Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Ötvenes évek
  2017-09-04 16:12:42, hétfő
 
 

Az ötvenes évek egy komor hajnalán szűnni nem akaró csengetésre riad a Kohn-család. A családfő kicsoszog az előszobába, kinyitja a kisablakot...
- Államvédelmi Hatóság! Kinyitni! - ordít valaki.
Azután betódulnak öten és már viszik is szegény Kohnt, úgy, ahogy van, hálóingben.
Az Andrásssy út 60. egyik pincéjében kemény vallatásnak vetik alá:
- Azonnal beismeri, hogy bizalmas barátjával, Schwarczcal a Gourmand eszpresszóban mindennap fontos politikai értesüléseket cseréltek - szólítja fel az egyik vizsgálótiszt.
Kohn csak csóválja a fejét:
- Schwarcz nevűt nem is ismerek...
Ráüvölt egy másik vizsgálótiszt:
- Azonnal beismeri, hogy bizalmas barátjával, Grünnel a Brazil eszpresszóban mindennap fontos politikai információkat adtak egymásnak tovább!
- Kohn szomorú arcot vág:
- Grün nevűt nem is ismerek... Akkor már inkább legyen a Scharcz.

Az ötvenes évek egy komor hajnalán szűnni nem akaró csengetésre ébred a Kohn-család. A családfő kicsoszog az előszobába, kinyitja a kisablakot...
- Államvédelmi Hatóság! Kinyitni! ordítbe valaki.
- Nyitom már, nyitom - buzgólkodik Kohn és zörög a kulccsal -, de szabadjon felhívni az elvtársak figyelmét, hogy a kém Kohn egy emelettel feljebb lakik.

A Weiszék Mórickája igen jóban van a szomszéd gyerekekkel. Annál fájdalmasabban érinti, amikor azok kijelenti, hogy többé nem játszanak együtt.
- Miért nem? - kérdezi Móricka döbbenten.
- Szüleink felvilágosítottak minket, hogy ti feszítettétek keresztre a Jézuskát!
Mórickának könnybe lábad a szeme:
- Mi biztos nem. Azt csak a másik Weiszék tehették, az alvégről.

Kohnt hivatja a párttitkár.
- Kohn elvtárs, súlyod vád van ellened, valaki megfigyelte, hogy minden reggel keresztet vetsz.
- Én? - kérdi Kohn döbbenten. - De hisz nem is tudom, hogy kell keresztet vetni!
A párttitkár szomorúan csófálja a fejét:
- Kohn elvtárs, a párthoz őszintének kell lenned. Nézd, itt van írásban ez az ellened tett feljelentés. Az áll benne, hogy minden reggel keresztet vetsz, mégpedig tüntetően a nagy nyilvánosság előtt, mindjárt, ahogy kilépsz a házatok kapuján.
Kohn arca felderül:
- Ja, ahogy kilépek a házkapun? Az így egészen más!
- Szóval beismered, Kohn elvtárs?
- Hát persze! Mert minden reggel, ahogy kilépek a házból, a fejemhez kapok és azt mondom magamnak: "Észnél légy Kohn!" És hozzáértetem a zsebem a sliccemhez, megérintem a zakóm bal zsebét, aztán a jobb zsebét, és azt kérdem magamtól: "Slicc, szemüveg, párttagsági könyv rendben?"

Az ötvenes években, amikor a villamosok nem csak akkor indultak el, miután az ajtók bezárultak, nem is lehettek a villamosvezetők ilyen finnyásak, hiszen nem egyszer fürtökben lógtunk a szerelvények oldalán... az ötvenes években tömegsportként útjára indult a Munkára, Harcra Kész mozgalom (roviden MHK).
Történt pedig egy szép napon, hogy csinos kis nő rohant a villamos után, a kanyarban utolérte, és a kalauz segítségével (még kalauz is volt!) felugrott rá.
- Kis emháká? - kérdezte barátságosan a kalauz.
- Nem, kérem - felelte a nő indignálódva. - Privát.

