Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Néhány jogász vicc
  2017-09-14 16:45:42, csütörtök
 
 

Az ügyvéd a következő tanácsot adja a kliensének:
-A legjobb, amit az ön helyzetében tenni lehet, ha haladéktalanul visszatér a feleségéhez.
Mire az ügyfél:
- Ezek után igazán kíváncsi vagyok, hogy ügyvéd úr szerint mi lenne a legrosszabb...?

Bíró: Felismeri a kést?
Vádlott: Felismerem.
Bíró: Na, végre jobb belátásra tér, és beismerő vallomást tesz!
Vádlott: Hogyhoy beismerő vallomást? Jól is néznénk ki, ha nem ismerném fel a kést! Három hete mutogatják nekem.

- Bíró úr, kérem, tessék enyhítő körülményként tekintetbe venni az én nehéz helyzetemet. Bennem két lélek lakik...
- Ezért követ el sorozatos zsebtolvajlásokat?
- Igen, ezért. Mert úgy tessék elképzelni, hogy felszállok példának okáért a villamosra. Csak úgy. És mialatt a benmem lakozó jó lélek lelkére próbál beszélni a bennem lakozó rossz léleknek, addigra az már rég kihúzta a pasas farzsebéből a bukszáját. Csak úgy.

Orgazdasággal gyanúsítanak egy holland kereskedőt.A következőképpen védekezik:
- Na de tisztelt bíróság, hogyan lehetnék én orgazda? Én, aki tíz guldent adtam az áruért!... Ha sejtelmem volna, hogy lopott, isten bizony nem adtam volna érte többet háromnál.

- Mondja, kérem - kérdi a bíró a tanútól - tett ön már esküt bíróság előtt?
- Igen, bíró úr, de azt már leültem.

- Vádlott! Továbbra is fenntartja azt a vallomását, hogy a károsulttól elrabolt lovat sakkjátékban szerezte?
- Igenis, bíró úr.
- Akkor adja elő, hogyan történt!
- Hát tekintetes bíró úr... Amíg a pajtásom leütötte a parasztot, én léptem a lóval.

Gyermektartásért egyszerre három hő perli Takácsot. A bíró ismerteti az adatokat. Az alperes zsámbéki illetőségű. Az egyik gyermek 1983. november 3-án született Tinnye községben. A másik 1983. november 4-én Tök községben. A harmadik 1983. november 5-én Páty községben...
A bíró felnéz az aktákból, szemügyre veszi az előtte álló nyeszlett alakot.
- Elismeri az apaságot? - kérdezi.
- Igenis, bíró úr.
- Mindhárom esetben?
- Igenis, bíró úr.
- Ha meg nem sértem - hajol közelebb a bíró -, hogy bírta ön ezt energiával?
Takács kihúzza magát.
- Van biciklim.

Feleséggyilkosság vádjával kerül bíróság elé Kovács. A bíró felnéz az aktákból, szemügyre veszi az előtte álló nyeszlett alakot.
- Megértette a vádat? - kérdezi.
- Igenis, bíró úr.
- Elismeri, hogy agyonverte a feleségét?
- Igenis, bíró úr.
- Ha meg nem sértem - hajol közelebb a bíró -, hogy bírta ön ezt fizikai erővel?
Kovács kihúzza magát:
- Aprókat ütögettem a fejére.

- Vádlott, magyarázza meg nekem, miért a feleségét ölte meg? Ha a feleségének - miként védekezésében előadta minden héten új szeretője volt, miért nem állt bosszút valamelyik férfin?
- Na de tisztelt bírónú kérem, csak izgalmasabb egyszer agyonütni az asszony, mint minden héten egy másik illetőt!

A nevelőintézetből hét végére hazautazik az egyik gyerek.
Amikor megjön, az egyik falubeli srác kérdésekkel árasztja el. Mi újság otthon?
- Nincsen semmi újság - morogja a másik. - Hacsak az nem, hogy veszettük ugattak a kutyák.
- A kutyák? Miért?
- Mert összefutott a két falu.
- Ne mondd! És miért futott össze a két falu?
- Látni akarták, amikor a rendőrök vasra verve elviszik a bátyádat.
- Elvitték a bátyámat? ... De miért?
- Állítólag betört valahová.
- Megint betört? ... Ez sajnos, már nem újság.
- Mondtam én, hogy nincs otthon újság.

- Tessék mondani, nem hamis a kutya?
- Nem, nyugodtan bejöhet fiatalember, nem harap ez.
- És tessék mondani, nem is ugat?
- Nahát, hogy valaki így féljen a kutyáktól!... Nem.
- Jaj de aranyos egy szőrpamacs vagy, hadd simogatlak meg!... Aztán megismerj majd, hogyha szákkal jövök, csíkos trikóban...

A jövendő jogász vizsgázik:
- Mi a bigámia büntetése?
- Két anyós!
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Feljelentés Finnország és Svédország ellen, Ázsia
  2017-09-14 14:49:47, csütörtök
 
  Feljelentést teszek a világegyetem felé, kivizsgálás célja miatt Finnország ellen, amelyik a Hunnia börtön elme lezárt határain belül a kommunista vasfüggönyös miskolci Bertalan utcai ötágú csillagokkal közös nyelvrokonságban dorbézolt, miközben én áldozatukként haldokoltam annak a Benkő Lajosnak az unokájaként, akit közösen előzőleg 81 éve finn-ugorként, mint utolsó magyart mészároltak le közösen Olaszliszkán.

