Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Magyar Hungaricumok
  2017-09-12 23:53:40, kedd
 
  Kinek jártak Hunnia Magyarország néven futó jelenlegi hentes és mészáros miskolci névtárt jelentő Rákóczi térnek vasfüggönyösök vastrágyaként Hungaricum Uniós örökségként,mint amit a miskolci Rákóczi tér állított össze Pán-Európai Unió néven egyből az orosz Szovjetunió megszünése után az alábbiak?

1./ Magyar huncarikum hatalmas kebellel a magyarnak mondott, magyar néven szereplő lány, asszony, akiket a magyar nép férfinak látszó egyedei felkínálnak vendéglátásul, mint saját maguk írt Ember tragédiája eszkimó színjének férfinak látszó hideghűlt halott tagjai az asszonyokat az odament vendégeknek mezítelenül, táncolva, erotikusan, mint árnyékokat, patológiákat, melyekkel szépségversenyt is nyernek egészen Gábor Zsazsa óta már az egész világon. Nem lenne baj, ha Hunnia ország csak a sajátjait kínálta volna fel, de engem is felkínált születésemkor egyből a távol-keleti szörnyeknek, az űrpusztítókkal együtt, a gyűrűk urának, cerberus pondrós féregnek, a világ ura őskígyójuknak, új-kígyósi termékenységi népek kígyó-istenének, dzsungel kigyók királya isteneneinek, minden állat istenének a bibliájuknak, vagyis minden népcsoport istenének. Pedig velem, mint utolsó emberi család egyik tagjával nem rendelkezett a Hunnia börtön, nem tartoztam a világ-könyvtárának skizopren tulajdonosai közé, lévén kíséretem, védelmem nem volt, tehát szabadon tettek azt ellenem, amit akartak. Sokan védelmeztek a skizoprenek kíséretei közül, mint kiderült, ebben nem akartak részt venni. Négy éve írtam le először, hogy az ablakon keresztül hallottam, jönnek be földönkívüliek, a szaguk elektromos volt, megmozgatták a testemben az összes eleven kígyó istent, pókot, legyet, patológiát, mint a fogaimban alul végig bűzös kíséret mellett, köztük a sátánt, de mindhiába, nem tudtak segíteni, bár a gennyes csapásokat kiszedték. Mikor másodszor jöttek, megszólalt egy hang - most skizoprennek fognak nyilvánítani,hogy hangokat hallottam -, hogy bakfitty. Nem tudtam, mit jelent, hogy Zé, a hatalmas szellemóriás, aki itt maradt bennem, ő fürösztött, mosott, takarított, ahogyan tudtam esetlen, deformált, lemészárolt testtel, meg főzött nekem, erről van a népszerű tévé főzőműsora a médiának mondta, hogy bakfitty, mert nem tudnak segíteni. Többet nem is jöttek át a szomszédok földönkívüli kíséretei, bár vártam őket minden éjszaka, hogy bátorítsanak, tartsák bennem a lelket, hogy miért, magam sem tudom.

2. Magyar Hungaricumot, Pick szalámit soha nem ettem, mert én nem Hunnia magyar nyelvű és nevű apokaliptikus csapás vagyok, aki futóversenyeket rendezve beírja magát az Uniós örökségébe Miskolcnak. Csak a disszidáns skizopren könyvtulajdonosoknak jár és a japán örökségének a Tatárdombnak, valamint a német Uniós központnak a trianoni gazdag zsidókkal együtt trianoni nagy Magyarország teljes egészével,mint bibliai apokalipszis állandó végrehajtóival újságpapírokkal a végén darabokra szaggatott bibliákkal a Pick-szalámija az egykori ügyes mesternek, aki valóban feltalálta a nyáron is eltartható isteni ízt mások elmondása szerint, én ilyen finomságot fényevőjeként Keletnek és a cigányságnak még soha nem ettem.

3. /Tokaji borok a Hungaricumok között 1998-as ismétlésben a világ-könyvtár tulajdonosai, Varga vasfüggönyösök, akiknek az arca nem lesz ismerős és semmik sem lehettek volna márkás, pincés bor tulajdonosként beírták magukat többedmagukkal a Hungicumos értékek közé, folyamatosan végrehajtott csípőcsont kikötésem,megrántásom mellett. Tolókocsiba azért nem kerültem, mert járnom kellett széttapodott lábakkal is, hogy ne százalékoljon le a Társadalombiztosítása a Hunnia börtön orvosainak. Apának még a szőlőjét is elverték jéggel, hogy a szívét nagymamának és neki legyengítsék elektromos zsidóival a Nyírő Gyula kórháznak, szólítgatva apát nagymama halálakor háromszor a nevén a borházban, már itt értelem ellenes támadást hajtottak végre a szocialista emberek ellen.

4./ Népviseletes hungaricumok egészen a gyerekkori dia-vetítésből vett népviseletekbe öltözött falvaiba a világ-könyvtár állandó nyelvkisebbségi ismétlőinek együtt a bibliai sátán népeivel. Későbbi beöltözésük Kósa Fiúk, lányok évkönyve szerint az újhelyi pszichiáter főorvosnő központba állításakor történt, Kósa E mese néven, majd jött a vasfüggönyös táncdalfesztivál egyikén a matyó népe a kövesdieknek, Matyó babaként maradt fenn állítólag a kövesdi kisasszony története, melyből merítették az egész hagyományukat. Skizopren elmeosztályt jelentenek, többek elmondása szerint nagyon rossz magatartással. A szlovákiai, romániai hungaricumok beöltözése már Kósa debreceni polgármester nevéhez fűződik, haldokláson, kínzásom, gyalázásom közben álltak fel, ezek szerint ez járt volna nekik, saját tetteiket, könyveiket, gyalázatukat hajtották végre végtelen torünnepi táncos mulatságokat rendezve versenyben egymás ellen, mely mai napig tart. Ünnepelték Magyarország halálát, már 1995. óta folyamatosan az egész világgal együtt, melyek hozzájuk tartoznak, ezzel mindenki egyet értett. Egyes országok utolsó embereket áldozták meg, mint Kína, Ausztria, Németország, sőt a médiájuk cigányként áldozott meg engem Piroska és többi jelmezében a kurváinak a Rákóczi terével. Japán Vénuszként áldozott meg Ausztráliával együtt, ez teljesen normális volt, hogy törvényt gyaláznak közösen, meg a földöntúli hatalmat meggyalázzák csonkítással, fényevéssel, koldultatással...
Kalocsa nevét Kalocsai Miklós képviselte romániai Fekete városból, ahogyan Zsuzs Éva megrendezte Nagy Gábor már főiskolai hallgatóval, Abigéllel, aki minden kívánságot teljesített Garas Dezsőként vörös sáljában a piros kígyójának az Időjelek állandó világvégi megadójának beöltözött erl manója a Szilágyi Sokféle neveknek magyarázata könyvnek, mely alapján Benkó jazz zenész volt az utolsó magyar a Hunnia börtöntől. Sok utolsó volt. Azt hittem sokáig, hogy Erl manó a nagyobbik lányom, Mohamed a születési külseje alapján, akit hoztak, hogy a kommunista színek alatt ő legyen a vezetőm. Valóban környezetvédők voltak, akiketk ugyanúgy öltek meg,mint engem a végtelen Donald kacsa örömünnepet játszó, sorsogató, utazgató Zsóka Kacsa Penelopé halálnépének gyalázatos áldozói ünnepi tortájával az RTL klubnak, már 15 éve is van, hogy beállították két ünnepi gyertyával, én nem tudtam többé a klubtévét megnézni. Ez Németország volt.
Tehát az eredeti népviseletes Kalocsa veszélyben volt a Fekete városban felvett nevű Kalocsai miatt, majd felvette nevét az újhelyi Kalocsai cigányság, szőke felesége miatt, melyik Zsóka volt engem iszonyatosan megtámadtak éppen szirmabesenyői Kalinák kurvaságánál jártak, mert én tehettem mindenről, amit ezek végrehajtottak az egész világegyetemen, 59 éve tart a megtorolása saját tetteiknek rajtunk. Kalocsainé szőke Zsóka apja már a sárospataki református gimnáziumban volt értelmisége a miskolci börtönnek.
A veresegyházi ZIZI Laborja az egri ZIZI Magazinban lerajzoltaktak, amelyek Zoltán Erika Aranyhálós ózdi feketemágus központ japán gésája helyett áldoztak meg engem hatalmas kísérettel, melyekkel közlekedtem, valamennyi Erikája helyett a világnak folytatásképpen narancs lírai karám színében a Főnixes fedőnevű (nem az övék a Főnix, az eredeti főnixes kék óceánba, mint Idő-folyóba vándorló lelkek áldozását is végrehajtották rajtam Anna felébredése címen daljátékom szerint, Fehér Anna születésem óta összes Annával együtt engem csonkító labornépe helyett, Kajánnal, Óhajjal, Igazkával, szellemvilágokkal, bárányként én voltam kereszten a rózsa egyedül, aki kilép a világból, csak nem volt lelkem, nem tudtam kilépni, bárhogyan akartam elmenni innen, már a földönkívülieket hívtam 1990-ben egyből munkanélkülire küldésem után, hogy jöjjenek segíteni, csak létezik valahol olyan, aki igaz törvényben és békességben akar élni) Rákóczi terével a rendszerváltóknak, 1989-es felállása alapján még bizonytalan volt a miskolci csemete, akinek jelképes barátai voltak még, nem tudta, kire számíthat, mint Bertalan utcai Uniós központ ózdi feketemágus lírai karámjának egyetlen engem meg nem áldozó képviselője, aki leplezett. Orbán Viktor leplezett, bekiabálta, hogy nincsen szocialista embereszmény, itt jártak éppen a Liszt Ferenc repülőtérnél, egykori Enfantin utópista szocialista tanítványánál, bekiabálta, hogy a szenes cigányok meghalnak, felveszik a pénzt az asszonnyal, majd kimásznak a temetőből, együtt élnek tovább, elmondta a mondatát Gyurcsánynak, hogy a Hunnia börtön állandó idegbetegsége többszáz éve, mely betegségeket végrehajtják az áldozatokon, ebből már tudtam, hogy anyám idegbetegsége Gyurcsányt jelenti. Több utalása volt Orbán Viktornak, amiből arra következtettem, hogy a három gyerekes Vénusz áldozó cigánycsalád tagja nem akar részt venni kollektív tor-ünneppel egybekötött gyalázattal történő megszüntetésében Vénusznak. A ZIZI labor legyeket jelent Veresegyházán népviseletbe öltözve Womanként, ők a jövő lányai és asszonyai, mint apokaliptikus labort jelentő Parabestia patológiái.



