Regisztráció  Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
Nincs Cím
  2017-06-22 22:27:28, csütörtök
 
  Egy hirtelen ötletből mi meg nem születik?
Hazafelé vettük vasárnap az irányt és eszembe jutott milyen keveset tudok idén lemenni orgonálni, nincs aki helyettesítsen mostanában. Arra a gondoltra jutottam, hogy valamelyik gyermekem , talán, majd a fiam mondta, ő szívesen tanulna orgonálni. Nagyot néztem, és azonnal beszéltem a lelkész úrral, hiszen tudom, hogy nyáron Fóton van egy kántorképző, és mint kiderült, indul több is , és és és ....nem késtünk le, sőt! Ma vittem az én drága fiamat, féltem ott hagyni ennyi időre, de amikor megérkeztünk, és beszéltem a gondnokkal, és körbe sétálhattunk az épületben, teljesen megnyugodtam. Hihetetlen milyen nyugalom, szeretet és béke lebegi körül a helyet. Nyugodt lett a szívem. Este tudtam vele beszélni, és olyan boldog volt, csak meleg van. Szegénykém, de már harmóniumon tanul, és nyomatják a szolfézst, és még sok olyan dologgal fog találkozni, amit én is úgy imádtam, mint a karvezetés, hangképzés és társaik.
Hihetetlen, hogy egy kósza gondolat mit nem hoz magával.
Pedig ez a nap rettentően forró és fülledt volt. Minden ablak nyitva, és még a drágáim kint kuvikolnak, mert hőség volt. Megyek behívom a kutyikókat, vacsi, mert most már tudnak majd enni, és most teszek majd rendet is, hiszen abban a forróságban hogy is lehetne.
Dóri kérdezte milyen idő van bent nálunk,hát meleg, de én úgy gondolom ez a jó megoldás, ha kint 35 fok van, akkor bent a 25-26 fok teljesen normális. És így nem viseli meg annyira a szervezetet. De ki tudja. Most jó. Lehűlt már egy kicsit. pedig ebben a forróságban mindenki ingerültebb, idegesebb.....
Ma volt a beiratkozás, ott is meleg volt , de aranyosak voltak nagyon.. jaj mennem kell.....pusszancs
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nézzünk oda!
  2017-06-21 09:36:05, szerda
 
  Lassan megszűnik az időhiány! Rengeteg dolog kavarog körülöttem. Nagyon sok munkám van, és vár rám, de a gyerekek itthon vannak! Széppé, emlékezetessé kell varázsolnom számukra ezt a nyarat! Lassan kamaszodnak, és már nem lesz rám olyan nagy szükségük, így amíg lehet a nyár legyen közös.
Tervben van, hogy amikor majd lehet és olyan helyre megyek danolászni, jön velem a kis család és egy pihenős, fürdős napot csinálunk. Egyenlőre ennek több akadálya is van, de a legnagyobb, hogy ki kel találni milyen autót vegyünk. Nálam most ez az egyik legnagyobb idegölő, hiszen kinézünk egy autót, és estére vagy másnapra már nincs is fent a neten.....aztán egy másik, vagy egy másfajta, majd valaki lebeszél róla....Nehogy olyat vegyetek! Vegyetek ilyet, olyat.....Nem egyszerű!
DE legalább már valamennyi időm. Így a vacsorák mindig közösek, a teraszon, és jaj nagyon finomak. Nem csoda, hogy nyáron pocakosodunk :-D
A gyerekek még alszanak, mostanában éjszakai életet élnek, nem is tudom meddig vannak fent, mert én a hajnali kelegetéseim miatt hamar kidőlök, vagyis hamarabb, mint ők :-)
Remélem ez a határtalan fáradtság is alább hagy. Most próbálok odafigyelni, hogy több gyümölcsöt egyek,mint eddig. Hátha az segít, bár ki tudja ezekben a vitamin mennyi lehet már. Most például egy hatalmas tál hűtött dinnyével tobzódom :-D
imádom a szerdát....nagyon meleg van odakint, és még nem is jutottam ki napozni. De már talán indulás előt marad ma egy órám, és kivonulok a teraszra.....
Csodás napot!
Puszi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
  2017-06-20 06:52:36, kedd
 
