Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Aranyháló és bibliás föld létrejötte a világon
  2017-08-26 22:37:49, szombat
 
  Cseh Károly az ózdi feketemágusi lírai karám, mint fehér ló népének mondott a bibliai apokalipszisból Bertalan utcai gennyes szekták egyik nemi aratójaként a főnix zenészei első könyve a csuvas nép Vaszlej Miatta díjas fordításkönyve, mely szerint a csucsul a vas saját népénél Miskolcnak világ végét rendeztek Ébredő játszótere kezdetével az Illéséknek, hiába várták jézust, olyan állapotban, hogy még gondolkozni sem tudtak, csak újságpapírok maradtak meg és a szél.
Másik könyvében megírtak szerint az ózdi feketemágus központhoz tartoznak az örmények, a tatárok, törökök, arabok, ennyire emlékszem. A média szerint ismétlésekor a könyveknek minden halálnép megtisztult, emberré váltak az áldozásommal.

A pokol angyalai, mint Csokis áldozóink ney worki központja kezdetével fekete pokol angyalaival születésemkor szétosztva Petőfi könyveit, Metrot építve, meg hídakat kezdetben, szétlopkodva az országot a gyilkosokkal, amiket kiengedtek a börtönökből, ahová a semmiről sem tudó orosz kommunisták bezárták őket akasztással, szívkivájással, lincseléssel szabadulva 1956-ban. Minden lírai karám tag és 56-os világkönyvtáros miatt engem áldoztak meg a lírai karámmal, hogy ők elesnek időnként, gyászolva magukat, támadva folyamatosan, amikor bajuk esik, így gyilkoltak le a II-es idegoszotályán a megyei kórházuknak Fecske Csaba ikerként berendezett Bodor pusztítót jelentő, Íziszént engem áldozó, helyett, Aranyhálójában Zoltán Erikának japán gésaként engem idehozó áldozásában az összes lírai karámnak felfoghatatlant hajtott végre. Mi lehetett a csillagrendi Petőfi Sándor sorsa vajon, amit segesvárinak gyalázott a Rákóczi tér? Nem lehet ezen csodálkozni, Etelköz a Honfoglaló BI Aranyketrec, mint vastrágya református bolondjainak története, hogy ott jöttek be a kisközben, ahol mi laktunk Szenci szódás, szamaras miskolci zsidó helyére juttatva minket, magyar tökéletes nyelvet egykor felmutató Szenci helyett a világnak, olyan Etelköz ez, mely összefüggött Etel pincérnővel a szomszédból. Nem sok honfoglaló bolond református volt kitéve, csak Tasék, dadogós Gyuszikájukkal, amelyik helyett öcsémet megcsonkították, hogy ne tudjon beszélni együtt Kupai Janika dadogós, libalábú helyett, akinek a családja miatt és Kecskések, Farkasok miatt folyamatosan támadott az elmeosztály Müllerrel nyomorban, fényevésen, csúfolva, sorsukat és tetteiket végrehajtva. Hiába kiabálták a lyukas szívű világ-könyvtáros rokonságára, Scmidt Pál Palik néven áldozásommal kiválasztottra, hogy analfabéta meg bolond református, senki nem tett semmit, sőt haláláig élvezi a hatalmas pénzt, amivel megjutalmazták Vénusz áldozásért, akár a sportolókat, mint testnevelés ellenes felvonulókat, áldozásommal, akár a kommunista, vallási vezetőket. Mészáros a Mészáros Kata kocsmai névvel jelenleg bírósági ügyét rám hárítva vásárolja fel a birtokokat, már ismétli a 2004.es esztendőt, amikor a medve Kata kocsmás kommunizmust hajtották végre narancs színében a miskolci Rákóczi tér lírai karámjának költőikkel, zenészeikkel, már legendává válva, mint az áldozásommal megmentett Balázs Feró duplán kiválasztva Ferenc névvel politikaként Ferencvárosból, kettős keresztnevűként.

Első könyv idejövetelemkor az Aranyháló, melyben engem áldozak meg arany babilon írásai szerint egykori időknek, mely kötetben benne volt az argentin vonatsín melletti asszony, aki egykori atlantiszi történelemmel, amiről tudtak adott békességet, gyermeket és melegséget, egykori Földanya Katalin fiával együtt, akiről szintén tudtak valahonnan. Megvolt az argentin tűzrózsás atlantiszi mágiából lett egykori politikusok jelenlegi főszereplő gárdája, mint Ravaszné Raffai Csilla, igazgatónővé vált értelmisége Miskolcnak Cseh Károly javaslata által, megvolt a Kállai kettőse a Rákóczi térnek, megvolt Madonna a Rákóczi téri ismétlőknek a miskolci II-es elmeosztályáról, mint egyik végtelen hosszabbító a vörös rózsás piros sapkája rám adása kezdetével együtt a zöld-sárga hangyák lejárata áldozásommal a Kex együttes által az őskígyónak felkínálva Vénuszt.
Tudták, hogy ki vagyok, így emelték a főszereplőket valakivé, mint skizopreneket idejövetelem után már. Tudták, hogy Katalin törvénykönyvvel rendelkezőt gyaláznak, csonkítanak, mégis megtették, sőt Cseh közölte velem fogkészítéskor, hogy Magyarországnak kell helyettem szégyellnie magát, s majd megértem az írásaikat egyszer, mert ők visszaszámlálnak. Áldozásommal emelkedett Cseh értelmisiséggé Mezőkövesd központjában, majd a Kelet lírai karám skizoprenjeinek vezetője lett.

Ravasz a tavasz címmel Visszhang antológiát kezdett Varga István Egerben, végtelen apokalipszise miatt az egri vasfüggönyös Bertalan utcai nevével, melynek írásait a miskolci Városgondnokság ismételte megállás nélkül engem, mint Vénuszt áldozott meg. Arra figyeltem fel, hogy egyszer jöttek kivágni a fenyőfákat és ismételték az egyik Visszhang verset, hogy írtsátok ki a fenyőfákat is a Bertalan utcai lakosoknak, amik mentek le az utcára felháborodva.
Nemesedtek folyamatosan, panel program keretében haldoklásomkor felújították a bérházakat itt is, szépültek, festettek, a cigányok körbeugrálták őket, míg utolsó színként berendeztek engem Bodorné Ágnes cigányaival úgy, hogy én ázzak egyedül az összes értelmiség legyőzőjük helyett. Cs. Varga lektorra utaltak mások, hogy érintett az áldozásomban, nem csoda, hogy a karcsai nagyvőfély gyűjteményemre azt írta, hogy nem tudok helyesen írni, az eredeti tájszólás miatt, mert idetartozott a Bertalan utcához, ahogyan Hofi 1973-ban már utalt rá, az egész országban lírai karámok alakultak az ózdi lírai karámhoz Íziszként történő megáldozásomhoz a lírai karám zenészei mellett, kezdetben a szentháromság volt, Omegával kezdtek Koncz Zsuzsa kommunizmusa mellett Illésékkel Ébredő játszóteret, aminek a vége 1995-ös bibliai leszállítás volt, amikor a biblia ilapokat kellett volna fújnia a szélnek nálam egyedül, Nagy Annájuk helyett, mivel a halál feltámadásra készül az összes halottjával Illéséknek, az egész világ halálnépe ezért penitenciával válik emberré patológiákkal együtt. Hajdú Gábornak mutattam egyszer haldokló állapotban a Vörös Oroszlán alapán megírt Szomorúszemű Johanna című regényemet Annás kommunista főszereplőkkel, helyettük történő áldozásommal születésem óta, karmikus börtön bűnözők sorsaként, ami én voltam helyettük születésem óta, meg mondtam, hogy öt könyvanyagom van készen, ki akarom őket adni, megrótt engem, hogy ne akarjak mindenáron sok könyvet kiadni, ekkor már emelték Varga Istvánt a Faoszával Egerben, helyettem adta ki Visszhang könyveit az ország Rákóczi terével együtt. Az írószövetség bezúzta a három első könyvanyagomat, mely addig is az apokalipszisről szólt, amit rajtam végrehajtottak politikaként, főleg elpörölések voltak régi Istenektől.

