálemi teremtő erővel bíró elmeosztályról, Müller Péter Sziámi a Bertalan utcai embergyilkosaként 81 éve az embereknek, Koncz Zsuzsa kommunizmust végrehajtó a II-es elmeosztályról már az emberek barátságról énekel, mivel születésem óta rajtam, bennem vannak, vizsgálva a szívemet és érzéseimet, ezt mutatják be a jövő Jeruzsálemnek Magyarország néven, amit áhítattal hallgatnak azok, akiket nem bántottak, mert vasparasztok, Rákóczi téri nemi csapások halként, vagy reformátusként, vasparasztként, vagy skizoprenként könyvtulajdonosként.

A kurvázásommal születési kezdet óta városból kivitt nemi csapások külföldön élnek három gyerekesként, míg az utcában rendezett Kovácsok három gyerekesként Budapesten, sok ingatlant felvásárolva a városban, az ország területén a kormányra állt Orbán Viktor a rajtam végrehajtott lírai apokalipszise az egész médiának születésem óta, vasfüggönyös Vargához érve ismét az Őrház patikájának a bibliájuknak kezdődött a Rákóczi téri embergyilkosok kivonulása Dunántúlra, ahol a Fidesz narancs színében földeket, ingatlanokat vásároltak fel Lévai Anikó 81 éves embergyilkosaival együtt India és Románia védelme alatt. A Rákóczi tér nemi csapás, állandó nyomorban kell élnie a sátán gyilkosaival együtt, jeruzsálemi nemi csapásokkal, mert emberiség ellenes csapások. Ezért pazarolnak, utazgatnak, vásárolnak drága ruhákat, kastélyokat Románia indiai cigányainak embergyilkosaival, az olasz Rákóczi téri központ Gina Lolobrigida színészeivel embergyilkosok voltak születésem előtt, ide van berendezve a Rákóczi térhez hal szülöttként. Sophia Lorennel a börtönével Hunnia elme néven olasz börtönből van világ sakk-kártya végrehajtójaként a Bertalan utcára tett engem 13 éves koromban megtámadó cigányaival a kivégzetteknek Kántorné háza berendezésével a Napoleón bástyás háznak, Szent Martint ismertem fel a világ kártyájáról, mindegyik szerepét és végét rajtam hajtották végre a megölt cigány 13 éves nemi csapásaival Távol-Keletnek, valamennyien Európát cserélik át. Sophia Loren helyett 1986-ban végeztek ki, idegösszeomlással Fűzérradványban, amit ember gyilkos orvosokkal rendeztek be, amik megaláztak engem, bár nem beszéltem velük, közölte viziten az egyik, hogy keressek magamnak munkahelyet az újhelyi rendőrség sorsát végrehajtva rajtam. Ott már megjelent a menhelyi népe Müllernek gépíróként, az újhelyi szociális egyesített otthon most fideszes elmeosztályával berendezve, elvittjeivel együtt Péternéék apokalipszisét folytatták a menhellyel rajtam. Kezdték a Lehoczky pléhkrisztusos holt tengeri tekercses bibliáját Miskolcnak.
Minden gépírója az országnak idetartozik ember áldozásból, amik kitüntetésével kezdett ismét Orbán Viktor.

Nagy Feró elmeosztálya a beat,hippi, punk műanyag kommunizmust végrehajtó nemi csapásaival a romániai Müller elmeosztálya.
1983.óta csak nemi csapások voltak a színtéren Koncz Zsuzsa kezdetével a II-es elméjéről Miskolcnak, a Bikinivel orosz gyilkosként előzőleg, I. emelettel, Pap Ritával a pszichografológiai elmeosztályáról Romániának, Bodnárral a Hunnia börtönből, Fenyvessy Gabival nemi csapásként a Bertalan utcára téve, Tóth Gabival együtt, Tóth Verával nemi csapásaként Oláh Ibolya romániai gyilkosainak, Manhattannal már átmentek Amerikába az ottaniak utcanépe ünneplése közepette, mint folytatása az 1990-es évek elején végtelen lírai karámjának a Bertalan utcai Ménesi hosszabbításnak indiai cigánytelepével az amerikai négereknek.

Születésem óta a könyveiket rajtam hajtva végre mennek el a skizoprenek külföldre, így hozták vissza Horváth Charlit idetett pusztítójával embergyilkosként a Horvátokhoz.
Az összes Király és King nevűje a világnak miskolci emberiség ellenes csapás, könyvtulajdonos nácikkal együtt. Anyám apjának sorsát születésem óta rajtam kezdő gyilkosok vannak a politikába téve Lévaiékkal, ezért pazarolnak sátánistákkal az élen Müllerékkel. A Táncdalfesztivál teljes egésze nemi csapása a Rákóczi térnek, ahol a vasfüggönyök vannak elhelyezve az összes Vargájával az országnak 81 éve, már ismételtek. A két biblia darabokra szaggatása után is folytatta a börtön a római egyházba menést a Duna tévés összes csapással rendelkező Miskolc Herman Ottó nevéből létrehozva, meg Tőkés László az elmeosztályával a politizálást Európában jelenleg, vagyis ott is elmebetegek vannak. A dohányboltjai a Rákóczi terének Miskolcnak érthetetlen berendezés volt, Orbán bejelentésével együtt, hogy csak az elmeosztályokon engedélyezett a dohányzás, mivel ez is elmebetegség a Pszichografológiából, haladva végig az utcai berendezésen, végéhez érve kezdte a dohányboltok üzemeltetését.

