Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Óriás toronyugrás Budapest 2017
  2017-07-28 22:27:43, péntek
 
  Óriás toronyugrás Budapest 2017 fantasztikus szép képek
Itt megnézhető Link

Képeket a TV adásról készítettem
...



...... .....



...... ........... ..........



...... ........

 
 
0 komment , kategória:  Vizes OB, VB 2017_Magyarország  
V.B. vízilabda női bajnok az USA LETT
  2017-07-28 22:20:06, péntek
 
  V.B. vízilabda női bajnok az USA LETT
...... ..........


5. - 6. helyért
Magyarország - Olaszország 10:8
DÖNTŐ:
USA - Spanyolország 13:6
Mérkőzésről itt olvasható Link

Magyar női válogatott 5. helyezett lett, megérdemelt szép csapat játékkal.
Munkaidőben is tele a lelátó
Fotó: Mudra László - Origo
...... ........


Az utolsó két percben megint gól nélkül telt, a lefújásig felváltva támadtak és védekeztek a magyarok, mikor a szurkolótábor rákezdett a "szép volt csajok!" rigmusra. Bíró Attila utolsó időkérése után Gangl Edina még védett egy szépet, majd kezdődhetett az önfeledt ünneplés a medencében és a parton is. Magyarország női vízilabda-válogatottja 10-8-ra legyőzte Olaszországot, és az ötödik helyen fejezte be a budapesti vizes világbajnokságot.

17. FINA Világbajnokág vízilabda-tornájának teljes eredménysora.
Itt olvasható Link
 
 
0 komment , kategória:  Vizes OB, VB 2017_Magyarország  
Jó barátok az úszás sportban
  2017-07-28 09:04:54, péntek
 
  Nagyobb kép Link
...... ...........


A dél-afrikai le Clos-t 2016 nyara óta vissza akart vágni, csütörtökön azt mondta egy sajtóbeszélgetésen, azóta csak arra készült, hogy ezt a vébét megnyerje. Ez szerda este sikerült neki, a 200 pillangón óriásit úszva, végig vezetve ért be elsőként a célba - Cseh László lett a második.
Férfi 200 méter, pillangó - döntő
1. Chad le Clos - 1:53.33
2. Cseh László - 1:53.72
...... ...........


Azt mondta, sem ő, sem mások nem támasztottak nagy elvárásokat vele szemben, csak annyi volt a lényeg, hogy leszegett fejjel ússzon. Bejött. Azt mondta, mindenképpen nyerni akart, és persze elfogadta volna, ha esetleg legyőzik, de:
Ha már valaki legyőz, László legyen az.
A 25 éves dél-afrikai és Cseh barátsága évekre nyúlik vissza, le Clos pedig azt mondta, szeretne majd akkora klasszis lenni idővel, mint magyar riválisa. Amint végeztek a vébével, akkor elmennek majd egyet vacsorázni és megnézi magának egy kicsit Budapestet. Le Clos egy edzőváltáson van túl és nagyon nehéz időszakon: édesapjánál és édesanyjánál is rákot diagnosztizáltak. Nekik is ajánlotta győzelmét, édesapja az éremátadást és a sajtótájékoztatót is végigsírta, és amikor most az úszó arról beszélt, hogy az aranyérmét első este édesanyjának adta, mert ő érdemelte meg leginkább, az idősebb le Clos ismét könnyezni kezdett.
...... ............

 
 
0 komment , kategória:  Vizes OB, VB 2017_Magyarország  
Vicces büntető dobás
  2017-07-28 08:52:56, péntek
 
  Olaszország Ausztráliát egy 11-11-es döntetlen után büntetőkkel 18-17-re.
Az ötméteres párbaj során már 6-6 büntetőt belőtt mindkét csapat, amikor az olaszok belőtték a soros büntetőjüket, így érkezett az ausztrálok részéről Bronte Halligan, akinek kicsúszott a kezéből a labda, így hátrafelé dobta el.
Kép linkje Link
...... ............

