Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Milyen jogon Merkel asszony?
  2017-04-24 22:45:20, hétfő
 
 




MILYEN JOGON MERKEL ASSZONY?


Az eddigi legdurvább levél Merkelnek

Norbert van Handel, a St. György rend prokurátora nyílt levelet írt Merkelnek. A levél egyre nagyobb hullámokat vet nem csak Ausztriában, hanem az egész német nyelvterületen. Mivel a magyar sajtó nem foglalkozott vele, ezúton hevenyészett fordításban és a német változattal is elolvasható..

Milyen jogon Merkel asszony?

- Milyen jogon rombolja szét politikájával Európa identitását?

- Milyen jogon csinál Németországból bizonytalan országot, ahol lángolnak a menekült táborok, ahol egyre nő a nemi erőszak és a bevándorlók által elkövetett egyéb bűncselekmények száma?

- Milyen jogon destabilizálja politikájával a környező országokat, Ausztriát, Horvátországot, Szlovéniát, Dél-Tirolt?

- Milyen jogon kritizálja - mint például nemrégiben Renzi olasz miniszterelnökkel Rómában - Ausztria határpolitikáját, ha ráadásul örül annak, hogy ezen határpolitikának köszönhetően kevesebb menekült érkezik Németországba?

- Milyen jogon süllyeszti el Schäuble pénzügyminiszterrel együtt az európai polgárok adómilliárdjait Görögországban, holott ez a pénz nem a görög emberek megsegítését szolgálja, hanem az ottani német és francia bankokhoz folyik, hogy megmentse ezen bankokat a csődtől.

- Milyen jogon avatkozik be Gabriel kancellár-helyettes a demokratikus Ausztria elnök választásába?

- Hogyan egyezteti ön össze különös demokrácia felfogásával, hogy pont egy olyan antidemokratikus rendőrállamot támogat, mint Törökország, csak azért, mert elhibázott menekültpolitikája miatt kénytelen eltürni Erdogan zsarolását?

- Milyen jogon állapodik meg Törökországgal egy olyan vízummentességről, amely további több százezer (vagy millió) menekültet fog hozni Európába, ha egyáltalán működni fog, ami egyre valószínűtlenebb?

- Ki Ön, hogy egymaga döntsön egész Európa iszlamizálásáról anélkül, hogy az európai lakosság akaratát és érdekeit figyelembe venné?

- Milyen jogon támogatja a TTIP-et, amely Európát egyre inkább az amerikai multik és pénzpiacok kezére játssza?-Komolyan úgy gondolja, hogy egy Közép-Németországban szocializálódott, lelkész apa lányaként, és az NDK Kommunista pártjában betöltött múltjával van bármilyen morális alapja az egész földrészt romokba dönteni?

-Tényleg azt hiszi, hogy "Mutti" státuszával és imázsával meg tudja akadályozni remélhetőleg minél hamarabb bekövetkező bukását? Ön úgy fog megmaradni a történelemben, mint Európa szétrombolója, feldúlója, nem gondolja, hogy ez a kép nem lesz túl dicsőséges?

-Tényleg azt hiszi, hogy Ön, kabinetjének akaratgyenge tagjaival meg tudja akadályozni Németország és Európa védekezését, ami akár polgárháborús állapotokat fog teremteni?

- Büszke arra, hogy önt terheli a fő felelősség, amiért Európában veszélyben van a béke, amiért az Európai Unió szét fog esni, amiért kontinensünk kulturális identitása is végzetesen megroppan?

Vegye tudomásul Merkel asszony, hogy egyre többen szerveződnek kisebb-nagyobb csoportokba a keresztény középosztályból, akik nem nacionalisták, nem megrögzött múltban élők, csak emberek, akik hisznek Európa jövőjében, de nem hisznek az ön jövőjében. És ezek az emberek önt és az ön bűnös és katasztrofális politikáját meg fogják dönteni!

SBG Buddha - VilagHelyzete.com
FB-oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World

Link



Ki volt Angela Merkel?
/Merkel anyja lengyel zsidó, akitől yiddisül tanult, apja szabadkőműves lutheránus lelkész volt/

Link








MEGRÁZÓ LEVÉL ANGELA MERKELNEK SILVANA HEIßENBERGTŐL

.
Tegnap letiltották Silvana Heißenberget a Facebookról, Heiko Maas tegnap érvénybe lépett rendeletének köszönhetően. Silvana egy szép levelet helyezett el Angela Merkel Facebook oldalán Silvana Heißenberg egy német színésznő.

Németország lassan forrong.