Az ötvenes évek rengeteg sok tanfolyama közül, amelyekre mind jártunk, csak az egyik volt a kötelező elsősegély-nyújtási tanfolyam. Végeztével tekintélyes vizsgabizottság előtt kellett számot adni az elsajátított közhasznú ismeretekről.
Most épp egy cigány résztvevő felel a kérdésre, hogyan kell kimenteni egy fuldoklót.
- Haladéktalanul beleugrok a vízbe, erős karcsapásokkal a fuldokló felé úszom, nem engedem, hogy rám csimpaszkodjon, és lefogja a karomat-lábomat, hanem ellenkezőleg, én fogom meg az egyik kezemmel az ő hadonászó karjait, és egy jól irányzott rúgással a víz alatt lefékezem a lábait, s ha még mindig magával akar rántani, akkor egy alapos pofonnal el is lehet kábítani, végül a hajánál fogva kihúzom a partra...
- Nagyon jól felelt az elvtárs - dicsére meg a cigányt a vizsbabizottság elnöke. De mert az ötvenes években mindenféle vizsgán kaphatott az ember provokatív kérdést, még az elsősegély-nyújtási tanfolyamon sem maradhatott el. Már jön is:
- És most még, végezetül, feladnék az elvtársnak egy fogas kérdést. Mit tenne, ha az a fuldokló a mi szeretett vezérünk, Rákosi elvtárs lenne. Akinek, mint tudvalevő, nincsen haja?
A cigány kezdi újra felmondani a leckét, úgy ahogyan bemagolta:
- Haladéktalanul beleugrok a vízba, erős karcsapásokkal a fuldokló felé úszom, nem engedem, már engedelemmel szólva, még ha a Rákosi elvtárs is az, hogy rám csimpaszkodjon és lefogja a karomat-lábamat, hanem ellenkezőleg, én fogom le az egyik kezemmel az ő hadonászó karjait, esetleg egy jól irányzott rúgással a víz alatt lefékezem a lábait és ha még mindig magához akarna rántani, akkor egy alapos pofonnal, már bocsánat, ugye, el is lehet kábítani, végül a hajánál fogva... - Itt megakad, de diadalmasan kivágja-... és ha nincs haja, hát nincs haja!

A pesti villamosmegállóban kifakad valaki:
- ... Azt is neki köszöhetjük, hogy fürtökben kell lógnunk a villamos oldalán! Meg hogy a házaink omladoznak... És nincs tüzelő, nicns vaj, nincs tojás...
Nem folytathatja, mert két bőrkabátos férfi jobbról-balról belekarol, és beviszik az Andrássy út 60-ba.
Emberünk tiltakozik:
- De hát én Trumanról beszéltem! Az elvtársak kire gondoltak?
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Magyarország kivívta szabadságát végre penitenciával
  2017-09-04 04:39:46, hétfő
 
  Szabad Magyarország harcát megvívta, koronáját felvette, címereit kitűzte Romániának, ami a reformátusok címergyűjteményét jelentette a világ-könyvtárban.

Magyarország harca a tiszta szívű énekesek, zenészek, becsületes, erkölcsös férfiak, nők, kislányok ellen állandó kislányáldozása és gyalázása mellett, majd végül a mi családunk megáldozásával az általa betelepített környező országok elmebetegeivel, mint Tóthokkal kakas néven, utolsó magyar emberként - annak ellenére, hogy német volt a család - megtörtént, egyetlen nagy közös áldozásával emberré nemesedve, megtisztulva penitenciás véráldozással egész Kelettel és a cigányságával.

Emberré váltak, embernek mondják magukat, annak ellenére, hogy árnyékok, patológiák, pókok, legyek, pusztítók, kurvák, stricik, vasnépek vastrágyájáként az utolsó Benkő Lajost finn-ugor magyarként lemészárolókkal, Vas megyével, ceruzarajzok, ezer éves dögjei a sátánnak emberi formában, sátánisták, fekete mágusok. Akinek nem inge, ne vegye magára.

Szabad Magyarországnak most már szabadnak lennie, világ-könyvtárát befejezték mások utolsó áldozatát gyászolva.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vénusz a romlás virága Lázár helyett Cerberus pontrójával
  2017-09-04 00:59:34, hétfő
 
  Erdélyi franciául beszélő, Franciaországban élő Hunnia börtön taggal kezdték el ismétlésben 18 éve az áldozásomat,melyet születésemkor kezdtek Erdélyi utcájával Miskolcnak, köztük a kínaiakkal, adventistákkal, budhistákkal. Benkő Dániel az általuk Bertalan utcaiakkal lemészárolt Benkő Lajosról vette a nevét, mint pinázóként bemutatottal akkor már, amikor négy éve jeleket adtam, bár reménytelen volt a helyzetem a világ uraival testemben, minden részemben a Rákóczi terének fekete mágiájával Dévényi Erzsébetnek, amelyik a saját sorsát, tetteit hajtotta végre, már ismétlésben a Révész utcaiakkal, zsidó szövetkezet tagjaként zsidó férjével, amelyikről írt Horváth Gyula németországi díjazottja a városnak, hogy irodisták rokonai az adminisztrátorok. Miskolc végig kísérte a szerepeket, melyeket a Kelet jelentett 1967. óta, amióta folytatták Ízisz néven a közös áldozásukat az Iker tornyos űrpusztító sorsaként. Erdélyi Mónikával ismételték gyalázásom közben éjjel-nappal mindazt bemutatva a médiában, amikkel engem mészároltak a mocskukat, cigány pinák, állatokkal fajtalankodók, Balla, Csisztu pinák, Oláh pina, mint Magyarország dalának Kati néven történő éneklője felfoghatatlanságát a Benkő Lajos temetők ismétlőinek.

