Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
Migránsok verik a keresztényeket?
  2017-09-13 22:34:31, szerda
 
  Naponta felröppen innen-onnan a végtelenül horrorosdit játszó Silvia Plath Zöld medeiájától, hogy migránsok vernek keresztényeket. Tisztázzunk ehhez valamit.

A római egyház, amit berendeztek születésemkor fogadásomra, beletéve a templomába egykori Annának Krisztus feszületét egyetleneként a Hunnia börtönnek magyar neveken szerte a világban, akit valóban feszületre tettek egyik Jézusaként egykor a jeruzsálemi népeknek, melyek nem zsidók voltak, hanem Jehova utáni népek Nagy-Babilonként berendezve, melyből megmaradt egyetlen korként Cserép Imre nevével berendezve, rajtunk végrehajtva születésem óta, ismételve egész Kelettel, mely ebből került berendezésre fényevésem mellett barakkos legyek kezdetével kivonulásukkor Nyomorultak néven együttes narancs lírai karám beállításával. Heródes jelenlegi magát Jézus népének gondoló,Josephus Flavius történetíró által megírottan levetezett családfájával, Noé bárkája óta, amit a jelenlegi Noé özönvizét jelentő kis fehér kutyással berendezett kommunista kort jelentő szomszéd Szabó István már meghalt nagyapa volt férjem családja sátán egykori népe idejében hajtottak végre Örményország területén, itt hozták létre az örökéletű Heródes népét, mint világ állandó gazdagait, jelenlegi áldozóimat.

A többi Jézus a városban vasrácsával volt berendezve Miskolcnak, 130 éve lehettek így, mert berontásuk után feszületre tettek asszonyokat, férfiakat tiszta lélekként.

A római egyház vitte egykor a sátán népét földművelőnek reformátusként a falvakba, nem számított arra, hogy a Hunnia börtön még egyszer kitermeli őket apokalipszis végrehajtásához az összes református parasztjával együtt a miskolci Bertalan utcai tíz emeletesek névtárának, nevetve Illésékkel, hogy bementek a városokba Katyi néven Tolnay Klára helyetti feszületre tételemmel, sorsuk és végzetük végrehajtásával rajtam.

A római egyházat a Hunnia börtön miskolci Duna tévés Vatikán elmeosztályával felszámolta, mint eredeti húsvéti ünnepes egyházát a fehér mágusok utáni időknek, amikor a nemesek uralkodtak felettük.

Mivel a keresztes lovagok voltak mindig az iszlám ellenségei, feltehetően a keresztény jelet viselik, mint ellenségei a migránsként jött áradatnak, mert ez lenne az igazság, mert a jelen római egyház a Hunnia börtöné miskolci Herman Ottó múzeum központjával Ferencváros futballcsapat zsidó népek futballja győztesének a nevét viseli Ferenc pápája a barzil bibliai Sátán népének.

Az iszlám magyar eredettel bírt egykor, iszkol már a láma jelentésével az indiai Dalai lámának. Mohamed próféta könyvét a Hunnia börtön adta ki, ebből a könyvből öltöztek be jelmezekbe a török legyek, meg mindenféle patológiája Indiának.

Az iszlám vallásúak jelenlegi ellenségeit a miskolci Rákóczi tér ezer éves István népe keresztényeinél kell keresni a kormányuk narancs lírai karámjával együtt Főnix fedőnevű keresztény zenészekkel együtt, meg a hozzájuk tartozó Art korokat végrehajtó és képviselő feketemágusokkal együtt.

A miskolci Rákóczi tér mellett a rengeteg perverz keresztény hívek jelentik az ellenségeiket.
,
Ezek szerint az iszlámnak beöltözöttek ellenségei keresztényként a miskolci Rákóczi téri zenészeket, mint lírai karámot jelentik költőikkel narancs színben, Nagy Feró genyó Isten népével az élen, mint a világgyalázókkal. Nem véletlenül félti a terét. Hamis próféta népe 666 néven szintén iszlámok ellenségeit jelentik ózdi feketemágusokként.
Másik keresztény nép a Hunnia börtön fanatikus hívő játékosaival.

Mária áldozásomból Mária mennybemenetele Weöres Pszichografológiai kéjgyilkosainak vallásaiból rengeteg elmebeteg indult el Máriapócsra, meg különféle kegyhelyre, ami két dolgot jelent számomra: egyik az, hogy szerepet játszanak, utolsó vérükig és pillanatig, mint Hunnia börtön elme skizopren könyvtulajdonosai, terelve el magukról a figyelmet, áldozva engem penitenciás véráldozással. Másik az, hogy született karmikus fanatikusok, akár a kommunista korokhoz is fanatikusokat hoztak létre könyvek szereplőiként engem megtéve maguk helyett áldozatul születésem óta.

Ezek az elmebetegek szemben állnak az iszlám vallásnak beöltözött elmebetegekkel, ezt a Hunnia börtön könyvtulajdonosai majd lerendezik, ők ellenségei egymásnak szerepeik alapján.

Játsszanak, de ne zavarjanak a fanatizmusukkal olyan lényeket, akik a békességre törekedve meg akarják oldani a Föld gondját még amellett, hogy teljes népessége engem utolsó emberként, utolsó csillagként megáldozott világ-könyvtárnyi főszerepben maga helyett.


Ezer éve ismétlik a szocialista iskolát berendezve, rengeteg csapást hozva létre ellene, maradjunk ennél, a történelmi egykori egyházak felügyeletének ellátása mellett, amennyi funkciójuk van többmillió éve, amióta állandó apokalipszist hajtanak végre. A jövő úgy kívánja, hogy templomaik márványtáblájára fel legyenek írva az állandó csapások nevei, tetteikkel, világ ellenes emberségi, emberiességi bűntetteik feltüntetésével. Ezt jelenti a történelmi egyház szerte a világban, együtt az Annás eredeti római és jeruzsálemi templomok történelmével.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Feljelentés Skócia és Anglia ellen
  2017-09-13 21:57:50, szerda
 
  Feljelentést teszek a galaxis minden igazságot végrehajtójához Skócia, mint jelenleg a Hunnia börtön elmebetegei, nemesei ellen, amik vicces könyvekben lette kiadva, beállítva Rooger Moórral és Moór Mariannával Katalin virágként, hogy ezek a miskolci Rákóczi teret jelentik beöltözve kockás szoknyájába az egyik kommunista kornak, amit az óvodában ismételtek már közös sporteseményként beöltöztetve a gyerekeket, hogy ez a kockás ruha, mely állandóan visszatért összefügg a skótokkal, hogy ezek a skótok apokalipszist hajtottak végre. Roger Moór angyalt alakított, tehát angyalok is éltek ezek előtt Skóciában, a dudájuk a szellemvilágnak szól falsul, vagyis zenei csapásként támadták meg őket.
Egy dudás két csárdában nem fér meg, része lehetett a vérfürdőnek. Viszont a dudájuknak hat dudás fújókája van, ha jól tudom, nem akarok butaságot mondani, ózdi feketemágiát jelenthet, azt fújják a holtak emlékére tor ünnepével a nemesi elmeosztályoknak.
Nem tudni, mi lett az ott lakókkal, Edwárd király korában történhetett valami, feltehetően tűz, mivel állandó volt a világ-könyvtára végrehajtása Magyarország néven a népnek.
Skócia a Pszichografológiai elmeosztályával Miskolcnak utolsó emberként megáldozott engem minden tisztességes, jóemberrel együtt.

