Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Napi mérleg: 20 ezer békés ünneplő, 50 fütyülő
  2017-03-16 19:45:08, csütörtök
 
 





NAPI MÉRLEG: 20 EZER BÉKÉS ÜNNEPLŐ, 50 FÜTYÜLŐ
2017. március 15. 16:28


Ennyien vagytok libsik!

Ismét bebizonyosodott, hogy Juhász csak saját magát, és néhány dühödt libsit képvisel.

A nemzeti ünnepen megjelent fütyülős provokátorok elenyészően kevesen voltak az ünneplő tömeghez képest. Szomorú, hogy néhány tucat ballib huligán több ezer ember napját ronthatja el.

A március 15-ei múzeumkerti ünnepségen húszezer békés ünneplő mellett ötvenöt-hatvan rendzavaró jelent meg - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) szerda délután az MTI-vel.

A rendőrség és a szervezők összehangolt munkájának eredményeként a nemzeti ünnep méltóságát sikerült megőrizni" - írták.

A HM Nemzeti Rendezvényszervező Főosztálya a közleményben köszönetet mondott mindenkinek,

aki az állami rendezvényeken békés szándékkal ünnepelte az 1848-as forradalom és szabadságharc évfordulóját".

A Budapesti Rendőr-főkapitányság korábban azt közölte, hogy a rendőrség hat esetben intézkedett szerdán Budapest belvárosában, a március 15-ei állami rendezvény helyszínén, illetve annak közelében: öt esetben hét emberrel szemben garázdaság elkövetésének gyanúja, egy esetben pedig egy emberrel szemben szabálysértés miatt.


Napi mérleg: 20 ezer békés ünneplő, 50 fütyülő

Link



Juhász Péter Együtt-elnök és csatlósai megint bebizonyították, hogy nem számít nekik se ember, se Isten, se ünnep, se haza. Mindent megtettek azért, hogy megzavarják azokat, akik méltóképpen szerettek volna megemlékezni az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulóján, a Múzeumkert előtti állami ünnepségen. A miniszterelnöki beszéd idején kiprovokált dulakodás közben leprostizták a PestiSrácok.hu riporterét, Jurák Katalint, akit többen meg is rángattak. A körülmények okán érthetően heves vitában egészen szürreális érvek és állítások hangzottak el...

Nézze meg a videónkat!

Link








,,ÉLJEN A HAZA, MENJÜNK HAZA!"
Máté T.


Nagyon megünnepelte a hazai ellenzék március 15-ét, többségük elbújt a Pilvax-közben, a ,,civil" felvonuláson Majtényi László beszélt zsebre vágott kézzel. Üzenetük a nemzeti ünnepen: Orbán Viktor gonosz!


Mit csinál egy Gyurcsány Ferenc március 15-e reggelén? Nyilván felkel, megpaskolja Klára-asszonyt, ken egy szarvasgombakrémes-kenyeret, aztán megiszik egy felest a nagy nap terheire felkészülve. Végezetül megkeresi a kiszes időkből visszamaradt kokárdáját, mert takarékos szülők takarékos gyermeke ő, nem lopja a pénzt, hogy minden évben teljen nemzeti jelképre. Egyszer befizetett rá, oszt' le van tudva.
Gyurcsány és az LMP

Ezt követően Gyurcsány Ferenc elment a Pilvax-közbe, mert nincs március 15-e gyűlés nélkül. A Pilvax-köz igen praktikus hely. Ha van újságíró, akkor tíz ember is tömegnek tűnik. Itt Gyurcsány Ferenc elmondta, hogy Orbán Viktor gonosz önkényúr, ő viszont egy kedves, fess fiú.

Az LMP fázósabb társaság. Hiába a biztató meteorológiai jelentés, azért a nap annyira nem sütött, hogy ők is az utcán ünnepeljenek. Ezért beültek a volt kávéházba ünnepi nagygyűlést tartani: öt párttag és hat laptopos írnok. Ehhez valóban szűk lett volna az utca... Üzenetük bonyolultabb volt a gyurcsányinál is: Orbán gonosz és diktátor, ők fess fiúk, viszont fess lányok is vannak közöttük.

