Belépés
horvathnemagdi.blog.xfree.hu
"Ne veszítsd el az emberekbe vetett hited! Az emberiség olyan, mint egy óceán. Attól, hogy néhány cseppje bepiszkolódott, maga az óceán nem válik m... Horváthné Magdi Magdi néni
1945.02.28
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Arra, amire szükség van
  2017-08-30 10:28:22, szerda
 
 
A lottószervezőket meglepte a nyeremények mérete és gyakorisága, amit a mágikus szertartás biztosít, ami vonzza a jószerencsét és a jólétet

Radkovits Dóra egy a több száz ember közül, akik 4 hét alatt hirtelen pénzbeáramlást tapasztaltak csak ennek az egy szerencsét és jólétet vonzó mágikus szertartásnak lefolytatásával.

Az ősi mágikus bőséget, szerencsét és jólétet vonzó szertartás egy hónap alatt eredményezte a megszabadulást az anyagi problémáktól és az erőfeszítés nélküli meggazdagodást gyakorlatilag mindenkinek, aki kipróbálta. Nem csak gyorsan és hatékonyan sokszorozza a pénzt. Az észrevétlen Jinx Repellent Magic Formula szertartás biztosítja a financiális és anyagi szférába való bevezetést és segíti a karriert. 11 év kemény munka és alapos kutatás ellenére a tudósok még mindig nem tudják racionálisan megmagyarázni a Jinx Repellent Magic Formula működését és felfedezni, mi okozza ezt az extrém gyors meggazdagodást a tulajdonosainak.

A lottószervezők szörnyülködve néztek ügyfeleikre. Sosem láttak ehhez foghatót. Szerencsételenek, akik minden alkalommal üres kézzel távoztak, hirtelen elkezdtek átlagosan 150 000 Ft-ot nyerni. A szertartás, melynek rendkívüli ereje vonzza a jószerencsét és a jólétet, 2500 év alatt tisztázatlan maradt. Az University of Colorado, USA tudósai úgy döntöttek, megfejtik titkát.

Arra, amire szükség van a gazdagság bevonzásához, egy egyedi Balsorsűző gyertya és a pénzbevonzó szertartás. Hatása pénzügyeidre átlag feletti és sokrétű. Ahhoz, hogy gyorsan vonzza a gazdagságot és a jólétet, a gyertyát a szertartási utasításokkal összhangban kell égetni. A gyertya kezdetben az energia kis részét termeli. Fel fogod ismerni, amint megérzed azoknak a mágikus füveknek a speciális illatát, amik felgyorsítják a pénz és a szerencse beáramlását.

Aktiválva van az egyszerű égetési szertartás segítsége (a buddhista szerzetesek ősi nyelvén Gassho), a gyertya felgyorsítja és megnöveli a pénz beáramlását, eltávolít minden akadályt a pénzügyi területen és megakadályozza a pénzügyi nehézségek megjelenését a jövőben. Nyugalmat és bizalmat hoz az, hogy hamarosan megkapja, amit akar. Ráadásul a szerencse Rád mosolyog: értékes nyereményeket nyersz, váratlan adományt kapsz és az adósaid visszaadják Neked régről - akár azt is, amire Te magad sem emlékeztél!

Ezt a szuperhatékony szertartást, ami vonzza a gazdagságot és a jólétet, a mágikus gyógynövényekből készült Balsors Űző Gyertyával végezzük. A hagyományos kétszínű gyertyákkal ellentétben a Balsors Űző Gyertya a legerősebb mágikus gyógynövények keverékeként vonzza a pénzt és a boldogságot: mandragóra, borbolya, repce és zsálya. Ezt a valóban mágikus gyertyát lángja és a gyógynövények könnyen teszik pénzt, gazdagságot és jólétet vonzó mágnessé azonnal a gyertya meggyújtása után.

Már egy hét után látni fogod, hogy annak ellenére, hogy pénzt adsz ki az életre, az nem csökken. Épp ellenkezőleg, elkezd egyre több lenni belőle - a pénztárcában és a bankszámládon! A félelmet, hogy a fizetés nem elég a következő hónapig, azonnal eltávolítja és a szó szoros értelmében kimossa a tudatodból. A gyertya kézhezvételének első napján az emberek elkezdték vonzani a szerencsét és kis nyereségeik voltak 10000 Ft értékben, de ez csak a kezdet volt. Amikor naponta meggyújtod a gyertyát, aktiválod az energiáját és bevezeted a pénz folytonos vonzásának állapotát. A gyertya új címleteket vonz a pénztárcádba, mielőtt kiadnád a régit és minden pénzügyi döntésedet nagy pénznyerési eséllyé változtatja!