Feljelentést teszek Anglia, az egyetlen ország ellen, ahol megmaradt a többmillió éves anglikán egyház, amelyik csatlakozott a Hunnia börtönhöz utolsóként az én áldozásomra együtt a jungista aranysas Mária vallásúakkal.

Anglia, a jelenlegi Vörös Oroszlán feketemágusi szörnyeinek, állatainak, vérfarkasainak, vámpírjainak kelta hagyomány szerinti halál népe, amelyiknek a római egyháza, amivel koalícióban van folyamatosan áldozza többmillió éve az igazakat, jókat, kislányokat, angyalokat, csillagokat az égből, mert részt vettek az első görög Isten lemészárlásban is, a miskolci Szabó István lyukas szívű világ-könyvtár tulajdonossal és sötétkapus dögjeivel.

Anglia egyetlen engem nem áldozó tagja Merion néven hangzott el, ezért az ott lévő rózsakeresztes Szerb Antal könyvében feltárt pároztató halálszörnyével rendelkező holt koporsóban elhelyezett Istenük, amelyik engem megtámadott 1986-ban Csernobilkor feltételezés szerint, még amellett, hogy az I. emelet együttes beállításakor Kolcza Mária helyett engem vittek az űrhajóra pakolni a dossziékat az I. emeletre, így Kolczáék Tálas Julianna Bestia népével táncoltatva engem a halottjaikkal nyugodtan folytathatták a születésemkor Kolcza helyett rajtam kezdett végtelen szappantisztító sorozatát az egész világnak, vonultatva tisztuló penitenciával a sátán népeit Mexikóból, meg a világ minden részéből.

Feljelentést teszek a királyi családja ellen Romániának, az utolsó magyar Szaszák család nyomorba döntése miatt, Margit emelésével árnyékként, utódai már legyek, Katalin Vénusz áldozó légyként a média sztárja, már három bábot fog nevelni Bródyéknak, mint nyomorultak teremtőjének.
A sajtszagú asszonyaik, lányaik népéhez kivonultak a sajtos reformátusok hatalmas gazdagságba, Anglia folytathatja a miskolci Rákóczi terével tovább szép életét, szürke szőnyegfelhőjével Miskolcnak.

Anglia és Skócia szégyenfoltja a világnak, mint olyan országok,ahol különbek voltak mindig, mint a többi európai országban, felnéztek rájuk, irányadóak voltak, mint ahogyan most is cselekedtek, az Uniós Pszichografológiájából történő kilépés szándékával, mert valóban nem tartoznak a pszichografológiai nagypán néven létrehozott különféle népeihez az egykori történelmi koroknak jelecskékből megalkotott patológiák közé.

A rózsakeresztes rend most is közös történelmet írt a magyar Rákóczi térrel, Rákóczy fiának nevezve Zsermenjét, mint feketemágusát, ami nem lenne baj, hogy a nemi csapás idetartozott a többi nemi csapással együtt, ez normális dolog, akkor kellett volna büntetni kegyetlenül a perverziót.

A rózsakeresztes rendnek kellett volna rend nevének megfelelően megakadályozni Európa átcserélését, diktátorok állítását a miskolci Rákóczi tér által, még ha végig is nézték tehetetlenül, hogy a Hunnia börtön felszámolja a világrészeket világ-könyvtára állandó végrehajtásával, báb népek létbeléptetésével szereplőkként, valamint rengeteg elmebeteg létrehozását könyv főszereplőkként.

A rend és a lovag hőst jelent, ez a férfiak dolga lett volna a világban, nem az asszonyoké, akiket felkínált Miskolc mezítelenül saját házaikban mindenkinek, cigányokkal végeztetve velem, utolsó csillagként.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Feljelentés Törökország és India ellen
  2017-09-13 20:57:08, szerda
 
  Feljelentést teszek Törökország ellen két törökvész utcai nagykövetség létrehozása mellett 2001-ben cserben hagyás segítség kéréskor, harminc éves kínzása, török cigányainak magyarok ellen végrehajtott állandó apokalipszis végrehajtása miatt Hunnia börtön elme égisze alatt barokk kor óta feltételezés szerint a miskolci Rákóczi térrel. Idetartozik a kék hátterű fehér csillagos és piros csillagos népe, egykori Hagia Sophia rendjével együtt, amit felszámoltak, s halottakat odahozták Pécsi Ildikó Vénusz áldozó börtön karmikus buzikkal engem megtámadó népe által berendezett szellemtornyába Pécsnek, átcserélve Pécs lakosságát a pulyaszeplősítő bányászaik berendezésekor feltételezés szerint, gátlástalanul, itt felvonulva áldozómként, bemutatva gondolkozás nélküli férjét, hogy az is engem gyilkolt le a feje miatt, meg hogy Szűcsnek nevezik. Törökország ezekkek vonult fel a török nagykövetségével ismételve Kelet összes versét, Cseh károly írásait a médiájában, amiket én felismertem, nem értettem, meg senki sem, mivel Cseh versei zárolva vannak, mivel a végük bibliás föld létrehozása az ózdi feketemágusokkal. Kétszarvú hamis prófétájuk 666 bibliai kénköves tüzes medence ígéretével többmillió éven megmaradt állandó hamis prófétája a reformátusoknak, a sátán bibliájából. Azt hittem először, hogy a török nagykövetség leplezte Csehet, hogy gyalázattal tisztulva nemesedve szentté váltak a lírai karám költői egész Kelettel és a cigánysággal, ahogyan kezdtek rajtam születésemkor egyetlen nagy közös áldozást Baratta Ági Psziché sorsaként.


Törökország patológiája továbbá beöltözött lányom Mohamed Isten népének ruháiba, azokkal hajtanak végre mindenféle honfoglalást egész Európában.

Feljelentést teszek India ellen, mely egykori lótuszvirágos békességes nép, ami Kundalini jóga maradvánnyal bír, volt Idő-folyó népe helyére ment dia folytatásaképpen egykori emberek lakta világ után, Dalami Láma bölcsnek kiáltott elektromos légy vezérükkel, melyekkel minket születésem után megtámadtak, a lámájuk összerágta nálunk a kerítést, feltehetően a börtön bűnözők hozták hozzánk. Azóta is vonul Depresszió saját diagnózisuk, halálszándékos betegségüket végrehajtva rajtam Balogh Ildikó börtön Hunnia orvos által. India cigánytelepe, a leggonoszabb kasztokat indította el, amelyek ott sem tudtak beilleszkedni a többiek közé áldozásomra, tort ülve, szaporodva három gyerekkel is, mint Csillag-Vénusz áldozók, felvéve az apokaliptikus névtárát Miskolcnak, eltartatva magukat fényevésemből, ami nekik járt volna állandó országok elfoglalóiként felszámolásuk után.

