Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Feljelentés Amerika ellen
  2017-09-24 23:13:45, vasárnap
 
  Feljelentést teszek az Egyesült Államok ellen utolsó magyar emberek megáldozása, folyamatosan történő értelmiség legyőzése miatt a menhelyi népének, utcanépeivel történő lábtörlőre piszkítás, megtámadásom miatt a new yorki sátánistáival, videók tanúsága szerint Manhattan, Johannesburg teljes egészének Vénusz áldozása miatt, new yorkiak Rákóczi terének, utcanépének folyamatosan történő nemi támadása miatt,Iker tornyos űrpusztítójuk helyetti áldozásom miatt Íziszként, melyet úgy dolgoztak ki, hogy felkiáltok a végén minden könyv és film- zenei főszereplőként a skizopren elmeosztályai helyett, hogy Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet.

Feljelentést teszek a skizopren 1956-os börtön hunnia elme befogadása, onnan történő szerveződése miatt a vas Rákóczi térnek, Kanada, Kalifornia főleg, mint állandó honfoglaló magyar nyelvűek befogadó népei ellen.

Feljelentést teszek az Egyesült Államok ellen canadai cigányság menekültként történő befogadása miatt annak ellenére, hogy ezek a cigányok folyamatosan történő honfoglalói az országoknak felszámolásuk után, engem születésem óta áldoznak maguk helyett Vénuszként, melyet felfogni sem lehet, azzal, hogy egyetlen nagy közös áldozásommal válnak emberré egész Ázsiával együtt.
Saját emberjogi bizottságokat hoztak létre lemészárlásom után, csúfolva engem, hogy nekem nincsen emberjogi bizottságom, nekem nincs hová mennem, éjjel-nappal nemi szervembe tett patológiájukkal gyalázva engem harminc éven keresztül, testemet körbevő patológiájukkal gyalázva a méhemet, állandó méhgörcsökben hagyva, tisztítva cigány, Balla, Csisztu, állatokkal fajtalankodó pináit a net szerint a Hunnia Magyarország sztárjainak. Gyalázattal emelkedve válnak emberi létformává a tisztátalan lelkeivel együtt a Rákóczi térnek.

A cigánysága a Hunnia Magyarországnak 1995. óta tort ül a halálomra és elmebetegezve engem berendezve kórházakat, volt iskolámat fogadásomra, lévén ott vannak a lakásokban, meg mindenütt. Sőt azt is bemutatták a tor ünnepemmel gazdagulók a médiájukban, hogy nagyapámat és apámat születésem előtt baltával gyilkolták saját házukban.

Feljelentést teszek Heródes pálmajeles gazdag zsidói ellen, akik az amerikai elittet jelentik narancs lírai karám színében narancs kormányával együtt megáldozva engem együtt az Ortodox Ízisz fedőneves kislányáldozókkal, ami ellen az amerikai nép a rasszizmus fogalmát megalkotta, ugyanígy a cigányként kivándorolt négernek látszó zenészei, színészgárdája és értelmiségei miatt.

Feljelentést teszek az amerikai rendező gárdája ellen a Hunnia börtön gyilkosainak, valamint a kínai és többi Rákóczi téri utcanépük ellen tor ünnep rendezése miatt.

Feljelentést teszek az amerikai kormány ellen végtelen politikai időhúzása mellett izmusok berendezésével olyan filmek megrendezése miatt, melyek a történelmi hazugságokat jelentve az én áldozásaimat mutatják be állandó likvidálásom, ruha pecsételés, meg hasonló beállításával a neveik mellett a Katalinoknak, melyek sorsát, tetteit, főszerepeit rajtam végrehajtották együtt a Mariannákkal, Gabikkal, Rózsákkal, Ferencekkel, Jánosokkal, Piroskákkal, Verákkal, Jánosokkal. Teljesen normális dolognak számít ezen nevek tulajdonosainak, hogy engem legszebbként és legszebb hangúként megcsonkítanak, meggyaláznak, orcám nem ismerős, sem az alakom, míg a világ feszületére tettek valamennyi vallás rajtam történő emelése és visszaszámolása közben születésem óta ébredő játszótereként a vallási perverzeknek, 1995-os leszállításával a bibliai apokalipszisnek utolsó emberre, mert ezzel áldoztak valamennyien egyik halál református színésznővé tett Nagy Anna nevű reformátusa helyett az elmeosztálynak, mivel születésem óta engem tettek az összes vasfüggönyös kommunista kor főszereplőjévé is az egész világon, így minden kommunista ország egyetlen áldozatává. Minden református sorsát és Ágnesét, mint Pszichografológiai főszereplőkét a távol-keleti szörnyekhez megírva őket, mint Íziszt űrpusztítójával az Iker toronynak rajtam végrehajtották kegyetlenül, megállás nélkül.