A kivonult könyvtulajdonos börtöne Hunnia néven Romániának rendőrségével együtt a skizopreneknek emberiség ellenes gyilkosokat jelent szerte a világban, emiatt szüntették meg a régi személyi igazolványokat i s.

Wasék Amerikából Vasország 666 Babilonjának létrehozásában reménykedtek idetéve Nemes néven a lírai karámjához Ménesinek, nagy Magyarországot hirdettek vas Babilonként az összes vas berendezésével a leszbikkel, nemi elferdültekkel Romániából jövő népeként. Ezért gyilkoltak le 1990-ben, folytatva a nagy Románia létrehozását Wass Alberték zsidóival a megyei kórház börtönének irányítása alatt cigányokkal és a kiliáni börtönnel, akikkel kivégeztek ismét Johannás kezdetével a születésemkor indult Vörös Oroszlánnak.

Ha az indiai cigánytelepe Orbánnak felvásárolta a földeket, birtokokat Rákóczi terével Miskolcnak ember és emberiség ellenes gyilkosként, biztosak abban, akár Szandi náci értelmiség legyőző, aki megölte a többi értelmiség legyőző nácival, Rákóczi térrel, Heti hetes forgószél népével, Józsefvárosból Dolly cigány értelmiség legyőzőivel az értelmes embereket az egész világon, ez volt 1983. óta, míg én eszméletlen állapotban voltam vezetve a sátán bibliai szerepeit rajtam végrehajtva az egész világ gyilkosa helyett.
Gyarmati Andrea és a többi nemi csapása a Rákóczi térnek, amiken végigment a média Kata kocsmás műanyag kommunizmus végrehajtóját, Nagy Ferót betéve kocsmai berendezéssel mutatta, hogy felszámolták az embereket Újhelyben, nem félnek semmitől, s mivel elmeosztály nemi csapásai, meg sem lehet őket büntetni, mert nincsen szívük, érzéseik, csapásként voltak létrehozva az összes apokalipszis résztvevőjével.

Bevezették a rasszizmus fogalmát, míg én eszméletlen voltam az engem kivégzőknek a Rákóczi térrel szerte a világon, hogy a jövő népének természetes legyen a buzisága, leszbisége Izralnek, a börtön buzijaival együtt, amik elvitelével kezdtek Svájcba balettosként, nem lehet cigányozni,miután ember fényevésssel és köpködéssel cigányként maguk helyett, mint folyamatosan emberiség felszámolói helyett büntetnek miattuk. Nem lehet zsidózni, mert rasszizmus, pedig kislány áldozásommal kezdtek születésemkor Heródes népe kivételével az összes zsidó keleten.
Sőt arra vetemedtek a zsidói Budapestnek, hogy lemászárlásom és állandó kínzásom alatt csapásaik által zsidó ünnepségeket rendeztek, ami félhalottan láttam néha, mert a média tévéjét nem lehet nézni születésem óta, mióta Madarast, Cserhalmit, Eperjest és többi iszonyatot megláttam, nem tudva, hogy valamennyien ide vannak rendezve embergyilkosként a Farkas állatnévhez Miskolchoz.
Még Zsurzs Éva filmjeit is az egyetlen áldozatával Szerencs átcserélőjének, Szerencsi Évának megúszták a Bertalan utcai embergyilkosok utcájába téve minden város és helységnevet viselőjével Miskolcnak.Nagy Gábor idetéve Gábor néven embergyilkosok utcájába.
Ez már 130 éve tart az egész ország berendezése mellett innen elvive őket, a falvakat románok rendezték be sátán népével és vasparasztokkal, amiket kommunizmusa néven a Bertalan utcára tett sátán Kata kocsmájának folyamatosan termelnek ki 130 éve pártfunkcionáriusnak.
A Szomszédok szilklai művésznője sziklai halálnépe a Bertalan utcai kanálisokban élő embergyilkosoknak, amiket kimostak folyamatosan a kutyás börtön néppel. Nemcsák iszonyatának a romániai elmének skizoprenként könyve volt, amit tudtával rajtam hajtottak végre Ábel Anita idetett Halak bibliai szerepével együtt, Fehér Anna Vörös Oroszlános kommunista kort végrehajtójával együtt az én áldozásommal maga helyett tudtával, Csák Verás skizopjenjével Csiba Gábornak, ez csak pár könyv, amit eszméletlen állapotban láttam.
A kezdeti Familia KFT beállítása szerint ott volt a rendőrség nálunk, szőke gyári munkások képviselete Esztergályossal beállítva nemi csapásaként Budapestnek, ők voltak a fonókban és szövőgyárakban. Ott voltak az ikrek Bodor Iker tornyos pusztító Ízisz néven engem áldozó lírai karámjával Cseh Károlynak, ott volt Barbara az idegbeteg, amelyik népe helyett anyámat támadták meg, háromgyerekesként rajtunk indult kezdete az emberáldozóknak szerte a világon, Szép Pállal, apa álbarátjával, mint növénytermesztővel, Palik néven az összes Pál helyetti áldozásunkkal , ezért támadtak rám a szabadköműves Pál freudista orvos miatt, születésem óta orvossá téve őt a többivel együtt. Valamennyi embergyilkos utódja egyetemet végzett, készül a jövőre, utódokat hoz létre betegségként, hiszen gyilkosok, a betegként született gyerekeinek gyűjtést szerveznek szerte a világon lévő embergyilkosaikkal, a társadalombiztosítás fizeti a tüdőtámadásom óta született asztmások, tüdőbetegek, nemi csapások elhelyezését, gyógykezelését, mint a belőlem nyolcvanas években megrokkant bányász nemi csapások által nemzett elmebetegeit a Rákóczi térnek az egész világon.
A csapás csapást hoz létre további apokalipszis végrehajtásához és ennek soha nem lesz vége.