Az indiai tehén nép az állandó református apokalipszis Időjelek antológiájához megrajzolt testenyészeti csapásait jelenti a lírai karám teremtőinek, engem áldoztak meg helyettük is.

India elfoglalta Braziliát, Amerikát, jelenleg ők jelentik az utcanépet, elfoglalta Törökországot, Európa minden országát állandó gyarmatosításként Gyarmaty Fanni kezdeti nevével, Olaszországot, mint Hunnia börtön állandó torünnepes népe.

1990-ben a miskolci megyei kórház Őrült Johannájaként a kövesdi főszereplőjüknek,mert Halak szülött volt, elmeosztályával indiai cigányok helyett mészárolt le, depresszió diagnózisával Balogh Tibornénak, onnantól helyezték el India áldozóit szociális otthonokban, kitartva őket a felszámolt Magyarország után a gyalázatommal, kínzásommal.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Feljelentés Görögország, Svájc ellen
  2017-09-13 20:36:45, szerda
 
  Feljelentést teszek Görögország, mint állandó Hunnia börtön világ-könyvtárának végrehajtói, közelebbről a sátán bibliájának világvégi Időjeleket képviselő Görögország, mint Tigrisként ábrázolt ellen világ-apokalipszis végrehajtása miatt rajtam, meg az utolsó embereken, amivel egyet értett, mint testenyészetből lett bábnépe Bródy Jánosnak, hogy igen, az életet, az egyetlen életet kell megáldozni a bábországoknak, mint állandó Várkonyi mondatát végrehajtóknak, magukat különbnek gondolva az életnél. Embereket nem lehet teremteni, ez normális volt, hogy a bábkirályok és nyomorultak áldozzák a földön az egyetlen élettel bíró embereket és csillagokat az égből.

Feljelentést teszek a semlegesnek magát mondó Svájc ellen, aki semlegessége ellenére a Hunniai börtön elme világ-könyvtárának svájci sapkás elmeosztály tor-ünnepében részt vett, amellett, hogy odatett villámhoz a Keresztesi népet rendezte be a nevemmel, utolsó emberi család kihalatása miatt, fogadva születésem óta az áldozóimat, kezdve a börtön Markós buzi balettosnál, a börtön gyilkosokat, rasszistákat, amik nácikat jelentenek, mint amik minket árjaként áldoztak meg a szőke nemi kivégzők helyett, jólétbe tette gazdag házakkal, milliárdokkal az állandó rajtam végrehajtott kommunista korok főszerepe után kilopott péntekkel a skizopren kommunista elmebetegeket, akár előzőleg náci népét,akár a jelenlegi narancs lírai karám színében 1989-ben kormányra állt Rákóczi terének politikusainak pénzeit, amiket tor-ünnepeként a halálomnak, emberek legyőzésének vittek, juttattak ki Svájcba, a svájci sapkás kezdetéhez egykori történelmnemnek, mivel Illés-Pisti odazárt engem be fogságba hónapokig, innen volt a svájci sapkás elme film története Rajz Jánossal, Katika néven kiválasztott elme Jánossal, mely neve alapján még Pápai-Faragó végtelen fekete mágikus dührerista rajzocska alapján létbeléptetett apokaliptikus csapása mellett rajzoltak maguknak legelőt, rajzoltak maguknak mindent, ami egykori történelem miatt végtelen áldozásom lett Illés szeretője miatt, aminek mindent elmesélt rólam, ennek köszönhető ez a világ végéig tartó vérfürdő.

Svájc a szerepeit svájci sapkás elmeosztályával még a hatvanas évek elején kezdte el. Svájc a miskolci Új Bekezdés engem utolsó emberként áldozókkal, melyek sorsukat, szerepüket rajtam hajtották végre hosszabbított 1991. óta ide tartozó Silja Walter lírai apokalipszis tagjával, akinek a versei, mint a Boroszlán és a Kis fehér kutyám régi történelmet mond el, vagyis születésem óta engem tett meg minden szerepben egykori Svájc áldozataként a Hunnia börtönével.

Alpok népe Keresztesi jelenleg, pusztítóé volt, nem a Rákóczi téré, hogy odavitték a nevemet, kihalatva minket.

Svájc semlegessége a magyar filmekben berendezett svájci sapkás elmeosztály, mint skizopren áldozóim bizonyítéka szerint nem igaz, megáldozott utolsó csillagként az égből.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Feljelentés Ausztria ellen Őrház vasfüggönyös sorompó miatt
  2017-09-13 20:25:51, szerda
 
  Feljelentést teszek Ausztria ellen állandó vasfüggöny lezárása miatt a határoknak az emberek számára, akkor, amikor az utolsó embereket és engem Vénuszként tudtukkal mészárló Hunnia már vitte ki az én főszereplésemmel végrehajtott kommunista református korok közben a zsidóikat, perverzeket, skizopren könyvtulajdonosait a Hunnia elme világ-könyvtárának, melynek minden könyvét és szerepét rajtam hajtottak végre tudtukkal, annak ellenére, hogy egyedül engem kellett volna átengednie a miskolci Rákóczi térre helyezett Őrház bibliai patikájukkal berendezett vasfüggönykor, még folytatásban is mindig, ahányszor leeresztették a sorompójukat.

Ausztria a nemeseivel külön áldozott a miskolci Bertalan utcai Pszichografológiai kéjgyilkosokkal saját sorsukat, tetteiket végrehajtva rajtam. Ausztria beengedte a magyar nyelven beszélő, magyar neveket felvevő Hunnia börtön elme Rákóczi téri tagjait, gazdagságra juttatva őket, mint engem maguk helyett mészárolókat, ez az áldozás a sorompós őrházukkal 59 éve történik, 1956-os kezdetével a Varga-Varsányi vasfüggönyösök nevével berendezett Bertalan utcának.

Ausztria részt vett abban, hogy rajtam a világ történelmét kezdete óta a világegyetemnek megállás nélkül, folyamatosan hajtsák végre, a vaskori vastrágya összes főszerepében Miskolc világ-könyvtárának, ezt Ausztria normálisnak gondolta, részt vett a média tor-ünnepében, amikor rájuk került a sor az utcai névlistájuk alapján.

Ausztria a szomszéd űrpusztító iker jelével épületeivel meg van jelölve, hogy a budapesti iker épületek jelölésével együtt Bodor pusztítóval együtt harcolt az emberek ellen. Mégpedig kezdték születésem után egyből ikerpár berendezése mellett Spar néven, egyből a német Csonka toronnyal.