Feljelentést teszek a borsodi Göncz falu bibliáját, mint világ-könyvtárat jelentő Göncz Árpád nevével fémjelzett, valdensek és többi beázott értelmiség legyőző központja újjáépítése miatt penitenciás véráldozásommal. Feljelentést teszek a Hunnia börtön elme világ-könyvtárának minden szereplője, főszereplője ellen, melyek 59 éve sikeresek, sztárok az egész világegyetemben, hatalmas technikai vívmányai mellett a római egyházas kíséretnek, mint Ufóknak, ami nem járna a tömegembereknek, utcanépnek, meg a világ apokalipszis szereplőinek saját írásaik alapján. A római egyházas Ufó - nem emberi formában megjelenőt jelent, melyek állandó kíséretei a Hunnia Vatikánnak - népek elmeosztálya helyett engem becsaltak születési kezdetük miatt 1995-ben a miskolci pszichiátriára, s ott megtámadtak engem hatalmas erővel, annyira, hogy meg sem lehetett közelíteni, fejemben gerjedtek az elektródiáik, ahogyan csúfoltak engem segítség kérésemkor a nyíregyházi fórumosok. Elmebetegek ezek szerint a vatikáni hívő népeik.

Feljelentést teszek a szex és new york miskolci Rákóczi tér ellenem végrehajtott gyalázatai és csonkításai miatt, ellenség nélkül, lévén a római egyházban a Hunnia börtön gyilkosok vannak, mint tulajdonosai a világ összes csapásának, amikkel kezdtek születésemkor, hogy helyettük engem nem szerethet és tisztelhet senki,meg mindenkinek le kell néznie, az összes gyilkosuk sorsát, tettét, szerepét rajtunk könyörtelenül végrehajtva megállás nélkül. Az utolsó ember áldozással az egész világ egyet értett annak ellenére, hogy jól tudták, az embereké volt a Föld, emberek nélkül meghalt az egész világ mindenség. Várkonyi Syriatban leírt mondatát ismétlik folyamatosan az amerikai utcanéppel megállás nélkül végrehajtott Visnyei László gondolatok a könyvtárban mondata alapján, mellyel indultak születésemkor az amerikai pokol angyalaival, utcanépével, hogy embereket nem lehet teremteni, ezek a szelíd motorosai is.

Feljelentést teszek Amerika ellen, mert patológiai csapásokkal hagyta az embereket lemészárolni tiszta szív és tiszta hang vádakkal.

Feljelentést teszek Amerika ellen végtelen szappantisztuló, alulról áldozóimat kitermelő sztárcsináló műsorok, sorozatok melletti vonulása miatt az én áldozásommal egyedül, mely születésem óta tart. A többit ki kell vizsgálni, aszerint, ahogyan a sorozatok szereplői Miskolcról kivándoroltak, együtt a Hunnia börtön texasi és többi főszereplőivel.

Feljelentést teszek a kávés és coca-colás elmeosztálya ellen a miskolci II-es elmeosztályhoz tartozva Amerikának 1995-ös feltűnésük miatt csillagűrhajóval, kávéval való megjelenése miatt a láthatatlan világban, hosszú éveken keresztül történő elme tisztulásuk miatt áldozásommal, naponkénti kávészelepek kiégése mellett.

Feljelentést teszek továbbá a lábas odaégető, hajtépő, diszklexiás, autista és minden csonka-bonka parabestia és parabrutális néven megírott emberiség ellenes csapásai helyetti állandó mészárlásom, fogtalanításom, megáldozásom miatt, ismétlésben folyamatosan, ahogyan visszakaptak valamit az élettől.