  Tegnap az első próbálkozás nem igazán úgy sikerült ahogy vártuk. Nagyon jó volt, de sajnos a 3mp-es elcsúszást sehogy sem tudtuk megoldani. Lehet kicsit jobban bele kellene ásni magunkat e témába :-)
De büszke vagyok a fiamra. Most a dolgozószobában minden szanaszét hever, mert a keverővel és a zsinórokkal is alkotunk :-D
Közben a digitális táblájával ügyködik és eközben írom a jelentkezési lapját a kántorképzőbe. Hosszú a két és fél hét, a szívem fáj, hogy elengedjem őt ilyen hosszú időre egy táborba , de ő nagyon szeretné, és az az igazság, hogy ilyenkor nyáron van ideje igazán odafigyelni olyan dolgokra, ami a kedvére vannak és szeretne .Ha orgonálni szeretne és zenét szerezni, bizony itt a jó alkalom, és még van hely a mostani táborba.
Szó szó, rászántam magam. Nem olcsó, de olyan dolgot adhat neki ez a tábor, amivel elindulhat egy úton.
Este kicsit hűvösödött az idő, hát beizzítottuk a grillt és nosza egy újabb sütögetésbe csöppentünk. mivel kicsit ódzkodtak a húsitól, és a szokásos ízektől, megbolondítottam egy sült camembert-rel és a kolbászos rizzsel. Ugye mondanom sem kell, hogy akkora lakoma kerekedett , hogy a frissen kiszedett kovászos uborka fele is eltűnt :-)
Hű de kikerekedett mindenki pocakja :-D kicsit üldögéltünk az asztalnál, ittunk azurammal egy meggysört és....már nem is emlékszem kristálytisztán az estére, annyira elnyomott a fáradtság. Még Moncsika behúzott a gardróbba, hogy igenis el kell kezdeni szelektálni és rendet rakni......igaza van, de oyan nagy munka, hát nekiestünk egy részének . De már csak a fürdést vártam és az ágyamat....hogy aludhassak :-)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy újabb hétfő, de már nyári időszámításban :-)
  2017-06-19 18:18:51, hétfő
 
  Hajnalban keltem, tényleg, 5-kor. Megetettem a 4 lábú kis-barátaimat, majd indulás dolgozni. Messzire mentünk, fáradtan indultunk, de ahogy egyre közelebb értünk egyre jobb kedvvel bírtunk. A gyerekek fantasztikusak voltak, és igazán jó tábori hangulatba csöppentünk már így a hét elején is.
Közben rájöttünk a kedvesemmel, hogy a lányok táboráról nem jött még visszajelzés, így azután is kell érdeklődni, és a kisfiamnak telefonáltam egy tábor miatt, amire úgy néz ki, hogy sikerült bekerülnie. Csak bírja. Orgonista tábor :-D zenei, és nagyon szeretné. Közben a ministráns tábort is igyekszem behozni az elmaradást e téren, hiszen május végéig kellett volna jelentkezni, de Gábor atya már jelzett, hogy segít. Hű...most mennem kell de jövök hamarosan, a fiammal próbálunk valamit alkotni...izgalom van :-D
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lassan lépkedjünk előre !
  2017-06-17 15:10:04, szombat
 