Feljelentést teszek a miskolci Lila kocsmával berendezett Svédországa ellen a cseremisz pusztítónak, mint a miskolci Rákóczi tér nyelvi rokonságának áldozásom miatt kommunista ötágú csillagos korok végrehajtásáért az én főszereplésemmel egyedül a kommunista skizoprenek helyett, Zalatnay Sarolta utolsó magyarnak mondott Rákóczi térrel közösen kommunista kort végrehajtó áldozásommal, Ki az úr a házban címmel megírt novella alapján. Hazajött Zsigája a Bertalan utcának mulatozásából egy este, földhöz vágta a rakott krumplit, kiabálta nekem ok nélkül, mert én nem ismertem a paraszt szót, hogy paraszt vagyok neked, büdös paraszt, mert a cseremisz pusztító jött vele, ismételte nekem Zalatnay Sarolta szavait.
A cseremisz utolsó csillagaként áldozott meg az égnek.

Feljelentést teszek az oroszoknál lévő Rákóczi téri cseremisz másik pusztító, mint nyelvi rokonság ellen az Antológia Humana alapján, amelyik engem rázott nagyfeszültségben 1992. óta megállás nélkül a Humana csillaga, Toni Curtis helyett.

Feljelentést teszek egész Ázsia ellen Vénusz csillag áldozásuk miatt, ahogyan tiszultak a halál népek, mint tatárok, örmények, üzbégek, kurdok, hunok, megannyi szigeti népe a Bertalan utcai Pszichografológiának együtt a vasfüggönyösök Rákóczi teréhez tartozó 18 éves kínzásomat végrehajtó termékenységi törzsek és népek ellen, a szlovák tűzugró viktóriánusokkal együtt, minden népe ellen a Hunnia börtön könyvtulajdonosainak és szereplőinek. Putyin ellen utolsó magyar ember áldozás miatt külön feljelentést teszek, mert az embereké a világ, nem az apokaliptikus csapásoké, mely emberek ellen jött létre valamikor emberi formában.

Még a Maláji tigris Marianna szőke filmbeli főhős párja helyett is engem áldoztak meg a neve és a haja színe miatt, meg idetartozik Miskolchoz.

Mivel a világ-könyvtárában Hunniának az egész világ benne van, mindenkit külön kell vizsgálni aszerint, szándékosan tett meg maga helyett szereplőnek, főszereplőnek. Amerika elmondása szerint nem áldozott, csak nem tudta mit kezdjen magával az ottani elmeosztály, amiért ezek itt támadtak egészségügyet reformálva maguknak, hogy ott a cigiről a kórházakban szoknak le, milyen jól elhelyezik őket.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
90 éves zenei gyalázása Hunniának zenészeivel
  2017-09-14 14:22:33, csütörtök
 
  90 éve kezdődött zsidók Szomorú vasárnapja dalával a tiszta szívű emberek, énekesek, zenészek, hangszeres tehetségek, becsületes férjek, értelmiségek, tiszta szívű lányok, asszonyok, utolsó emberek ellenes vérfürdője Hunnia lírai karámjainak.

A Szomorú vasárnap dalukon csodálkoztam, hogy amikor elhangzott, egymás után lettek öngyilkosok a férfiak otthonaikban. Nem értettem az okát. Kiderült, hogy a nemesek és a pókok gyógyszeres öngyilkosságot hajtatnak végre hipnózisban bárkivel, a nemeseknél mindig is ez volt az egyik hobby.
Az akasztásokat a Bertalan utcai börtön gyilkosok hajtották végre minden korban, akik helyett engem akartak felakasztani az Iker torony egyik házában 1996-ban ugyanazzal a módszerrel, majd fel akarták vágni az ereimet.

A lakásokban, házakban vizsgálták a férfiak, nők, nagymamák, nagyapák szívét, s ha elég tiszta volt, már meg is támadták, különösen akkor, ha érezte a zenét. Ugyenezt hajtották végre az értelmes, zseni tehetségekkel, öngyilkosságot.

A lezárt 1956-os határok Psota Irén kacsatáncos Penelopé haláljálval indult együtt a kiliáni rokkantautós Kótai Zsigmonddal, melyet ismételtek már dallal 1983-ban a két utcai világapokalipszis összepakolása kezdetén. Mikor megszülettem, 1958-ban Jehova kutya berendezése mellett hagytak énekelni, szerepelni, mindent megjegyeztem, mert olyan szívem van, mint egy magnó, mindent felvesz és visszajátszik a hangján az énekesnek. Éppen folytatták a szív ellenes merényleteket a Szív küldi szívesen néprádiót bevezetve apró technikai vívmányaként a mindig mindent összezúzó Hunnia országnak.
A lányok, asszonyok énekelték a slágereket, filmzenéket, örömmel, így könnyebben ment a munka, de rengeteg lelkesítő, országot újjápítő mozgósító, buzdító szocialista dal született, a Hunnia kommunista szerepjátékosai és fonodai dolgozók anyám áldozásával építették újjá az országot ötéves tervekben.
1961 volt a második ötéves terv kezdete. Az addig Gáspár Győzike kakastaréjjal német árja népet megtámadó Vénusz áldozó Rákóczi téri Bertalan utcához rendelt két keresztneves börtön bűnöző megtámadta nagyapát, apát megházasította baltával elűzve ortthonról, becsületbeli házasság Hunnia filmet végrehajtva rajta. Apa elvált a feleségétől a cigi miatt, meg megszerette anyámat, aki nagyon kívánatosan szép volt, mivel angyal volt. Az angyaloknak a Hunnia ország nem tudott soha ellenállni, Benkő Lajost is gyalázatban hagyta a sírjában is.