Ausztria, mint egykori germán népe a kanibalistáknak zsidó viccek tanúságai szerint elméletben nincsen, nemesei ezer évre visszamenőleg a Hunnia börtönt jelentették, most a miskolci Rákóczi teret. Sissyje miatt Müller Péter Sziámi Pennys hálózat nyitása előtt jóval megcsonkított,hogy a Rákóczi tér Sissyjének hiányzott a foga, nem ismeri Ausztria a csillagrendjét sem egykori Sissyjének, amiből arra következtetek, hogy sikeres volt a berohanása után Miskolcnak az ott lakók megszüntetése, a népek átcserélése. Sissyt egy elmebetegnek mondott, bizonyítékot jövőnek egykori igazságként hagyó reszelőjével rontott neki a Hunnia börtönnek. Pá-ger Antal nevével került sor a zsidók általi germán nép likvidálására új Villa berendezésével, melyben a német Talmudos vipera Bodrogi Gyula, kislány áldozással vádoltként felvett névvel Újhelyből, Páger Antal és társai zenélnek, mint alvilági lények a kezdet kezdetén még.

Bajor Imre skizopren könyvtulajdonos, amelyik sorsát, szerepét, tetteit, könyvét rajtam gátlástalanul, viccelve saját országa előtt, svájci sapkába is öltözve végrehajtotta, a jelenlegi ünnepelő, népviseletbe öltözött bajor népét jelenti a Rákóczi térnek Miskolcról.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Feljelentés Franciaország, miskolci vastornyos ellen
  2017-09-13 20:13:19, szerda
 
  Feljelentést teszek a miskolciak által irányított, jelenleg is engem gyalázó francia vastoronnyal megjelölt perverz kislányáldozók ellen Woode Allennel kezdődő penitenciás gyalázással történő tisztulásuk, emberek megáldozása miatt Benkő angyalok és emberek után, saját tettük, kéjgyilkosságuk rajtam történő ismétlése és végrehajtása, Koncz Zsuzsa politikai apokalipszist Hunnia elmével a világon kommunista vaskorokként Idő és törvény változtatásával végrehajtott világ-könyvtár főszereplőiként, Napoleon kártyásokként, melynek főhőse 1971-ben engem támadott meg a cigánytelepével, mesterséges peteérést hajtva végre rajtam, mint egykori csillagon, tudtukkal, közös politikaként lezárt Hunnia határokon belül szándékoztak fertelmes módon végezni velünk, akikhez semmi közük nem lett volna a perverz zsidóiknak, mint a Benkő angyalokhoz sem.

Franciaország áldozása kerékpár balesetes összetörésemmel kezdődött pár éves koromban a Hecskén, egykori Kecske utáni névmaradvány helyszínén, egy hatalmas ben-kő volt téve az utca kereszteződésbe, annak löktek neki teljes erőből elrontva a kerékpár fékjét, amit kiadott egy áldozóm woode allen kerékpáros rajzával a könyvborítóján, vagyis Benkő egykori Égi menyország sorsát hajtották végre saját tetteikkel, kommunikációs bénításaikkal, kislány szeplősítőikkel.

Napóleon kártyájuk bástyás házzal megjelölten a Bertalan utcai kéjgyilkosok utcájához tartozik, itt Árvay békegalambos ötágú csillagos orosz kommunistáihoz. Napóleon énekét Koós János dalolta el, gumidomino, vagy egy parti sakk kezdetével a mi játékainknak, melyek megelevedtek, háború lett belülük, négy bástyás várakkal, amihez megírták a történelmüket is, vagyis mindebben Franciaország szintén érintett a stadionok építése mellett, meg a tor ünnepe mellett az utcanépének.
Kelj fel Jancsinál jár most ismétlésben a Rákóczi téri média, Jancsi és Juliskát születésem előtt a családon hajtották végre, hiába kérdezősködtem, nem válaszoltak, éreztem, hogy valami történt.
Remélem, nem anyám öccse Jancsi, a két város Rákóczi terének ismétlésével, ugyanis Jancsi orosz nemi felszabító hadseregből ered, anyám anyját megszeplőnítették a Győri kapu utcanépével az orosz hadseregnek, amiért az újhelyi Rákóczi tér megtámadta Balázsnét a Győri kapuból, mondva hangosan a Jancsi nevet. A bulgárföldi kukoricás helyére, ahol ez történt, megépítették a születésemkor engem megtámadókat, mint egyik részét a világ apokalipszisnek azzal a célból, hogy összerakva a két utcáját a Föld pusztítóinak hozva anyám anyjának asztalát majd rajtam torolják meg mindketten a sérelmüket, ami Balázsné utcanépe által folyamatosan történt, mert születésemkor már Molnár Rózsát elválasztotta a púpos Godzsák perverzitással vádolttól a börtön nép, mert Godzsák Ildikó ezer éves szocialista iskola állandó összezúzója kiválasztott Molnár Babi Ildikó lett.
Megjöttek 1983-ban a Révész utcájára Újhelynek, megtámadták Székely a börtönből, ezzel kezdtek, Bolgár Elvira veszélyben volt a mostohaapja mellett biztosan, jött egy kopasz fiatal egyből udvarlónak. Ez végig így ment születésem óta. Utána zavarták el Berndráikot, a beduin indiánt, pedig fontos funkciót töltött be Székellyel, mindegyik börtön képviselővel együtt a Révész utcáján az alvilágnak, mint fele világ apokalipszisnek.
Tehát nem akarok arra gondolni, hogy a médiájuk időben Kelj fel Jancsinál jár, amit játékkal rendeztek be születésem után, nem értettem ezt a játékot, értelmetlen volt, hogy borult fel, síp nem volt Szelepként benne még, nevéből van, majd utána következik ismét Hunnia országban az Eifel torony vasból, vaskorához Miskolcnak.

Franciaország megtámadta, meggyalázva a szenteket, angyalokat, embereket, végül minket, csillagként utolsóként engem tudtával, jutalmazva ezért a Hunnia magyar elmeosztályát, amihez tartozik, amikkel mindig ugyanezt végrehajtják a bizonyítékok szerint.

Franciaország tette, kéjgyilkossága véget ért, mivel én voltam az utolsó az égből, több nincs, akit Franciaország perverz zsidóival meggyalázhatna és megcsonkíthatna gyalázatában saját tetteinek, sorsának és könyveinek. Franciaország megjelölése a vastoronnyal miskolci Rákóczi teret jelent.

Franciaország, akár India, Olaszország, Japán, Románia, Finnország, Svédország, Belgium, Spanyol királyság idetett Rákóczi téri nemeseivel, akár a holland és többi ország királysága, spanyol pusztítók népe, Görögország, Barzilia, Mexikó, minden kommunista ország, Oroszország teljes egészét beleértve Uniós felbomlasztása után, Kína teljes egésze, mint kiderült születésem óta kezdte az áldozását kínai és orosz tea bevezetésekor, a grúz 1976-os tea előtt, a miskolci amerikai kávés és coca colás elmeosztály és new yorki sátánisták, lábtörlőre wc-ző Győri kapui utcanép amerikai sátánistái, görkorcsolyás utcanépe Bródyéknak, minden utcanépe a II-es elmeosztálynak Miskolcról az egész világon, valamennyi cigánysággal együtt mint lakásban mészároló emberiség és emberség ellen végrehajtott Pszichografológiai kéjgyilkosok.

