Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
Müller Péter Havasival, összes Farkassal, Zsóka Kacsával
  2017-02-02 22:52:10, csütörtök
 
  Kohut Isten által létrehozott teljes világegyetem istennői, csillagai, angyalai, minden csillagképe, uniós országával együtt egykori Japánnak, mint tökéletes Jehova istenével Atlantiszijével saját földönnkívüli népével ellen folyamatosan többezer éve létrehozott összes törvénytaposójával a világegyetemnek, sorban a Révész utcai Révész Sándor és Som kezdetével egykori mohamed népe támadóival, Szulamitjával Szulák Andreának, minden szőrősével a világnak, májuskosaival az általuk meggyalázott embereknek, angyaloknak Gyarmathy Ica szociális hálózatával együtt megtámadták elsőként moha medve növénytermesztő és természetvédő embereit Kohut isten által őrzött területnek, Som által beöltözve gyertyás fertelmet végrehajtva az embereken kezdett Zsóka Kacsa halálvilága Müller Péter egykori űrben magát túlvilági örökéletűként megalkotó népével Bencs Marianna kivégző oroszok előtti teljes emberiséget ugyanígy lemászárló fertelmeivel Müller Péternek, gyertyák a síron, Delhusa néven végleg megérkezett albánjaival az egykori indiai támadónak, mint Orbán legyeivel motorjával Várkonyinak, hogy Orbánt felállítva egykori Várkonyi könyv alapján azzal, hogy befejezték az emberek lemészárlását az egész világegyetemen a barakkos legyekkel.

Müller kivégzője az emberiségnek Zsókáival a kacsaszájúaknak Kohut isten ellen létrehozta az összes gyilokgépét a világnak előre tervezetten, hagyva elrohadni az embereket elevenen, azzal a céllal, hogy mindenki Kohut isten ellen vonuljon, senki soha ne segítsen, mert ők voltak sátán népeként arc nélkül megteremtve ezer éve az egész világon, mint gyilkológépek.

Müller Pétert és Zsóka kacsát Xarnus Xaverrrel és a Horvátokkal kellett volna gyűlölni. Első pillanatától létrehozatalával önmagának vizsgálva az emberek szívét saját emberiességi törvényeik miatt megtámadta az egész emberiséget.

Felfoghatatlan a világegyetem vesztesége, istennőt, angyalt lehet teremteni, de embert sohasem lehet pótolni.

Müller Péter a gyertyákat gyújtókkal még nem fejezte be az emberek szívtörvényének végleges felszámolását Kililiánjával állandóként, Horvátjaival, Zsóka Kacsával, ünnepi gyertyájával a Halak szülötteknek Malek óriás elmeosztály teremtőjének, még itt itt vannak a hozzám megérkezett feltámasztott Benkő Lajos tökéletes szépségében a népei a Kohut emberek embereivel együtt az egész világból.

Az emberek általam felismerten, hogy álmodtam, fel voltam háborodva, mert az emberek szerintem sohasem álmodnak, mert nincsen felettük semmilyen isten, vagy más befolyásoló.

A szív ellen létrehozott Révész Sándor utcájára tett gyilkológépei, mint a Talmudja, Vatikánja, sátánja, Bencs Mariannája, Andó Mariannája, Kositczky Istvánja, mint Ádám és Éva arcnélküli kivégző nemi gépei, űrlényeivel Túri Ferenc pesti orvosainak, vipera Bodrogi kezdetével Müllerék által egykor emberek ellen létrehozott összes zsidójával, örökéletetű Gyarmathy Ica kivégző szociális hálózatával, örökéletű cigányaival a száz tagú cigánytelepével első pillanattól embereket gyilkoltak az ördögeivel együtt Müllernek, mielőtt a vatikáni hatalom az általam aláhúzott piros-kék földöntúli kíséretével a Kohutok ellen folyamatosan támadta az embereket, azzal a szándékkal első pillanata óta, mióta létrehozta Szabó István Vénusz támadót készült az én halálom után cigányai nélkül egykori Romániának, Bencs Marianna orosz Rákóczi tere nélkül, legyek nélkül, Szelep tompalátó nélkül arra, hogy az én elsovasztásom után mohamed népével és csillagmedvével bejefezik a szívvel rendelkező törvényekkel élő semmi rosszat nem ismerő egész világ mészárlását, valamennyiüknek így közösen általam észrevéve Rákóczi tér a neve.

A skizoprenia kétféle változata ismert, a többit maguk találták ki.

Egyike tavaly jelentkezett Búcs Ferencné Ili háromjjeles homlokával, égi kíséretével, ami megsúgta neki mindig, hogy ki az ellensége. Ez már skizoprenia.

Ardó Zsiga gyilkológépe a II-es elmesosztálynak a rendőrség által észrevéve irányított bombaként gyilkológépet jelentenek a Vatikántól, ők irányították őket.

A világ könvtár tulajdonosai a II-es elmeosztálynak Müllerékkel halálvilággal, összes két utcába rendezett gyilkológép sátán és többi embergyilkosával a világnak valamennyi kivégző saját kísérettel bír, mint földönkívüli, Noé bárkája, szélvihar, Halálvilág, Jégbefagyasztó, havazás, kutyasétáltató egykori jehova gyilkosok, mindenféle fekete mágusi másik világban gyilkoló embergyilkos kíséret, felfoghatatlan emberek ellen létrehozott csapásaival Miskolc városának saját könyvükkel berendezve őket, amit végrehajtottak. Ez a skizoprenia.

A börtön gyilkosok, amik elvették tőlem a szeretetet, mint Simon Éva, Jakab Klára Jutka sátán bibliájának részeként első pillanattól gyilkológépek voltak, akiket soha senki nem szerethetett volna a világon.

Müller a kacsákkal első perctől skizopren halál kísérete mellett a senki által nem értett világúrnek, mióta Kohut isten embereit lemészárolták. Első úrlénye a hold mellett megjelent Róbert atya, fekete kereszten hét rózsás Hagia Sophia emberek lemészárlása óta Törökországban, majd leszállt a káosz a neptun emberei után a földre, azóta örökös a vastrágya vasfüggönnyel, gyilkolóival a szívszeretben élő emberiségnek.

Bakos József szívvel bíró vasparasztot mohamed lányom arcának torzítása mellett Derláné Vatikánjával termelték ki, azzal a céllal, hogy beállítsák a székesfehérvári Benkő Lajos és Vénusz iszonyatosan történő csonkító, bénító, gyalázó kivégzőiként a holnapba lépve, saját vas népének gyilkosaival maga körül.

A teremtett világ első pillanatától, amióta emberi formában megjelent, már emberek ellen lett létrehozva, mert ők tekintik magukat embereknek.

Az emberek ellen kezdetben létrehozott rossz tulajdonságokkal csábítva őket, kísértésekkel, mumusokkal, mint ördögökkel, kísérteteivel a már általuk létrehozott temető halottaknak, a félelem és rettegés kezdete volt Müller népének.

Derláné állandó bárány a sátán bibliájából nem tudott nyugodni, létrehozta a Bertalan utcai többszáz éve saját lyukas szívű Szabó Istvánjukkal LÁzár nemi kéjgyilkosaival, halál népével, azzal az előre kitervelt szándékával Müllernek, hogy saját népük által mészárolják, csonkítják, gyalázzák, lebontják, kínozzák, nemi betegségeikkel támadják a saját népük embereit és angyalait.

Nem volt benne az én és Benkő Lajos sorsában ez a Magyarország, mert minket idehoztak olyanok, akik nem tudták, hogy ezek a vérfürdősök saját tetteiket, gyilkosságaikat, csonkításaikat hajtják végre saját népükön folyamatosan.

Gór Nagy MÁriát a vatikáni börtön szándékosan uszította rám és Benkő Lajosra.

Müller Péter Sziámi Derláné vatikáni hunnia börtön elme által felruházott egykori állandóan velük gyilkoló kivégzőgép, ami visszajött Szibériából 81 éve, azóta jár végig Miskolc városán Szabó István által nem ismert lyukas szívével az egykori támadómnak, saját tetteik, bénításaik, fogcsonkításaik végrehajtásával, mint az elmeosztályuk által elmondottak szerint a két utcába tett világ urainak és országainak ufókkal együtt ki kellett volna végezni a vatikáni határlezárás előtt Müller kivégzőgépet.

Itt volt végig, míg kezdtem megbénítása után minden részemnek, helyesírás nélküli hallásom elvételével nem hallva a szavakat, mikor kezdtem tanulni írni, együtt voltam a helyesírás elleni csapásokkal, mint a Bakos József által létrehozott 1983-as két utcai összeállításkor engem csúfolva a tökéletes helyesírásom miatt első nyelvrombolás létrehozásakor ellenem kitermelt Müller Péter Sziámi első vasparasztját folytatva a sort Vatikáni határlezárókkal, mint állandó bárányával a kivégzésre szántaknak az összes református analfabétáját sátán népének, amik falvakban voltak földtúróként, azzal a céllal első pillanattól, hogy saját szarjukba ültetett zöldségekkel, gyümölcsökkel fertőzzék meg a városi embereket. Ezeket a reformátusokat azért vitték paraszt munkára, mert valamennyien gyilkosok voltak, szándékosan nem tanulhattak, mert fertelmet hajtottak végre az embereken.

Müller által melleim alá tett óriási állandóan mozgó elektromos kígyó mellett, ami nem engedett fürdeni a skizoprenek nálunk kezdett világkönyvtárosai helyett, néha voltam Hulla a fórumoknál, voltam voltam Müller helyett, voltam Horváth, rengeteg névvel kezdtem írni, nem tudván arról, hogy ezeket Müller elektromos kígyója irányítja, mégpedig úgy, ahogyan írtak mindig az írói, verselői, hogy kimentek mindig cigizni, mert akkor jutottak eszükbe a gondolatok. A cigi azt jelentette, hogy ördögök voltak, ahogyan Illyés megírta Máraival együtt az emberi formában létrehozott kitermelt parasztokban.

Müller Péter és Hamvas Béla csodálatos világról adott ki folyamatosan könyveket, mindenki idézi saját népéből a szeretetről szóló írásait, mint Yosénak a myvipen, Hamvas Béla ördögeinek egykori általa lemészárolt harmónikus emberek által világrészek növényeivel és történeteivel Müllerrel együtt tanítva a gyilkológépet, azért, mert mindig így volt, így járták közösen el az egész világot.

Nem tudnak szeretni, mert nincsen szívük, a lelkük tisztátalan lélek.