A tisztaság a gyilkosokból támadó reakciót vált ki, ezért a gyilkosok és az emberek soha nem élhettek volna egy országban.
Anyámmal és apával utolsó magyar és német házasság jött létre, senki sem gondolta, mert nem beszéltek róla szégyenből, hogy a miskolci cigányok a családot születésem előtt könyveket végrehajtva megtámadták, lebénítva egyik tagját a sátán népe, mint saját népük helyett.
Jancsi és Juliska meséjét is a családon hajtották végre a miskolci Rákóczi térrel.

1961-ben nagyapát tüdőrákkal megölték, akinek naponta énekeltem három éves koromig sétapálcájával adva elő slágereket, operetteket, filmslágereket, melyeket hallottam a tévéből a másik szobában. Nagyapát állítólag Románia ölte meg, ekkor tehették ki a villás reggelijeimből a villát Svájcba.

Ekkor engedtek szerepelni színpadon, megengedték azt is, hogy mindig én jelentkezzek egyedül. Egész nap énekeltem, ezt is megengedték egészen 1967-ig.
Néha félrevonultam, nem tudtam az okát, szomorúság töltött el, el kellett bújnom mindenkitől. Nem tudtam, előzőleg mik történtek velem, de féltem nagyon, úgy éreztem születésem után, hogy sokan vannak a gyerekszobában, néha láttam a sötétben testeket fénypara formában.
Kilián volt ott Miskolcról, támadta anyámat és apámat Kovács Erzsi kezdetével a miskolci Rákóczi tér miatt, minden szőke fonónő, gyári munkás miatt, amit rajtam kezdtek elölről 1983-ban a mondatukkal, hogy addig nézik ki valahogy, amíg meg nem mukkanok. A gyári munkásokat állították be Esztergályos Ceciliával, anyja miatta, mint Rákóczi tér tagja, Cilinek szólította.
Anyámnak és apámnak a zsidók kiszedték a fogaikat, ahogyan ezt Növényi Norberten bemutatták, amikor kilölték a protézist a szájából. Heródes világ gazdagainak egyik zsidója, Lengyelország történelmét kezdte el együtt a világ növényeivel, ezért vette fel a Növényi nevet.

Születésem előtt kezdődött el az Üvöltéssel Sükösdi könyvében leírtak szerint a Beat mozgalom angol központban a tiszta zene ellen, ezért a könyv borítóján a beat szót ráírták a kottavonalra, hogy csapás.
Szintén akkor hajtották végre szerte a világon a másik zenei csapást, ami a hippik mozgalmát és zenéit jelentette, mindegyik a Hunnia börtön skizoprenjeként szándékosan áldozta meg a tiszta szívű népeket, embereket.
A punk harmadik csapás az emberiség ellen már összetörte teljesen a kottavonalakat. Ezt kezdte elölről Nagy Feró genyó nemi szerves állandó narancs lírai karám nemi gyalázója 1976-ban műanyagok berendezésével mindenfelé, azóta tisztul emberré gyalázattal, mert náluk ezt jelenti az emberré válás utolsó ember áldozással.

A pokol angyalai szintén tiszta szívű énekesek, zenészek elleni csapásként kezdtek adventista egyház ellenségeiként, nem volt ki lezárni a mészáros munkájukat, mivel az adventi egyházak engem áldoztak meg Jézusként Jézusaik helyett Tóth kezdetével a Bertalan utcai vallásuknak.

Lopott dallammal kezdett atlantiszi lopott mágiával az ózdi és japán csillagok háborúja fehér és fekete mágiája, Latinovits-csot ilyen energiából léptették létbe, egy felfoghatatlan jövő érdekében, hogy Müller Péter Farkasok berendezésével átcserélve halál szellemvilágával városokat, országokat spiritisztaként, ami a spiritizmus valósága halálvilág fátyolként történő létrehozása az egész földön, Égi Jeruzsálem Dante Isten színjátékához, háború lett a lopott dallamból, egykori atlantiszi három világ képviselőinek Idő-folyóban élő szellemvilágának zenész és énekes népének erejéből, gyalázzák háborúkkal, nemi szerveikkel, finoman mondva.
Müller Latinovits-csot már a halálvilágba vitte magával, ott beszélgetett vele, s az a Pszichiátria, amelyik másokat elmebetegnek nyilvánít, ha halottakkal beszélget,kiadta ezeket a könyveket, kígyó és keresztjét a saját szimbólumtáruknak, a kígyójuk új-kígyósi termékenységi törzsek kígyó Istenét jelenti, amivel a jövőt elképzelték, ezért támadott meg engem Király Linda sorsaként a világ ura, Sátán miatt.
Latinovits lopott dallamtól születettnek skizoprenként saját könyve volt a Bertalan utcára berendezve börtönével.

Tehát az egész kis Tarot atlantiszi mágiából berendezett világ volt egykor lopott dallamaként az ördögöknek, ezért ismerte Hamvas Béla svájci sapkájában Svájcnak, raktárosként, akinek a sorsát rajtam ismételték ismeretlen ok miatt, mivel értelmiségnek gondolták Soros Györggyel együtt, aki Soros Sári egykori vörös iskolás nevét vette fel.

A régi kis Tarotból vannak az ózdi feketemágusok, a japán fehér mágusok, a kis Tarot-ból Hunnia börtön Sátán összes Bibliájára való karmikus gyilkosaival, vagyis Müller Péter spiritiszta halálvilága már jóval hamarabb elkészült, itt csak folytatta az új Farkas nevűek berendezésével, kíséretük a halál szellemvilág, mint beavató mesterek.