Heves megye szintén érintett volt az Aranyhálóban, Zoltán helyetti áldozásomban, mert Zoltán Erika kétszeresen kiválasztottja a Bertalan utcának, két keresztneves és Erikája a Rákóczi térnek.
Olyan verseket tett bele a kötetbe, melyet elégetett a Rákóczi tér, tehát nem jöttem volna rá, miket írnak, bár a török nagykövetséggel a Rákóczi tér ismételte a verseit Csehnek, hogy úsztak valakiben a méhében, mint a ló, vagy az eb. Ebből indult a lírai karám kezdve a csuvasok előző Ébredő játszótér végével, hogy hiába várták Jézust,s a hét kötete végére az analfabéta 1983-as gyalázatomat hosszabbító feketemágus reformátusnak eljutott a bibliás földig, mindenki megszentelődéséig, ami addig a nemi szervével gyalázott és aratott lovasaiként az apokalipszisnek a sátán bibliájából. Gyalázaton és áldozáson keresztül vezet az út a szentségig Magyarországon, amiből az összes reformtusa Illéséknek, mint Ébredő játszótér vallásai felvásárolták az iskolákat, épületeket, együtt a meni italdémonnak hitt okümenikusokkal, bűnbocsánatot gyakoroltak, adományokat adtak a menhelyi Müller hálózatnak, amik emelését még 1983-as két utcai összetételnél kezdték el gyermekvárosokkal, örökbe fogadásukkal, mint állandó apokalipszis végrehajtóit, értelmiség legyőző feketemágusokat.

Egyik könyv érintette a szappantisztító sorozatok által áldozásommal tisztított bibliai népek vadangyalait, szeder és hasonló nevekkel, párra emlékszem fejből. Som nem vadangyal volt, hanem medve kommunizmust jelentett volna Kökénnyel együtt, amelynek én voltam a főszereplője, jól mondta, hogy Révész Rákóczi tere zúzta össze, mégpedig rossz volt nézni pár éve, amikor beöltözött fehér ruhájába egykori iszlámoknak, furcsa szájmozdulatokkal látni lehetett, hogy éppen gyalázzák, vagy gyilkolják, engem vele együtt. Itt ismételték a medve kommunizmust, hozták a postást, bemutatkozott, hogy ő Tibi, aki a régi medve kommunista Kata főszereplőjük egyetlen fia volt 130 éve, ugyanis ezzel kezdtek születésemkor együtt a Szendreis István népének bevonulásával. Mészáros néven medve kommunizmusról, amihez nekem semmi közöm nem volt, 130 éves ismétlésük volt az én főszereplésemmel vénuszi alkattal, zöld szemmel, mint medve teremtője a sátán helyett Kata kocsmát rendezett be Bulgárföld a genyó Nagy Feró összes kommunista népét összefogva a világból. Teljesen normális volt engem Kataként megáldozni a városnak, Kata Miskolc kártya kiadása mellett, mivel Katának hívott engem Simon Éva születésem óta engem áldozó börtön karmikus népével. Mindenki Kata, Katalin lett, elfoglalták a földönkívülijeivel Romániának a Hegyközt, felvették a Zsarnai Katalin és ehhez hasonló ismétlő neveit Miskolcnak, csak néztem,ahogyan csökken a miskolci telefonkönyv névtára, ahogyan kiadták a kék kisokosokat, együtt a szombathelyi névlistával, hogy mi történik itt, hogy Vénuszt áldoznak a vasfüggönyösök folyamatosan ismételve sorsukat 58 éve.

Révész utcai berendezés teljes egésze a Révész nevűeket jelenti, mint magyar nyelvi bénítókat, csonkítókat, gyalázókat szappantisztító sorozatokkal, táncoltatókkal, mint amiket kivégzésre hoztak, ők lettek volna a szappantisztító sorozatok főszereplői, Kolcza Mária állandó többmillió éves nemi gyalázója Romániának, vele kezdődött születésemkor a sorozatok rengeteg tisztulója az áldozásommal, mert Kolcza Mária a Bestia apácáival fontosabb volt. Mikor Attila apjának nevéhez értek a Révész utcán, felakasztották az apját, mint aki születésem óta engem áldozott egykori atlantiszi Vénuszként. Ugyanígy felakasztották Miskolczit a járványtemetőbe, mielőtt a zsidók eltüntették a Herman Ottó nevéhez tartozó járványos betegségek halottjainak nevét és történelmét együtt a honvédokéval. 1996-ban értek a Bertalan utcai egyik akasztóhoz, ekkor engem akartak felakasztani az iker torony házában, hatalmas erővel, alig tudtam ellenállni, de végig sikerült valamennyire tudatomnál maradni. 1998 után, már itt létemkor a Bertalan 14 szám alatt megtalálták azt, amelyik helyett fel akartak akasztani a Tatárdombon, ahol a sötétkapus dögök az illetékesek, bár oda rendezték be a Csákány utcát, mint kommunista jelet a többi kommunista jellel.

A világ összes királya a Király utcáján illetékes az átkeresztelt régi hetvenes évekbeli Vándor utca után, amikor elmentek a vándorok a lírai karám kiküldetésében, elvitték a nyarat magukkal, de mindegyiktől elpöröltek azzal,hogy együtt álmodjunk tovább.
Stefan King, horror szerző, Lőrincze Lajos, Martin Luther King egész Martintelep listájával, amit a cigányok ismételni akartak, de megakadályoztam, nem tudtam, hogy az amerikai földrészen a cigányok jól megnőtten jelentik a négereket Ábraham Lincolnja óta Törőcsik kommunistáinak Kiliánból margaréta szájúakkal. Tehát megvolt a margarétájuk, mint akiből Földanyás áldozásuk lett.
Király Éva el lett választva áldozásommal, támadásommal szőkeként a vadállati férjétől, fürdőszobás házba lett juttatva, majd jött a börtön elme kérője, így biztosítva lett a szexuális élete is, jelenleg amerikai felszabadító hadserege a szőke Gábor Zsazsa népének, a gyerekeim eszménye már 1995. óta, mert gátlástalanabb, szabadszájúbb, mint én voltam. Király Linda amerikai szülött mellem kínzásával saját sorsaként 1998. óta sztárja a Bertalan utcának és a kiliáni Presser Gábornak, amelyiknek a szerelőruháját megkaptam egy szerencsi mozdonyvezetőtől, illetve ott hagyott cuccaiból mosógépe mellett a tatárdombi újságkihordónak, akinek eladtam az Evrikát. Én festettem, tapétáztam Presser Pici helyett, amelyik egykori légyként hatalmasra nőve születésem óta áldoz engem Vénuszként. Érdemes meghallgatni a Napraforgó dalt, egyikként, az álomból majd nyisd ki két szemed sorok mellett, mely a többek általi kezdeti hipnózisról szólt. Már Rúzsa Magdit kitermelte Bródy nyomorultjai közül, ez már a vég, már itt abbahagyta a tehetségkutatóit a dalnokoknak.
Mivel mindegyik ruha és tárgy másé, nekem semmi közöm nem volt Magyarország apokalipszist végrehajtóihoz, mint mártírokhoz, akik támadnak, amikor valakinek baja történik.

Furcsa ez a szent bibliás földje Miskolcnak, mely a japán gésa helyetti gyalázatával kezdődik a Földanyának, amit megfejtettek a csókkal, mint kulccsal együtt Pisti elmondása szerint, ami a népemnek volt elrejtve titokként, amit meg kellett fejtenie többezer évvel ezelőtt. A csók, mely miatt lebontották a számat belülről, felfoghatatlan a Hunnia börtöntől. A szent lírai karám végig füvezte, gyalázta Magyarországot, ugyanis panaszkodnak, de nem engedték őket érvényesülni sehol sem Vénusz áldozásból. Így prédikálnak a papjai a sátánnak, nem fogják fel, hogy a sátán legyőzött engem, már nincsen, csak Illés együttes, mint állandó apokalipszis végrehajtója velük együtt.