 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
A vízilabdázók definíciója így szól:
  2017-07-28 08:42:02, péntek
 
  A Margitsziget a bölcső. A magyar vízilabda bölcsője. Számos nagy dinasztia születési helye. Itt cseperedtek fel, itt váltak azzá, akivé a Szívósok, a Gyarmatik, a Kásások, a Steimetzek, a Kemények. Itt születtek az Aranygenerációk. Utolsóként a Kemény-legények. Ez az a hely, ahol a sárga labda művészete apáról fiúra száll. Ez az a hely, ahol apák ezrei általuk, a nagy elődök által kikövezett aranyösvényre léptetik fiaikat, mert a srác egy csütörtökihez hasonló nyári este után csillogó szemmel azt mondta: Apa, olyan szeretnék lenni, mint ők!
A Hajós patinás falai, az ötvenes medence kék csempéi árasztják a sikert. Nyolcvanhét év alatt beleivódott a győzelem íze. Kitörölhetetlenül. A Hajós ezért a SZENTÉLY. A vízilabda szentélye. Nem csak a magyaré, de a nemzetközié is. Aki játékosként a klinkertéglás épületbe lép, az a magyar vízilabda történelemkönyvbe lép. Az aulában feltekint a márványtáblákra és félelemmel teli tisztelet járja át a testét. Látja a bajnokok sorát és fejet hajt. Mindenki így tesz, legyen az szerb, horvát, olasz, görög, orosz, vagy bármely nemzet, bármilyen korú játékosa.
Ez az a hely, ahol most Märcz Tamás szövetségi kapitány együttese a nagy elődök hagyományát követve bejutott a világbajnoki döntőbe.
Éppen gól dob a Magyar csapat /kép linkje Link
...... ........... ........... .........


- Vajon jó ötlet-e elvinni innen a válogatottat?
A parádés hangulatú vb-elődöntő után megkérdeztük Dr. Kemény Dénest, a háromszoros olimpiai bajnok szövetségi kapitányt, a Magyar Vízilabda Szövetség elnökét, mit szól az elképzeléshez?
Megértjük a FINA szándékát és ha pénteken mégis úgy döntenek, hogy menni kell, elfogadjuk a határozatot. Azonban szíve mélyén a magyar vízilabda válogatott minden egyes tagja maradna a szigeten - szólt a diplomatikus válasz. Másképp: ha öt sikeresen megvívott meccs után költözni kéne, a játékosok szíve minden bizonnyal kicsit beleszakadna. Mi meg ezt értjük meg.

- Ha mégis a Duna arénában lenne a vízilabda döntő: , akkor Túl nagy gond, túl nagy felfordulás
A FINA indoklása szerint azért vetődött fel vízilabda döntő elköltöztetésének ötlete, mert így 7000 helyett 12 ezres arénában kerülne sor az arany sorsáról döntő meccsre. Azonban: a helyre szóló jegyeket hasonló pozícióba szóló belépőkre kell átváltani a televízióknak a 20.10-kor véget érő úszóversenyek után teljesen át kellene építeniük a kameraállásaikat ezért a 20.30-as kezdés biztosan nem tartható, ha egy órával később indulna a mérkőzés, az borítaná a hazai és a nemzetközi tévétársaságok programját, az úszó döntők után a Duna Aréna teljes kiürítése, illetve a pólódöntőre érkezők beengedését egy óra alatt kell lebonyolítani, a medenceteret is teljesen át kell rendezni. az úszásnál használt időmérőket a vízilabdánál használatos eszközökre kell cserélni egy óra alatt, majd másnap reggelre, az úszás zárónapjára ismét visszaépíteni mindent.
- Ezt csak én jegyzem meg, hogy FELESLEGES PÉNZ kiadás lenne az átszervezés.

Normális döntés született:
Az eredetileg kijelölt helyszínen, a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában rendezik a magyarországi vizes világbajnokság férfi vízilabdatornájának szombati döntőjét, a Magyarország-Horvátország mérkőzést.

- A vizes sportágak nemzetközi szövetségének (FINA) pénteki tájékoztatása szerint a vb szervezőbizottsága kész volt minden erőfeszítésre - a jegyek átszámozása, az átépítéshez szükséges munkaerő biztosítása, a nézőtér kiürítése és újratöltése -, hogy a hétezresre bővített Hajós uszoda helyett a 12 ezres befogadóképességű Duna Arénában játszhassák a finálét, ma reggel azonban véglegessé vált, hogy ez sajnos nem lehetséges"
 
 
0 komment , kategória:  Budapest képekben, hírek  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2017.06 2017. Július 2017.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 264 db bejegyzés
e év: 3932 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 10920
  • e Hét: 22550
  • e Hónap: 55704
  • e Év: 289451
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.