Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Világ várt Vénuszra ötszáz forintosként genyójával a jövőnek
  2017-01-24 18:51:59, kedd
 
  Búcsné Ili háromágú homlokjelével Orbán Viktornak akkor jelentkezett, amikor engem a három lépcsőháza a miskolci Bertalan utcának kivégzett, megbénítva véglegesen kommunikációsan, előre eltrvezetten, eltörték a vállam, mikor jött Turcsányi Gyuláné velük együtt járó Vatikáni földöntúli erőt Derlánénak a Vatikán iszonatuk berendezéséhez, Sátán és Talmud állataival, Hunnia börtönnel, angliai és minden ország résztvevőivel berendezték a két utcát azzal, hogy végeztek a kommunista korokkal 1983-ban.

A világ összes apokalipszisét nálunk kezdték el közösen kivégzésekkel, gyalázatokkal, megölve mindenkit, aki szeretett engem, vártak arra, hogy halott állapotban Ménesi ózdi cigánytelepe, amelyik hónak üzenget egykor általuk meggyalázott természeti erejének Cseh Károlyékkkal, be akarták kötni mindenkinek az internetét az UPC-nek, köztük Turcsányinénak ufó iszonyatával a háromjeles homlokúnak és genyó férjének. Sejtették, hogy itt marad valaki, megpróbálok segítséget kérni, tehát még van valami Turcsányi ufó égi hatalma felett, ami megengedi a világot, hogy elmondjam, hogy utolsóként ember formában megszületett Vénusz gyalázatát valamennyien lássák, akik ebben Búcs Ferencné létrehozása óta Katikaként előlről kezdhettek mindig Atlantiszt, amikor kiemelkedik Vénusz.
Ilit most hagyják Turcsányi Gyuláné vatikán feletti hatalmat az összes egykori világ urával elpusztulni, megcsúnyulni, amiért az Öregszk könvet rajtunk hajtották végre folyamatosan.

Tehát azt akarják, hogy az egész világ lássa az egész országgal együtt,hogy milyen állapotban vagyok, szégyellve magam, hogy egyfolytában gyaláznak Bodor pók népével, Ménesi ózdi cigánytelepével, amikkel az első pillanatától Atlantisznál kiemelkedő Vénusz történelmet hajtanak vére, mióta az Istennőket megtámadták. Az emberek soha nem beszélnek arról, amit velük tettek, végig megmaradva emberségükben, végig félve és rettegve érthetlenül nézték, mi történik velük, akár az angyalok, istennők, akikkel ugyanígy végeztek, mint velem Müller Péter Sziámi döglegyével az ózdi fenevadnak.

Születésemkor kezdték el közösen a két utcai beállítással az összes apokalipszist Bodorné Ágnes és minden Ágnese a világnak, minden Halak szülöttje és minden reformátusa egykori gyilkosoknak tetteit, gyilkosságait, kezdett deformációit, gyalázatukat rajtam végrehajtani születésem óta, a menhelyiek helyett a Vörös Oroszlános kommunista időt szándékosan Vénusszal kezdték el az összes többi szereplő mellett a Lantos szövetkezetbe juttatva lantjával a sakk-kártyának mentek tovább, mert előzőleg a kék asszony Marlen Ditrich volt, Sophia Loren állandó mindegyik jelenleg engem gyalázójával együtt Szt. Martinnak, akik Urbán Tibor állandóan velük járó fertelmének a világegyetemnek 1992-ben nekem megrajzolva a Szívdobbanások kötethez Új Évához angol Meggyfürtös teremtőhöz a vörös asszonyát a sakk-kártyának szemüvegben, mert nem tudtam kimenni az utcára, csak szemüvegben annyira őrült volt a szemem már.

A menhelyi Müller népe helyetti varrónőnek vitelem szándékos volt, amit senki sem értett az interneten, milyen hatszoros Rákóczi téri hosszabbításról beszélek, kurvázva engem Kositczky állandóan velük járó kurváival itt a blogban, végig tudták, míg hoztak magukkal, hogy a Sátán legyőzött Azóta végig ötszáz forinttal dolgoztattak, iszonyatot hajtottak végre, az orosz saját beionenergetikusukat ötszáz forinttal hozták hozzám, tudván, hogy ki vagyok, hogy a kisebbik lányom születése óta támadtak meg azzal, hogy nagyon szép voltam.
Megengedték Vénuszként, hogy énekeljek párszor a fűzérradványi szanatórimot berendezve, itt már anyám sorsát ismételték, akit a Volga mellől hoztak, így gyilkolták le énekem mellett azokat, akiket odavittek meghalni. Az ötszáz forint bevetése tor ünnep kezdetét jelenti, Vénusz Rákóczi tér teljes egésze által énekeltetve a Sátán népének a Lantos szövetkezetben, megengedték, hogy leérettségizzek, berendezték a Pázsitot, ami múlt nagyon régi történelem volt, már újra kitermelt szereplőkkel és tetteikkel megjött Horváth ura a német indiai cigányságnak az összes idetett nevű cigányával együtt nem engedték, hogy anyám tanuljon, anyám magán kívül van születése óta, így mondta Horváth urának a jövőnek, hogy a lányom már érettségizett, folytatták az összes apokalipszis közben anyám Benkő angyalon végrehajtott sorsát, végig Müller menhelyi kivégzőivel megölve mindenkit, aki szeretett.
Jelenlegi halott állapotomban lesorvadt belső résszel elmentem Bécsbe, amit megengedtek, hogy találkozzak Tóth Gáborral, ami velük jár mindig Katiként rajtam végrehajtott tettekkel Áder János Katikával az elmeosztályról, hogy megtudjam, Ménesi ózdi cigányai törölték a Benkő nevet a jövó Magyarország történelméből. Tehát valamennyi Benkő által teremtett embereket, angyalokkal ugyanígy végeztek első pillanatától a világegyetemnek függetlenül Búcs Ferencné homlokjelölő Vatikáni égi hatalomtól, ami forgatott a világ felet végig nézve mident. A válltöréssel és ujjtörésével csillagmedvének mentek volna tovább a meghagyott Istennőkkel ugyanígy történő kivégzésével, gyalázatával a miskolci Rákóczi térrel. Lénártné Jucika Vémusz eladására az egész fel volt készülve, hogy ezt a felfoghatatlan közösen együtt végrehajták Ménesi ózdi sátánisátival, T. Asztalos Ildikóval az egész város bevetésével Lázárékkal együtt, Lénártné Juci kurvájuk, Ómasztáné kurvájuk velük mindig együtt végzeteként

Az ötszáz forintosként Szajkó Katalin pesti Rákóczi térre járó három gyilkossal megjelölve együtt kezdett velük a már készen álló utcanépével Újhely teljes egészének, Miskolccal együtt.

Tehát ami a jövő Amerikája Holnap magazinba lépett teljes Székesfehérvár Vénusz gyilkosaival szándékosan tettek feszületére a világ-Magyarország a Rózsái helyett a Sátánnak, szerkesztőivel, amik velük együtt gyilkolták, gyalázták felfoghatlan módon a világegyetemet, Putnok teljes egészével, Deák kezdetével az újhelyi Rákóczi térhez berendezett egykori állandó cigánytelep létrehozása mellett Deák Margittal együtt, ahonnan az összes Deák vette a nevét.

Felfoghatatlan volt az is, hogy Friderikusz légy Vénusz áldozásból egyik leggazdabbja lett a világnak az összes Vénusz áldozójával a földnek, hogy közvetítette az egész világnak, hogy Delhusa az albánokkal legyilkolta az öcsémet motoros baleset folytatásával szörnyű életének, bemutatta Fenyő patológiáját, amelyik helyett én voltam a fenyő Ménesi északban megjelentetett ózdi kelet néven futó cigánytelepével a Vénusz áldozóknak, hogy üzenjenek az egykori Magas-hegyi istennek, míg a náci népe létezik lengyel központban, hogy olyat kottáznak az égre, amit többé nem mos le a hó, ez volt 1987-es hatalmas hóval történő válasz ismétlésekor annak, amit tettek Soós Katalin nevéhez érve. Dolly cigány értelmiség legyőző józsefvárost állandóan alakító miskolci Kata kocsmai kezdete állandó József Attila elmebeteg kommunista berendezéssel értelmiség legyőzőként lett nevetve bemutatva, Gábor Zsazsával, Xarnussal, mint buzijával a jövőnek velük mindig együtt járó angyalok, Istennők gyalázásából egyre nemesedő Holnap magazinnal végtelen idő óta jövőbe lépő fertelmeinek a világnak jelenleg is, minden szereplőjével a médiának, amit sikeresként bemutattak tor ünnep végett Benkő Lajos kivégzése óta. Ez volt a 81 éves hosszabbítás.

A jövő Amerikája legyekkel,pókokkal, sátán népével, mindenféle egérrel, zsidóival a világ iszonyatainak létrehozott általuk már régen végrehajtott nagy-Babilont jelenti, amik filmekben is bemutattak sorozatokban. A Vatikánra is szükség van háromágú jelével Turcsányinénak, mivel itt világ-Magyarország készül a székesfehárvári Vénusz feszülettel, ezért lépnek ott át Holnap magazin néven a világ kezdete óta együtt gyalázók és gyilkolok Benkő Lajos iszonyatos kivégzései után folyton körben velem a a két utcai patológiák, genyók, betegségek betegségeit ismételve. Mire én megszülettem, amiért forgattak a világ felett Orbán Viktor indiai légy emberi formában jelével Ili jelentkezésekor váll törésemmel jelezték, hogy folytatják a Turcsányiné Ufó iszonyatát, mint szörnyét a Vatikánnak létrehozó még nagyobb iszonyatot, ami átveszi az Istennők meghagyott ugyanilyen formában való kivégzését, átveszi a Föld és az ufók, világegyetem felett saját csillagokkal, amiket feltett az égre már, mint rákkal, kutyájával, minden egykori állat formában emberként létező történelmi jeleivel a jövő világegyetem Vatikánt a holnapba lévő hittérítőkkel, Krisztus hívőkkel, az iderendezett névtárak szerint a világba szétmentekkel együtt üzemelteti Alba Regina Vénuszt világfeszületre tévő központjában a jövő mindenség urával az élen.Székesfehérvár teljes egésze Annáival a Bertalan utcai fertelmeknek, kivégzőivel Erdős Annával kezdődve születésemkor az összes Annájával a világnak 81 éves szándékos hosszabbítást rendezve kivégezve az értelmiségeket a három lépcsőházával Bírónak a megjelölt beázott központokkal. várakozott arra minden Fehér nevűvel együtt, hogy én megszülessek, annyira régóta tart a gyalázattal történő kivégzésük, emberré nemesedésük ember formára. Bakosné kosz néven az összes országával a vegyi fegyvereivel felszerelt Kátya portörő szegedi berendezése mellett Katika néven együtt vannak az első Istennő meggyalázása óta.
Engem azért forgattak a világ felett, hívogatva párját a férfit, mert addigra megölték az embereket szívük miatt az egész világon.