Feljelentést teszek Amerika ellen a politikai Rákóczi tér végtelen időhúzása miatt 61 éve már, amióta a szerepeiket nem magukon hajtják végre.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1995 - a Bárány és a halottak feltámadása - penitencia
  2017-09-24 22:02:11, vasárnap
 
  Születésemkor kezdődött egyik Annás egykori római egyház főszerepe Adamis Annának mondjuk a Vörös Oroszlánból, Adam Cadmon is Anna jelentéssel. Anna Főnix Idő-folyó elméletesként az én szereplésemmel Kaján, Óhaj és Igazka Istenek találkozása és sorsa beteljesülése után, megtisztulásakor a Vagyok háromágú kézfejjel megjelölt egykori spritiszta Isten kiválasztottjaként, amikor a farkasok még Napisten népei voltak, nem lesz hitvány, aki bánt szavakkal magához fogadva.. Jöttek is tisztulni a már 38 éve végrehajtott bibliai apokalipszishez a halottak és a démonok az Iker new yorki egyik toronyháznak megfelelő Braun Frigyes vörös botos Talmudos Jézus komfort nélküli családi házába hozzám, mivel más Bárányt nem találtak. Innen elméletben elölről kezdődik a biblia, amikor a bárány, ki méltó, mert megöletett felnyitja a hét pecsétet.

Pár emlék: 1995-től megrendezték bibliai olvastatásom, apokaliptikus csapások tisztulása lett vérkéj áldozásukkal a halottak feltámadását filmben, szintén new yorki toronyház berendezésével, a Szellemírtókban, már a csók kulcsomból holtak kapujának kulcsaként szerepelt a kulcsok őre és a holtak kapuja, Gómernek a japán egykori halálnak kellett volna eljönnie, ami már régen japán táblajáték Go néven, most másodszor a II. világháború közben a Gyűrűk urának és a Cerberusnak kellett volna oda mennie az űrbábel városának központjába, ahol az Iker tornyos űrpusztító végállomása volt berendezve Iker torony megjelöléssel. Ott is a miskolci Rákóczi tér győzedelmeskedett jeruzsálemi Lázárnak összehordott gyalázatuk Iker és többi vázájával.

Tutjuk, hogy Bodor űrpusztító maga helyett cipelt engem Íziszként a Kelet és Új Bekezdés fedőnevű Rákóczi téri vasfüggönyös utcanép szerepeinek végrehajtása közben folyamatosan, megállás nélkül, sorsukkal, tetteikkel együtt. Tudjuk, hogy Magyarország néven 1971-ig már a falvakat, városokat beavatták Ízisz áldozásukba azzal, hogy Ízisz-Jézus zöld szemmel minden főszerepet kijár egyedül az irodalom szerint, amivel készültek előre 130 éve a lírai karámtagokkal a lovasoknak megfelelő bibliai János jelenései részeként az alsó pecsétesek a félregombolt halálokkal.

Nézzünk párat a világvégi Új Bekezdés által kiadott jelekből:

Mary Zsuzsa angyala az Időjeleknek, férjhez ment nyugodtan születésem után, szexelt, amiért minket folyamatosan támadtak, meg azért, mert rendetlen volt.

Háború, éhínség nekünk, fényevéssel, míg a bibliai szereplők helyett engem nem szerethetett és tisztelhetett senki sem, Simonok, Jakabok, Lázárok, mint halálnépek, világ-könyvtár tulajdonosok, sötétkapus dögök, halál reformátusok hajtották végre születésem óta rajtam a sorsukat, tetteiket, szerepeiket, mint állandó túlélői Ébredő Játszótér kezdete, mint vallási ébredések ellenére mentek tovább 1995. után vallásokat gyakorolni, birtotokat vásárolni, míg rajtam végrehajttották az összes Időjeleket, köztük az állandó tompalátásomét, lányom férjét, kezdték elölről a Vénuszi kislány életét védetten,, mint ahogyan születésemkor a családja Vénusz áldozását Lázárral mint fekete ruhás halállal és világ-könyvtárával családjának. Göncz Árpád elnökké iktatásakor kezdtek ismétlésben, melynek vége lett 2004-es Müller Péter általi kivégzésemkor megsemmisítve teljesen.

A 7 pecsét négy első lovasa ismert, mint a fehér ló lírai karámtagként, amelyiknek bekötötték a szemét, verte ostrorral a Rákóczi téri narancs cigánytelep királya, a barna ló, mellyel jön az egész lírai karámja a miskolci Rákóczi térnek, melyhez 130 éve dolgoztak elő, melyek tagjai támadnak minket folyamatosan, amikor megsérülnek, vagy bajuk esik, meggyalázta az egész Földet, így tisztulnak gyalázattal ismeretlen penitenciával Bibliás Föld jövője érdekében.
A sárga ló gyalázattal arató félregombolt sliccű halálokat jelent Karádi Katalinnál és híveinél, meg Penelopé Kacsa népénél, meg a pokol népét a pokol angyalaival az élen, ahogyan indultak születésemkor kiosztott versekkel, köztük a Gondolatok a könyvtár Visnyei Lászlójával a Rákóczi térnek, melyek könyörtelenül végrehajtották majdnem az összes könyv főszerepepét rajtunk.
A vörös ló vasfüggönyös kommunista korokat jelentett a Bertalan utcai Pszichografológiai Kata kocsmai Genyó nemi szervűek berendezésével.

