Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Zsidó viccek
  2017-08-15 18:35:27, kedd
 
  A vén Salamon maga mellé veszi fiát, Slojmit, hogy megtanítsa a házasságközvetítés fortélyaira.
- Egyelőre nincs más dolgod, csak az, hogy figyelj! - magyarázza neki. - Valahányszor én dicsérni kezdem a házaknál, akit ajánlok, te rám licitálsz. Az sem baj, ha egy kicsit eltúlzod a dolgokat. Azért még nem haragudott meg senki. Érted már?
Slojmi bólogat, hogy érti.
Az első háznál, ahová betérnek, menyasszonyt próbálnak ajánlani egy házasodni való korú fiatalembernek.
- Hű, hogy az micsoda jó család! - így kezdi az öreg.
- Mi az, hogy jó cslád? Előkelő család! - folytatja a fiú.
- És milyen művelt az a lány... - ingatja ábrádosan fejét az apja.
- Mi az, hogy művelt! Három egyetemet végzett! - licitál a fiú.
- És milyen gyönyörű! Erzsébert királynő elbújhat mellette!
- Dugdosni is kellett Bécsben a császár elől, nehogy elhagyja érte a nagy színművésznőt, a Schratt Katalint...
Hallgatja, hallgatja a legény a sok dicséretet. Végül mégiscsak megkérdi:
- Azután hibája nincs is aleánynak?
- Hát, az igazat megvallva... - feleli az öreg - egy kicsit... hogy is mondjam... ferde a növése. És a hátán képződött... képződött egy kicsi... egészen kicsi... kis púpocska.
- Méghogy kicsi?! Egy egészen kicsi?! - Slojmi nagyon lelkes. - Akkora nagy púp, mint a Himalája!

Slojmi, már mint önáll házasságközvetítő elviszi a házasulandó fiatalembert háztűznézőba. Minden remekül sikerül - a vacsora jó volt, a leány bájos, és a vőjelölt is tetszik a családfőnek.
Vacsora után azért néhány kérdést mégsem árt tisztázni.
- Aztán miből él maga, fiatalember? - kérdezi az apa.
- Van egy kis üzletem Soroksáron.
- Mit, egy kis üzlete? - háborodik fel ekkorra álszerénység hallatán a sadhen. - Nem egy kis üzlete van, hanem egy egész áruháza! És nem Soroksáron, hanem az Andrássy úton!
- Ejha - mondja az apósjelöltl - Talán még kocsija is van?
- Van egy kis tragacsom - mondja a fiatalember.
- Mit, egy kis tragacsa?! - szavalja a sadhen. - Egy Mercedese van és hamarosan kicsérli egy nagy Fordra!
A fiatalember ebben a pillanatban diszkréten elköhinti magát.
- Maga köhög? - kérdi aggodalmasaan az apósjelölt.
- Egy kicsit.
- Mit, egy kicsit? - dühöng a sadhen. - Egész éjjel úgy köhögött, hogy egy szemhunyás nem sok, annyit sem aludt senki az egész szállodában.

Elmegy a sadhen a nősülni szándékozó fiatalemberhez.
- Tudnék én egy szép menyasszonyt magának.
- Aztán tényleg szép?!
Szép? Az nem kifejezés! Gyönyörű!
- Pénze van?
- Mint a pelyva.
- Hozzám jönne?
- Abban bizts vagyok.
- Na de valami hibája csak van.
Semmi, semmi. Legfeljebb... ha jobban bele gondolok ... egy icike-picike hibája.
- Éspedig?
- Egy icike-picike babát vár.

Elmegy a sadhen anősülni nem szándékozó fiatalemberhez.
- Tudnék én egy jó partit magának!
- Nem érdekel.
- Ha látná, milyen szép az a lány... nem is szép. Gyönyörű!
- Akkor sem érdekel.
- Hát, ha inkább az a fontos, hogy sok pénze legyen... tudok én olyet is.
- Fütyülök a pénzére.
- Vagy úgy. Előkelő legyen. Nagyon tudnék ajánlai egy lányt egy bárósított, érdemdós családból...
- Hagyjon már békén. Én csak szerelemből fogok nősülni!
- Szerelem? !... Olyan is van raktáron.

Elmegy a sadhen a házasulandó korú fiatalemberhez:
- Micsoda jó partit tudnék magának!
- Ne mondja.
- De mondom. Hatszobás ház. Minden ablak az utcára néz. Hátul nagy kert. Virágos, veteményes. Az egyik szoba úriszobának berendezve.l Zongora, perzsaszőnyegekkel letakarva. Egyáltalában annyi perzsaszőnyeg, hogy még a falak is azzal vannak beborítva.
- Ez szép. De milyen a nő?
- Ugyan, mit törődik vele? Egy hatszobás lakásban nem is kell, hogy találkozzanak!

