Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Feljelentés a narancs vaskori Rákóczi tér és városai ellen
  2017-09-16 23:50:40, szombat
 
  Feljelentést teszek itt is - már másutt megtettem, még nem kaptam választ - mivel itt az egész Hunnia ország bűnös a sorsomban a narancs színben 1989-ban kommunista korok további folytatása világ-könyvtára részeként Visnyei Lászlóék gondolatok a könyvtárban pokol angyalaival utolsó Kohut embereken kezdett áldozásában folyamatosan ismételt Szabó gönczi bibliájába tett Göncz nevével fémjelzett végrehajtása miatt a borsodi Rákóczi tér ellen, melyek születésem óta cserélték át az országban a városokat, falvakat behozták Kátyis áldozásom kezdetével a városokba mint sátán egykori bibliai főszereplőit, melyeket hagytak földtúró analfabétaként szándékosan, régi történelmet hajtottak a neveikkel végre. 1989-es világ apokalipszisével a miskolciaknak rendszerváltás néven befejezett látványos orosz kiskatonák kivonulásával ledobált ögátú csillagok csak színjátéknak kellettek, mert maguk megmaradtak mai napig, mentek tovább a kommunista korokon Nagy Anna halálreformátus kommunista Illés apokalipszisével, melyekkel egyházakat vásároltak, prédikálnak a templomokban penitenciás gyalázattal történő újjászületésükkel, feltámadásra várva örök életre.

Vaskorként váltak ki egykor a sátán bibliájából, azzal, hogy vélik, megváltoztatják az időt, a törvényt. Akkor egyből vérfölddé vált a világ, így ábrázoltam az egyik Koráll együttesükkel megénekelt nyolcvanas évek elejebeli bibliai átjutást a másik partra vadakkal való lelkek széttépését.
Vastrágya néven adták ki az ezoterikus elsüllyedt világ egykori történelmi könyveit, melyekbe beavatták az egész földkerekséget. Pokol angyalaival, mint égő tűzben járókkal kezdték el születésemkor lezárt határokon belül folyamatosan történő vasfüggönyös Őrház patikájukkal a bibliájuk szerint - mai napig tartott, most számolták fel az Őrház patikás vasfüggöny jelzésüket -, Az égű tűzben járó pokol angyalaival kezdtek a saját patkányaikkal new yorki johannesburgiakkal, manhattaniekkel, szektákkal, utcanépével Miskolcnak az egész világon, ezeket uszították az emberekre. Szétosztották a verseit egykori költőknek hármas koalícióban egyesülve a Hunnia börtönnel, ózdi feketemágusok 666 népével, miközben hidakat, Metrot építettek. A Táncdalfesztiválján a 3. vasfüggönyöknek felvonultatták az összes érintettet a világ történelmi korszakainak ismétlőivel, Majláth Júlia zeneszerzője az elmeosztálynak azt írta meg, hogy rövid az életük, aki ellenök tőr, azt le tudják győzni, ami volt, ami lesz ezután, hogy emberhez méltó sors az övék, ez jár nekik, mint tisztátalan lelkeinek a sátán bibliájából, melyek állandó vérfürdőtől váltak ilyen külsejüvé, tisztulnak csonkítással és gyalázattal folyamatosan végrehajtott megállás nélküli csapásaikkal, saját sorsuk és tettük áldozatokon való végrehajtásával. Mai napig tart a kéjvigyorral médiájukban az emelkedésük a gyalázatos névtáruk alapján.

A politikusaik130 éve emelkednek Miskolc névtára alapján aszerint,milyen történelmet játszanak éppen a lírai karámjuk átal megírt és berendezett könyveikből, tudják a filmbetétek közmondásait, játszanak áldozásommal 1989. óta a Rákóczi terükkel Heródes zsidó pálmajeles népével.


Szeged Szegedinével indult áldozásommal, pinázó Benkő Dániel tetteivel a Mónika Show cigánytelepével, ezek voltak nálunk a két utcai kíséret és a kiláni Hunnia börtön gyilkosai mellett, együtt a cigánytelepével Indiának. Rengetegen voltak a házában Szenci szódás szamarasnak, Istállójából kialakított gyerekszobámban, Istálló-Vénuszt kezdtek el Magyar Irodalom története alapján.