Bakosné Jutka az összes Jutkájával a világnak első pillanatától a Vatikáni szörnyet megalkotóval együtt jár és ezt Müller Péter döglégy tudta, amikor az óvónőit a világnak elhelyezte a tik sem vagytok magyarok kivégzőivel Ágnes néven Katiként idetéve együtt mészárolva, gyalázva, csonítva velem végig nézetve mindezt, azt hiszi, hogy befejezték mindent. Márton a Kiss Tábornok utcára, a nyomorultként gazdagodó Erika asszisztensnővel, aki minden ügyemet elintéz az összes Mártonjával a világnak idetéve a házi orvos Mariannával Katika néven, tudván, hogy ki vagyok csúfolt folyamatosan a kövérségem a cigi miatt, amiről Vénusz áldozással szoknak valamennyien le az idők kezdete óta nemesedve, ezt tették bele a jövő Pszichografológiájába valamennyi egyházával a világnak, mint Sátán termékét.

Bakosnét az összes Jutkájával a jövőnek, köztük Jakab Klára Jutka nevet felvevővel mennek át a jövőbe az ezeréves Vénusz áldozókkal az első Istennő gyilkosságuk óta. Megengedte Kátya Portörő neve alatt berendezve a Vatikáni Duna tévé összes baktériumát bevetve fekete himlővel kezdve mindig a gyilkolást, hogy ezt a fertelmet a Vatikán végrehajtsa az egész világegyetemen.


A világegyetem ilyen való meggyalázásából létrehozott betegségek, mint Tircs Mária Máriaként tökéletes szépségben majd jelenti a székesfehérvári világ kezdete óta istennőket gyalázó, Vatikánt létrehozó fertelem megjelenésére várta azt az iszonyatot, ami a teljes világegyetem megszüntetésől folyamatosan nemeső Sátán népével, minden miskolci névvel, a szentek gyalázásból létrejött országokkal Kínával és Japánnal, mint első pillanattok Istennőket, szenteket gyalázói fertelmeivel a világnak jehova kutya kezdetével a varázslásának, hogy kutya lett a jehovából, amivel kezdtek az összeállításával az egykori Kohut-Benkő teremtőkkel, járva így a világrészeket, a világ gyalázói rajtam lévő gyalázatomat végrehajtó Turcsányi Gyula genyójaként fog felé állni a világegyetem felé, összes betegségével a világnak, amiket meggyógyanak majd, egykori tökéletes emberek, istennők, angyalok meggalázából, mai napig történő örökéletűek nemi szervében Bodorné Ágnes és az összes Ágnese a jövőnek a Parabrutális vasbékának, amivel együtt járnak első pillanattól gyalázva az örökkévalóságig a sírban őket egyre szebbek, tökéletesebbek lesznek, a jövő tökéletes embereiként szív nélkül. A genyó formája Krisztusként fog megjelenni feltételezés szerint. Ez a világ ura azóta, amióta Illés földöntúli hatalmát megkaparintotta.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A világ felszámolói két utcában
  2017-01-24 03:15:51, kedd
 