Franciaország a zsidóival még a hetvenes években kezdett a miskolci narancs líari karámjával a Rákóczi térnek a Je't aime házibulis, füves, szexelő, tudatmódosító szexuális zenéivel, hatos számának megfelelően, mint egykori Vénusz számnak, szerelemből szexnek minősítve még az első Isten megtámadásakor Napóleon népével, bermuda fordított fekete csónakkal a fején, mint világvégi Időjelek állandó résztvevői, még a sakk-kártyás Napóleonjuk előtti időből, Nap ellen, Nap szóból képezve, mint élővilág ellenes csapások. Folytatta Franciaország az Emmanuellel a gyalázatát annak ellenére tette ezt, hogy tudta, hogy a miskolci Rákóczi tér minden kurvája miatt támad gyalázattal emberekre. Perverz a férfinak látszó zsidó népe, perverzitásukat bevezették az egész világon, 69, fordított hatos és kilences jellel már franciázást talán a nyolcvanas években már, melynek követői a Hunnia országban tanárok voltak, értelmiségei az értelmiség legyőzőknek a miskolci Rákóczi térről, ezért csodálkozott azon mindenki, miért épp a tanárok a követői miindenféle szexuális gerjedelemnek, akár a Polgár környéki házaspár cseréknek. Franciaország nekem régi ellenségem volt, meg a Napnak az égen, a világosság és a szerelem, mint emberi szív-szerelem emberiség megáldozása folytán folyamatosan neki gondot jelentett, titokban aratott, akár a Benkőket, mely gyalázata folyamatos, megállás nélküli volt.

Régen voltak frankok, elvitte őket Napóleon, át vannak tenyésztve, összepárosítva az indiai cigánysággal Gyarmaty miskolci Rákóczi tér neveihez érve, mindig gyarmatosítás történt Európa minden országában.

Páran maradtak, mint minden országban.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Római sas rend lovag díjat ad át trianon-Babilon
  2017-09-13 17:08:34, szerda
 
  Lovag Bornemissza Attila, a Cserhát irodalmi kör vezetője, mint Egri csillagok skizopren egyik főszereplője engem áldozva és a nagyobbik lányomat leforrázva a könyve végrehajtásakor koalícióban Törökországgal, kiadott könyvek alapján végig mészárolva a magyarokat a cigánytelepükkel - lovaggá üt bárkit, aki megáldozott engem, Máltai lovagok, római sas rendi lovagok, magyar trianoni lovagjai Erdős Péter biborossal a Rákóczi térnek a miskolci Bertalan utcának. Szabadságharcosai ezek a világ Rákóczi tereinek, amik megváltak a könyvek szerepeitől, egyetlen nagy közös áldozással gyalázatukkal, csonkításukkal megtisztultak hatalmas lírai karám narancs háttér színével közösségben. Erdős Annával volt a Pszichografológiához rendelve Erdős Péter és minden Erdőse a romániai reformátusoknak, amik 1990-ben már ismételt reformátusok helyetti lemészárlásomkor Őrült Johannájuk folytatásaképpen már kiépített tiszántúli református világ hálózattal rendelkezve készültek folyamatosan történő kivégzéseim közben az összes reformátusa helyett a Hunniának a jövőjére a Sátán népének. Mellük a lovagoknak tele kitüntetéssel, mint akik valamilyen hőstettet hajtottak végre a nagy közös áldozásuk közben.

Német Kultúra lovagja viszi a sas rendje zászlóját a lírai karámjával mészárosaimnak a miskolci és olasz Rákóczi tér képviseletében, miközben a romániai elmeosztály bíbor, kék csillagos palástban éppen csillag utolsó áldozásából világ gazdagai között sorfalat állva ünnepli a trianoni Magyarországot ismételten nagy Babilonként a Pszichografológia részeként a miskolci Bertalan utcai Rákóczi tér égisze alatt. Nekik kellett volna 1995-ben ismét megszünniük trianon biblia olvastatatása alatt, nem nekem és a jóembereknek, meg akik ismertek, meg szerettek, mert a Rákóczi terük Ménesi narancs lírai karámjával, amivel kormányra is álltak rendszerváltás néven megölt mindenkit.


Feljelentést teszek Olaszország ellen keresztapa népének kivételével az utolsó csillagként történő megáldozásom miatt a Rákóczi terével, már ismétlésben Magyarország teljes felszámolása szándékával hosszabbításában Benkő Lajos sorsának, a sakk-kártyás Sophia Loren már Hunnia börtön gyilkosa, Gina Lolobrgidia atlantiszi aranyhalakként engem történő megáldozása valamennyi Halak szülöttjükkel együtt, sorsuk és tetteik, könyveik, gyalázatuk végrehajtásával az egész Földön.
Vass Tibor az olaszokat az Időjelek sárga színnel megjelölt külön kiadású Almanachjába tette, mint amiknek árulniuk kellene magukat, ahogyan régen tették. Az Rákóczi tér visszament időben születésemkor Gina születéséig, onnan kezdték el ismételni a Rákóczi téri Szendrei Klaudiás István a király ezer éves történelmük bejövetelét 130 éve Miskolcra-

1983-ban összetették a sátoraljaújhelyi Révész utcai születésem óta Vénuszként áldozóim apokaliptikus csapásait a miskolci Bertalan utcai egykori romániai saját apokaliptikus csapásokat, mint Noé özönvizet, földrengést, szelet, minden taghoz más elemi csapás tartozik együtt a vaskori kommunistákkal, teljes Pszichografológiai jelecskék alapján létrehozott országokkal, népekkel, akik nálunk voltak születésemkor, kezdték elölről az újhelyi hegyen Sasfészek berendezésével az egykori római korokat Babilonként, Fábiánék, mint tulajdonosok hozzárendelésével, s lám az olasz Rákóczi tér híres egyik sztárja azóta Lara Fabian lett a börtön elmétől. Feljöttek a skizopren sasok azóta, mióta engem kiiktattak az életből arany néven, mint miskolci vastrágya vasfüggönyös kéjgyilkosai.