Omegás Debrecenivel kezdték Debrecen és környéke lakosai sorsát, tetteit, szerepeit rajtunk végrehajtani, amit Debreceni nevével a Rózsás koalíciónak ismételtek 1995-ös kezdettel, ismételt Varga vasfüggönyössel, feszületemmel helyettük.

Miskolc városa kiadott kék kisokosok szerint végig ment Vas megye teljes létszámán, névtárával együtt a gyilkosságunkkal, koldultatással, ami nekik járt volna a 81 éves angyal kivégzés hosszabbításáért.

A Duna tévé ment végig a babiloni világ-Magyarország trianoni cimer gyűjteményén, melyet kitettek a falvak, városok, mint Hunnia ország egyetlen nagy közös áldozással 59 éve engem mészároló, embereket felszámoló iszonyatai.

1983-ban már a lírai karám kettévált, az Ágneseket váró 130 éves költők létrehozták az irodalmi történelmi korokat jelentő újságokat, mint szakértői a világ-könyvtáraknak, legendákká váltak, mint állandó mészárosai a Földnek, az analfabéták a Kelet néven létrejött miskolci Rákóczi térrel Íziszként hoztak ide engem Bodor űrpusztító sorsaként azzal, hogy felkiáltok, hogy Istenek, miért hagytatok el engemet.

Együtt álltak fel a miskolci Rákóczi tér narancs színében Heródes többezer éves zsidóival, Vénusz áldozókkal, minden vallásával a perverzeknek együtt Illésék halálreformátusaival, nem tartva senkitől, mint eddig mindig, ahány ébredt a játszótér, a világ végénél újságpapírokat fújt a szél.


Rettegett a világ a főnix fedőneves magyar lírai karámjától az ózdi feketemágusoknak, mint Müller Péter menhelyi hálózatának feketemágusaitól, mint 81 éves értelmiség legyőzőktől, maguk hajtották végre a könyveket 81 éve születésemig is minden országban.

Félt mindenki a miskolci Rákóczi tértől gyalázata miatt, mivel a harcuk csonkítás, gyalázás, hipnózis, cigánysággal való meggyalázása az áldozataiknak, értelmiség legyőző csapásaik mellett, saját náci, saját szocialista, saját kommunista, saját vallás, saját börtön gyillkosok, saját stricik, saját maffia hálózat szerte a világon, saját nemesek, saját városok, felfoghatatlan sokaság tartozik a Rákóczi teréhez a vaskori vastrágya néven egykori Romániának.

Az összes zenész, festő, illusztrátor, költő, hegedűs mint állandó világ-végi Időjelek tort húzó népe idetartozik. Minden könyvét az 1956-os szabadságharcos, szerepeitől megvált skizopren Hunnia börtön tagjainak, minden filmet, sorozatot, zenei számot, írásaikat, ballagó dalokat Ballagi helyett, felfoghatatlan történelmi kort első pillanatától a romániai és Jehova teremtésnek megállás nélkül rajtam végrehajtottak 59 éven keresztül, mindez a börtön által az egész világon be van rendezve helyszínekkel, tagokkal.
Mindezt a Rákóczi tér hajtotta végre stricikkel és kurvákkal, ez a világ történelme, ez a Való Világ, meg a Villája Európának, amit berendeztek. Még a nácinak is bemutattak a másik világba rajzaik szerint, mint Kohut emberi család tagjainak lemészárlását, csonkítását, gyalázását.

Engem 1995. óta ünnepel, mióta az egészségügy karjaiba vittek, folyamatosan történő gyalázatával és kivégző sorozatával a skizopren pszichiátereknek, ezt kellene lerendezni, hogy átminősítsenek valamilyen indokkal, kikerüljek a kezeikből.

Nem tudom a külföldi idetartozó zenei számokat, melyeket a Rákóczi téri filmekbe tettek beazonosítani, mert 1983. óta nem tudtam zenét hallgatni, sem filmeket nézni. Be vannak állítva azok, melyek a Bertalan utcai Pszichografológiához tartoznak, mint egykori szimbólumtárához az Uniós NagyPán utcájának. Együtt kéjgyilkosok 130 éve már. A Rákóczi téri két világ apokalipszis utcájára tett csapások, mint sátoraljaújhelyi Révész és miskolci Bertalan utcai névtárakhoz rendelt apokalipszisek közmondásai, idézetei, Hunnia film mondatai, mint a Ha én egyszer kinyitom a számat Göncz Árpád által képviselt skizopren elme mondata a valdens értelmiség legyőzőnek gönczi bibliájuk jelentésével a romániai reformátusoknak, meg valamennyi mese utalás be van miskolci hovatartozás miatt a külföldi filmekbe rendezve, hogy idetartoznak.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1983-ban Pávás bácsi kezdet Mezőkövesd teljes egésze
  2017-09-16 23:24:35, szombat
 