Nem volt benne Benkő Lajos és az én sorsomban az elmeosztályra vitelem, gondnokság alá helyezésem, lányom eltartásával a halottjuk helyett, amit szándékosan rendeztek be, azzal,hogy úgy végzem, mint Benkő Lajos a vatikáni börtön elmével, mint bárányával a sátán bibliájának.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut állandó kohut nyelven beszélő tökéletes emberek
  2017-02-02 21:11:38, csütörtök
 
  Kohut isten csak hóval tud felelni az ózdi cigánytelep Bertalan éjszakai felfoghatlan iszonyatos gyalázással, kínzással, csonkításokkal saját sorsuk, tetteik, Szabó István és Lázár világ-könyvtárát Benkő saját diafilmek alapján létrehozott Koncert a mennyben Omegás, Illés, Metro szentháromság többezer éven át tartó állandó Benkő emberek, angyalok mészárosaival együtt jártak első perctől az engem Vénuszként világ felett forgató födöntúli vatikáni egykori Japán nagypán népe óta, várva arra, hogy megszületek. Az engem megszülettető média magas-hegyi ózdiak által létrehozott jelenlegi ózdi média előtt volt egy tökéletes világ Benkő angyalokkal, emberekkel, Kohut isten által létrehozott világ angyalaival az egész világegyetemben. Az engem megszülettető nagyon-nagyon régi média, aki nem tudott sem a Benkő Omegás égi koncerttel rendelkező angyalokról és emberekről, sem arról, hogy a Kohut testvérpár egykori embereit már megölték, Piri néni volt az utolsó Kohut ember szívvel, valamint Brigitta csillagmedve egykori népe szívvel rendelkező Benkő Lajos utolsóként hozott énekes emberei egykori Volga mellől utolsóként hozott Kohut isten népének végén összeállt a két utcája a Kohut emberek és Benkő egykori Kohut isten embereinek Révész utcai gyilkosaival. A piros és kék a ruhám Bródy szöveggyűjteményével hoztak engem ide, hogy vége Ili Búcsné vándorlásának háromjeles homlokával a Kohut ég serege Illés által megsebesítve, nem volt köze az ózdiaknak, sem a Révész utcai piros és kék földönkívüli örökéletű népek létrehozóinak a Kohut testvérpár egykori népeinek gyilkosaihoz.

Felfoghatatlan módon, ugyanaz történik a földönkívüli Derláné állandó sátán bibliájába tett bárányt kísérő vatikáni piros és kék földönkívüliek Kohut isten testvérét megsemmiítése óta járva a kék földönkívüliekkel Omegával koncert a mennyben egykori általuk létrehozott Magas-hegyi isten Benkő néven Benkő Dánielékkel együtt évezredek óta járva iszonyatos kivégzéssel, vérengzéssel felszámolni a saját Omegával kezdődő népüket Ilésékkel és Bródyékkal együtt.

Kósa Emese nem tudva arról, hogy Kohut isten által amerikai központban lévő szívvel rendelkező emberek angyalok uralta harmónikus világ brazil angyala, mint Kohut Magda és az általuk 81 éve hozott szívvel rendelkező Benkő Lajos egyetlenként megkínozva, megcsonkítva a Bertalan utcaiak által, saját Benkő Magdolnáját gyalázta Kilián teljes egésze, a kurvái helyett a miskolci Rákóczi térnek.

Kósa Emese a Vatikáni földönkívüliek előtti világ óta járt együtt Müller Péter Sziámi csonkítóval és gyalázóval ózdiak előtti idő óta brazil Kohut isten angyalaként, saját angyal Gyuszi angyali népét sokkolta meg személyiség megszüntetése miatt Müllerékkel együtt nem tudván egyik sem arról, hogy Kohut isten angyalai.
Kósa Emese Godzsák Ildikó összes Ildikójával Müllernek öcsémet és engem tudván, hogy ki vagyok felfoghatlan sorssal az általuk berendezett Dávid Mónika kivégzőgépének osztályán, ahol közölték velem, hogy nem vagyok elmebeteg, meg a hajam szándékosan van tönkretéve, ezt mutatta be Kóbor János rendetlen denevérje a Talmud előtti időből származó egykor tökéletes még meglévő régi Talmud denevérjeként számolta fel a Benkő Lajos előtti Kohut isten embereit és angyalait.
Ugyanaz történt, amivel a média diaként Magas-hegyi energiából Kohut teremtő néven tort ülve közvetít, mint trianoniak, amik szüleimet beállították sátán népével kivégzésre velünk együtt, hogy a kezdeti magyarok csillaga egri központ és szívvel bíró Kohut emberek Bodor űrpusztító kezdetével együtt gyalázták meg az egri csillaggal felügyelt szívvel rendelkező embereket, amit mindenki tudott az egész országban, ezért zárták le a határokat, hogy a Kohut emberekkel az egész világ ellenük létrehozott gyűlölőivel együtt végezzenek mindennel együtt, ami rajtunk végrehajtottak. Török Laci maradt egyedül egykori Kohut emberek rokonaiként, amikor a Magas-hegyi isten energiájából létrehozott legyeivel Fábryval engem megtámadva, tudván, hogy ki vagyok, Kohut emberek mentek Kohut emberek ellen, aminek a maradványa az egri vár, minden szurokkal, forrázással, Yumurdzsák saját régi Talmudjuk Bodrogi Gyula vipera vezetésével hajtották végre a Kohut emberek egymás ellen hozatalával a vérfürdőt. Ezt rajtam, mint Vénuszon, Kohut gyűlöletből Hegyi Barbara egykori hegyek népe Vatikán által létrehozott szőkéjeként Menesi ózdi cigánytelepének Delhusa Gjon albániai utolsó motorosával Mezei Istvánnak Jóság Vali meggyalázójával kihalt a Kohut emberek népe.

Amik összeállították egykori szüleimet azzal, hogy a Kohut német teremtő és a Benkő csillag magyar teremtő csillaga állandó beállítás volt a vatikáni földöntúli erővel egykori nagypán népének fertelmes kivégzésével meghagyott régi Tóth Kecskés Katalin kancsallá tett autóbalesettel és Brigitte Bardot jelenti a régi Japán nagypán népét, amik forgattak engem a világ felett azzal, hogy nem lesz férfi, mire megszületek.

Müller Péter Baratta Egon ezer éves állandóan velük mészárló Ágnes lánya lett volna, aki kivezeti a barakkos kelet népét,amik angyalok gyalázásából váltak emberi formává Orbán Tibor jelenleg Vénusz gyalázó Bertalan utcai mészárosok 81 éve Holnap Magazin néven örökké lépve át a jövőbe Müllerékkel, tudván, hogy ki vagyok, fertelmet kottázva az égre Cseh Károlyékkal, Urbán Tiborral, berendezve fogadásomra az I-es pszichiátriára azokat az űrlényeket Bodor pusztítóval együtt, engem gyalázva az űrlények előtt, akik semmit sem értettek abból, Bodor pusztító miért támadta meg a egykori tökéletes Vénuszt László Zsuzsanna, jehovák teljes egészével, ózdi fekete mágusi pesti orvosok teljes egészével berendezve az osztályt, hogy Vénusszal Miskolc városa titokban végezzen, ahogyan Benkő Lajossal tették. Berendezték Bodor pusztítót létrehozó kezdettel bevetve barokk korában Talan egyetlen földönkívüli népét megsebesítő bokszolóját a pesti orvosoknak, tudván, hogy ki vagyok.

Farkasai Müller Péter Sziáminak, amiért minket támadtak közösen a vérfürdősök utcája által ózdi irányítással együtt Müller Péter Baratta Egon halálvilágot létrehozó Latinovits lopott atlantiszi mágiájból jövőt építve elmebeteg emberi formák megalkotásához céljából, spiritiszta sátán bibliájába tett szeretéről prédikálva az ózdi 666 hamis prófétának Ménesi cigánytelepe nélkül, amit szándékosan tettek ide a barakkos legyekkel, cigány gyalázóival Benkő Lajos utolsó Kohut isten angyalának szíve miatti iszonyat végrehajtóiként velem Vénuszként folytatták ugyanazt, amit Benkő Lajossal tettek Farkas Viola Müller Péter saját skizopen halánépe által elmebetegezve engem maguk helyett nem tudván, hogy ki vagyok, folytatják azt a felfoghatatlant, ami első pillanattól mióta a piros-kék földönkívülieket megalkották örök élettel, egymásnak mentek Kohutok a Kohutokkal egri csillagok I-es pszichiátria Bodor Pusztító és pók lánya teljes Kiliáni börtön, Spanyolhátha már a spanyolok előtti emberek és csillagok kivégzése óta összeállva, mint egykori Donáth kacsával berendezett kacsa úsztató miskolci eleven elrohasztó Benkő Lajos és Vénusz halálát ünneplő Tircs Mária anyám betegségének politikusaival az egész világon összeállított Vatikán, mint Vénusz áldozó tömeggyalázásával a Révész utcának körben járnak, mivel a vatikánt létrehozó földönkívüliek előtti világot nem ismerik a médiájával együtt annak, aki nem tudva arról, hogy ezek mészárosok engem hozott megszületni.

Shekaspeare általam felismerten Zsóka kacsa ünnepi két gyertyával fertelmet mohameden és Olaszoszország előtti Alba Regina Kohut központ emberein végrehajtó gyertyák a síron Delhusa, Havasi gyopár osztrák egykori emberek után létrehozott virággal megjelölve a Kohut embereket, halálvilágot építtettek Olaszország néven minden kacsaszájúval, Majóné Erikával, Xarnus buzi kacsaszájúval, Horváth Erzsébet karcsai Szakállal együtt Simonokkal kitermelt kacsaszájújaival egész Karcsával, Pácinnal, Ricsével, Zemplénagárddal, Kisvárdával együtt támadták le gyalázás nélkül az olaszok előtti Kohut embereket és istennőket.

Az egész jelenlegi berontott Miskolc által magyarnak magát nevező összes országával a világnak, ami felett engem forogtattak, együtt tervezték el a fogadásomat közös iszonyat végrehajtására Benkő Lajos Kohut egykori angyal sorsának végrehajtása végett az egész világ tudtával Vénuszon utolsóként engem hozva a Kohut isten ég seregéből.

