Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
Ha megéled önmagad ...
  2017-08-22 15:02:50, kedd
 
  "Tudod, ha megéled önmagad, a lényed képes megvilágítani másokat, esélyt adva, hogy ők is megtalálják önnön egyéniségüket. Ám a többség nem bírja elviselni, ha megéled azt, aki vagy. Nem tudnak mit kezdeni veled, ha kilógsz a sorból. Ha kibontod a szárnyaid, erőnek erejével tartanak a földön. A legtöbb feléd forduló embert Te nem érdekled. Őket csak az érdekli, hogy ne légy több náluk, ne élj önnön lényed szerint. Mert akkor nekik is szembe kell nézniük önmagukkal. Szembe kell nézniük azzal, hogy elpocsékolták az életüket, amikor hagyták, hogy a ragyogás helyett szürke masszává olvadjanak."

/A. J. Christian/






A belső értéket azért nem kell hirdetni, mert le se lehet tagadni. Ragyogásodat nem lehet nem észrevenni, mert hát Lényed különlegességét világosan tükrözik tetteid, cselekedeteid.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kezdj el hinni abban..............
  2017-08-22 11:30:22, kedd
 
  Néha muszáj elengedned az aggódást, az elégedetlenkedést, a kételkedést. Kezdj el hinni abban, hogy a dolgok működni fognak, még ha nem is egészen úgy, ahogy eredetileg elképzelted; de pontosan úgy, ahogyan azoknak működniük kell.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Aranyosi Ervin : Ölelés
  2017-08-19 13:22:16, szombat
 
 



Két kar körülfon óvón, védőn,
a szeretet magába zár.
Kívül reked a bántó szándék,
- lelked naponta erre vár.

Többet jelent így, szavak nélkül,
- több mint millió gondolat.
Eltűnik minden bántó szándék,
s feleded minden gondodat.

Félelmeid elmenekülnek,
lelked megújul, énekel.
Egy megnyugtató ölelésben
a lényed végre fényre lel.

Álmod, vágyad valóra válik,
csak boldog érzés vesz körül,
belépsz a földi mennyországba,
ahol a lélek él s örül.

Körülvesz, mégis szabadabb vagy,
tiéd az egész nagyvilág.
Elbódít, bánatot feledtet,
varázslatként tud hatni rád.

És oly csodás az ölelésben,
hogy nem vagy benne egyedül.
Ott van egy társ, egy másik lény is,
aki ezt érzi legbelül.

Ilyenkor két szív együtt dobban,
a fél-elem párjára lel,
így válnak teljesen egésszé,
mikor a kar körülölel.





 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Titkok Titka
  2017-08-16 10:40:27, szerda
 
  A "Titkok Titka" egész egyszerűen az, hogy ti teremtő lények vagytok - egyszerre emberiek és isteniek. Ez a tudás, mármint az igazi természetetek, szándékosan el lett rejtve előletek vallásaitok és filozófiáitok többsége által.
Ezek a titkok persze tiltott gyümölcsök, mert ha részesültetek volna belőlük, akkor tudomást szereztetek volna saját istenségetekről annak ellenére, hogy az anyagban éltek. Tudomást szereztetek volna arról, hogy ti teremtitek a jövőtöket ebben a pillanatban, és életetek minden pillanatában, gondolataitok és érzéseitek által, és a választással, hogy mit gondoltok és éreztek önmagatokról és egymásról.

A "Titkok Titka" kiszabadí­t benneteket az emberi korlátok börtönéből. Felszabadí­t benneteket az idő, a tér és a körülmény kényszerhatása alól. Teszi ezt pedig azáltal, hogy megnyitja a saját elmétek kapuit, kiszabadí­tva azt a mentális fogságból amit azok az erők vetí­tettek ki rátok, akik visszatartani és manipulálni akarják az emberiség sorsát, saját önző céljaikért.

A "Titkok Titkának" négy aspektusa van.

Az első: a képességetek, hogy megszerezzétek a spirituális felismerést vagy éleslátást, hogy átlássatok a hazugságokon, amiket kivetí­tenek rátok. És, hogy lássátok az "igazi ösvényt" a legsűrűbb sötétségben is.