Háború hatalmas megtörtént, hiszen ezt a Bibliát folyamatosan kezdik elölről Illésékkel, a világ vége az, amikor már senki sem marad, csak a darabokra hullt Biblia és az újságpapírok.

Földrengések, tűz, járványok, sáskajárás - RTL KLub mutatta, amikor itt jártak az áldozásomban, egyetlen főszereplőként a Hunnia börtön gyilkosok helyett, hogy ültek az argentin síneken a sáskák, nem tudták, kiket kell megtámadni, ugyanis a bibliai elme szereplők védetten vannak, ha bajuk esik, engem támadnak.
Félelmetes hadsereg jő a világ ellen, fekélyek, melyeket én kaptam meg haldoklásom közben helyettük, néztek rám, de orcám nem volt kívánatos, sem alakom, sem formám nem maradt, mint egykori Báránynak, aki testével elhordoztatta a világ betegségeit és bűneit. A csillaghullásom 1991-ben történt Cseh Károly által, ekkor jártak itt az apokalipszisükben.

Még nem történt meg a fekélyeim után, hogy a tenger élővilága elpusztul, sem a vérfolyók megjelenése, de mindent elkövet a Rákóczi tér, hogy kioltsa a Napot az égen, hogy égessen mindenkit, amit már részben elért 1990-re, azóta perzsel a Nap.

Miután én már nem tudom befejezni a Bibliát egyedül az 1995-ös világ vége után, amikor is leszálltak az informatikusok hatalmas technikai robbanással, mint állandó Vénusz áldozók nyugodtan, nem tartva senkitől, Armageddont 144 ezerként nem tudom megharcolni a Hunnia börtön és a kétszarvú hamis próféta Isten gyermekei ellen, melyek kézfején van a fenevad jele, ugyanis ezek az ózdi cigányok lemészároltak engem Müller Péterékkel születésem óta folyamatosan minden csonkító, kommunikációs kivégző tetteit, sorsát rajtunk folyamatosan végrehajtva.

Már a jégesője is megvolt a Hunnia börtönnek sokszor, hihetetlen, hogy a bibliai többezer éves gyilkosok egyáltalán csapást küldenek mások ellen, mint szív vizsgálók, hiszen akinek a szíve tiszta volt, egyszerűen apokaliipszis titokban tartása mellett lírai karámjukkal megölték.

Néztek rám, hogy ez lenne Vénusz, akinek alakja nem kívánatos, formája és arca nincsen....

Remélem, eljönnek a kulcsok őrei, mint égkulcsok, amik elöl menekülni kell, az igazi apokaliptikus lovasok Magyarország és a bibliai szereplő gárdája, skizopren elmeosztálya, mint világ-könyvtár tulajdonosok ellen, megkapják mindazt, amit rajtunk, meg az embereken végrehajtottak tiszta szívük és hangjuk miatt.

Gyerekeim előtt a pszichiátria titokban tartotta a könyveiken történő végighaladásuk közben, mit tesznek velem, nem tudom nekik elmagyarázni, hogy befejezték a Bibliát 1995-re, engem megöltek, ők mentek politizálni az Időjelek szereplőivel, meg minden skizoprenjével a világ-könyvtárnak. Hogy mondjam meg a lányomnak, hogy a férje az Időjelek állandó tompalátása, védetten élt születésem óta a bal szemem állandó támadása közben, hisztije és minden őt ért sérelem miatt minket támadva folyamatosan, hogy a családja mit jelent, hogy a világ-könyvtár és a halál, meg halálreformátus két Gabija a Bertalan utcai romániai halálnépnek, megtámadva engem folyamatosan amiatt, hogy kihasználta egyik a másikat, a halál helyett áldoztak engem születésem óta. A miskolci II-es elmeosztályhoz tartozik az egész apokakaliipszis minden szereplőjével, a világ-könyvtár skizopren tulajdonosaival. Közösen mészároltak le az ég serege leszállítása után.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2017.08 2017. Szeptember 2017.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 66 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 854
  • e Hét: 2741
  • e Hónap: 5100
  • e Év: 57366
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.