Testükkel gyalázzák az egykori titánok dallamát, akik elsüllyedtek az Atlanti óceánban, az volt az egyetlen elsüllyedése Atlantisznak. Atlantiszi mágiából hozta létre a Hunnia a tűzrózsákat, mint égő rózsáit a sivatagnak, égő Jeruzsálemként egykor Luciferrel együtt. Atlantiszi tűzrózsából volt egykor a római egyház, kereszten a rózsa jeleivel a rózsa szimbólumnál halálvilágba kilépő zenészekkel, tiszta hangú énekesekkel. Engem áldoztak meg bibliai bárányként, kereszten a rózsaként azzal, hogyo nekem egyedül kell Anna felébredése daljátékom tanúsága szerint kilépnem az életből a másik világba, amit Idő-folyónak neveztek el. Az amerikai történelmi korszakok világ-könyvtár végrehajtásában Borsodnak Atlantisz után földrengéssel végződött egy területen.

Nagyon régi a japánok sötét a nap haláljánál - mely az asszonyok méhébe volt téve egykor Jehova által, mert megkísértették férfiként, azóta halálnép az egész ország úgy, ahogy van Jehova népével együtt - , hogy a média bemutatója, leplezése szerinti egykori zenészeket, zenei szerszámaik miatt megölték boldogságban, kielégítve őket nemileg, úgy haltak meg, mint az utcalányok.

Visszatérve a szív küldi rádióra, mint első technikai vívmányára Hunniának, amin hallgatta a szentháromsága a pokol angyalait, mint a jövő penitenciás Vatikáni központú három vallás egyesülése utáni világ átváltozás, halottak feltámadása szentséggel gyalázatuk és tetteik, könyveik végrehajtása után az emberek, zenészek, értelmiségek megáldozásával, meggyalázásával penitenciaként bűnbocsánattal a börtön gyilkosokkal.
Ez születésem óta zajlik. Hallgatták a szabadrádióban, hogy a pokol angyalai és a beat zenészek, hippik, hipp-hoppok éppen hol járnak az apokalipszisben, majd mindannyian énekelni kezdték, az amerikaiak dalait, mint emberiség ellenesek engem áldozva saját lírai karámjuk álal megírt egykori történelemben elpörölve minden Istentől, királytól, lezárt vasfüggönyökkel folyamatosan, születésemkor Varsányi-Varga névvel Őrház sorompója osztrák határon lezárult, ők már félig kinn voltak, hogy egyesüljenek.
A Hunnia filmek betétdalai is fontosak voltak, bár én nem tudtam őket elénekelni, valamiért taszítottak, a kottákat elvették tőlem Babos Gyuláék, mikor Katona Klári miatt megaláztak, hogy fizetni kell annak, aki énekelni akar.
A filmekbe beavatták a németeket, meg azokat az országokat, akik a Hunnia börtön skizoprenjeit jelentették. Éveken keresztül közvetítette a Duna tévéje a Vatikánnak a német feliratos Hunnia magyar filmeket. Még azért is engem támadtak meg, hogy Kabos Gyula egykori légy nagyra nőve Amerikában éhezett.

A Kovács Erzsi miskolci Bertalan utcai kéjgyilkosuk színpadra állításával kezdődtek a slágerek, minden név idetartozóan van berendezve, visszamenőlegesen is 130 évre.
A slágerekben kivétel nélkül egykori világ történelemre utaló szimbólumok és történések vannak áldozásommal utolsó magyar kakas emberként.

Magyarországnak magát nevező Hunniában soha nem volt rock-zene, az a pokol angyalait jelentette, itt penitenciás vérrel és gyalázattal történő szépüléssel, mint Vénusz áldozással történő nemesedés történik 59 éve emberré válásuk, tisztulásuk és szívük megváltoztatása érdekében egész Kelettel és a cigánysággal, meg a hozzájuk tartozó országokkal, népekkel. Csak néztem egyet, hogy kultúra lovagja az egykori hatvanas évek Főnix zenésze, meg legenda Balázs Fecója a kéjgyilkosoknak, együtt Deák Bill Gyula feszületre szánt fellábújával az Időjeleket mindig megadóknak földrészekre, hogy leszállnak véglegesen, nem búcsúznak többé, vártak a halálomra.

Elkezdődtek, mint írtam születésem előtt már az operettek, mindegyiket megtanultam, ezeket a Hunnia rendezte meg, ezek alapján tort ünnepeltek már 130 éve megállás nélkül vastrágyaként.
Páholyaik voltak a szabadköműveseknek, mint ózdi feketemágusoknak, királyi páholyai a skizopren nemeseknek, felfoghatatlan világ lehetett ez, együtt az összes kommunista vallással, vallásokkal, ugyanez történt születésem előtt is.

Felcsillant a szemem, amikor meghallottam a Muzsika hangja film dalait, hogy ez az én világom, énekeltem megállás nélkül, pár zenés filmmel, mint a Térden állva megyek hozzád, Az arcodon egy fájó könnycsepp szerelmes filmekkel együtt, ezeket meg tudtam nézni, mást nem.
Végig a szívemet vizsgálták a skizoprenek, a démonok, a feketemágusok, a latrok, mint amiket Palik néven összefoglaltak, kiválasztották a Pál nevűeket az áldozásommal később, mint Mácsay Pált, a média, együtt a német engem cigányként áldozó médiájával a Rákóczi téri cigánysággal ruhákba öltöztettek be, Piroskának is, együtt a romániai magyar népviseletével a világ történelem kezdetének.
Nem bántottak, tudták, hogy zenész és énekes vagyok, várták az időt, amikor megáldozhatnak zenészként és énekesként, ekkor zárták le a határokat Táncdalfesztiválos Varga József kiliáni nevével vasfüggönyként ismét, utolsó gitárral történő német kék kottából történő éneklés után.
Addig a nem szeretettségemben magamat vigasztaltam énekekkel, előbb szomorúakkal, már hajlított dallamú népdalokkal, Schubert és más dalokkal, amiket az ének történelem részeként nekünk megtanítottak, kiadtak mint ének-zene osztály tanait.