  Születésemkor 1958. március 7-én, tökéletes egykori média által megszülettetett angyalok, csillagok éltek Európában. Mivel a 130 éve a teljes világegyemet meggyalázó, megölő, iszonyatosan kivégző állatokkal mészároló Orbán Viktor indiai légy homloára légy három jelével a homlokának 1989-ben felállt, amikor engem Vénuszként minden tehetségével a csillag együttállásoknak, tökéletesként, akinek nincsen párja a földön, engedtek megszületni, miután az Orbán Viktor inidiai légy teremtője forgatott Liptai Claudia démon által első embergyalázást és gyilkolást elkövette. Az egész világ végigi nézte, amikor az ezer éves Vörös Oroszlános kommunista kor berendezésével, szocialista iskolával, a miksolci Bertalan és sátoraljaújhelyi Révész utcára tett állatokkal, Ménesi cigányaival Ózdnak Havas Henrik beállításával, Kolcza Mária halálnép egykori Romániából, amelyikkel indulni kellett volna a szappantisztító sorozatoknak, amit velem kezdtek el kancsal Isaoraként, talmud által megtámadott bal szemmel Szelep világ végi időjeleket állandóan megadó lányomat gyalázó, neki sötétkapus világgyilkos gyereket adó földöntúli hatalom Derláék Vatikánjja által meggyalázta Mohamedként általuk hozott nagyobbik lányomat, amit a két utcára tett japán, angol, bolgár, jugoszláv, egyiptomi, török, romániai, Simon Ilona összes Simonja, mint Sátán bibliájának főszereplői, Lázár jeruzsálemi prostijaival Sátán bibliájának összes kurvájával beállítva a Bertalanra, Szabó István világ-könyvtár tulajdonos sötétkapus dögjjeivel, Bodor Iker tornyos pusztító minket születésemkor megtámadó engem lekurvázó, lábamat a sánták helyett megrántó Illés Göncölszekér támadó helyett. Az utcába rendezett Turcsányi Gyula genyó, amiért engem a II-es elmeosztálya a velük mindig járó hatalmas elektromosságnak engem mindig genyónak kiabált 1977. óta. MIért várt addig a saját elmebetegük?
Tehát a II-es elmeosztálya Miskolcnak, tudta, hogy mikor melyik két utcára tett emberek, csillagok, angyalok, istennők gyalázója helyett kell Vénuszt megtámadni.
Itt van a Bertalanon Argyán szív nélküli roma, mint zenei állandó csapás,Anna lányával Vénusz áldozóként, Ildikó anyjával kezdtek születésemkor, megtámadva engem, hogy az Illdikók, meg az Erikák mind kurvák.Argyánné Ildikó kurvájuk, amivel együtt mészároltak az összes Erikájával a világnak, evtték, hogy az összes Erika Nagy Erika már háromgyeres beállítotthoz érve Majóné Deme Erika börtön Hunnia elméje a Vatikánnak, rajtam a két utcai teljes világrendszer együvé állásával, amik nálunk voltak születésemor, valamennyien részt vettek az angyalok, emberek, istenek, csillagok gyalázatos csonkítással történő kivégzésében az engem már lemészárolt állapotomban tatárdombi Bodor Ágnes pókja által állati körülmények közé vive lakni, mert a kiliáni Süveges margaréta szájával Törőcsiknek állandó Sztálin kezdet, Halakként idetett Süvege Sátán népe, Halakként idetett lánya szatírjával, Andó Mariianna összes Mariannájával a világnak, a házi orvosommal együtt Katika néven kiválasztva, Argyánné Ildikó kurvájuk jelentkezésekor jön csutak ufó pszichiáter, amelyik csutakját az Iker torony házában Bodor Ágnes pók ellopta, ekkor már ment a megyei kórházba, tudván, hogy Argyánné Ildikó kurvájuk nevéhez értek, azzal, hogy Vénuszt állatként fogja kutyát utánozva, ez nagyon fontos lehetett a kezdeti jehova kutyás utolsó Kohut-Benkő egykori magyat teremtők beálllításához, ez a két utca Turcsányiné Vatikáni földöntúli hatalmát átadva ott volt születésemkor nálam a két utcára rendezett világ nap rendszer összes gyilkosával együtt. Mivel mondták nekem kiskoromban, hogy az általam soha ismert zsidók felvették a nevünket, meg hogy valamennyien kislányáldozók, nem tudtam, hogy már engem Vénuszként megtámadtak a világ összes zsidójával együtt Heródes többezer éves kislány gyilkos zsidóival együtt, Sátán bibliájából benne szereplők neveivel, mint Simon, ami helyett engem senki sem szerethetett, Jakab a Benedek utca 17 alá rendezett egri csillag meggyalázó, iszonyatos kivégzői helyére rendszrváltás néven vittek Dévényi Erzsébet Csepregi Éva kurvájuk istenével a méhemben mindkét utcához tartozó világrendszer teljes egészének együtt állásával, tudtával, beleegyezésével, hogy sorsukat, szerepüket, gyilkosságaikat az első kurvájuk LIptai iderendeléséhez a jövő fogorvosával jövő szőkéjeként Bródy teremtői zöld tollas Időjelek testenyészeteit a bermudával utolsóként megrajzolt és létbeléptetett Szelep, mohamedet meggyalázó teljes berendezésével a két utcára tett egész földnek ufóival az űrnek egyszerre kezdte el rajtunk a világ összes apokalipszisét, közös iszonyatos mészárlással, gyalázással, éheztetéssel, fényevéssel a velük járó Orbán Viktor barakkos légyként felállított három ágú jelével Bertalan utcai eszméletlen állapotomban, gondnokság alá téve az összes skizoprenje helyett a világnak,mint világ-könyvtár tulajdonosoknak jelentkezett Búcs Ferencné Ili homlokára tett jelével Orbánnak, hogy velem a Derlánét létrehozó Vatikáni földöntúli hatalom forgatott a világ felett, végig nézve, hogy Orbán Viktor barakkos indiai legyei, amik Mezei istván újhelyi véggel érkeztek meg egykori Oroszország előtti világból Kupai dadogós liibalábúval és Tas Gyuszi dadogós bolonddal, ami azt jelenti, hogy Oroszország előtt, mielőtt Szaturnusz a földre szállt, iszonyatos vérengzést hajtott végre az újhelyi és miskolci két utca majdnem az összes ufójával a világúrnek. A libaláb deformáció hasonlóan történő kivégzést jelent mészáros munkával, a dadogás kommunikációs gyilkosságot, az egész Sátoraljaújhely állandó berendezésével Simon, Kolcza Mari szappantisztíó sorozat lett volna főhőse, amik a két utcai összeállításkor egyensúlyzavarom jelentkezésekor Turcsányi Gyuláné Vatikáni hatalom földöntúli ufó népével felruházta Derlánét, aki létrehozta a sátánt, meg a talmudot. A 81 éve Müller Péter Sziámit fenevad ózdi kivégző döglégyként létrehoztq az összes menhelyi kivégzőjével a világnak azzal a szándékkal Farkas nevekhez rendelve, hogy megöljön mindenkit a világon, akinek szíve van. Mivel az első általuk létrehozott, velük járó Andó Marianna Katiként volt ide betéve Vénusz áldozóként arc nélküli Ádám és Éva népeként Sátán bibliájából együtt jár velük, megtámadtak minket folyamatosan Müller Péter Sziámi kivégző dögléggyel, iszonyatot hajtva végre rajtunk azért, mert arc nékül hozta létre a teremtője Ádám és Éva börtön gyilkosait, amiket el is helyeztek nyaralni a börtönökbe Vaszily Mária idetett genyó pszichiáterrel, Dávid Mónika szörnyeteg koporsója állandó kivégzőjével a mai napig áldozatokat kínzó egyik végével az angyaloknak, csillagoknak, isteneknek, azért a bűnért, hogy tökéletesek voltak, amit elkezdtek a velük járók folyamatosan azzal, hogy ember formájára teremtették meg a börtön nemi csapásait Ádám és Éva néven. A két utcai beállítás szerint Kupai dadogós gyilkosságai miatt egyből az öcsémet brazil utolsó angyalként születésekor megbénította kommunikációsan, vagyis az Oroszország előtti időben ugyanígy gyilkoltak közösen, ahogyan itt vannak összeállítva, a világ összes reformátusával, kivéve a vas reformátusokat, amiket Románia hozott létre szívvel, egyszerre kezdtek valamennyien nálunk a házában Szenci szamaras szódás zsidónak, általuk berendezetten állati körümények között tartva feltételezés szerint állandóan az utolsó kivégzésre szánt embereket, isteneket, angyalokat, istennőket, valamennyi csillagát az égnek, amiket folyamatásan támadtak, ismertek, mikor megrántották a lábamat születésem után Ilés Göncölszekér támadói helyett, az összes sánta emelésével és kitermelésével az egész világon.
A kurvázásommal tökéletesként hozott iszonyatos kivégző sorozat folyamatosan történő végig nézése után, hogy Ili Búcs Béláné ki a legszebb a világon Katiként, ahogyan meg kívántak születtetni egyelen Katalinként a világon, egyetlen halak szülöttként, egyetlen utolsó egykori Istennőként, mi hárman vagyunk áldozati mészárlása szántak az űr ufóival együtt, pár meghagyott emberrel, akikre létrehozták Feder Krisztina fogorvosukat a gyilkosok mellé fogmegőrzés céljából embergyilkosként szőkéjeként Ménesi ózdi cigánytelepének hosszabbításával végtelenül a miskolci mindig velük járó Cseh Károly Keletjének, Hajdú Gábor idetett Katika néven elnevezettel az összes Gáborjával a világnak, akikkel egykor a romániai területen élő embereket, angyalokat iszonyatos gyalázattal, kínzásokkal, kivégzésekkel, saját soruk és szerepük végrehajtásával közösen a Gáborok Gábor áron rézágyúja néven végeztek, maguk helyett engem tettek meg Katiként áldozati báránynak Heilig Gábor két angyalával együtt indult Vörös Oroszlájával a velük állandóan járó ezer éves főszereplőjeként betéve engem Vénuszként valamennyi Sátán népe helyett, amik Vénusz áldozásból emelkedtek tudtukkal, mert mindent tudnak az összes Vargájával a vasfüggönyösöknek őrház patikájával Miskolcnak minden Rózsájával a Sátánnak, idetéve a három fő gyilkos utcájába 1971-ben már Rózsafalvi néven, engem kurvázó, sátánnak nevező Varga Rózsa állandó főszereplőjével Farkas Violához hozzátett Müller Péter halálvilágot építő pszichiáter, Müller Péter Sziámi döglégy kivégzővel minket folyamatosan kivégzővel halálig sem hagyva abba a taposást, rúgást, kommunikációs teljes megsemmisítését Vénusznak, tudtán, mivel együtt ünnepelt az összes médiája a világnak miskolci Operafesztivál főhősévé avatva a döglegyet, miután én már ó feküdten, mert kivégzett engem. Néha bekapcsoltam a tévét, amit születésem óta nem tudtam nézni, szándékosan tették fel a torz, undorító, iszonyatos arcokat, amikkel felfoghatatlan, undorító filmeket rendeztek. Mikor az ózdi fenevad Farkashoz rendelte 81 évvel ezelőtt Müller Péter nevet viselő, születésemkor még Végh néven egykori Répáspusztai berendezéssel Baltás pszichiáterré tevésével, mint főszerpelőjével, Ilona tanítónő általuk berendezett szereplő helyett engem tettek meg az Árpád utcai albérletben a Kopcsik Ménesi ózdi cigánytelepe már háromgyerekesként és Szajkó Katalin állandóan velük járó kurvája által Jeruzsálemnek Bodor Ágnes pókkal közösen hozták megkérni a kezemet az iszonyatos éheztetéssel történő elhelyezésésével a Barakkos velük Orbán Viktorral megjelölt homlokával motoros felvonulóival, ahányszor Várkonyi elmondta,hogy embereket nem lehet teremteni megvárták, hogy gondnokság alá helyezzenek közösen, maguk helyett, Miglécz Gabriella Katiként Vénusz áldozással idetett Vörös Oroszlános végzetemmel Rima Jeruzsálemként Bodor pusztító Iker tornyos egyik házában állati körülmények közé juttatva, mivel a