A második: a képességetek, hogy érezzetek. Ez a titkok legbelső magja. Ez a legdrágább kincsetek, habár ugyanakkor ez a legsúlyosabb dilemmátok is. Azok, akik ellenőrzésük alatt tartani és manipulálni akarnak benneteket jól tudják, hogy céljaikat csakis az szolgálja, ha lefagyasztva illetve paralizálva tartják képességeteket, és semmi mást, csak az alsó emocionális spektrumot érezitek.

A harmadik: aspektus a képességetek, hogy az igazságotokat mondjátok. Az elkövetkező idők sokatoktól megkövetelik majd, hogy tisztán kimondjátok az igazságotok, még akkor is ha az szöges ellentétben áll a körülöttetek levőkével.

A negyedik: aspektus a cselekvő képességetek. Ez a négy aspektus együtt gyökerezik és a szabadságotok forrása.
Szí­vetek természetében rejlik a minőség, hogy érezni tudtok és az összes közül, ez a legmélyebb titok. Mert ez lehetőséget nyújt nektek arra, hogy megváltoztassátok vibrációs mezőtöket, és Ez a kollektí­v elme kontroll túllépésének a kulcsa.

Habár ez nevetségesen egyszerűnek hangzik, e titkok lényegi igazsága az, amit ti örömnek, nagyra becsülésnek és hálának neveztek. Fedezzétek fel az életetekben azokat a dolgokat, helyzeteket, embereket, gondolataitokat és érzéseiteket, bármit, ami okot ad az örömre, a nagyra becsülésre és a hálára. Ápoljátok ezeket akár egy értékes kertet a mérgező gyomok között, mert ez a kert növekedni fog és táplál majd benneteket.


Forrás : Link






A manipulálásra használt egyik legjobb taktika a túlélésért való rettegés, és a sötét erők minden rendelkezésükre álló aljasságot bevetnek.

Mint spirituális mestereknek, az a feladatotok, hogy felül lépjetek ezen a kollektí­v elme kontrollon és megtaláljátok saját egyéni ösvényeteket, amely keresztül vezet a bekövetkező káoszon.

Én azt hiszem ez az a bökkenő, amiről a Hathorok beszélnek. Megvan a képességünk rá (akár tudatában vagyunk ennek, akár nem), hogy a kollektí­v tudatosság választásától eltérö vibrációs mezöt válasszunk. És a magasabb vibrációs mezők, mármint az öröm, a nagyra becsülés és a hála másfajta sorsot (kimenetelt) eredményeznek mint a félelem, a harag vagy az ellenségeskedés.

És azt is észrevettem, hogyha ezek az érzések elég hosszú ideig tartanak, ezt a vibrációs mezőt külső körülményeim is visszatükrözik. Más szavakkal, körülöttem mindenütt olyasmi bukkan fel, ami örömöt okoz, nagyra becsülést és hálát, mint a derűs nyugalom és a furcsa egybeesések (szinkronicitások) amelyek rendelkezésemre állnak. Amikor megadom magam a félelem, a harag és az ellenségeskedés alsó vibrációs mezejének, (gyakran miután túl sokat néztem vagy olvastam a hí­reket, vagy egyszerűen átadom magam a rossz szokásomnak, hogy a legrosszabb esetet képzelem el), akkor a konfliktusok világába merülve találom magam. A derűs nyugalom és az öröm eltűnik, és a világ, amely csodákkal és lehetőségekkel volt telí­tve, szerte foszlik a szemeim előtt. De tisztában vagyok azzal, hogy ez mind az én teremtésem.

Azt hiszem a Hathorok látják a mélyülő hasadást azok között akik azt választották, hogy felfelé élnek az öröm, a nagyra becsülés és a hála vibrációs állapotában; és azok között akik azt választották, hogy a félelem, a harag és az ellenségeskedés vibrációs mezejében élnek, a domináns emocionális állapotban, amelyet jelenleg a tömeg média és a napi politika által vetí­tenek ránk.