5./ Hungaricum a keresztes pálinka Hubertus néven, melyet berendeztek a Szabó családnál Újhelyben, az Árpád utcában, mely családi házat Farkas Flórián hegyközi cigányai elfoglaltak, amikor rájuk került a sor, folyamatosan felvéve kezdeti Balogh és Horváth cigányság után a Bertalan utca névtárát.
A Hungaricum, mint Hubertus történelmét is végrehajtották rajtam ismétlésében is a hetvenes éveknek, mégpedig annál a tor-résznél, hogy a vadász ment az erdőbe és meglátta a szarvast, akit nem lőtt meg valamiért, ez a Hubertus jelentése a médiában. Eredetileg a Szabó család keresztes háborúit jelentette, mégpedig gyomorkeserűben, mert a gyomrát lőtte meg általában az őzeknek, szarvasoknak, melyek be is voltak rendezve, mint Szarvas zöld-kék szemmel, Őz szereplője a Bertalan utcának, amelyik versikéje így szólt: ne lődd meg az őzet, te otromba színész, ne a könnyezőket, szellemük kísért, őzd el a rókákat, a farkasokat, seprűzd - ne puskával - a szentély gyalázókat. Tehát volt az őzeknek régen, még kommunista erdőtaggá lett idejükben szentélyük, mégpedig Napisten égisze alatt, mint a farkas szereplő, amelyik miatt ismételten rám támadtak itt 1998-ban azzal kitéve a Berci boltra a Berci táblát, azzal, hogy Berci a bolt tulajdonos Horváth fia - már ismét a Horváth nevűeken mentek végig együtt Horvátország megváltási listáján - megleste az egyik garázsboltban a farkast, ahogyan éppen varázsolt magának Napisten energiával autót, motorból. Ezért én voltam a hibás, nem értettem, hogy miért, hogy Bercit Horváthnak nevezik. Napisten népei voltak az erdőnépek, melyeket egykor a farkas tartott rettegésben, amit fel is dolgoztak ismétlésben Burkó farkas néven, amikor a farkas beavatást nyert a vadonba, mint a börtön bibliai népei közé. A cserépsorozatom kis cserepeit nagyrészt elajándékoztam, valamennyi egykori erdő állatot érintett, köztük a kacsát is, feltehetően ezt hajtották végre akkor is a németekkel, egykori égő Jeruzsálem babiloni cserépkorát, amikor Lengyelországot lerohanták a lengyel kacsa miatt.
Ezek ártalmatlan játékok voltak addig, míg Atlantisz játékát ki nem találták, nem rendeztek Noé bárkáját, földrengéssel elsüllyesztést, egyiptomi piramisos sátán zsidóinak áldozását, minden földrészt beleértve mindenütt elhangzott a Várkonyi mondat, hogy embereket nem lehet teremteni.
Hubertus Hu-ja az elején Bagoly Katalinnként hét hónapos korom óta rajtam végrehajtott történelme jelen Izraelnek, Bagoly Katalin Rákóczi téri szereplő kíséretével. A Hu horrort jelent ijeszgetéssel a másik világból. Bert sokféle eredettel bír, Bertalan már fosztóképzővel, viszont Bernárd név már nem létezik, melyből lett Ber-tus tusoló feketemágikus rajzzal, dührerizmussal. Így játszottak a szavakkal a skizoprenek, teremtettek országokat, népeket, melyeket megszülettettek, vagy létbeléptettek emberek megölése után. Cserép Imre a Hunnia börtönből már talán nyugdíjba ment, amióta a sorsát hajtotta rajtam végre végtelen cserépsorozatával az egykori zsidóknak születésem óta.
Cserépi Zsuzsa Tóth néven a Horváthokkal együtt lett angyalos klubok irányítóiként kiemelve, elvive az országból svédekhez talán a cserépkor ismétlése után egész Kelet közreműködése mellett. Gyerekkoromban Hangya üzletet rendeztek be a börtönnel, amikor annál a cserépnél jártak, hogy a legyeknek hangyás a fejük, ez ez a cserép eltűnt, bizonyíték,mert a család egyik tagja így született 1971-ben talán, akkor jártak itt időben a világ történelmében. Nem is csodálom, hogy senkit sem érdekel Hunnia országból, mi történt velem és elmebegeznek maguk helyett, hiszen csak az általuk gyenge szívűnek gondolt embereket áldozták meg a jókkal és értelmiséggel együtt, viszont az én felfogásom szerint ők jelentették az egész világot, nélkülük nincs többé Föld.

Régen a szótagolók, meg akik így veszik fel egymás után a neveiket, ahogyan ismételték is a káldeusokat Babilont jelentettek, most is az, de idetartoznak a feketemágusok a Bertalan utcai pszichografológiai jelecskéjükkel.

