Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Az egészség imája
  2017-04-27 21:24:35, csütörtök
 
  Gondolkodj, érezz és beszélj pozitívan, hogy lelked éljen és egészséges legyen; mert ha a lélek beteg, a test is megbetegszik!

Az egészség imája

Fényben és áldásban fürdök.
Békés, kiegyensúlyozott, higgadt és nyugodt vagyok.
Isten tökéletessége életem minden mozzanatában megnyilvánul.
Egészséget , jólétet, szeretetet , áldást kívánok magamnak és másoknak.
Minden sejt Isten alkotása, és általa tökéletesen működik.
A teremtő ismer bennem minden életfolyamatot és funkciót,
csodálatos gyógyító ereje áthatja a testemet,
éppé és egészségessé teszi.
Isten gyermeke vagyok, képes vagyok a jón gondolkodni,
a jót érezni , képzelni, cselekedni, és jól reagálni.
Ettől a pillanattól a harmóniát, az egészséget, a békességet,
a bőséget, az isteni helyes cselekvést, a boldogságot,
és a szeretetet választom.
Tudom, hogy ezek a gondolatok olyanok mint az elvetett mag,
amiben ott rejlik a fejlődés programja.
Hasonlóképpen a tudatalattim is tudja miként keltse ki
az elvetett gondolati magvakat.
Isten most meggyógyít engem, megőrzi egészségem.
Tudom, hogy a gondolataim , hitem,
érzéseim és szavaim alkotják a sorsomat, és örvendezem Isten kegyelmében,
szeretetében és gyógyításában!
A Jézus Krisztus hatalmas nevében! Ámen
 
 
0 komment , kategória:  Elgondolkodtató  
Minden ember különleges.
  2017-04-27 21:20:22, csütörtök
 
  . Mindenkiben ott ragyog a fény. Benned is. Ne hagyd, hogy a sötétség kioltsa a fényed. Ne hagyd, hogy elhitessék veled, hogy kevesebb vagy, mint mások. Ne engedd magad korlátozni más emberek negatív véleményétől! A világot is képes vagy megváltoztatni, ha igazán akarod. Erőd kifogyhatatlan, bátorságod végtelen. De csak addig, amíg el nem kezdesz kételkedni magadban. Nem akkor veszítesz, amikor másodikként lépsz át a célvonalon. Nem akkor van vége, amikor elesel. Emlékezz: Akkor veszítesz, amikor elhiteted magaddal, hogy vesztettél; ha úgy indulsz neki a küzdelemnek, hogy Te itt biztosan nem nyerhetsz. A gondolatnak óriási ereje van. Csak úgy, mint ahogy a hitnek is. Higgy Istenben, higgy a sorsban, de az önmagadba vetett hitedet ne add fel soha. Az önmagadba vetett hitedre is nagy szükséged van, nem csak neked, Istennek is! Hogyan tudna veled, vagy általad dolgozni ha te magadban nem hiszel? Lepd meg a hitetleneket, hogy higgyenek ôk is általad; forgasd fel a világot. Merj különleges lenni! Tégy csodát! Szeress örökké! Tiszta szíveddel, tiszta lelkeddel! Te csak menj és hordozd a fényt a sötétségben! Élj úgy, hogy semmit se bánj. Nem számít, hogy hányszor esel el. Isten mindig lábra fog állítani. A lényeg, hogy mindig felállj, és küzdj tovább az örök életért, mások lelkéért, az álmaidért. A lehetetlen csak a fejedben létezik. Az Istennél és Istennel nincs lehetetlen!
Isten áldása, szeretete, és fénye legyen benned, töltsön be téged bátorsággal, és erővel! <3
Az Ige az élet kenyere
 
 
0 komment , kategória:  Elgondolkodtató  
Az öngyilkosságról
  2017-04-27 21:07:00, csütörtök
 
  Ez az üzenet inkább azoknak szól, akiknek ilyesmi jár a fejükben, akik megkísérelték már, és újra tervezgetik; akik teljes kilátástalanságban, kétségek között, gyógyíthatatlan betegségekben, függöségekben, depressziókban, anyagi gondokban, vagy hasonló dolgokban szenvednek, akik nem találnak kiutat és azt hiszik hogy a testi halál majd megold mindent.

Mielőtt elkezdeném el kell mondanom valamit.
Tegnap éjjel a Szent Szellem felébresztett, nem hagyott aludni, és több órán keresztül azt hallottam hogy írj öngyilkosságról, mert sokaknak hallaniuk kell róla! Akkor maradt abba az egész, amikor megígértem hogy ma írok az Ö segítségével! Úgy, ahogy a többi üzenetnél is mellettem volt, most is itt van mellettem.