Könyörögtem Truppolai nőgyógyásznak, mivel Mohamednek a genetikája nem volt alkalmas gyerek szülésre, úgy tudtam akkor még, hogy az utolsó emberek vagyunk Újhelyből, ne tegyen ilyet, ne adjon neki gyógyszert, hogy tönkre tegye. Megtette, csúfolódott még évek múlva is a szülészetén, hogy ő is ember, mint patológiája a barakkosoknak. Ezt akkor még nem tudtam. Hatalmas erővel mentem oda elkísérni a gyereket, melleimnél fogva kínoztak, minden részemben csapással, gondolkozás nélküli állapotban. Tönkre tette az utolsó Isteneket, csillagokat.

A Petting együttesükkel zárult a fekete árnyékok zenészeinek leplező sorozata 1980-ban, mely kezdődött születésemkor az Omegáékkal, Illésékkel. Addig én voltam az angyala a városnak, senki sem tudta, hogy az Időjelek világvégi angyal mindig Mary Zsuzsa, két keresztnevesként a többiekkel együtt kiválasztva a mészárosok Bertalan utcájához tartozik.

1983-as két utcai összetételekor az állandó világ apokalipszisnek - köztük olyanokkal, amik saját tetteiket rajtam végrehajtották, amik egykor Noé özönvizét rendeztek, állandó világ-könyvtárat hajtottak végre, ez csak négy név a két utcából- kezdték a kurvákat kitermelni perverzként az egész világon nemesekkel együtt, gyermekvárosokkal nemi kivégzőkként, elölről ismételve Gábor Zsazsa óta a fejre támadó értelmiség legyőzést Müller Péterékkel Ének az esőben film alapján magukat esernyővel védve lerazolva, kiadva könyvecskékben, ezekkel díjat nyerve saját országaikban, mint Barziliaként megírt Branyiczky házaspárral berendezett városában Miskolcnak. A pulyaszeplősítőit Miskolc összes vallásával Kovács Öcsi kezdetével a kislányáldozóknak, Varga Öcsi folytatással elölről kezdte együtt a falloszbotosokkal, vibrátorosokkal, amit nekem is felkínáltak, hogy jobb, mint egy férfi, már ekkor kezdték a jogaikat hangoztatni, majd 1995. után már be is vezették Amerikában a mocskukat jogaikkal, mint a vasnép leszbijeinek, buzijainak jogait, amik azelőtt börtönökben voltak, mint testgyalázók. Már itt Ráczék hirdethették nyugodtan a melegekkel jogaikat, szabadon engedték őket a felvonulásokat megtartani, azért, hogy lássa mindenki, itt az embereknek nincsen egyedül joguk, ami igaz, mert így is van, a becsületes, tisztességes, jólelkű, egészséges embereket áldozta meg Miskolc, fertelmellel és iszonyattal, olyannal, amit leírni nem lehet, sem elmondani. 1983-ban kezdték a világon az összes rendetlen helyetti mocskolásomat, Mary Zsuzsa rendetlensége kezdetével anyám sorsát ismételve rajtam a Bertalan utcai lista tetteivel, könyveivel, csonkításaival, melyeket anyámon és rajtam addig végrehajtottak. Nekik mindegy, mert árnyékok, patológiák, melyek ráadásul bosszúállóak, mint a legyek, amelyik egyike tavaly közölte velem már fontos állást betöltve,hogy azt vizsgálják többen, ki tette őket panelbe, s mikor mondtam, hogy velem mi történt szélesarccsontú Kohutként, közölte,hogy változnak az idők.

Ilyen győzelme még senkinek nem volt törvény és angyalok ellen, mint amilyet Miskolc városa végrehajtott az egri értelmiség legyőző nácik segítségével. Minden részemben csapás, eleven rontások, ép testrészem nem volt, sem gondolkozásom, senki nem lehetett volna az egész világegyetemben, aki segítséget tudott volna nyújtani, ha az újhelyi volt szomszédom nem jön segíteni két éve, csak nem tudott hozzám férni a pusztító miatt. Első gondolata mindenkinek, amikor meglátott, az volt, hogy meg kell engem szüntetni, mert ilyet még nem láttak.Mind meg akart semmisíteni, Attila nem engedte, mert ismert. A kékek tudták, hogy Vénusz vagyok, ők sem engedték.