Születésem után olyan Bertalan utcai Rózsa nevekkel berendezett vallásokat hoztak létre, mint egyes mormonok, valdensek, kislány gyalázókból, pulyaszeplősítőkből, akár a borsodi bányászok hada, melyek közül többen füttymŰvészek, sztárok lettek, mert nagyon szerettem fütyülni, akkor még volt szám. Kedvenc hangképző játékomat Bach Szilvia állította be a börtön Ki Mit Tud-nál, Gyuszikával játszottuk a hangokat, hangutánzókat, csak néztem egyet, amikor megjelent, bár médiát 1995. óta nem nézek, azelőtt meg mindig dolgoztam, nem volt időm, így lemaradtam a magyar médiától, mint a Szomszédokból, melyben Horváth berendezte a Bertalan utcai Pszichograológiai színészeket, mint áldozóimat, Nemcsákkal, mint könyvtulajdonossal, Fehér Anna székesfehérvári központ penitenciás főszereplőjével, összes Annája mellett a régi vallási koroknak és kommunizmusoknak , amiből a zsidóknál felfedezhetően Erich Friednél Caterine lett. Minden Anna én lettem, Nyertes Zsuzsa Zsuzsáival együtt. Csal a Zsuzsa, Lehoczky a pléhkrisztusos református holt tengeri tekercses könyvből be lett mutatva a médiában, mint utolsó ember áldozó. Kovács Zsuzsa Szörényivel fertelmet hajtott végre az összes paraszt áldozásommal történő városba hozatallal a Bertalan utcai tíz emeletesek névtára alapján.

A református Kriza Ákos, mint könyvtulajdonosa egykori román történelemnek folytatja megállás nélkül a Hunnia börtön elméjével négy éve történő segítség kérésem ellenére, elmulasztásával a segítségnyújtásnak áldozásomat Zsuzsanna két keresztnevesként iderendezve, református gyógyító pszichiáter feleség biztonságában, akitől segítséget kértem pár éve, hogy Vaszilytól szabaduljak, azt mondta, hogy én skizopren vagyok, mit műveltem Túri Ferenc osztályán, ahol földönkívüliek, űrpusztító, pókok támadtak meg Müller Péterükkel együtt, amivel együtt mészárolt az egészségügy teljes egésze 81 éve megállás nélkül.

Az előző világégetése után a németek és oroszok, lengyelek likvidálásával, gyilkossá tételével másoknak, meggyalázásával a fehérnépnek Putyin hadsregével nem maradt ismét semmi emberi körülmény a városokban, egyedül a Rákóczi tér vastrágya népe élt fürdőszobás lakásokban, mint a Lévaiak, Éles Katalinék, ennyi nevet ismertem én, amik helyett megáldoztak, illetve Lévai Bandi a Telefongyárból meg akart engem csókolni, vagyis tudta, hogy ki vagyok. Ezek a nemi gyalázói a miskolci Bertalan utcai Pszichografológiai Uniós központot jelentő utcának iszonyatok, mint kommunisták és vallások képviselői. Olyan sok lány már régen nincsen, pár angyalt kivéve biztonságban Ausztráliában, Benkőkkel együtt, akiknek szent méhük van. A földönkívüli tiszta szívű férfiakat szabályszerűen lemészárolták születésemig várva rám azzal, mint kidolgoztam a kilencvenes években, hogy Vénusz forog a világ felett, de nincs férfi a világon, mire ismét megszülettetik, ezúttal utolsó felvonásként Pisti-Illés áldozásában Kohut kakasként, amit Pisti talált ki árják ellen többmillió éve piros földönkívüli hálózatával.

Miután folyamatosan szétverték a földön az emberi körülményeket maguknak juttatva a tisztálkodási tárgyakat, kastélyokat, egykori kuriákat, mivel a világ nemesei is ide tartoznak kivétel nélkül, 1995-ben leszálltak űrhajóikkal az ózdi feketemágusok, kiadták a technikai vívmányokat először a világ-könyvtár végrehajtóinak, a celebeknek, Távol-Keletnek, kelet népének, mint a születésem óta áldozásommal, fényevésemmel kivitt Izraelnek, törököknek, szóval minden népnek, amelyik a Bertalan utcát jelenti minket kivéve, nekem nem is kell okostelefon, vagy bármiféle más kütyü, mert én csak azért használom,hogy elérhető legyek, ez a funkciója elméletben. Amerikai utcanép, füvesek, elmeosztályok dagadnak és tékozolnak, nem tudván mit kezdeni a földönkívüliek technikai forradalmával, amit már ismételtek. A számítógép véletlenül jött 2007-ben, amikor kezdtem leírni, mi történt velem, de nem értettem semmit még. Nagyon hálás vagyok egy miskolci lakosnak, amiért segített nekem mindenben, új gépet vásárolt, amikor elromlott, megjavította szinte fillérekért,mert nem volt pénzem, csupán emberségből segített nekem. Remélem, vissza tudom adni valamikor, mert neki köszönhető, hogy kiderült legalább, milyen gyalázást és fertelmet hajtott végre Miskolc.

Túri Ferenc osztályán Amália nevű pszichológus közölte velem, hogy van Ararát-hegy, meg ne mondjam a földönkívülieknek, hogy barátaim, egyik dalom alapján, vagyis mindenről tudott, az összes apokaliptikus penitenciájáról a bibliás föld népének, köztük a vasnépnek, mint miskolci kommunistáknak. Ararát-hegyét sem értettem, mivel nem foglalkoztam világ-apokaliptikus beavatással, de kiderült, vannak örmények, egykor a kis fehér kutyásuk a Bertalan utcáról Szabó István karcsai volt férjem nagyapja képviseletében özönvízzel fejezte be ott az Ószövetséget. A Humana csillaggal megváltott népei Toni Curtissel elméletben, gyakorlatban velem nagyfeszültségemmel a cseremisz pusztítójuk által Ararátot spiritiszta beavatásként írta meg. A média bejelentette, mikor Cseh könyveit ismételték, hogy a tatárok is megtisztultak penitenciájával Miskolcnak annak ellenére rajtam hajották végre sorsukat, hogy halált jelentenek Halak szülöttjük ide van berendezve a börtönből. A földönkívüliek egykori India részén élteket jelentettek, régi Idő-folyó népével, amiihez egyiknek sem volt köze, én csak ihletetten megírtam egykori népek történelmét, amivel a média kezdte végtelen áldozásomat, ezek jeleit, elméleteit vette át az újhelyi teremtők által létrehozott teljes Kelet népe barakkos legyek kezdetével, ahogyan a médiával végig mentek az írásaimon, cserepeimen. Én is földönkívülinek számítottam addig, míg a testemet szét nem törték, azóta gyenge, emberi szívvel rendelkező testburkom van csak, védekezésre képtelenül.

Egyébként a földönkívüliek számítógépe és mobilja nem kivitelezhető egészségileg, mert nem lebontható anyagból készültek, amit nyilván tudnak, készülnek további vivmányokra olyan készülékekkel, számítógépekkel, melyek nem fertőzik a környezetet. Az elektromos autót én találtam ki támadásomkor a fekete sárkány népe által hatalmas hipnózisos erővel, én csak egy átlátszó valami voltam a csápjában, amivel ütögetett, ha megérintett, elveszítettem az eszméletemet.
Beledugta a keresztet a bal összetört arccsontomba, ami Tina Turner helyett lett összetörve, mai napig nem értem, hogy miért, mert együtt jöttek ide Tomivel, Tina zeneszerző egykori földönkívüli népével a Földanyának, aki itt maradt velem utána, hogy velem haljon meg. Haldoklott, amikor megjöttek, gyorsan kivették belőlem, hogy ne lássa, hogy nézek ki 1998. óta. Nem hiszem, hogy a világ-könyvtár állandó végrehajtóinak és az Illés együttes református állandó ébredő játszótérrel kezdődő vallások ébredése, majd világ vége rendezése miatt érintettnek kell, hogy legyen modern technikai vivmányokban, ami nem jár elméletben csak olyanoknak, akik soha senkinek nem ártottak, nem élnek vissza semmivel. Ismétlődik a történelem állandóan, ami egykor kinn volt az égben, hogy állandóan megtámadták a vízöntőket a feltalálások miatt, az most a földre szállásuk után is igaz, hogy olyanok kezébe kerülnek a technikai vívmányok, akik visszaélnek velük.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zuki és a börtön - Kátyi Tolnay Rózsa
  2017-08-26 18:30:27, szombat
 
