Belépés
charlotteani.blog.xfree.hu
"Az orczának szomorúsága által jobbá lesz a szív" (Prédikátor 7:3) Nálam helye van az érzelmeknek, az állatok szeretetének, a Bibliának, az élet dol... Molnár Anikó
1976.03.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Péter Szabó Szilvia életrajza
  2017-05-06 22:34:34, szombat
 
  Péter Szabó Szilvia összefoglaló életrajza




Péter Szabó Szilvia
433.1144rajongó
91vélemény
Értékeléstehetség: 94%
stílus: 90%
szimpátia: 89%
Születési név Péter Szabó Szilvia
Becenév Szilva
Születési idő 1982. szeptember 09.
Születési hely Szeged, Magyarország
Foglalkozás énekesnő
Családi állapot hajadon, 1 gyermek
Partner Völgyesi György
Magasság 177 cm
Eredeti hajszín sötét szőke
Szemszín barna
Csillagjegy Szűz

Péter Szabó Szilvia életrajzaBiográfiaDiszkográfia
Korai évek
Szegeden született 1982. szeptember 9-én. Korán észrevették szülei, hogy korához képest milyen tiszta a hangja. Nagyon sokat utazott a családjával és Szilvia egyfolytában énekelt a kocsiban. Általános iskolában furulyázni tanult, színjátszó körre járt és később versenytáncolni is tanult. 16 évesen egy amatőr együttesben, az Equinoxban kezdett el énekelni. Egyik fellépésükön az akkori zeneszerzőjük fivére figyelt fel az énekesnőre. A szentesi Horváth Mihály Gimnáziumban és a szegedi Eötvös József Gimnáziumban tanult. 2001-ben, az érettségi előtt 3 hónappal felköltözött Budapestre a NOX miatt, pont március 15-én. Magántanulóként fejezte be a tanulmányait és érettségizett le.





NOX (2001-2009)
Az első lemezen magyar népdalok feldolgozásai vannak és 2002-ben jelent meg, Örökség címmel. A 2003-as Dalnokok Ligája c. televíziós vetélkedő hozta meg az ismertséget számára. Ugyanabban az évben jelent meg a következő album, amely a Bűvölet címet viseli és ezen már nem népdalfeldolgozások vannak, hanem új dalok népies motívumokkal. A Ragyogás turné (2005-2006) volt élete legszebb szakasza. 2005-ben kezdte el képezni a hangját, énekelni csak autodidakta módon tanult korábban. A NOX képviselte az országot az Eurovíziós Dalfesztiválon 2005-ben. Szintén abban az évben történt, hogy a debreceni koncertről elkészült a Ragyogás koncert DVD. A 2006-os esztendőben készült el az Örömvölgy album, amely után hamarosan kezdetét vette a Várturné. 2007. május 7-én megjelent egy szólóalbum, amelyen népmeséket, mondákat és Benedek Elek történeit, illetve mondokákat hallhatunk Szilviától. Október 3-án fergeteges koncertet adott a Művészetek Palotájában, amelynek az volt az érdekessége, hogy nem voltak táncosok, se tűz, se egyéb látványelem és csak a zenéről szólt a koncert. Ebből a koncertből készült egy lemez Csendes címmel. 2008-ban arculatváltás következett a NOX házatáján, ami miatt a művésznő levágatta hosszú fürtjeit. Október 24-én indult útnak az Időntúl turné azzal a koncerttel, amely a budapesti Papp László Sportarénában volt. 2009-ben a Ha én rózsa volnék nevű önálló dalesttel turnézott Szilvia. Év végén volt egy rövid lemezbemutatóturné három állomással az az évben megjelent Most! c. albumhoz.




Külföldön
2009 nyarán elhagyta a volt menedzsere, ami miatt úgy érezete, környezetváltozásra van szüksége, hogy rendbe tudjon jönni lelkileg, így elutazott egy időre. 2010 januárjában kiment az ausztrál Brisbane-be angolnyelvet tanulni. Egy öt hónapos kurzuson tanult a Global Village iskolában. 2011 májusában elhagyta a déli kontinenst és Angilába költözött. Londonban eladóként dolgozott a Selfridges nevű bevásárlóközpontban lévő Jimmy Choo cipőboltban, ahol olyan hírességek is megfordultak, mint Rihanna.