Ezután érkezett a helyszínre Fodor Gábor. A liberálisok rendezvényéről kevés információ jutott el a közvéleményhez, az újságírók ugyanis akkorra elmentek Orbánt és Juhász fütyülőit nézni. Azért, hogy ne essen folt Fodor hiúságán, idézzünk a távirati irodának elküldött beszédéből: ,,Előbb győzzük le együtt a csüggedést, a reményvesztettséget, aztán pedig az önkényt, ráérünk egymással versenyezni az utána következő boldog békeidőkben".
Fütyülők

Arról sincs sajnos biztos információnk, hogy Fodor Gábornak végül a nap folyamán sikerült-e legyőznie csüggedését - én személy szerint utólagosan is szurkolok neki. Ami biztos, hogy Juhász Péter nem volt egy boldog ember fütyülőit látva. Hát hol a népe? Itt van vagy húszezer rohadt orbánista, meg még gyanúsabb ünneplő, az ő népe meg félszáz tagban képviselteti csak magát. Hát ennél sípot vagy ötször annyit hozott.

Na, utána elmentek sípolni, és minősíthetetlen dolog történt. Ilyen csak a legmocskosabb diktatúrában van! Engedték őket fütyülni! Jó, persze, ne becsüljük alá az orbáni önkény leleményességét: körbevették őket biztonsági őrök. Mert a húszezer ember egy része kicsit ingerülten nézett azokra, akik meg akarták zavarni ünneplésüket. Szemét banda!

Hát demokrácia ez? Az ember idejön, hogy ne engedjék be, vagy legalább egy lovasroham érje, erre mindössze egy szegény kokárdás nyugdíjastól kell őket megvédenie Orbán terror-legényeinek? Hát nem lehet így demokratának lenni... El is ment inkább nyilatkozni Kálmán Olgához a Hír TV-be, hát van snittjük, ahol százezernek látszik a pártucat fütyülő.
Majtényi masírozott

Közben egy ,,civil" felvonulás is indult a Parlament felé - az orbáni rendszer itt már tényleg elképzelhetetlen trehányságot mutatott, semmi rendőr attak, nincs nekik gumibotjuk vagy viperájuk? A civilt demokrata értelemben úgy kell elképzelni, hogy ott van az összes pártzászló, és a tömeget is ők adják, és ott van, csak az újságírók számára megtalálhatóan néhány pártvezér.

Ott is volt mindenki, Gyurcsány is befutott, szocialistát is láttak. (A kormányváltásra készülő MSZP tegnap egy diszkrét díjátadóval ünnepelt a fővárosban, ahol a szabad sajtó jegyében kitüntették azokat, akik szépeket mondanak az MSZP-ről.)

A ,,civilek" élén maga Majtényi László menetelt. Ilyen kérem az igazi demokrata civil, ő pár nappal korábban még az ellenzék elnökjelöltje volt, aki bukása után jelezte, hogy kivonul a politikából. Tegnap visszamenetelt. Persze, ahogyan később megjegyezte, az rendkívül relatív, mi az a politikából való kivonulás. Majtényi tegnap este azt mondta az ATV-ben, hogy ő nem szeretne pártpolitikával foglalkozni, ő csak Orbánt szeretne szidni. Hiszen ő civil...
Vona és Kádár

A Jobbik megint kimutatta markáns nemzetmentő énjének kreativitását. Vona Gábor elnök tegnap rájött arra, hogy a Kádár-kor jó volt, sőt, ő a Kádár-kor egyszerű gyermeke, mert kő' a baloldali szavazó, de nagyon. Idézzük szó szerint, mert zseniális a maga nemében egy korábban Horthy Miklóst éltető hitelvű politikustól: ,,Szüleim parasztemberek voltak, de össze tudtak gyűjteni annyit, hogy a bátyám és én már diplomások lehettünk. Volt két telkünk, autónk, kertesházunk és nyáron nyaralni jártunk". Hát szem nem maradt szárazon Battonyától Nemesmedvesig.

Ja, Vona üzenete is az volt, hogy Orbán diktátor, ő meg szépfiú. Ezt azzal egészítette még ki, hogy piszkosul unja, hogy nem nála van már a kasszakulcs.
Utolsó momentum

,,Ünnepelt" ezen kívül az új liberális tünemény. A Momentum Mozgalom a Városligetben tartott pikniket, csudi jó volt itt, kár, hogy senki sem értette: miért is vannak itt?

Egy magukat hangulatosra ünneplő társaság például a ,,Éljen a haza, menjünk haza!" mondatot skandálta. Mások a Klubrádió egyik nagyszerű műsorát hallgatták vissza, amelyben két műsorvezető a március 15-én merengett. Így reggel csak egyet merek megemlíteni, ebben arról volt szó, hogy egyikük számára a nemzettudatot a Sziget jelenti. Vagy azt, hogy nyáréjszaka végigmehet a bulinegyeden. S milyen jó, hogy ott már alig látni magyart...