Páran voltak Miskolcon, akik fellázadtak Gyárfás Ágnes ellen, amelyik Bodorné Ágnes beállításával az embergyilkosoknak bölcsész egyetemet hozott létre már kivégzésem után 1991. körül. Odavitték tanárnak a miskolci szabadon lévő sit kurváit már már mérnökként dolgozóként külföldön élő diplomás angolt tanuló azóta megöregedett, utódokat nemzett értelmiségével a börtönnek.

Valamennyi Ágnes embergyilkos születésem óta iderendezve vannak skizoprenként II-es elmeosztályáról Miskolcnak.

A miskolciak által létrehozott egyetemet kezdetben mérnökök képzésére az emberiség felszámolói városában Románia által már készültek a jövőjére az értelmiség létrehozásával ember gyilkosokból. Utána jött a jogi egyetem, ahová én is akartam jelentkezni, de akkor lettem kivégezve a Révész utcán 1983-től három éven keresztül folyamatosan, Barna Gabriella jeruzsálemi nemi csapás lett helyettem ügyvéd, gondolom az összes többivel együtt. Testvére Koko pusztítójától MÁLYIBAN az óvónójével az embergyilkosoknak, ott építkező orvosaival a támadásomról nem tudó elmeosztályok által kitetteknek sógora dührohamai miatt juttatott engem a kiliáni börtönlakásába a Hunnia elmének, fejem állandóan történő támadása mellett a II-es elmeosztálynak, amelyik végig ment a gyilkolásommal az egész 666 népén a fekete mágusoknak születésem óta.

Kazincbarcikán az innen felvett nevűek az embergyilkosok, Tiszaújvárosban viszont az egész lakosság kommunistaként az elmeosztályokról Dudásokkal, Paduchkokkal skizopren, spanyol pusztító hazugságával a római egyház ellenes csapásnak, mivel egymás ellen kellett volna harcolniuk, születésem óta valamennyiük szerepét a II-es elme rajtunk hajtotta végre az elmbetegek helyett. Majd könyvszereplőkként valamennyien a református skizoprenekkel az Ébredő játszótér vallásainak leszállítása után is egy áldozással a sátán bibliai vallását szerte az országban.
Fiatalok mennek a római templomába a Hunnia börtönelmének, utódjai az embergyilkosoknak, vagyis a skizoprenek biztosak a dolgukban. Keresztet vethetnek atya, fiú és szentlélek nevében Illésre, Omegára és a Metrora a sátán népéből, amivel kezdtek.

A lírai karámja Ménesi Turcsányi genyó berendezésével az embergyilkosok utcájának nemi csapásként azért volt létrehozva, hogy meggyalázza az egész világot, amit Nagy Feróék kezdetével meg is tettek amerikai jeruzsálemi nemi csapásaival Bródynak. Ők nemzenek utódokat betegségként.