Szóló karrier
2012 nyarán, júlis 22-én, az Örökség album megjelenések az évfordulóján publikált egy videót, amiben bejelentette, hogy visszatér és már dolgozik az első szóló albumán, ami 2013 májusában jelent meg Revolution címmel. Ősszel végleg haza költözött, majd novemberben fellépett adott a budapesti Orfeum Clubban, ami teltházas lett. Decemberben karácsonykor koncertet adott a New Orleans Clubban és hasonló sikere lett, mint a 2014 májusában debütáló Quiet Night nevű estje, ami a klubok, bárok világát idézte, szintén osztatlan sikert aratott. A 2015-ös szezonban már volt zenekara és élő koncerteket is adott a rendezvényeken a rövid fellépések mellett. 2016 tavaszán szerepelt A Nagy Duett-ben Pachmann Péter oldalán és meg is nyerte azt. Augusztus 27-én, Budapesten, a Barba Negra Track-ben megrendezésre került az első önálló nagykoncertje a visszatérése óta és meghozta a várt sikert az esemény.




Magánélet
2014-ben, egy éveleji házibuliban találkozott a Unique együttesből ismert Völgyesi Gabinak az öccsével, Völgyesi Györggyel. Az év májusa óta egy párt alkotnak és 2016. november 26-án megszületett az első gyermekük, aki kislány lett és a Völgyesi Emma Viktória nevet kapta.




Díjak és jelölések:
2003:
Dalnokok Ligája 1. hely
2004:
VIVA Comet - JELÖLÉS
2005:
Bravo OTTO: Legjobb együttes
VIVA Comet: Legjobb együttes
MAHASZ: Az Év Hazai Albuma: Bűvölet (2004)
Forráskút díszpolgára
2006:
Fonogram: Az év hazai pop albuma: Ragyogás (2005)
Arany Oroszlán Díj
2007:
Magyar Kultúráért Díj
Popcorn: Legjobb együttes
Aranyszem Díj: Nem lesz több tánc videoklip
Fonogram: Az év hazai pop albuma: Örömvölgy (2006) - JELÖLÉS
VIVA Comet: Legjobb együttes - JELÖLÉS
Bravo Otto: Legjobb együttes- JELÖLÉS
2009:
Mentor: Magyar Csillagok Díj
Tornalja díszpolgára
Fonogram: Az év hazai pop albuma: Időntúl (2008) - JELÖLÉS
Viva Comet: Legjobb videóklip: Hiszed-e még? - JELÖLÉS
2013:
Transilvanian Music Awards: Az év nagy visszatérője
Ballantines Fonogram különdíj: Az év énekesnője
Allee Elegancia Díj - JELÖLÉS
2014:
Music Daily Awards: Legkedveltebb magyar előadó
2016:
A Nagy Duett 1. hely


Diszkográfia
A NOX-al megjelent lemezek:
Örökség (2002)
Bűvölet (2003)
Karácsony (2004)
Ragyogás (2005)
Örömvölgy (2006)
Mesék, mondák, mondókák (2007)
Csendes (2007)
Időntúl (2008)
Most! (2009)
Best of Nox (2010)

Szóló karrierben megjelent lemezek:
Revolution (2013)

Lemezen kívül megjelent dalok:
Hív a világ (2014)
Bíbormadár (2014)
Látomás (2015)
Egyszer még (2016)
Az éj után (2017)




Link
 
 
0 komment , kategória:  {Péter Szabó Szilvia életrajza  
Charlotte Gainsbourg frissített életrajza
  2017-05-06 22:09:18, szombat
 
 




62rajongó
3vélemény
Értékeléstehetség: 100%
stílus: 93%
szimpátia: 97%
Születési név Charlotte Lucy Gainsbourg
Születési idő 1971. július 21.
Születési hely London, Anglia, UK
Foglalkozás színésznő, énekesnő
Családi állapot férjezett, 3 gyermek
Partner Yvan Attal
Magasság 173 cm
Eredeti hajszín barna
Szemszín barna
Csillag jegy Rák