Most nem részletezem, hogyan kapta Hacki Tamás karcsai Ízisz-Vénusz-Jézus áldozásomnál a börtön Hunniától a karcsai zsidó nevét Éli, Éli sabaktini felkiáltásomhoz "i" véggel, mint Babitcsy Andrea átírt Írisz áldozásában apjával, mint Rózsi Demjén újhelyi névvel a szomszédból, mint világfeszületem nevét egyből születésem után a Rákóczi térről felvive, mint hősét a II. Világháborúnak politikailag kiválasztott Ferenc névvel a Ferencvárosból - már hatalmas gazdagságra jutottak a Rákóczi tér focistái szerte a világban testnevelés elleni csapásokként -. Demjén Rózsi miskolci népe szürke szőnyegbombákkal tette láthatatlanná a városokat, úgy, hogy az abban lakók semmit sem tudtak arról, mi történik a frontvonalakon, meg a többi országban. Németország felett ilyen szürke szőnyegfelhő sorozata volt Miskolcnak (amiért itt minden szürkeség van), különös hangokkal, rezgőekkel támadták meg saját gumifigurájuk, Hitler népét, miközben támadtak a szárnyas betétek, feltehetően ezeknek van rezgő hangjuk. 1990-es JOhannaként másodszor történő kivégzésemkor a megyei kórházban kaptam egy betétet - oda -. Nem tudtam járni, átmentem a nőgyógyászhoz, amelyik a HÍrnök cikke szerint egyből elhagyta Miskolcot, az első skizopren orvos volt, aki kimenekült innen könyve és szerepe végrehajtása közben. Borzalmas érzés volt láthatatlan betéttel járni hónapokon keresztül, nem tudom, ki vette ki. Ezek a finom szárnyas betétek írják Rózsi számait állítólag, mint szabadság vándorai.
Én is fütyültem, az én füttyművészetemet egy pulyaszeplősítő bányász kapta meg a nyolcvanas években még, éppen most fogják össze a Rákóczi terükkel ismét a kohászokat, a bányászokat, mosts lesz az ünnepségük, mint magyar nyelven beszélő, magyarország nevet akaró megtisztult szenteknek.
Mondtam is a körzeti fogorvosnak pár éve, hogy nem tudok fütyülni már, persze, hiszen nincsen csontozata már a számnak, így nem lehet, a foghangok képzéséhez, melyhez a fütty is tartozik szükség van fogakra és csontozatra. A fütyülős barack eredetét a három füttyből nem tudom megfejteni.

6./ Hollókő, az uniós világörökség része, vagyis a miskolci Rákóczi téré, hiszen ide van téve az utcába az egykori történetem nekem a többmillió éves jungista aranysasként János részébe az Ószövetségnek sátán népeként magát tevő egykori hősként jöttnek, mint egyetlen tiszta hangnak, akivel találkoztam állítólag Hollókőn, amikor éppen bort szolgaltattak velem fel a csárdában a férfiak, mint latrok. Ekkor kiszaladtam a csárda mögé, ott láttam meg a zöld réten közelgő Meliont, aki olyan lágy hangon szólított meg, hogy hozzászaladtam, rá akartam borulni, hogy segítséget leltem. Ez egy pillanat alatti találkozás volt, az igazi 1995-ben történt az I-es Pszichiátrián, amikor Erős doktornő odajavasolt engem, ugyanis nem volt papírom a budapesti orvosi bizottságra, ahol azt kérdezték tőlem, kire számíthatok. Sági Ilona előzetesen mondta, hogy orvosi bizottságra csak kopott, ócska ruhában lehet menni, smink nélkül. Nem tehettem róla, hogy minden csonkításuk, gyalázásuk, szívtámadásuk közben és után holt állapotban is mutattam. Magyarországon nem számít betegségnek, más állapotnak a tömeghipnózis, legyőzés világ urai által, a széttaposás, csonkítás, gyalázás, bénítás, különösen, ha ezt az orvosok hajtják végre a börtön gyilkosokkal.
Nagyon félve és rettegve kísért át a doktornő dr. Melion aranysashoz, aki kimondta lágy hangon a nevemet. Úgy mondta ki, ahogyan még senki sem, nekem a szívemhez ért a hangja és egyből szerettem. Még soha nem hallottam addig tiszta hangot. A tiszta hang a szívből szól, isteni törvényt jelent. Ezért nem akartam leírni Melion doktor nevét, most már mindegy, mert rengetegen felvették a nevét a többmilllió éves aranysasnak. Melion doktor nem ismert meg, annyira el voltam deformálva, a hangom, mely tiszta hang volt szintén, nem jelentett semmit neki.

Kaskics a várral feketemágusi Ózdot jelentette valóban a szemérem ellenes bűntettjei közül, a valós történelmét nem írták le, csak azt, hogy hollók hordták a köveket. A hollók horror világ részét jelentik a Király utcai listánál, melyre 1995-ben tértek át Király Linda helyetti melleimnél fogva történő kínzásommal, saját sorsaként, népével folyamatosan 18 éven keresztül, ahogyan a médiájukban be is mutatták dicsekvésként állandóan kezükkel nyomogatták a szívemet, testemet Király Linda népeként, ezt tudták a Király pszichiáter népei 2004-ben is, utaltak is rá, senki semmit nem tett a halál szülött Király Linda ellen, melyik a Katalin nevem alapján áldozott a Rákóczi terével, egyre szépül a halál képviseleteként, mint Csepregi Éva.
Saját gyalázatát hajtotta végre és saját kézkínzását.
Nem hordtak köveket, a köveket Románia hordta össze, mégpedig azért, hogy a vár legyen a saját védelme még akkor, amikor Hunyad vára is a sajátja volt.
Kaskics ózdi feketemágus meggyalázta a falu asszonyait.

7./ Orbán Viktor helyetti Katalin kerékként történő végrehajtásakor ismétlésben már az Orbán keréknek Alexandriai Katalin kerékbetörésemet Istenek és népek megáldozásával hajtották végre, születésemkor egyből kezdődő Katalin református végtelen kerék, végül mókuskerék áldozásában a reformátusoknak, annak ellenére, hogy Lázár engem kerékbetört egyik alkalommal, így is rajzoltak meg engem a feketevonattal való találkozáskor egy fejként fenyő és angyal szárnyakkal, tehát Írisz film idejében történt, hogy elütöttek engem. Nekem a kerékbetörés óta nincsen testem, Istennői testet tört kerékbe Lázár, a törzsem magyar Szaszák genetikai örökség. Tehát nem tudtam fejjel védekezni, különösen, hogy minden részét becsinálták.
Orbán helyetti kerékbetörésemkor világörökség része lett a halál reformátusok kopjafa temetője az aranylelőhelyekről híres Telkibányán, ahol Alexandriai Katalin istápolya található. 2011-ben hatalmas erővel, ma is csodálkozom rajta, hogyan állandó gyalázás és kínzás között, mindig úgy indulva el, hogy az utolsó halálom előtt, elmentem Telkibányára. Éppen felszámolták a vonatokat, panaszkodtak az ott lakók, Uniós örökségből épültek a wellness központi helyek, óvódák, játszóparkok, hogy kinek, kiknek, nem tudni, ez olyan titok, mint a femaként épített megannyi futballpálya.
Végig jártam a környéket,ahol már megfordultam gyerekkoromban is, kevés volt rá a három nap. Elmentem Mátyás király kútjához is, ami éppen be volt fagyva. Mellette van Szép Ilonka sírja, meg egy jégbarlang. Csodálatos kirándulóhely, főző helyekkel. Oda jártunk hétvégente kirándulni esőben, mert általában, amikor én szabadságot vettem ki, Soós felhívása szerint - most ismétlik a nevét - mindig esett az eső. Később már zivatar kergetett, egyik alkalommal annyi rontást kaptam a megyei kórházban a cigányteleptől, hogy csak viharban sikerült valamennyit lemosnia rólam az egyik médiának. Tehát ilyen világörökségei vannak Hunniának, mindegyik az én áldozásomból, akár a Mexikói puszta, a szlovák Katalin puszta, minden Katalin könyvben megírt helyszíne az egykori keresztre feszítéseimnek, ami a Katalin neveket jelentette volna a Rákóczi téri és cigányok Katijait kivéve, mert ezeknek semmi közük nem lett volna hozzám.

