Belépés
dandej.blog.xfree.hu
Isten szeret! Jézus él! Jézus Krisztus, Isten Fia! Grád Károlyné
1952.12.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Joni Eareckson: Bár e földön tolószékben élek
  2017-09-27 17:21:25, szerda
 
  Bár e földön tolószékben élek én,
betölti a szívemet egy szép remény,
és bár mások kegyelemből
meggyógyulnak, hitben vallom,
hogy nekem több adatott, min gyógyulás!

Mert a Menny közel van hozzám,
ilyenkor minden gond eltűnik,
csodás melódia hangja száll felém,
tudom most ez nekem üzenet!

Krisztus, Megváltóm a vőlegény,
üdvözülten mellette leszek én.
-Beszéljünk, mondja Ő ,
és örök szép sétánk
minden könnyeimre válaszol...

Joni Eareckson Tada (1949 - )
Link Link


Joni 17 évesen fejest ugrott egy sekély öbölben és csigolyatörést szenvedett. Teljesen lebénult. A testileg lelkileg sérült lány harca önmagával, új helyzetével és a válaszok keresése. Rájön, hogy egyedül, emberi erővel ezen nem nem lehet túljutni. De van valaki, akivel minden sokkal könnyebb...

A szívszorító igaz történet nézők millióit ejtette rabul.
Link Link



 
 
0 komment , kategória:  Joni Eareckson Tada  
Örülj minden napnak!
  2017-09-27 17:15:11, szerda
 
  ,,Élvezd az életet... mulandó életed minden napján, amelyet Isten adott neked" (Prédikátor 9:9)

Salamon azt írja: ,,Azért edd csak örömmel kenyeredet, és idd jókedvvel borodat, mert mindig az volt Isten jóakarata, hogy ezt tedd! Ruhád legyen mindig fehér, és fejedről ne hiányozzék az olaj! Élvezd az életet feleségeddel együtt, akit szeretsz, mulandó életed minden napján, amelyet Isten adott neked a nap alatt, mulandó életed minden napján, mert ez jutott neked az életben, és munkád révén, amelyet fáradsággal végzel a nap alatt.

Tedd meg mindazt, ami a kezed ügyébe esik, és amihez erőd van, mert nem lesz cselekvés, gondolkozás, ismeret és bölcsesség a holtak hazájában, ahová menned kell!" (Prédikátor 9:7-10).

Nos, mire vársz? Hogy megszerezd a diplomádat? Hogy megházasodj? Hogy gyermekeid legyenek? Hogy nyugdíjba menj? Az élet utazás, nem végállomás! Az életed most történik, a családod itt és most van veled, a házasságod itt és most van, a hivatásodat itt és most tudod megélni.

Az utazás minden nap történik, és minden nap értelmét megtalálod, ha keresed a magasabb célt.

Minden napban találhatsz apró örömöket, ha a hit szemével keresed. Salamon felismerte, hogy végeredményben mindannyiunkra ugyanaz a végállomás vár: a sír. Az egyetlen különbség, hogy mennyire élvezzük az utazást. Ahelyett, hogy gyötrődnél olyan dolgok miatt, amiket úgysem tudsz befolyásolni, összpontosíts arra, amit tudsz irányítani, és hagyd a többit Istenre.

Phil Cooke írja: ,,Hinnem kell, hogy Isten kezében tartja a dolgokat, de ha mindig válaszokat követelek, azzal az ő szerepét akarom átvenni.

Elhatároztam, hogy hátralépek, és hagyom, hogy Isten legyen Isten, én pedig én legyek." Ez a gondolkodásmód neked is hasznodra válna!


Bob Gass - Mai Ige
Link Link A Biblia egy év alatt
 
 
0 komment , kategória:   Mai Ige * Bob Gass *  
A Google 19. születésnapja
  2017-09-27 14:36:12, szerda
 
  Link

Azt mondják, az élet tele van meglepetésekkel, és a Google története tele van tőle. Valójában nem lennénk itt nélkülük.

1997-ben a Google egyik társalapítója, Larry Page épp most érkezett meg a Stanford Egyetemen, hogy folytassa PhD-jét számítástechnikában. Az egyetem hallgatói közül a Google másik társalapítója, Sergey Brin véletlenszerűen el volt rendezve, hogy megmutassa az oldalát. Ez a véletlen találkozás volt a boldog meglepetés, ami mindent elindított.

Innentől kezdve a közösség közös célt tűzött ki: megszervezi a világ információit, és egyetemesen elérhetővé és hasznosvá teszi, egy olyan mantrát, amely a Google küldetési nyilatkozatává válik. A két ház egy garázsban - a Google első irodájában - működött.

Milliók keresések később, talán a legboldogabb történelem az volt, hogy a Google az elmúlt 19 év során nőtt. A "googol" (a 1, ezt követöen a 100 zéró) számot kapta, a Google minden évben közelebb áll a névhez, jelenleg 160 milliónál többet használó felhasználónak felel meg 123 nyelven.

A mai Doodle-ra kattintva meghívjuk Önt, hogy fedezze fel az elmúlt 19 év során elindított 19 meglepetést - beleértve a vadonatúj Search húsvéti tojást: Snake Game-t ! Ezért adjon neki egy kört, és kösz, hogy velünk ünnepel!

Google birthday surprise spinner
Link Link

Krikett játék Link Link
 
 
0 komment , kategória:  Google :) Doodles  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2017.08 2017. Szeptember 2017.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 44 db bejegyzés
e év: 575 db bejegyzés
Összes: 10080 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 421
  • e Hét: 1123
  • e Hónap: 12176
  • e Év: 73477
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.