  A Bertalan utca 2. szám alatti tíz emeletes bérházból is folyamatosan költöznek el ide juttatásom óta, amikor is azzal fogadtak, hogy nem kötötték be a vízórát, hogy én fizessem meg a lakók összes elmaradt vízdíját, amit Simon Ilona Hunnia börtönből közölt velem, így villámgyorsan köttettem be a vízórát, de ennek ellenére a nagyobbik lányommal kifizettette a Bertalan utca hat éves lemaradását, meg Simon Ilona törökországi útját, ahová költötte havonta a karbantartási költségek árát. Tízezer forint bevételem volt, köteleztek minden elmaradt költségük megfizetésére. A Bertalan utcai Rákóczi tér három lépcsőháza nálunk volt születésemkor, így rendezték össze őket 1971-re. Köztük van az űrpusztító, Bodor, amelyik miatt nem lehetett megközelíteni azóta engem, mert a Medúza zeneszerző Ferikéjük is elrettent tőle, ezért engem Müllerék elbújtattak a diófa asztal alá, hogy én rettegjek a Medúzával együtt, mivel mindenki és minden helyett engem senki sem szerethetett, ugyanis a Medúza zeneszerzőt nem szerette Bródy János teremtője. Ott voltak Árvayék a sakk-kártya kezdetével ötágú csillagos békegalambos kommunizmusuk főszerepét rám osztva maguk helyett. Árvay apja folytatta Róza-Babi lányával elmondása szerint az apokalipszist végtelenre, akár Hámori Ildikó Pandorás lányával, Pandora szelencéjével, amivel engem támadtak meg egyedül, vagy a Rózsái az Istenhívő sátán népének összes vallásával a gyilkosoknak, együtt kezdtek mind a kommunista vasfüggönyösökkel Varga-Varsányi nevekkel, Gulyás kis fehér kutyás özönvizével, amivel kergettek engem az utcákon, Bartha kommunizmusával, Tanács perecesi tik sem vagytok magyarok kivégzőgépekkel tanácsot rendeztek be akkor, főtanácsnok a lyukas szívü világ-könyvtár tulajdonos, szintén ide van berendezve, hogy nálunk volt, jelenleg utolsó ember áldozó volt, nem tudta, hogy én voltam Vénusz, akit egykor megtámadott, Illés megsebesítette a szívét, amiért ismét támadtak, hogy lyukas a szíve az egészségügyi ellátottnak. Rengeteg kommunista kor van itt berendezve Kiss Ferencek vörös kommunistái és futballjuk mellett. Ezek mind egyszerre indultak a termékenységi új-kígyósi kízóm nemi törzseivel, mint Rákóczi téri áldozóimmal. Mivel szét vannak a világban, így mennek tovább nevekkel, könyvekkel, mint Hunnia börtön tagjai a világ apokalipszisén. Hazaszeretőek a Hunnia börtön Erikái, Ildikói, ami miatt megtámadott folyamatosan engem a börtön elme, főszerepüket rajtam végrehajtva, bár nagynéném is kézzel mosott a józsefvárosiak helyett születésem előtt már. Lehet hazaszerető az új háromszoros történelmet írók felvett nevű állandó apokalipszise, én nem vagyok az már, mióta tudom, hogy lezárták a határokat a fogadásomra, lemészárlásunk, csonkításunk, gyalázásunk miatt Benkő Lajos angyali ellensége állandóan az Omegának égi kísérettel sorsának folytatásaképpen anyámmal, akit születése óta áldoztak meg a kurvák miatti állandó támadással gyerekként meghagyva őt. Vártak Vénuszra, a Benkő sorssal is.
Berendezték Ózdot D ötszázas Rákóczi téri jelével Csepregi Éva népének főnix néven lírai karámként, áthozva ide Judy Garland landoló Rákóczi terét, megtámadva engem azért, hogy Yudi Garland Oz a csodák csodája főszereplője felpuffadt, mint Rákóczi téri egyik állandó apokalipszis végrehajtója, akár az elvivők egyike a Józsefvárosból, Elwis Presley, világ gazdagainak egyike. Ózdhoz berendezték a 666 hamis próféta, fenevad, genyó istán hármas homlokjelöléssel csapásait már 81 éve, azóta jár körben rajtuk a két Müller, meg az összes cigányát az országrészeknek, Ízisz áldozásomhoz, mely csak egy az Uniós Pszichografológiájukból Weöresék átal, Müller baráti köre szellemi kivitelezésében.

A tíz emeletesből elköltözött az ismeretlen turulmadár elméletes sánta Pálffy Gyula családi házba, megnemesedve, megtisztulva a régi Molnár Ibolyával, Benedekékkel közösen engem ismétlésben is megáldozó Jakubcsek Gabriella helyett meggyalázók egyik képviselője bandájával, melyekkel szétlopták a várost. Mátainé Katika már ekkor majdnem ötven éves volt, aki régi adósom, mert annak idején a mohazöld Zirkuli Katalin könyben megírottakkal együtt nem engedte, hogy engem valaki szeressen, ezt visszaadták nekem helyette, engem nem engedtek ismét szeretni anya által. Szerelemvonatját jelentette a nemi gyalázóknak, amit Demjén Ference Rózsi néven állított be Miskolcról, mert a Rózsi a legnagyobb feszületem lett Bodor űrpusztító helyett Ízisz néven.
Pálffy Gyula apa túlélőjeként születésem óta belőlem élt, mint a sántaként kiválasztottak egyike,amivel kezdtek a bölcsődében születésem után, engem támadva meg, mert a Hunnia börtön tagjai nyomorékok lettek tetteik következményeként. Mátainé Katika egyik utitársam volt a szerelemvonaton, amit nem értettem.

2003-ban jártam cigiért a Mol benzinkútra éjjelente néha, amikor elfogyott, mert éjjel-nappal írtam a könyveket, melyeket éppen végrehajtottak érthetetlenül, mert nem bírtam felfogni, mi történik velem, szedtem le a tort ülő Rákóczi téri színészek plakátjait az utcákon, hogy összegyűjtsem őket bizonyítékként a megjelent napilapokkal, hetilapokkal együtt, mert nyíltan ünnepelték a halálomat.
Egyszer a benzinkút kitette a táblát, hogy leltározik, majd mikor hazafelé jöttem, jött két lány, mondtam nekik, honnan jöttem, úk is ott jártak éppen és nekik kinyitott a benzinkút. Ilyen és hasonló állandó értelmetlenséget kellett átélnem boltokban, meg mindenfelé a városban, mint a polgármesteri hivatalban, ahol nevettek engem, lefotózva személyi igazolványhoz, hogy úgy nézek ki, mint anyámnak az anyja, Begala Julianna, akinek ez a népe, a Rákóczi tér, rajtam hajtották végre ismétlésben a sorsát, két fiának, Erdei Tibor Zukinak és Jancsinak is, Vénusz áldozásból tanult Jancsi főmérnöknek, bejárva az egész világot, ide van téve a neve, mikor pár éve ismételtek, a városban a legnagyobb házat építette meg.