Képzeljenek el egy 90 kg-os testet, hatalmasra dagadt hassal és gyomorral, mely tele volt gennyel, az összes Rákóczi téri gyomorbeteg sorsaként, egy darab hús maradt belőlem, szétpüfölt kezekkel, széttapodott lábakkal, minden részemre rápakolt foltjaival a már nyugdíjas aggkorú kurváknak, melyek saját tetteiket, sorsukat, könyveiket végrehajtották 81 éve folyamatosan az embereken, hajam egy kóc feketemágia lett, megőszült két éve, szemem bedagadva Árvay rokonság elmeosztálya miatt, melyet filmsztárokkal is beállítottak, miómával és öregségi folttal ellátva, orrom kettéhasítva a zsidók sorsaként, fülem kettéállt a földönkívüliek sorsaként, lábaim, karjaim kitekerve, fejem gömbölyű Gálvölgyi János fej, ahogyan észleltem pár éve, mert Jánosok is Katikák lettek születésem óta egyből, a szám mellett két hatalmas árok betörés, meg az ornyergemben a fogatlanság miatt, fogaim alul végigcsattanva középen, jelenleg a feketemágia miatt sárgák is, fenn orrnyereig csontozat nélküli száj, összeesik az arc, madárfejem lett, hangom nincsen, rekedt valami jön a torkomból, hangszálaim nem mozognak. Könyörögtem sokat, hogy égessenek el, én ilyen múlttal és fertelem mellett nem akarok élni, sem a külsöm miatt, mert a szívem nem bírja látni a torzat. Egy mimóza csak szeretetet ismerő, nagybetűs szerelemre született ember voltam, aki mindenkinek feltűnt az utcákon, aki hallotta a hangomat, nem felejtette el soha. Nem értette a nagyobbik lányom, miért utálnak engem mások, miért gyűlölködtek velem a nők, amióta megszületett. A Rákóczi tér a világ uraival, tik sem vagytok magyarok hálózatával Romániának kivégzett naponta, minden percben, pillanatban születésem óta a világ-Magyarország névtárának könyveit, tetteit, szerepeit végrehajtva rajtam külső torzulásaikkal, perverzióikkal együtt. A Rák neveken berendezett kommunista asztrológiás idejét az egyik írásomnak Ébrenálom címen 1986-ban kezdték ismét rajtam végrehajtani, mint egyetlen főszereplőn együtt Molnár Csilla karmikus csillag sorsával.

A bal oldalon a derekamban hatalmas fájdalom volt, nem tudtam WC-re menni az egyébként is undorító dolog végzéséhez, mert azelőtt nem volt nemi szervem és végbelem, elégettem az ételt. Az ágyban úgy tudtam mozogni, hogy a két kezemmel emeltem a testemet. A gerincem teljesen bal oldalra kiment, elferdült, mert a púposok és gerincferdültek sorsát is rajtam hajtották végre. Csontozatomat a menhely megtámadta, csontritkulást állapítottak meg rögtön azután, hogy Kiss Kálmán a II-es pszichiátriájával a sátán kígyóját a nyakamba körbe pakolta gócokkal, meg beadták nekem az állapottartósítóját a halak szülötteknek az egész világból, itt lett volna vége a szerepüknek. Klimaxot hoztak létre, 2004-ig húztam tönkretett petevezetékekkel, itt végleg befejezték Müllerékkel a mensesét a cigányságnak a klubjával, ahogyan mesterségesen előállították 1971-ben. Rögtön megtámadták a gerincemet, így jött létre a csontok pusztulása, még le akartak bénítani is a gerincsérültek miatt, folytatván a saját támadóim azóta megkapott tetteinek következményeit rajtam.
Női szerveim el lettek deformálva teljesen, bebarnítva 1986. óta folyamatosan, megállás nélkül két mellemmel együtt, 1997. óta kezdve a sort a szlovák Tóth elmeosztályán a II-es pszichiátriájának Miskolcnak 130 éves ismétlésben.