Röviden ennyi a Hungaricumokról, ízes Hunnia skizopren tetteit taglaló szövegével a magyar nyelvnek, mely elmebetegséget jelent attól a pillanattól kezdve, amikor kezdtem megérteni, hogy Miskolc világkönyvtárát hajtják rajtam végre, 2001. óta, s írni kezdtem az interneten még a lányomék számítógépén. Mindaz, ami fel van sorolva, amit végrehajtottak, mindenki,aki a hülye szóval kezdi a szívre támadást, csak szavakkal gyilkolta az egykori embereket, megkísértve irigységgel, hŰtlenséggel, bármivel, már elmeosztály csapásnak számított. Ezek az életellenesek, amiket tetszenek látni a politikában és médiában kéjgyilkosok néven vannak itt berendezve, az nem egyszerű elmevigyor az arcukon játékaik, főzőcske műsoraik, végtelen tehetségkutató közben házépítésekkel, támogatásaival a saját csapásaiknak, betegségeiknek, hanem kéjgyilkos arc, amik világrészeket temettek el ugyanígy, lehet, hogy pár szív-törvényűt életben hagyva, végig nézették televízióban velük a tor-ünnepüket, saját családjuk, feleségeik, leányaik meggyalázását,megcsonkítását, mert így harcolnak ezek a borsodi felfoghatatlan szentté vált kurvák és börtön gyilkosok, melyek gyerekeikkel végtelen hosszabbítást rendeztek be születésem óta.

A focisták a Hunnia börtön egyik állandó játékát, a futballt jelentik, a Rákóczi tér juttatta hatalmas gazdagságra őket, mint a nemeseit, akár a Habsburgokat, tetszenek ismerni a történelmét az uralkodó családoknak, ezer éve mindig ismétlődnek mindig a miskolciak előttől már a sátán bibliai népe ellen az Isten hívő nemesek harca állandóan a szocialista Lenin népe ellen, akinek nem volt ötágú csillaga.

Ezek a világ-játékok, akár az oroszban végrehajtott internetre feltett időben játszott Admirális kártya, melynek vezére egy kötélen rángatott báb volt, akár a japán GO táblajáték, akár a kommunista sakk, melynek maradványai a magyar várak, akár a sakk-kártyájuk, amit rajtam könyörtelenül a főszereplőik helyett végrehajtottak Árvay orosz kommunizmusa részeként, akár a Domino, vagy bármelyik gyerekjáték, ami egykori népek játékait jelentették, mind berendezésre és eljátszásra került korával, történelmével együtt,majd átmentek horrorrá Stefan King Király utcai szereplőinél Miskolcon.


Egyetlen magyar népviselete Romániának - amit nem tudott Ménesi karámja narancs színben, együtt Heródes többezer éves zsidóival, hogy ez nem magyar népviselet, én nem vagyok G. Maczó Ágnes, ezt sem tudták 1982-63-ban, négy-ötéves koromban, csak azt, hogy rövid hajamnak kell lennie, vagyis előre hozták a sorsát az Ágneseknek a Pszichografológiájukhoz távol-keleti szörnyek társaként engem téve hipnózisba, kezdve a Kelet teljes egészét és az emberekbe lépő cigányság emberré nemesítését egyetlen nagy közös áldozással, amiért a Rákóczi tér az ötvenes évek közepétől behozta a cigányságot folyamatosan, ami érthetetlen, mert folyamatosan támadott engem akkor, amikor a népük párzott a saját cigány kíséretével, amikkel gyilkoltak - fehér puffos ujjú blúz, hozzá keményített alsó szoknya, rá pettyes felső szoknya, fekete kis mellény, fehér kötényke.

De Romániát is építettek, hiszen az újhelyi névtár Romániát jelenti a hét hegyi szimbólumtárával az Illéséknek, mint halálreformátusoknak. NIncsen magyar népviseleti hungaricum, csak babák maradtak felöltöztetve diafilmeken,meg kell keresni őket.

Nekem csak logikám volt, mint Földanyának, a homlokom közepén lévő szemigráffal, amellyel fogtam egykor a népek jeleit, kívánságokat, szomorúságot, mindent, ami érintette a fejeket.
Vénusz viszont szívember, szerelem Istennőt jelent, szívében benne van minden emberiességi törvény. Akinek a szíve egyetlen csúnya szóra, a hülyére összerándul, megvédi azokat, akiket hülyének szólítanak, aki kiáll mások mellett, amikor bántják őket, aki együtt érez azokkal, akiket nem szeret anya, mint szeretet képviselője és felkínálja magát anyaként, aki soha senkit nem bántott meg egyetlen arckifejezéssel magából indulva ki mindig, aki segített mindenkinek önmagától, mert ez örömöt jelentett neki, amit elnevezett szolgálatnak, ez Katalin, a kettőssége a T-betűnek. Az írások ellenkeznek a józan ésszel, amit logikának is mondanak, de nem az enyémek a tettek, nagyon nehéz ezekről írni,mert nem lehet elhinni, felfoghatatlan tettei ezek Hunniának, még borzasztóbb az, hogy így haltak meg az igazak és szépek az egész világegyetemben tor- ünnepe közben a vasnépnek a tik sem vagytok magyarok szociális hálózat irányító tagjainak együtt a Rákóczi terével Miskolcnak.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2017. 06.20-i járóbeteg vizsgálati összefoglalóhoz
  2017-09-12 19:36:29, kedd
 
  "Azt mondtam a helyettesítő főorvosnőnek, hogy én soha nem voltam elmebeteg. Ehhez elő szeretném adni az alábbiakat:

1958. március 7-én születtem Sátoraljaújhelyen. Születésemkor vasfüggönnyel lezárták az ország határait, elkezdték rajtam végrehajtani a Hunnia börtön elme világ-könyvtárát, mint apokalipszist, melyben benne volt a lírai karám minden zenéje, írása, műalkoitása is. Korokon, régi történelmeken mentek végig, mindegyik főszereplője én lettem, elpöröltek mindenkitől. Álomvilágként énekelték meg azt az állapotot, melybe kerültem, többek általi hatalmas hipnózisos erő volt. Ennek köszönhetően alig láttam a születési városomat, mert alid tudtam tájékozódni egyedül az utcákon. Iszonyatos szenvedés-sorozat, fényevés, embertelen körülmények jellemezték szüleim válása után az életemet, fényevésen voltam 1967-1975 között, addig,míg férjhez nem üldöztek anyámék. Iskolába nem engedtek. A születésemkor kezdett hatalmas közös nagy áldozása az országnak a cigányság és keleti népek emberré nemesítése érdekében történt, ennek köszönhetően még fürdeni is alig engedtek, meg bárkinek baja történt, vagy karmikus sorsa volt, engem bántottak miatta. Ez egészen mostanáig történt. Senki nem szerethetett és tisztelhetett, aki szeretett, vagy segíteni akart, meghalt.