MAGÁNÉLET
Charlotte Gainsbourg 1971-ben született Londonban Jane Birkin and Serge Gainsbourg gyermekeként, majd Párizsban nőtt fel. Anyai nagyanyja a színésznő Judy Campbell volt, nagybátyja a forgatókönyvíró Andrew Birkin, aki többek közt A cementkert rendezője is. Apja zsidó volt, anyja pedig protestáns háttérrel rendelkezik. Gainsbourg a párizsi École Active Bilingue Jeannine Manuel és a svájci College Alpin International Beau Soleil iskolákba járt.
A színésznő férje a francia-izraeli színész-rendező Yvan Attal, akivel három közös gyermekük van: Ben, Alice és Joe.
2007 szeptemberében Gainsbourg agyvérzés következtében került kórházba, miután hosszú ideig fejfájás gyötörte egy kisebb vízisíbaleset után.

FILMES KARRIER

A Paroles et musique című filmben debütált Catherine Deneuve lányaként 1984-ben. 1986-ban már a legígéretesebb színésznőnek járó César-díjat kapta meg A csitriben nyújtott alakításáért, 2000-ben pedig a legjobb női mellékszereplőnek járó César-díjat nyerte el a Karácsonyi kavarodás-béli szerepéért. Angol nyelvű debütálására 1993-ban került sor nagybátyja, a rendező Andrew Birkin jóvoltából, A cementkert című filmben. A színpadon 1994-ben mutatkozott be, David Mamet Oleanna nevezetű darabjában. 1996-ban a címszereplőt játszhatta Charlotte Brontë 1847-es, Jane Eyre című regényének filmadaptációjában. 2003-ban a 21 Grammban szerepelt, többek közt Naomi Watts, Benicio Del Toro és Sean Penn mellett.
2006-ban Az álom tudományában tűnt fel Gael García Bernal oldalán, 2007-ben pedig az I'm Not There - Bob Dylan életeiben Heath Ledger feleségét alakította (megidézve Sara Dylant and Suze Rotolót), és a Just Like a Woman Dylan-feldolgozással a film soundtrackjén is helyet kapott.
2009-ben az Arany Pálma-díjas dán rendező, Lars von Trier filmjében, az Antikrisztusban tűnt fel. Gátlásaitól teljes mértékben meg kellett szabadulnia az alkotás kedvéért, de kemény, fizikailag és lekileg is megterhelő munkája kifizetődött, hiszen - a film megosztó fogadtatása ellenére - a legjobb színésznő díjával jutalmazták a Cannes-i Filmfesztiválon. A rendezővel a közös munka olyannyira jól alakult, hogy Trier következő, 2011-es Melankólia című művében is feltűnt, ahol Kirsten Dunst depressziós karakterének higgadtabb, józan gondolkodású nővérét formálta meg. Lars von Trier híres a színészekkel való durva bánásmódról, de Gainsbourg - saját bevallása szerint - nehézségek nélkül dolgozott vele, így a két részre bontott 2013-as film, A nimfomániás főszerepét is megkapta, mely a rendező talán minden eddiginél provokatívabb filmje lett. Charlotte az egyetlen színésznő, aki ilyen sokáig bírta Trier mellett, hiszen az említett mű már a harmadik közös munkájuk lesz, és a rendező korábbi nagy sikerű filmjeinek főszereplőnői (többek közt Nicole Kidman, Björk, Kirsten Dunst és Emily Watson) csak egy alkotást vállaltak. Gainsbourg így Lars von Trier valóságos múzsájának mondható már.

ZENEI KARRIER
Apja Lemon Incest című dalában történt meg zenei debütálása 1984-ben. Két évvel később megjelent első, bemutatkozó albuma, a Charlotte for Ever, melynek producere az apja volt.
2000-ben Madonna Music nagylemezének What It Feels Like For A Girl kislemezén működött közre egy intró erejéig, mely A cementkert című filmből való, ami egyébként a dal címét is inspirálta.
2004-ben Gainsbourg duettet énekelt Étienne Daho, francia popsztárral, If címmel.
2006-ban érkezett meg második albuma, a 5:55, melyet kritikai elismerés övezett és kereskedelmi siker is lett. Franciaországban elérte az első helyet és a platina státuszt, az Egyesült Királyságban viszont csak a 78. helyig jutott. A korong első kislemeze a The Songs That We Sing volt, melyet a Rolling Stone magazin beválasztott 2007 száz legjobb száma közé.
2009 végén jelent meg harmadik stúdiólemeze, az IRM, melynek producere Beck volt, 2011-ben pedig negyedik albuma, a Stage Whisper látott napvilágot.
Gainsbourg Trick Pony című dalát felhasználták A Grace klinika c. orvosi sorozat Perfect Little Accident című részében. A szám később helyet kapott a FIFA 11 videójáték betétdalai között, és egy 2012-es Super Bowl-reklám alatt is felcsendült.