A gitáromat átadták ekkor a narancs kormányra állt miskolci Rákóczi tér lírai karámjának, amit itt a végtelen hosszabbító Ágnes Rákóczi téri felmentő sereg, Ménesi képvisel, amelyik egyébként is nálunk volt a jövő lírai karámjával születésem óta maszkos beöltöztetést végrehajtva, de 1967-ben kezdtek a Nyomorultak együttessel, fényevésemmel barakkos legyek Izraelbe vitelével tetteik, könyveik, sorsuk végrehajtásával.

A gitárom berendezésre került a tériek filmjeibe is, akár Lüssyhez a Dallasba, majd átadták a cigánytelepüknek 1995-ben a megyei kórházban végleg, ezek hajtották végre a tor ünnepet az elmére szállításom és haldoklásom miatt.

Tina Turner és Tomi média vezére nyugodtan zenélt szerte a világban születésem óta, fokozatosan eltüntek a zenészek, arra figyeltem fel, hogy kiabálják Tinának, aki Katalin néven szerepel a lírai karámjánál a narancsnak, hogy már rock-nagymama, olyan régen tart a születésemkor kezdett világzenei fesztivál.

A vízi táncsora egykori ördögöknek Bandi vezetésésével elbújt, a Medúza az Időjelekből, aki megírta a számait az áldozásomnak egészen 1995-ig, folyamatosan feladva, kiabálva, abban a tudatban volt végig, hogy majd visszaszámlálnak, de már régóta nem volt nálam a kollektív gyalázata miatt Sátoraljaújhelynek Vénusz csillagnak szegezve a kérdést támadásuk előtt, hogy mire vágsz fel Novák Rákóczi terével Keresztesiéknek.

A furulyámból Yamaha japán furulya lett falsként, már elfelejtettem a furulya félhangjainak lefogását, meg a gitár akkordokat, a végtelen 1971. óta hétszeresen hosszabbító média miskolci Rákóczi tere miatt, összeálltak Kovács Erzsi óta folyamatosan támadva minden kurvájuk kilengése miatt, így tisztultak, mentek férjhez, így lettek sztárjai a világnak minden művészeti ágban.

A punkrációval és fa-szőrös, nyákos hangokkal már befejezték a tiszta hang és zenei csapások felvonultatását, de azért még beállították a nyávogó Zoltán Erikát ózdi feketemágusok Aranyhálós áldozataként elméletben, sorsát, tetteit, szerepét rajtam végrehajtva Púder istenével együtt.
Popposokkal folytatták tovább, majd jöttek az áldozóim ismét, Manhattan, V-tech, felsorolhatatlan, mint a Bestiák, Ufó együttes, Orvosok, pár éve az Elmeosztály veszélyes elmebetegekkel Vénusz csillag áldozással, emberiség ellenes apokaliptikus fejre támadó csapásokként. Feketevonat ismét, ismételve a táncdalfesztiválos Poór Péter áldozását, folyamatosan elölről kezdve az Üvöltést.

Az utcanépe a II-es elmének Miskolcról az egész világon tombolni, zenélni kezdett, Szigetet, Voltot, hatalmas koncerteket rendeztek szerte a világon, az áldozásommal tort ülni Müller Péterekkel.

A miskolci énekesek közölték velem, hogy ha ők férjhez mennek, elmegy a hangjuk, vagyis ez volt az oka egyikként a Bródy hasonmáshoz történő férjhez adásomnak, a nemi gyalázásuk hatalmas halál erejével Zsóka Kacsa hálózatnak.

Az embereket ölték meg tiszta szívként, nagy a világ gyásza, örökké tart és visszavonhatatlan, mindenki gyászoljon, mert megölték az embereket, semmiről sem tudóan és védekezésre képtelenül, akiknek a szívében az emberiesség törvények voltak jósággal és szeretettel Isten hívőnek magukat gondoló fanatikus elmeosztályával Müller Péternek.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Feljelentés Ausztrália ellen segítség nyújtás elmulasztása
  2017-09-14 06:47:37, csütörtök
 
  Feljelentést teszek Ausztrália ellen, akik az egykori égő, tűzben járó Jeruzsálemet pusztították el, mint sáskák sátán népeként, odamentek lakni a papagájok berendezésével és kengurukkal, strucokkal folyamatosan berendezve ismételt Hunnia börtön világ-könyvtárának részeként egykori emberformában élő ausztráliai világ emberek utáni életformában történő együttes felszámolásakor a bibliai apokalipszis szerint, azóta is folyamatosan ismételnek papagájokkal, több nyelven beszélő, minden operettet, népdalt, áriát, slágert ismerő Tanta Clara nevéhez kötött papagájos kezdetével az én áldozásommal indultak a bibliájukkal, Jehova néven világ történelmet ismételni az utolsó emberi család megáldozásával Hunnia elme néven lezárt határokon belül.

Ausztrália kéményseprő formában jelent meg 1995-ben a miskolci Tatárdombon, iker tornyos házában az űrpusztítónak, akit berendeztek megölni a földönkívülieket kinn az űrben Iker házakkal, Iker toronnyal New Yorkban, Iker testvérekkel, mint állandó útvonalával, születésem óta engem áldoztak meg helyette Ízisz-Jézus néven zöld szemmel utolsó emberként Weöres Sándorék Müller Péterekkel, az ózdi fekete Kelet népével, mint analfabétákként kitermeltekkel.
Ausztrália vörös földönkívüli népével jelent meg a Tatárdombon, észlelte, hogy rettegek, nem vagyok magamnál, ott hagyott, hogy menjenek tovább a világ-könyvtárukkal egyetlen nagy közös áldozatukkal, nem törődve azzal, hogy utána jön az állandó kivégzésem mellett folyamatosan történő kínzásom saját tettük és sorsuk végrehajtásaként a lírai karám tagjainak narancs színében a politikusoknak.