  Ez a hét, hát mit írjak, nehéz volt, de csodálatos. Az eleje munkásan telt, és nagyon fáradt voltam már. Eljutottam a fogorvoshoz, a kozmetikushoz, a műkörmöshöz, és sikerült kitakarítani a lakást,mire a ballagás napja elérkezett. Nem sok pihenés volt. Csütörtök a ballagás napja. A drágámat bejelentettem fodrászhoz, és mivel a bankett után ő a barátjánál aludt, már onnan ment fodrászhoz is. Felvettem őt hazafelé, majd az utolsó simítások következtek, készülődtünk az estéhez. Délután 3-kor kezdődött nekik, mi 4-re mehettünk Fótra a dómba. Csodálatos volt. Nem is emlékszem olyan ballagásra, ami ennyire jól megszervezett lett volna. A 7-esek énekeltek saját szerzeményt, a 8-ok a tanároknak énekeltek, négykezes Brahms darab, az igazgató beszéde, a plébános áldása a gyerekekre, a zászlós vonulás, és a 8-osok kiballagása a templomból. Egy óra, de nem érzetem hosszúnak, pedig nekünk már csak álló hely maradt. Szerencsére a nagyszülőknek sikerült leülniük. Hazafelé felvettük a megrendelt kaját, ami hatalmas adag és fantasztikus illatokkal csábított.
Itthon a megterített asztalra került minden és elkezdődött a vacsora, az ajándékozás, a beszélgetés, a nevetgélés.... Egészen fél 10 ig. Nem is mertem remélni, hogy hét közepén ennyi időt ránk tudnak szánni. Boldog volt a fiam, százszor elmondta mekkora buli volt, hogy milyen jól érezte magát, és milyen boldog. A szívem csak úgy dobogott érte. Mindenkinek csomagoltam búcsúzáskor húst, süteményt. De így is maradt itthon még bőven a megrendelt kajából.
Sokáig pakoltunk, és iszonyatos fáradtsággal dőltünk ágyba. A péntek pizsis nap volt. 4 filmet néztünk meg. És csak ettünk és tv-t néztünk, és feküdtünk, majd időben ágyba kerültünk. Ma alig bírtam felkelni, csak 9-kor. De várt rám a sok minden. készítettem reggelit és 10 órakkor felébresztettem a kis családomat, hogy most már ideje kelni és enni! Megnéztünk egy mozi fimet, és leszedtük a cseresznyét. Hamarosan dunsztba kerülnek, de a drágám még átment Ági nénihez cseresznyét szedni. A pálinkába ugyebár. Megszállott! Én nem vagyok ennyire fanatikus, de a fáradtság még nem múlt el. Nem is csoda, egy hónap alatt ,annyi minden történt, és ez a ballagás is sok energiát kivett belőlem. Nagyon készültem rá. Sütemények, sósak és minden GM, ami nem volt egyszerű, de egy csodás helyet találtunk. Bármikor , bármennyit tudunk rendelni, és fantasztikusak az ízek és az ételek.
Még pácban a hús, vacsorása, de mozizni is jó volna elmenni, nem tudom mi lesz belőle. Fáradt vagyok, fáj mindenem, fáradt vagyok, de ma együtt a család. Nagyon jó együtt! Igaz még csak most ülünk le ebédelni, de ez nem is csoda a késői reggeli után :-)
Persze a telefonok most is jönnek, és próbáljuk valahogy valahová beszorítani a felkéréseket, ami ahoz vezet, hogy csak rohanás lesz ismét minden hétvége, hogy eleget tudjunk tenni minden megkeresésre, bár mindenkit így sem tudunk beírni . De nagyon boldog vagyok, hogy átmegy az az érzés, amit képviselek, amit érzek a dalokban, zenékben, játékokban. Dorothyval jó együtt dolgozni, egyre jobb az összhang közöttünk :-)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mik történnek!!!
  2017-06-11 22:49:03, vasárnap
 