Zuki, a kisebbik fia Begalának Erdei néven, amelyik egy zeneszerzőtől született, akit a németek a szibériai jégbarlanba vittek megfagyni. Zukit a fasiszta elvitte az újhelyi rendőrséggel a Kopaszka-hegyre és összerugdalta,mert azt hitte, hogy zsidó volt. Wagner volt a zeneszerző neve, akit megöltek a fasiszta népei. Ilyen félreértések miatt ölték meg az emberiséget. A Kopaszka-hegy egykori farkasról volt berendezve, melyből sok farkas lett, Piroska én lettem kiskoromban piros ruhában, táskával és kalapban Oszwald Marika helyett tudtukkal, áldozásában Vénuszként Németországnak, amelyik a médiájával RTL klubjaként a miskolci II-es elmeosztálynak mészárolt le minden szereplője helyett, főleg a mesék voltak sajátjai. Ezért mutatták be nevetve a német RTL klubban a Piroska és farkas találkozóit gyalázatával Kék és fehér című dala alapján a földönkívülieknek miért nem kell a jó, miért kell a játék, ki vette el a szívemet, ha sírok, kinek jó, sírjatok népek, sírjatok Istenek, mert ilyen tüzet hatalmasat nem olt el a hó. Nem tudni, egykori Jézusa a háromszor meggyalázottnak kinek énekelt, miért hitte, hogy tűzben pusztulnak el a gonoszak, mint ahogyan sokan mások, de ezt szó szerint a Bertalan utca 14. szám alatti földszintes lakó fehér konyhabútort építő a selyemréti buzik ügyvédjével ismételte rajtam fertelmével Szulák Andreának a II-es elmeosztályukról 1995-ben hozva a róka szabadköművest, a farkasát Sándoroknak, a turulmadarat és varjús könyvismétlőket ide rendezve őket új-zsidókként hatágú csillagjelükkel.

Zuki nevével egy világ teremtési kezdetet kezdtek el, cukor jeletnéssel a média által, amit már elfelejtettem, tény, hogy a mini baba a teremtési kezdet volt, utána jött a mini néger baba. Zukit a szigorított fegyházba zárták egész életére,mert Várkonyi követte a nőket az utcán, helyette mindig Tibort ültették le. Várkonyi piros földönkívüli volt, újhelyi űrhajóval járók népe, mint az engem itt kivégezni akaró Tiszolci, ahányszor Zukit a börtönből kiengedték, Várkonyi fogadta, ismét vezette inni, nők után járni. Tibi egy báb volt a Piros Piri hálózat kezében. A Bertalan utcai tíz emeletesben lakók ismételték Tibinek a sorsát, kiabáltak nekem le az emeletről, nem értettem, mi történik itt, akár Jancsi megszületése miatti támadásomat a Győri kapui Balázsné utcanépe által. Begalát megerőszakolta Benkő Lajos angyal férjétől való válása után az orosz felszabadító genyó hadserege a Bertalan utcai ötágú csillagosoknak vaskori Rákóczi térként, Jancsi született belőle. Ekkor az újhelyi Rákóczi tér megtámadta a bulgárföldi kukoricásban Balázsnét a Győri kapuból, Jancsi nevet kiabálva neki. Ezt ismételte Miskolc polgármesteri hivatal nevetve, azon is, milyen fekélyekkel, csapásokkal gyilkolnak, hangosan sorolva a személyi igazolvány csere irodájában 2003-ban. Jancsit felvállalta az orosz Rákóczi tér, áldozásommal iskolázta be. Így lettem én az újhelyi és a miskolci Rákóczi téri vasfüggönyösök vastrágyájának lemészároltja, mert mindent, ahogyan kiabálták a piros kocsival magukat jutalmazó nővérei a megyei kórháznak végleges lemészárlásomkor, megcsonkításomkor, hangon elvétele mellett Balázsné Győri kapui Hunnia börtöne hajtott végre, beleértve a pusztítók, vadállatok, buzik választását a kurváktól, állandó támadásunk mellett születésem óta. Károly utca, Gyula utca, Győri kapu teljes egésze a Hunnia börtön gyilkosokat jelentette, amit mondtak, mikor idejuttattak maguk közé azzal, kiadva az Észak-Magyarország újságában a kommunista elmeosztálynak, hogy itt tizen gyalázzák meg egyszerre az utcanépet.
Ha nem hoznak ide, lemészárolták volna egymást, ahogyan az ózdi feketemágusok megtámadták a kommunista elmeosztályt a házában, lakásában, ezt jöttek nekem mondani, így változott meg Miskolc, amelyik akkor még vaskoriként a II. legnagyobb város volt a Hunnia börtön határain belül, mert tisztázzuk még egyszer, mi németek voltunk, árják, akiket a vörösek lemészároltak kakasként, két család maradt, a Tolcsvay és a Szaszák, akikről nem tudtak. Az összes többi rokonság, mint oláhok, svábok - áldozásomban vettek részt a károlyfalvasiak most is, Révész utcára voltak téve egész Bodrogközzel, hogy születésemkor nálunk voltak. Tatárok, minden nemzetiség, beleértve a diafilmek vetítésekor népviseletbe öltözött falvakat, amiket később Kósa könyvben adtak ki, két Kósa ismételte a Hunnia börtönből áldozásommal, egyből a matyókkal kezdtek a táncfalfesztivál vasfüggönyöseivel, hogy idetartoznak a szlovák és többi kisebbségekkel együtt. Kósa debreceni polgármesterként minden kiabálása ellenére, hogy skizopren könyvet ismétlők egyike, folytatta az apoaklipszist, mint a többi politikusa a Hunnia börtönnek 58 éven keresztül hosszabbítva a nyugdíjas megtisztultakkal a 81 évet.

Kész cukorhegy lett Zuki nevéből, egész teremtési hálózattal átszőtt világegyetem.

A Bertalan utcai névtárat a lakók folyamatosan ismétlik, hajtják végre, amit mondtak, amikor idehoztak, hogy már sokan elköltöztek, azóta unokáik vannak, hiszen 130 éves állandó apokalipszisüket ismétlik nevekkel, politikusokkal, művészekkel, lírai karám tagokkal, Rákóczi tér és Uniós központja csillagaival, jelecskéivel, köztük minden országgal, Egyiptommal, Bulgáriával Bolgár név berendezésével, Vietnámmal, orosz kommuistákkal, kínai kommunistákkal, argentin kommunistákkal, felfoghatatlan kommunista ötágú csillagos nemi csapással, a Varjús hatágú új világ-könyvtár népét is hozzátéve 1956. óta. Felfoghatatlan országrészt fogtak össze a nagypán nevéhez írt Pszichografológiával, melynek betegségeivel születésemkor kezdtek támadásommal egyből a szülészeten, hogy én kurva vagyok, így kezdték hetven évre visszament időben Ginával, Molnár Rózsával a Szendreis István a király történelmüket. Nagyon komoly gyalázatos csonkításokat hajtottak végre különösen Farkasok, Kecskések helyett, Tóth atyafiakkal együtt kakasként engem áldozva egyedül utolsó magyarként, egyiptomi szomszéd helyetti Inninként, mindenemet elvéve, Íziszként, annak ellenére tették ezt, népes kamionos társaság függvényében együtt Felsőzsolcával, szirmabesenyői állandó központjukkal, hogy az egyiptomi Időfolyó népe mindig szellemvilágot jelentett, amit filmben is beállítottak, vagyis tudták, hogy Egyiptomban a magyarok játszották a korokat mindig világ-könyvtár részeként. Így is állították be Ízisznek Szabó Erzsébetet Richard Burtonnel, hogy a Hunnia börtönt jelentik az egyiptomi korok is az összes történemli korral együtt, kezdve a kőkorszaknál időnként, ahol már minden egyebet, életet felszámoltak, megvan a kőkorszaki szaki főszereplői gárdájuk is, amivel engem fogadtak, majd ismét Idegenahngú Éva könyvük után kőkorszak következett volna Vass Tibor spanyolnáthás Vénusz áldozó könyvecskéje szerint a Herman Ottó múzeumnak, ahol be is mutatták derültségükre.

Ártalmatlannak látszik most Miskolc, ha valaki végig megy rajta. Csodálatos a környék, melynek neveit a Hunnia börtön filmjei őriznek, akár az újhelyi Hegyköz térsége, szép kirándulóhelyekkel, melyek nagy része, mint Kékedfürdő teljesen kihalt volt gyerekkoromban, állandó medve kommunizmus ismétlésének helyszíneiként, melyet most apával, mint Spartacus természetjáró csoport vezetőjével ismételtek, én voltam Kata, a medve teremtője az írások szerint. Szamosvölgyi egykori zsidó szövetkezet Lantos sakk-kártyához tartozó - ezt is ismételték sokan - jelenleg Vénusz áldozó az összes zsidójával a szövetkezetnek kivétel nélkül építi Sátoraljaújhelyt, hiába minden szó, hogy itt lakott Szamosvölgyi, születésem óta engem áldoz, folytatja az apokalipszist a város Rákóczi téri jegyzőnőjével, Gyuszika Borsodivánkára zárójával a rendőrség mellett, mindenféle diagnózis nélkül, olyan tett Magyarországtól, amit nem lehet felfogni, hogy minden törvényt áthágott, emberiség ellenes vérfürdője végrehajtása közben.