A Rákóczi tér nemi csapásai Brigitte Bardottal kezdtek a pszichografológiájából a II-es elme Szepes Máriájától, amibe beletették az összes távol-keleti pusztítót,amik helyett Cseh Károly analfabéta parasztját a falvak kitermelésekor értelmiséggé téve hozták a születésem óta nálunk lévő Balog Edgárral indult Kelethez, azzal a céllal, hogy mártírrá tegyék Balog Edgárt, mert meghalt, ami összefügg a Hecskén lévő akácfával, ezt meg is írta, cigányokkal evett egy tányérból, amik felett patológiai csapások lebegtek egykori Szlovákia területén, vagyis Balog Edgár a Kelettel nagyon régi lírai karámja Ménesinek, aki náciként beállítva értelmiség legyőzőként hosszabbításaként a Rákóczi téri Ágneseknek, mint kezdetnek nálunk, ezt ismételték rajtam a Nyírő Gyula kórházban, ahol a cigányok a kezükkel adták át a kenyeret vigyorogva rajtam, közölve, hogy az övéké az összes emberjogi bizottság. Balog Edgár szerint a cigányság részt vett Szlovákia legyilkolásában, ők tették meg utána a költőket Keletként, ezért van nácikkal beállítva a kíséretük, amiknek állítólag holocaustjuk volt, terror házát rendeztek be nekik, akiket a németek megöltek, amikkel együtt vannak beállítva Bodor pókkal feleségként, Müllerekkel, a többi nevet nem ismerem, valamennyien a családom gyilkosai. Valamennyi Keletes mártír, aki engem követett születésem óta járva a falvakat Ménesi cigányainak kíséretével a II-es elmeosztályával a továbbításnak Új Bekezdés néven, hogy visszaszámlálják majd, hogy én vagyok Ízisz kezdetük a pusztító helyett, amivel indultak nálunk Újhelyben. Mind a két utca kísérete nálunk volt a házában Szencinek. Tűzkő Judit szőke nemi csapása a II-es elmének nővéri kara megcsonkított azért is,mert a születésemkor nálunk lévő Talmudos sziszegő csapásoknak nem volt foguk.

Mivel a világ valamennyi részét érintő Biblia szereplői helyett engem gyilkoltak eszméltben állapotban folyamatosan nyugodtan létrehozhatták Rózsa nevekkel az összes feszületes báb helyetti kivégzésemmel a már ezer éve nem lévő Romániához a református elmeosztállyal az egyházakat, az összes vallást, a római egyházba ment Hunnia börtönével a jelenlegi Romániának. Nagyon sajnálom, nem én voltam az ébredő játszótér kezdete, G. Maczó Ágnes ceruzarajból létrehozva, amelyik ment nyugodtan politizálni az 1956-os miskolci gyilkosokkal.
Nem tudtam segíteni, nem voltam magamnál, hogy megmentsem az egész világból jött Jézusait egykori Romániának. Velem születésemkor a világ kezdetének teremtett világával indultak Molnár Rózsa kezdetével a világ eleji vallásoknak, de itt a miskolci Molnár sátán népei azóta a nemi csapásaival a Rákóczi térnek már nyugdíjba mentek tanárként. Nem tudni mi lett azokkal, akik részt vettek minden ország megmaradt világ kezdeti teremtett népéből.

Hogyan is a gondolta, hogy terror házát rendezzenek be annak a náci cigány népnek, amelyik folyamatosan felszámolja az egész világot? Amelyik születésem óta a mi nem fürdetésünkkel, éheztetésünkkel, fényevésen tartásunkkal, gyalázásunkkal nemesedik emberré Indiából.


Mint írtam Hitlert a régi náci nevével a Magas-hegynek a Talmud jelenti az összes állatával ember formában, régi zsidó gyilkosai a világnak. Mohamed neve alapján létrehozott nép nem tudja, hogy az Énekek énekéből ered, mert az írók átírták nagyfolyású nőre a szerelem tárgyát, a Korán magyar eredetű szóból van, tehát innen vannak megteremtve elmeosztályról fanatikusként, amik helyett Dávid Mónika Szörnyeteg koporsója kivégzőivel gondnokság alá helyezett engem fanatikusként, míg az összes elmebeteg Isten-hívő folytatta az egyházak létrehozását szerte az országban skizopren könyvtulajdonosokkal. Az iszlám iszkol már a láma jelentésből lett létrehozva szintén innen, amit valószínűleg tudnak, de úgy vettem észre, hogy nem támadják meg, csak a nemi csapások embergyilkos központjait. Nem akarnak nemesedni ember gyalázással, csonkítással, gyilkolással.
Hihetetlen, hogy megáldozzák az életüket is az ügy érdekében, hogy egész Amerika végig nézte az Iker toronnyal berendezett miskolci gyilkosok nemi csapásinak filmsorozatait, gyalázásait, mivel csapásként vannak megalkotva Hitler népével együtt.

Hihetetlen, hogy terroristáknak nevezik az az egyetlen népet, akik nem akarnak embert gyilkolni, hogy nem volt senki Európában, aki megakadályozza a német uniós nagy pusztító birodalom kiépítését, tombolását a francia jeruzsálemi alkoholista népének Müller Péter Sziáminak, a török ember áldozókat nem volt ki megbüntetni.

Az onnan jött indiai cigányokat feltételezés szerint Románia vezeti Európába, az egész világon ők vannak, ők a végei a világrészek felszámolásának a halálnépével Romániának és a sötétkapus dögjeinek Szabó Istvánnak Miskolcon, akit megmentettek emberek megáldozásával Lázár jeruzsálemi nemi csapásaival együtt bibliai szerepük végrehajtásával, mert deformáltak és betegek voltak a sátán népei.