Iszonyatos házasságom volt, volt férjem nyanyának, majd genyónak hívott több, mint tíz éven keresztül, összetörve bal fülemet, orromat, arccsontomat, fejemet azzal a váddal, hogy én túl emberséges vagyok, meg kedves és szeret engem mindenki, kicsinál engem, azt kiabálta naponta. A töréseimet pár éve a sátoraljaújhelyi kisebbség ismételte, pénzt osztogatva a törötteknek, elfoglalva a régi iskolám épületét, kiírva rá nagybetűkkel, hogy Zeneiskola, közölve velem, hogy keressem a régi tanárokat az elfekvőben. Én tartottam el minden nap hajnalig mulatozó volt férjemet, meg a gyerekeimet. Nyomor nyomor hátán, ez jellemezte egész életemet, bár minden munkahelyen a legtöbbet dolgoztam, minden iskolában a legjobb tanuló voltam. Nyelvi, zenei tehetségnek születtem, ezért lettünk utolsó Kohut család tagjaiként apokaliptikus áldozatok.

1986-ban Csernobilkor teljesen megsemmisültem, nyakam hatalmasra dagadt, többé nem tudtam logikusan gondolkozni. A városban mindenki jött figyelmeztetni, hogy költözzek el Borsodból jó messzire, de már késő volt, nem tudtam magamról. A pártbizottságon közölték az egyik egyik szomszédomnak, hogy maradjanak mellettem, mert most fogok összeroppanni. Onnantól nem tudtam kimenni az utcára, a falakba támaszkodva jártam, bolt és közlekedési fóbiának lehet nevezni, de sokkal hatalmasabb erők voltak, amik ekkor megsebesítettek. A nagyobbik lányom segített a közlekedésben és a boltba járásban. Ekkor közölték velem, hogy mire vágok fel és hogy addig nézek ki valahogy, míg meg nem mukkanok, s keződött folytatásban az elmeosztály szőkéi miatti értelmiség legyőzésem gyalázatukkal együtt, amit addig anyámon gyakoroltak, amit a média be is mutatott filmekben, mint a Familia KFT beállításában.
A megsemmisítésemet követően költöztem Miskolcra, nem ismerve ezt a várost. Itt aljanéppel találkoztam csak, hatalmas félelemben tartottak minket.
1989-ben Harbula Zsuzsanna főorvost megkerestem, aki mondta, hogy én nem tartozom az elmebetegek közé. Utána kerestem fel a nekem akkor ajánlott dr. Balogh Gizellát a II-es Idegosztályon azzal, hogy valamilyen oknál fogva határozatlan vagyok. Közölte velem, hogyha nem tanulok meg rugdosni, mint az itteniek, depressziós leszek én és a gyerekeim is. 1990-ben egy este egyedül voltam otthon,a gyerekek anyósomnál voltak Karcsán. Előzőleg a piacon bevásároltam a gyerekeknek főzni és süteménynek valót. Letettem a földre a táskákat, de nem volt erőm kipakolni, csak néztem magam elé órákon keresztül teljesen megbénulva. Időnként odamentem a tükörhöz megnézni a szemeimet, hogy szomorúak-e. Estig nem voltam képes elpakolni a húst és a többi romlandó élelmiszert sem, nem volt hatalmam magam fölött, olyen voltam, mint egy báb. Kettesével szedni kezdtem az anyám által Újhelyben adott recept alapján kiváltott Kemadrint, nem ismerve egyáltalán a gyógyszereket. A negyedik emeleti szomszéd talált rám beesve az étkező asztal alá, akinek egyből megőszült a haja egy pillanat alatt. Beszállítottak a II-es Idegosztály Toxicológiájára, sokáig voltam az intenzív osztályon. Utána egyáltalán nem láttam a szemeimre. Esténként az intenzív osztályra fektettek be a haldoklók közé érthetetlen módon azzal a váddal, hogy a reggel esedékes általuk naponta végrehajtott insulin-kóma előtt én csokoládét fogok fogyasztani, amiért megmotozták befekvés előtt a zsebeimet. Nem szeretem a csokoládét, nem értettem, mi törénik. Depresszió diagnózissal engedtek haza szempilláim tövében végig serkékkel. Ezt követően a TIGÁZ-ban felmondtak nekem, utcára kerültem, de teljesenle voltam merülve, semmi erőmnem volt, állandóan ömlött rólam a víz.

1991 nyarán kértem beutalót dr. Padúr Ildikó főorvos belgyógyásztól a Mátrába, de nagyon furcsa és felfoghatatlan körülmények közzött a csanyiki szanatóriumba juttattak, ahol a betegek annyira rosszul viselkedtek, hogy ki kellett hívnom az újságírókat. Megfenyegettek emiatt, utána ismét horrorisztikus történések voltak a kiliáni gázos lakásomban.
1991 őszén az egyik festőművész ismerősöm bevitt a II-es idegosztályra, illetve rábeszélt, hogy ismeri a főorvosnőt, mert mondtam neki, hogy ismeretlen eredetű idegességet érzek ok nélkül, amin alig tudok uralkodni. Este befeküdtem, másnap reggel nem tudtam leszállni az ágyról, vinnyogó hang jött ki a torkomon. A főorvosnő viziten közölte, hogy gyorsabban pörög a gondolatom, mint ahogy tudnám követni, valamint, hogy kérjem a leszázalékolásomat, s az öccsének azt mondta, hogy belőlem már ember soha nem lesz. Felvételi beszélgetéskor azt mondta, hogy én már mindent ki fogok bírni. Ezt követően éveken keresztül írtam mindazt, ami velem születésem óta tötént, meg az álmos füzetek álmai alapján novellákat, verseket, meséket. Megírtam az apokalipszist, amit addig rajtunk végrehajtottak. 1991 óta a nagyobbik lányom megtagadta a kísérésemet, a lakást többé elhagyni nem tudtam, sem beengedni valakit. Nyomor volt, nem százalékoltak le, csak annyiból állt a vizsgálat egyszer, hogy megkérdezték tőlem, számíthatok-e valakire és megállás nélkül sírtam.
Tombolt a lakásban az ózdi fekete mágia, nem tudtam a vilanyt leoltani többé. 1992. októberében megírtam születésem óta az én főszereplésemmel végrehajtott Vörös Oroszlán könyvhöz kapcsolódó, egymás után végrehajtott kommunista korokat jelentő Szomorúszemű Johanna regényt Annás és Cates novellákkal, karmikus börtönbe lökésem kezdetével, ezt követően ismét nem tudtam többé magamról, fertelmes dolgok történtek velem.

1995-ben becsaltak ambíció terápirára a megyei kórház I-es Pszichiátriájára, ezt követően értelmetlen dolgok történtek velem az Iker toronyhoz berendezett komfort nélküli családi házban, láthatatlan világbeli felvonulás biblia olvasással együtt, melyet senki sem vizsgált ki, mai napig nem beszéltem róla, bár faggadott az egyik gondnokság alá helyezőm, az egészségügyben jobban tudták, mint én, mi történik velem folyamatosan. Be kellett fektetni az osztályra 13 napi iszonyat után. Itt ismételten összeroppantam, hatalmas ismeretlen hatalommal körbevéve mentem haza, a főorvos még a zárójelentésemet sem tudta átadni nekem, le kellett guggolnia.

Ezt követően beveneztem egy kiállításra 130 db cserép kaspóval, ahol gyerekműsort is szerettem volna tartani. Két nap után végig hallgatva a hangszóró bömbölését a fejem fölött hazamentem, ismeretlen erő által gyógyszereket vettem be. Én mindig reménykedtem életem jobbá válásában. A II-es Ideg Toxicológiájára szállítottak, ahol már az I-es Pszichiátria főorvosa közel sem tudott jönni hozzám. Belém döfték a katétert, a húgyhólyagom majdnem szétpukkadt. A gyerekeim hasmenést kaptak, a nővérek kiabáltak rájuk, hogy én naponta ott vagyok mérgezéssel.