  1983-as két utcai világ apokalipszis elörlől kezdetekor visszament időben Miskolc 130 évvel ezelőtti bejöveteléig István a király ezer éves királyságának történelmével, Szendrei néven ismételve a születésemkor kezdett miskolci Rákóczi téri történelmet, amit megírtak és berendeztek filmekben, mint a kurucokat, labancokat, hajdúkat, meg minden fertelmet, amit képviselnek.

Ekkor jelentkezett a zsidó szövetkezet egyik tagja, mint állandó apokaliptikus tag egyik szalaghoz rendelve, hozni kezdte nekem a mezőkövesdi tárgyakat, mint egy általam Martinis üvegre tett bácsinak mondott fekete kalapos matyó jelzéses - szűr kabát összetételű ruhát elölről kezdve Mezőkövesd teljes lakosságának a névlistáját Pávás két párnás jelével a matemetikának, ugyanis a halmaz akkor matematikai csapásként jött a szocialista iskola ellen.

Még Mezőkövesd ekkor sem nyugodott meg, amikor idehoztak a börtönbe zárva a bűnözőket és cigányságot emelve tovább, mert vitték Cseh Károlyt művelődési osztályvezetőnek kiemelve anfalfabétaként az összes analfabéta kitermelésével 1983-as kezdettel írónak és költőnek az egész országban.Panaszkodott az analfabéta népe kiadott írásaikban, hogy enyészeté volt akkor Kövesd teljes egésze, haltak meg. Még a táncfalfesztiválon kezdtek a 3. vasfüggönyömnél együtt a Hunnia börtön, a feketevonatos Rákóczi tér narancs színében a kormányuknak, szív küldi slágeresekkel, valamennyi kommunista idővel Konczékkal, Illés apokalipszissel, Metro perverzeivel az Ortodoxoknak, Omegás Benkő sorssal folytatásában a szentháromságnak, valamennyi Talmudos állattal, Ádám és Évák népeivel, mivel sok van, valamennyi idetartozó ország együttműködésében, ami lehet, hogy Hunnia országnak biztonság, nem vagyok benne biztos, hogy többezer éve tartó állandó viág-könyvtár sorozata végrehajtása bibliáival együtt után nem maradtak annyian, hogy a Hunnia ország minden miskolci névtár tagjával és szereplőivel a könyvnek, köztük a vaskori Rákóczi térrel nem tud leszámolni, függetlenül attól, milyen állapotban vagyok jelenleg, nincs semmim, félek, hogy elfogy az ennivaló, annyit éheztem, nincsen rálátásom a jövőre, mert nem tudok semmiről, ha meglátnám magam, megszakadna a szívem, de eddig már nyolc hónapja senki sem tudott segíteni a lebontott szám helyreállításában. Eljátszották hónapokon keresztül naponta, hogy vissza kapom másnap a fogaimat, a csontozattal együtt, visszajön a hangom, de lemondtam róla. Nem kértem mást, csak azt, hogy ne én írjam, mi történt velem, szüntessék meg a kínzásomat és gyalázásomat. Én nem akarok egy világon élni senkivel, különösen nem ilyen állapotban.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lázár János Katika néven Bibliai apokalipszist hajtott végre
  2017-09-16 23:10:04, szombat
 
  Lázár, miskolci értelmiséggé lett többezer éves áldozóm és családja születésem óta áldoz engem Vénuszként, világ-könyvtárával Szabó Istvánnak, aki szintén fő értelmiségként ment nyugdíjba, utazgattak, járták a világot, hatalmas élelmiszer ellátmányt kaptak kommunista tanács idejében a könyveiknek.