Müller Péter halálvilága Zsóka Kacsa összes Zsókájával a világnak, kezdte az első ismeretlen isten egykori Alba Regina jelenlegi Róma előtti emberek és Istennők, angyalok kivégzésével, Xarnusékkal, Bodrogközzel Ardók nélkül Bodor Ágnes és Bodor űrpusztító nélkül feltételezés szerint állandóan létező halálvilág létrehozása mellett minden részén a földnek együtt gyilkolták le a Szaszák általuk tönkretett kicsivé vált göndör hajú angyal népét az olasz terület előtt. A nevük Kohárik meghagyott embere utolsónak egykori Jugoszlávia előtti Kohárik isten embereinek és angyalainak, Istennőinek népét jelentették, amiről senki sem tudott, csak én. Az örökéletű földönkívüliek Vatikán kíséreteként nem tudván a Bertalan utcán összeállított egykori Kohut angyal Benkő Lajosként való hozataláról, sem Vénuszról, felfoghatlan módon Müller Péter létezése óta a halálvilágnak, olyan erővel bírva, ami az örökéletű földönkívülieket megalkotta azzal a céllal, hogy a Kohut embereket, angyalokat öljék meg az egész világegyetemben. Kacsáék halálvilágával uszították egymásnak Kohutot a Kohuttal, Kósa Emese Müllerrel többezer éve mészároló apa és öcsém brazil angyalait hozva utolsónak, Ikarusz korból Heiligékkel Gyurit, gyalázva a Kohut nevet a Rákóczi téri cigánytelepével 81 éve Bodorné Ágnes nem tudtával válva a saját cigányaitól, apád fasza, lesz nektek rima jeruzsálem és lesz nektek Emanuel csanyiki berendezésével az összes leszbijével MÉnesinek kezdték elölről a Kohut név gyalázását megállás nélkül Lázár helyett kiállítva rima Jeruzsálemként, halál világuk helyett koldultatva, ahogyan Benkő Lajossal tették.

Xarnus Xaver vicces műsorban bemutatva Havasi Tavaszi szél virágot áraszt tavaszi szél hollóházi nipként megmaradt összes nippével együtt az egykori Kohárik isten népeként hozva a saját ördögüket Freddy Mercurit a Bertalan utcai vérfürdősöknek, minden Ferenccel, Liszt Ferenccel együtt azzal a céllal, hogy felszámolták közösen együtt egymásra uszítva saját népeiket az utolsó Kohárik Isten és Kohut Isten és Benkő isten embereiket angyalokkal együtt az egész világegyetemben. Havasi magát zeneszerzőnek mutató mindenki által tisztelt gyertyáit az összes általa lemészárolt halálnépével Müllernek Delhusával, Omegával, Illés együttessel, felszámolták az egész világegyetemet előre kitervelten, mert tökéletesek voltak nekik az emberek, mert szívük volt.

Kohárik Margit nénihez jártam át beszélgetni a Jókai utcáján Jókai Mór sorozattal Szabó könyvtárának egyik szerepével a világ történelemnek, sárga-piros ruhába öltöztettek Kacsa Zsóka Müller Péter halálnépével, holdjárót adtak ki sárga-piros színben kacsák színét a gyilkosoknak, a többi általuk rám adott ruhájával az egykori Alba Regina embereinek, akiket gyertyával gyalázva Bertalan utcai vérfürdősök nélküli világban gyalázva meg az összes gyertya gyújtók koncertet rendezőjével az egész világnak. Margit néni lábai elsorvadtak, magától, mert lejárt az idejük, mint örökéletűeknek. Azóta nem tudom érezni az emberi tiszteletet a Margó nevűek iránt, mert rossz érzésem van, amikor hallom a nevüket.

1992-ben még feltámasztottak, rá adták Brigittára a guelfekből létrehozott fekete-fehér pettyes tunikáját az Alba Regina Kohárik embereinek után jött Zsókákkal halálvilággal létrehozott Rómeó és Júlia népének egyik ruháját Brigittára, amit felvettem, rám adta Brigitta teremtője, mert tudta már, hogy mi következik, nekünk már akkor végünk van. A kiliáni börtön gyilkosok Varga József orrlyukával együtt az állandó Benkő angyalok gyalázóival őrház patikájukkal a sátán bibliájából, együtt támadták meg Olaszországot Bodor pusztítóval Ágnes lányával, összes Ágneséval a világnak, tik sem vagytok engem megtámadó egykori romániai cigánytelep kivégzőivel, Egerbe mentem a ZIZI Magazinhoz, ahol filmre vettek engem kíséretemmel együtt Jupiter lány kalandjait megengedve nyelvi játékával az egri csillag egykori népének, hozták Szandi ózdi náci cigányát, lezárták itt az olasz támadókat, leírtak minket tudván, hogy kik vagyunk. A földönkívüli Vatikáni örökéletű egykori saját maga által berendezett egyik bolygó örökéletű szív nélküli emberi formában létrehozott embereit is megölette Bodor Pusztítóval, nem értette, mi történik, mindezt tették Kohut Isten embereinek és angyalainak gyilkosaiként.

A Bertalan utcai okkultista vérfürdősök már régebben léteztek, de nem legyekkel, cigányokkal, Orbán legyeivel, hanem japánok Nagypán népével, ahogyan megírtam felismerve őket az interneten. Másodszor vetették be őket Kohut csillag Benkő Lajos óta Holnapba lépbe engem Kohut isten szeretet istennőjeként hozva tudtukkal, előre kitervelten, kancsal legyek isaora kezdetével Szelep tompalátó sorsát hisztijével folyamatosan támadva minket Müllerék által tudván, hogy kik vagyok, betegségek miatti csonkítással, Oláh Ibolya nemi kivégzője helyett Ménesinek, előre tervezték az ország lezárásával az egész világegyetemmel az utolsó Kohut csillag és Istennő Zsóka kacsa halálvilággal egymás ellen uszítva őket gyertya gyújtása mellett a velük járó mészárosoknak, Bertalan utcára hoztak, átadtak az utcanépnek, ugyanúgy, ahogyan Benkő Lajossal tették.

Benkő Lajosnak és nekem, mint szeretet istennőjének semmi közünk nem volt Szabó István lyukas szívű engem támadó kivételével az összes két utcába rendezett Rákóczi tér által átcserélt teljes világegyetemhez az örökéletű földönkívüli népekkel együtt.

A Kiliánba zárva arra az ágyra helyezve, ami állandó berendezése volt egykori Vatikáni kék földönkívüliliekkel járó okkultista vérfürdősöknek, amik saját szerepüket, tetteiket végrehajtva végezték ki a Benkő saját angyalait a Magas-hegyi istennek, Müller Péter kacsa halálnépével ott voltak nálam, ismételve rajtam, miközben felvonult a Csillagok háborúja médiája, a papagájaival az örök életű egykori Ausztráliának végezve bulálásuk után a tükör előtt, Kikit kireptetetve az ablakon, hozták Amir kutyáját a jehovának, akit ők varázsoltak el Japánból kutyává, azzal, hogy én nem tudok kutyát sétáltatni Vénuszként. Fábry akkor megjelent óriás szellemvilága amerikai állandó világrészeket elmebetegekre átcserélő Malek Halak idetett állandó istennő áldozóinak halálvilágával kacsáiknak óriás szörnye megjelent, körbe vettek Fábry mindig irigységet jelentő fényben megjelenő legyeivel, mondatva velem hatalmas hipnózisban, hogy szeretlek egykori istenem. Ő hozta létre a két Kohut istent, Kohárikékkal és Benkőkkel együtt az egész világegyetem örök életű istennőivel, isteneivel, angyalaival, akik vigyáztak a viágegyetem minden részén a tökéletes benső törvényekkel rendelkező szívvel szeretetben élő emberekre.

Havasi a kacsaszájúakkal, Müller halálnépével Kohárik isten embereivel kezdte az emberiség felszámolását az egész világegyetemen kezdve rajtunk, az általa megengedett Kohut isten csillagaival, angyalaival, istennőivel, Szabó István sátán sötétkapus dögjeit létrehozva a halálnép által itt támadott meg engem, együtt az általuk létrehozott tökéletes szív nélküli Lucifer által megsebesített sántákkal, kurvázás nélkül, amit Dudásné Ica fia bemutatott a Révészen, hogy ezek kurváztak születésemkor, legyek Keresztöltés füleim támadói nélkül, fogcsonkítása nélkül Tircs Mária betegségnek, minden gyalázatát a halálnépe Müllernek előre tervezte meg cigányok nélkül, amiket Ménesivel tettek ide azzal a céllal, hogy egykori Románia Argyán Róbert, elvitt Tóth Attila minden három gyerekesével a világnak előre tervezték a fogadásomat fertelem végrehajtásához Müller halálnépével, minden Horváthal saját sorsuk, tetteik végrehajtásával Lázár nélkül, tompalátó Időjelek Szabó Roland nélkül, II-es elme kávés és cigis coca colás elmeosztálya nélkül hagyva engem elmúlni Kiliánban, ahogyan tették eddig az összes istennővel.

Brigitta csillagmedve népe szívvel még soha nem látott embert, tudta, hogy Vénusz vagyok, újhelyi hatalmas csappattal előre tervezetten fertelem végrehajtása végett a halálnépnek, itt vége volt a vezetésemnek Mohamed népével. Ott napokig sírt bennem Csillagmedve népe, mint Kiliánban, amikor elvitte Kiss Ferencet hozva a médiája a Magas-hegyi médiának Kosiczky István engem rettegésben tartó fertelmét elszállítva Pestre azzal a szándékkal, hogy vége lesz a rettegésnek.

1998-ban idehoztak a három lépcsőházához Bíróval ismételve mindazt amit a Benkő Lajosként hozott Kohut angyallal tettek, cipelve engem sátán feleségeként kivégzőjével Benkő Lajosnak, kivégezve Müller Péter Sziámi által gyalázatával Benkő Lajosnak felfoghatatlan Romániától.
Brigitta egykori teremtője, mint egykori Benkő angyalok istene napokig sírt megállás nélkül harmadszor adva fel a reményt, hogy végünk van örökre.

A cigányait Románia szándékosan vetette be Kohut emberek Rákóczi terével történő megalázása végett minden helyszínével a Rákóczi térének.

Ardó kivégzőjükhöz engem egy bordó pecsétgyűrűs egykori isten romániai kort ismétlő istennője helyett adtak feleségül, amit könyvben kiadtak, hogy itt járnak egykori világ történelmét ismételve. Dudás Ica Berta Erzsébet sátán dögje, akinél megállt az idő támadásomkor Müller halál népét jelentette a kukó cigányozásommal együtt, amikkel mindig együtt jártak Müller halálnépe kacsáival mnden korában a világnak halálnépek létrehozásával gyilkolva az embereket

A halálnép célja az emberiség végleges szívszeretet miatti lemészárlása volt.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Menyhért Orbán Viktor szüleinek mészáros népének tettei
  2017-02-02 13:58:14, csütörtök
 
  A Bertalan utcai összeállított genyó háromágú jellel megjelölt földöntúli hatalommal felruházott ózdi központ fenevadja, elméletben csillagok háborúja volt médiájával készült a jövő nagy-Magyarországra halálnépével, Szulák Andreával együtt jelenleg Oroszországban vannak, várva az ítéletre.