1997-ben befulladtam, a mentőt a lányomék kihívták, akik a gégészetre akartak szállítani. Közöltem, hogy én megbízok egy orvosban, vigyenek hozzá az I-es Pszichiátriára. Erre beszállítottak a II-esre, Kiss Kálmán osztályára, ahol Somlyai doktor fogadott. Kiborította a fekete bőrtáskámat, rácsapott a köhögéscsillapító Radiponra, majd beadott egy injekciót nekem. Azt hiszem, hónapokig nem tudtam magamról, a lányom járt be fürdetni. Mikor kitettek a külső részre, Kiss Kálmán azt mondta, hogy én határozatlan vagyok. Parkinson kóros lettem, a lábremegésem mai napit tart, kezeim is használhatatlanná váltak. Itt azt írták a zárójelentésemre, hogy gondolkodásom alakilag meglassult, bár itt sem kérdeztek semmit, mint ahogyan másutt sem, mert jobban tudták, mint én, mi történik velem. Előzőleg dr. Melion József megerősítette dr. Dszlivka László körzeti orvost abban, hogy nem strumám van, azzal van a baj. Somlyai doktor átvitetett semmit sem beszélve velem továbbra sem mintát venni a közben strumára kapott gócok egyikéből, ők erről is tudtak. Az éven majdnem leállt hormonálisan a szervezetem működése a struma gócok miatt.

2001-ben a Nyírő Gyula kórház Pszichiátriájára szállított a lányom férje, ott nevettek rajtam amiatt, hogy ki vitt oda. Eutanáziát kértem hatalmas fájdalmaim miatt, melyek különösen a két mellem alatt jelentkeztek, meg a nemi szervemben. Éjjelente valakik mozgatták alattam a vaságyat, nagyon féltem, az elmebetegek kiközösítettek, a babos kendős Hunnia börtön rugdosta előttem a székeket. Hasam az 1995-ös II-es Ideg-beli öngyilkosság óta hatalmasra dagadt, mindenki nézte, amerre jártam. A kórházból haza kértem magam, a papíromra azt írták, hogy agyi defectem van.
Ezt követően kérte Xanax feliratásom után engem folyamatosan zaklató Pszichiátriai gondozó orvosnője, dr. Marofka Eszter a gondnokság alá helyezésemet a gyámügytől állandóa jelentgetésével, a másik ok az volt, hogy kértem a kivizsgálását annak, ami velem történt az egészségügyben.
Mivel tízezer forintot kaptam szociális járadékként ilyen állapotban, koldus lettem. A rezsimet a lányom fizette, vajra, kenyérre és tejre adott pénzt, de iszonyatos állapotban voltam állandóan éhezve, emberségemben véglegesen megalázva. Előzőleg a rendőrségen feljelentést tettem, de visszavonattam, ennek ellenére gyűjtöttem a kisszobában a bizonyítékokat, melyeket a lányomék kidobtak a kórházba szállításom után koldulás váddal a szemétbe.

Végül 2004-ben kommunikációsan a megyei kórház pszichiátriáján teljesen sikerült összezúzni engem. Akkor már a skizopren könyvtulajdonosok - melyek nem válallták szerepeiket -, elmebetegségein mentek végig ismétlésben beleértve a cigit, kávét, hajtépést, falást, diszlexiát. Leszbik, buzik, fajtalankodók, füvesek, veszélyes elmebetegek helyett tettek tönkre, haladva végig a pszichiáterek betegeinek kartonjain, ismét ismételve a világ-könyvtárát Miskolcnak, végig az utcák és nevek listáján villámgyorsan. Az egyik orvos utalt álalpotomat látva, összegörnyedt testemet, ahogyan védem magam a szenvedésem miatt a melleim alatt, kinek a sorsa lett volna ez. A nővérek viháncoltak, nem akarták beadni nekem a fájdalomcsillapítónak szedett altatót éjszakára. A Xanacot irattam fel 2001-ben a pszichiátriai gondozóban fájdalomcsillapítóként, mert a körzeti orvos az Inmovant megtagadta, s ott az akkori orvos skizopreniát írt az általa kiállított kiskönyvbe, közölte, hogy majd ő kivizsgáltat és be vannak tokozódva a fogaim, amit ismét nem értettem. Kaptam az osztályon egy injekciót, melytől bedagadt az arcom bal oldalon, majd átvittek a szájsebészetre és kivésették a jó fogaimat. A szájsebész kérdezte,miért teszik ezt. Olyan gyógyszereket kaptam, melyektől elveszítettem eszméletemet, így vittek a bíróságra a gondnokság alá általuk javasolt tárgyalásra, ahol egyáltalán nem tudtam magamról és meg sem tudtam mukkanni. A bíró annyit mondott, hogy le vagyok gyógyszerezve. A főorvosnő közölte a behívott lányommal, hogy én nagyon veszélyes, skizopren elmebeteg vagyok., be akart zárni a borsodivánkai elmeotthonba.
A betegel a takarító személyzettel rendetlennek csúfoltak engem, összepakolták az éjjeli szekrényemre a kórterem összes szemétjét, hogy azt mind én szemeteltem. A főorvosnő engem rótt meg, mert a tiszta festett fal felettem mindig sáros lett, pedig be voltam zárva, nem mehettem ki hónapokig, s nem is engedtek, mert azt mondták, hogy ne mutogassam megcsonkítva, fog nélkül magamat senkinek. Egyes betegek kakukkoltak, mikor engem megláttak, s ekkor eszembe jutott az egyik könyv, melybe beírva valaki ceruzával a Varga Imre tulajdona szöveget, így találtam meg a könyvet, tehát az elmebetegek még mindig a világ-könyvtáron mentek végig. Jöttek látogatni a vörös hajú kakas-frizurások, melyek a cigányteleppel szabályszerű tort ültek, ugyanis a mi nevünk kakast jelent. Szabályszerű tor-ünnep kezdődött, hogy sikerült végleg megsemmisíteni minket. Én voltam a születési városomban a legtehetségesebb, így jelentettek be mindenütt, meg a legszebb, az egyik orosz professzor szerint ez volt az egyik oka az összezúzásomnak.
Dr. Dávid Mónika, az I-es Pszichiátria főorvosának a felesége kétszer helyezett gondnokság alá, faggatva arról, mik történtek a tatárdombi házban, de rettegve és félve nem tudtam róla beszélni egyáltalán, meg egész életemben nem panaszkodtam senkinek sem. 2004-es gondnokság alá helyezésemkor egymás után hívtak be a pszichiáterek egymás melletti terembe. Dr Dávid Mónika és Vaszily Mária. Dávid Mónika közölte, hogy neki hasmenése van és majdnem kilökött a teremből. Semmit semkérdeztek, nem értettem semmit. 11 évig voltam talán kizáró gondnokság alatt, teljesen összezúzott állapotban, haldokolva, képtelen voltam magamat ellátni, nem tudtam járni, beszélni, gondolkozni egyáltalán, egyre több betegséggel vonszoltam magam felülvizsgálatokra.
A bíróság behivatta a lányomat pár éve, majd felmentettek a kizáró gondnokság alól teljesen. 2007. óta folyamatosan írtam, gyakoroltam az írást, próbáltam gondolkozni, de akadályba ütközött minden kísérlet. Folyamatosan voltam kitéve a fekete mágikus eleven rontásoknak védekezére képtelenül, meg a skizopren Hunnia elme világ-könyvtár szereplőinek kíséretének. Átmentem a másik világba, józan ésszel nem bírtam ki sem a felvonulását a láthatatlan világnak folyamatosan, sem a kínzásomat 1998. óta. Ilyen állapotban jártam át vigyázni az unokáimra születésük óta, rejtegetve a fájdalmamat, hiába próbáltam meg többször mondani a lányaimnak, elzárkóztak tőle, azt mondták, hogy ilyen nincs. A melleimnél fogva tartó kínzásom miatt a gerincem teljesen elferdült, nem tudtam közlekedni egyáltalán tömegközlekedéssel, hatalmas egyensúlyzavar jelentkezett,meg a füleim és fejem egyfolytában recsegett, ropogott, nem tudtam feküdni rajtuk. 2004. után behívtak epilepszia rendelésre a vasgyári rendelőbe számomra érthetetlenül, majd áthívott Alberla Lajos pszichiáter, aki nekem támadott azzal a kérdéssel, hogy mi van itt berendezve és veszélyes elmebetegnek tüntetett fel a nagyobbik lányom előtt, aki kísért engem kizáró gondnokságom alatt mindenhová. Lábaim teljesen szét lettek tapodva, mint ahogyan az oldalam, több testrészem, melyre utalt az egyetlen segítőkész polgármester, hogy a hangomat ki vette el,k ik tették tönkre a lábamat és kik hozták létre a lyukat a szám helyén belső testrészt lebomlasztó baktériumos csapásával a Hunnia börtönnek. Gyerekeim nem szerettek és tiszteltek többé, tehet lettem magamnak is, hiszen minden részem meg volt bénítva.