Feltételezés szerint a két utcai apokalipszis, melynek még mindig nem fejtettem meg a maradék álmok alapján a tetteiket, s hogy mit jelentenek visszament időben 1983-ban kilencven évet, úgy hozta fel a most három felé lévő csapásait a világapokalipszisüknek, amin folyamatosan mennek végig azóta, emelve a két utcai névtár alapján a kéjgyilkosokat már több, mint harminc éve.
Ugyanígy állhattak a világ-könyvtár ismételt megírása idején a Hunnia elme által, filmek előkészítése mellett Müller Péterek irodalmi Rákóczi téri apokalipszis előkészítésével a Pszichografológiájukkal, ami csak egy könyv a világ-könyvtárból a börtön reformátusok debreceni, a sátán népének gönczi bibliiája mellett, az Omegás Benkő angyalok égi mennyországának tettei mellett, Illés ébredő játszóterének vallásaival reformátusaikkal, külön a nemi perverz vallásaival a Pszichografológiai Rózsáknak. Most kapnak majd díjakat a Rákóczi tértől a bányászok, megáldoztak minket helyettük, én lettem a Rózsájuk, mint a többieknek, fel kell kutatni mindet, mint a Cserhátos Varga Rózsa állandó vasfüggönyös három gyerekkel megjelölt engem kurvázó, sátánozó Sátán népének Csillag áldozója.

1941. körül ugyanilyen vészes együttállás mutatkozott teljes egésze a Rákóczi térnek Trianonnal, reformátusokkal, a Hunnia börtönnel. Most valamennyien engem áldoztak meg tetteik végrehajtásával, mi járt volna nekik.

A Hunnia börtön támadott a Kecskések miatt, idegösszeroppanással mindenkinél Illés doktora kezdetével a Hunnia börtönnek Újhelyben együtt Gór Nagy Mária tetteivel, testet lebontó csapásával, színi iskola nyitásával a Bertalan utcai csonkítóival, tehát itt egyesültek a római birodaloms sasai, Hitler népei Kun könyvében leírt református pléhkisztusos zsidóival az újhelyi temető foglaló Vörös Oroszlán népével, a Hunnia II. JÁnos filmeket feldolgozó elméjével az olaszba ment Vatikánnal, nácik bolt és közlekedés fóbiásaival, felsorolhatlan a két utcai apokalipszis, amik ezután együtt emelkedtek. A Kecskések nem tudtak rendesen gondolkozni, mivel nemi csapások lettek volna, ezért támadtak folyamatosan minket, összezúzva minden részünket Kecskés Emil folytatással már Keres Emil berendezése mellett, Kecskés JÁnos Katika áldozásában Sátoraljaújhelynek, minden Kecskés nyomorult berendezése mellett már Babilon tagjaként, hiába énekelte az Omega, hogy új Babilon épül, ráértek a skizopren könyvtulajdonosok, mert a könyvszerepeiket, tetteiket, sorsukat rajtunk hajtották végre. Unalmukban díjazzák egymást, megérdemelték, hogy az olasz Rákóczi terük helyett itt mészároltak.

Furcsa a darabokra hullott trianoni biblia után, előzetesen születésem óta történő vaskori áldozásom után ismételni a börtön bibliájukat, lovaggá üttetve magukat a börtön elmeosztály tagjaiként. Római sas egykor Arany névvel berendezett aranybabiloné volt, mely most a Pszichografológiai kéjgyilkosok könyvében található Kecskés nevek berendezése mellett. Sztárok valamennyien, Vénusz áldozással, 59 éve történő megállás nélküli sorsuk, könyveik, tetteik végrehajtása közben termelve ki az újabb kéjgyilkosát a Pszichografológiájuknak Románia támogatásával.

Az olasz arany Babiloni központja a miskolci Pszichografológiai Rákóczi térnek, mint világ-könyvtár tulajdonosainak és végrehajtóinak nagypán népe által Visnyei László miskolci egyetem tanárjaival nálunk voltak születésemkor Gondolatok a könyvtárban mondatával, amit a patkányok osztottak szét születésem után a romániai Shuszter Lóránt hálózatnak. Patkányok és legyek, meg pókok, meg árnyékok, meg sünök, egerek, vipera, denevérek, kígyók, őzek, gumifigurák, bábok, szőke nemi kivégzők gondolkozás nélkül világ ellen bevetve őket többezer éve már, halottak, összes reformátusokkal megáldozták az embereket és engem egykori csillagként megállás nélkül végezve ki saját tetteiket, ami iszonyat végrehajtva rajtam és akik szerettek engem.

Olaszországban volt a miskolci berendezéssel bíró Passuth könyvek egyike, a nápolyi Johanna, feltehetően megvannak a főszereplői is mai napig nyaralva már 59 éve. Nápolyikkal is berendezték, mindenféle finomsággal kezdetben, ugyanis kajával kezdik, mint a medve kommunizmushoz a medveszíjat rendezték be, amikor apa le akarta venni a szíját fegyelmi minket az egyik utcanép családja helyett, néztem rá kérdőn, s akkor megtorpant. Hatalmas erővel rontottak minket.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ro-mánia eredete magyar kislányként áldozásommal
  2017-09-13 01:07:17, szerda
 
  Ro-mánia egykor magyar eredettel bíró ország volt, melynek állandó történelme Sátoraljaújhely névtára a hét hegyével Illés állandó apokalipszisének, mint halál reformátusainak, állandó világ végi berendezéssel, most a bibliai halál református véggel Nagy Anna halálja helyetti áldozásommal, rám szállításával a bibliai apokalipszisnek 1995-ben történt.

Kezdődött a halál református történelme az áldozásommal születésemkor a mezőkövesdi Őrült Johannája főszerepében, akkor, amikor Johanna karmikus Halak szülöttje még világra sem jött, Vörös Oroszlánjával, az összes kommunista korával, melynek része a miskolciak vasfüggönyös kommunista népe genyó Istennel az élen háromágú homlokával Orbán Viktornak, melyekkel narancs színében a lírai karámnak élre állt, hogy győzött a Rákóczi tér. De jött hozzá a német Talmudos denevéres köpenyében Tőkés Lászlója a skizopren Hunnia börtön elmének, Erdős Péter romániai halálreformátus biboros, rengeteg halálnépe Romániának annak ellenére, hogy engem öltöztettek be romániai magyar kislánynak, ami azt jelenti, hogy nincsen Románia. Ha Ménesi cigány lírai narancs karámja tudta, hogy kik képezték az első romániai tagokat, beöltöztetve engem romániai magyar népviseletbe, öcsémet mellém állítva afrikai Isten képvisetében, a cigánysága a Rákóczi térnek első pillanattól részt vett a világ felszámolásában. Annyit tudtam csak, mégpedig a Király virágoskertje és más hasonló karcsai sátán népének könyveiből, hogy tartottak a külső területeken ördögökkel viaskodó cigányságtól, amelyik belépett bárkibe. Dalai Láma elektromos légy népe sem az eredeti indiai történet, mert India dia, diafilmeken maradt fenn valahol a történelme, én lótuszvirágosként utolsót írtam meg Békesség virágként, aki várta a földönkívülieket, azt hívve róluk, hogy segítőiként jönnek a Földnek. Dalai Láma Indiából szétrágta nálunk a kerítést, felfoghatatlan ez, hogy ez a világ bölcse és prófétája. Miért halt meg Indira Gandhi? Nem akart ebben a gyalázatban részt venni?