Nem sejthető, csak nekem mondták, hogy a szarkahegyiek 1998-ra tetőt cserélték, a nácik, húsállatok, barakkos legyek, melyek most is értelmiség legyőzést hajtottak végre, Vona Gábor népeként, egymás mellett laknak az 1956-os jelenleg forradalmás szívkivájókkal, ballonkabátjában járt arra Visnyeiné állandóan, akkor ismételték a Köztársaság utcai lakók névtára alapján a Köztársaság tér című könyvet is. Kádár nem idetartozott, a könyvét tőlem ellopták, neve felvételével csatlakozott Kádár Katás áldozásomhoz a Hunnia börtön részeként, melyet folytattak a Rákóczi térrel ismét menetelve a szocialista korhoz Lenin korához 1848-ban Sárikával és Hajnalkával, főszereplő helyetti áldozásommal, hangom elvétele mellett az Országos népdalfesztiválon, ahol Béres volt a zsűri, még őt is eltüntették, mert hallott engem később, így mentek a Ki Mit Tud-ba a népdalénekesek, egyikőjüknek elment a hangja, ennek ellenére túljutott. Árvay szerint a Bertalan utcai 130 éves emberiség ellenes csonkítóknak, gyalázóknak 1995-ös bibliai apokalipszis rám szállításakor el kellett volna pusztulniuk, a bérháznak szét kellett volna mennie, ezt követően Káli Sándor orosz kommunikációs tehetsége az árnyékoskertnek, amelyik tor ünnepet rendezett hosszú éveken keresztül a nyugdíjas korú Rákóczi térnek, megtisztulva, emberré válva mulattak éjjel-nappal, hatalmas nyugdíjakkal, dicsekedve jólétükkel, külföldön élő családjaikkal, unokáikkal, melyek fő állásokat töltenek be, Csillagmedvét megáldozva 18 éve a szőkék, vörösek, hitelesek helyett állandó szorongásom közepette folytatták az áldozásunkat, mégpedig oly módon, hogy volt, hogy két tojás volt itthon, összevesztünk rajta, főzzek, vagy megengedjem, hogy Csillagmedve elfogyassza a a tojások egyikét. Összeuszítottak minket a nyomorban, akár a Tatárdombon, az Ikerházban, ahol megtámadtak a kék ufók úgy, hogy nem tudunk gondolkozni, egymás ellen beszéltünk, felfoghatatlan volt, nem tudtunk magunkon uralkodni.

A Gabriellák, Mariannák, meg a többi névtára a gyalázóknak semmiről sem tudva rendel orvosként, művészként, mikor kérdik, hogy mi történt velem, nem tudok mit válaszolni, hogy belőlem lettek emberré nemesedve, mert nemi csapások lettek volna.

Nyugodtnak látszik a város, bár tudom most már, hogy minden lakásban skizopren könyvtulajdonos lakik kíséretével, amelyik minden előnyt megad neki, vagyis tisztességtelen minden, amit elértek eddig, meg renteteg börtön gyilkos, buzikkal, amelyek 18 éve itt is megtámadtak, hatalmas erővel, feketemágiájával a Hunnia börtönnek. Az ufóknak leírhatatlan erejük van, bárkit megbénítanak, vezetnek magatehetetlenül, úgy, hogy semmiről sem tud, nem hipnózis az erejük, hanem földöntúli hatalom, amivel folyamatosan többszáz éve kíséreteként a Hunnia börtönnek visszaélnek. 2004-es kivégzésem óta fesztivál városa Müller Péternek Oláh Ibolya Magyarországával a romániai ózdi cigánytelep menhelyének, mint nemi kivégzőknek Kati nevén Kernék börtön mészárosainak, a Ki Mit Tud-osoknak. Mit lehet mondani, a megyei kórház a sötétkapus dögök, indiai cigányság, parabrutális Horn Gyula és Bestia béka formájú népe kíséretében mészárolt születésem óta, ez a tik sem vagytok magyarok kivégző hálózata a szociális osztályoknak, Gyarmati Andrea óta.

A 130 évvel ezelőtti városból semmi nem maradt, álmosfüzetek szerint mi jöttünk hárman ide elsőként, vagyis vannak itt elsők, melyek Taj kártyáját én megkaptam, akik a hegyen keresztül érkeztek ide a szürke bérházába Kiliánnak. Ugyanúgy nem maradt semmi Atlantisz elsüllyesztése és földrengése után Amerikából, én voltam az első, aki arra járt, meg egy rettegett földönkívüli nép Malek elmeosztály teremtője mellett. Borzalmas a gondolata annak, hogy a média megszületteti a sajtos női formáit a Rákóczi térnek Angliában legyekkel együtt, s hogy ezt követi már gyerekkorom óta hatalmas újságírói seregével, körberajongatva őket, a Sajtosak már nyugdíjasok, az utcanéppel együtt fő állásokat töltenek be, mivel Angliában nem maradt értelmiség, ázsiai orvosok rendelnek, hatalmas pusztítása ez Miskolcnak még a Vörös oroszlános horroros népe mellett. Minden református sorsát rajtam végrehajtották, ide vannak rendelve Bodorné Ágneshez a világ Halak szülöttjeivel együtt, Ábel Anita Szomszédok filmjével együtt Horvátoknak, sziklai hálózattal együtt, melyeket 2004 óta tisztították a koldultatásommal.

Az angol meggyfürtös vén mohó teremtő meggyszín ruhás Vénusz áldozata is én voltam, melyből horror tört ki a szekrényekből, Dorothy Livesay versét Cseh Károly hozta nekem, ő tudott mindent. Néha más jött hozzám helyette, amit Müllerék ismételték eldobva a földre kockás sapkáját a bulgárföldiek elé, vagyis a Rákóczi tér támadott meg Kaffka Margitja miatt, hogy Ady ment rá, ahogyan mondták nekem. Mindent ismételtek, mindenért engem támadtak, nemcsak a torzulásaik, kinövéseik, ráncaik, hangjuk, nagy hasuk, fogtalanságuk, betegségeik, komfort nélküli házaik miatt.

A születéserm előttig végrehajtott apokalipszise Miskolcnak az I-es világháború után megrendezett Trianonnal, mely már saját 130 éve betelepített szlovákiai, ausztriai, romániai, bolgár, horvát, lengyel, német, spanyol, finn, svéd, argentin, orosz, egyiptomi felfoghatatlan módon titokban végrehajtott likvidálása után a lakosságnak beépített nevével a hunnia skizopreneknek folytatva az apokalipszist trianoni sátán bibliai olvastatással valakinek, ugyanúgy, hogy velem, vágták szét Magyarországot.
Pár régi trianoni maradt német néven, amik engem megáldoztak a családommal születésem óta.

A Bertalan utcai Pszichografológia alapján megrendezett világháborúk részeként mint írtam sajátja volt a német hadsereget halálba vezető, gyilkossá tévő Hitler gumifiguraként, ahogyan Nacsi, vagy Bagi bemutatta a médiában a Borsodi sörgyáras sörrel kapcsolatban, sajátja volt az ellenségként behozott orosz hadsrege a semmiről sem tudóknak, melyekkel jöttek együtt a Bertalan utcai genyó Isten nemi bombái, mint asszony gyalázók, nem lehet erre mit mondani, hogy rajtam ismételtek, a két város Rákóczi tere, felfoghatatlan, nem is akarok soha kijózanodni,mert nem bírnám elviselni azt,ami történt.