1995-ös I-es Pszichiátriára a szomszéd címére kiállított k artonom mellett történő szállításomkor az addig születésem óta vándorló gitárját a világ zenei fesztiválnak átadták végleg a cigányságnak, melyek azóta ismételték az írásaimat és tort ülnek.

Felfoghatatlan és iszonyatos horrorisztikus dolgokat tapasztamtam meg, érthetetlen, ami velünk történt, amikor kérte segítséget és Balla pina, Csisztu pina, cigány pinák, állatokkal fajtalankodók közé tették a segítségkérő nevemet. Majd feladtam teljesen, csak azt az egyet akartam, hogy ismerje meg az egész világ, mi történt velem és a családommal a Hunnia börtön elme lezárt határain belül. A vasfüggönyösök sorsát folyamatosan ismételték a csípőcsont bénításával együtt, azzal, hogy nekem az arcom nem lesz ismerős és semmi sem lehet belőlem az Öregség könyvükkel együtt.

Mivel ezek valamennyien elmeosztályt jelentenek, amit a Hunnia börtön rendezett be, minden titkos cselekedetükkel együtt, ezért mondtam, hogy ez nem az én elmebetegségem volt.
Nagyon gyenge vagyok, az idegrendszerem többször felmondta a szolgálatot, már egy kis szellő megvisel, ágynak dönt.

2017. július 1.

Kohut Katalin"

Benyújtottam ezt a négyoldalas papírt magyarázatnak egy szőke pszichiáternő felmentő szavaira, amelyiknek azt mondtam, hogy soha nem voltam beteg és ezt alátámasztotta. Két éve nyíltak ki a szemeim, amit le is fotóztam akkor, akkor már reménykedtem abban, hogy megtudja mindenki, mi történt velem.
Mivel a Hunnia Magyarország határait miattunk zárták le, saját elmebeteg pszichiátereket téve ki börtön orvosaikkal minden rendelőjébe az országnak, a borsodiak lemészároltak minket saját szerepeik, betegségük, sorsuk, könyveik végrehajtásában, érthetetlen, hogy még mindig tőlem kérdezik, hogy érzem magam azok után, amit végrehajtottak rajtam külön- külön. Nekem kell bizonyítani a saját tetteiket, tőlem kérdezik meg, miért nem érzem magam elmebetegnek, érzek-e valamit, amit skizopreniájukra utal magamon, nekem kell magyarázkodnom a Hunnia börtönnek, ami mindezt rajtam 59 éve végrehajtotta, majd az elméjére szállított.

Most megkérdezték, miért járok oda. Ott kaptam a haldoklásom, könyveik végrehajtása miatt rajtam tetteikkel, csonkításaikkal, bénításaikkal együtt gyalázásukkal, amikből tisztultak, nemesedtek, emeledtek az új orvosokkal együtt ellátást. Azt senki sem írta le, ami az igazság volt, hogy áldozata Magyarországnak, egyetlen nagy közös áldozata vagyok én a Hunnia börtön skizopren könyvszereplőinek, azért, mert őket elmebetegnek teremtette meg a börtön felettese. Ezzel kezdtek születésemkor, de már 1956-ban készen volt a terv, mentek külföldre nyaralni a szabadságharcosok.
Úgy kellett volna kivívni a szabadságot, elválni a börtöntől, gondolom, ezt jelentett volna, hogy nyilvánosan felvállalják a világ-könyvtárat hirdetve minden idetartozó országban, hogy ők nem akarnak háborút, ami nem is volt többé, nem akarnak senkinek sem ártani, fogjanak össze a börtön ellen, vagy prédikáljanak igazságról, akkor váltak volna talán szabaddá.

A szőke pszichiáter, mint kiválasztott gyalázatommal emelkedve karrierjében utolsó magyar emberként mészároltatott le együtt Túri Ferenc pszichiáterükkel, azt hitték, egy ember mindent ki fog bírni. Kapom a skizoprenek fejet befolyásoló injekcióját már három hetente, vagy beadatom magamnak, vagy átminősítenek valamiképpen leírva a történteket örök járulékossá. A jelenlegi diósgyőri pszichiáter közölte velem a szőke pszichiáternővel való megbeszélés alapján, hogy én azt mondtam, velem a pszichiáterek közül még senki sem beszélgetett. Miért mondtam ilyet, mikor ő is beszélget. Válaszoltam, hogy mert így igaz, a doktor is átvett engem Vaszily Máriától úgy, hogy diagnózist, akár a többiek maga szakállára állapított meg. Mivel a többiek mentek végig saját tettükön, sorsukon, könyveiken, világ-könyvtáron áldozásommal, mindig tudták, hogy éppen kik vannak nálam, hol járnak a bibliában, többi könyvben, kik mészárolnak elmondott szavaik alapján is. Erről szólt az egész életem, hogy a magyar orvosok, amikor a börtön kitett elmebetegként, börtön gyilkosokként, hogyan mészárolnak Müller Péterekkel, meg a cigánytelepükkel, ózdi feketemágusokkal, mert Kovács Gabriella ideg főorvos szavai szerint, akihez kivizsgálásra küldtek már 18 éve is van talán, neki már akkor neve is volt az ózdiaknál.

A jelenlegi Vaszily Mária szőke genyó Isten, mint gondnokság alá helyező világ-könyvtár végrehajtója családomon nyugdíjba vonulása után, bár még mindig a börtön és a város igazságügyi elmeszakértőjeként tevékenykedik, az utcai listáról tett orvos közölte velem, mikor átadtam ezt a négy oldalt elolvasása után visszaadva nekem, hogy nem teszi el, nehogy más kezébe kerüljön, hogy itt kiabálják Miskolc utcáin, mi történt az utolsó kakasként megáldozott nyelvi ellenségével a jelen Magyarországnak. Nem Gálvölgyit, Orbánt, Pelczné Gaál Ildikót,meg mindegyik tor-ünnepes Vénusz áldozót kellett volna kilpakátolni, hanem azt, hogy nem veszünk részt csonkításban, gyalázásban, Isten törvény gyalázásban.

Látható, mit műveltek, azzal is, hogy a kommunista országai helyett Miskolcnak megáldoztak, az összes nemi perverz vallási népe helyett, teljes Bibliájával a már megölt sátánjuknak, amelyiknek felajánlottak engem zöld-sárga színében egyik Rákóczi téri taguknak, Friderikusz Sándor, Madonna mellett G. Maczó Ágnesnek hosszabbításban ébredő vallásaival a vallások folytatásának együtt a kommunista korokkal, hiszen egy utcában vannak. Most hozzák ide az idetartozó országokat, teljes Oroszország medve népe, pár szocialista báb Hunnia börtön által téve, Jehova és Magas-hegyi Isten mellett teljes egésze Ázsiának miskolci berendezésű, akár a tatárok, örmények, grúzok, cseremiszek, üzbégek, türkök, törökök teljes egésze, arabok, csuvasok, mint fehér mágusai Ózdnak...., felfoghatatlan népcsoport volt egykor Unióban ott is, most hogy áthelyezték az Uniót, ott végeztek, lett ismét Oroszország és a közben létrehozott patológiák országai a Hunnia börtönnek. Mivel ezek a szereplők skizopren könyvtulajdonosok kíséretei, veszélyesek.