kiliiáni kezdet a 17 szám alatti egykori magyar egri csillagot meggyalázta, megkínozta, iszonyatosan kivégezte, ezért jogos volt,hogy Jakab családok,mint Sátán bibliájának tagjai helyett engem rozsdás szögbe lökjenek, ha bármi érte a világrendszer ellenes tömegmészárosokat, minket támadtak azért, ami az áldozatokat gyilkosságaik közben érte. 1989-es rendszerváltáskor felállt Orbán Viktor már három gyerekes szülőktől azzal, hogy az indiai legyek emberré válva motoros Várkonyi embereket nem lehet teremteni állandó túlélőivel a világegyetem felszámolóiként Ili Búcsné homlokának jelével a Katiként vándorló Vénuszként engem forgató Vatikáni hatalom által mindenkivel szépnek láttató kísérettel ide kivégzésem után, válltörés jelentkezésével Turcsányi Gyuláné már 1971-es összeállításakor a miskolci Bertalan utcának a Vatikáni hatalmat létrehozó Ufó népével a világűrnek, amelyik megtámadta az amerikai istennőket,ezért a vállamat jogosan eltörték, mert én voltam a hibás, hogy Turcsányi Gyuláné ilyen hatalommal bír,hogy megtámadta az amerikai istennőket, ahol földrengéssel végeztek ezelőtt 130 évvel közösen Atlantiszi kor után az egész amerikai már teremtett világával a Vatikáni erejével Derláné állandó bárány sorsát, feszületét rajtam jungista Melionnal napbaöltözött asszonya iderendezésével Bodor pusztító mellé, amelyik ufóival megölte a napbaöltözött asszonyt egykori Máriaként. Már mentek is a Mária hívők, sőt Ili háromágú homlokával megjelölve Illés által megsebesítve Vénusz támadásakor, feltették a barakkos Orbán Viktort Miskolccal, hogy általa került kivégzésre azóta, amióta Ili vándorol homlokjelével Illésnek az egész emberiség Turcsányi Gyuláné Vatikáni hatalmat adója által ufójának az űrnek azzal a szándékkal, mert ide lett téve, hogy elpusztítsa, megsemmisítse, meggyalázza, iszonyatos sorozatokban pókokkal, legyekkel, állatokkal, csúszó-mászokkal, döglegyekkel, nemi csapásaival Balla Beával népes cigány pináival a nemi kivégzőknek a velük járó Oláh Ibolya Magyarország jövőjének dalát éneklő Nagy Feró genyójával a miskolci Kata kocsmai összes kommunistájával a világnak a hozzájuk rendelt Putyin Vénuszt áldozó orosznak mondott felszabadító hadsereg teljes beállításával a Bertalan utcába névlista miatt, Simon Ilona Végh Antal Ilona tanárnő főszerpelője helyett az Árpád utcán visszament időben Oroszország előtti időre, a férjnek hozott kurvázásom, hogy felmentem Pestre kurválkodni Szajkó Katalin helyett, amelyik Tátrai Marival meztelenül táncolt Weiser fuvaros Libiát képviselő zsdójának az asztalán. Ezért is engem támadtak meg kurvázásommal, mert Szajkó Katalin így került férhez adásra Medvéhez idettetten az összes állatnévvel, amiket születésem óta kitermelnek színésznek, mint Madarast, a többi iszonyatát a Sátánnak, Koncz Gábor kezdetével a Katikának Vénusz áldozóként románai emberek gyilkosaként folytatva a sort a Gáborokkal, Szabó Gábor halál beállításával az utcába, folyamatosan történő támadásommal azok helyett a beállított névtárai helyett a fő világgyilkosoknak, amik kihasználták a férjüket. Azóta nemesednek, nem használják ki a férjüket, sőt Turcsányi Gyuláné Illést megtámadó erővel bíró Ufójaként berendezett nálam lévő születésemor a két utcai berendezés teljes egészével, már maga tölti a cigijét a genyóként idetett férjének, Miglécz Gabriella Katiként idetett Vénusz áldozó szintén nem használja ki Szabó Gábor halál férjét, mert engem támadtak meg közösen így ahogy vannak, születésem óta, ez normáis volt viág-Magyaroszágon, hogy az összes főszerepét Göncz Árpád egyetlen meghagyásával a könyek megírói közül döglégy kíséret mellett mindig a gönci biblia végett feltételezés szerint, amivel kezdtek folytatták Szabó István sötétkapus dögjei helyetti kivégzésemet a világ-könyvtárával a kimentett Visnyei László egyetemi tanárnak már aggként Vénusz gyalázó, csonkító iszonyataként az első ember meggyalázása óta velük együtt járó patológiának, amit tanárnak tettek meg az egyetemen az összes állatával együtt az emberiség felszámolóinak az egész világon.
A Gáborok Katikaként Ilivel megjelölt háromágú jelével Illésnek, mikor Vénuszt megtámadta, azóta gyilkolnak közösen Derláné állandó bárány vatikáni erővel felruházott szörnyével a Hunnia börtönnek, amióta engem forgattak a világ felett. Medve Marinna Katikaként kimentett leszbiként szőkeként kiválasztott Vénusz áldozással, Motsilnik Katalin kimentett Vénusz áldozással az összes Katalinjával a világnak, ahol csak én voltam egyedül Katalin azóta, amióta ili elindult vándorolni Katikaként a Gáborokkal. Orbán Viktor Ili Katikaként vándorló homlokjelével Illésnek indiai légyként felállva rendszerváltásnak nevezett idehozatalomkor Dévényi Erzsébet sorsát rajtam végrehajtók Benedek utca 17 szám alatti egri csillag gyalázói, mészárosai közé, Hunnia börtön Süveges margaréta szájával Törőcsik Marival Sztálin kor óta kommunizmust játszó Hunnia börtön teljes egészével lin cseppjeivel a világnak Katalin névből létrehozva együtt az egykori pojáca teremtő népét meggyalázó, mészároló seregével Bencsik néven idetett csik nevűjeivel a világnak Vénusz áldozásból születésemkor nálunk lévőknek beállítva őket Frei Tamás megsebesültjével a pojáca népének gyilkosaiként a bal vállán,ezért jogosan az én bal vállamat tönkre tették 1975-re.
A rajtam végrehajtott Simon Ilona összes Simonjával Sátán bibliájának azzal a kezdettel, hogy engem nem szerethet senki, mert aki szeret, azt kivégzik, mint ahogyan ezt teszi a már Végh Antallal kezdett pusztai helyszínek bejárásával Katalin könyv szerint, valamennyi falu, tanya kitermelésével Somakor már eszméletlenné téve engem a Rózsakeresztes rendje által egykori Angliának együtt a sátánnal, Hunnia börtönnel, Derlánéval összes vatikáni hatalommal bíróval, Kolcza Marival, aki nem akart sztriptiz táncos lenni a Bestia által üzemeltett kör alakú színpadon, ahol kezdődött volna a Talmudos Darnyi Tamás által megtámadott bal szemem Szelep Időjelek állandó megadója miatt, mert tompalátónak hozta létre Bródy JÁnos zöld tollas teremtője Derlánénak Vatikáni hatalommal, ezért már születésem óta skizopren vagyok Szelep helyett, mert az összes Rima Jeruzsálemes csapás nálunk volt születésemkor, a Katalin könyvbe tett saját egészségügyük által jogosan gyógyított feltételezés szerint értelmiséggé lett karcsai Asszony Edit tompalátó Katikaként idetett állandó berendezése ili vándorlása óta a tompalátásomnak, amivel kezdeni akartak így ahogy vannak közösen a kurvázással együtt, azzal az ózdi Kelet néven iderendelt lírai karámjával 1983-as két utca összeállításakor tanítóvá tett analfabéta Cseh Károly és felesége, mindegyik analfabétája mellett Ménesinek az ózdi cigánytelepről üzengetnek ezer éve egy általuk meggyalázott, kivégzett, szörnyű véggel felszámolt orosz természeti erőnek, hogy olyat kottáznak az égre, amit többé nem mos le a hó, engem téve hosszabbításnak, hogy újítsanak a gyilkosaink, nyomorban, velem fizettetve meg mindent állati körülmények között nemesedve, értelmiséggé válva, szándékos volt Szelep Szabó Roland mohamed meggyalázója sorsát és végzetét rajtam végrehajtani kancsal Isaora kezdetével Kolcza Mária állandó szappantisztító sorozattal népeket értelmiség legyőzése közben a megjelölt helyszíneknek elektromos nekem írt fórumos hozzászólói szerint a Borsod Online nyíregyházi Árvay Róza gonosznak mondott zsidóival berendezett városnak, hogy összegerjedtek az elektródák a fejemben 2001-ben, de ekkor sem senki semmit, mikor látták, hogy a bermuda népe hatalmas erejével megfogott engem Müller Péter Sziámival, sorolva az értelmiség legyőzők neveit folyamatosan bombázva a fejemet kimentette őket a városból. Tehát a Bródy által zöld tollal létrehozott, megalkodott Szelep sorsával kezdődött a brazil Vénusz áldzásból emelkedő talmudja által Voit Áginak az összes Ágijával a világnak engem kurvának nevezve maguk helyett kezdték az összes gyilkos sorsát, szerepét, könyvét, végzetét, feszületét Rózsái helyett a sátánnak, engem kurvázva és sátánozva, Varga József állandó gyalázója mellett a sátánnak, ami velük vándorol jövőre készülve engem várt a Bródy szöveggyűjteménnyel rendszerváltáskor, azzal, hogy végeztek közösen így Kilián Vatikáni Derláné bárány erejével a Beatessel kezdett zenei fesztiválos tagokkal az egész világon. Kilián Derláné bárány állandó szereplő erejével a börtönnek Varga József vasfüggöny felemelőjével együtt Bodor Ágnes mérgezésével hatalmas erejével a pókjnainak beszedette velem a gyógyszereit Gyuszinak, mint utolsó brazil angyalnak, Kemadrint, száz darabot, amit anyám adott át nekem, hogy váltsam ki Miskolcon, nem értettem, miért írta Bohács fel neki a gyógyszer, meg nem tudtam gondolkozni Müller Péter Sziámi hatalmas döglégy erejével cipelve, hogy hogyan juttatom vissza a gyógyszert. Mivel nem mertem kimenni a lakásból Porácsné Dóra drótgyári cigányainak zaklatása miatt, hogy mire vágok fel, amivel kezdtek Novákék a Keresztesi pusztítóval a Révész utcai összeállításakor az emberiség felszámolónak névtárával, hogy mire vágok fel, s már itt legyőzött a sátán, Derláné, Hitler népe, Hunnia börtön, együtt az összes nálunk lévő két utcai berendezés kísérete születésemkor Szelep helyetti iszonyatos kivégzések, gyalázások sorozatában halottként is cipelve, kínozva éjjel-nappal, gyalázva Balla Bea és az összes cigány kivégző nemi csapás helyett Bodorné kurvázásommal kezdett pusztítójával az Iker toronynak a romániai adventista Tóth néven idetett 130 évvel ezelőtt Miskolc világgyalázói bevonulásakor az akkkor emberek és teremtett népek iszonyatos meggyalázásával, kivégzésével kezdték elölről Tóth neveken mindenütt felvéve a Kohut nevet is Szlovákiában, pszichiáterként, parabrutális Horn Gyula szarvával a vasnépnek adventi sorozatból felállt, amit Andy Vajna Ágneseivel, mint kurváival engem kurvázva születésemkor az összes Ágnese a világnak, tudván, hogy ki vagyok az összes Rákóczi téri kurvája helyett magyar néven a világon meggyalázták tudtukkal, hogy anyám Benkő angyal kurvázva őt folyamatosan 81 éve Ménesiék által kísérve egyik gyilkosától a másikig, gyerek szinten megrekedt hangjával, gondolkozás nélkül folyamatosan támadva a Rákóczi téri szőkék és jeruzsálemi legyek miatt, mint Gábor Zsazsa miatt, amin szórakozott az egész világ, hogy Friderikusz Rákóczi téri egyik hosszabbító légy emberként bemutatja a főszereplőit hatalmas vagyonával azóta, amióta engem gyomlálni küldtek Ménesiék a virágkertészetbe, ahol elment a hangom, mert Ferenczyék a Rákóczi teréről Újhelynek és Friderikusz Sándor elveszi az Istennők hangjait.