Lázár János felállt a nevével a Hunnia börtön égisze alatt Katika néven, ugyanis Vénusz áldozóként Katalin nevet adtak a Jánosoknak, Mariannáknak, Páloknak, Ferenceknek, minden Katinak, Mariannáknak, Gabrielláknak, Gáboroknak, Veráknak, Ildikóknak, Erikáknak, Piroskáknak, nem tudni, miért, mivel a zöld mohakönyve Zirkulinak egykori Katalin pusztai helyszínekkel, Katalin feszületekkel, kerékbetörésekkel az én sorsom volt, ezért kaptam a könyvet Mohamed népétől, hogy ezek voltak a kerékbetörőim többezer éven keresztül Lázár Stefánia fekete ruhás halál által, amit egyik politikai tag fekete ruhában ismételt. Nem lehetett kimondani a nevét, mert a Szabó Család támadott, le akarta töröltetni, ami a családról szólt. Születésem óta én vagyok a tompalátó, engem támadtak meg folyamatosan az állandó világ végi időjeleket megadók egyike, Szabó Roland helyett, akit hoztak 1995-ös ismétléskor, amikor a II-es elmeosztályára vitt együtt a nagyobbik lányommal kivégzésre a világ-könyvtáruk folytatásaképpen, Lázár narancs színében a Rákóczi térnek akkor lett kiemelve politikusnak minden szereplő tudtával. Utána jött a biblia olvastatása a trianoniaknak, az én ismételt kivégzésemmel, Sátán miatti támadásommal, mely ez év februárig tartó állandó kínzás lett. Én nem tudtam, hogy van Sátán, nem foglalkoztam vallási dolgokkal, szocialista beállítottságú voltam mindig emberként.

Magyarország minden városa és földrajzi helyisége Katalin néven került folyamatosan berendezésre, így mindenki véráldozó lett, sőt az egész világ jelen pillanatban, én felette voltam, nem tartoztam a földi emberekhez.

Lázárral indult az ismételt biblia olvastatás, mikor megtisztultak két bibliai szereplők, áthozták a romániai bibliai skizopren szereplőket, turulmadár, mint békesség madár áldozásommal a szereplők helyett nagy-Magyarországot hoztak létre a skizoprenekkel, mint 59 éve engem áldozókkal, Miskolc teljes névtárával, nemesi elmékkel, összes reformátusával Tőkés Lászlónak, Erdős Péternek Illésék kezdete óta, 1962-es Ébredő játszótere óta a vallási koroknak.

Lázár nevéhez tették a zöld mohazöld Katalin könyvet, mivel Jeruzsálem volt azelőtt állandó áldozóm, melyből most Rákóczi téri Katik és a felsorolt nevek vannak berendezve születésem óta az én főszerepeimmel, amit szándékosan hajtottak előre eltervezetten rajtam végre.

A világ-könyvtár ismétlése együtt az Időjelek tompalátása megjelenésével születésem kezdete volt ismét 1995-ben.

Lázár és valamennyi bibliai elmeosztály skizopren tag szándékosan áldoz, húzza az időt, parazol, tort ülve haldoklásom, világ-könyvtáruk megállás nélküli végrehajtása közben kínzásukkal, saját termékenységi népeik Oláh Ibolya névvel ismételt Magyarország temetőbrigádjaként feállt kormányzatukkal Romániával, a gyermekvárosi és menhelyi hálózatával Müller Péter Sziáminak, amik születésem óta csonkítottak minket Kupai Janika kezdetével az egykori kommunikációs csonkítóknak, mert dadogott és libalába volt, így kezdtek születésemkor az emberek fogainak kiszedésével együtt, hogy a Rákóczi térnek a pusztító gyerekek elviszik a fogaikat.

Lázár népe, Szajkó Katalin áldozásommal tisztult, ment férjhez, kapott jó munkát, az összes jeruzsálemi szajhával együtt, együtt kezdtek gyalázattal tisztulni a miskolci Rákóczi terükkel, mellyel egyesültek, meg a Hunnia Vatikán börtönével, ezer éves ember gyilkosokkal, skizopren könyvtulajdonosokkal, melynek részei a Lázárok, Szabó István gönczi bibliájának részeként Göncz Árpád nevével fémjelezve, amit folytattak Lázárral és a világ-könyvtárával Szabónak, nem értem, miért?