Én nem vagyok a gyilkolás híve, volt emberként megelégednék annyival, hogy a nemi csapásait rima Jeruzsálemnek Keleten kerítés mögé zárják az egész világból összeszedve őket. Müller Péter halálnépe nehéz eset, nem az én dolgom eldönteni, mit lehet tenni a Farkasokkal létrehozott halálnép emberi formában láthatóival a világnak. El kell különíteni őket mindenkitől.
A Sátán népe állandóan apokalipszisével Illéséknek világgyilkos, felettük világbíróságnak kell dönteni, egész Romániával együtt, ugyanúgy a Rákóczi tere felett világszerte új népek létrehozásával nemi csapásként a II-es elmeosztályukkal emberiség felszámolásáért, kivégzéért, a föld népét jelenti emberek megöléséért és meggyalázásáért, az amúgy szaporodó emberi családok megfertőzéért nemi csapásokkal, pusztítóval, sátán népével. Csak már nekem nincs időm, 59 éve tart a kurvák helyetti és Hunnia börtön helyetti áldozásom az összes könyvével a világnak az elmeosztályaival az országnak, amik nem akartak harcolni.

Merlin Monro, az második szőke nemi csapása leszbiként a miskolci II-es elmének Kennendykkel, mint könyvtulajdonosokkal, ide voltak berendezve, ezért lehetett a merénylet ellenük.
Ugyanez volt, mint leírtam, de az országból senki sem olvassa Chaplin, Sztálin, valamennyi lin cseppje Frai Tamás és Törőcsik kommunista elmeosztályának.

Az 1945-ös Bertalan utcára kommunista népek jeruzsálemi Putyin alatt lévő felszabadító hadseregének bejövetelével Miskolcnak a Németek elvitelével távol-keletre gyilkossá tenni őket, Hitler Talmudjával és a Radnótiék zsidó népe által létrehozott nácikkal új német világbirodalmat képzeltek el Németország helyén, ami meg is valósult volna, ha a trianoni németek és magyarok minket nem áldoznak meg emberként többszörös világ apokalipszissel, világ-könyvtárával a börtönnek Hunnia elme néven. Lengyelországot és Szlovákiát, Ausztriát saját nemesi gyilkosai mellett a miskolci Rákóczi térre tett kommunista nemi gyalázók rohanták le, ezért írtam, hogy a barakkos embergyilkos legyek, mint holocaustosok már voltak kommunisták és nácik is, ahogyan éppen mentek végig a könyveken itt és az egész világ háborúit irányítva, vezetve az elmeosztályok által. Franciaországban már régen jeruzsálemi nemi csapások voltak, Olaszország együtt gyilkolt a Rákóczi térrel. Lengyelországba elég volt elvinni Merlin Ditrich sakkkártyás kék asszonyát a II-es elmeosztálynak, ott történtek az égetések, meg Szlovákiában, a gyilkosok most a skizopren könyvtulajdonosok, amik könyveit születésem óta rajtunk hajtották végre, ismétlésben 1998. óta, amikor Bush felfigyelt rá. Barakk idevaló a szigeti népekkel, a japán szövetségeseivel az ózdi központ 666 népének.

Ezek népe most az értelmiség 81 éve az összes elmebetegével a II-es elmének, amit be is vezettek művészi tulajdonságként, hogy természetes az elmebetegség.

Amerika ott lévő Rákóczi tere azzal fejezte be a II. világháborút, hogy ledobta Japánra az atombombát, azzal, hogy hol van a testvéred Káin, vagyis tudta a miskolci Rákóczi tér, hogy Japán volt az eredeti Bibliai népe egykori Jehovának.

Minden világháború könyvek alapján történik több, mint ezer éve a bibliai sátán népe által, de ami születésem óta kezdődött a népek, országok átcserélésével, emberek meggyalázásával, kihalatásával Csepregi Éva médiájának teljes egészével fekete csapásaként a tisztátalan léleknek Jeruzsálemból, ilyen még nem volt, hogy meggyalázzanak embert kurvázva, éheztetve, megcsonkítva éjjel-nappal gyalázva a nemi csapások helyett az elmebetegeivel a világ gyilkosainak könyveik végrehajtásával a 666 fenevad és vadállati népének világgyilkosainak betegségei miatti támadással, megcsonkításával ártatlanok Deák Bill Gyula Időjelek ceruzarajz alapján létrehozott testenyészete helyett, amit életműdíjra terjesztettek elő jövő népeként az Időjelekben szereplő összes már diplomás testenyészetével a II-es elmeosztálynak Mary Zsuzsa angyal rendetlensége miatti támadásunkkal születésem óta az összes csapásával rajtam 1983. óta, ami neki járt volna angyalként legyőzve, az ellenség sorsát is rajtunk hajtották végre.

Ahogyan Várkonyi írta, embert még senkinek nem sem sikerült teremtenie. Fema börtönben vagyok születésem óta a börtön bűnözők, sátán gyilkosai és az összes nemi csapás, elmebeteg helyett. Az öcsém gyilkolása születése óta bolond reformátusok és Kecskések kezdetével a Pszichografológiai 666 Babilon központ összeállításához, amit a Cserhát már össze is állított embergyilkosokkal, ez felfoghatatlan, az alkoholisták és füvesek helyetti gyilkolása, meg a kommunista elmeosztályok elmebetegei helyett, valamennyi Rákóczi téri cigánya helyett Ménesinek, ami kísérte a lírai karámot.