A Révész utcai 1983-as beállításkor a miskolci Bertalan utcához már végleges megsemmisítésem célja a végett Turcsányiné Vatikáni erőt földöntúli hatalommal engem a világ felett forgató első Liptai Klaudia Bertalan utcához rendelt asszisztenső beállítása óta készülnek a jövőjére Miskolcnak tort ülve, hogy ők voltak az első embergyalázók a két utcai berendezés teljes egészével, hogy megölték Benkő Lajos általuk iszonyatosan mai napig Bodorné Ágnesei, mint kurvák által nemi szervét gyalázva, Benkő Dániel népével összeroncsolt testtel fekszik Patakon tudtukkal, hogy az utolsó előtti magyar egykori angyal, kezdték születésemkor az álmosfüzetek szerint rajtam, amit nem értettem Kiliánnal, hogy én vagyok Benkő Lajos lánya már folytatásban, mert születésemkor Bodrogi Gyulával és Ágival, Mészáros Ágival a Rákóczi térről, elörlől kezdték Benkő Lajos angyal iszonyatos fertelemmel, gyalázásával mai napig sorsát, kivégző sorozatát Miskolc teljes egészének csapásának bevetésével a három Bíróval berendezett lépcsőházban rajtam végrehajtották. Az ínyevő iszonyata Gór Nagy Máriának, amit Ilés doktorékkal börtöntől kitetten elmondva nekem a mondatát, hogy összeverekedett egy asszonykával, amit nem értettem a börtön szándékosan Kiliáni Vatikáni erővel hozta Újhelybe, hogy elsorvassza a belső részeimet, ugyanúgy, ahogyan eddig végeztek minden szenttel, angyallal, istennővel, tökéletessel emberekkel együtt.