Nem értem, hogy az elmeosztályok miért nem viszik be a könyvszereplőket, mint börtön gyilkosokat?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Néhány orvos vicc
  2017-09-16 18:21:55, szombat
 
 

- Dohányzik?
- Nem, doktor úr, köszönöm, inkább innék valamit.
- Valami nagy baj lehet velem, doktor őr, valami földöntúli sugárzás vagy mi támadhatott meg... Ahány kutyával csak találkozom az utcán, mind odarohan hozám, nyalogatják a kezemet. Néha még a macskák is... megszagolnak messziről..
- Hm. Próbáld már késsel-villával enni?

Bekötött fejű embert támogatnak be az orvosi rendelőbe. Amikor eltávolítják a fejéről a kötést, kiderül, hogy mindkét flén szörnyű égési sebek vannak.
- Ezt hogy csinálta? - kérdezi az orvos.
- A feleségem elutazott - nyöszörgi a sérült.
- És?
- Magam akartam kivasalni az ingemet.
- Jó, jó, de attól...?
- Közben megszólalt a telefon és tévedésből a vasalót tartottam a fülemhez.
- Értem - mondja az orvos. - De a másik fülét csak nem vasalóval égette meg?
- De igen - bólint szomorúan a beteg. - Aikor a mentőket akartam hívni.

A sebész bemosakszik, majd a műtösnő felé fordul:
- Alkoholt kérek.
A beteg indignálódva felül a műtőasztalon:
- Na de professzor úr, igazán megvárhatná vele a műtét végét!
A beteg arra ébred, hogy egy barátságos arc hajol föléje. Örvendezve eszmél.
- Főorvos úr, drága főorvos úr, hát sikerült a műtét?
A kedves arcú férfi így felel:
- A műtét sikerült, de én Szent Péter vagyok.

Két ágyszomszéd beszélget a kórteremben.
- Maga miért került be?
- Infarktus. És maga?
- Én is infarktus.
- Hm. És mit mondanak a dokik, mitől kapta?
- Én attól, hogy ígéretem ellenére nem hagytam abba a dohányzást... És maga?
- Én attól, hogy nem kaptam meg a beígért dohányt.

Kovács találkozik régi barátjával.
- És a nejed hogy van? - kérdi a barát. Még mindig olyan szörnyű ideges?
- Nem, hála istennek. Sikerült teljesen kigyógyítani belőle.
- Ne mondd! És hogyan?
- Azt mondta neki az orvos, hogy az idegesség az öregedés jele.

- Azért hoztam el Önhöz a férjemet, professzor úr, mert azt mondják, Ön kiváló diagnoszta. Csak azt szeretném megkérdezni: Ön még sohasem tévedett? Annyi esetet hall az ember, hogy valakit vesebajjal kezeltek, és mégis tüdőrák vitte el...
- Sose aggódjon asszonyom. Akit én vesebajjal kezelek, az vesebajban is hal meg.

A férjnek fáj a foga. Egész éjjel forgolódik, sóhajtozik, nyög. A feleség egy idő után nem állja tovább:
- Drágám, légy már rám is tekintettel. Mihelyt egy kicsit elszundítok, azonnal felriasztasz.
- Én sem bírom lehunyni a szemem - leheli a férj.
Mire a feleség:
- Jó, jó, de neked legalább fáj a fogad.

Két fakír heverészik szögekkel kivert ágyon. Felugrik az egyik:
- Te jó ég, majdnem elfelejtettem, hogy orvoshoz vagyok bejelentve!
Megszólall sóváran a másik:
- Ja, ha te halmozni akarod az élvezeteket.

- Hű, de tetszik nekem az a kis fogorvosnő!
- Hát uram, próbálkozzék meg vele, úgy tudom, még lány.
- Na de hogyan merjek közeledni egy nőhöz, akinél már annyi férfi hagyta ott a fogát?

- Előbb kellett volna jönnie, uram!
- De hiszen több, mint két órájavárok, doktor úr!

A fogorvoshoz új beteg érkezik. Az orvos beülteti a székbe, ránéz, egyre figyelmesebben, azután felderül az arca:
-Á, van szerencsém! Ön birságolt meg tegnap, mert tilosban parkoltam?
- Doktor úr, kérem, mielőtt hozzá tetszene fogni, lenne egy szerény kérdésem. Tessék nekem is adni egy fogót.
- Adok szívesen, ha ez megnyugtatja, de minek?
- Hogy védekezni tudjak!