Filmek:
2017: The Snowman ... Rakel
2016: Independence Day: Resurgence/A függetlenség napja - Feltámadás ... Dr. Catherine Marceaux
2016: La Promesse de l'Aube
2016: True Crimes ... Kasia
2015: Every Thing Will Be Fine ... Kate
2014: Samba ... Alice
2014: 3 coeurs/3 szív ... Sylvie Berger
2014: Incompresa/Lány macskával ... Yvonne Casella, la madre
2014: Son épouse ... Catherine de Rosa
2014: Jacky au royaume des filles/Jack a nők országában ... La colonelle
2013: Nymphomaniac: Vol. II/ A nimfomániás 2. rész ... Joe
2013: Nymphomaniac: Vol. I/A nimfomániás - 1. rész ... Joe
2012: Do Not Disturb/Ne zavarjanak! ... Lilly
2012: Confession of a Child of the Century ... Brigitte
2011: Melancholia/Melankólia ... Clarie
2010: The Tree/A fa ... Dawn
2009: Persécution/Hajsza ... Sonia
2009: Antichrist/Antikrisztus ... She
2009: The City of Your Final Destination/Az otthon túl messze van ... Arden Langdon
2007: I'm Not There/I'm not there - Bob Dylan életei ... Clarie
2006: Prete-moi ta main/Igen, akarom? ... Emma
2006: Nuovomondo/Aranykapu ... Lucy Reed
2006: La science des rêves/Az álom tudománya ... Stéphanie
2005: Lemming ... Bénédicte Getty
2005: L'un reste, l'autre part ... Judith
2004: Ils se marierent et eurent beaucoup d'enfants/Változatok a házasságra ... Gabrielle
2003: 21 Grams/21 Gramm ... Mary Rivers
2001: Ma femme est une actrice/Színésznő a feleségem ... Charlotte
2001: Félix et Lola ... Lola
2000: Passionnément/A szenvedély szigete ... Alice Almeida
1999: La buche/Karácsonyi kavarodás ... Milla Robin
1999: The Intruder/Betolakodó ... Catherine Girard
1996: Love, etc. /Szerelem és... ... Marie
1996: Anna Oz ... Anna Oz
1996: Jane Eyre ... Jane Eyre
1994: Grosse fatigue/Segítség, csaló! ... Charlotte Gainsbourg
1993: The Cement Garden/A cementkert ... Julie
1992: Amoureuse ... Marie
1991: Aux yeux du monde ... Juliette Mangin
1991: Merci la vie/Kösz, megvagyok! ... Camille Pelleveau
1990: Il sole anche di notte/Éjszakai nap ... Matilda
1988: La petite voleuse/A kis tolvajlány ... Janine Castang
1988: Jane B. par Agnes V. ... La fille de J.
1988: Kung-fu master!/Kung Fu mester ... Lucy
1986: Charlotte for Ever ... Charlotte
1985: L'effrontée/A csitri ... Charlotte Castang
1985: La tentation d'Isabelle ... L'enfant
1984: Paroles et musique/Az élet megy tovább ... Charlotte Marker

Sorozatok:
2000: Les misérables/Nyomorultak ... Fantine (2 epizód)
2000: Nürnberg ... Marie Claude Vaillant-Couturier

Stúdióalbumok:
1986 - Charlotte for Ever
2006 - 5:55
2009 - IRM
2011 - Stage Whisper
Kislemezek:
2006 - The Songs That We Sing
2007 - 5:55
2007 - The Operation
2007 - Beauty mark
2009 - Heaven Can Wait
2012 - Time of the Assassins

Link
 
 
0 komment , kategória:  {Charlotte Lucy Gainsbourg  
Taylor Kitsch életrajza
  2017-05-06 21:49:05, szombat
 
 