A svájci Magas-hegyi Alpokba állított villám a miskolci Rákóczi tér részéről, azzal a szándékkal, hogy a Kohut angyalok és Benkő angyalok iszonyatos fertelmes kivégzése közben náluk megszületett utolsó Kohut istennő, mint én nem akartam kannállal enni a galuskát, a rántottát, mint ahogyan többszáz éve a vérfürdősök miskolci városa úgy támadták meg az embereket, hogy kanál volt a szájukban. Ezért evett anyám helyettük születése óta nem ismerve a villát, analfabétának hagyva csak kanállal.

Nem bírták elviselni, hogy én villával eszek, a jelenlegi Románia megölte nagyapát Kohut gyűlöletében, ahogyan Farkas Zsuzsa Müllerrel együtt átcserélte őket Kohut nevek gyűlöletére.
Átadott engem Vénuszként Lázár jeruzsálemi vérfürdős fertemes halálnépe helyetti kivégzésre, így vitték a villámat a trianoni németek Svájcba, azzal a szándékkal, hogy majd ha vége lesz a mészárlásnak, vérfürdőnek, csonkításnak, gyalázásnak, odamegyek lakni majd a jelenlegi Jeruzsálemmel, amik valamennyien Magas-hegyi energiából jöttek létre azzal a szándékkal, hogy felszámolják a Kohut embereket, angyalokat, ég seregét, országokat, Benkő angyalait hozva a Vogul mellől folyamatosan a Bertalan utcai ózdi cigánytelep, legyek, cigányok, patológiák, űrlények általi mérszárlásra.

1990-es ismételt Varga Rózsa vasfüggönyös őrház patikájához érve az állandó Rózsáikkal berendezett saját maguk feszületéhez, ismét lemészároltak a megyei kórházukban, ott megengedték még, miután magamhoz tértem vak szemmel, hogy mossam kézzel a ruháimat, mert tudták, hogy az emberek, angyalok, istennők nagyon tiszták. Hazaengedtek szándékosan egy napra, visszamentem, egy saját Rákóczi téri cigányt fektettek a helyemre, aki ellopta tőlem a mogyorót, mint tatárdombi Mogyoró utcával berendezett egykori mókusrendi kommunista medve nép mészárosai saját maguk sorsát folytatva velem mogyoróját. MIndent ellopott, a kést, kanalat is, egyedül a villát hagyta ott. Megdöbbentem halotti állapotomban is, honnan tudta a cigány, hogy csak villával tudok enni másodikat és rántottát. Ez Bodorné Ágnes népe a miskolci cigánytelepével, ami nálunk volt születésem óta.
Innen a miskolci megyei kórház, a Mogyoró utcai cigányteleppel rajtam, ahogyan tette ezt MÉnesi ózdi cigánytelepe Havas Henriknek hajtotta végre saját gyilkoságait és csonkításait.

Menyhért cigánya Orbán Viktornak okkultista vérfürdős embereket, angyalokat mészároló, csonkító, daraboló, gyalázó, felsorolhatlan kínzással minden részüket megcsonkítva, mert szívük és tehetségük volt együtt jár többszáz éve már saját tetteiket, gyilkosságaikat a nemiséget sem ismerő emberek és angyalok saját gylkosságikat rajtuk végrehajtva mint az egész miskolci Rákóczi tér.
Menyhért cigánya Orbán Viktornak itt volt nálam ismétlésben a lakásban, médiájuk tor ünnepe közben, odaégette velem halott állapotban főzve naponta az ételt, mert így támadták le közösen a világ összes országában az embereket. Évekig tartott ez, az ózdi 666 hamis próféta cigánytelepével együtt, míg megjött Paviás Perecesről, Paviás Csaba apja, elégette az ózdi cigányokat, amik a születésemkor indult Nyika turbina helyett engem tettek narancs színében az általuk megölt Varga József tágulú orrlyukú állandó gyalázója a Benkő angyaloknak átadta nekem Bródy szöveggyűjteményét, hogy vége a koncertnek. A Bertalan utca lemészárolta mindazokat, akikkel együtt kezdtek zenei koncertet a Beatlesék, visszamentek időben sátán amerikai hippi kora után Hobo mészárosával a tökéletes embereknek és angyaloknak, itt kezdtek elölről hippi, beat, punk kort kommunizmus néven, együtt a saját kurvájuk, Szendrei helyetti 130 éves bejövetelük ismétlésében, amikor beállították a Kohut néven akkor élt német teremtőt, összepárosíttották megtermékenyítve a Benkő angyallal, ugyanezt kezdték rajtunk születésemkor az indiai cigányokkal és genyó háromjeles űrhajós legényével az ózdi cigánytelepnek.

Orbán helyett, a média üvöltése közben engem Vénuszként Alexandirai Katalin kerékbetöréséhez érve Császár énekessé tett buzival rajtam kezdték a kerékbetörést a soha létre nem jöhetett indiai légy sorsaként, aminek Orbán kerék jele többezer éve van jelenlegi szlovákai területen.

Menyhért, Orbán Viktor mészáros cigánya indiai légynek idejött hozzám naponta odaégetni az ételt saját sorsát végrehajtani,hogy a legyek és a cigányok hogyan támadták meg főzés közben az embereket mert szívük volt.

Orbánt indiai légyként nyugodtan vitték fel egykori Soros ördögével a vatikánnak kormány élére, azzal a céllal, hogy az ördögökkel együtt befejezték az emberiség felszámolását a legyek és a cigányok a kurváival a miskolci médiának.


Valamennyien emberiség ellenes gyilkosok voltak az első ember gyilkosság óta, amit rajtam kezdtek el kurvázva engem saját tetteik végrehajtásával a saját népeim gyilkosai által,amit rajtunk végrehajtottak.

Vittek halottként már Perecesre, hogy ott vannak a késelő cigányok a kolóniában, ezután felszámolták, engem támadva a családom mészárosai utcájában, hogy a cigányoktól válnak.
Vittek a Mogyoró utcára, ahol a mészárosok kihalóban voltak, rajtam hajtották végre a Csákány és többi kommunista cigány utcájuk rajtunk végrehajtott gyilkosságait.

Születésem óta egykori szeretet istennőjeként a cigányok sorsát hajtják végre rajtam a világ könyvtárával Szabó Istvánnak és Lázár kivégző, mészárosainak.

A saját tetteik többszáz éve tartó tökéletes szívvel rendelkező Ráczkevy doktor egykori talmud állata által kitalálva, hogy az embereket meg kell ölni,mert szívük van és gyengék, így választotta Derláné a vatikánjával az állatokat, cigányokat, árnyékoskertet,legyeket, pókokat, űrlényeket, holdat eljáróikat, marsiakat, fenevadat, hamis prófétát kék csillag együttessel ismételve a lírai zenei koncertet Tina Turner kezdetével, ami tőlük származik, mint pókja Bodor Ágnesnek, nem lehet szavakkal kifejezni, amit a miskolci Rákóczi tett az egész világegyetemet felszámolva felsorakoztatva ellenem a világ összes országát, amit létrehoztak, amik az én népemet, anyám népét végezték ki az első zsidó és cigány megjelenése óta, így ahogy berontottak 130 éve Rákóczi tér néven.

A Révész utcai állandó Kohut emberek és rájuk vigyázó angyalok, istennők támadói és gyilkosai közé betették az orosz Rákóczi tér állatát hatalmas hasával a méhek széttaposójaként, Bencs Mariannát, aki idetartozik a miskolci Rákóczi térhez. Éjjelente főzette valaki vele naponta a húslevest, mert így támadták meg közösen vérfürdővel, gyalázással egykori Oroszország előtti időben az embereket húsleves főzés közben éjszaka.

Fel nem foghatatlan, hogy a saját népeink és a világ embereinek mészárosai ismételték rajtam mindazt, amit a családomon végrehajtottak. Nem lehet visszaadni a cigánytelepnek médiájával, a legyeknek, űrpókoknak, Szabó István többezer éve világkönyvtárát embereken és angyalokon, istennőkön végrehajtó fertelmes egykori Sátán népe vérfürdőjét a Vatikánnal, sem lázár döghalottnak azt, amit tettek többszáz éve az ózdi cigánytelepével, mint nemi kivégzőkkel.

Még felfelfoghatlanabb, hogy valamennyien, ki vagyok végig kurváznak a sátán népei, mint Varga Rózsa, amiből került, hogy mindig ugyanezt teszik ezzel a fertelmes utcával a mindig hozott Benkő angyalokkal, akik a nemiséget soha nem ismerték, gyalázva a sírjukban is, hogy az indiai legyek és kelet népei így váljanak halál ember formává.
A betegségei a kiliáni börtön egri csillagok űrlényekkel történő mészárosai még ekkor sem nyugodhattak, anyám nyomorából, nem engedve neki sem zöldséget, sem gyümölcsöt enni, istállóba tették, míg az apján Szabó István lyukas szívű egykori Vénusz támadó világ könyvtárát Lázár nemi kivégzője helyetti saját sorsát az egész Miskolc Rákóczi terének Benkő Lajoson elevenen elrohasztva minden részét, Gór Nagy Mária bomlasztójával a börtönnek, bevetve ellenem is, minden részét megcsonkították, nyelvétől füléig,nyakát a sátánjuk megtámadta, ahogyan az enyémet, az óriás szörnye Maleknek beültette halott tetemet az állandó kiliáni lakásba, ahová hozták megcsonkítva, gyalázva nemi szervében a cigánytelep csapásaival, meg kell szülni a sátánt állandó egyik kínzószere Miskolc városának, a nagyfolyású mohamed támadó Szulák Andrea halálnépe sorsaként, saját tetteit angyalokon ismételve Mohamed támadása óta. Halottak helyett engem és az összes Benkő angyalt koldultatták, majd elvették tőle saját pszichiátereikkel a kevés bevételt, hagyták halott tetemként lebomlani őket, közben mentek tovább saját könyveiken és kivégzésüket végrehajtva rajtuk, ahogyan velem és az összes Benkővel tették. Ha nem jönnek segítőim, ami nagyon nehéz volt, mert a lengyelek hiába kértek segítséget, hogy itt gyalázás folyik, cigány pinák, Csisztu pinák, mentek végig a nemi kivégzők csapások saját gyilkosságaikon rajtam is, ahogyan eddig tették a Benkőkkel, hátuk mögött állandó kivégzővel, Dávid Mónika iszonyatos gépszörnyével, melleik alatt Müller Péter Sziámi óriás kígyójával, fülükben Müller Péter óriás kígyójával, biblia olvastatás közben Lázár helyett többszáz éve már, minden részükben a cigánytelep eleven, mozgó állataival, méhükben állandó Hardonyi doktorukkal közösen Bodor Ágnes pókjával. A nemi betegségeibe a miskolci egészségügyüknek, bele sem merek gondolni.
A saját ózdi ufó népük, mint gyilkológépek a Benkők ellen létrehozva nem tudnak gondolkozni, végig nézték mindezt többszáz éven keresztül. Nem jött segítség sehonnan, évek teltek el, míg az első orosz űrhajós nép Idemerészkedett, látta, hogy mi történik, milyen állapotban vagyok, ők mentek a vatikánba megölni a vatikán kíséretet, ami itt volt a lakásban Magas-hegyi energiából létrehozva. Ennyi segítségem volt, mióta kivégzett végleg Müller Péter megcsonkítva az anyámból és belőlem létrehozott betegségek helyett. Évek teltek el, nemi szervemben megállította a cigánytelep gyalázását a saját vatikáni börtönük, senki nem jött, mert a világ összes országát felvonultatták ellenem,


Mivel valamennyi földönkívüli a saját Kohut isten egri támadásakor az űrlényeivel Túri Ferenc ózdi cigánytelepéhez hozzátett, vatikáni erővel létrehozott Bodor pusztító és a saját űrlények által kezdődött az összes földönkívülivel a Kohut isten általi angyalokkal őrzött összes bolygó és világegyetem lemészárlása. Ezért nem jöttek segíteni. Gyilkolni voltak létrehozva tudván, hogy Kohut isten embereit, istennőit, ég csillagait, mennyország angyalait mészárolják.