Mivel Miskolc irányítja 130 éve a politikát és háborúkat kurvákkal és nácikkal, sötétkapus dögökkel, Lázár népével rima Jeruzsálemként Sátán népe gyilkosaival a hozzájuk tartozó országokkal saját művészekkel, kulturális intézmények, könyvtárak vezetőivel, médiájával az állandó átcserélt országok névtárával, mint Páger Antallal, Tolnay Klára rózsájával a Bertalan utcának, Zita művésznőjükkel együtt, amelyik népe Amerikát elfoglalta, mint vérszívó vámpírjai a romániai elmeosztályoknak, felsorolhatatlan, hogy a miskolci média mit művelt 130 éves honfoglalásuk óta, azt mutatja, hogy valamennyien emberiség ellenes csapásként vannak létrehozva fegyverként az emberiség ellen, ezt mutatta az is, hogy kilencven éve a Kohut családot támadták folyamatosan minden betegségük miatt. Jósággal, mint aki Kohut lányt vett el matematika tanárként kezdték az értelmiség legyilkolását születésemkor, de az Omegáék Hoboékkal és valamennyi zenészével Miskolcnak skizoprenként, ami azt jelenti, hogy csapások kivégző kísérettel, már hamarabb értelmiségek lettek, mert a miskolci kommunizmust játszók nem engedték tanulni az értelmes embereket 130 éve, csak a parasztjait egykori Romániának fekete árnyékként, úgy voltak régen berendezve a könyvek szerint.

Ausztria, ami Müllerék fogcsonkítása berendezéseli az egykori Pennyt üzemeltetőknek, innen lehetett téve az elmeosztályról. Ausztria régóta gyilkolja Magyarországot, ez volt a mészárlása a magyarok ellen 130 éve Haynaujával a miskolci elmeosztálynak.

Feszegették páran, hogy a kommunisták nyugdíját le kell venni. Ha Miskolcon van berendezve az összes kommunista kor, meg a politikusaikkal, valamennyien elmeosztályról, már nyolcvan évesnél régebbi embergyilkosaival a Révész és Bertalan utcának mérnökként nyugdíjba menve, hogyan képzelték volna el, ha mind egy Bibliából erednek, ahol a vaskor a kommunizmust jelenti.

A rajtam való iker torony házában történő leszállítása az ég seregének bibliai olvastatásokkal folyamatosan éveken keresztül kék és vörös hadseregekkel együtt megjelölt csapásokkal után Pestre mentek, majd a médiája Miskolcnak mutatta, hogy ismerkedtek, békültek egymással, vagyis arra készülnek, hogy jön a 666 Pszichografológiájába az Uniónak állítása Omega Benkős kezdetével Babilonként. Ez Trianon az összes elmebetegével egykori Romániának. Tisztultak valamennyien embergyalázással, ahogyan kezdtek Karádi Katalin halálnépével a romániai elmeosztálynak, Demjént megházasították perverzeként a jeruzsálemi csapásoknak, valamennyi nemi szervével gyalázó zenészét 1983. óta emelteknek megtisztították ember áldozással, nagy házakba költöztették őket, mint Papp Ritát nemi csapásként Miskolcról az összes többivel együtt, Tátrai Gabi ofotért tulajdonosával a Bertalan utcai nemi csapásoknak embergyilkosként beállítva, valamennyien boltokat, üzleteket üzemeltetnek jövőre készülve, mivel megöltek mindenkit, akivel kezdtek születésemkor. Kérdem én, hogy mitől fél a miskolci Kata kocsmás kommunizmussal induló nácikkal folyamatosan gyilkoló Rákóczi tere a médiába vitteknek, mint nemi csapásainak a világ ellen létrehozva Jeruzsálemből? Sem szívük, sem érzéseik nincsenek a csapásoknak, ezért is támadtak meg engem folyamatosan maguk helyett eszméletben állapotomban is, kínozva éjjel-nappal 18 éve sátán feleségeként? Visszaadhatatlan a nemi csapásoknak, amit tettek.

Bejelentették már a nyolcvanas években, hogy végleg letepednek Bródyék, földet ért a vándorlásuk, Magyarországot rendezték be maguknak nyomorultakkal és Rákóczi téri nemi csapásaival Miskolcnak Farkas név kezdetével Müller Péternek. Az általuk létrehozott ország, sőt Európa átcserélt népe felett ők lesznek, mint teremtők az irányítók kibékülve az ezer éves sátán népének a csapásaival.