Taylor Kitsch
Becenév Tay
Születési idő 1981. április 08.
Születési hely Kelowna, British Columbia, Kanada
Foglalkozás Színész
Családi állapot nőtlen
Magasság 181 cm
Eredeti hajszín Szőkésbarna
Szemszín Zöld
Csillagjegy Kos

Taylor Kitsch életrajza

Biográfia

Taylor Kitsch kanadai színész és modell. 1981. április 8-án született Kelowna-ban. Édesapja még kiskorában elhagyta a családját, Taylor-t, két idősebb bátyját és két fiatalabb lánytestvérét az édesanyjuk nevelte fel.
Három éves kora óta sportol, profi hoki játékos szeretett volna lenni. 16 évesen kezdett játszani a Langley Hornets csapatában, de négy évvel később egy térdsérülés miatt le kellett mondania a sportolói álmokról.A Lethbridge Egyetemen tanult közgazdaságtant, mielőtt az IMG Models New York-ba hívta, egy szerződés ígéretével. Sajnos nem ment minden simán, kezdetben alig kapott munkát. Így esett, hogy pár hónapig Taylor gyakorlatilag hajléktalanként élt New York-ban, többnyire egy barátjánál lakott, de állítása szerint többször aludt metrómegállókban is. Később személyi edzőként dolgozott, meghallgatásokra járt és színészetet tanult Sheila Gray-nél.
2004-ben Los Angeles-be költözött, ahol modellkarrierje végre beindult annyira, hogy a producerek is felfigyeljenek rá. 2006 hozta meg számára az áttörést, mikor szerepet kapott a ,,Testvériség" című horrorfilmben. Így fedezték fel az NBC producerei és egy meghallgatást követően meg is kapta Tim Riggins szerepét a ,,Friday Night Lights -Tiszta szívvel foci" című sorozatban. A show sztárja egyértelműen Taylor volt és meghozta számára a kellő hírnevet, hogy nagyobb produkciókban is játszhasson.
2008-ban leszerződött Gambit szerepére az ,,X-men kezdetek: Farkas" című filmben. Saját elmondása szerint nagyon megszerette a karaktert, és örülne, ha egyszer újra a bőrébe bújhatna. Ezen a forgatáson találkozott Hugh Jackman-el, akivel a mai napig jó barátok.
2009-ben egy igaz történet alapján íródott történelmi drámában, a ,,Bang bang klubban" kapott szerepet. A forgatás Dél-Afrikában folyt. Kevin Carter szerepéért több mint 15 kg-ot fogyott mindössze 2 hónap alatt.
2012 a főszerepek éve volt számára. Februárban a Disney stúdió által megfilmesített ,,John Carter-ben" alakította a főhőst, egy konföderációs katonát, aki véletlenül a Marsra teleportál, majd nyáron jelent meg a ,,Csatahajó" című akciófilmje, amelyben együtt játszhatott Alexander Skarsgard-al, Liam Neeson-el és Rihanna-val. Az év végén Oliver Stone ,,Vadállatok" című thrillerjében láthattuk a mozivásznon. A kritikusok elismerően nyilatkoztak Taylor játékáról.
2013-ban a ,,The Grand Seduction" című remake-ben, és a ,,Túlélő" című, igaz történeten alapuló akciófilmben láthattuk a mozivásznon.
2014-ben az Igaz szívvel dráma filmadaptációban volt látható, melyet Ryan Murphy rendezett. A film főbb szerepeiben látható volt Mark Ruffalo, Jonathan Groff, Matt Bomer, Jim Parsons, Alfred Molina, Joe Mantello, Julia Roberts, és ő.
2015-ben szerepelt a Törvény nevében második évadában. Paul Woodrugh, egy háborús veterán szerepében volt látható, aki országúti motoros rendőrként tevékenykedik.
2016-ban a A Bling animációs filmben hangját kölcsönözte a főhős Samnek.
2017-ben két filmet is bejelentettek szereplésével, ezek pedig az American Assassin és a Granite Mountain. Valamint egyelőre dátum nélküli filmje a Waco, melyben az egykori szektavezér, David Koresh bőrébe bújik majd.