Ez egy nagyon fontos téma, és kérlek benneteket hogy osszátok meg, hogy sok szegény és elveszett lelket megtaláljon ez az üzenet, hogy megtudják hogy van segítség, és nem megoldás az, ha az életüket eldobják.
Mert közel van az Úr a megtört szívűekhez, és a sebzett lelkűeket megsegíti! ( Zsolt. 34:19 )

Mikor közeledünk a testi halálunk pillanatához, segítséget kapunk Isten küldötteitől. Ők olyan angyalok, akiknek az a küldetésük hogy segítséget nyújtsanak a szellemnek, hogy a testi kötelékből való szabadulását megkönnyítsék. Ezek a magas szellemek az emberek halálos ágya mellett állnak. Ők a szeretet és jóság szellemei, kik az utolsó órában erősítést nyújtanak. Minden ember részére ki van rendelve, aki őt a Földről elhozza. Ők abban a meghatározott időpontban jelennek meg, ami Istentől elő van írva számunkra, amikor eljött az időnk elhagyni ezt a földi létet.
Amikor valaki öngyilkos lesz, az Istentől elrendelt idő nincs bevárva; így tanács és segítség nélkül áll az erőszakkal elszakított teste előtt; fájdalmas és félelmetes, mert szelleme még nem érett meg a szellemvilág számára. Senki sem várja, senki sem fogadja, nyomorultan és elhagyatottan &#8220;ébred" fel egy borzasztó helyen. A szellemvilágban pedig mindent kíméletlenül felfednek és egyetlen bűnös sem menekül a bűnhődéstől.

Tudnunk kell, hogy a szellemvilág több szférából áll. A pokol és a mennyek is. Az öngyilkosok a pokol egyik szférájába jutnak. (a gyilkosok a pokolban egy másik helyre, egy másik szférájába kerülnek.)" A mi szellemi növekedésünktől, a tudatosságunktól függ hogy hova jutunk, melyik szférába. (A biblia is ír erről, pl. Pál a 2 kor. 2:12 írja hogy ismert egy embert aki elragadtatott a harmadik égik.) Azok akik itt földön az Úr Jézussal járnak, akik felismerték hogy Jézus az élet, az út a mennyországba, és Jézus a cél is egyben, és úgy is élnek, hozzá méltón, azok egyből a magas szférákba jutnak, oda ahol Ö van.

Sokan fel sem fogjuk, bele sem gondolunk, hogy az életünk mekkora ajándék; hogy milyen nagy és gyönyörű dolog az hogy itt a földön élhetünk. Micsoda gyönyörű dolgokkal látott el minket Isten, színek, illatok, érzelmek, növények és álltok, vízesések és óceánok, a gyönyörű napkelte és naplemente. Csak gondoljunk bele, Isten milyen szép helyet teremtett meg nekünk. Az élet a legcsodálatosabb dolog, akkor is ha sokszor szenvedéseken kell keresztül mennünk. Ez az élethez hozzátartozik. Minden amin keresztülmegyünk az életünkben, a javunkat szolgálja. (Tudom hogy erre lenne egy - két hozzászólása sok embernek, de ez így van, és mindennek megvan az oka!) Tanulunk, és bölcsebbek leszünk általa. A betegségeket nem az Úr Isten adja, úgy ahogy semmi más rosszat sem. A legtöbb esetben mi magunk vagyunk érte a felelősek.
A lelkünk és a szellemi testünk megjegyez minden tettünket a fizikai világból, amik egy magasabb törvény, az Ok-Okozat törvénye alá esnek. Az erkölcsi magatartásunk egy nagy meghatározója az életünknek, pl. a düh, a gyűlölet, egoizmus, féltékenység, intolerancia, gőg... ugyanúgy mint a kicsapongó életmód, pl. éjszakai élet, alkoholizmus, drog, dohányzás... pl. ezekkel a behatásokkal az emésztőrendszerünket tesszük tönkre, amik nem bírnak sok évnyi bántalmazást. Itt lép közbe az ok - okozat törvénye. Mi történik? Megbetegszünk. Miért ? Mert nem vigyáztunk magunkra. Nem úgy éltünk ahogy kellett volna. Ha beteg vagy és nem törődsz magaddal, nem mész orvoshoz, a betegség elhatalmaskodik a tested felett, hogy már nem lehet rajtad segíteni, meghalsz. Nem a te hibádból történt? Nem te vagy érte a felelős?
Amiről nem tudnak az emberek, hogy ezeknek a tetteknek a végeredménye a lassú és tudatlan öngyilkosság. Meghalnak idő előtt! Rengetegen veszítik el az életüket ugyanezzel az okkal, és ugyanoda kerülnek, ahova azok a szellemek kerülnek, akik erőszakkal dobták el az életüket....és nem értik az egészet; igazságtalanságnak veszik fel, mert azt mondják hogy ők betegségben haltak meg.
(! Csak azok, és csak abban az esetben kerülnek oda, ha saját maga tehet róla, kicsapongó, helytelen életmódja miatt lett beteg.)

Vannak, akik kitervelik és eldöntik teljesen tudatosan hogy megölik magukat.
Sokan ezt mondják: &#8220;Nem bírom ezt a szenvedést, óh bárcsak meghalhatnék!"
Jajgatnak sokan; és azt hiszik, hogyha idő előtt erőszakkal elvetik maguktól földi létüket, a földi halál majd megváltja életüket minden fájdalomtól, és lelkének nyugalma lesz; abban a hamis reménységben vannak, hogy majd a mennyekben lesznek, és ott jó lesz, mert megszűnik a szenvedés. Akik pedig nem hisznek Istenben, és a szellemvilágban, azt hiszik hogy a halál a vég, és nincs tovább, minden megszűnik. Óriási tévedés mindkettő.