  Elfáradtam, bár minden nap újra éledek, mert a munka meg nem áll. minden nappal új kihívások és új megkeresések. Ma pl, egy nagyon szimpatikus fiatalember keresett meg minket,akit amúgy nagyon bírunk, egy másik barátságon keresztül ismerjük. Szóval szó esett erről, arról, és mint egyfajta menedzser állna mellénk. Ez nem rossz ám, sőtt! Nagyon megtisztelőnek találom. Van egy másik barátunk, aki mellénk állt, és látva mit meg nem teszünk a gyerekekért, és hogy mennyire szeretjük őket, és megismervén műsorunkat szintén a "segítségünkre sietett". És ahol csak fellépünk kérik a konctatot, az elérhetőséget. Sikerült elérnünk azt a szintet,amikor már nem feledkeznek el rólunk :-) És emlékeznek a nevünkre, és, hogy találkoztak már velünk és hogy valamit jól csinálunk <3
Nagyon sok munkánk van minden egyes dalban, fellépésben, műsorban. Sok akadály és hátráltatás ellenére is csak csináljuk a dolgunkat, és meg sem állunk. Fáradt vagyok, nagyon fáradtak vagyunk. Ma Dorothy félreértett valamit, és nekem is rosszul esett,ahogy ehhez hozzáállt. Megmondtam neki, hogy sajnos a sok sok munka, és a meleg kicsinál minket, és lehet elfelejti, hogy itt nem az egyéni sikerek, hanem a közös érdek amit figyelem előtt kell tartani. Lehet, hogy nagyon egyenes vagyok, de baj az, ha nem kertelek és nem hazudozok? Hát lehet, sajnos így kell engem elfogadni, ahogy én is elfogadok másokat a saját jellemeivel. De túl sokaknak túl nagy az EGO-juk és túl sokat képzelnek magukról, azután pedig kereshetik a barátokat maguk mellett. Nem kihasználni, használni kell a barátokat, hanem előbbre vinni, segíteni, bátorítani. Sajnos sokan ezen fellendülve átesnek a ló másik oldalára.....
Nehéz felülkerekedni az önös érdekeken elhiszem, de csak így szépülhet meg a világ, és igenis rengeteg olyan emberrel találkozom, akik hasonló képen gondolkodnak, mint én. Nem vagyok egyedül :-)
Jaj nagyon nagyon rám tört a fáradtság, mintha nem kapnék levegőt....szomorú vagyok...pedig most nagyon örülnöm kellene a sikereinknek. Holnap reggel csak jobb lesz már a kedvem. Ráadásul jön a ballagás is. AZ üdítők, sörök, borok , már a kamrában sorakoznak. legalább ennyi meg van már.
Megyek még csinálok pár promós cd-t, és talán utána lesz egy kis idő aludni bár most egy másik projekt is fut, ami szinte éjszakai munka....de majd lesz valahogy. Ha alszom pár órát, már biztosan könnyebb lesz átlátni mindent :-)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Érdekességek körülöttem
  2017-06-08 22:04:36, csütörtök
 
  hosszú volt az éjszaka, és reggel már kellemes napsütésre ébredtem. Nagyon nagyon fáradtnak éreztem magamat. Sajnos a fejem is kezdett fájni, de nekiláttam a takarításnak a kutyuskáim fürdetésének, mosás.... és és minden egyszerre....
Ez egy ilyen nap lesz? Majd jött a kedves, és azt mondta pihenni is kell...de jó! Szerintem egy órát is nézhettem a tévét egy kicsit, egy hatalmas adag kávé és indulhatott a nap! Azaz folytathatód ott. Főzés és pakolás......
Délután Ceglédre mentünk, :-) Ribizlit vittem még magammal, olyan kis ijedt volt, de olyan édesen nézett végig. és olyan drága volt, ahogy odabújt a lábamhoz.... <3
Persze ma este rádiózás is várt, de késve értem haza, pedig nagyon igyekeztünk, de hát az út hosszú hazafelé is, nem csak oda.
A gyerekek már pakolják holnapra a ruhájukat, az elemózsiát, mennek kirándulni. Olyan izgatottak, olyan édesek!
DE lassan feküdniük kell, mert holnap korán indulnak, és én is korán indulok, nem is tudom , hogy lesz. Dorothy már belőtte az időpontot! Messzire megyünk, így korán kell inddulnunk.
Viszont hétvégén rengeteg helyen lehet velünk találkozni. Falunapok, gyereknapok, Válvölgyi Zsúr vasárnap, és a Savoya park vasárnap délután. Imádjuk a gyerekeket, nem bírunk leállni! Ez van! Kicsit panaszkodtam , hogy mi lesz így nyáron, egy szabad hétvégénk sem lesz, és hogyan fogunk nyaralni????? DE majd megoldjuk, ahogy eddig is. És a mai napig csörög a telefonunk, hogy még még még, és muszáj nemet mondanunk, hogy nem fér már bele az időnkbe, vagy éppen másfelé vagyunk....kit ajánlunk, akik szívünknek kedves, és szeretjük őket, és az adott térségben laknak. Egyre bővül ez a kis kör. Sok sok barátot szereztünk ezalatt a 5 év alatt , lehet ez már a 6. Nagyon szeretjük , és olyan összhang alakult már ki közöttünk, hogy egymás rezdüléseiből is tudjuk mi lesz :-)
AZ új dalocskákat nagyon szeretik a gyerekek és az óvónénik is. ALig várjuk, hogy ismét stúdióba menjünk és megszülethessen az 5. lemezünk! Már várták gyereknapra, de annyifelé jártunk és annyi dolgunk volt, hogy nem fért bele, amikor meg mehettünk volna, nem volt 100%-os a hangunk :-) Hát így megy ez! Most nagyon izgulunk, hogy sikerül-e ami hosszútávon is megváltoztatja a dolgainkat. Közben lassan az Alma zenekar előelőadói leszünk :-D A legtöbb helyen ők is fellépnek! Bár sokan vannak, akik inkább minket választanak. Őrülök, hogy egyre többen vannak körülöttünk, akik minket segítenek, szeretnek, és mi is segítjük a munkájukat illetve őket, A kölcsönösség jó dolog! UGYE?
Délután hazafelé feljött egy bejegyzés megosztás, gondoltam ránézek, és elmosolyodtam, na tessék! :-) Nemrég , nemrég? néhány hónapja olvastam az engem minősítő, bár anonim hangnemben megszólított stílusban, hogy milyen dalokat adunk elő :-) És a kis rádiós dal , hát nem is tudom.....én nem vagyok olyan ember, aki negatív kritikát írogat, vagy leír másokat, hiszen mindenki igyekszik valahogy fellendülni, vagy a felszínen maradni....és ez rendben is van. Ami fájhat másoknak, hogy én kitartok az elveim és a nézeteim mellett. Én amit mondok, az sosem változik az évszakokkal és a kedvemmel. De jól esett látni, hogy amit néhány hónappal engem írt le, és "próbált " negatívan beállítani a kis irományában, pont azt csinálja :-DDDDDD Na ez...másolás, van aki csak így tud élni. Sokszor hallottam már!
Nálunk folyik a sok fellépés, még június végéig megyünk, heti egy nap pihenővel. Közben jönnek az új ötletek, és közben folyik a forgatás, azaz folytatódik hamarosan. Peti felvette a balettos lányokat és megyünk a másik helyszínre. JAJJJJJJ És elkészült végre a stúdió munkával is, így ha lesz időm teszem is fel a youtube-ra meg a faceboooooookra :-)
Még vár rám két Gyémánt dal, de nem tudom mikor sikerül megcsinálni. Peti nem nagyon szereti ezt a stílust, és sokáig tartanak a dalok mire megszületnek. Pedig nagyon ügyes! Nagyon szeretem a családját és őt is, pici gyerekként kerültem az apukájához hegedülni. Péter bácsi volt a példaképem! Nagyon szépen hegedült!....na de majd máskor mesélek, megyek a gyerkőceimhez még egy kicsit! Puszi :-)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pétfürdői gyárrobbanás
  2017-06-07 08:32:10, szerda
 