Érdekességek:
- Szabadidejében szeret motorozni, csónakázni, sportolni és koncertekre járni. Kedvence a country.
- Amikor épp nem forgat, Austin-ban, Texas-ban él, ugyanott, ahol a Friday Night Lights forgatása idején is lakott. Állítása szerint azért, hogy elkerülje a los angeles-i felhajtást.
- Modellként pózolt a Diesel-nek, az A&F-nek és számos címlapot is a magáénak tudhat.
- Első filmje a,,Kígyók a fedélzeten"című B-horror volt.
- A jobb csípőjén van egy ,,No Regrets" feliratú tetoválás szuahéli nyelven.

Írta: idone&Lizzy Lewis
2017 április 29-től frissíti goldman







Link
 
 
0 komment , kategória:  {Taylor Kitsch életrajza  
Szeretetben gazdag hétvégét kívánok! 2017. 05. 06.
  2017-05-06 01:22:11, szombat
 
 



Szeretettel: Anikó



 
 
0 komment , kategória:  7 Hétvégére  
2017. május 6., szombati Napiszöveg
  2017-05-06 01:19:56, szombat
 
  ,,Íme! Jehova rabszolgalánya!
Történjék velem a kijelentésed szerint!"(Lukács 1:38NW Mária erre ezt mondta:,,Íme! Jehova rabszolgalánya! Történjék velem a kijelentésed szerint!"Ekkor eltávozott tőle az angyal.).

Máriában fogant Isten egyszülött Fia,
ő adott neki életet, és ő nevelte fel.
Hajlamosak lehetünk csak arra gondolni,
hogy milyen csodálatos kiváltságot
kapott Mária, de arról megfeledkezhetünk,
hogy milyen jogos aggodalmai és
félelmei lehettek. Gábriel angyal
elmondta neki, hogy csoda útján
fog teherbe esni, vagyis anélkül,
hogy kapcsolata lenne egy férfival.
Gábriel nem ajánlotta fel, hogy elmegy
Mária családjához és szomszédaihoz,
hogy elmagyarázza nekik a
terhessége okát. Mit fognak gondolni?
Mária biztosan a jegyese, József miatt
is aggódott. Hogyan tudja majd
meggyőzni, hogy nem vált hűtlenné?
És arról se feledkezzünk meg,
hogy mekkora felelősség felnevelni
a Legfelségesebb egyszülött Fiát,
és gondoskodni róla. Nem tudhatjuk,
mi minden nyugtalaníthatta Máriát,
miután Gábriel beszélt vele.
A mai írásszövegből viszont tudjuk,
hogy mit válaszolt neki (Lukács 1:26-37NW Amikor ő a hatodik hónapban volt, Gábriel angyal elküldetett az Istentől egy Názáret nevű galileai városba27egy szűzhöz, aki a Dávid házából való, József nevű férfi jegyese volt;a szüzet pedig Máriának hívták.28És az angyal, amikor bement eléje, így szólt:,,Légy üdvözölve, te nagy kegyben részesített asszony, Jehova veled van."29Ő azonban rendkívül összezavarodott erre a beszédre, és tanakodni kezdett magában, hogy miféle üdvözlés lehet ez.30Ezért az angyal ezt mondta neki:,,Ne félj, Mária, mert kegyet találtál az Isten előtt;31és íme, fogansz méhedben, és fiút szülsz, és a Jézus nevet fogod adni neki.32Ez nagy lesz, és a Legfelségesebb Fiának fogják hívni, és Jehova Isten neki adja atyjának, Dávidnak a trónját,33és királyként fog uralkodni Jákob házán örökké, és királyságának nem lesz vége."34Mária azonban ezt mondta az angyalnak:,,Hogyan lesz ez, hiszen nekem nincs nemi kapcsolatom férfival?"35Válaszul az angyal ezt mondta neki:,,Szent szellem száll reád, és a Legfelségesebb ereje árnyékol be téged. Ezért is lesz, hogy a születendőt szentnek fogják hívni, Isten Fiának.36És íme, Erzsébet, a rokonod, maga is fiút fogant öregkorában, és a hatodik hónapja ez annak, akit meddő asszonynak mondanak;37mert az Istennél egy kijelentés sem lesz lehetetlenség.").
w16.02 2:13-14



 
 
0 komment , kategória:  .Napiszöveg jw.org  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2017.04 2017. Május 2017.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 84 db bejegyzés
e év: 1023 db bejegyzés
Összes: 7492 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 128
  • e Hét: 282
  • e Hónap: 2232
  • e Év: 36398
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.