,,Éljen a haza, menjünk haza!"
Link








A MAGYAR BALOLDAL KÉPTELEN MÉLTÓSÁGGAL ÜNNEPELNI
Közzétéve: 2017. március 15. Szerző: OriginalSpíle


Teljesen mindegy, hogy együtt vagy külön, március 15. vagy október 23., a magyar baloldal lényege nem változik. Juhász és Büki Zotya, meg a maroknyi vadlibsi bohóckodása, és persze Gyurcsány Fletó Pilvaxnál hagyott ronda koszorúja kifejez mindent a baloldal nemzettudatáról. Ennyit tudnak, meg a nevüket, illetve bocsi: azt sem!

Bár nagyon várta az internacionalizmus honi élcsapata, hogy a karizmata Majtényi papa csúnya bukása március 15-re összerántja majd mind a tucatnyi magyar ballib formációt, ismét csalódniuk kellett. Botka most éppen külön úton izmozik, ezért a szocik március 14-én Miskolcon ünnepeltek. Érdemes megfigyelni, hogy az MSZP már évek óta Kaposvárra menekül október 23. előtt is, és egy nappal előrehozza a nemzeti ünnepet. De legalább már nem titokban, hajnalban hordanak koszorút a 301-es parcellába. Talán úgy érezhetik, hogy így kevésbé cikis az a tény, hogy pár százan szoktak csak összejönni, miközben elvileg még most is van vagy 15 ezer szoci párttag. A tegnapi miskolci lézengős rendezvény a szegedi Cicero, Botka László számára azért is kellemetlen, mert négy éve Mesterházy Attis ugyanilyen miskolci koncertjére is csak ennyien mentek el. Botka is emlékezhet, hogy mi lett a sztori vége.

Nagyot mentek ma az egyéb balos csapattestek is. Kiemelkedett az egyre kínosabbá váló LMP, ők azon merengtek, hogy mit gondolna Petőfi és Jókai a paksi atomerőműről, a repülős Hadházy pedig férgezett egy jóízűt. Állatorvosról lévén szó, testközelből ismerheti a férgeket. Gyurcsányék egy koszorút tettek le a Pilvax közben, náluk talán még látványosabb volt a rajongói bázis
megfogyatkozása, mint VaciLaciéknál.

És végül, de nem utolsósorban, érdemes nem elfelejtkezni az Együtt nevű képződményről, amelyik lassan kiegészítheti a nevét a ,,mind a harmincan" formulával. Ugye ez az a párt, amelyiknek amikor a volt elnöke vidéki turnéra indul, akkor annyira nem kíváncsiak rá az emberek, hogy jobb híján templomromokat meg kihalt folyosókat fényképez a telójával. Volt nekik idén március 15-ei megemlékezésük is, ahol a jóllakott ovisra emlékeztető alelnök mondott a párt nevében ünnepi beszédet, az FB-oldaluk alapján maroknyinál is kevesebb ember előtt. És ha már a saját rendezvényükre a kutya sem volt kíváncsi, hát az új elnök, a Portiknak nyomtató Juhász Péter szánalmas provokátorként tűnt fel a Kiskörút közepén szabadon diktatúrázó szánalmas rohamlibsik társaságában. Egyébként közben az Együtt támogatottsága kemény munkájuk eredményeként 1-2 százalékra csökkent, de ez láthatóan nem zavarja Juhászt, Portik Tamás Landererjét.

Nagyjából mindösszesen ennyi volt az úgynevezett magyar baloldal március 15-ei teljesítménye. Az eredményjelzőn szereplő számokat elnézve úgy tűnik, hogy jó ideig az lesz a legnagyobb örömük, hogy képesek voltak pár százan végigtülkölni egy félórát, megzavarva rengeteg ember békés ünnepét.

Legyen ez a legnagyobb örömük!


A magyar baloldal képtelen méltósággal ünnepelni


Link








Juhász és bérfütyülői ma bizonyították az egész ellenzék alkalmatlanságát

Link



Köszönet azoknak, akik méltósággal ünnepelték a szabadságharc hőseit

Link

















 
 
0 komment , kategória:  Média  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2017.02 2017. Március 2017.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 29 db bejegyzés
e év: 360 db bejegyzés
Összes: 4838 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2340
  • e Hét: 5507
  • e Hónap: 27995
  • e Év: 205870
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.