Gondolkozni 1998. óta nem tudtam, átmentem egy másik világba, ahol nem észleltem semmit a külvilágból, kb. egy hónappal azután, hogy melleimnél fogva a mellbimbómat kínozva elkezdte a termékenységi törzsek Új-Kígyósi pszichiátert jelentő mészárosa a kínzásomat a sátán miatt, amit Dávid Mónika diagnosztizált 1998-ban, másnap, felkerestem őt megtámadásom után, maga is ideállt a melleim alá a kivégzőjével, ez itt teljesen normálisnak számított, maga gondnokolt le kétszer Vaszily Mária genyó Isten népével. Egyetlen kis érzelem, amit éreztem négy éve egy ember miatt, még soha nem látva embert születésem óta elég volt ahhoz, hogy kb. két éve, ahogyan le is fotóztam kinyílottak a szemeim, látni kezdtem, akkor döntöttem úgy, hogy mindenkinek meg kell tudni, mi történt levetve a szégyenemet a gyalázatom miatt. Már korábban is akartam ösztönösen segítséget kérni, mivel minden éjjel Bodorné cigánya meggyalázott engem, körben volt rajtam dögként, iszonyat volt, nem tudtam védekezni ellene. A Szabó család letöröltetett mindent, amit addig a családról kezdtem el írni, meg megfenyegetett engem a saját családom, hogy ez becsületsértés, nem tudom elmondani nekik, hogy a 15 millió magyar nevű sorsát és tetteit hajtották végre naponta megállás nélkül születésem óta az összes penitenciás, tisztuló országéval együtt.
Nevek nélkül, bár nagyon rettegtem éjjel-nappal, mint ahogyan most is félek a a becsületsértés, mint igazság miatt, nem ment volna, hogy innen emelik születésem óta a sztárokat, politikusokat, országok, városok berendezése mellett megállás nélkül, összes vallással, izmusokkal.
Lengyelországnak köszönhető volt a megengedése ennek a felfoghatatlannak, hatalmas félelemben írtam, állandó lelkiismeretfurdalással, így tisztázódott le minden bennem, mert nem tudtam egyáltalán beszélni a történtekről addig.

2011-ben kezdtem el beszélgetni, egész életemben hallgattam. Tavaly áprilisban, a válltörésemkor, ami hatalmas fájdalommal járt, s kezdték volna a töréseiket rajtunk végrehajtani, iszonyatos fájdalmaim miatt a bal vállamon végig húzódó feketemágikus fertelmek miatt befejeztem az udvarlást, segítést mindenki felé. Nem voltam képes többé hazugságra, jóságra, különösen, miután észleltem, hogy mindegyik sorsát rajtam végrehajtották, mikor mesélték az életüket, meg észrevettem, hogy megkapom a betegségeiket.

Négy éve még alig tudtam közlekedni, nem a rengeteg rontás, gerincferdülés, melleim alatti hatalmas kígyókirály miatt, ezért megállni nem tudtam, olyan egyensúly zavarom volt, hanem összezavarodtam, nem tudtam, hol kell leszállni a villamosról. Jelenleg még nem vagyok kitisztulva, nem engedik, hogy meglássam magam és a lakást, amibe hoztak engem. Fejemből a rengeteg csapást és óriás polipot Dudás olajfák költője sorsaként, a homlokon közepén lévő harmadik szemnek mondott felett feketemágiával megrontva a finom antennám, mely segítségével látom a tájakat, utcákat, magam teljes egészében, ha megengedné a kíséretem. Nem engedik, hogy szemigráfom, ami a jelentése a Földanya radarjának, érzékelje, hogyan nézek ki. Ez elé a törvény része elé tették a férfi nemi szerveket képekként minden mocskával együtt a Rákóczi térnek az összes álomképével a Révész és Bertalan utcai apokalipszisnek, melyek alapján megírtam a 7 verses kötetüket, mint jelentésüket, ezt a többi daljátékkal együtt, jelenleg ismételt egykori korokról elégették Müller Péter Sziámi sorsaként, ismételve rajtam saját kivégzését, melyet 81 éve rendezett meg folyamatosan az egész világban a Mónika Show népével. Ezek engem mészároltak végig egy életen keresztül együtt a Hunnia orvosokkal.

Aki csak találkozott velem születésem óta, megváltozott, nemesedett, mert én megadtam a tiszteletet nekik, többet, mint amit jelenthetett, így változott a szívük, aminek örültem egészen négy évvel ezelőttig, amikor megtudtam, hogy penitenciának nevezik a véráldozást.