  1000 nm raktár égett. Szállt fel a fekete füst. Csörög a telefonom: Szia, mit tudsz, ott vannak XY nyaralni, nem is hallottak róla..... pedig hatalmas robaj hallatszott végig az egész városon. Felhúztunk minden ablakot rettegve , hogy a gyár mellett milyen vegyi anyagok kerülhettek a levegőbe. JAAAAAJJJJJ , hogy történhetett ez? Majd jöttek az infók. Nemrég nyílt meg, nem is támogatta a város, hogy újra használatba kerüljön.....majd az FB-n érkeztek a hírek, a hozzászólások, az értesítések. Ideges voltam, hogy történhetett ez meg? Persze a végén kiderült, bár sosem biztos, hiszen mondani bármit lehet, hogy nem került a levegőbe mérgező anyag. Mi volt az a borzasztóan fekete ? Á az nem csak korom, ha korom, égtek az anyagok is? Hűtötték őket? AZ égő épületben? Hogyan? Olya sok kérdés nyitva maradt előttem. DE hogyan történhetett ez meg? Rengeteg gyerek van a közelben, szinte a várossal összeépülve ott a gyár! Bár Várpalota felé szállt a füst, ők tudtak róla? Már várpalotán éreztük a furcsa szúrós szagot, de Dorothy mondta ez itt mindig ilyen. Hát nem is tudom.....furcsa volt! Nem éreztük jól magunkat, mi hogyan segíthetnénk? :-(
Felszabadult az időnk, de nem mertünk lemenni a Balcsira, hiszen ki tudta akkor még, hogy mi fog történni, így egy kis zegzugos, mesefaluban Borgátán találtuk magunkat, egy termál fürdő előtt...persze nem véletlenül :-) Akkor nosza! Bementünk, hiszen volt néhány óránk a következő műsor előtt. Nem volt forróság, de a kocsiban meleg volt. Jól esett volna egy kis lubickolás. Átöltöztünk, hiszen alap darab már az ulticsomagban a bikini :-) Becsobbantunk, ó de jó! Kellemes . Nem tűzött ezerrel a nap, így a naptejet is feleslegesnek gondoltuk..... AHA! Megebédeltünk nagyon kényelmesen, és visszamentünk abba a medencébe, ahol a legkevesebben voltak 3-4 en? :-) De jó! nincs tömeg! 5 medence, amiből egy pancsolda a csöppségeknek, egy úszómedence és a többi nekünk nyanyáknak való :-DDDDDDDDDD
Indulásra késza kocsiba, mikor jött a telefon, hogy hopsz, elnézte a naptárat, azt hitte másnap van. Nekünk nem jó a másnap .-( Hát átpakoltuk egy héttel , úgyis erre leszünk megint.
Akkor indulás Pápára. Ideérve elszaladtunk egy kertészetbe, mert az mindenek felett :-) majd kimentünk a városba sétálni, kávé krémezni, bementünk a kastélyba, megnéztük hová érdemes elhozni a családot, majd egy nagy séta, és vissza. Telefonok intézése, család, a kutyuskám....édesem végre jól van, el sem tudtam volna jönni, ha előző este nem én viszem orvoshoz. Állatorvosnak lenni nagyon jövedelmező! Egy havi fizu rámegy most a kutyikóimra, de van ilyen is. Spooky jobban van, nagyon megijesztett engem! Nagyon. Mellette voltam előző éjjel, ő végig horkolt, ami azért megnyugtató volt, hiszen a délután és az este nagy menet volt. A hányás a hányást követte :-(
Nos A vacsi után lementünk a kertbe, fűnyírás volt, segítettünk, nem kellett megszakadni,még kis ezt azt csinált mindenki és ALVÁS! Istenem de jó volt kialudni magunkat!
Úgy ébredtem, ahogy lefeküdtem.
És ma hűvös lett. Hosszú gatyó kell! Rendbe tettük az arcszerkezetünket és útra készen már hamarosan indulunk.
Kávé mogyorótejjel! Ellenállhatatlan!
Csodás napot!