Turcsányiékkal van berendezve a genyó istene Ózdnak, Nagy Feró népét jelentik, már Tádé Jézusos idejében egykori Talmudnak nemi szervével aratott szép szóval mondva, ezt mutatták be neki az 1976-os Beatrice koncertjén. Turcsányi helyett azóta én vagyok a genyó, 18 éves korom óta, azóta tisztul, bár születésemkor ott voltak nálunk valamennyien a két utcából kíséretükkel. 1995-ben Müller Péter cigányaival a nyári konyhában éjjelente verték az üvegeket, rettenesen féltem. MIután idehoztak lakni, hajnalban csörömpölt az üvegekkel, akkor jöttem rá, hogy miatta támadott meg Müller folyamatosan genyónak nevezve engem, majd jöttek a betegségei, mint érszűkülete, cukorbetegsége, annyira megtisztult mára a feleségével együtt a Hunnia börtön képviseletében szőkeként, bibliai olvastatásban elmarasztalt egyik genyózomként egyensúlyzavarral leszázaéákolva fiatalon, amivel kezdtek 1983-ban, hogy nem tudtam többé kerékpározni. Már nem használja ki a férjét, megváltoztak a férjüket kihasználók Gabriellákkal együtt a halál népből, mint reformátusokkal, amik további jó puffadást kívántak nekem, építve a jövőt. Az alkoholisták helyetti áldozásunkat öcsémen kezdték el Deák Bill Gyula fél lábbal Bródyék által megalkotott testenyészet kezdetével az Időjelek állandó feszületeseként elméletben, gyakorlatban mindenkit megtámadtak, mint Titot az egy lába miatt az elmeosztályaikkal. Nekem nagyon rossz a májfunkcióm, Kovács Gabriella mondta először, mint idegosztály főorvosa a börtön Hunnia elmétől, hogy neki már neve is van a cigánytelepen, meg meg van dagadva a májam 1998-ban. Annyit mondtam neki, hogy kígyó van a fülemben, ami állandóan mozog, erre gondnokság alá helyezésemet kérték az antisz-ükkel, mert az antsz-ét bízta meg a gyámügy a börtön Hunniának kivizsgálásával annak, mi történt Túri Ferenc osztályán. Éppen áldoztak már ismétlésben Kovács helyett, mint nemi csapása helyett az egészségügynek, előzőleg jött hozzám valaki és mondta, hogy meghalt az idegosztály főorvosa, s ezt vele hozták összefüggésbe.

Németország négyes összetétellel áldozott meg. Egyszer a médiájuk a meseszereplők helyett, másodszor a trianoni régi sátán népe, mint amik Hunnia börtönnel lezárták a határokat, harmadszor az Uniós Pszichografológia távol-keleti szörnyekkel, pusztítókkal minden főszerepben, negyedszer minden vallása kivéve az adventista eredeti központját azoknak, akik nem ártottak. Már ez is nagy szó, hogy valaki nem ártott. Sátán népét jelentik.

Spanyolország teljes egésze sárga színében a miskolci világvégi állandó Időjeleknek Spanyolnátha folyóirat mellett sárga halált jelent a régi jeruzsálemi teremtői által Bródy Jánosnak, nincs ilyen nép, nincsen szükség többé spanyol sárga halálra és pusztítókra.

Románia ró a mánia többmillió éve már boszorkányával, amelyik mindezt végrehajtotta, szörnyetével, amelyik miatt madárszám lett, fekete seregével Hunyadi Mátyásnak, hollófekete hajú szépasszonyaival, amik helyett lemészárolt engem, lezárva a Hunnia Magyarország határait fogadásomra, felfoghatatlant hajtott végre.

Olaszország cigányok Rákóczi tere a kiadott Új Bekezdés könyve szerint, együtt vannak a Hunnia börtön Sophia Loren féle Rákóczi terével, a skizopren könyvszereplőkkel, mint az atlantiszi aranyhalak Ginával, amelyik miatt vissza mentek időben születésemkor, én lettem lolobrigida, Keresztapa népe, ennyiből áll, ott már nagyon régen nincsenek emberek.

Görögország egykori Időjelek tigrise likvidálva lett valamiért, indiai cigányság lehet ott is, mint Törökországban, Braziliában, minden országban, ahol kőkorszakkal kezdtek, vagy eltüntettek mindenkit titokban, úgy, mint itt. Európa nincsen Miskolcnak köszönhetően, s még csak tapogatják, hogy Magyarország is megrendezhette az I. világháborút, holott mindegyikért a felelős, ami eddig történt.

Franciaország születésem óta áldozott meg Vénuszként, be is jöttek a Pszichografológiai jelecskés üzletei ide a Bertalan utcai Uniós központhoz nagypán nevéből létrehozott népekként woody Allen perverz népeként, melyek a Hunnia börtön világ-könyvtárának állandó végrehajtóiként engem törtek össze nagy kőnek lökve először Benkő égi koncert a mennyben sors ismétlésében maguk helyett, Koncz Zsuzsa pisiszaggal kiválasztott szaturnuszi kommunizmus főszereplőjével kezdtek Hunnia lezárt határain belül a börtönével. A piros és kék ruha áldozáskor történő bekontyolásakor Benkőknek, nekem ismétlésben a vörös és kék földönkívülieket jelentette a sátán bibliájából, melyet Bródyék ismételtek.

Egyiptom teljes egésze innen van, az egyetlen túlélő Ré napisten 1995. óta volt itt velem, együtt ütöttek le vele a szomszédok a fürdőszobában, kiszaggatva az oldalamból egy darabot, széttapodva véglegesen a lábaimat, összeestem a fürdőszobában Rével, aki helyettesítette Zét, aki elment segítségért, mint egykori űrlénye az állandó világ-könyvtár végrehajtóinak, amit tudtak, mert írtak neki 2001-ben a Borsod Online fórumán, megszólítva a nevén. Karácsony előtt megjöttek az amerikai négerek, köztük Martin, egyikük átrendezte a szobát velem, hogy emberi körülmények között étkezzek, segített kitakarítani a konyhában majdnem 18 év után,mert nem tudtam járni, nem tudam megállni a kádban, nem tudtam közlekedni, buktam fel, egyik csapásaként az új-kígyósinak a melleim alatt körben, Staller népeként, amelyik összepisilte Európát, rengeteg kígyója mellett a Hunnia börtönnek. fejem összes csapásával, folyamatosan kapott földönkívüli csapásaitól az összegerjedt energiáknak, ahogyan csúfolt engem a Borsod Online 2001-ben, a szürkék támadtak meg Romániából még a Dudások óriás polip csapása mellett agyi defectként. Fejem csontozatát összetörték a Rákóczi térrel, recsegett-ropogott állandóan, míg a bal fülem törésénél fogva a két fülemben mozgott a börtön óriás boája, amivel a sátán bibliáját olvastatta velem 1995-ben.

Sátán népéé volt a világ, világ uraként engedte a Hunnia börtön teremtője uralkodni a szörnyeteget, a kígyó csak támadási állatként érvényesült nála. Ennek a végéhez értek születésemkor, azzal vártak, hogy nincsen férfi a világon, akit én nem ismerhettem.

Zuki-Tibi egészen kicsi koromban hívott Kátyinak, Tolnay Klári egykori Rózsa idetartozva a Bertalan utcához feketemágiájával a Rákóczi tér egyik földönkívülije volt. Nevével kezdték el egyik vallását az ózdiaknak, Kátyival a falusiak helyett megáldozni engem, melyet folytattak 1983-ban a szőrösök kitermelésével, az összes reformátusával az Illéséknek sátán bibliájaként. Minden faluról kitermelt Vénusz likvidálásból ered, hatalmas gazdagságaikkal együtt, autóikkal, utazgatásaikkal, minden pillanatban más paraszt helyett mészároltak minket fényevésen tartva, hogy ha ők nem szarnának, a városiak nem ennének. Most nem a polgárokat bántották, hanem az utolsó embereket.

Zukorhegy közösségi oldalával tisztítja a világot 81 éve tartó penitenciás nemesedés véggel kívánja lezárni a Hunnia börtön világ-könyvtárának a végét egyetlen nagy közös áldozásunkkal. Mindenki művész, celeb, szeretet puszi jár nekik mindenért, amit eddig tettek.