A kéz és lábnélkülieket, mint csonkákat, bonkákat bibliájuk szerint művésznek képezték át akkor, amikor Maria Duval általuk megölt nagy látnoknő a deformált fotóm alapján tudta, ki vagyok, írta, hogy művész vagyok, nyelvi, matematikai tehetség, a szerelem nálam nagybetűvel íródik, meg érzéki vagyok, amivel ellenkeztem az addig történtek miatt. Három kívánságom volt akkor felé, amit Dévényi Tibije a Rákóczi térnek csonkáknak, bonkáknak berendezett, meg az elmebetegeknek 1992. óta. Itt a 18 év kínzásból született deformációk és betegségek miatt ismét engem áldoztak meg, ekkor adott jeleket Egyiptom, bár idetartozik, áztatva Felsőzsolcát és a gyakorlati munkát végző ideköltözött autistát, hogy támadókat jelentenek.





 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Erdős Péter biboros penitenciás karrierje 1958. óta
  2017-09-12 18:18:32, kedd
 
  Születésemkor a kis-Hecskére, ahol laktam be voltak rendezve az egykori Annás római egyház - mindenben Anna volt, Anna volt a templomtorony is, meg a jeruzsálemi templom, melynek kárpitja kettérepedt, amikor Szaturnusz lányaként férjhez ment az egyik misztikushoz. Erich Fried, mint Heródes német zsidója átírta a lírai karámjával az Annás régi történelmet Catherinére, így lettem én Catherine néven visszaszámlálója a lírai karámnak gyalázatom, csonkításom, bénításom, haldoklásom közben a jelet adók általi segítséggel, elmebetegezéseim közepette az eredeti könyvtulajdos Urbán, Varga, Fazekas, Gunda, Berta, Lőrincz, s társaik részéről 59 év után, mivel a kommunikációs kivégzésem után nem voltam magamnál, nem tudtam írni sem.

Az egykori Nagypán és Kispán neveiből állandóan berendezett hét hegyhez tartozó Magas-hegyi energiával egykor létrehozott Pán népéhez idehozták a Bertalan utcai nagypán Pszichografológiai jel-ország listájukat, kíséretükkel együtt, amikkel eddig mészároltak, születésemkor mindannyian nálunk voltak az ózdi feketemágus lírai karámjukkal, amik anyám által beöltöztettek ruhákba a főszerepeik szerint. A Hunnia börtön születésemkor Varsányi-Varga vasfüggönyösökkel lezárt határokon belül - mikor a kommunistáik már külföldre jártak a skizopren könyvtulajdonosok után - Honvéd könyvkiadó könyveit kezdték el végrehajtani nagyon régi történelemként, a járványtemetője a honvédeknek Miskolc áldozataiként lehetett valamikor az ismétlés együtt a focistává átalakított Jehova zsidó temetővel.

A Honvéd utcán lakott az Annás misztikus titkok Pusztai bácsija pipával, akinek a házát is felszámolták Erika magas kőkerítéses egyik gyilkosom Domjánnal házával együtt, melyek medve kommunizmust hajtottak végre születésem óta magukkal együtt rajtunk, mint főszereplőkön apával együtt, mint természetjáró szakosztályvezetővel. Erdős szintén ott lakott a szomszédban, Sándorékkal együtt. Idetartoznak a Bertalan utcájukhoz, mint Rákóczi téri Hunnia börtön szereplők, Csabaiékkal, állandó focijukkal, amit Erich Fried zsidójainak lírai karámjával szintén átírt Catherinére, Tulpáékkal, akikhez jártam naponta beszélgetni, nevükből a Kelet ózdi feketemágusinál vágtáznak a hószín tulpárok orosz halottak maradványai maradtak fenn.

Thököly utcába jöttek Erdősék a hatvanas években Debrecen mellől. Az apa egy karú volt, emiatt egyik reggel mentem iskolába, nyitottam a kaput, amit valaki kifordított a sarkából, a rozsdás kapu a bal karomra esett, fertőzésnek indult, piros csík vándorolt fel a vállamba, majdnem le kellett vágni a karomat Erdős sorsaként. Már Anna szereplője Romániának ekkor szép életre került, Erdős Péter biborost taníttatták, emelték, jövő halál reformátusának, mint aki eredetileg a debreceni református biblia, mint leplezés darabokra hullott trianoni olvastatása idején velem éveken keresztül - nem értettem, mi történik, nem ismertem a bibliájukat szocialistaként elméletben -. Erdős Péter penitenciás állandó világ-könyvtár tulajdonosként Romániából ismét túléve a saját bibliáját Trianon után nyugodtan felállt Magyarország Hunnia gyilkosai felé prédikálni, Máltait hozták be a miskolciak magukhoz időközben, hogy teljes legyen a Rákóczi tér diadala, miközben átveszik a lovagkereszteket, díjakat a kurtizánok a skizopren könyvtulajdonosokkal, köztük Tőkés László Tőkés Anna neve óta tisztuló denevér köpenyesével a református Talmudos német egyháznak, köztük mindegyik Láma és Lovag, amelyik túlélte Trianont még egyszer.

Erdősék megjövetelével Erdőbényéből összeállt a Táncdalfesztiválos 3. vasfüggönyösökkel, köztük a református szentháromság egyik tagjával, az Illés együttessel, orosz kommunista vastrágyájukat behozva folytatásában a kommunista koraiknak.

Erdősékkel jött Erdős Éva sántaként, természetesen engem egyből megáldoztak helyette, mivel nem voltam sánta, csak a lábamat rántották meg, jött Erdős János Katikaként kiválasztva Erdőbényéből a Hunnia börtön elméjéről, mára valamennyien szép nyugdíjat élveznek, mikor kicsináltak 1986-ban, lehajtott fejjel hallgattak, meg sem ismertek engem.

Erdős Péter megáldozva engem maga helyett ismétlésben is Illésék ébredő játszóterének kezdete óta magyar hintás kislánynak beöltöztetve engem G. Maczó Ágnes helyett, vele politizálva Trianoni Magyaroszágot hirdet a világ összes elmebetegének, mint megmaradt könyvtulajdonosoknak, lovággá ütve őket, én csak morfondírozom magamban, leírtam évek óta, hogy milyen irodalmi oldalak ezek, milyen reformátusok prédikálnak, mint Illés apokalipszis állandó végrehajtói, amikor is náluk, pusztulásuk után hiába várva Jézust, újságpapírokat, bibliai lapokat kellene fújnia a szélnek.

Hogyan lehet 59 évnyi világra való elmebeteg tettet úgy leírni, hogy ne tűnjön elmebetegségnek, mert engem elmebetegeznek miatta, a saját tetteik miatt, mikor írom a politikusoknál, már megengedetten, mit tettek velem, honnan származnak. Támadnak engem a börtön tagok és skizopren könyvtulajdonosok Erikákkal, Ildikókkal együtt. Nekem kell magyaráznom Catherine amerikai színésznőjük sorsaként, hogy mit hajtottak rajtam végre, Vénuszként, tökéletes szerelem és szeretet Istennőjeként, aki még embert sem látott soha, akiket megáldoztak Várkonyi mondatával, hogy embereket nem lehet teremteni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2017.08 2017. Szeptember 2017.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 66 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 348
  • e Hét: 3280
  • e Hónap: 5639
  • e Év: 57905
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.