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pétfürdői robbanás, meggyulladt a gyár
  2017-06-06 16:12:53, kedd
 
  Ma is útnak indultunk , hogy dolgozzunk és játsszunk a gyerekekkel. Szépen elkezdődött a műsor, és a harmadik dal alatt jött a vezető, hogy álljunk le és mindenki be az épületbe! Hatalmas kavalkád lett. Mindenki telefonált. Néhány perc múlva megbeszéltünk egy másik időpontot és gyorsan összepakoltunk, és gyorsan elindultunk. Jaj csak ne történjen semmi baj, senkivel!
Láttuk a hatalmas füstfelhőket, a szirénázó autókat, tűzoltó, mentő orvos, katasztrófavédelem......aggódva néztünk a gyár felé. Mi lesz, ha robban? milyen vegyi anyagok kerülhetnek a levegőbe?! folyt köv
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pétfürdői robbanás, meggyulladt a gyár
  2017-06-06 16:12:50, kedd
 
  Ma is útnak indultunk , hogy dolgozzunk és játsszunk a gyerekekkel. Szépen elkezdődött a műsor, és a harmadik dal alatt jött a vezető, hogy álljunk le és mindenki be az épületbe! Hatalmas kavalkád lett. Mindenki telefonált. Néhány perc múlva megbeszéltünk egy másik időpontot és gyorsan összepakoltunk, és gyorsan elindultunk. Jaj csak ne történjen semmi baj, senkivel!
Láttuk a hatalmas füstfelhőket, a szirénázó autókat, tűzoltó, mentő orvos, katasztrófavédelem......aggódva néztünk a gyár felé. Mi lesz, ha robban? milyen vegyi anyagok kerülhetnek a levegőbe?! folyt köv
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
2017.05 2017. Június 2017.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 88 db bejegyzés
Összes: 1652 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 159
  • e Hét: 872
  • e Hónap: 12006
  • e Év: 50789
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.