Tehát a romániai magyar népviselet keményített alsószoknya felett pettyes szoknyácska fekete-fehérben, fekete mellényke fehér puffos újjjú blúzon, fekete-fehér egész cipő, fehér zokni, hatalmas fekete-fehér masni a rövid barna hajra csattolva. Illényi Katicával szerintem ezt berendezték, mint Talmudos patológiájával Hitler népének, már ismétlésben, sztárrá téve hegedűjével a Rákóczi téri áldozómat.

Katicával függ össze Románia, katicás népviselettel, rengeteg Katicát rendeztek be ezért, nekem is egyszer azt mondták, hogy áztassam ki magam a Ronyvában éppen Katicás idejében a Rákóczi terüknek.
Mellém állították öcsémet egykori afrikai Istenként, mackó melegítőben és sapkában, levágott göndör tincsekkel, mindketten rövid hajjal voltunk az esi hajnyírás után, vagyis a cigányok azt is tudták, hogy az első romániai - magyar pár rövid hajú volt, nem voltak angyali fürtjeik, mint az Omegás denevérnek, Kóbor János Katikának a lírai karámból.
A göndör hajú kislányokat a kislányáldozók mindig angyalként áldozták meg, így is van mai napig a római egyháznál a Hunnia börtön égisze alatt, azelőtt a nemesek történelme volt, ahogyan ki is adták könyvekben, mint vitéz Horthynénak címzett egyikben, ebben a könyvben csillaggá váltak a szülei a megmentett kislánynak az égben, onnan mosolyogtak a gyermekre, tehát játszottak.
Kegyetlenül büntették az anyákat a bibliai népekkel együtt többmillió éven keresztül. Presbir Enfantin utópista szocialista saját szereplőjük volt Párizsban, valahol találkozott az emberekkel, akiket még akkor békén hagytak elméletben itt egyedül, megfogalmazta, hogy az asszonyok különbek, mint a férfiak.

Apa és én leraktuk a szocialista ember-eszmény viselkedését, kultúráját, családjának körülményeit példamutatással, minden területen. Több férfi élt apához hasonló erkölcsökkel és családfőként, ami gondoskodásban, szeretetben, példamutató fegyelemben mutatkozott meg.

Apa gondoskodott férfiként a főznivalók beszerzéséről, bekamrázásáról úgy, hogy anyámnak csak a napi szükséget,mint tejet, finom, ropogós kiflit, kalácsot hétvégére kellett megvennie,meg a romlandó élelmiszereket, mert a hűtőt az előző orosz támadás óta bezúzták. Ezért apának disznót kellett vágnia, a színhúst sózással és zsírban való eltétellel kellett tartósítania. Az első hűtő és mosógépeket az előző világ-könyvtárt végrehajtók kaphatták meg a miskolci Rákóczi tér Bertalan utcai névlistájával együtt.
Élvezik születésem óta, ugyanis a Kékes tévéjét a kékeknek akkor állították, mint romániai földönkívüli nép televízióját. Apa főzött velünk, hármunkkal, takarított minden hétvégén velem, élveztem ezeket a közös szórakozásokat, így fogtam fel a házi munkát. Apa gondoskodott a gyümölcsökről, zöldségekről, télen elvermelte őket, beszerzett minden szükségeset, a befőtteket eltette, hordós káposztát készített, amit én tapostam általában. Apa játszott velünk kártyajátékot, sakkot, dominot, ami később apokalipszisben felemelkedett a levegőbe, meg mindenféle játékot, rászokatva minket a könyv olvasásra, gyűjtésekre. Könyveit, miket ereklyének tartott a Rákóczi tér végrehajtotta rajta, majd kidobta a szemétbe kifosztása után a börtön Budai Zsuzsanna által, amit a miskolci televízióval ismételt a város, mint halálának körülményeit, férfiassága meggyalázása mellett, első kísértője a miniszterré tett Pápai volt. Anyám kísértői egytől egyik a börtön Rákóczi tér tagjai, kurvák miatt támadták folyamatosan születése óta. Anyám volt Borsod megye kinevezett Rákóczi téri kurvája, aki gonosz mostohája a gyerekeinek, még mindig nem tud gondolkozni, mióta Benkő Lajost Miskolc teljes egésze megtámadta Olaszliszkán. Elevenen szétment a gerince is, saját testvére, Benkő Sándor is megáldozta, amit rajtam szombathelyi beállításával nevével hajtottak végre ismétlésben. Ekkor írtam már a blogban, amiket felismertem, neveket félve, a tompalátó Szabó család fia letöröltette őket velem. Nem tudtam, hogy innen ered az egész világ kéjgyilkosa.

Apa minden hétfőn diákat vetített, én olvastam a testvéreimnek a feliratos szövegeket. Nem érdekeltek a mesék, csak a Jókai és hasonló filmfeldolgozások. Nem szerettem az állatmeséket, hogy megszemélyesítve vannak az állatok, nem tudtam, hogy ezek mind be vannak rendezve.
Apa minden este, amikor nem dolgozott, kikérdezte a házi feladatot. Féltünk tőle ilyenkor, mert olyan szigorú volt, akár egy dékán az egyetemen, ha összehúzta a szemöldökét, összerándult a szívem, mert ez volt a feddése.
Apa szervezői képessége mindent felül múlt, amellett, hogy mindenkinek ingyen segített, azért, mert ez jelentette a férfi törvényt, futballozott, később edző lett, majd természetjáró szakosztályvezető. Minden évben a Balatonon nyaraltunk, megszervezte az utakat lefoglalt vonatrészekkel, ebédekkel, mindent féláron a természetjáró tagkönyvek segítségével. Kék és hosszú túrákat szervezett, minden hétvégén. Én nem szerettem kirándulni, nem tudtam, hogy a kerékbetört testem gyenge hozzá, nincsen csak kevéske életenergia a szívemben, mint hajtóerőm. A törvényeket tökéletesen betöltöttem én is apa is. Például azért nem ugrottam le a fáról, mert nem veszélyeztettem az életemet, ugyanis aki vakmerő, saját életét veszélyezteti bármivel, nem érdemli meg azt. Ha valaki magára veszélyt jelent, mit várhat másoktól? A kék túrák egykori medve kommunizmussal függtek össze mindig, akár a vörös jelzésűek, így lettek az Időjelek kommunista kutyáira kötött nyakkendő szerint a medve kommunizmus isméltlőinek korában űttörők és kisdobosok, a síp az orosz földönkívülieké, amik megtámadtak engem 1995-ben Miskolc Tatárdombjának ikerházának egyikében, olyan gonosz földönkívüliekkel, amik eljárták az egész környéket, reggeltől estig szerte szét voltak, majd síppal hívta őket Pisti, egykori Illés szerelmem, így terelte össze őket. Idáig jutott tökéletessében az egykori jele az égnek. Sippal, dobbal, nádihegedűvel szöveg alapján megjöttek a cigány hegedűsök, a dobhoz Piros Piri eredeti kakas hálózatának sámán dobosai, amikkel pár éve ismételték ismét a Kohut kakat torünnepe közben Gáspárnak a Bertalan utcájukról a kakasok névtárát hívőkkel, református egyházak kakasával rengeteg halál református egyház nyitásával, prédikálásával, még a máriapócsi és többi jungista vallás Mária, jelenleg az én ádozásom örömére százhúsz üdvözléggyel búcsúhelyeket járó Rákóczi téri tagokkal, együtt Mária mennybemenetelemmel Müllerék áldozása által ismétlésben már.
Feltehetően a kék földönkívülieknek, mint egykori hat törvénypontosoknak is voltak ilyen másik világban járó népeik, melyeket kék síppal tereltek össze esténként. Elemeztem gyerekkoromban az általam nem értett úttörő szót, már csak azért is, mert én kék violinkulcsos nyakkendős voltam. Úttörők útja hegybe vezető út szóból arra következtettem, hogy utat törnek valakinek, ami igaz is, mert a vasfüggönyösöknek törték az utat, jött a világ vége a miskolci Rákóczi térrel.
Kisdobosok elnevezés Dobos Attila menhelyi Müller Péter nevéről kapta a nevét 81 éve történő állandó ismétlésében a kiadott könyveknek az utolsó pár emberen mindenki tudtával. Mókus örs, a többi örsével az Örs vezér térnek kommunista Lenin Törőcsik Mari Bertalan utcai csikkjeinek népét jelentette, amik együtt voltak Soós Imrével a Rákóczi térről már születésem előtt, amikor a Soós névnél kollektív támadással nemi gyalázás történik nemi betegségeik tárával, általában az áldozat nem is bírja ki, ekkor támad az orosz medve a messzeségből hidegséggel.