Anyámat naponta mérgezték kiskoromban Ménesiék a kiliáni börtönnel, apát hatalmas erővel cipelték minden kurvája helyett a médiába vitt Rákóczi térnek, idegrendszerét, amit hagytak belőle Bodor Ágnes állat állandóan fejébe nyúlva rángatta, ahogyan velem tette, amkor Sági Ilona II-es idegére juttatott saját kórházába, ahol a Vénusz áldozók voltak berendezve, hogy én már mindent kibírok kezdték folytatásban egész Kiliánnal a rózsakeresztes rendi fekete angyalok támadásával, amit Cseh megírt, ezért bezúzták a Rákóczi térrel a megjelent írásokat a világ összes történelmével és korával együtt, amit rajtam születésem óta végrehajtottak a Vörös Oroszlános ezer éves gyilkosok sorsként összes zsidójával a világnak.

Az összes Ildikó és Erika kurvájuk végzetét rajtunk végrehajtották a három lépcsőházával az állatoknak összes Ágnesával Andy Vajna vasbékának, vele párzó miskolci Hunnia börtön vatikáni erejével Derlánénak, kimentett Ágneseivel, amik helyett engem kurvának neveztek szültétésemkor tudván, hogy ki vagyok, Turcsányiné összepárosításítása a genyóként beállított már végrendelkező cukros, érszűkületes, alkoholizmusáról Müller Péter Sziámi tatárdombi Iker torony Bodor pusztíó Braun Hitler házában csörömpöltetve az üvegeket éjjelent itt ismétve naponta, hogy miatta támadott meg Müller folytatták három lépcsőházával Bíró fiának közösen a gyalázatukat, amit már az egész világ látott, tor ünnepe közben Ménesi ózdi cigánytelepének, amivel üzengetnek Csernobilkor is az orosz egykori teremtőnek ezer éve, hogy olyat kottáznak az égre, amit nem mos le többé a hó. A Vatikáni hatalmat Derláné állandó báránynak átadó, sátánt és Talmudot létrehozó Turcsányi Gyuláné válltörött ufó kíséretében hajtotta mindezt az iszonyatot a Révész utcaiakkal és a Bíró teljes miskolci berendezésével végre többezer éve kezdett iszonyatos kivégzéssel, örökkétartó gyalázásával Ménesinek, összes Ágnese csapási által az engem kurvánk nevezőnek, az összes sántájával együtt a Vénuszt támadóknak lábam megrántásával születésem után. Az összes értelmiség legyőző helyszín Bodor Ágnesé volt az egész világon Müller Péter pszichiáter népével, mint elektródákkal a fejben, ez volt G. Maczó Ágnes, magyar kislánynak engem beöltöztető Ménesivel anyám állandó támadása közben saját G. Maczó Ágnesük helyett valamennyi ruhájával a kurvájuknak, amibe beöltöztettek Ómasztáné és Lénártné Humana kurváinak iszonyatát rajtam végrehajtó teljes miskolci berendezéssel a Kiss Tábornok utca teljes egészével tudván, hogy ki vagyok hajtották végre Kobold Tamás népével, két felesége népével, Tóth Asztalos Ildikó kurvájával Bodornénak, Halász Rózsa Rózsafalvi alkoholista helyetti feszületre tételemmel. A űrből mindezt végig néző Turcsányiné Vénuszt megtámadó sántáival Ómasztáné kurváival Lénártné Jucikával mint saját kurváikkal nem véletlenül lett beállítva genyójával a világűr földöntúli hatalmának, amivel együtt járják a földet, engem forgattak a világ felett.

Leírhatatlan, amit Bodor Iker tornyos pusztító Bodorné Ágnes összes kurvájával a világnak, Horn szarvas parabékáival a Vatikáni kiliáni börtönével Derláné deformálója bevetésével ellenünk folyamatosn minden torz és csúnya helyetti támadással. Így állította fel Turcsányi Gyuláné Ili homlokával az Illés által megsebesített szörny Derlánénak adott erejét folyton körben járva a világon, gyilkolva, gyalázva, csonkítva,maguk helyett támadva genyó és ufó vatikáni erőt létrehozó párosítás mutatja a földöntűli hatalom világon végrehajtott iszonyatát, hogy mindez a gyalázata a gennyes nemi szervűek bevetésével az egész világ ellen szándékos volt Hunnia Derláné bárány hatalmas hipnózisos erejével, Balla Bea, Csisztu Zsuzsa nemi gyalázói Ménesi ózdi cigánytelepének az összes cigány nemi gyalázójával a világnak, Kőrössy Katalin tüzelő szerves szukájával Ménesinek, amiért Mülter Péter Sziámi engem támadott meg a Tatárdombon Bodor Ágnes pókjával az összes nemi csapása helyett a népüknek kurvázásommal születésemkor, Törökország teljes egészével, együtt támadtak rám az Egri Csillagok végrehajtás végett leforrázva Bettit a Kiss Tábornok utcai Ómasztáné kurvájuk helyett, mint az Egri csillagok főszereplője helyett, idettett Babitsy Íriszével kezdték a médiájukkal a korszakokat, világokat szándékos beállításával a családnak Kohut és Benkő néven általuk ismert egykori teremtési történettel emberekkel, csillagokkal, Istennőkkel, Babitsy Andrea ózdi cigánytelepével Babíts már amúgy is iszonyatos ütlegek, pofonok között átírt Írisz filmbe arcomat beállító médiájukkal itt álltak meg, ekkor támadott egyszerre Müller Péter romániai elmeosztálya Írisz néven. Szabó István világ-könyvtár tulajdonos sötétkapus dögjeivel, Lázár egész Miskolc városa jeruzsálemi prostituáltjaival Vénuszt áldoztak maguk helyett készülve a születésemre, ekkor támadott meg Bodor Ágnes átszúrva a szívemet Szabó lyukas szíve miatt. A lányom mohamedként általuk hozott Vörös Oroszlán ezer éves kommunista korainak végrehajtása közben rajtam a főszereplőik, mint Sátán népe helyett tudván, hogy ki vagyok a nagyobbik lányom vezettetve, ahogyan Eszmeraldát még meglévő arcommal bemutatták Erős Antónia újhelyi halott helyetti beállításommal Mexikó teljes egésze vonul, akik megtámadták a csillagmedvét az égen. Szándékos volt várva Ili végére háromágú jelével az Illés által okozott sebének általuk Orbán Viktor indiai léggyel beállított rendszerváltást megrendező saját taxisaival a Hunnia börtönnek tudván, hogy ki vagyok jött ili a háromágú jelével Orbánnak válltörésemkor, ami Turcsányiné miatt történt, akinek az ufó népe genyó összeállítással meggyalázta, felszámolta az egész világmindenséget. Az egész Dalllas idetartozik, ahogyan mondta nekem a nem tudom, hogy megmaradt amerikai média egyik tagja, nem tudtam, hogy miért, azt hitték, hogy Eszmeralda vagyok. Andó Marianna összes Mariannájával a világnak nemesekkel együtt a sajátjuk, így tették be az arcomat Kositzky István mellé a filmsorozatokba, hog Andó Marianna kivégzőgép helyett engem áldoznak Vénuszként.

Derláné bárány Turcsányi genyó nemi szerves gyalázóival égi hatalmával az összes amerikai istennőt, embereket, angyalokat, afrikai embereket megyalázó, ugyanígy kivégző,a megmaradtakat éhen tartva csontvázként hagyják szaporodni mutogatva a világnak, hogy éhen halatták az egykori általuk meggyalázott angyalokkal őrzött afrikai négerként létrehozott embereket.Szelep Szabó Roland tompalátása miatti támadásom kancsal Isaora média által kezdett leplezés lett volna, hogy a II-es elmeosztálya Miskolnak születésem óta engem gyilkol teljes egészével a Müllerék tett elmebetegnek orvossá téve őket, hogy engem Vénuszként szándékosan tökéletességem miatt megsemmisítsenek.

