Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Százszorszép
  2017-09-11 22:07:55, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Növényvilág  
3 szó...
  2017-09-11 20:27:10, hétfő
 
  Iktasd ki a szóhasználatodból ezt a 3 szót, hogy elkerüld a negatív energiákat!

A szavak, amelyeket nap mint nap használsz, jobban meghatározzák az életed, mint azt gondolnád, és számos információmorzsát is elárul a tudatalattid működéséről. A Vonzás Törvénye alapján minden ember azokat a dolgokat vonzza be, amelyek megegyeznek az érzelmi rezgés-frekvenciájával.

Most Jake Ducey író és motivációs tréner elmondja, hogy miért fontos megszabadulnod az alábbi 3 szó használatától.

1. "Remélem"
A "remélem" szó nagy alacsony energia-frekvenciával rendelkezik, de az emberek többsége, így vélhetőleg te is, nagyon sokszor használja beszélgetések közben. Jake Ducey szerint a "remélem" szó azt jelenti, hogy azzal nem rendelkezem, nekem olyanom nincs, csak ábrándozom olyasmiről.

Mikor azt mondod, hogy "remélem", akkor nem hiszel a saját jövődben, a céljaidba, az erődben, nem gondolod, hogy megérdemled a jobb fizetést, az új autót, a boldogabb életet. A megoldás egyszerű: a "remélem" szót helyettesítsd a "tudom" szóval. Mond azt: "Tudom, hogy sikeres leszek", "Tudom, hogy rám talál a szerelem", "Tudom, hogy meg fogom oldani."

2. "Szükségem van"
Ezt a szókapcsolatot azért nem szabad használni, mert az Univerzum úgy értékeli, hogy csak abban az esetben tudja számodra megadni amire vágysz, ha határozottabb vagy, és nem azt mondod, hogy "Szükségem van pénzre", hanem, hogy "Rendelkezem pénzzel", vagy, hogy "Szükségem van a szerelemre", ahelyett mond inkább azt, hogy "Én egy szeretetre méltó ember vagyok, aki megérdemli, hogy szeressék", vagy, hogy "Boldog vagyok".

3. "Nem tudom"
A híres/hírhedt szókapcsolat, amely naponta több millió alkalommal hangzik el az emberek szájából. Ezt gyorsan felejtsd el, mert minden, ami fantasztikusan jó ebben a világban, a rengeteg találmány, gyógyszer, felfedezés, az nem olyan emberektől származik, akik azt mondták, hogy "nem tudom".

Ehelyett azt mondták, hogy de "tudom", és képes vagyok megteremteni azokat a lehetőségeket, amelyek jobbá teszik az életet.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Jó tudni - a zsaroló számítógépes ....
  2017-09-11 20:18:45, hétfő
 
  TISZTELT TELENOR, UPC, DIGI, INVITEL, TELEKOM ÜGYFELEK! Súlyos figyelmeztetést adott ki az ügyfeleknek a magyar internetszolgáltató! Minden internet előfizetőt érint, mindegy melyik szolgáltatónál van.

A figyelmeztetést a UPC tette közzé, ezért itt az Ő figyelmeztetésüket közöljük, de sajnos ez MINDEN INTERNET ELŐFIZETŐT ÉRINT BÁRMELYIK SZOLGÁLTATÓNÁL VAN!


(A kicsillagozott szöveg nem a véletlen műve ! CzI )

Tisztelt Ügyfeleink!

Tudomásunkra jutott, hogy az elmúlt napokban egy pénzt követelő ví**s települhetett több számítógépre, Wannacry néven. A fer**z*tt számítógép egy üzenetet jelenít meg, amiben közli, hogy a fontosfájlok, dokumentumok titkosítva lettek és csak egy meghatározott összeg ellenében lesznek feloldva.

Javasoljuk, hogy ne teljesítse a ví**s által követelt összeget, mert a fizetés után sem lesz garantált, hogy adatai újra elérhetővé válnak és biztonságban lesznek.

Amennyiben a kártevő program már megfertőzte a gépét, javasoljuk a rendszer visszaállítási pont funkció használatát. Ezzel vissza tudja állítani operációs rendszerét (Windows) egy korábbi, fertőzésmentes állapotra. A visszaállítás után frissítse az operációs rendszerét, hogy a legfrissebb biztonsági frissítések telepítésre kerüljenek!

Fontos: Addig ne kezdje meg a titkosított fájlok másolását, amíg meg nem győződik arról, hogy az érintett számítógép zs**ol*program mentes.

A ví**s kivédése automatikusan megtörténik, amennyiben Windows operációs rendszerrel rendelkezik és engedélyezve van az automata szoftverfrissítés. A z**rol*program által használt gyengeséget a Microsoft már a március hónapban kiadott frissítésében javította, így ha az elmúlt hetekben már frissítette a Windows-t, akkor az Ön gépe biztonságba van a ví**s tól.

Abban az esetben, ha nem jelent még meg a ví**s felugró üzenete a számítógép elindításakor, kérjük, ellenőrizze számítógépét egy ví**s irtó programmal, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az Ön számítógépe védett.

A kínálatunkban elérhető SmartGuard ví**s irtóval (30 napig ingyenesen kipróbálhatja) leellenőrizheti, hogy gépe ki van-e téve a veszélynek!
Forrás : upc.hu - palyazatinfok.hu
 
 
0 komment , kategória:  Hasznos-ötletes  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2017.08 2017. Szeptember 2017.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 112 db bejegyzés
e év: 1689 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1243
  • e Hét: 11357
  • e Hónap: 25106
  • e Év: 229807
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.