A Balsorsűző Gyertya a mágikus füvekkel és a szertartással együtt, mely erősen vonzza a pénzt, nagyon gyorsan népszerűvé vált azok körében, akik számlája már a hónap közepén üres. Fantasztikus véleményeket szerzett a jósnőktől és az ezotéria specialistáitól. A gyertya hitelességét és a kanócot a mágikus összetevőkkel tanúsítványok erősítik meg. A Balsorsűző Gyertya nagyon szigorú vizsgálatokon ment át, de a tudósok nem tudták egyértelműen megállapítani, hogy miért sugároz ilyen erős vonzerőt a pénzre. A rejtélyes gyertya non-stop pozitív visszajelzéseket kap azoktól, akik már elnyerték azt a pénzt, amiről mindig is álmodtak.

Radkovits Dóra:

"Elhatároztam, hogy kipróbálom a Balsorsűző Gyertyát egy erős pénzbevonzó varázslattal összekötve, egyetlen egyszerű okból. Szerettem volna bebiztosítani magamat és családomat az anyagi nehézségekkel szemben. Állandóan pénzhiánnyal küzdöttünk, pedig a férjemmel keményen dolgoztunk. Kezdettől fogva azt éreztem, hogy a gyertya ereje el fogja hozni a gazdagságot és anyagi jólétet. Miután meggyújtod, kellem és illatot áraszt és különleges aurát hoz létre, a levegő megtelik pozitív energiákkal. Az első apró csoda akkor történt, amikor a húgom váratlanul meglátogatott, és megadta az egy éve kölcsönkért tartozását. Azt mondta, hogy hirtelen megszólalt a lelkiismerete. Sokkban voltam tőle. A második meglepetés az volt, amikor sorsjegyen nyertem. 2 perc alatt 15 ezer forinttal lettem gazdagabb. Minden nap történt valami jó. Különböző forrásokból vándorolt hozzám a pénz, főleg amikor leginkább szükség volt rá. Már jó ideje pozitívban van a bankszámlánk. Elképesztő, már nem aggódok a jövő miatt!"
 
 
2 komment , kategória:  Iskola  
12 étel, amit soha ne rakj a hűtőbe
  2017-08-30 09:11:55, szerda
 
  12 étel, amit soha ne rakj a hűtőbe

Ha valamit szeretnénk hosszú távon tartósítani, de nem olyan sokáig, hogy lefagyasszuk, azt bedobjuk a hűtőbe - bele sem gondolván abba, hogy ezzel az élvezeti értéke és/vagy élettani hatása az adott élelmiszernek jelenősen csökken. Mutatunk most egy tucatot azok közül, amelyeket szigorúan tilos hűtőben tárolni, ha jót akarunk magunknak és ízlelőbimbóinak is.

Dinnye

Ha egész dinnyét veszünk, ne tegyük be rögtön a hűtőbe - legjobb, ha pince hűvösben tároljuk. Tudjuk, hogy ez sokaknál kiveri a biztosítékot, mert a dinnye, a nyári kánikulában, jéghidegen az igazi, de a legújabb kutatások szerint, a gyümölcs szobahőmérsékleten őrzi meg leginkább antioxidáns tartalmát és zamatát. Ha már egyszer felvágtuk, mehet a fridzsiderbe, mert így akár 3-4 napig is élvezhetjük az ízét!
TISZTÍT, SZÉPÍT, FOGYASZT: 3 NAPOS VILLÁMDIÉTA DINNYÉVEL! >>>

Burgonya

A hidegben a burgonya élvezhetetlenné válik: a hűtőtől gumiszerűvé vált állaga, és édeskés íze használhatatlanná teszi - legfeljebb krumplis pogácsa elkészítésére lesz alkalmas. A krumpli hideg és száraz, lehetőleg sötét helyen tartandó, ami jól szellőzik - mondjuk, egy pincében, vagy pince híján, egy újságpapírral bélelt ládában, hogy a csírásodást elkerüljük.
MÉRGEZŐ VOLT, BETILTOTTÁK - MINDEN, AMIT MÉG NEM TUDTÁL A KRUMPLIRÓL! >>>

Méz

A méz kőkemény, kristályos gumivá válik ha hidegben tartjuk, ráadásul az összes pozitív élettani hatásának lőttek. A legjobb tehát, ha a konyhapulton, szobahőmérsékleten tároljuk, és ne feledjük: ha gyógyulni szeretnénk általa, semmiképp ne tegyük forró italba, mert az szintén kiöl belőle mindent, ami jótékony hatású, csupán az édessége marad meg nekünk.
GYULLADÁSCSÖKKENTŐ ÉS BŐRSZÉPÍTŐ - MINDENT A MÉZRŐL! >>>
Kávé

A közhiedelemmel ellentétben a kávénak nem jó, ha hűtőben tároljuk, mert könnyedén átveszi a benti levegő nedvességtartalmát, és az megöli az aromát, legyen szó őrölt vagy egész kávészemekről. A kávé tárolására legalkalmasabb egy légmentesen záródó edény - ennél még nem találtak fel jobbat.