Csak abban reménykedem, hogy a Benkő égi mennyország egykori angyalai és az emberei az első gyalázásukkal elveszítették az eszméletüket.

Amikor megláttam ebből az utcából a mészáros vérfürdős Orbán Viktor indiai legyet, motoros felvonulásával Várkonyi mondatának, hogy embereket nem lehet teremteni,nem hittem el, hogy gyalázatból ember formájúvá vált motoros indiai egykori legyekkel megölték az emberiséget.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Apostol együttese az indiai egykori legyeknek ózdi cigányokk
  2017-02-02 11:40:21, csütörtök
 
  Bűcs Ferencné Ili háromjeles homlokával megjelölve Lucifer által vándorol a tűzben járó égi Jeruzsálem pusztulása óta többszáz éve az ózdi genyó megjelölt indiai légyként felállt Orbán Viktor hentes és mészáros vérfürdőssel együtt a Lévai cigánytelepével Ménesinek, ők indították el Ilit ki a legszebb a világon Katiként engem várva, azzal, hogy lezárt határok mellett végezzenek ki legyekkel, cigányokkal, kurváik és a világ gyilkosai tetteit végrehajtva rajtam, így állt fel az indiai cigány innen, az innen eredő börtön bűnöző taxisokkal szembe.

Ili rosszul volt a tort ünneplő itt maradt már aggá vált mészárosai között a szociális hálózatnak, amikor idejött tort ülni szüreti bált rendezni az Apostola az ózdi Ménesi cigánytelepének.
Ilyen apostol soha nem létezett, sem a győri Oláh cigány egész Győrével, ez mind mészáros, csonkító, gyalázó kivégzőit jelenti a soha létre nem jöhetett fel nem foghatónak.

Ili látta, mikor a Bertalan utcai vérfürdősök lemészárolva mindenkit, átvették a miskolci Rákóczi térrel folyamatosan mészárolva tovább a hatalmat a világ felett, ezért nem bírta látni az Apostolt velem együtt az összes médiába szándékosan vitt Bertalan utcai vérfürdősökkel.

Bergendy szalonzenekar, angyalok, istennők gyalázásából nagyra nőtt legyek, felfoghatatlan, hogy ki mert állni a világ mészárosaival, nálunk lévő médiájuk által berendezve kék szalonbútorból vett névvel.

Demjén Rózsi szárnyas nemi betéteivel, amivel támadta az embereket, angyalokat, istennőket, utolsó Benkő angyal fertelmes kivégzése óta még lerohanva az általuk Magas-hegyi energiából létrehozott Németországot és Lengyelországot a Talmud állataival náci vezetése mellett, amiket a saját hazugságaik mellett elégettek a németek, a barakkos legyekkel együtt, amik a családomat mészárolták többszáz éve már, engem fényevésen tartva kivezették keletre őket, majd ismételték a keleti emberiség felszámolóival, gyalázóival a cserepeim által berendezve magukat halott állapotomban a vérfürdős médiájukkal a cserépsorozatát annak, amit rajtam közösen végrehajtottak.
Németországot fedte be a szürke ruhákat hordó kurvák népével, hogy ne lássák, hogy egymásnak mennek, ahogyan tették itt az Eger előtti magyart magyarra uszítva Derláné állandó bárány földöntúli hipnózisos hatalmával.

Szűcs Judit Müller állandó mészárosa lepcsánka szájával, mint kommunkációs fertelem, szétlapította a tökéletes emberek és angyalok száját, azért ráncos lett, nem a cigitől, amit a tik sem vagytok kivégző hálózatát jelenti Szirmabesenyőnek. Ezek a Szűcsök megrendezték a kávés saját elmeosztályukkal és a saját vietnámi legyeikkel domino néven a háborút.

Az egész média az elmentekkel együtt idetartozik az okkultista vérfürdős fertelmek utcájába az egész világon.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mici mackó fázik Bródyval, Halász Jutkával, Medveczkyvel
  2017-02-02 11:25:37, csütörtök
 
  A halak szülöttjei a világnak valamennyien Bodorné Ágnes összes református emberiség ellenes mészárosai közé tartoznak a miskolci Bertalan utcának, Medveczky Ilona saját rokkantkocsiját berendező feszületésével a Vörös Oroszlánnak határozatlan halakként ezer éve már, hogy a másvilágba kellett volna vezetnie az egész Vörös Oroszlánt Szepes Mária szerint.

Halász Jutkája a szőke MÉnesi ózdi cigánytelepének felfoghatlan módon mészárolva, csonkítva, gyalázva a tökéletesnek általa gondolt embereket, angyalokat, akik vigyáztak rájuk és tehetségesek voltak szája szerint, mint kommunikációs állandó mészáros, mint olyan, aki becsinált, a nadrágjukba csináltatta az angyalokat, az embereket, amiért nem tudtam rá nézni sem Bródy Állandó mészáros szóval sem kifejezhető zöld tollas lírai teremtőként nyomorult bábokat is létrehozva pasikkal együtt mozaikokként,amivel a legyek dicsekszenek a médiájában a Rákóczi térnek, Mici mackó fázik egykori Ázsia előtti időben az általuk felfoghatlan módon lemészárolt angyalok, emberek, istenek kezdete óta járnak együtt, vérfürdő utcájuk teljes berendezésével és neveivel.

Mici mackót mici macskánkból találták ki, de nem Benkő a magyar teremtő, a magyar név Magyar Bálinté.

Mici mackó és malacka, meg a többi állat, mint tigris, kígyó, valamennyi általa skizoprenként gondolkozás nélküliként létrehozott általuk megölt embereknek védelmükkel együtt, mint szimbólumukkal, mint egykori Görögországéval Ázsia előtti emberek földöntúli vatikáni hatalommal kirárulták az embereket, angyalokkal együtt, a hatalmas hó, amiben az egykori Mici néni három fiával a három macskánk berendezése óta általuk meggyalázott és lemészárolt már teremtett világával együtt a Vatikánnak, hozták létre szadista kivégzőiket, mint Bujtor Istvánt, Latinovts Zoltánt, Freirensz Tamást az általa mindig bevetett erdőből hozott skorpióival.

Átírták már régen Medveczkyt Kovácsokra, azok is ide tartoznak.

A hó, ami befedte Mici néni három macskájából vett névvel egykor berendezett Ázsia előtti világot a saját havukként itt van berendezve Bencsik néven a Bertalan utcai vérfürdősök utcájába.

Mici mackója Bródynak, mint általuk lemészárolt országok szimbólumának egyike Sátoraljaújhely embereit jelenti, angyalokkal, akik rájuk vigyáztak mici sapkásokkal, Rajz Jánossal, Körmendi Zoltánnal, Latinovits Zoltánnal, Bayer Friderikával, Miskolczi Miklóssal, Újhelyi Tiborral, Új nevekkel, Puskás Katalinnal, Kolossay Zsuzsanna nemi gyalázójával a sátánnak, Mattyasovszky Hedviggel, saját könyvével, Dojcsák családdal, Sztecsák családdal, Gyarmathy Andreával, Papadimitru törött kezűjeivel, Ardó családdal, Szabó Erzsébetekkel, minden országban, Vakles családdal, Miskolc teljes egészével mint vérfürdőt rendező csonkítók, bénítók, gyalázók támadták le együtt Sátoraljaújhelyt és Sárospatakot, iszonyatos fertelemmel végezve a Kohut és Benkő emberekkel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Honvéd temetői kezdete az emberek megölésének Miskolc által
  2017-02-02 10:37:47, csütörtök
 
  Mivel Szabó István és Lázár két fiával és családjával maga helyett többezer éve gyilkolja csonítja, gyalázza az isteneket, embereket, rájuk ügyelő angyalokat az egész világegyetemeben saját kivégzésük ártatlanokon történő végrehajtásával járva a világ minden részét többezer éve már,
minden országban berendezték kezdetnek a Honvéd utcát, hozzá a HOnvéd kiadót, itt indultak Hecskéből lett Kecskés nevekkel, Árvay Róza Orosz Napoleon sakk-kártyájával nyíregyházi rokonsággal, amik Béla unokabátyámat megbénították Godzsák púpos háta miatt, ezt ünnepelték, és teljes kiliáni lakossággal, saját médiájukkal könyvek kiadóival aszerint, hogy éppen melyik utcában járnak.

A Honvéd temető visszarontása után a soha nem létező, létre nem jöhető Szabó és Lázár csonkító, bénító, gyalázó, felfoghatatlan vérengzésével kezdett világkönyvtár első utcája alapján megjövetelük után a megmaradt embereinek a Magyarországnak Magyar névből magukat elnevezőnek a Honvéd temetőben fekszenek az első áldozataik.

Sátoraljaújhelyen nagyapa sírját közvetlenül alá temették az emberek alá, akiket Sztálin Bencsik Tórőcsik, Sztancsik, Kacsik és minden csik cigis sátán népe maga helyett megáldozott honvédként Kohut család mészárosaival.

Nagymamát a születésemkor kezdett általam felsorolt idetartozó Kavalecz és többi mészáros által megölten csodálatos emberi kislányok és kisfiúk általuk nyitott gyereksír központban temették el.

Az emberek és angyalok, istennők temetőből való kiszedése után, elszállítva őket az országaikba, egykori hellenista központjába jelenlegi Rómának a megmaradt pár embert, a többi temetői halottat ki kell szedni a sírjából,mert reinkarnálódnak, el kell égetni őket.