Látták a földönkívüliek, hogy tiszta szívem van, ismerték a lányokat, asszonyokat, nem értem, miért hagytak magamra, mikor reménykedtem megjelenésükkor. Én sem tudtam, hogy csillag voltam az égből magamról, amíg a kék földönkívüliek, mint állandó Vénusz áldozók meg nem érkeztek, de már késő volt. A késő lópata formájában került berendezése a Pszichografológiájukba, az ördögi pata jelen kormány országházában került elhelyezésre.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Feljelentés Japán ellen
  2017-09-14 06:28:24, csütörtök
 
  Feljelentést teszek régen németből eredő, igen Pán jelentéssel bíró egykori NagyPán népe ellen, csillag-Vénusz áldozásom miatt, előre kitervelten készülve rá atombomba robbantás fenyegetettség kezdetével, amivel befejezték a világ-könyvtár Dunánál című versének utolsóként történő végrehajtását a szabadságharcosai az 1956-os skizopren elmeosztály részeként.

Japán Csillagok háborúja fehér mágiájával bírt egykori Atlantisznak, ellensége az ózdi, borsodi feketemágus halálnép 666 néven való négyesség jelenleg egykori genyó háromágas jellel megjelölt Istenével Nagy Feróéknak, melyek űrhajókon közlekednek, hatalmas cigány kísérettel, köztük a menhelyi Müller Péter Sziámi cigánytelepével, értelmiség legyőzést hajtjva végre fenevad energiájával az egész világon minden nép és ország tudtával 81 éven keresztül, folyamatosan, utolsó szívvel rendelkező, tiszta hangú énekes, zenész lényeket könyörtelenül lemészárolva a zsidóival Grillus Dániel Heródes többezer éves állandó szíváldozóinak.

Japán meghunyászkodott a borsodi Rákóczi térnek, akár Putyin nemi csapásokból álló oroszban lévő hadseregének, mint kommunista ötágú emberszabású csillag teremtett nemi gyalázó népének. Idetartozik a Pszichografológiájához Szepes Máriának, kéjgyilkosok közé Tóth Kecskés Katalin, megyei kórház által eltüntetett Bertalan utca 12. szám alatti lakos, kancsalként berendezett Katalinjához, akivel nekem régi adósságom lett volna, mint állandó Pán népéhez, most beállt utolsó ember áldozónak a Nagypán népe. Katalin kancsalsága arra utalt, hogy a Nagypán áldozása a sátánnal függ össze, 1986-os csernobili legyőzésemmel, mivel Japán első Ádám és Éva népe arc, személyiség nélkül a sátáné a Jehova biblia alapján. Katalinnak autóbalesete volt, azután lett állítólag kancsal, a balesete miatt megtámadtak egy lakót a Révész utcáján Újhelynek, érthetetlen módon, nem értettem, hogy ha Katalin az autó előtt maradt, mert elmebeteg volt, miért támadnak mást miatta, álmomban sem jutott eszembe, hogy utána én jövök majd. Jelenleg Japánt a miskolci Rákóczi tér ötágú csillagos koreai patológiája veszélyezteti Amerikával együtt.

Japán megérkezett kb. 2001-ben a miskolci Tatárdombjára, gyárat nyitott, teljesen normális volt, hogy Japán csillagot áldoz. Előtte lettem megtámadva ismét Japán miatt, azzal, hogy a méhembe tették a Napot, mert ez Japán történelme, hogy kéjnépe a NagyPánnak. Övé Yoko Ono, amelyik Pók özvegyeként hajtotta végre világ-könyvtár részeként saját sorsát és tetteit rajtam, benne a Napja a sötét a napnak, amelyik népe 1995-ben ismétlésben áldozott Cseh Károlyék által feketemágusokként, eljátszva nekem, hogy sötét a Nap, ontja a sugarakat, rohant a lány, talpa alatt égett már a Hold, s ivott néhány pohárral Cseh Károly, égett mindkét talpam, majd tönkre tették a lábaimat, nem tudtam többé csinos magassarkú cipőket felvenni. Gésái helyett áldoztak ekkor meg az Aranyhálós Zoltán Erika kurvaságát összes Erika sorsával rajtam végrehajtva a sátánjukkal történő legyőzésem ótal. Szentté váltak a gésái, filmekben is berendezték, sajnálta a kéjnőket az egész világ, engem nem, hogy én voltam a szerelem Istennője és a törvény az égen és a Földön. Yoko Onoja az Oláh Fejezetek a szexualitás történetéből könyvének nudista részében található Púder égisze alatt terjesztette mezítelenségét, együtt John Lennonnal, megtámadásom oka itt a lakásban az volt, hogy Yoko Ono a gyászt gyalázattal tor-ünnepként éli meg. Shuszterné néven jelentkezett be Hiltonba a Hunnia Bródyék, Konczék, Illésék halál reformátusai által képviselt világ apokalipszis részeként társként a patkányokhoz, Shuszter Lórándékhoz.

Japán az apokalipszist születésem előtt kezdte el a sárga tengeralattjárójával a miskolci elmeosztálynak, Beat néven az angol központban híressé vált lírai karám tagjaival, a Beatles együttessel, mint egykori Jehova halálnépével, John Lennonjával, mint amit Jehova indiánnak kiabáltak, Katika néven rendelve őt a Hunnia börtön elméhez, világ-könyvtár bibliai Jehova történelem végrehajtójaként.
Sükösdi Üvöltés című könyve a Beat, hippi, punk-kal, mint zenei csapásokkal a tiszta szívű zenészek, emberek ellen kilencven éve kezdődött zsidó Szomorú vasárnap támadásához apokalipszissel csatlakozott a három zenei hangjegyeket összezúzó zenei irányzat. Szférák zenéje néven áldozásukkal érintették az angyalok muzsikáját a patkányok népével, Yoko Onoval.