Itt következik Silvana nagyszerűen megírt levele Angela Merkel FB-oldalára:


"Ön a legmegvetendőbb és a legbűnösebb kancellár, akit a német népnek valaha el kellett tűrnie. Ön tudatosan és törvényellenesen terrort, háborút, szegénységet és halált szabadított a német népre illegális élősködők, több százezer zsoldos, Isis terrorista és további súlyos bűnözők által.

Az alaptörvény 16. cikkelye szerint Németországban SENKI nem kaphat menedékjogot, aki biztonságos harmadik országból utazik be, tehát az ÖN vendégei mindannyian TÖRVÉNYTELENÜL tartózkodnak Németországban.

A Schengeni és a Dublini Szerződést tehát szintén jogellenesen és tudatosan hatályon kívül helyezték.

Ön hivatali esküjében megfogadta, hogy a ,,német népet kártól megóvja“, de pont az ellenkezőjét teszi naponta.

Önt NEM azzal bízták meg, hogy ,,minden polgár“ szükségleteiért fáradozzon, hanem csak azzal, hogy a NÉMET NÉP javát szolgálja. Csak az volt az Ön feladata; Ön semmi más, mint a NÉMET NÉP egy alkalmazottja, mert minden hatalom a néptől származik és NEM Öntől.

A németek szükségleteivel Ön nem foglalkozott.

Ön tudatosan egymás ellen uszította az egész nemzetet, megosztván azt és sok családot tönkretett.

Nekünk németeknek sose volt ilyen jó dolgunk?

Az ÖN TÖRVÉNYTELEN VENDÉGEI MIATT nyilvános rendezvényeket rendkívüli módon biztosítani kell, kerítéssel körülvenni és gépfegyveres rendőrökkel biztosítani.

Vannak védett övezetek nőknek, akik menedéket keresnek a menedékkérők elöl, hogy ne váljanak az Ön GÁTLÁSTALAN VENDÉGEI szexuális túlkapásainak az áldozatává.

Az ÖN VENDÉGEI naponta követnek el erőszakos bűntetteket.

Az öreg- és a gyerekkori szegénység soha nem volt olyan elterjedt a németeknél mint ma. Majdnem egy millió német az utcán él. Az ÖN FELADATA lett volna ezeknek segíteni és nem Európát kultúraidegen betolakodókkal elárasztani és ezeket a MI nehezen kigazdálkodott adó-milliárdjainkkal ellátni.

Ön tiszteletet kíván?

Az ÖN többségükben bűnöző betolakodói, akik Németország szerte gyilkolnak és nőket erőszakolnak meg, mint a "jobboldali hajsza" áldozatai, még védelmet is élveznek.

Ha Ön tiszteletet óhajt és lenne lelkiismerete, akkor maga állna bíróság elé, hogy megvédje magát.

Ha az igazságszolgáltatás még mindig nem ítélkezik, akkor a nép fog, mivel minden jog a néptől származik és a német nép az ÖN főnöke. Ön egy senki.

Az NSZK-nak még egy kancellárja se okozott tudatosan annyi kárt és szenvedést és volt olyan gyűlölt, mint Ön, amit MINDEN választási kampány alkalmával világosan érezhetett.

2018-ban csak egyet kívánok. Azt hogy Ön és egész környezete minden jogsértésük miatt egy rendes bíróság elé álljanak és legalább életfogytiglan börtönbe kerüljenek.

Az NSZK történetében a népet így még nem árulták el.

A megfizetett, álszent kommentátorok, akik képtelenek önállóan és világosan gondolkodni, megspórolhatnák dicshimnuszaikat Önre, mert ilyen embereket senki sem vesz komolyan.

Mélységesen megvetem Önt és kívánom, hogy elnyerje méltó büntetését."

Mély megvetéssel, az Ön Stasi bandája miatt most már KORÁBBI színésznő

Silvana Heißenberg







Mit érdekli Angela muttit, hogy mi lesz majd ezután?! Ki tudja, ő hol lesz majd, más (gyermek, unoka) meg nem marad utána! Miért is aggódna?

A pénz világ megvette ezeket a vezetőket. Az újkori rabszolga tartás a céljuk. Egy megosztott intenditásu lebutított néppel azt tesznek, amit akarnak. De a többség még mindig nem ébred fel.

A Római birodalom bukása óta ugye eltelt néhány száz év...? És Európa népei, vezetői semmit sem tanultak belőle, akkor zuhantunk a sötét középkorba - most pont arra felé haladunk a fejlett jóléti társadalomból, a muszlim világ középkora felé!
















 
 
0 komment , kategória:  Média  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2017.03 2017. április 2017.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 31 db bejegyzés
e év: 360 db bejegyzés
Összes: 4843 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1009
  • e Hét: 6231
  • e Hónap: 46052
  • e Év: 223927
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.