Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Kilenced Szent Pió Atyához 4 - 5 nap.
  2017-09-15 14:27:46, péntek
 
  4. Nap
Pió Atya, te nagyon szeretted az őrangyalodat, aki neked, mint vezetőd, védelmeződ, és mint hírnököd szolgált. Az angyalok vitték el lelkedhez gyermekeid imáit is. Könyörögj érettünk az Úrnál, hogy mi is megtanulhassuk, hogyan kell őrangyalainkat követnünk, akik egész életünk során jó tanácsokkal látnak el bennünket, hogy elkerülhessük a gonosz útjait.
,,Hívd őrangyalodat, aki megvilágítja elmédet, és vezetni fog téged. Az Úr melléd rendelte őt. Ezért követned kell tanácsait." (Pió Atya) Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez. (lásd a végén)
5. Nap
Pió Atya, te mély áhítattal voltál a tisztítótűzben szenvedő lelkek iránt, akikért, mint engesztelő lélek felajánlottad magad. Kérd meg az Atyát, hogy öntse lelkünkbe azt az együttérzést és szeretetet, amelyet te is éreztél e lelkek iránt, hogy mi is segítségükre lehessünk fájdalmaik megrövidítésében, áldozataink és imáink által.
,,Ó Uram, öntsd rám, kérlek, azokat a kínokat, melyek a bűnösökre és a tisztítótűzbe kerülő lelkekre várnak, és ha szükséges, akkor növeld meg ezeket, hogy a bűnösök megtérhessenek és megmenekülhessenek, a tisztítótűzben levő lelkek pedig megszabadulhassanak." ( Pió Atya) Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez. (lásd a végén)
 
 
0 komment , kategória:  Szent Pio atya  
3. Nap.........Kilenced Szent Pió Atyához
  2017-09-15 14:26:24, péntek
 
  Pió Atya, te annyira szeretted égi Édesanyánkat, hogy naponta kegyelmeket és vigasztalást kaptál Tőle. Könyörögj érettünk a Szűzanyánál, és add át neki bűneinket és minden helytelenül végzett imánkat, hogy mint annak idején, amikor a Kánai Menyegzőn Szentfia igent mondott Édesanyja kérésére, most is közben járjon értünk, és hogy nevünk bekerülhessen az Élet Könyvébe.
,,Legyen Mária az a csillag számotokra, aki megvilágítja útjaitokat és a biztonságos útra terel benneteket, hogy eljuthassatok a Mennyei Atyához. Legyen Ő az a horgony számotokra, amely a megpróbáltatások idején, szorosan összeköt Vele benneteket." (Pió Atya) Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez. (lásd a végén)
 
 
0 komment , kategória:  Szent Pio atya  
Kilenced Szent Pió Atyához
  2017-09-15 14:25:02, péntek
 
  Kilenced Szent Pió Atyához

Szeptember 23-án van Piatrelcinai Szent Pio atya ünnepe. Szeptember 14-én kezdhetjük a következő kilencedet hozzá.
Ő nemcsak életében segített a rászorulókon, de most is nagy szószólónk az égben, amint ezt sokak tapasztalata bizonyítja. Forduljunk hozzá bizalommal és meg fogjuk tapasztalni segítségét!
1. Nap
Pió Atya, te a testeden hordtad Jézus Krisztus kínszenvedésének jeleit. Magadra vetted a keresztet, és annyi éven keresztül elviseltél minden testi és lelki szenvedést, hogy a lelkek megmenekülhessenek a pokol tűzétől. Könyörögj érettünk az Atyánál, hogy mi is meg tanuljuk a keresztünket hordozni, bármilyen szenvedéssel is járna, hogy általa kiérdemeljük az Örök Életet. Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez. (lásd a végén)
,,Jó a szenvedésekhez hozzászokni, amelyeket Jézus megenged nektek. Jézus, aki nem tudja elviselni, hogy szenvedni lásson benneteket, el fog jönni, hogy megkönnyebbülést hozzon, hogy megvigasztaljon, és hogy újabb bátorságot öntsön lelketekbe." (Pió Atya)
2. Nap
Pió Atya, te, aki most Jézus Krisztus oldalán állsz, annak idején tudtad, hogy hogyan kell a gonosz kísértéseinek ellenállni. Te elszenvedted azokat az ütéseket és kínzásokat, amelyeket a pokol démonai okoztak neked, mert meg akartak akadályozni téged abban, hogy tovább haladhass a szentség útján. Könyörögj érettünk a Mindenhatónál, hogy a te segítségeddel és az egész Mennyország lakói segítségével, ellent tudjunk mondani a bűnnek, és hogy hitünkhöz halálunk napjáig hűek maradhassunk. Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez. (lásd a végén)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rózsafűzér ima
  2017-09-15 09:13:19, péntek
 
 
Minden könnycseppedet,
Mely bűneidért pereg,
Angyalok fogják fel
Rózsaszirom-tálba...
Rózsafüzér lesz majd
Szűzanya karjára.
Így mutat be végül
Szent Fiának minket,
Szivárványszín prizmán
Tisztítva bűnünket!
Édes reménységünk
Szűzanya jósága -
Rózsafüzér-imánk
Út, a Mennyországba!
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok,áldások.   
Adjon Isten áldott reggelt és napot mindenkinek!
  2017-09-15 09:05:27, péntek
 
 
Isten segí­tségét kérem,
hogy elszakadjak elfoglaltságaimtól,
megnyí­ljak Előtte erre az imaidőre,
átéljem a szeretetet, és Őt még jobban szolgálhassam.
 
 
0 komment , kategória:  Jó reggelt   
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2017.08 2017. Szeptember 2017.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 27 db bejegyzés
e év: 473 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 505
  • e Hét: 1989
  • e Hónap: 8361
  • e Év: 59152
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.