Nem tudtam az Ágnesekről, hogy valamennyiük könyvét a Pszichografológiából rajtam végrehajtották, saját tetteikkel, mészárosságaikkal együtt. Nem tudtam, hogy Baratta Egon miért kurvázza Ágnes Psziché lányát nyilvánosan mindenki előtt, engem csak nézett szótlanul. Még akkor olyan volt a két szemem, hogy látszott rajtuk minden érzelmem. Ezért gyűlölt Réti Mária volt párttitkárként, mert nem tudtam hazudni a szemeimmel. Ha jellemtelen volt, vagy hazudott, rám nézett, olvasta a saját jellemtelenségét és ekkor dührohamot kapott. Ugyanez történt, amikor meg mertem mukkanni, ugyanis nekem tilos volt beszélnem 1967. óta. Panaszkodást nem ismertem, mostanáig senkisek sem mondtam, mi történt velem, szégyelltem. Unokabátyám perverzitása óta Zorán tettei miatt tartott a szégyenem, nem mertem emiatt kimenni az utcára sem. Mikor Sátoraljaújhelyen Majóné Erika népe megtámadott engem a lakásomban, bezárva a két gyereket a nagyszobába, teljesen összeomlottam, többé nem tudtam a városban megmaradni, így cipeltek ide engem amiatt, hogy a dögöket tizen erőszakolják meg a kocsmákban, ahol együtt isznak.

Rám adták ismétlésben is Lázár fekete ruháját, férje világ-könyvtárát kezdték el ugyanakkor hatalmas pókhasam mellett Bodorné Ágnes sorsaként, nemi szervemben a cigánya gyalázójával, ez ellen ellenkeztem 2004. óta, 30 évig a Pettingként kapott csapása ellen Csepregi Évának népének, állandó iszonyatos görcsei mellett kis-Ízisznek a méhemben.

Bibliai alak volt Lázár, amelyik népe azelőtt a sziklasírból jött ki, teste tele volt pondrókkal, mert együtt voltak még akkor Cerberussal. A halál beállt ellenem születésemkor megáldozni ismét, ahogyan addig tette többezer éve a Katalinokkal, akik sorsát ismét a mohazöld Katalin könyvből Müllerék végrehajtották rajtam. MInden cigány, Rákóczi téri körzet Katalin néven van berendezve folyamatosan születésem óta, mint Kilián Katalin, Zsarnai Katalin, Bugyi Katalin, még az Annái mellett Erich Fried zsidóinak, amik átírták a régi Annás az egész világ sorozatát a régieknek Catherinére a futballal együtt. Ezekből fordítottam sokat, de a miskolci önkormányzat Mecénás alapítványa csak nevetett rajtam, amikor az első öt könyvanyagomat beadtam pályázatra. Újhelyi volt a tanács dolgozója. Tanács néven egy pereresi kivégzőgépet fedeztem fel, nevét rendezték be kommunizmushoz, Pereces teljes egészét Kati néven rendezték be, s itt engem alázott meg Herman Ottó múzeum két dolgozója ismételve a perecesiek sorsát együtt Derláné Éva nácik bárányával érthetetlenül, már ez folyamatosan tartott ki tudja, mióta.

Én lettem a hulla pondrókkal, kígyókkal, férgekkel, gennyes sebekkel, így jártam az orvosokhoz, amikor kaptam az újabb és újabb betegségeket, tükörbe már 2004. óta nem tudok nézni, amióta kiviháncolták a fogaimat, csak a szememet húztam ki, hogy ki tudjak menni az utcára, csúfolnak az orvosok, meg mindenki, hogy kövér vagyok, nincs hangom, én tettem tönkre, s már a szemeimet is megtámadták még a bal szemem, mint fő gyilkosaim családjának tompalátása jelzi, születésem óta támadtak folyamatosan miatta, hisztijei miatt, majd a gyerekeimet is, nem értettem, hogy a Szabó család ennyire fontos Magyarországnak, hogy ezt a mocskukat, mint saját tetteiket, fertelmeiket, csonkításaikat rajtunk végre kellett hajtani feszületeik ismétlésével.

Mivel valamennyien lakásokban tartózkodnak, amiről nem tudhattam, 1986-ban jártak Szabó Erzsébet leszbijüknél a Kiliánban, nagy probléma érte, nem lett szemöldöke, amiért nekem egyszerűen meglökték a kezeimet, leborotválva mindkét szemöldökömet, azóta nem nőtt ki. A két utcai lista nálunk volt születésemkor, elég ennyi.