A Bertalan utca három lépcsőháza, ahol lakom visszajött 81 éve, amikkel Kupai dadogós libalábú mészárosával jelenlegi elmeosztálynak és Mezőkesd teljes lakosságának, az átcserélt városaival a Farkasaival Müllereknek állandóan többezer éve együtt mészároló, gyalázó saját médiával, valamennyi nemi csapás szőkéivel a világnak Kovács Erzsi, Balla családok megléte óta , az ózdi Müller Péter Sziámi 81 éve visszajött kivégzőjével a velük mindig járó gyilkológépnek, Voit Ági Talmudosainak, mint náci hHtler népének, Fábry egykori római egyház ellen létrehozott teljes népével Török Erzsébet leninvárosi spanyol hazugsággal Spanyolnáha teljes egészével, csapásaikkal, Gyarmathyakkal, meg amik felvonultak a médiában Nagy Feró genyó klezdetével a Kata kocsmai kommunistákhoz téve földöntúli Vatikáni hatalom Derláné báránnyal együtt Sátoraljaújhely teljes egésze Lidia, a Jóság család meggyalázva Mezei motorosával Várkonyinak, a temető brigádjával Szenes iván szenes cigányainak, amiért megtámadtak Müllerékkel, mert horkolt az állat, ezt kiadta a ZIZI Magazin, fulladással bevittek Bodor pusztító Iker tornyos általuk berendezett város, teljes Ausztria gyógyszereseivel a nemeseknek,férjhez adásommal Dudás Ica összes Dudásával a világnak Ardó Zsigmond II-es elmeosztály csapásához az idehozott Begala család diófa asztalával,hogy ismételjék és végrehajtsák rajtam születésesem óta megállás nélkül Benkő Dániel kezdetével Szegediékkel Újhelybőll a városok átcserélése melllett Baratta Egon halálnép nemesei által létrehozott Müller Péterrel halál szellemvilággal járó iszonyatokra, a vízöntő ortodox nemesek röbbezer éves állandó mérgezőivel Nagy Karola Hunyadi nemes állandó bevetésével mimózaként, Adamek Gábor kivételével Koncz Gábor Ménesi ózdi cigány nácijával, valamennyi nácijával a világnak Derláné állandóan velük mészároló bolt és közlekedési fóbiámmal Ménesi ózdi halálmágusai által végrehajtva rajtam az összes értelmiség legyőzőjével a világnak, kis fehér kutyásaival Miskolcnak, amikkel a karcsai Szabó Istvánnal egykor megrendezték Sátán előtti emberek által lakott ismeretlen világban örményeivel a jelenlegi Humana japánjaival, zsidóival,Kína teljes egészével, lúdláb és valamennyi defomáricójával a velük járó Naggyörgy Erzsébetnek szétlapított lábaimmal folytatva a sort, amit 21 éve elkezdtek a Révész utcai teljes névlistával, Somlyai kivételével az összes pszichiáterével a világnak, valamennyi Vatikáni erővel bíró égi hatalommal engem a világ felett forgató rám váró Ilivel megjelölt homlokjelével Orbánnak, valamennyi volt rendőrjével Papp Tibor kivételével, összes orvosával az országnak Baloghok berendezésével, az egész ország lezárásával saját rendőrséggel, elmebeteg orvosokkal, szőke nemi csapásaival Vaszilynak,Túzkő Juditnak, Imre börtön bűnözőknek, valamennyi mészárosának a világnak többezer éve, II-es világháború Vatikáni Ózd visszajötte óta végig együtt megrendezve a lengyelek, németek általuk ismert Magas-hegyi náci kilátó általuk megengedetten létrehozott akkor hét hegynek megfelelő már szív nélküli teremtett népek megsemmisítése náci néven minket Újhelybe állati körülmények közé vivő Hitler népével, valamennyi Vargájával,Rózsájával a világnak, valamennyi hívőjével az elmebetegeinek mint Horváth Zsuzsával férjével Gradlerrel együtt a Sátán népéből, mivel Sátoraljaújhely teljes lakossága az ismeretlen világában Keletnek emberekkel egykor együtt mészárolt Müller Péterekkel,így kezdte Gyuszin a kommunikációs bénítást Kupai dadogós libalábú miatti torzulása miatt a kivégzőgépeknek, Esztergályos Ceciliával beállított Familia KFT bemutatásával együtt,hogy a gyári munkások, fonónők kitermelésével folyton támadva teljes egészével Újhelynek anyámat, onnan elvitt kivégzőivel a világ minden részének, Józsefvárossal minket kézi mosáson tartójával Hornyák Ildikó szőke légynek férjével Bodnárral a Hunnia börtönből, valamennyi Vörös Oroszlános kommunista kort rajtam végrehajtó Hogya a íMária Sátán népeinek teljes egészével a világnak, az ismeretlen emberekkel lakott Keletet iszonyatosan végezték, Hogy a Mária, Hogy az Éve nevek alapján, kiárultak az embereket, Niczky Géza és Ledniczky Zsolt 130 éves apokalipszist rajtam végrehajtó saját médiájukkal, Uniós központ létrehozásával Müllerékkel Német hidegkék szemű bátyám szívének kioltójával, a velük többezer éve mészároló és gyalázó legyeivel a a barakkosoknak, alkoholistáknak, füveseknek, utcanépnek, amikkel megrendezték a tik sem vagytok magyarok általi támadásom óta a trianon ismétlésével, amit Ózd hajtott végre a törökökkel, Mohamed népével, amik beöltöztek Mohamed ismeretlen világból hozott jelmezekbe, Hofi Géza kivételével az összes humoristával tettjével teljes Magyarországnak, amit Miskolc átcserélt az iszonyatosan lemészárolt teljes lakosságával Miskolci névtár alapján újra rendezett kivégzőivel a világnak, Székesfehérvár teljes egészével a megváltó Jézusokkal, Rózsa feszületesükkel Vatikánjukkal együtt, Babits Mihály kezdetével újra indult korszakok Német-Benkő beállításával 130 éve teljes személyzetével az akkori médiának állandóan velük járó Babitsy Andreának Írisz felfoghatalan gyalázatával, Gábor Zsazsa szőke légy óta Friderikusz által és Ferenczy újhely Rákóczi terével engem 13 évesen munkába kóldő kommunikációs bénítóival a világrészeknek, Valamennyi Kecskésével, amelyikkkel mindig újra kezdik a nagy-Pán népének összeállítását, be is vetik, ez van Vénusz áldozással a német központjukban, Soros György Miskolc teljes egészének bevetésével Papp Tibor orrpolipja folytatásával saját betegségeikkel támadva nagymamámat Müllerékkel, a szeretet elvételével születésemkor Simon Éva velük járó Sátán népével, az összes Kis Ferencével a világnak vörös kommunizmust játszani, idetett karcsai két tévéjével a saját népüknek valamennyi futbalista beállításával Magyarországnak, Sóósok állandóan velük mészároló Herman Ottó vatikáni erejével Ázsiából jöttek vissza, így rendezték be az Ázsia központot saját kínai Rákóczi térrel,valamennyi Friderikusz Műsorban a saját Magyarországuknak bemutatott csillag áldozóival a világnak, Gábor Zsazsa szőke légy általi támadásával anyám fejének, majd nekem összetéve a két utcát, valamennyi Erikájával és Ildikójával a világnak,amikkel együtt mészárolnak, Nagybozsóki kivételével az összes hullaboncolónak, valamennyi temetőt üzemeltetővel, saját Orbán Viktor megjelölt homlokjeles beállításával Vénuszt a világ felett forgató Turcsányiné ufó genyő nemi szerves iszonyatos mészárosaival a világnak Gór Nagy Mária összes börtönbűnözőjével, valamennyi nemi csapással, amikkel kezdtek nemi gyalázást papoknak, vallási vezetőknek, tanároknak, minden fontos hivatal berendezésével az egész földön saját fényevő megrendezésével emberré nemesítésével kelet teljes egészével együtt minket mindenféle étel nélkül hagva vitték a saját velük együtt mészároló barakkos kezdetével Barakk Obama szigeti népének, valamennyi politikusával a világnak többezer éve istennők gyalázásából állítva őket kivégzőkként, az összes baktérium fegyverével a világnak Koszpter Judit Bakosné Holnap Magazin teljes egészével, a szerkesztőkkel, Deák illuztrációs rajzolóval, az összes Deákjával a világnak, halak szülöttekkel, idetett Katika nevűekkel készülve a születésemre saját médiájukkal, amit Müllerékkel rendeztek be kezdve kurvázásommal Liptaival első démon által meggyalázott ember sorsának végrehajtásával a sántáival a megmaradt világnak, Bornemissza Attilával, Ihász anyjával megrendezett autós utazás idején volt férjemmel, akik ők hoztak létre gyilkológépként születésem előtt már általuk támadásunkkal kitermelt Ardóival a világnak, papagájos berendezésével egykori Ausztrália meggyalázóinak, lemészárlóinak, előtte lakó embereknek csillagokkal együtt iszonyatos kivégzésével a motorosaival Orbán indiai legyeinek az egész világon, Áder János Tóth ózdi fekete mágusaival átcserélt Szlovákiával Kohut nevekkel, az első zsidó által felvett Kohut név óta, valamennyi betegével a világnak, amikkel a tökéletes emberek, égi csillagok, Istennők iszonyatos mészárlását,kivégzését végrehajtották, mióta megvannak, 81 éve tartó hosszabbításnak ismételve folyamatosan a Benkő csillagok általuk hozott iszonyatos gyalázással történő teljes Miskolc bevetésével történő kivégzését elevenen elrohasztva Újhely teljes egészével, Páhi Bandi és tökösnek vezetett pácini berendezéssel, Bodrogköz teljes egészével Hegyközzel együtt valamennyi Katalinjával a világnak a szegediekkel együtt Kátya Portörő Vémusz áldozónak Takács Sárközy Révész utcai Vénusz áldozónak Bicske irodalmi központ jövő irodalmi népe kitermelésével Vénusz áldozással Róka, Karácsonyi nevekkel ismételt karácsonyfájával az általuk megölt jeleivel az egykori népeknek, amit Szabó István kis fehér kutyás idetett Noé bárkás emberek világát Noé bárka nevezett teljes Kiliánnal, amerikai egyházakkal, melyek beáztak, Paduchnával az egykori Lengyelországnak Lengyel név beállításával ismételnek folyamatosan angyalok, istennők gyalázatából létrehozott országokat, folyamatosan legyilkolva őket, újra teremtésükkel halál világgá folytatták a Farkasokkal és Müllerékkel, a Holnap Magazin létrehozásával az általuk kitermelt Bakos József ananfabéta arca miatt Betti deformálásával Derlánéék által, Brigittával együtt, Rózsa Judit Sátán népe cigányaival megjelölt vállával Brigittának szüléskor, mindig lezárt szülészet berendezésével saját virus csapásaikkal, Megadjáné Anna folytatásával az Annák Katikaként történő Vénusz áldozóival a világnak, Kántor János általi anyám meggalázásával folytatva a sort a saját cigányuk helyére költöztetve minden termékenységinek mondott halál népével az egykor Maya és többi általuk lemászárolt teljes világ helyetti támadásunkkal, a velük járó Vörös Oroszlán ezer éves gyilkosaival,az ablakon kiszállóinak a Kállaiaknak, Hrabovszkyékkal, az összes ádám csutkásukkal Bakos Józseffel együtt, mint akivel együtt járnak mindig szőrős családja folyamatosan történő kitermelésével, férjhez adásával saját sajtos Hámori Ildikójukkal és Pécsivel újra kezdett Vénusz mészárosival Jókai Mórjukkal, valamennyi gyarmatosítójával a világnak indiai cigányteleppel átcserélt országokkal iszonyatos kivégzésük, meggyalázásuk mellett saját Putyin Vénuszt áldozó általuk létrehozott ufójával Turcsányinénak gennyes nemi szervével a genyónak, mint állandó nemi felszabadító hadseregnek, állandó politika mellett az egykori általuk lemészárolt világrészek történelmének ismétlésével angyalok, istennők gyalázásával kitermelve őket gyilkológépnek mióta együtt járnak a Révész utcára tett összes kivégzőjével a világnak, 81 éve hosszabbítanak Farkas Viola összes Farkasával a világnak, míg folyamatosan gyilkoltak, mészároltak, gyaláztak, kivégeztek minden értelmes lényt a világon, valamennyi általuk folyamatosan tönkre tett, bemocskolt újhelyi kezdetével visszajövetelüknek az embereknél iszonyatos nyomorban hagyva őket szenvedtetve, elválasztva egymástól valamennyi egykori Sátán bilbia főszereplőjével Jakab kiliáni kezdetével Kilián teljes egészével, minden bibliai szereplő helyetti sorsuk, tettük, gyilkosságuk embereken, csillagokon, istennőkön való végrehajtásával Vas nevekkel kezdett Spanyolnátha bevetésével Vass Tibor és Cseh Károly aranyeső ózdi cigánytelep fekete mágusa által, Bagi és Nacsa beállításával, hogy az újhelyi támadásukkor rendőrség sorsát végrehajtva rajtam az egész ország résztvevésel Patakyakkal, Ágnessel kurvájuk sorsát és könyvét végrehajtva Vénuszon, Mátéival a világnak, mint egykori nyanyákkal, ahogyan megcsonkítottak teljes amerikai színészi gárdájukkal pszichografológia halálnépként Brigitte Bardot fogainak beálltásával vénuszi fogakra, miatta való csonkítással odavitt utolsó magyarjuk beállításával a nadrágomnak fehér-zöld színben, hogy együtt járnak, az összes Papjával a világnak, mint állandó pszichografológia pán-európai unió létrehozásával Kecsekéseikkel, Katalinjaikkal, mártirrá nyilvánításukkal Pap mniszter erőszakos halála folytatásával az általam résztvett szereplőknek, akit lemészárolt a pusztítója a Csermiszeknek, mert meggyalázták anyámat tudván, hogy utolsó Benkő csillag, a rózsakeresztes rendjjével a szörnyével Angliának, mint Vörös Oroszlános kommunizmus összes zsidójával történő Vénuszt áldozóiknak Árpád utcán saját gyilkosságuk Kupai festményével a bátyám és az én lefestésemmel, középre helyezett zöld liba libalábas Kupaiék kivégzését velünk kezdve el Istvánnal és velem, testvérpárra volt szükségük, a liba iszonyatos kommunikációs gyalázattal történő lemészárolása egykori emberek, csillagok lakta országnak, Elekékkel és Szabó László állandó mészárosaival, összes Mészáros nevűjével a világnak, Szabóikkal, Jeneiné Szabó Erzsébet saját leszbijükkel, Bodor Pók általi Ménesi fekete mágiájával megrontott két karommal egész Kiliáni és Hunnia Vatikán közreműködésével Derlánéval, Simon Évával, Kolcza Máriával kezdték elölről öszeállítva a két utcát a kivégzésüket Benkő Lajoson, anyám összes betegségével Tircs Máriának, magas vérnyomása bemutatásával Esztergályosnak, mint anyám születési kezdetének iker párokkal berendezettjeivel a világon Vénuszt várókkal Bodor Iker tornyos pusztítóval várakozva megszületésemre, Ízisz Jézusként hoztak magukkal születésem óta, valamennyi általuk hozott távol-keleti pusztító helyetti megáldozásommal az összes berendezett két utcai névtárával a világnak, amikkel együtt mészároltak a világ kezdete óta, Malek amerikai teremtővel együtt gyilkolva az emberiséget hatalmas állataként Mülleréknek, elégetésével a világ-könyvtár megíróinak varjú névhez érve megrendezett világ-könyvtár folyamatos végrehajtásával, az újheliyi állandó Várkonyi velük embereket gyalázó mondatával első pillanatától kivégzésüknek az egykori tökéletesek ugyanígy történő általuk érthetetlen, nem ismert csúnya, torz, rossz, hazugság, irigység, minden bevetésével, ami ismeretlen a tökéletesenek, Gyuszi egyetlen gyalázója beálltásával Bodor pók által a saját gyilkosával Kósa Emesének, akit egykori brazil emberek iszonyatos meggyalázásával együtt Godzsák Ildikó és Sátán állandó szocialista iskola berendezésével járva a világot dr. Szmisz és asszisztensnője, Margit, Posta Gusztáv Sátán népe, tudván, hogy ki vagyok megalázásával Bodor pók és Ménesi, Müllerékkkel történő Betti állandó támadásával születése óta, az angol rózsakeresztes rend szörnével, amit Turcsányiné Ufó néven nevezett vatikáni földöntúli hatalmat genyó néven kezdve a világ iszonyatos mészárlását, saját népükként a Vörös Oroszlánból, amit létrehoztak ezer éves gyilkosokként, japán gésáival Zoltán Erikának Urbán Tibor beállításával az iszonyatnak Bródyékkal együtt, hogy tudják, kit mészárolnak a nemi csapásaik helyett, mint Zoltán Erika helyett engem hoztak születésem óta Bodor pusztító hálójában Ízisz-Jézus néven Vass Tiborékkal, egész Felsőzsolcával, selyemréti buzijaival a lakás felújítóknak, saját ügyvédekkel, bírókkal, teljes berendezésével a világrészeknek, Mezei Istán első motoros túlélőjével az első általuk végrehajtott iszonyatnak, saját Bacskai reformátusként beállított romániai ember gyilkosokkal, mint Kohutokat kihalató rokonsággal, Alföldi Róbert Vénusz áldozásból kitermel vasnép nemi perverze általi bemutatásával Kositczky Istán és Andó Marianna állandóan velük járó börtönökben nyaraló arc nélküli Ádám és Éva népével a világ kivégzőinek, minden bizonyíték elégetésével Varjú nevek beállításával újra kezdett világ-könyvtárával Szabó Istánnak és Lázárnak sötétkapus dögjeikkel, összes betegségével a világnak a velük gyilkoló autistáknak tökéletesek szívének elvételével, a Holnap Magazin megnyitásával saját kivégzőik nemesítésével az első gyilkosságuk óta istennők, angyalok rémséges kivégzésével, meggyalázával országok berendezésével halálnépként, a fogaim csonkításával Müller Péter Sziámi döglégy sátánistáival Tircs Mária kezdetével az angyal áldozásból létrehozott betegségekkel, azok betegsége miatti támadásommal, Turcsányi Gyula összes betegségét létrehozva nálam magas vérnyomásával Tircs Mária anyámból általuk létrehozott Esztergályos Cilike ismételt kezdetével magas vérnyomásával anyámnak, amíg a város kivonult Vénusz áldozóként szerte az országaikba, amit berendeztek, első Sátán népe létrehozása óta Ádám és Éva arc nélküli miatti angyalok sokkolásával saját elmeosztályukkal ugyanígy történő dadogós libalábú kommunikációs bénítás kezdetével Mülleréknek, az összes rokkantjával, betegével, sántájával, töröttjével, nemi betegségével, perverzével, utcanépével, mint csőcselékkel, cigány egykori népek szőkeként való létrehozásával magyar népként a hegedűsökkel együtt, akiket közösen legyilkoltak Vénusz áldozó száz tagú cigányzenekar részvételével, Mátékkal az összes boszorkány égető kort berendezőkkel,mindig gyilkolva az embereket, csillagokat, Istennőket,hipnózisba kellett tenni az egész város itt maradt Vénusz áldozóit, hogy ne gyilkoljanak tovább az idetett Ágnesével a szociális hálózatnak, mert ki akarta dobatni Bodor Ágnes pókkal saját szülészorvosaikkal a méhemet végleg maga helyett, Jakab Klára állandó támadásával tudtával, hogy ki vagyok fia, az angliai központban történő Gábor iszonyatuk beállításával, támadva engem, hogy beteg gyereke született, meg kicsinál engem, a saját elmeosztályára juttat, amit folyamatosan végrehajtottak Bagi Andrea kezdetével az újhelyi bőrgyógyászatnak, itt nálam befejezték égi ufó hatalmával Turcsányi Gyulánénak Ili háromjeles homlokának meglelölése meghozatalával Katiként az összes Katikájával a rám várakozóknak idetéve hozzájuk Erikákkal, Ildikókkal, Ágnesekkel. Brigitta megyalázásával saját csillagmedve népének Paviás Csaba Killiánba hozatalával újításaik közben elüldözve engem nyomorban, mert nem tudtam vállalni a tetőbeázásukra felvett kölcsön után újabb kölcsönt, így juttattak együtt ahogy vannak Bodor Puszító Iker házának egyikébe. Itt már véglegesre rendezkedtek be állandó építkezésével a világ összes háborúit berendező népekkel, mint Buri Ilonával, Zahuczky Katalin iszonyatával a fertelemnek, valamennyi barátjával Szelepnek,amit észrevettem általuk történő kíséretem mellett meséltetve a sátánistákkal, mint hangommal a sötétkapus dögként megszülettetett mohamed lánya saját gyilkos családjánáll világ-könyvtárukkal, minden fertelmükkel együtt engem kurvázva Lázár és saját jeruzsálmi teljes Miskolc lakossága helyett Szelep tompalátó II-es elme teljes egészével történő áldozásommal az elmebetegek helyett, saját szerepük, sorsuk, gyalázatuk végrehajtásával, tompalátásom kezdetével Szelep járták a világot, Szelepet másodszor vetették be ellenünk megadni az állandó Sátán bibliája világ végi időjeleket az itt élőkre, amiket kivégeztek. Szándékos volt a szemem megtámadása Szelep helyett, már akkor döntöttek iszonyatos kivégző sorozattal történő megsemmisítésemről, gyalázatomból emelt politikusokkal, betegségekkel.

