Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Kisvasút.......
  2017-09-11 19:49:30, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kellemes délutánt !.........
  2017-09-11 19:02:10, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szeged-Repülőnapokkal jön idén az őszi bormustra........
  2017-09-11 18:55:40, hétfő
 
  Rekord mennyiségű borászattal várja vendégeit az idén már hetedik alkalommal a Bor tér. Az őszi bormustrához szeptember közepén immár második alkalommal csatlakozik a Szegedi Repülőnapok és Légiparádé.





A szeptember 13. és 17. között immár hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Bor tér minden eddiginél több, összesen 114 borászatot vonultat fel, amelyek közel 1500 féle nedűt kínálnak majd a téren. Az ötnapos rendezvényen a Tokaj-Hegyaljától Villányig az összes hazai borvidék képviselteti magát.

Németh István, a fesztivált szervező Szegedi Városkép és Piac Kft. ügyvezető igazgatója a rendezvényekről tartott közös pénteki sajtótájékoztatón elmondta, a különös atmoszférájú programsorozat idén is szüreti felvonulással kezdődik, a néptáncosokkal, fogatokkal és hagyományőrző elemekkel tarkított ünnepi menet ezúttal is a Széchenyi tér - Klauzál tér - Dugonics tér - Árpád tér - Apáthy utca útvonalon érkezik a Dóm térre szerdán délután. A rendezvény egy szórakoztató, de szakmai szempontból is izgalmas kiállítással várja a borok szerelmeseit, ennek keretein belül a szőlészet-borászat történetével és eszközeivel ismerkedhetnek meg a vendégek.





A fesztivál koncertjein dzsessz, szving, pop-rock muzsika szórakoztatja majd az egybegyűlteket, a Bor tér dupla színpadán többek között Horváth Charlie, Wolf Kati, Kökény Attila és a Bon Bon együttes ad koncertet. A nap végi elcsendesedésre pedig a rézfúvósok figyelmeztetik a közönséget, amikor röviddel éjfél előtt a Dóm erkélyről eljátsszák az Il Silenciót.

A bormustrához csatlakozva különleges égi és földi programok, családi rendezvények várják az érdeklődőket a szegedi reptéren szeptember 15-17. között, ahol immár második alkalommal rendezik meg a Szegedi Repülőnapok és Légiparádé elnevezésű programot.

Majó-Petri Zoltán, a Szegedi Közlekedési Társaság vezetője, az esemény főszervezője elmondta, a jövő héten csütörtöktől szombatig Szegeden rendezik meg a Hőlégballon Közép-Európa Kupa futamát is. A Tisza-parti városba érkezik a többi közt a világ egyetlen ma is repülőképes, 1949-ben gyártott Li-2-es típusú gépe. A regionális repülőtéren felépül az ország legnagyobb ugrálóvára. A nyitónapon szürkületkor több mint negyven hőlégballon tűnik fel az égbolton, majd a szlovák Retro Sky Team különleges esti showját láthatják a vendégek.





Szombaton a repülőmodelleket, sárkányrepülőket, siklóernyősöket követően a Magyar Honvédség Mi-8-as helikopterei érkeznek, majd Veres Zoltán műrepülő világbajnok, a Hawks of Romania csoport és MI-2-es helikopterek következnek.

Vasárnap a román és szlovák műrepülőcsapat tart bemutatót, majd a vendégek birtokba vehetik a kifutópályát, görkorcsolyázhatnak vagy akár repülőgépet is húzhatnak. Ekkor mutatkoznak be az elektromos autók, valamint bemutatót tart a román és a szlovák műrepülő csapat is.

A háromnapos rendezvény ideje alatt ingyenesen igénybe vehető különjáratok, például Evopro elektromos busz, IK-280-as, és IK-55-ös faros járművek biztosítják a kijutást a repülőnapok rendezvényeire.

Jó hétvégi progival , jó szórakozást kívánok minden résztvevőnek !
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2017-09-11 18:44:05, hétfő
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2017-09-11)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Intelligencia hatja át.