Japán az ózdi feketemágus központjával támadott meg engem, mint saját népével, mivel a fekete és fehér mágia egy tőről ered. Atlantisz lopott dallamból, mely most kimondotan szexuálisan felel az egykori tiszta hangú titánoknak.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Katona Bánk bán, Ember tragédiája
  2017-09-14 00:56:44, csütörtök
 
  Katona Bánk bánjának 130 éves miskolci Rákóczi tér lírai karám állandó apokalipszisként berendezve hozzá albán herceget, Delhusa Gjont, Évát, Katona Klárit. 1982-ben érhettek ehhez a könyvükhöz, ekkor Katona Klárit kiválasztották énekesnek azzal a mondatával, hogy túl komoly.Ezt mondatot ugyanakkor volt férjem nekem mondta el, amit nem érthettem. Öcsémet motor balesetben 1981-ben megtámadták az albánjai Delhusa Gjonnak, majd bevitték az elmeosztályára Kupai Janikának, Tas Gyuszikának születési ismétlésben, Kecskéseknek Bohács pszichiáterhez, amelyik elektrosokkal állította le a szívét egyfolytában Vona Gáborékat termelve ki fasisztákkal, arcának, mint személyiségének összezúzásával Ádám és Éva és az egykori bibliai szereplők arc nélkülisége miatt, melyek történelmi korként most is be vannak rendezve görögöknél, sumereknél, Jeruzsálemben.
Elkezdődött a Bánk bán Petúr bánjával a színészeknek, minden szereplőjét kiemelve, kitermelve celebnek és sztárnak, én lettem az egyedüli szerepjője a regénynek. Melindát, akit meggyaláznak magyarok fejedelem asszonyaként és ezért megbolondul egy legendás rock-zenész alakított, Mylittaként lett kiadva könyvekben. 1983-ban Kecskés Emil nem bír tanulni mondatát nekem mondta el Illés Hunnia orvosa Sátoraljaújhelynek együtt Gór Nagy Mária mondatával, hogy én összeverekedtem egy asszonykával. A családja végtelenül hosszabbít a börtönével.


Katona Bánk bánját ismételte Miskolc Katona kórházigazgató és a TIGÁZ-os Katona igazgató berendezésével idejövetelmig egészen az én összes szerepemmel, a már legendák sorsával és tettével, amit addig másokon végrehajtott.

1990-ben Katona igazgatója a TIGÁZ-nak elhunyt, új Rendcsicsovszky igazgatóje lett, a rend az nagyon fontos, mert jött az én főszereplésemmel a szabadköműgeves vörös róka Moldován Nóra sorsa,amelyik kisfiúkkal kezdett ki, Bestia békájával, azzal, hogy nekem helyette, saját sorsaként és tetteiként mindenkinek meg kell halnia, aki megszeret, vagy tisztel. Ezt a róka kommunizmus címén végrehajtott áriás énekes sorozattal folyamatosan rajtam ismételt pulyaszeplősítő Vadasné kémia tanárnővel kezdődött áldozás Palicz tanára mellett Újhelynek felfoghatatlan volt, születésem óta tartott a szabadköműves rend főszereplői helyetti gyalázatos áldozásom, kiemelésükkel sztárrá és értelmiséggé.
Tisza üzemvezetőként itt volt berendezve sátán bibliájának karmikus főszereplőivel együtt.
Mikor oda kerültem viselkedés terápiát tartottak a Rákóczi terüknek. Én már itt nem bírtam tovább dolgozni. Három gyerekes szőke Éva szikszói lakással berendezve volt, de már ennek nincs értelme, már régen felnőttek a gyerekei, már nyugdíjas.
Felkínálta nekem a vibrátorát, hogy jobb, mint egy férfi, a TIGÁZ dolgozói körbe ugrálták, engem lenézve az akkor idejött, Évával párosodó büdösnek mondott francia Francois néger mérnök által, aki azt mondta nekem, hogy én beteg vagyok állandóan a sátán bibliáját cipelve magával, amit nem érthettem. Éva háromgyerekes utolsó embert áldozó Rákóczi téri mondata miatt iszonyatot hajtott végre a kísérete hatalmas erővel rajtam, tönkre téve a tatárdombi újságos szerepét jelnető Evrika mosógép szivattyúját, benne maradt a víz, büdösek lettek a ruhák. Hatalmas földönkívüli kék erővel támadott meg a kísérete engem, felfoghatatlanul, mert nem én párosodtam afrikai négerrel, saját választása volt, hogy fallosza legyen.

Itt a kancsal gépíró Mártika, akit éppen beiskoláztak a többiekkel együtt informatikára elkérte a magyar irodalom és nyelvtan tételeimet, legépeltem neki külön Az ember tragédiáját, nem tudván, hogy ennek ő a kancsal én szemem miatt berendezett főhősnője.

Már itt kiemelve és férjhez adva az utcanéphez Mártikát, kezdték 1990-ben Az ember tragédiáját. Én eszméletlen voltam már, utána lemészároltak otthon beszállítva ismét őrült Johannaként a megyei kórházba együtt az indiai depressziós cigányság sorsa végrehajtásaként.