A lezárt határ melletti vérfürdői utcákhoz tartozó teljes ország és városok, országok listáját jelentő Miskolc nem kíváncsi a haldokló utolsó Kohut isten Vénuszára, leírtak, csúfoltak, gúnyoltak, kurváztak, patológának neveztek, mindegyik elmondta saját mondatát, hogy micsoda, kezdték végrehajtani közösen ahogy vannak saját gyilkosságaikat. Székesfehérvárat négyszer szólítottuk fel, hogy hagyja abba a magazinja üzemeltetését a mészáros vérfürdős Müller Péter népének.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hegyi Barbara egykori hegyek népe Adytól
  2017-02-02 09:53:50, csütörtök
 
  Hegyi Barbara a sátoraljaújhelyi Révész utca állandó Kohut embereinek kéjgyilkosaival a hegyek lánya Hrabovszkynéval a Telefongyárban is engem zöld szemű boszorkánynak nevező korig visszamenve időben a boszorkány égetésig Vénusz zöld szemei miatt, minden zöld szemű tökéletes embert megkínoztak, elégettek, feldaraboltak, kerékbetörtek, kínzó vassal égettek, vízbe fojtottak, felnégyeltek,karóba húzták, szemeit kiszúrták, forró vízbe tették, tüzes vassal égették, megperzselték, labodába zárták Mezőkövesddel, felfoghatlan kínázásokkal folytatták a Katalin Zirkuli egykori könyvben megírtak szerinti pusztai kezdetével a szlovák, mexikói pusztáknak Asszony Edit tompalátó szerint szemeik kiszúrásával, minden Katalin sorsa végrehajtásával, Hegyi Barbara hozzám sziszegve szólva leplező, hogy az egri csillagok könyvet hogyan hajtották végre, a hegyi törvényei szerint lesz elítélve minden Hraboszkyval együtt.

Delhusa Gjonnal Várkonyi mondatával 130 éve a mészárosaival az ózdi Bertalan éjszaki vérfürdősök berontottak Miskolcra, hozták az egykori maradvány dalait Delhusának, akik emberek voltak, Kohut angyalok által felügyelve őket, mint minden mezei helyen, pusztában, síkságban, völgyekben, minden területén a földnek, gyertyák a síron fertemével Delhusának, hogy úgy ölte meg az embereket és az angyalokat, ahogyan végeztek mohamed népével.

A Bosh német céget e könyve alapján a mészárosoknak az általuk létrehozott Bertalan éjszakai vérdürdősök angyalok gyalázatból születve meg hozták ide a gyárat Kálival, mint árnyékoskert teljes egészével mérnökök miatt a mészárosok elhelyezése végett.

Albánia vicces műsora szerint Friderikusz Sándor általam Rákóczi téri hosszabbításnak gondolt indiai egykor legyével az emberiség felszámolóival idetartozik az egész médiával, minden városával a helység neveknek és országoknak a vérfürdősök utcájába. Albánia megölte az öcsémet, mint indiai legyek sokasága, visszaadni nem lehet, mert egyetlen tökéletes törvényű ember életét nem lehet semmivel visszafizetni, főleg nem legyeknek.

A debreceni bibliai író, aki beletette a bibliájába az összes gyilkosát az emberiségnek feszületeikkel együtt, vasnépével együtt a vérfürdősöknek azzal, hogy megváltoztatják az időt és a törvényt, nem tudta, hogy mindez többszáz éve történik fertelmes vérengző, csonkító, gyalázatos kivégzésével az embereknek, angyaloknak. Ez túl szép megfogalmazás volt, mert a törvényeket úgy változtatták meg Szabó István állandó világkönyvtárával a tetteinek, Lázár jeruzsálemi mészárososaival egész családjával, melyekről szól minden tökéletes ember és rájuk vigyázó angyalok, istennők megtámadása, fertelmes kivégzése, Szelep tompalátó föld mészárosa mai napig itt áll a hídján a halotti hídján annak a törvénynek, melyet megváltoztatva örök életűvé akarnak válni.

Rendes Öcsi minden Öcsijével a világnak apa támadóit jelenti állandóan. Rendes Öcsi Újhelyben azért járt a Rákóczi téri ózdi központ elméletben nem létező fertelme által fütyülve, mert ott voltak nálam, fütyültettek a jehova kutyának, aki énekkel válaszolt, így ment Hacki Tamás a médiájukba a mészárosoknak a többivel együtt a miskolci Rákóczi térről. Az ufó nép, amit kísért felemelt fejjel szaladgálva braziliai ufó népét jelentette az általuk célpontnak tett meggyalázott Kohut Gyulának és Gyuszi fiának.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Urs Oberlin német Uniós központból ódz 666 cigánytelepről
  2017-02-02 07:43:53, csütörtök
 
  Urs Oberlin versét nekem hozta Cseh Károly azzal, hogy egyszer majd mindent megértek, tehát engedélyezték azt, hogy itt maradjon valaki mellettem, megpróbáljak segítséget kérni, miközben minden általam felismert, nem tudva arról, hogy rajtam hajtották végre szerep leírásakor elmebetegeztek engem Müllerékkel, itt hagyott hányássöpredéknek nevezte el a saját sátánistáját.

Én lettem Müller döglégy helyett a múlt, a voltam, dicsekedett a facebokkon, hogy ő lesz a jövő, miután a tort ülő miskolci Rákóczi téri felfoghatatlan mészárosokkal opera fesztválokat rendeztek, együtt az általuk létrehozott öcsém folyamatosan történő elméjével kivégzései közben emelt összes füvesével a világnak, amivel ünnepelték a Benkő emberek és Kohut emberek utolsó istennőként engem hozott folyamatosan történő korláti cigányság lakásban tartózkodása mellett, a börtön vatikánja mellett, Urs Oberlin szomszédba tett ezüst szélálom, jégbefagyott szökőkutakról szóló jéggé dermesztőjét Sátoraljaújhelynek, miután együtt megtámadtak előre készülve az újhelyi Müller fertelmeivel, együtt legyőzve engem az összes világ ura által, 1997-ben Soós Katalin nevéhez érve nemi betegség első jelentkezésekor Kormos Kornéliának, Szabó Máténé Erika kurvának nevezett ricsei lágert üzemeltető kivégzőivel, Majöné vatikáni börtön bűnözőjével, Túri Ferenc osztályára rendezett Kati nevű egyik támadóm berendezésével, Jakab Klára Jutka gerincsérültjeivel az országnak, Begala familia öcsi néven megjelölt apa állandó támadóival, Gyuláival az országnak, Majóné Erika tanítványaival, Müller Péter Sziámi általi menhelyi kivégzőivel, Turcsányi Gyula genyóként beállított általuk hozott egykori pinókkió kort végrehajtó Kiss Ferenceivel az országnak, Dévényi Erzsébet méhembe tett istenével, ismét belém bújva, ahogyan férjhez adtak, rózsakeresztes rendi angliai nagy hipnózisos szörnyetege által hipnózisba téve engem a kommunista és zsidó korok végrehajtása után, Nagy Erika szlovák rokonságának nemi csapásaival, Fejel Anikó sváb kivégzőivel, Hogy a Mária és Hogy az Éva,Kniczky Géza, JÁszter Gyula és felesége talmudos állataival, Kucsinka Katalin, aki előtt Ráczkevyék a kisujjukat mozgatták és ezen nevetett földönkívülijeivel, a kisujj mozgatás azt jelentette, hogy nemi szervükben nyúlkáltak az embereknek és angyaloknak Ázsia előtti emberek lakta világban.
Andó Marianna összes Mariannaja, mint mérgezők, űrgalaxis pusztítók, Marianna Moór Roger Moór idejött angol hipnózisos erejével, Müller Péter Farkasainak hatalmas fallasza, mint Kis Ferenc kék szemű beállításával az utcanépéhez a földönkívülieknek, mint vatikánt létrehozóknak sátánjukkal együtt, Rácz Melinda sánta férjének összes sántájával egykori Lucifer támadóknak, földöntúli hatalommal bíró ózdi cigányteleppel, Szerdi család sátán népe nemi kivégzőivel, Moldován Nóra szabadköműves rendjének freudista kort végrehajtó I. emelettel berendezett Japán teljes egészével a gésájukkal, Zoltán Erikával együtt, Miskolczi nevekkel a járványtemető nagy fája akasztás óta sírból kiemeltekkel, Ardó Irén karcsai teljes egészének behozatalával elmondva, hogy kurva vagyok, nem értettem ismét, Ardó Zsiga nemi szervemet Takács Klára, Bernáth Ani, Pirigyi család, Bencs Marianna orosz kivégzőivel, Kolcza Mária német nemi csapásaival, Kurucz Ferenc diósgyőri Kurucz utca lakosaival, Palicz sánta tanár kivégzőivel, Sugár Ágnes szőke gyári munkásainak kíséretével, Hegyi Barbara hegyi népének ufóival, Moskovits Ágnes nemi kivégző csapásaival, Tálas Julianna bestiájának testembe bújásával azzal, hogy végrehajtsa rajtam Moldován Nóra saját népének felfoghatatlan előre tervezetten összeállított párttitkáraival Újhelynek, rendőrséggel együtt, Kos-nőjével a szőke rövid hajú Spanyolnáthájának a Vas nevűeknek, Német Jutka és Márta századosként gazdagon élt minden német kori átcserélés végrehajtóinak ufóival, korláti cigánytelep saját ufóival, mint lyuggatókkal, ufóival Barna Gabriellának minden Gabriellával, együtt Jakubcsek Gabriella nemi gésájával Japánnak, egyszerre támadtak rám a Révész utcán Moldován Nóra patológiaként beállított állandó szabadköműves rendje az ódz 666 központnak sorsát és tetteit végrehajtani, amikor odaértek,hogy Kiszely Ottó mondta Soós Istvánnak, hogy én kihasználtam a férjemet, meg azt híresztelték,hogy Ardó kivégzőjük vált el tőlem,mert én kurva volt, ez volt a születési kurvázásom kezdete. Ezek mind nálunk voltak a Bertalan utcai három lépcsőházával Bírónak együtt a Vándor és Király utcai könyvtulajdonosokkal. A zöld egykori vénuszi égi zöld szemem hasonmásait végig berendezték többezer éve Jézusok zöld tekintetével, Hotorán Attila támadásomra váró misztikus családjával, értelmiség legyőzőzőivel Szandi egri Slakta Tibor Zizi Magazinos népeivel Hevesi Tamás esernyőssel, Dolly józsefvárosi Révész utcai Szabó István elzett párttitkára elzett teljes nemi beteg Moldován Nóra és Szarvas zöld-kék szemű Bródyék ismételt támadásával, Pataky Ági és Farkas űrhajóssá tett pácini népével, Pikor Jánossal és feleségével, Berta Erzsébet rendőrségével, Tuza csárdát üzemeltető ufóival, Katicáival az egész világnak, fekete-fehér esernyősökkel, mint értelmiség legyőzőkkel, összes fanyelű esernyősével a világnak, minden fanyelű esernyős értelmiség legyőzővel, szarkahegyi német nácikkal, mint nemi kivégző értelmiség legyőzőkkel kurváikkal három nemi csapással megjelölve Ménesi Rákóczi téri kurváinak, szőke nemi kivégzőivel Balla és Csisztu és cigány nemi kivégzőivel Ménesinek, Barta Zoli osztálytársam kezdetével születésemkor kéjgyilkosaival Miskolcnak Müllerékkel, Balta Nikolett egri csillagok könyvet rajtunk Rácz Mari, Marosiné óvónőivel Müllernek, mint cigányteleppel, Havas Henrik, Havas Mária, három gyerekkel megjelölt Révész utcai Szabó Istán és Hornyák babi ufóival, három gyerekkel megjelölt fertelmeivel a Révész utcára tett halmaji tanáraival a jövőnek, mint ózdi fekete mágusokkal, cigánytelepével Deák Margitnak, mint Deák Bill Gyula gennyes állatainak nemi csapásaival, Hegyi Árpád Jutocsa színészeinek nevetve Cseh Károly versén, mikor olvasta a rádióban, Mácsai Pál és Cseh Károly közös kazettán rádióban megjelent tor ünnephez készült adás minden résztvevőjének ózdi cigánytelepével, sátánjával Staller Ilona nemi kéjgyilkosával, szemeimbe kapott vakká tevő vatikáni Derláné állandó bárány genyóval beállított fedélzetének megjelenésével a Révész utcán Turcsány Éva hivatalsegéd, Pléhbán, Schneider Hedvig kéjgyilkosaival Bródynak, megvakítve engem Andó Marinna arc nélköli sátán Évájának galaxisokat kivégző földönkívüli hatalmas erejével a szemeim teljes megvakítása mellett, tánconőjével a Benedek u. 17. szám alatti összes lakosságnak, Varga József táguló orrlyukú vasfüggönyéhez érve Varga Rózsa népével, őrház miskolci patikusainak ufóival, Német sánta hit szektába tömörült földönkívüli hatalmával, hegyi népeivel a facebook Hegyek lányának, mint születési kezdetnek, ami túrázással tölti az idejét Orosz Sándorral, Nyeste hippi családdal együtt, Sarkady Judit szirmabesenyő jelenlegi férje ufóival, Ganxta Zoltán összes gennyes nemiszervű Mary Zsuzsa rendetlensége miatt ránk támadó űrgalaxis minden csapásával, Hantos Ánges állandó Ady apokalipszist végrehajtó féreg állata rám támadásával, minden újhelyi készenléte mellett hajtották végre a kollektív gyalázatát Vénuszon, előre kitervelten Miskolc teljes egészével, mohamed lányom arca deformálásával folytatva az egykori mohamed népének reformátusainak értelmiséggé tételét Cseh Károly feleségével, ózdi fekete mágusokkal, Laboda Kálmán állandó kivégzésre szánt könyvtárosainak kéjgyilkosaival, Utry Attila kislánygyilkos ufó kíséretével, Kálmán Olga Kálmán Magda, László Zsuzsanna, Tamás Zsuzsanna, Szécsi Zsuzsanna, minden Zsuzsanna ufóival Nyertes Zsuzsának, Csala Zsuzsája ufóival Lehoczkyt hozó Évájával a börtönnek, Galambos Erzsi Galambos fúvós egykori fogakat kiszedő fog támadásával, együtt Gór Nagy Mária ínysorvadás kezdetével a Benkő sorsnak, Szabó Máté ufóival, gyerekei kivégzőivel, Bor Éva összes Kovácsával Ágneseivel összes apokalipszisükkel, Ménesi náci cigányaival már beírva magukat jövő nemesnek, Péterné szakácsnő menhelyi radványi támadóimmal Müllernek, Kovács Katalin és Gizella csanyiki Vass pszichiáter jehova Katijával együtt csonkítóival, leszbijeivel, szikszói Szabadosné Éva kéjgyilkosaival, Francois négernek látszó egykor indiai légy francia nemi kivégőivel a sátánnak, Rózsáinak kíséretével Müller Péter Sziáminak, Egyiptom jelenleg kamionos Bujtor István nagyra nőtt macskáinak kíséretével, Hamvas Béla ördögeivel, miután közösen hajtották végre az felfoghatatlan iszonyatot, megjelent Bodor űrpusztító a lánya szívem átszúrója után Szabó István világkönyvtárának ismétlésével folytatásban a sátán bibliájával, I. emelet után jött Petting együttes nemi szervembe tett fertelmével Simon Évának, leszbijeivel Kiliánnak, Kertész Tamás Hunnia vatikán börtönével, Csepregi Éva Rákóczi teri méhembe tett istenével, szájamba tett fertelmével nemi szervekre többszáz éve támadó nemi kivégző miatt, mert ezt tudta az orosz média, hogy engem Vénuszként gyaláznak a Rákóczi térrel Kormos Kornélia, Szajkó Katalin, Barna Gabriella, Bencs Marianna, Szajkó Valéria, Ardó Nikolett, Ménesi Péter összes szőke nemi kéjgyilkosával, így látta meg Bodor pusztító, hogy Vénusz kurva lett T. Asztalos Ildikó Lázár mészárosaival együtt, így hoztak ide Bodor Ágnessel, folytatni végtelenül, míg a két utcából a celebeket termelik ki azzal a céllal, hogy végleg eltüntessenek, mint minden bizonyítékot, ami emlékezette őket egykori Kohut isten népére, Benkő magyarok istenének mondott Égi angyalaira az Omegás gyilkosoknak. Ez volt 1986-ban. Bodor űrpusztító az Árpád utcán is pinának kiabált engem Sándorné Zsuzsa helyett.