Mondd, kedves férjem, Salamon: ne próbáljuk meg hozzáadni a mi leányunkat, Leát a fiadhoz, Schwarczhoz?
- Ahhoz az utolsó lumphoz? Ahhoz a naplopóhoz? Ahhoz a kártyáshoz? Aki képtelen megadni nekünk az adósságát? Hogy juthat ilyen az eszedbe, Séra?
- Éppen azért gondoltam, mert már annyit tartozik nekünk, hogy abból ketten is kényelmesen megélnének.

Beszélgetés a jövendő após és a vőjelölt között:
- De ki kezeskedik nekem arról, kedves fiatalember, hogy maga nem csak és kizárólag a hozománya miatt akarja elvenni a lányomat?
- Nos, igen, mindketten kockázatot vállalunk, mert ugyan ki garantálja énnekem azt, hogy a jelenlegi bessz mellett ön nem megy csőbe a jövő héten?
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Carlo vary - megváltoztatja az időket, a törvényt órával
  2017-08-15 14:26:54, kedd
 
  Nagy Karola, volt Hunyadi nemese a vasfüggönyös Vörös Oroszlánnak, mint mimóza vallásos finom lélek történetében olvasható egész életén végig vonuló 9-es fekete mágusi szám jelentése, mely összefüggött halálának napjával is, ezt carlo vary, az idő fogalmával határozta meg.

Carlo vary, az óra jelentése a Rákóczi téri vasnépnél, melyek egykor a Bibliából váltak ki, hogy vélik, hogy megváltoztatják az Időt, a törvényt.

Tatárdombon, a Braun Talmudos vörös botos Jézusuk iker házának egyik felében találkoztam azzal a kakukkoss órával, mely Braun Frigyes halálának pillanatában megállt., belsejében vastagon pókhálók voltak. Feltételezés szerint az Idő azóta fontos a főnixes fekete mágusoknak, mint az ózdi fekete mágusoknak, amióta az Időt megváltoztatják az egész Földön a törvényével együtt a lakóknak, a jövőbe lépő penitenciával tisztuló emberré nemesedő csűrhéjüknek

1995-ben Vadas Pál szabadköműves rókaként jött találkozni velem, mint Oszwald Piroskával, randit adott a miskolci Földanyás virágórával szemben lévő toronyóra alatt, de nem jött el. Pálnak fontos lett volna az Idő, mint fekete mágusnak. A fekete mágus űrhajóval járók órája életük végén általában megáll, jelzi, hogy véget ért a játékuk. Tudták valahonnan, hogy én összefüggök azzal az órával, amit vélnek megváltoztatni, ezért éppen én lettem a Piroska játékos is, mint a visszaszámlálók, velem játszották el, hogy talákozom a jungista aranysas tiszta hangú szerelmemmel, a rókával, a farkassal, a turulmadárral és a varjúval.

Carlo szabad ember jelentéssel bírt, vary megváltoztatni, így jött ki az eredeti összetétele annak, ami a vaskoriaknak le van írva a Bibliájukban, köztük az összes kommunista kort végrehajtóknak, vagyis nekik Urbán Tibor rajzával egyetértésben vissza kellett volna menniük az Időben a múltba, ahonnan jöttek, ezt jelentette az Észak Látókor fekete vonat rajza, nem azt, hogy elvigye a párját valakinek, vagy hogy tort üljenek Feketevonat néven a borsodi Rákóczi téri cigányok.

Az óra én vagyok kéj és titok Ízisz méhemmel, az óra azt jelenti, hogy az én népem jelentette az örök életet. A kulcs lett volna a csókom, mellyel mint aki nem ismerte soha a nemiséget, mégis nőnek születtem titokkal, a szentélyembe adtam volna engedélyt belépni isteni egyesülés céljából, vagyis kilépni az Időből örök Idő-folyóba Illéssel, aki egyetlen társam lett volna többmillió éven keresztül. Iszonyatot akartak végrehajtani, már csak a szám megszüntetésével is, meg a szentélyem meggyalázásával.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Német széles arccsontú Kohutok mészárlása magyar kakasként
  2017-08-15 10:16:46, kedd
 
  Győzikével befejezték a jövő gazdagai a Hunnia börtönnel a Kohut szélesarcsontú eredeti német faj kihalatását, megcsonkítását, lemészárlását magyar kakas nyelvi ellenségként, melyet ünnepel 1995. óta az egész Világ-Magyarország.