Visszatérve Romániára, a cigányok általi beöltöztetésünkre, ez Románia kezdete és eredete feltétezés szerint ro a mánia kifejezéssel valamilyen ismeretlen földönkívüli által, mivel az afrikai népet ők vitték el. A többi, ami Románia, a jelenlegi sátoraljaújhelyi berendezést jelenti halottak neveivel együtt, a hét hegyi egykori Istenséggel. Románia ezekből a halálnépekből és a trianoni elmeosztályból, mint skizoprenekből áll.

Mivel minden népet a saját népével ölettek meg egymás ellen fordítva őket feketemágikus hatalommal, feltételezés szerint többmillió év alatt így pusztították el egymást, ahogyan a magyarok a magyarokat a régi római egyházzal, ugyanis Fábry irigység abból az időből való Török Erzsébet leninvárosi hazugsággal együtt. Eltüntették Leninvárost, hogy ne legyen bizonyítéka annak, hogy Sztálin népe a Bertalan éjszakai vérfürdősökhöz tartozott az ismeretlen Leninjével az ötágú csillagos kommunistáknak amellett, hogy a Képes történelem egykori Leninje is a fotók alapján berendezve volt a báb szocialistákkal a nemesek ellen állandóan.

Az lenne a befejezése talán a születésemnek, hogy Románia felszámolta saját árja népét a Kohut családdal, először eldeformálva őket összeházasításaikkal.

A világ családfája jelenleg a miskolci Rákóczi térből gyökerezik.

A régi eredetit meg kell festeni, Anglia, Magyarország, Oroszország Szarturnusz földre szállása óta, Vespucci előtti emberek lakta világ jelenleg Amerika néven. MIndenütt emberek éltek, Románia tett feléjük angyalokat vigyázni rájuk, s itt ismét saját magát áldozta meg apával, mint egykori brazil angyallal és Benkő Lajossal, ezzel a csonkító, gyalázó utcával, mint utolsó magyar angyallal.
Magyarország a Szaszák és Tolcsvay családokból áll, egyetlen árja túlélő a neve miatt Kohut Pál.

Ennyi maradt, ezekből a maradékokból kell építeni többmillió éven keresztül majd új világot.
Jehova népe, mint egykori Lélekkel rendelkező Istene a Bibliának jelenleg Ázsiában tartózkodik védelem alatt, mint teremtett népe már az újhelyi temetői maradványnak, másik világban a kutyák fociznak, akik megmutatták a debreceni mogorva Bibliai író házát, amelyik megírta a leplező debreceni Bibliát beletéve a földönkívülieket is, kékeket, vöröseket, római egyházas Ufókat, többekkel együtt, hogy ezek jelentik a világ elleni csapásokat, nem tudva a miskolci vasfüggönyösökről. Jehova Istenből kutya lett, Buksi néven a mi kutyánk volt 1956. óta, akkor kezdték Benkő-Kohut házassággal a világ történelmet rajtunk ismételni. A kutyák Jehova egykori népét jelentik, a homoksivatagban újra létbeléptették őket egy időben, onnan kerültek ide Amír kutyánkkal együtt a szereplők, mint ahogyan vicces könyvben kiadták, menekültek a kutyák külföldre,mert berendezték őket névleg, ami fontos volt, nem volt mindegy, a kutyák milyen szerepet töltenek be. Amír kutyánk a homoksivatagban élt egykor, együtt Harival és a Hurikkal. Az ördögök ellenük voltak, nagy részük láthatatlan világból kerül kutyaként megszületésre.
A vad, támadó kutyák mindkettő ellen voltak létrehozva, nincsen olyan náluk,hogy falkavezér az ember, nem dzsungel lények, meg farkasok, a vadak kimondottan támadó kutyák, mindenkire veszélyesek, semmit sem lehet tenni ellenük, legfeljebb hipnózisba tenni hatalmas erővel őket.

A családfája a világnak, maradékaival együtt törvényként áll meg a jövő világmindenségében.

Többé nem házasodnak egymással, többé nem lesz betegség, mint ahogyan nem is volt a miskolci járványtemető megjelenéséig az emberek világában, csak saját népüket áldozták meg elméletben kolerával és hasonlóval.

Nem értem a média összeházasítását cigánysággal, meg mindenféle betegséggel, a megszentelt Rákóczi tér párosodását a börtön buzikkal, gyilkosokkal, mit akarnak ebből felépíteni a jövő számára a folyamatosan megszült apokalipszist folytató utódokkal?

Már 1952-ben megszületett a tökéletes egészsége a jövőnek, az, akin nem látszik a tere gyalázata, csonkítás, véráldozás, amelyik sejtorvossága az ondó, amit Ondó Szilvia nevével be is rendeztek.
Sejtorvosságtól szépül, vált tökéletes egészségüvé, ez már a jövőjét jelenti a miskolci Rákóczi térnek együtt a penitenciás véráldozásból tisztuló nomád egykori tisztátalan lélekként létrejött népének.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2017.08 2017. Szeptember 2017.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 66 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2285
  • e Hét: 4607
  • e Hónap: 10848
  • e Év: 63114
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.