0 - Nulla - Végtelenség, kiindulás, mag

A Kozmosz Törvényeinek száma. Végtelen lehetőségek hordozója. Magasabb szellemi tudás, az intuíció és a bölcsesség indikátora. Innen indul és ide tér meg minden. Önmagába forduló zárt görbe, a kezdet és vég jelképe, a születés és halál előtti, valóban ősi állapot. (A tradíció szerint a születő és meghaló, majd újjászülető ember életkörének jele a lemniszkáta, a végtelen jele, a nyolcas számban jelenik meg.) A nulla jelzés az újrakezdésre. Meditációra, magunkba fordulásra, új kiindulópontok megtalálására alkalmas időpont. Ha 10-én, 20-án vagy 30-án kapod meg ezt a lapot, hatása felerősödik.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed egy kalandra MA? Számold ki kalkulátorunk segítségével! Ha még nincs párkapcsolatod, erőgyűjtés az új partner érkezése előtt. Ha kapcsolatban élsz, úgy gondolatnyi béke, esetleg rövid távollét.

Ezt mondja neked:
A búzaszemben lásd meg a kalászt, a kínálkozó lehetőségben a nagy ötleteket.
Figyelj megérzéseidre, ma különösen erőteljesek!
Menj ma haza egy másik úton, mint a megszokott - különleges találkozás várható!

Erre is gondolj: A Plútó uralja. Budapesten, az Alagút és a Lánchíd között található az ország közlekedési középpontja, a 0 kilométerkő, mint műalkotás. A Tarot Bolondja.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2017-09-11 18:40:28, hétfő
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2017-09-10)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Megkönnyebbülés hatja át.

3 - Három - Álmodozás

A család, a magasabb szintű gondviselés, a szentháromság száma. Rendet, stabilitást, biztonságot teremt az életünkben. Feloldódnak benne az ellentétek, a kezdet és a vég közé a dolgok kimenetele, a múlt és a jövő közé a jelen is beékelődik. A magyarság száma: ,,három a magyar igazság". A teremtés három lépcsője a fizikai, lelki és szellemi sík. Ha csütörtökön kapod, a lap sokkal erősebben fejti ki hatását - nézd meg a mai horoszkópodat is! Ha 3-án vagy 13-án kapod ezt a kártyát, hatása felerősödik.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed egy kalandra MA? Számold ki kalkulátorunk segítségével! A nagy beszélgetések napja van - különösen lelki dolgokról függetlenül attól, hogy kapcsolatban élsz-e vagy sem.

Ezt mondja neked:
Erkölcsileg jól jöhetsz ki egy helyzetből, morálisan nyerhetsz.
Egzisztenciálisan sikereket érhetsz el - ma pályázz meg új állást, ha tervezted, vagy építsd karrieredet. (A női vezetők segíthetnek utadon.)
,,Isten szeme" ma figyel téged, használd erősen intuíciódat, ma megérezheted a helyes választ. Intenzíven álmodhatsz, vagy angyali sugallatot kaphatsz.

Erre is gondolj: Jupiter - a Tarot Császárnője, a cigánykártya Állandóság lapja, a szentháromság. Szat- csit- ánanda.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2017-09-11 18:36:56, hétfő
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2017-09-09)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Vidámság hatja át.

Napfény - életerő

A föld éltető energiája a boldogság üzenetét hozza el számodra. Férfias jellegű, erőteljes, tüzes szimbólum. Áthatja egész lényedet. Nélküle nincs élet, és így halál sincs. Üzeni, hogy vizsgáld felül apáddal való kapcsolatodat, és nézd meg, mit tanultál ebből. A nap számunkra a legfontosabb és legforróbb égitest. Éltet, de gyilkolni is képes, ha uralma alá vonja a földet. Tud perzselni, de tud melengetni is. Évszaka a nyár - ez a lap nyáron erősebben fejti ki hatását. Száma az egyes. Asztrológiai jelkép is.

Szerelmi üzenete: Kapcsolatban élőknek perzselő szerelem, latinos, forró kapcsolat, nyers szexualitás, szélsőséges érzelmek. Párkeresőknek hirtelen szerelembe esés esélye.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy vizsgáld felül apáddal való kapcsolatodat, és nézd meg, mit tanultál ebből. Mindegy, hogy testben van-e még, vagy sem! Az üzenet a lényeg, amit tanított és tanít neked a létezésével.
Vizsgáld meg, hogy a napfény életedben most perzselő, vagy melengető minőségében van jelen?
Üzeni, hogy mindig annyi feladatot ad neked az élet, amennyit el tudsz látni, sem többet, sem kevesebbet.

Erre is gondolj: Nap kártyája a tarotból. Napjegyed az asztrológiából. Születésnapod.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2017.08 2017. Szeptember 2017.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 164 db bejegyzés
e év: 2357 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 445
  • e Hét: 723
  • e Hónap: 4046
  • e Év: 49253
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.