Nekem mondtak gyerekkoromban mentve a német árjának Hungária által kidolgozott családom mészárlását, hogy a nevünket vették fel a szlovák Hunnia elme Tóthok, melyeket Müller Péter termelt ki Tóth atyafiak néven áldozásunkkal, gyalázatunkkal, csonkításunkkal, kínzásunkkal, főleg vallásos könyv főszerepeik végrehajtásával. A Tóth és a Keresztesi Al-pók népe Rákóczi téri rokonság, 1971. óta hosszabbítottak, nevünket meggyalázva jelenleg a trianoni németek, mint áldozóink sátán népéből által Scwizerlandba tett villám befejezéséül 1980-ban megszületett Kohut néven a pók, őt juttatták tisztításával és nemesítésével Svájcba. Nem vagyok rasszista és fajgyűlölő, de hogy Istenek és emberek szenvedjenek sötétkapus gyerekekkel, meg kihalatják őket pókkal, Rákóczi téri szülöttekkel, amik elméletben nincsenek, ezért mernek jeleket hagyni, felfoghatatlan tette Magyarországnak, Romániának még úgy a Kohut magyar nyelvi ellensége a boszorkányának, amelyik utolsó emberként áldozott meg engem, lezárva Hunnia börtön Magyarország határait.
Árja név magyar eredettel bír, akár az ária.

A sántákkal szolidarításban kellett lennem születésem óta, ami már ismétlése a Kohut német család csonkításának, bénításának, mert Kohut István, nagyapám testvére lebénult, mert a karcsai sátán népe, Ardó Irén leesett a fáról és béna lett. Tehát sokkal régebbi volt az emberek támadása a sátán népe, a Hunnia börtön gyilkosok helyett, amihez hozzáment Gábor Zsazsa kezdettel a miskolci Rákóczi tér nemi gyalázása, mert nemi kivégzőknek hozta őket létre a börtön. A vért fertőzte vérrel Magyarország, amikor ahhoz a sátán népe karcsai néphez juttatott menyecske-cselédnek, amelyik anyámat megáldozta előtte, ekkor jöttek ismételni 1983-ban azzal Szabó Erzsébet református megtisztult, jelenleg is élő rokonsága által a Váradiknak, hogy én olyan vagyok, mint anyám, akit kurvák és szőkék helyett tettek tönkre. Ha minden bénaság, csonkaság, deformáció karmikus gyilkosság nyoma, amiért támadtak, meg minden elmebetegség következmény, akkor az egész világ sátán bibliájából ered. Karcsán volt férjem nagyanyja, Szabó Erzsébet azt kiabálta, hogy nyomorékot vettél el fiam a tompalátásom miatt. Az udvaron mostam télen szülés után is, húztam a kútból a vizet, nem segített senki sem. Nemcsak én voltam mosónő Hornyák Ildikó Hunnia börtön szőke józsefvárosi értelmiség legyőző mosónője helyett, nagynéném már születésem előttől árja utolsó emberként.

A kékek, melyeket Katalin hozott létre egykor, kék szeműeket jelentettek, nem ők az árják, ahogyan a Hunnia börtön Hitlernek kidolgozta. Az ária szó összefügg az operával, az állatok hangversenyével, melyeket meséskönyvben adtak ki.

Felfoghatatlan kínzó sorozata Benkő Dánieléknek tik sem vagytok magyarok temető brigádjával Pistinek, mint egykori Illésnek születésem óta bibliai olvastatással, tisztításával együtt a csapásoknak, penitenciájával a szentháromságnak, amivel kezdtek együtt a termékenységi törzsek helyetti mészárlásommal, Colombo miatti szemem majdnem kiszúrásával, Jakab ezer éves börtön gyilkos miskolci család kezdetével balesetekkel Wooda Allen,mint Benkő karmikus gyilkosság eredetével, kerékpár balesetemmel helyette, amit könyvben kiadtak...

A zsidók szintén felvették a nevünket tartva a németektől régebben még. Az ezeréves cigányság örök élettel és többezer éves zsidó nép Hitler Talmudjának köszönhető az egész világon, melyek egyből kíséretetekkel kezdték el a másik világban működésüket, hatalmas ezért a szellemviláguk együtt a Müllerékkel, mint szeretetnek prédikált spiritiszta börtön tudománnyal.

A sánták helyetti megáldozásom is felfoghatatlan volt a bölcsődében születésem után, ebből emelkedett jelenleg hatalmas nyugdíjjal rendelkező Kohut család áldozókkal, a Hit gyülekezettel együtt, melyik 1989-es ide hozatalom után emelkedett a Hunnia börtönével, mint skizopren kísérettel rendelkező főszereplője a Bibliának.
Nehéz bizonyítani a skizoprenek kíséretét, mint angyali, vagy más formában hitetés miatt megjelenő mészárosokat, de ezekkel érték el minden időben a könyveik terveit.