- Kérem, főorvos úr, a jobb fülemre szinte alig hallok az utóbbi időben.
- Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, uram, de ezen már nem lehet segíteni. Ez a kor, kérem!
- Na de a jobb fülem öregebb, mint a bal?

- Látják, kérem? - magyaráz egy röntgenfelvételt a professzor a medikusoknak. - Ez a beteg erősen sántít, mert az egyik lába négyszázhatmincöt milliméterrel hosszabb, mint a másik. Halljam, ön mit tenne ilyen esetben? - fordul az egyik orvostanhallgatóhoz.
- Én sántítanék, professzor úr.
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Feljelentés Mexikó ellen
  2017-09-16 08:14:45, szombat
 
  Feljelentést teszek Mexió ellen állandó világ-könyvtár végrehajtása, törpe Kati kezdetével Sátoraljaújhelyen mexikói teljes történelemként történelmi korszakok kezdetével induló felfoghatatlan áldozása miatt, jelenlegi Erős Antónia Eszmeralda Puniella szappantisztító sorozatuk penitenciás bűnbocsánattal történő tisztulása miatt közös áldozásával valamennyi országnak, amelyik sorozatokat hajtott végre szappanozó egykori brazil eredettel bíró tisztulásával Kolcza Mária eredeti főszereplője helyett a világ apokalipszisnek az én áldozásommal Vénuszként, az én arcom betételével Eszmeraldának.
Mexikó egykori természeti erőinek Isteneivel kezdett születésemkor, a széllel, esőistennel, aztékokkal, medve, virág és hasonló nevei berendezésével a kommunista vasfüggönyösöknek.

Mexikó végtelen felvonulást rendezett Sátán népeként a bibliai eredetével, mint apokaliptikus csapás filmsorozatokban.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Feljelentés Brazilia, Portugália, Argentina ellen
  2017-09-16 08:11:11, szombat
 
  Feljelentést teszek Barziliaként a Hunnia börtön világ-könyvtárának Bibliájában újként szereplő ország ellen, mivel megáldoztak engem végtelen szappantisztító sorozatukban penitenciás tisztulásukkal, gyalázattal tisztulókként kancsal Isaora kezdetükkel születésem utántól, a hatvanas évek eleje óta.
Folytatták ismétlésben már az őket képviselő Branyiczky házaspár füves mókus kommunista rendjükkel megtámadásommal a lakásomban, dobálva az ágyon eszméletlen állapotban, ami az őket képviselő házaspárnak járt volna saját tettük, sorsuk és szerepükként Liptai Klaudia egykori démon bemutatása szerint tort ülők médiájában.

Barzilia jeruzsálemi szülöttként a Bibliájuk szerint, miután születésem óta folyamatosan végrehajtotta a bibliai végét, szerepeit, tetteit, sorsát rajtunk a családommal, olimpiát rendezett Hunnia Magyarországgal, sőt az egész világgal azokkal a sportolókkal, amik a szocilalista ezer éves iskola tantárgyai ellen jöttek harcolni, ha lehet így mondani.

Feljelentést teszek Portugália ellen a világ-könyvtár végrehajtása miatt szerepük, tettük, sorsuk teljes egészével rajtam, mint akit Vénuszként áldoztak meg, penitenciás tisztulással emelkedve, nemesedve mentek Amerikába a hatvanas években még utcanépként.

Feljelentést teszek Argentina ellen miskolci kommunista ötágú emberszabású, ember formában megjelenő csillagjelesekkel közös kommunista vasfüggöny végrehajtása miatt rajtam Vénuszként, tudtukkal, lezárt Hunnia határokon belül szerepeik, mint Evita, első asszony, egykori atlantiszi Vénusz áll a sínek mellett szövegével a miskolci főszereplőjük helyetti áldozásommal, Ravaszné Raffai Csillával, majd Madonnával ismétlésben elmeosztályra történő juttatásommal, a miskolci II-es elmeosztályán történő lemészárlásommal 1997-ben, mint a könyvfőszereplő skizoprenek központi helyén a börtön bűnözők sorsának végrehajtása közben, börtön gyilkosok gyalázattal történő bűnbocsánata kezdetével a világ összes börtönben nyaraló bűnözőjének.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2017.08 2017. Szeptember 2017.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 66 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 52
  • e Hét: 814
  • e Hónap: 12519
  • e Év: 51520
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.