Paradicsom

A hidegtől a paradicsom ízetlenné és lisztes állagúvá válik, és a vitaminkészleteinek is annyi. Szobahőmérsékleten, egy jól szellőző ládában, vagy kosárban van igazán jó helyen - a kissé éretlen daraboknak pedig kifejezetten jó tesz a napfény: az ablakpárkányra velük!
SÁRGA, ZÖLD, GEREZDES, TOJÁS - MELYIK PARADICSOM, MIRE JÓ? >>>

Hagyma

Az egész hagyma - legyen az lila vagy vörös - imádja a hideget, ám a nevességet már kevésbé, így a burgonyával hasonlóan tárolandó: egy száraz, hideg és sötét helyen. Ha már felvágtuk, egy visszazárható műanyag zacskóban, a hűtő zöldséges fiókjában van a legjobb helyen!

Fokhagyma

Hogy a fokhagyma aromáját sokáig megőrizze, hűvös, jól szellőző, száraz helyen kell tárolnunk. Miután megbontottuk a komplett fejet, a gerezdeket héjastul ugyanígy raktározhatjuk, de 10 napon belül mindenképpen használjuk fel!
HOGYAN TÁROLJUK? MIÉRT SÍRUNK TŐLE? MINDENT A HAGYMÁRÓL! >>>

Csípős szósz

A csípős szószok a bennük lévő nagy mennyiségű ecettől gyakorlatilag örök életűek, az ilyen típusú önteteket felesleges hűtőben tárolni. Mivel ezek az ízek szobahőmérsékleten érvényesülnek leginkább, tartsuk a "hot" szószokat konyhaszekrényben vagy a fűszerespolcon!
Nutella

Szigorúan tilos mindenfajta csokoládés krémet a hűtőben tartani: egyrészt kenhetetlenné, másrészt ízetlenné válnak. Szobahőmérséklet, kánikulában a spejz a legalkalmasabb hely számukra.
EZ AZ A NAP, AMIKOR MUSZÁJ NUTELLÁT ENNED! 10 TITOK A MOGYORÓKRÉMRŐL, AMIT NEM TUDTÁL! >>>

Kenyér

Bármilyen hihetetlen: a kenyeret a hűtő kiszárítja! Tartsuk a konyhapulton, kenyeres zacskóban vagy dobozban! Ha túl sok kenyerünk lenne otthon, fagyasszuk le, és fogyasztás előtt olvasszuk fel teljesen, majd tegyük a forró sütőbe: 10 perc alatt olyan lesz, mint a friss!

Alma

Az alma vitamintartalmának és ízének is lőttek, ha hűtőben tároljuk: a frissen, piacon vásárolt gyümölcs nem csak kitart, legalább egy hétig, a konyhapulton tárolva, de a konyhánk dísze is lehet.
KARCSÚSODJ KÖNNYEDÉN! ÍME A HATÉKONY ALMADIÉTA - RECEPTEKKEL >>>

Málna, eper, áfonya

A bogyós gyümölcsök szintén frissen fogyasztandóak, persze előfordul, hogy ezt nem tudjuk megvalósítani: akkor jöhet a hűtő, de legfeljebb 1-2 napra! És, bár a vitamintartalom ilyenkor náluk is jelentősen megcsappan, az ízhatás megmarad, ha kizárólag fogyasztás előtt mossuk meg, friss, jéghideg csapvízzel!
 
 
0 komment , kategória:  Iskola  
Tallóztam
  2017-08-30 08:42:13, szerda
 
  Várnai Zseni

Ha simogatni tudna a szavam

Ha simogatni tudna a szavam,
Mint lágy, becéző szellemkezek:
Szavak virágát hinteném rátok,
Hogy ne szenvedjetek.

Ha gyógyítani tudna a szavam,
Mint régi, titkos, nehéz balzsamok:
Ezernyi szóból szőnék most mesét,
Hogy meggyógyuljatok.

Ezernyi szóból szőnék most mesét,
Mely el zsongítana, mint egy nyári álom,
És elkendőzné a vérző valót:
Hogy ami fáj, az ne fájjon..
 
 
0 komment , kategória:  Vers  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2017.07 2017. Augusztus 2017.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 2 db bejegyzés
e hónap: 205 db bejegyzés
e év: 2575 db bejegyzés
Összes: 40887 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1162
  • e Hét: 7655
  • e Hónap: 88816
  • e Év: 1428323
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.