A vatikáni kék színű hatalmas örökéletű cigányságot létrehozó, zsidókkal együtt emberiség felszámolása céljából kék vatikáni kíséret mellett hajtották mindezt végre, örökkévalóságig folytatva a mocskukat maguk helyett. A támadóim között volt Lévay Gyöngyi, Priska Gábor, Hajdú Imre, Bujdos Attila, Szalóczy Katalin Szántó István barakkos legyeivel, Obama szigeti legyeinek emelése mellett.

A vatikáni földöntúli hatalom Derláné állandó báránya rendezte mindezt be Vaszily MÁria genyónak mondott pszichiáter Rácz Ida szőke fonónőből emelkedett,Lénártné jehova tatárdombi szőke gyári munkás, Sitku György börtön buzijaival berendezett velük együtt nálunk lévő MIhőben üzemelt fogtalan Rákóczy térrel párzó állataival a börtönnek, egyszerre támadtak rám,nem tudtam menekülni. Szándékos volt a Kohut Isten emberei után utolsóként hozottan engem a Benkő emberek és csillagok mészárosai kezébe adni, ugyanúgy végezve, ahogyan eddig tették.
A Kósa Emese elmeosztályával születésemkor kezdett kurvázásommal maga tudtával falvak betepítésével egykori Fiúk, lányok évkönyvében lerírtak szerint a vatikáni földöntúli hatalommal, saját Kállaiakkal, miskolci Kilián teljes Öcsivel megjelölt helyszíneivel, Rendes Öcsivel, amelyik fütyülve kergette az ufókat az Etelközben, ahol kezdtek nálam Istálló-Vénusz kezdetével Gyarmaty Ágnes helyett, Benkő Dániel és Jászter Gyula ismétlésével a nemi kivégzőivel az Omega lemeznek már, száz tagú cigányzenekarral, moncsicsi űrszörnyeinek szeme láttára, Bencs Marianna nagy hasú egykori japán gésával, Rákóczi terével Oroszországban, Kincs Erzsébet károlyfalvi kurvával, Dudásné Ica fia által kiülve az ablakba kiabálva,hogy az anyja kurva születésem kezdetével folytatták megállás nélkül a kurvák sorsát rajtunk folyamatosan végrehajtani Bodorné Ánges cigánytelepével.

A fővárosban várakozó ózdi cigánytelep mészárosai Túri Ferenc összes pszichiáteri berendezésével hoztak ide berendezve nekem az I-es pszichiátriát a népem űrgalaxisainak, bolygóinak emberekkel együtt történő berendezésével Bodor pusztítónak űrlényekkel, Török Erzsébet Spanyolnáthájával Horváth Gyula cigány Keletjével Ózdnak, Annás ismétléséhez Müller Péter Sziáminak faluról szállítva be gyilkosainkat folyamatosan, mint Sipkásnét Amerikából, egész Hámort, minden környékét Miskolcnak.Ismét ismételték közösen 1995-ben az egri egykori emberek és egri csillag rájuk vigyázó megtámadását az űrlények szerepének berendezettjeivel.
A Semmelweis kórházban akkor működő minden elmebeteg a kivégzésben elmondásuk szerint részt vett. Innen már halott voltam, így vonszoltak egykori Vénuszból lett halottként magukkal Miskolcra, még dolgoztatva ingyen két munkahelyen, T. Asztalos Ildikó összes Ildikójával vérfürdősöknek folytatta a fertelmét Lénártné Jucinak Ómasztánénak, Lázár népeként, kiállítottak a kiliáni egri támadók bérházában az ablakba elküldve munkanélkülire azon a napon, amikor egykori Eger helyén élt embereket,a csillagát a rájuk vigyázóknak Talannak üzengetve, mint Kohut isten egyetlen földönkívülijével, hogy jöjjön engem megmenteni.