1988-ban nem tudtam Miskolcon kimenni az utcára, mert könnyeztem erősen. Hiába ittam a csapvizet esténként, mint régebben, oxigénhiányt éreztem, majdnem megfulladtam. 1989-re már komoly légzőszervi gondom lett, utaztam a buszon, vagy villamoson és egyszerűen befulladtam, olyan érzés volt, mintha megcsiklandozta volna valami a torkomat. Egyedül a már megszüntetett Radipon segített olyankor, hűsítette a torkomat, elolvadt benne. Csákóval kezdték a Győri kapuban a fulladásos és asztmás betegek helyetti áldozásomat. Mai napig tart, de most már ráfogják a dohányra, mert Vénusz, egykori Földanya füvet szív.
1974-ben a zsidó szövetkezetben, sátán népei között fényevésen dolgoztam Kovács Kati Müller Péter népe sorsaként kommunizmus részeként, már megbélyegzésével a homlokomnak, amit egy orosz általam elfelejtett Hírnökben kiadott cikk szerinti természetgyógyász, bioenergetikus mosott le, s tudta azt is, hogy Csillagmedve születése óta, 1977. óta romlott az egészségem, mivel a Benkők sorsát kezdték el rajtam végrehajtani visszament időbe Oroszország előtti Ázsia emberek lakta világához Kupaiék tetteivel, Kopcsik lírai karámjával, Kelettel együtt Mohamed népéhez, s a medvékhez Bocskor nevével. 1967. óta voltam már fényevésen, ekkor már hét éve, csak vizet ittam egyedül. Hangosan zúgtak a varrógépek, a gyomrom még hangosabban korgott, szinte dörömbölt, de már nem éreztem éhséget régen. Az elején biztosan. Kijártam kaja szünetekben a folyosóra, ahol a bagósok voltak. Megkínáltak cigarettával. Szívtam be a füstöt a gyomromba, hogy megtelítse. A nagyobbik lányom alatti terhességkor letettem a cigit, majd visszaszoktam, a kicsinél ismét így jártam, de mindig visszaszoktam, mert naponta megalázott és tönkretett a kivégzőgépe a börtönnek, a volt férjem. Akkor nem sokat szívtam, egészen 1998-as kínzásom elkezdéséig. Nekem a cigaretta mindig vigasztaló volt, ez váltotta át az énekemet, amivel régebben magamat vigasztaltam. Emiatt is sokat kellett magyarázkodnom minden csúfolómnak, megpróbálom a legolcsóbban megoldani a problémáját Magyarországnak, füvet szívok, ami nem könnyű a töltéssel, mert nincsen egyáltalán gyakorlati tehetségem, annak ellenére, hogy egész életemben dolgoztattak ingyen, koldultatva éltettek, mindent magam készítettem a lakásba, én festettem, kormoltam, meg minden házi munkát én végeztem. Az iskolában három tantárgy volt, ami négyesre sikerült alsóban is, mert felsőben csak néha jártam már iskolába, nem volt ceruzám, radírom, füzetem, ruhám, ennivalóm.
A három tantárgy a gyakorlati foglalkozás, egy könyvet sem tudtam befedni, a testnevelés és a rajz.
Csak az ének, magyar nyelvtan, pár költő, író érdekelt a későbbi magán szorgalomból megtanult matematika mellett. Később is ezekből éltem, a szülési alatt megtanult gyors-gépírást mai napig űzöm diszklexikájuk mellett. Mindenütt a legjobbak egyike voltam kevés tanulás mellett, becsinált homlokkal.

A 90 éve tartó szív ellenes gyilkosság sorozatát harmóniával zárta tor-ünnepem közben Magyarország, a szép lányok és fiúk szerelmével, vénuszi társakkal és tiszta érzelmekkel lírai dalokkal az egész világon, végtelen tehetségkutatói mellett Miskolcnak. Megengedett volt már a tiszta hang, a szívből való éneklés mellett, Bayer Friderikával kezdtek a Hunnia börtön védelmében 1995-ös kivégzésemkor folytatva ismét vasfüggönyös egri Táncdalfesztivállal Cs. Varga néven az Ízisz áldozásomat. A Rákóczi tér fel van háborodva azon, hogy az amerikai Rákóczi tér ment Izraelt védeni, amelyik fényevésemmel vándorolt ki a Bertalan utcai listájából barakkos kezdettel, itt támadott elméletben az iszlám, amelyik régi ellensége volt egykor a római egyházas keresztes háborúkat végrehajtóknak, akkor fel is kellett számolniuk az iszlámokat. Minden keleti nép jelenleg Hunnia börtön fegyverzetét jelenti, nem bibliai eredetűek, nem értem, hogy az egykori égi Jeruzsálem cserépkorát, melyet rajtunk végrehajtottak történelmi ismétlésként, miért ismételte a palesztin nép Izraellel. Mit akartak ezzel? Mivel a világ-könyvtár a Hunnia Magyarországé, meg tudja oldani a világ feszültségét, azt is, hogy a Földanya miért egy darab széttaposott, megcsonkított hús füvezve, mint törvénytaposásának, minden emberi méltóság sárba tiprásának, minden érzelem széttaposásának következményét. Be lehet zárni bárkit börtön lakásba, elmeosztályra, bevinni diagnózis nélkül bármikor maguk helyett, lehet élni fényevésen, koldulni a sziklai hálózat, halál reformátusok helyett, saját lakásokban széttaposni, agyon verni, felakasztani Vénuszt. Felsorolhatatlan törvénytaposás, amit Magyar néven szereplők jelentenek a világban, hozzájuk téve a világ összes velük együtt érző országot, népcsoportot.