Írok, nem gondolkozva, rengeteg iszonyat és fertelem áldozataként, arra gondolva, hogy talán nem játszanak, valakik vissza tudják adni a csontozatomat, fogaimat, Ínnyemet, hogy ne legyek öngyilkos, mielőtt összezárulna végleg a torkom. A Hunnia börtön elme országból ezer főt érdekelt mindig, mi történik velem.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyurcsány Ferenc szegfű jelemmel idegbetegség Hunnia börtön
  2017-08-26 10:26:49, szombat
 
  Gyurcsány Ferenc politikailag kiválasztott Ferencek egyike a Ferencvárosból neve alapján is, mint ahogyan sorrendben következtek a Hunnia börtön elme világ-könyvtárának skizoprenjei elméletben, Józsa Gyuri neve után jött Gyurcsány Ferenc, majd Csányi, ugyanígy ismételték mindig Rákóczi téri orvosokkal a Bertalan utcai névlistát, köztük a Turcsányi genyó háromágú jellel megjelölt ózdi felfoghatatlan gennyes nemiszerves félregombolt halálok névtárát, mellyel még hivatalsegédként kezdett Sátoraljaújhely mindenütt berendezve a gondnonokat, hivatalsegédeket végtelen apokalipszis végett.
Sátoraljaújhely nevét a leplezők nem merték kiejteni, mert a Hunnia börtön gyilkolt miatta, ugyanis állandó hét hegyi honfoglalók névtára található ott minden időben, vallásokat jelenti hegységek berendezésével. A mi nevünket azóta veszik fel a zsidók, szlovák kakasnak minket csúfoló piros földönkívüli hálózat Tótjai, összes Tóthja a világnak Pistié, szándékosan uszított mindenkit az utolsó emberi családra, mint egykori árjára, amióta többmillió éve a boszorkányával a Földnek Pisti-Illés összeadta magát. A szlovák jelenlegi Tóthok, mint könyv főszereplő skizoprenek hatalmas mennyiségben 130 éve vették fel a nevünket végleges történelemként. Müller termelte ki őket gyalázatommal, kínzásommal.

Mindenki tudta, hogy mi németek vagyunk, nincsen felmentő arra, hogy lezárt határokon belül ilyen iszonyattal, gyalázattal, csonkítással, állandó kínzással végezzenek velünk.

Gyurcsány többszáz éves állandó apokalipszis végrehajtó, jelenleg az én 1990-ben festett szegfűs cserépjelemből kitermelt idegbetegség betegsége a Hunnia börtönnek, melyet először anyámon, majd rajtam hajtottak végre idegösszeroppanással Csernobilkor, itt ismételtek kb. 2004 körül, ezt írták a pszichiátriai papíromra, hogy idegösszeomlásom volt, mikor Müllerékkel kivégeztek, megcsonkítottak, lebénították minden részemet a megyei kórházában a pestieknek Miskolccal együtt. Együtt rendezgették be az osztályokat azokkal, amik helyett addig engem mészároltak.

A cserépsorozatom, amivel kezdtek egykori történelmi időket alapján került a kínai és a többi ázsiai ország budhizmusa újból kiépítésre, mint az indiai nálunk kerítést összerágó dalami láma népe a török legyekkel. Indonéziában ugyanúgy lehetett, mint Miskolcon 130 éve, régi történelmi kor ruháit, eszméit vették fel saját történelemként, akár a keleti barakkosokkal fényevésünkkel kivitt zsidónak mondott Pszichografológiai jelecskék alapján létrehozott patológiája a sátoraljaújhelyi teremtőknek.

Az iszlámot tisztázzuk, jelentése magyarból ered, akár a moha medve természetvédő népe, mely soha nem volt vallásos, iszkol már a láma jelentéssel dalami láma futását jelentette, tehát nincs iszlám vallás eszerint.

Gyurcsány patológia zsidó feleséggel, miskolci rajtam szlovák Hunnia könyvét végrehajtó Smidt Zsolt 1998-as idejét ismételve lett kitermelve zsidóként, ami furcsa, mert a vicces könyvek szerint a többezer éves Heródes népe és az ortodoxok, mint állandó kislányáldozók Ízisz főpapjukkal sem zsidók, mert az eredeti zsidó nép Ádám és Éva és Káin népeként japán.
A patológiák már többszöri zsidónak mondott népek patológiaként fehér ember formában, amik állandó apokalipszist végrehajtók, talán tettük alapján kellene megkülönböztetni őket pszichografológiai jelecskéik szerint nagypán egykori neve alapján Tóth Kecskés Katalin egyetlen túlélő személyével létrehozott skizopren világ-könyvtár csapásaiként.

Gyurcsány Vénusz áldozó idegbetegség, három patológiával megjelölve készül a végleges letelepedésre, akár Bródy János három zsidóval Vénusz áldozóként, hatalmas teremtőjeként egykori Jeruzsálemnek magyarnak mondva magát annak ellenére, hogy a vicces könyvek szerint már születésem előtt az ufókra mondták, hogy idejönnek és nem találnak magyarokat, csak magyar nevet felvetteket. Különösen azért mondhatom én, mert kakasként utolsó magyarként lettünk lemészárolva nyelvi ellenségként is.

Gyurcsány és Scmidt a Rákóczi terével Miskolcnak meggazdagult, annyira, hogy Indonéziában az általam ismeretlen, sőt általa is, mert az orosz szocializmust gyűlöli, szocialista baloldalinak mondva magát terjesztette hitét Indonéziában, ahol győzött is eszméje, beruházott hatalmas összeget a szigetek bányáiba, hogy honnan, nem tudni, de a magyar Hunnia börtönt és skizopren könyvtulajdonosokat az országból külföldre küldő, eltüntető, így a magyar nyelvűeket szétszóró világ-Magyarország egykori létrehozása miatt terjesztve őket a Hunnia börtönével lezárta az áldozásomat, az összes betegségével az emberek rontásából megszülettetve őket , eltartva a vasfüggönyösöket, a parkinsonosokat, az értelmiség legyőzőket, minden bénítót és gyalázót, füvest, alkoholistát, könyvtulajdonost.

Miskolc Indonéziában szemben állt Hollandiával, amit most tudtam meg, hogy komoly harcok folytak a patológiák által elfoglalt kincsekkel rendelkező területért.

Magyarország kreál ellenségeket magának, ami furcsa, hiszen a Hunniai Magyarország többezer éve már állandó világ-könyvtár végrehajtójaként irányítja a világban a politikát, harcokat, háborúkat, helyez politikusokat, diktárorokat, célja egyértelmű volt, egykori világbirodalom megkaparintása mellett, aminek ideje születésemkor bekövetkezett lévén utolsó embereket áldozta meg. Minden Hunnia börtön háború célja a jó, szívvel rendelkező, értelmes, tisztességes férfiak, asszonyok szenvedtetése, lemészárlása, meggyalázása volt minden időben saját tettük és sorsuk végrehajtásával, csillagok levonszásával és lemészárlásával, mely velem utolsóként történt többezer éve tartó keresztrefeszítésükkel, kerékbetörésükkel, most felfoghatatlannal.

Gyurcsány Ferenc szocializmusa krehált annak érdekében, hogy végtelen játékot űzzön áldozásommal a Hunnia börtönével együtt a jobboldali skizoprenekkel, valamennyi pártjával a világnak egykori történelmi korszakok izmusának nevét, vagy vallási felekezetét felvéve ismétlésben, akár jezsuitái régi történelmi nevek alapján főleg Tokajban és környékén áldozásommal.

Magyarország ellenségei tehát Hunnia börtön elme néven együtt a vaskori Rákóczi térrel, együtt az ezer éves sátán bibliájának börtön gyilkosaival az egész világon a zenei, nyelvi tehetségek, jóemberek, tiszta lények az egész világegyetemből. Ezeket nem kreálta magának, ez a valóság, emberiség ellenes rémtettek, bűntettek állandó végrehajtói jelentik jelenleg Hunnia Magyarországot, a szlovákiai, romániai, ausztriai, angol, német és többi országban lévő magyar nyelvűekkel együtt, különösen Kanadában és New Yorkban.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2017.07 2017. Augusztus 2017.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 50 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 185
  • e Hét: 593
  • e Hónap: 12298
  • e Év: 51299
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.