A piros földönkívüliek örökélettel bíró egykori galaxis lakosságát örökélettel felruházó itt lévő őket legyőző földönkívüliek egyforma hatalommal bírnak, a pirosak nem szálltak le a vatikánhoz, nem tudtak semmit a Bertalan utcai ózdi irányítású Benkő emberek és angyalok iszonyatosan történő mészárlásáról.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyika Turbina ózdi kék csillag állandó média főhős
  2017-02-02 06:34:13, csütörtök
 
  Az ózdi központtal Bertalan éjszakai vérfürdő kezdetével összeállított Derláné Duna tévés vatikáni földöntúli hatalommal felruházott Talmud náci, sátán, Hunnia börtön elme az egykori régi jeruzsálemi bibliai berendezés óta az égi vatikáni földöntúli hatalommal járó cigánysággal addig piros-kék földönkívüliekkel Bródy egyetlen dalát mindig bemutató Gyöngécske lány vagyok én, piros és kék a ruhám férfi ágyában a hideg lelne uram, meg az összes általam megírt vers, dal, melynek üzenete a vatikáni földönkívüli hatalom uramjának szól által működött az a Jeruzsálem, melynek történetét égi Jeruzsálemként Lucifer egyetlen tökéletesként megalkotott tűzben járó Tírus fejedelme maradt halott állapotban, cserépkora idején az általuk létrehozott nagy Jeruzsálemnek Cserép Imre és Cserépi Zsuzsa kezdettel állott össze az ózdi 666 központ földöntúli hatalommal együtt még a Japán csillagok háborúja meglévő egykori szereplőivel a Tarot kiskártya alapján. Szepes Mária a sorselemzés, divináció könyve szerint nem értettem, amit Cseh Károly ózdi egykori cigányból ördögökkel járó fekete mágusa hozott a Keletével Miskolcnak a Vörös oroszlánnal, az Északban megírt szereplőkkel, nem tudtam, csak rossz érzésem volt, hogy velem függenek össze.
Azért nevezte Szepes Mária a száz kártyás Tarotot kiskártyának,mert őket már megölték, megmaradt állandónak a 22-es világvégi bolonddal, kiis fehér kutyával berendezett NOé özönvizét megrendező egykori bolondnak nyilvánított Benkő emberek ellen együtt mentek már mészárolni őket, ugyanígy, ahogyan velem tették, Silja Walter által megírt vers alapján futott egyik szobából a másikba kis fehér kutyájával, kereste magát, nem lelte, elveszett az esze, ömlött az eső, őrült forgásából gyűrűk futottak ki, s már nem tudta, kis kutyájával hol jár. Nagy a világ, benne én, elveszítettem téged, s magam, mindezt te tetted velem, kutyám búsan néz, orrára arcomat préselem. E szerint a vers szerint azt hitte végig, hogy isten van felette, de miután én kijártam a tarot nagykártyának nevezett az általuk nem ismert nálam lévő halottakkal, Dórival és Jónival, a szefirot bölcsesség fája tetejére érve, melyet átírtak úgy, hogy a bolond már nem fél semmitől, kiáll a sziklacsúcs tetejére, bátran leugrik, mert többé nem fél semmitől. Ezt így is hajtották mindig végre a kis fehér kutyásokkal Fábry legyeivel. Rajtam is ezt akarták végrehajtani, akár a Benkő angyalokon, a kis fehér kutyásuk nem bántott engem.

A médiában Havas Henrik mészárosa Ózdnak mutatta be mártírként a börtönbe menve beszélgetni a Jóni cigányságát a földkívüli hatalommal a világ kezdete óta együtt mészárló ózdi 666-hoz csatlakozó itt engem megtámadó folyamatos embergyilkos, Benkő emberek mészárosa, gyalázója Isten gyermekeié vált egykori Atlantiszt elsülyesztő spanyol Kos-nőjükkel együtt akkor is együtt járó egykori Kohut Isten népét meggyilkoló Hagia Sophia előtti embereket lemászárló, itt szellemtornyot a hallottakkal berendező állandó Pécsi Ildikó és az összes Ildikó csatlakozásával a legyekhez, a kettős keresztnevűekkel együtt mészároló cigánysággal az ózdi csillagok háborúja földöntúli erejével Japán csillagok háborúja központot együtt lemészárló csillagrendeket lemészárló jelenleg edelényi központban lévő Petőfi csillagrendjének elmebeteg kivégzőivel szerbiai területen élt Petőfi népét, mind végig a földönkívüli hatalom tette együtt a korláti isten gyeremekei vált ózdi cigányteleppel, mely a cserépkor óta járva a világrészeket embereket, angyalokat ferltemes elmondhatatlan módon meggyalázta, lemészárolta, fogaikat, minden részüket leszedve, azért, mert Ráczkevy doktora szerint Újhelynek és Bodrogi Gyula vipera szerint az emberek szíve túl gyenge, ezért ijeszgette őket a média ismétlésben, hogy egy horror bemutatásakor meghalnak.

Nyika Turbinája a sátánnak, ózdi központtal lett kiadva az Északban, fenyőjével Fenyő Miklós patológiának, már régen várva arra verse szerint, hogy egyszer ugyanúgy hullik le az égből, mint a sátán, mint sátán villámlása. Így lettem én, akár a Benkők és emberek narancs színében a fidesznek tudván, hogy ki vagyok apokalipszis kezdete Bórdynak, Illlésnek, Metronak és a Benkő vérfürdős Omegának Benkő névvel állandó Benkő Dániel nemi kivégzőivel kezdett zenei apokalipszisnek Nyika Turbina helyett.

1998-ban a március 7-i születésnapomon jöttek ismét ide, mely összefügg Szabó István többezer éve saját világkönyvtárát Benkő embereken és angyalokon saját feszületük, könyveik, tetteik miatt is állandóan mészárolva Lázár Stefánia bevetésével a Stefánia vérdürdője fertelmes végrehajtása után összeállt a felfoghatatlan hentes, mészáros, örökkévalóságig gyalázott népek és angyalok felfoghatatlan gyilokgépeinek teljes létszáma a Bertalan utcáján Miskolcnak.
Március 7-én sebesítette meg a lyukas szívű Szabót Illés, amikor megtámadott engem az égen, ennek már többezer éve.

A megyei kórház I-es idegosztályára engem szállítva 1995-ban, miközben a II-es elmeosztály benne lévő óriás elektromos szörnye átjavította a tatárdombi Üllő u. 5 Braun-Rákóczi tér Iker torony felének házszámát Viciánné 3-as házszámára, abban a tudatban, hogy egyszer kivizsgálásra kerül, miért vittek be Vicziánné és Simon Ilona helyett azzal, hogy Betti, mint Simon Ilona bolond lánya bevitetett engem tompalátó Szelep elmeosztályára, együtt Hardonyi nagyra dagadt egykori nemi csapás Hunnia vatikán elutazom mondatával kezdve a világbankok építését, pókot tettek a méhembe Hardonyi helyett, ami többszáz éve ugyanígy történik beöltöztetve engem az általuk odavitt szőke nemi kivégző pszichiáterré tett Tűzkő Juditja szürke ruhájába Müllernek, azzal, hogy vége mindennek, mert a szürke ruha mindig ezt jelenti. Idejutottak a kezdetéig Demjén bírójával Demjén Rózsinak, Iker tornyával Bodor pusztítónak, hogy végem van a pusztító helyett.

Ott megjlelnt az idegosztályán a mészárososoknak a korláti kék csillag együttest működtető fiatal férfi az apjával együtt, mint felfoghatlan gyilkos kinézetű cigányokkal. A fiát gyomorbetegséggel kezelték, ezért Bodor Ágnes űrpók tele pakolta a gyomromat fekélyekkel.

A Palikat kiválasztották, tort ülni a kiliáni börtönnel, Marsi Anikó patológiával együtt már mohamed torzításával a kiliáni Vatikánnal, Básti Julival, Moór Mariannával, az asztalon táncoló Bubik film Brigittájával Vénusz áldozóként idetéve őket Müller népeként. Vadas Pál szabadköműves űrhajóval jelentkező, nekem előtte a halott tatárjuk által átadott szentek füzeteként kiadott fekete kereszten hét rózsás, kék asszonyos könyv mágiájával rendelkező szabadköműves rendje a Révész utcai I. emelettel belálíltott főszereplőjének téve engem Vadas Pál helyett, folytatták rajtunk már az ózdi cigányteleppel itt rám támadásommal a Tatárdomb teljes egészével koldultatásommal együtt Nagy Anna halott sorsaként a lányom általi eltartásom mellett saját sorukat, tetteiket, kivégzéseiket, gyalázásukat a korláti cigányok általi megtámadásom kezdetével 1998-ban, azzal, hogy az isten gyermekei leszállították a szentlelki hegyen Vadas Pál összes Palijának két űrhajóját isten gyermekeinek mondva magukat az ózdi 666 hamis prófétájának népeiként.

Szulák szőrös hangjával már itt volt hamarabb az ózdi halál népeként, ekkor mentek tort ülni az egykori mohamed népének gyertyával nemi szervüket dugdosva a korláti 666 hamis próféta cigányaival, fenevad népével,mint Osváhné Réti Mária egykori kommunista pártitkár kurváival, Hogy a Mária és az Éva egykori emberek velük együtt történő kiárulásával folytatták tovább a földönkívüli hatalommal együtt az emberek, angyalok felfoghatatlan gyalázását, csonkítását, saját tettük végrehajtása mellett. Így termelte ki Müller az összes szőrösét Mohamed támadói tetteinek végrehajtása miatt rajtam.

Ez volt Ménesi cigánya Bodor pusztítónak engem gyöngécske lány vagyok én piros-kék a ruhám kezdete a felfoghatatlannak, együtt indították el a két utca szerint a világmindenség összes Kohut isten és Benkő angyalok által őrzött emberek világűrben és földön való gyilkosságainak, tetteiknek rajtunk történő végrehajtását maguk helyett.


Az egykori tűzben járó égi Jeruzsálem megtámadása óta földönkívüliek által létrehozott összes zsidója a világnak gyalázta meg a tűzben járó Jeruzsálem népét.

A vatikánhoz ment kék földönkívüli nép jelenleg Oroszországba ment, vitték magukkal Liptai Claudát, Orosz néven berendezett népeit a vérfürdősöknek, német nevűeket, lengyel nevűeket, bolgár nevűeket, ruszki nevűeket, magyar nevűeket, olasz nevűeket, sziciliai maffiákat, chigacoi maffiákat, örmény maffiákat, nyíregyházi maffiákat, svájci maffiákat, török mohamednek beöltözött indiai cigány legyeket, német nevűeket, bátyám feleségének keresztesi familiáját, Vaszily Magdi börtön népét, Jarecsny Judit egykori teremtőit a barakkos legyeknek egész kelettel, Müller Péter halálfátylat építő Farkas népét, sziámi macskáival együtt Müller Péternek azzal a céllal, hogy befejezzék jelenlegi Ázsiában az utolsó tanúk eltüntetését.

A földönkívüli emberiség mészárosai a halál cigányságot vatikáni hatalommal hozták létre előre kitervelten állandó gyilkosaiként a világ embereinek.


Most engem Vénuszként utolsó Kohut isten égi istennőjeként agykori Atlantisznak, azzal vártak, hogy a Benkő emberek és rájuk vigyázó angyalok, a Kohut Isten által felügyelt ég csillagai, galaxisai, teljes világegyetemen részén élő emberek Bodor pusztítóval történő elpusztítóihoz juttatva engem pinának kiabálva az utcán Újhelyben már készen volt a terve egykori Túri Ferencnek, hogy egyszerre hajtsák végre rajtam a világ összes első embere óta végrehajtott gyilkosság kezdetével összeállított világ-könyvtárát Szabó István világmészárosnak Lázár kivégző vérengző teljes családja tetteit rajtam végrehajtva.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2017.01 2017. Február 2017.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 41 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1302
  • e Hét: 3624
  • e Hónap: 9865
  • e Év: 62131
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.