A 81 éves hosszabbítás, mióta körben járnak Müllerékkel gyalázatukkal, mészárlásukkal teljes Miskolc részvételével, átcserélt Magyarország tudtával, hiszen együtt mészároltak minden tökéletesét a világnak, a jövőre készülő Holnap Magazinba folyamatosan lépő jelenleg Vénusz áldozóival Betti és Brigitta folytatásával mentek volna tovább. Az összes híve a világnak saját idetett Rózsafalvi néven van berendezve.

Gyarmathy Ica szirmabesenyői központ teljes egészével az elvittekkel együtt folyamatosan támadott minket Kalináné kurváinak Müller Péter Sziámi és Ménesi cigány nácijaival, most vonultak fel előttem az iszonyatos külsejű gyilkológépei, mint Ágnes méhemet kivetetni akaró velük együtt járó Gábor Katikaként idetett iszonyatos tort gyilkológép társa Ágnesnek, Pereces teljes egésze ilyen gyilkológépekből áll, amiket Müller Péter Sziámi vetett be mindig az öcsém, anyám és ellenem Benkő Lajos iszonyatos kivégzése, mai napig történő gyalázása óta a belőle, mint Benkő angyalból született összes gyermekként létrehozott nép a világban gyilkológép, nem tudni, ki ellen vetik be őket, mint ahogyan Lengyelország nagy része ilyen Lengyel néven idetéve, ők gyilkolták le az egykori embereket. Gyarmathy Ica elmondása szerint, mielőtt idejöttek 81 éve Müllerékkel kivégezni a szívvel rendelkezőket a Révész utca és Miskolc teljes egésze bevetésével, ezért vitte el innen folyamatosan a rajtam végrehajtott gyilkosságaik végrehajtása után a berendezett főszereplőket, feltétezés szerint Lázárral kezdtek. Az össze tíz emeletes bérház az álaluk folyamatosan járók általi egykori parasztként dolgozók szentek, csillagok, istennők, emberek gyalázatos kivégzőit jelentik Ildikóval, vörös hajú boltossal, ami sorsát Brigittán hajtották már végre az összes vörös hajúja miatti folyamtatosan történő támadásával Müller Péter Sziáminak. Gyarmathy Ica elmondta, hogy Szibériából jöttek ide, ahol tombolnak a havas elemek, ott berendeztek munkahelyeket, ugyanígy meggyalázva, felszámolva mindent, ami már teremtett lehetett üzenve az ózdi 666 központtal, hogy olyat kottáznak az égre, amit többé nem mos le a hó Ménesi Kopcsikkal kezdett három gyerekes Árpád utcán felvonulóival onnan jöttek Kupaiékkal együtt többezer évvel ezelőtt, ott is emberek éltek, csillagok felügyelete alatt. Ott ugyanez volt a vég, gyalázatos csonkításos kivégzés, mai napig gyalázhatják az örök életűeket, a hó az egyetlen ellenségük többezer éve, ami miatt ezeket a fertelmeket azóta folyamatosan az általuk berendezett országokkal, népekkel közösen végrehajtják, majd miután kivégeztek, meggyaláztak mindent berendezik a ,túlélő Rákóczi térnek Rákóczi kezdete óta, ami nagyon régen volt járnak így ahogy vannak csonkítva, kommunikációs csonkításokkal barakkos legyekkel, Farkasokkal az egész két utcai listájával a világ teremtőinek. Ők nem felügyelőnek vannak feltéve mindig, hanem tort ülni a szentek megáldozóival együtt, amit Benkő Lajos óta mindenki láttára műveltek az egész világon.

A Jánosait a Hunnia börtön elmének Müller Péter Sziámi nevezte el Vénusz áldozóként Katikának, hogy gyilkossá tegyék az egész világot, így lett Koós János az én jelem a blogban, a nevek leírása miatti félelmemben, mivel soha nem sértettem meg senkit, vettem fel a Szendrei Klaudia nevet, mellyel kezdtem megírni Kiliánban Szendrei Klaudia néven kezdve az írásokat, egészen a közösen történő gyógyszeres kivégzésemig Iliként hozott ki a legszebb a világon csípőprozises, új vesés Katikája helyett Orbán Viktor Turcsányi Gyuláné gennyes nemi szervű megkoronászával felállt 1989-ben indiai légyként, hogy megszégyenítsen engem Vénuszként. Ilit megmentették 1990-ben, tehát tudtak róla, hiszen berendezték Katikaként a világ felett forgatva engem mindezt végignézetők nevét is Katikaként. Ili lett volna a Krisztusi fény Gyémánt,vagy hullócsillag néven, mivel az egykori Demjénnel együtt gyilkoló gyémántokat, mint kiskakas és többi történetet hajtották végre a Kohut egykori német teremtő nevével, melyet folytattak tovább Bodrogi viperával , Voit és Mészáros Ági állataival kommunizmusával együtt Nagy Feró gennyes nemi orosz felszabadító hadseregével, minden kommunizmával a világnak leninizmussal együtt, ez jött vissza Leninvárosba. Ili ezek szerint már akkor létezett ki a legszebb a világként Katika néven, amikor még engem nem ejtettek fogságba.

Ica Gyarmathy tort ülő gyilkológépe Müller Péter Sziáminak az isteneket gyalázó agg korú eddig soha meg nem halt, mindig újra született Sátán népével együtt reinkarnálódott karmával rendelkező börtön gyilkosokkal együtt járva el folyamatosan a földet nem nyughatnak soha, mivel gyilkológépek.Az első bevetésük Szibéria előtti népekre a fekete himlő volt, amit nem értettem gyerekkoromban, miért adnak nekem fekete himló elleni oltást. A gyógyszereik nevét már régen felfedeztem, mikor Sági Ilona börtön Hunnia Vénusz áldozója azt mondta, belőlem soha nem lesz már ember, s hogy én már mindig mindent kibírok, nem félve attól, hogy lesz leleplezés, tovább folytatta megtámadása után is cseremisz pusztító által az összes többi Vénusz gyalázóval a magánrendelését, a többiek a Hírnök elmondása szerint 1990-es kivégzésem óta mennek el az országból, mint Miskolc teljes egésze a magyarnak maguknak mondottak által létrehozott saját gyilkológépeik mellé tort ülni, nyaralgatni, autóval dicsekedni, minden szentet áldozója a világnak autót vezet, mikor elkezdi az általa berendezett országokban a szentek, emberek, csillagok iszonyatos gyalázását mai napig, mert az örökéletűek nem halnak meg, azóta amióta járnak, minden gyerek a világon gyilkológépként születik meg.Ugyanezt a berendezést kezdték el Taiber doktorral, Wald iskolaorvosokkal, néhai Tomka Emiliával az elmeosztályról, Posta Gusztávval, Lámer elesettel, mert tisztelt engem, Zsoldos elesettel, mert mondta, hogy vegyem le Derláné bárány jelmezét, amibe beöltöztettek Ménesi ózdi cigánytelepével. 1990-es közös kivégzésem után Sági Ilona neuroppot írt fel nekem, a topposok gyógyszerét, tudta, hogy Zoltán Erika helyett cipel engem Bodor pók pusztító a hálójában az egész világ tudtával Erika kurvájukként.
Tehát együtt járnak a gyógyszergyárakkal, dohánygyárakkal, melyek Terv cigarettával kezdtek, fruttival, karamellával, lyukas öt filléressel, berendezve Magyarországot Kohut és Benkő nevekkel cipelve magukkal a megmaradt angyalokat iszonyatos kivégzéssel, gyalázással mai napig.
Pethő nem elesett volt, együtt járt velük Megadja Sándorral együtt, az álmosfüzetek szerint egykor Debrecenben élt, ahol én és a gyerekeim iszonyatosan féltünk. A világ összes gazdaga Soros György Soros Sári iskolája, óvodája meggyalázásól és kivégzésból vette fel a nevét, melyeknek a verseit velem íratta meg az utcába tett tort ünneplő Anglia alapítója, a Rákóczi téri szőke lófarkos nő és a halál egyesüléséből, melyek az álmosfüzeteim szerint közösen így ahogyan vannak apához hozott Kacsik Irén mindig velük járóval rendezték be az egykori Lantos ktsz-t sakk-kártya részeként zöldek lantjával folytatásként, őket áldozták meg közösen a saját gyilkosságaik végrehajtása közben velünk együtt, mint örökéletű nemesei a világnak. Álmomban nagyon féltem apától, amin csodálkoztam, bár féltem a haláltól, attól, hogy velem van, iszonyatos érzés volt, mert én soha nem ismertem a halált és az embereket sem együtt csillagmedvével, akit a Kőporos utcai Szendrei bűzös áztatott Vándor Sándor utcai fertelmei a világnak Katika Mátainé mindig létező engem nem szerethet senki végrehajtójával a Simonok mellett a tömeggyalázás kezdetének az egész város részvételével.Itt már Brigitta a halálról beszélt, de már nem tudtam gondolkozni.
Itt Müller Péter Sziámi felpuffasztotta malac képűre, már támadott engem, hogy kövérnek látom,hiába nyugtattam meg, hogy én nem látom csúnyának, vagyis a deformációval itt folytatták közösen a támadását a gyerekeknek is anyámmal együtt. Angliából olyan leveleket írt facebook nyilvánosan, amin meglepődtem, mert róla nem lehetett beszélni nekünk sem, nem tudta elviselni. Azt írta, hogy megbocsát nekem mindent, vagyis gyilkolta a Rákóczi tér folyamatosan.
Ménesi által támadva apja hagymaszagú izzadtság szaga miatt, tomboltak örömükben, amikor én ezt nem bírtam elviselni, mint Betti Ménesi által dögöt téve szájába velem szagoltatta, hogy írtózzak Bodor pusztító kezdete óta születésemkor minden szagtól, ami a világ gyalázóié és gyilkosaié. Bodor Ágnes szájszagát a póknak utalására az egyik fogorvosnak, hogy összefügg Bettivel, iszonyatosan megtorolták a fogorvoson hipnózisba tették, megtámadták az ózdi cigányteleppel. Ott vannak mindenütt, ahogyan az egyetlen leplező Illyés Gyula írta. Brigitta ünneprontó lett, nem értettük Bettivel, hogy miért nem örül az átadott ajándékoknak, hisztizett Szelep a főszereplő kezdetét folyamatosan rajtunk végrehajtó iderendezett velük járó világ végét mindig megadó II-es elme skizoprenje helyett.Az ünneprontót bemutatta a média, Rákóczi téri cigánya Ménesinek, Müller támadott miatta Brigittára. Felsorolhatlan születésem óta, amit nem értettem, nem ismertem.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2016.12 2017. Január 2017.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 34 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 487
  • e Hét: 1616
  • e Hónap: 3975
  • e Év: 56241
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.