Mennyi öngyilkosság történik gyávaságból, kétségbeesésből, szerencsétlen szerelemből, kilátástalanságból, önfeláldozásból vagy életuntságból!!!
Egy-két példa: Egy lánynak meghal a vőlegénye, megöli magát abban a reménységben hogy majd együtt lesz vele. Vajon megtalálja őt? Nem, mert a szerelme egy másik szférában van,
melyet ő az erőszakos tette miatt nem érhet el. Így, csak még nagyobb szenvedést okozott magának.
Vagy egy anya, aki kétségbeesése miatt nem csak magát, hanem gyermekét is viszi magával, mert nem akarja magára hagyni a gyereket a földön. Vajon együtt lesznek-e ? Nem! Mekkora súly nehezedik az édesanyára, aki nem csak hogy saját életét dobta el, de kioltotta egy másikét is, aki nem akart meghalni, akinek még az egész élete előtte volt, tele lehetőségekkel; amitől az anyja megfosztotta. A gyermek felmegy a mennyei szférába, Isten oltalmába lesz, de az anyja a pokol mélységébe szenved mint öngyilkos és gyilkos.

Drága lélek!
Tévedsz ha azt hiszed, hogy szenvedéseidnek véget tudsz vetni ezzel a cselekedettel! Inkább csak rosszabbítod helyzeted. Vigyázz!! Mind ezek sátáni sugallatok, démonikus sötét erők, amik arra próbálnak rávenni hogy megtedd ezt a lépést.
A szellem él tovább! A szellem halhatatlan. Az öngyilkosság soha sem hozza meg a szenvedésektől való megszabadulást!!
Ha megölöd magad, csak a tested ölöd meg, az élet megy tovább a szellemi testben. Minden érzékszerved működik, látsz, hallasz, érzel. Az emlékezet és a lelkiismeret tovább él ,
nem ölhetők meg! Érzed a fájdalmat, a bűzt, a hideget, a meleget; érzed a szomjúságot, és ha valami függőségben szenvedtél a földi életed során, legyen az drog, nikotin, alkohol, ugyanúgy kívánni fogod; csak a szellemvilágban, a szellemi szférákban ezek nem léteznek. Nem tudod kielégíteni haszontalan vágyaidat! Ezek mellett visszaemlékezel az életedre, és az életed utolsó órái pedig nem hagynak békén. A lelki szenvedéseid és fájdalmaid, ahogy megtervezed a halálod, a keserűséget, a kétségbeesést, átéled újra és újra! Nincs vége!!! Nem tudod leállítani, újra és újra éled át a halálod pillanatát!

Visszaemlékszel földi életedre, és rájössz hogy nem is volt az olyan rossz mint amilyennek láttad akkor. Igazából milyen szép volt! Óh, mit tennél érte ha visszamehetnél a földi életedbe! De az öngyilkosságoddal leromboltad a jóvátételhez vezető utat. Mint szellem, már nem tudsz változtatni, nem tudsz jóvá tenni semmit; de mint ember igen! Egyedül mint ember tudsz az életeden változtatni.

Ha úgy érzed hogy értéktelen , üres az életed, tudd meg hogy nem az! Ez egy hazugság amit a sátán és csatlósai, sötét, gonosz erők suttognak az elmédbe. Ne engedj nekik! Jézus szemében ér annyit az életed, hogy a saját életét áldozta fel a tiédért! Miért dobnád el magadtól ezt a felfoghatatlan gyönyörű ajándékot, csak egy kis szenvedés miatt? Ami elmúlik! Hiszen a földön semmi nem tart örökké! Tudd meg hogy van segítség, Isten nem hagy magadra, szeret téged, és ha kéred őt hogy segítsen, Ö segíteni fog! Mert Isten a legrosszabb dologból is a legjobbat fogja neked kihozni! Nála nincs lehetetlen!
Kiálts az Istenhez, és ne ess kétségbe! Isten maga a szeretet és könyörületesség, bármit követtél is el, Ö megbocsát mindent, ha szívből kéred! A lelkedet meggyógyítja, és a szellemedet életre kelti. Ne feledd, az Élet a legjobb dolog, és a legszebb benne, hogy Istennel mindig újra lehet kezdeni!
Isten áldjon meg és adjon erőt neked ellenállni a gonosz gondolatoknak, adjon erőt hogy Jézus Krisztussal egy új, örömökkel és áldássokkal tele életet tudj kezdeni! A Úr Jézus hatalmas nevében.
Az ige az élet kenyere
 
 
0 komment , kategória:  Elgondolkodtató  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2017.03 2017. április 2017.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 69 db bejegyzés
e év: 473 db bejegyzés
Összes: 8743 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 259
  • e Hét: 2475
  • e Hónap: 4370
  • e Év: 55161
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.