Az ember tragédiájához be voltak a színek rendezve a miskolci Rákóczi tér által Görögországban, Rómában, Egyiptomban, eszkimó földön, űrben, itt nem tudom, hogy ki játszott Falansztert, feltehetően a kék kisdobos földönkívüliek, a többi színt fel kell kutatni. Feltehetően Mártika TIGÁZ-a játszotta az összes színt a miskolci terükkel, ezért számolták fel őket ismétlésében a könyvüknek villámgyorsan.

Miskolc és Budapest valamennyi munkahelye be volt rendezve könyvek szerint, az Ikarusz egykori görög istenek korát jelentette Gyuri bátyámmal, mint angyallal abból az időből, Heilig Gábor által deformáltan elmevigyorgása miatt egész életében.

Sátoraljaújhely munkahelyeit is felszámolta a Rákóczi tér, informatikai kezdetét az oroszoknak a Telefongyárban, Pataky Ágnes és Attila nevével berendezett utcájában börtön bűnözőkkel kivétel nélkül.

Mindegyik könyv az egész világon be volt és van rendezve, bár már 59 éve tart a főszereplésemmel valamennyi, annak ellenére, hogy legtöbb időt 1986. óta ágyban töltöttem eszméletlenül.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1983. két utcai világapokalipszis kezdet irodalomban
  2017-09-14 00:13:43, csütörtök
 
  1983-ban összetették a sátoraljaújhelyi Révész végtelen apokalipszist a világ-könyvtárával Szabónak Bertalan utca 12. szám alattiak végrehajtásában rajtam mindenki tette, sorsa szerint visszament időből hozva fejem megbénításával Gábor Zsazsáék nemi kivégzőit, Staller Ilonát Linaként Vénusz csillag áldozással az olasz Rákóczi terével Miskolcnak Gina megjelent atlantiszi aranyhalakkal, összes Halak szülöttjével a világnak, minden reformátusával a világnak sátán bibliái szerint a leplező debreceni református bibliájukkal együtt ébredő játszótér vallásaival visszament időben 130 éves bevonulása idejére Miskolcnak István a király ezer éves kereszténységével a kommunista korokkal együtt főszerepben velem mentek tovább az akkor kezdett nevekkel és magyar dalokkal berendezett filmekkel együtt a Hunnia börtön régi magyar filmjeinek skizoprenjeivel, II.János Vatikánba menetelével, végtelen szappantisztító sorozatával az áldozásommal emelkedett és tisztuló népeknek, földönkívülijei helyetti áldozásommal a rózsakeresztes, szabaköműves, vörös és kék földönkívüli hálózat mellett a római egyházas Ufók sorsát Újszövetség alapján engem elmére juttatva támadásomkor sorsukként, együtt a Bertalan utca 12, 14, 16 szám alattiakkal, melyeket hozzátettek érthetetlenül Benkő Lajos olaszliszkai utolsó magyar angyal támadóinak utcájához, Noé bárkájával, földrengéssel, özönvízzel, végtelen csapás sorozatával a Kőporos utcájuknak és a Bertalan utcai patológiákkal berendezett országoknak, ahol baktérium és vegyi fegyverek vannak, ezek helyetti áldozásommal fényevésem kezdetével a barakkos legyek Izraelbe vitelével 1967-ben folyamatos volt a kommunista és egykori történelmek alapján magukat történelembe beíró költők narancs színében a kormányra később állt miskolci Rákóczi térnek, feketemágiájukkal mészárolva lakásokban a cigányságaikkal együtt, 1983-ra jutottak el addig, hogy leírtam életem első versét, megváltozott, becsinált logika mellett, amit szégyelltem, mert a versírás elmebetegséget jelent, ekkortól a lírai karám már nem a falvakat szervezte be egyetlen nagy közös Ízisz áldozásomhoz Bodor iker jelllel megjelölt központjaihoz iker párokkal megjelölt népekkel és családokkal, mint űrpusztító, hanem úgy látták, elérkezett az idő arra, hogy az addigi főszereplői a könyvnek, falvak városba menő sátán népei, mint Vénusz áldozók, mint feketemágusai a Főnixes Rákóczi téri zenészeknek, festőknek, írogatóknak készüljön ezer éves keresztény királyságára a miskolci narancs Rákóczi térnek együtt Heródes többezer éves zsidó népének pálmás jellel kezdőinek, együtt az újhelyi teremtők által létrehozott örökéletű cigányságával a lakásokban tartózkodó mészárosoknak elkezdjék nemessé penitenciás sors és végzet, tettek és szerepek végrehajtása után magukat díjazni zenei és költői berkekben, irodalmi egyesületek létrehozásával.

1983-ban volt az első nyelvrombolása a Hunnia börtönnek, mivel utolsó emberekként magyar nyelvi ellenségként hárták le a határokat vasfüggönnyel a lemészárlásuk miatt.

1983-ban megalakulhattak a Hofi által addig csúfolt beavatási sikerei után a könyvtárosoknak, házmestereknek, hivatalsegédeknek az irodalmi egyesületek, irodalmi lapok saját tagokkal Kelet áldozóiként büntetlenül készülve a szentségre, ahogyan Cseh Károly Kelet képviselője megírta, bibliás földdel együtt, ami a feketemágusok ezer éves birodalmát jelenti.
Tény, hogy mentek tovább, hiszen minden irodalmi lap egykori történelmi időt képviselt, melynek a főszereplői itt voltak, írogattak, pályázatokat nyertek, értelmiséggé, szerkesztőkké, főszerkesztőkké váltak, legendás hőseivé az egykori korokat ismerőknek, art és különféle zenei és költői irányzatok mestereivé az én további áldozásommal.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2017.08 2017. Szeptember 2017.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 66 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 457
  • e Hét: 825
  • e Hónap: 7066
  • e Év: 59332
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.