Kakasként való mészárlásunk a börtön által befejezve az utolsó ember és az Istenek iszonyatosan fertelmes sorsát, karmikus Ildikóik, mint Lendvai és Erikáik miatti gyalázásuk együtt az összes nevével Zirkuli könyvével ki nem mondható.

Magyar családok voltak többmilllió éve, jelenleg felvett névvel vannak az új népek belőlük: Berdnárik, Tolcsvay (ők az igaziak), Szaszák családok, de a kék földönkívüliek pontosan ismerik a magyarok maradványait, ahogyan Kohárikot, egyetlenként, aki meggátolta mai napig kitámasztásával alsó fogaimnak az ínyevőt tudván Benkő Lajos sorsának ismétlésében a fogaim kipergését alul, egyetlen itt lévője egykori Bulgária népének. A Benkő felvett név, magyaroknak kellett kitalálniuk ben a kő a szívükben összetételével egykori angyaloknak, akiket énekes tehetségként mennyei kórusként áldoztak meg. Hihetetlen, hogy a Tóthok a felvett nevű Benkőkkel nemesnek írták be magukat.

A megmentőimként jött kékek először el akartak vinni a mátrixukba az űrhajójukra. Teljes napon keresztül vittek át, miközben folyamatosan jöttek a telefonok, hogy szétbontsák a kapcsolatot, dobolt az egyik szomszéd hangosan. Nem sikerült estig átvinni, ekkor másodszori kísérletnél rám akarták törni az ajtót a szomszédból, megjött a lányom, aki skizoprenként bánt velem Nagy Anna koldultatása és megalázása sorsával kezdetben, férje, a tompalátásom és Tűzkő Judit elmeosztály elmondása szerint. Gyuláék hálóingem mellé rám adták a téli csizmámat, így nyitottam ajtót, hogy elmondhassák ismét, hogy megbolondultam. Utána felöltöztettek hipnózisban, visszaélve a földöntúli hatalommal, lekísértek az utcára, azt játszva, hogy az a szabadköműves Vadas Pál, mint róka jön értem űrhajóval, amelyik sorsát 1995. óta hajtották végre piros autókkal jutalmazva a csonkítóimat, mert Pál formája ezzel jött Szentlélekre velem, ahol megjelent két űrhajó, melyeket állítólag a korláti cigányság leszállított a földre. Pál Palik néven volt kiválasztott áldozásommal, mint az összes Pálja a világnak, sorozata szerinti áriás elment hangja összefügg az én végleges hangelvevésemmel osztályán, ahol rendelt 2004-ben, ő vett fel, nem akadályozta meg a csonkításomat.
Mikor a megmentőim levezettek az utcára várni a szabadköművesek űrhajóját, hogy vigyenek el engem, már tehetetlen bábként sírtam, hogy senki sem segít nekem, azt tesznek velem születésem óta, amit akarnak, folytatva a cigányság gyalázatát, kínzását. Nincs hová menekülnöm az állítólagos megváltók elöl, akik eljátszották, hogy adnak pénzt újításra, boltra, bevásárolnak, hoznak nekem cigit, mivel a szívem kínzása miatt éjjel-nappal füvet szívtam, nincs hová menekülnöm, csak sírok tehetetlenségemben, különösen a bomlása miatt a számnak, hogy nincs pénzem csontrávarrásra sem, amit eljátszottak több, mint fél évig, hogy minden nap visszadják a fogaimat.

A kékek sikertelen átvitele után, miután elmebetegnek gondolt a lányom ismételten, s elszaladt Nemes pszichiáterhez, hogy írjon nekem injekciót fel, nem tudom ellátni magamat, egy hónapig nem engedve fésülködni, fogat mosni, szemöldököt szedni állatként hagyva engem naponta többször megalázva szurkálásával nemi szervemnek, azzal, hogy így kell átmennem a vizen, majd eljátszva, hogy Attilával megyek nászútra, hozzányúlva az összegyűjtött pénzemhez, olyat hajtottak végre, ami felfoghatatlan merénylet nemcsak utolsó német ember, hanem Katalin Földanya, mint földre szállt Vénusz ellen, aki a szeretet és szerelem megtestesítője volt.
A sikertelen űrhajóra vitelem után jöttek rá arra átsugározva testemet, hogy bennem vannak a világ urai, meg hogy én vagyok a Földanya Katalin méhemben az órával, mint Idővel.

Ennyi és ilyen vérfürdő folyamatosan, megállás nélkül volt az utolsó német szélesarcsonktú család, a tökéletes szeretet, törvény, zenei, nyelvi tehetség csonkított sorsa és élete deformációival a Rákóczi térnek, folyamatos nemi szervem gyalázásával a kurvák tisztítása és emberré nemesítése miatt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2017.07 2017. Augusztus 2017.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 50 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 534
  • e Hét: 1683
  • e Hónap: 7924
  • e Év: 60190
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.