 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Vegyes**  
Nem véletlenül születtünk
  2017-08-06 09:49:46, vasárnap
 
  Nem véletlenül születtünk erre az életre, nem egy értelmetlen színdarab szerepeit alakítjuk. Életünknek, sorsunknak célja van, és a jelek arra mutatnak, hogy egy titokzatos erő, valamiféle gondviselés abba az irányba terelget bennünket.

James Redfield




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amikor gondolok rád...................
  2017-08-05 08:10:32, szombat
 
  Amikor gondolok rád, nem "eszembe jutsz". Hanem a lelkembe. Mert nem az eszem gondol rád, hanem a lelkem. Nem csak egy-egy pillanatra, hanem folyamatosan. Nem tudlak, hanem érezlek. Nem gondolat vagy, hanem érzés. Nem távolság, hanem közelség. Nem ott, hanem itt.
A lelkemben.

Csitáry-Hock Tamás




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A lélek csendje
  2017-08-05 08:04:24, szombat
 
  Minden léleknek szüksége van arra, hogy időnként elvonuljon a világ zajától, és megtalálja a tökéletes békességet. Minden léleknek vissza kell nyernie szilárd egyensúlyát, stabilitását, de erre csak békében és nyugalomban van lehetőség. Ha már kialakult lelked belső egyensúlya, bárhová mehetsz, bármit tehetsz, a külső világban lévő káosz és zűrzavar semmilyen módon nem lehet rád hatással. Örömöt jelentenek számodra a csendben, nyugalomban töltött időszakok, vagy esetleg kényelmetlenül érzed magad ilyenkor? Nehezen viseled a csendben töltött órákat, és zajra, nyüzsgésre vágysz? Mindig azt akarod, hogy valamivel el legyél foglalva, és nagy gondot jelent tested és elméd lecsendesítése? A világon több millió olyan lélek van, aki nem bírja elviselni a csendet; nekik szükségük van az állandó zajra és nyüzsgésre, mert kívül-belül nyugtalanok. Azt mondom neked, hogy a béke és nyugalom órái nagyon értékesek a háborgó világban. Keresd a békés, csendes alkalmakat, és ha megtaláltad őket, merülj el bennük.

Eileen Caddy




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az élet törvényét kövesd...........
  2017-08-05 07:57:32, szombat
 
 
Emeld fel fejedet ! Az élet törvényét kövesd.
Válj nyugodtan önmagad mesterévé, önmagad beavatottjává...
Legyetek önmagatok fénye. A menedéket leljétek fel önmagatokban, idegen menedék nélkül.
S céltudatosan haladjatok a teljes felébredés felé.

Popper Péter




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elégedett vagyok az életemmel ..............................
  2017-08-05 07:51:47, szombat
 
  Mióta az örökkévalóságra összpontosítok azóta elégedett vagyok az életemmel és igyekszem azt egyszerűsíteni.
Valamikor más dolgok varázsoltak el, ma már tudom hogy az elégedettségem sokkal gazdagabbá tesz mint az anyagi javak.
Gyönyörű időszak ez az életemben,csodás mint a napsugaras ősz.



...... ...........

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A bölcs észrevehetetlen
  2017-08-05 07:49:28, szombat
 
  A bölcs észrevehetetlen : tudásával nem hivalkodik, csak érezzük jelenlétét; mértéktartó: mélységeit nem herdálja kis dolgokra; szerény: e mélység számára, akár egy vízcsepp; méltósága senkit nem bánt: nem örül, ha ünneplik, és nem fáj neki, ha gúnyolják; természetes, akár a felkelő nap: tudása tiszta égbolt, melyet nem zavar a felhők átvonulása; hallgatással többet ér el, mint száz beszéddel: nem szava, hanem lénye a példaadó; élő tükör: ha a szemébe nézel, megpillanthatod a mindenséget; ajtaja mindig nyitva áll: ha belépsz rajta, kitárul előtted a világ.

Tatiosz



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
2017.07 2017. Augusztus 2017.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 66 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1418
  • e Hét: 3918
  • e Hónap: 12588
  • e Év: 68521
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.