Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Lábfájás ellen
  2017-09-17 10:24:30, vasárnap
 
 



Szabadulj meg a lábfájástól mindössze öt perc alatt!

Szervezetünk csontjai szoros összefüggésben vannak egymással, ezért ha valamelyik fájni kezd, az kihat a többire is. Ugye észrevették, hogy ha fájni kezd a sarkunk, akkor a fájdalom hamarosan átterjed az egész lábunkra?

Sok oka lehet a lábfájásnak, a szakirodalom több, mint 25 okot sorol fel. Ezek között találjuk az tyúkszemet, benőtt körmöt, az ízületi gyulladást vagy a gombás fertőzést. A hagyományos orvoslás szerint, a lábak egészsége befolyásolja a szervezet egészségi állapotát. Ha a lábak állandó hidegnek vannak kitéve, ez nagyon káros lehet a szervezet számára.

Térdfájdalmak estén, sokat segíthet a masszírozás. Reggel, ébredést követően masszírozzuk 5 percen keresztül a fájó térdeket. Ezzel segítjük a vérkeringést és a térd hamarabb hozzájut a szükséges tápanyagokhoz.

Tornásztassuk a lábujjainkat! Egyenesen állva, lábujjainkat emeljük függőlegesen legalább 20-szor lábujjanként. Nehezítésként próbáljuk meg a függőleges lábujjakat egyenként visszaengedni.

Egy másik gyakorlat: ha egyenes állásban a testsúlyunkat egyik lábunkról a másikra helyezzük, legalább 10-szer egymásután, de növelhetjük akár 50-ig is.

A bokák fájdalma esetén: vegyünk egy teniszlabdát, és görgessük a lábujjainktól a sarkainkig és vissza, legalább 15-ször. Egy másik gyakorlat, ha lábujjhegyre, majd sarokra állunk váltakozva.

Néhány javaslat a lábfájdalom enyhítésére:
- Járjunk minél többet mezítláb, mert ezáltal erősödik a lábunk és ruganyosabbá válik. Tegyük ezt sima és érdes felületen egyaránt.
- Vegyünk időnként sós lábfürdőt.
- Fogyasszunk magnéziumban gazdag táplálékot, és részesítsük előnyben a kényelmes, természetes anyagból készült lábbeliket.
- Különös gondot fordítsunk lábaink egészségére cukorbetegség esetén.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Gyógytornák   
Ne fogadd el ezeket az ajándékokat vagy védekezz
  2017-09-17 10:15:35, vasárnap
 
  A nagy bulgáriai tisztánlátó, Baba Vanga azt mondja: "Egyes ajándékoknak örülj, másoktól pedig óvakodj, védekezz." És ez így is van, mivel egyes ajándéktárgyak negatív energiát bocsátanak ki magukból, így jobb lesz vigyázni velük.

Lássuk, melyek azok a tárgyak, amelyek Baba Vanga szerint balszerencsét hoznak rád:

1 Kés, olló
Ezeket a hegyes, éles tárgyakat vedd meg egyedül, mert ha mástól kapod, akkor azzal egy sor negatív energiát is beviszel a lakásodba. Ha mégis ajándékba kapod, akkor próbálj egy szimbolikus összeget adni az illetőnek, így semlegesítve a tárgy negatív energiát.

2. Óra
Ez a szerkezet meghatározza az idődet, és véget vethet a boldogságodnak. Ebben az esetben is adj pár aprót az ajándékozónak, csak így vedd át az órát.

3. Pénztárca
Ha egy üres pénztárcát kapsz ajándékba, akkor elkerül a szerencse és csökken az esélyed arra, hogy pénzt nyerj. Ezért az ajándékozó legalább egy aprót dobjon a tárcába, mielőtt odaadná.

4. Zsebkendő
Több helyen a néphiedelem úgy tartja, hogy zsebkendőt csak a halottnak adnak, mivel ez az anyag a fájdalom könnycseppjeinek letörlésére szolgál.

5. Gyöngyök
Ez azért nem jó ajándék, mert veszélybe sodorhatja az illetőt, nagy betegséget okoz neki. Több ország népszokásaiban a gyöngy az özvegyek és az árvák szimbóluma.

6. Tükör
Ez egy túl titokzatos, misztikus tárgy, ahhoz, hogy valaki ajándékba kapja. Sokan úgy tartják, hogy a tükör elveszi az illető szépségét, fiatalságát, életerejét. Főként a régi tükrökkel kell vigyázni.

7. Kesztyű
Sok helyen a kesztyű ajándékozásáról úgy tartják, hogy így akarja az ajándékozó befolyásolni az ajándékozott személyiségét.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2017.08 2017. Szeptember 2017.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 112 db bejegyzés
e év: 1689 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4254
  • e Hét: 14368
  • e Hónap: 28117
  • e Év: 232818
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.