Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Zsidó viccek
  2017-08-13 19:40:04, vasárnap
 
 

Elmegy a szegény Schwarcz szerencsét próbálni. De mielőtt elindulna világgá, rábizza a papra a kincsesládáját.
A pap behívja a rabbinövendékeket. Pontos leltár alapján, az ő jelenltükben akarja átvenni a ládikát.
- Halandó emberek vagyunk mi is barátom - mondja Schwarcznak. - Neked is megnyugtatóbb érzés lesz az úton, hogy a böhereim is tudnak rla. És most menj nyugodtan.
Amikor egy fél év elteltével a szegény Schwarcz megint visszatér, a rabbi nem emlékszik semmiféle ládikára.
Schwarcz könyörög, sír, ordít, hiába.
- De Rebbelében, az nem lehet, hogy ne emlékezzl. Hiszen még a bóhereket is behívtad. Leltár szerint vetted át tőlem a ládika tartalmát. Nekem azon kívül nincs semmin a világon. Ha nem adod vissza, koldusbotra jutok!
A pap a vállás vonogatja, azután behivatja a növendékeket. Megkérdezi tőlük, sorban, egymás után, emlékeznek-e valami ládikára, amit állítólag az ő jelenlétükben ... leltár szerint...
A rabbinövendékek nem emlékeznek semmire Sőt, amikor a pap megkérdezi tőlük, ismerik-e ezt az embert, még azt is letagadják, hogy valaha látták.
Schwarcz sírva indul az ajtó felé. Amikor már a kilincsen a keze, a pap visszahívja. És átadja neki a ládikát, leltár szerint.
Schwarcz boldog. Nem győz hálálkodni, de azért megkérdi:
- Rebbe, tulajdonkélppen miért tetted ezt velem? Meg akartál tréfálni? Leckéztetni?
- Nem, csak azt akartam, hogy szánjál egy kicsit. Láthattad - mondja a pap és a növendékeire mutat - micsoda bóherekkel vagyok körülvéve.

Bemegy a zsidó az elegáns hentesáruboltba. Csodaszép rózsaszín sonka mosolyog rá. Vallása előírásai tiltják ugyan a disznóhús fogyasztását, de ezt most mégis nagyon megkívánta.
Nyel egyet, aztán megkérdezi:
- Hogy az a sonka?
Abban a másodpercben iszonyatos mennydörgés hallatszik az utca felől, és a közeli villámcsapás következtében kialszik a villany az üzletben.
A zsidó felháborodva néz fel a mennyezetre:
- Kérdezni csak szabad?

Bemegy a zsidó az elegáns étterembe. Az étlapon azonban nemigen ismeri ki magát, inkább azt figyeli, mi mindent visznek ki a pincérek a többi asztalhoz. Nagy kedve támad ahhoz a... minden bizonnyal nem előírás szerinti ... hősféleséghez, amelynek fölséges illatát mindenekelőtt a tetejére súrt..hm... szalonna... adja.
- Én is abóbl a halból kérek - int a pincérnek.
- De uram, az Dubarry sertésszelet, szalonnával.
- Kérdeztem én, hogy mi annak a haléltelnek a neve?

Jajveszékel a zsidó a feleségének a sírjánál:
- Lelkem szebbik fele, miért hagytál el engem? Szomorú azóta az én életem. Mit nem adnék érte, hogyha még egyszer... csak egyetlen egyszer... viszontláthatnálak...
Ebben a percben mintha megrezdülne a hant. Tán vakondok tűrja.
A zsidó megborzong, szemrehányóan néz az égre:
- Mr viccelni sem szabad?

A régi időkben nem egy házasságot hivatásos házasságközvetítők hoztak össze. Elvégre az emberek akkoriban még nemigen mozdultak ki a szülőföldjükről, volt, aki élete végéig nem jutott túl faluja határán. A házasságközvetítők ellenben mozgékony férfiak, esetleg özvegyasszonyok voltak, akik a harmadik faluból is megvitték egy-egy házasodni akaró fiatalember hírét a lányokhoz. Régi magyar (azaz latin) szóval: kommendáltak.
Esetünkben a házasságközvetítő - szerény javadalmazás reményében - épp elkíséri bemutatkozó látogatásra a vőjelöltet a jövendőbelije családjához. Ilyenkor terített asztallal volt szokás várni a vendéget.
- Nézze csak, milyen jómódú család! - mutat körül a házasságközvetítő. Micsoda tehetős abrosz! Ezüst evőeszköz! Porcelán étkészlet! Márkás festmények a falon!
- Tudhatom én? - bizalmatlankodik a fiatalember, mert tudja, hogy a házasságközvetítő (zsidó szóval: sadhen) hivatásához hozzátartozik, hogy feldicsér a siker érdekében. Egyszóval a vőlegény nemhisz el mindent, amit lát.
- Hátha mindez nem is az övék - aggodalmaskodik. - Csak úgy kölcsönkapták innen-onna.
- Kölcsön?! Ezek?! - háborodik fel a sadhen. - Ki ad kölcsön ezeknek?
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
A férfi, mint egykori harcos
  2017-08-13 10:43:40, vasárnap
 
  A férfi összetétele fér a fi-jelentéssel egykori hősöket, harcosokat jelentett. Innen eredt a Csillagrendi Petőfi nevének jelentése is,a fi képzővel.