A Biblia része, amivel Orbánt vádolják a Bertalan utcai vaskommunista korok végrehajtása után jövő vallásai Rózsa nevekkel berendezve egykori Romániának, akiket azóta megöltek, így Tőkés László elmeosztálya denevér köpenyében a Talmudnak vette át az irányítást, az egykori Romániához kitermelt összes református papjával a Farkas Zsuzsa kezdethez Újhelyben, mint Románia átcserélőjéhez. Minden vallás a Bibliában van a Mohamedével együtt, egykori atlantiszi emberek holt tengeri tekercseit pakolták össze, azóta járják a világot apokalipszisükkel, mint ahogyan a debreceni biblia előszavában Gelencsér Zsigmond megírta. A sátáné a világ minden izmusa, csapása, kora, történelme azóta, amióta a régi római egyházat felszámolta, amiből földrajzi maradványok és csillagok maradtak az égen, medve, göncölszekér, mint Illés szekere, kutya, Vénusz, s minden csillagával az egykori világnak. Az volt az a teremtett nép, amelyik olyannak volt létrehozva,mint az ember, volt szívük, érzésük, nagybetűs emberek voltak tiszta erkölccsel, de békén hagyták az embereket. Nem voltak angyalok, az Isten nem uralkodott tulajdonaként az emberek felett, nem volt szükség törvényre, mert nem ismerték a bűnt. Ezt számolta fel a Sátán, azóta hozta létre a börtön népet gyilkológépekkel állandóan felszámolva a szocialisták által berendezett helyszíneket. Az ezer éves magyar történelem a feszületes római egyház Jézusával a Sátáné. Én már tudtam kiskoromban, mikor megláttam a templomban a szobrot. Nem tartozott rám az elmeosztályok szerepe és könyve, sem a világháborúk, amiket végrehajtottak folyamatosan, sem a nemi csapások méhembe tett gyalázata Csepregi Éva népével, a pusztító fogtalanítása, mint saját távol-keletről hozott csapás, hogy náluk születik meg a pusztítók népe, hogy ezen viháncol a miskolci média húsz éve, hogy embert gyilkolt és gyalázott beletéve a méhébe a pókját Bodor Ágnesnek.

Tehát még egyszer, a skizoprenia azt jelenti, bár többféle, hogy elmeosztálya csapása kivégző kísérettel járva a világban.

Az ország nagy részében az elmebetegek és skizoprenek maradtak a börtön gyilkosokkal, mint boltosokkal, rendőrséggel, politikusokkal. Ez a Hunnia elmeosztály. A könyveket rajtam a börtön hajtotta végre a skizopren kíséretével a berendezett Miskolc teljes egészével, amiknek a könyveit folyamatosan ismételte a felettes elmeosztályuk vezetője, a II-es elmeosztály, megmentve a 666 ózdi világ gyilkosait minden betegségük miatt engem támadva, a Jakabbal kezdődő ezer éves gyilkosait a börtönnek, amiket eltart és munkahelyet biztosított nekik a nyugdíjfolyósító, amivel együtt voltak végig, szintén börtönnel van berendezve. Jakab Klára és testvérei helyetti támadásommal indult Miskolc az ezer éves börtön bűnözők baleseteit rajtam végrehajtva, amik folyamatosan támadnak engem a betegségük és beteg gyerekük miatt a szociális hálózatban, ahol étkezem, kicsinál engem, elmeosztályra juttat, meg hasonlókkal, mert nem bírom hallgatni a káromkodását.
Értelmiségek lettek.

A jövő országa az engem kurvázó és embereket meggyalázó Csepregi Éva Rákóczi tere médiájával, nácikkal, mint szőke nemi csapások megmentőivel, indiai cigányokkal, mint amiket megnemesítettek emberek megáldozásával, jeruzsálemi nemi csapásokból és ezer éves sátán gyilkosaiból áll megmentve a szerepeiktől őket valamennyi pusztítójával Távol-Keletnek, kivégzőivel Dávid Mónikának és a Müller Péteréknek a pokol angyalaival, akinek áldoznak, miután születésem óta világ teremtett kezdetével végig jártam kíséretemmel az egész világot. Miskolcra érkezéssel véget ért 1992-ben. Már hamarabb elment a kíséret, mikor lemészároltak a Révész utcán az összes pusztítóval együtt, amikor megjelent Malek óriás szellemvilág gyalázója. Illésék is elkezdték a világ történelmét sátán bibliájának minden szerepbe engem téve, minden istentől elpörölve, aminek a vége a tatárdombi biblia olvastatás volt megmentett szereplőkkel, akik sorsát addig is rajtam hajtották végre, azóta ismerkednek, egyházakat hoznak létre, a könyvek ismétlése közben az elmeosztályuk által Müllerék sátánistáival, átvették az uralmat az iskolák fölött a II-es elme elmebeteg szereplői a bibliának az egész országban. Az elmeosztály fanatikus hívei mennek hozzájuk a templomokba, melyek kihaltak voltak születésemkor, mivel befejezték előtte az apokalipszisét Szörényiéknek, darabokra hullottak a könyvek, de akkor még a szereplőkkel játszották el, mint ahogyan a Dunánál a mártír verset végrehajtók emlékművet állítottak jeruzsálemi nemi csapásként a börtön általi Magyarországon kiadott összes könyv végrehajtása közben a kivégzett nemi csapásoknak. Nem hiszem, hogy az emberekre tartozott volna, hogy ők így játszanak, hogy azóta a világ könyvtárát a skizopreneknek rajtunk hajtották végre.