1988-ban Vénusz társkereső Irodát nyitott Miskolc városa. Leírtam magamról, hogy milyen érzékeny vagyok, mennyi tehetségem van, meg a tulajdonságaimat, köztük a másoknak való segítésemet, mely születésem óta tartott, erre közvetítettek nekem egy infantilis impotent Tóth néven azzal, hogy egyformán szerencsétlenek vagyunk. Ekkor már 1986-os kezdetével az egyik nemesi Mariannak Újhelyben Müllerékkel elkezdték az összes nemes sorsát a Vörös Oroszlán részeként kommunizmus folytatásban Nagy Karola orosz Baskircsev Anna sorsaként azzal, hogy én a németet sem tanulhatom meg, csak írni engedtek, meg impontensekkel kell találkoznom. Ez lett volna a nemesek és a Mariannák sorsa. Ekkor véletlenül bekapcsoltam a Petőfi rádiót és éppen arról faggatta a Hunnia börtön riportere az egyik Müller-féle cigányt, hogy miért segít az elmeosztály nemeseinek, akiknek bevásárolt, ellátva mindent körülöttük, mert a nemesek nem voltak képesek semmilyen munkára. Már itt emelte őket a menhelyi nép az egész világon, Mariannák sorsát és könyveit folyamatosan hajtva végre együtt Jobb a Gabi nevéből vett Gabriellákéval azzal a kezdeti mondatával Soóséknak, hogy én kihasználtama férjemet. Soósék nevével fertelmet hajt végre mindig Miskolc városa, üzenve a télnek Oroszországba nemi gyalázattal az angyalokon, szenteken, aki hóval felel általában, hogy olyat kottáz Cseh Károly lírai karámja az égbe, melyet többé ne mos le a hó. Ennek ellenére, hogy kottáznak gyalázatukkal végtelen a tehetségkutató kitermelése a médiának, hogy eltüntesse a kezdeti vasfüggönyös bizonyítékokat. 59 éve tart a magyarországi szerepek, könyvek, sorsok, narancs színben történő hosszabbítással még a hét Rákóczi téri hosszabbító, Szelep összekötött cipőfűzője mellett a tompalátásomnak a végtelen apokalipszis, mely az éven ért volna véget másnapján annak, hogy Attila megérkezett az agyonverésemmel a vörös földönkívüliek és a Tiszolci hálózat részéről, február 10-én. Utána jött volna az elégetésem, ezt is megakadályozták az Idő megállításával, hogy miért nem értem. Nem felejti el többé az Istenek népe, amit üzentek a mocskaikkal, csonkításaikkal, ennek megfelelően fognak torolni is.

Nem a medve válaszolt hóval most az egyszer Oroszországból, hanem Kohut Isten testvére, akit összezúztak már régen.




Ennyi maradt Vénuszból, későbbi Földanyából, a világ törvényéből, semmit sem hagytak. Székesfehérvári Fehér Anna nevével berendezett világfeszületére tettek engem a Hunniai Vatikánnak, testemben hordozott betegségeivel a világnak, beleértve a földönkívülieket is. Valamennyi Jézusa én vagyok többszáz éve a Földnek Jeruzsálemnek köszönhetően, ezt ismételték a Sátán Rózsái helyett összes valláshoz rendelt Jézusokkal rajtam maguk helyett. A világ bűneit velem elhordoztatták penitenciás véráldozásként. Nem lesz bűnbocsánat. Nincs törvény többé számukra, amit így meggyaláztak. Az lenne az igazság, hogy nem lenne többé bíróságuk. Ideje elkezdeni saját tetük elhordozását, azt, hogy ne szeresse és tisztelje őket senki, vér üldözze őket egyik városból a másikba, ahogyan a Rákóczi tér előtt történt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2017.08 2017. Szeptember 2017.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 66 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 303
  • e Hét: 711
  • e Hónap: 12416
  • e Év: 51417
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.