Többmillió évvel ezelőtt, mikor Katalinként megcsókolt egy földönkívüli, segítséget kértem, mivel nem ismertem a nemiséget annak ellenére, hogy T kedvenc mássalhangzóm és csengő hangom csilingelésével Íncselkedtem játékosan nyelvi játékokat játszva egykori Illés megmentőmmel, aki addigra a vörös földönkívüliek, akik a Kohut magyar nyelvi ellenséget jelentették volna kakastaréjával a vöröseknek, Piros Piri népeként, megváltozott személyiségű csodálatos szépségű, kék égszemű Pistijével, aki tönkretett engem, mivel ez volt a céljuk. A csókom azóta kulcs mindenkinek, az aranynyíl csillagrend népének, akik jöttek a Földnek segíteni Anglia területére, ahol már csak egy marék zöld fű volt. A kékeket Katalin küldte megmentésére űrhajóval, férfi formában, nemi szervük akkor harci eszköz, dárda volt.

Én csak lányokat ismertem, a szépeket és gyönyörű hangúakat, mint Istennők és emberek világát, akikről gondoskodtam, nem ismerték a férfiakat.

Románia volt az első férfi megalkotója, mint kemény szívű nőket nem ismerő egyedé, azóta a férfiak nem ismerik az asszonyokat, szenvedtették őket, szeretet nélkül éltek. Nincs a szívükben szeretet és emberiesség törvény.
Így hozta létre Magyarország ellen az összes labor Ufóját, nemi csapásként asszonyok ellen, fefoghatatlan és érthetetlen módon.

A férfi, mint harcos dolga volt a börtön által létrehozott sárkányok, szörnyek legyőzése a Földön, akár a Hunnia börtön által létbeléptetett meseszereplők férfiajai, akik állandó megváltói lettek a királylányoknak, szépségeknek.
A férfi dolga lett volna minden időben a Föld megóvása, az asszonyok védelme.

Az első gyilkos a Hunnia börtön létrehozója volt a világegyetemben, hatalmas szörnyeteg, amelyik megalkotta a Talmudot állat istenekkel, meg a sátánt, amelyik a világ ura volt , amíg le nem győzött engem őskígyóként.

Sátán népei felfoghatatlan idő óta kínozták, bántották, megverték, megalázták, meggyalázták, cselédnek tartották embertelen életmódban a lányokat, asszonyokat.

Presbír Enfantin a sakk-kártya gesztenyehajú franciaországi képviselője az utópista szocializmusnak volt az első a bölcsek mellett a világtörténelemben, aki megfogalmazta, hogy a lányok, asszonyok különbek, mint a férfiak, így is volt.

A földönkívüli férfiak hősnek, harcosnak voltak megalkotva, ezért van bennük olyan tulajdonság, hogy meghatódnak, amikor egy lánynak baja esik. Szívük egészen más, nem értik egyáltalán a lányok ideáljának való megfelelés gondolatát, hogy mit vártak tőlük eddig, amit csak most fogalmaztak meg sokan, hogy a lányok szívében a szerelem és szeretet képviseli a harmóniát.

A méh, mint Istennők szentsége azóta van, amióta egykori csillagok teremtője megalkotta Katalint, mint a Föld Vénuszát Katalinként, Földanyaként, akinek szíve ugyanaz, mint a méhe, benne a szeretet, szerelem összes érzelme, tökéletessége. A földi ember lányok nem szaporodtak, bár nektárjuk volt a méhükkel együtt, legyőzésük után méhüket szaporodó szervként a démonokkal fertőzték meg, vajúdtak, sokszor belahaltak, ahogyan az őskígyó népe az egész világon az asszonyokat szülésre adta, szenvedtette, mint Ádám és Éva termékeny népét.

Többmilió éven keresztül haltak ki a tisztességes földönkívüli férfiak, kurvákat hoztak létre ellenük megkísérteni, tönkre tenni őket, a lányokat meggyalázták, akik méhe nem engedi be elméletben csak azt a nemi szervet magába, akinek a tulajdonosába szerelmes, mert a szerelem lényege az eggyéválás, hatalmas csoda megélésével, egymás gyönyörködtetése mellett a harmónia, a szépség hirdetése a környezetnek. Az emberiességi szív-törvényekkel rendelkező megmaradt lányok, asszonyok és földönkívüliek jelenltik jelenleg az emberiséget.

A nemi gyalázóit a világnak, mint állandó félregombolt halálokat, akik megsértik a szentélyt, halállal kellett volna büntetni, majd elégetni őket, mivel megszületnek még egyszer.Amikor a börtön férfijai egy női szentélyt meggyaláztak megerőszakolással, elméletben a szív meghalt, ugyanígy jártak a szív-törvénnyel rendelkező férfiak. Minden csapása a világnak, az első Isten forma emberi alakban való létrehozása a törvény és szív ellen irányult, a tisztaság gyalázása végett. Minden emberi külsővel létrehozott állat, árnyék emberek ellen irányult, akár a buzik, leszbik, akik Isteneket és embereket gyaláznak egymással való fertelmeskedés közben.

A tökély, mint emberszív a törvényt jelentette minden időben a Földön.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2017.07 2017. Augusztus 2017.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 50 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1302
  • e Hét: 3624
  • e Hónap: 9865
  • e Év: 62131
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.