A börtön Hunnia, amelyik végrehajtotta velük a könyveket folyamatosan, amióta megjöttek Romániába ezer éves gyilkosokból áll, ezért kezdtek Simon Éva sorsával rajtam, majd folytatták Jakabjával Miskolcnak, minden miatt támadva minket. Ők az embereket akarták megölni 81 éve, újhelyi állandó támadásával a miskolci börtönbűnözőknek, ez Kilián, a Gyula és Károly utca, Avas.

Íziszként az ikertornyos pusztító helyett Cseh Károlyék Keletje állított be Akác István kezdetével. Ózdi 666 fekete mágiájával jártak. Ezt játszotta az egész egészségügye az országnak, valamennyi szerep helyett engem gyilkoltak születésem óta. Mivel Orbán és Lévai a nevükhöz érve 1989-ben vasfüggönyével a Varsányi-Varga berendezésnek Őrház sorompó felemelésével az átcserélt németekkel kikiáltották a vasfüggöny végét. Orbán és Lévai, mint állandó embertámadók az embergyilkosok utcájából, az innen odament politikusokkal játszottak a parlamentben, míg a Malek kíséret tovább folytatta a cipelésemet Miskolc városában, mint egy bábot. Nem láttam a szemeimre, közlekedési fóbiám Kopcsik náci születésem óta történő emelésével a náciknak megvolt, mivel két utcára való elmeosztály és valamennyi kíséret volt a lakásban a talmudosokkal együtt, sátán népével, börtönnel, Bodorné Rákóczi terével, így kezdődött a születésem.
Azóta közvetítenek a II-es elme betegei a médiából Hofival és Sassal Miskolcról, hogy egymás mennek végig a kommunista korokon és a könyveken, amin nevetett egy egész ország, én meg nem szeretem a humoros műsorokat, nem értem őket. Nem bírtam elviselni, ha másokat csúfoltak, egyből mentem segíteni.

Tehát születésemkor Miskolc lezárta a jövőjét a világnak. Nincs senki felettük, csak elméről tett politikusok, elme és börtön orvosok, tanárok, óvónők, mérnökök, valamennyien emberiség ellenes gyilkosok az egész országban 81 éve.

Már kihaltak azok, akik az Omegával együtt kezdtek szerte a világon, a Mónika Showja az RTL KLub engem megáldozó miskolci II-es elmeosztályának, valamennyi gyilkosomat bemutatva műsoraiban, innen vive el Hollósi Mártát, Marsi Anikót, Novákot, Vácit, az ózdi ember áldozókat romániai elmeosztályról, valamennyi börtön bűnözőjét a műsoraiknak, innen felvett nevekkel minden csatornán, mint hír tv-ben, ATV-ben, valamennyien elmeosztályáról vannak a miskolci Rákóczi térnek a való világ és többi műsorukban bemutatott romániai nemi csapásaival egykori Románia menhelyi maradványainak.

Magyarország felett nincsen Isten, soha nem volt Mária országa, mindig a világ történelmet hajtották végre Romániából, amit a miskolci Rákóczi tér felszámolt hetven éve. Mária szerep miatt támadtak meg 1995-ben, ezt a jungista orvosával állították Pestnek idehozva bibliai szereplőként a romániai apokalipszishez napbaöltözött asszonyként, engem áldozva meg a főszereplője helyett, de nem volt hová jönni, mert az Románia már nincsen, Tőkésnek sincs hová mennie. Ott a 666 innen felvett nevű emberiség ellenes csapásai vannak skizoprenként kíséretével a miskolci Rákóczi térnek.

Az oroszok innen vannak irányítva, a nácik itt vannak a sátán ezer éves gyilkosaival értelmiségként, jeruzsálemi nem csapások, a világ összes könyvének tulajdonosaival. Ők akarják gyógyítani magukat a skizopreniából, megválni a kíséretüktől, amiért születésem óta támad minket Müller Péter, minden torzulásuk miatt a börtön teremtőjük végett. Erről szól a két emberi család gyalázása, kínzása,éheztetése, kihalatása felett győzelme a Rákóczi téri médiának.

Köszönöm Lengyelországnak a segítséget, két éve még nem értettem szinte semmit, kitörölt gondolkozással, összefüggéstelenül írtam, milyen állapotban vagyok segítséget kérve, de senki sem értette, én sem és nem értem, hogy miért tette ezt Csepregi Bodorné Ágnessel berendezett Rákóczi tere a II-es elmeosztályával az összes könyvszereplőt megmentő börtönbűnözők sorsát végrehajtó elmebegeinek az országnak Magyarország néven. Ezért nevezik a külföldre ment gyilkosokat magyarnak a miskolci médiában.






 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2016.12 2017. Január 2017.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 34 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 64
  • e Hét: 472
  • e Hónap: 12177
  • e Év: 51178
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.