Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Feljelentés a hívők és a református egyházak ellen
  2017-09-09 22:10:34, szombat
 
  Feljelentést teszek a hívó feketemágusi hálózata ellen a Lévayaknak, szerte a világban, amik itt a lakásban meggymagos feketemágikus támadást rendeztek ezelőtt 15 évvel ellenem, a karcsai Váradi, a sátoraljaújhelyi Kovács Öcsivel berendezett pulyaszeplősítő, motoszka estes hívők állandó Kohut család mészárosaiként áldoztak meg minket a Bertalan utcai nemi csapásokkal közösen.

Feljelentést teszek a románia halál reformátusok egyházai ellen többezer éve tartó Kohut emberek állandó megtámadása, megáldozása miatt, az én születésem óta tor-ünnepként penitenciával történő megáldozásom miatt Farkas újhelyi református kezdetével a halálfátylás mülleri népének, együtt az Illés állandó apokalipszisével, világ-könyvtár végrehajtásával, mely a Bibliájuk részeként saját világvége utáni állandó halálnépük és sötétkapus dögjeik megmaradásával jár, mint túlélői az ébredő játszótereknek, mint vallásoknak az egész világon, melynek magyar kislány ruháját rám adták a miskolci lírai karámjuk narancs színében Bródy Jánosékkal G. Maczó Ágnes értelmiség legyőző testenyészet, mint állandó világ végi Időjelek szereplője helyett. Illés együttese Romániának a Táncdalfesztiálos miskolci Időket, törvényt változtató rám vasfüggönyt ismétlésben megadókkal állt színpadra, éppen az egyik későbbi írásom szerint megrajzolt történelmi kornál jártak Illésék, egykori István királytól történő elpörölésemnél a Hogyha egyszer daluknál, a hasonmásomat állították színpadra a Rákóczi terükről. Illésék fertelmességei nem ismernek határt, állandó vallási ébredéssel kezdik, majd a végén újságpapírokat hord a szél, nálam hullott darabokra a reformátusok és a jehovák Bibliája, ennek ellenére folytatták a prédikációt mindketten, mint halál és feketemágusok.

Tőkés László Tőkés Anna névvel lett berendezve, az Annák a világból nem vállalták az egyházi szerepeiket, engem áldoztak meg születésem óta helyettük Adam is Anna Vörös Oroszlánja kezdetével a mezőkövesdi Őrült Johannájuknak, mint halak református főszereplőjük kezdetével születésemkor három kísérő angyalával Gáborjainak.

Az Illésék halál reformátusai helyett én lettem a világ gyilkosai helyetti áldozat, s mert szaguk is volt, megtámadak folyamatosan a karmikusok miatt, nem szerethetett, tisztelhetett senki, mindenkinek le kellett engem néznie a halálnépek helyett.

A halálreformátusok szintén név szerint vannak itt berendezve, zsákba kitett könyvek szerint a Hegedűsök is, mint Sátán népei, az egész debreceni Biblia reformátusokról szólt, melyet születésem óta Simon kezdettel, Jakab, Lázár haláljuk folytatásával rajtam kíméletlenül megállás nélkül végrehajtottak. Gyarmatiak névtára helyett is engem áldoztak meg, reformátusai szintén Illéséknek, csodálatos életet élve, szaporodva tort ülő csemetékkel, végtelen mulatozást rendezve temetőbrigádként, oktalan állatokként, Magyarország felszámolását ünneplik, akár Gáspár Győző, Fábry irigység, egykori római egyház ellenes csapásként, 1995-ös irigységgel történő megkísértésemből felállt a médiába tort ülni a magyarok felett szintén. Gáspár Győzőnek a miskolci Bertalan utcai kettős keresztnevű Rákóczi téri cigánytelepéről Bodorné Ágnesnek, ahová tartozik, semmi köze nem volt a Kohut családhoz, hogy kakastaréjjal faljon, szállodákat vásároljon fel, hogy születésem előtt megtámadta nagyapát, apát baltával elűzve otthonról, a Hunnia börtön filmeit hajtva végre a családon a miskolci cigányteleppel. Már születésemkor késő lett volna Gáspár cigányai ellen eljárni, hogy a tik sem vagytok magyarok temetőbrigád kakas Piroskája helyett ne a Piros Piris Pisti, egykori Illés állandó áldozati családját támadja meg Pisti piros hálózatának temetőbrigádja, tort ülői helyett, melyek Gyarmati néven vannak berendezve Szirmabesenyőben.

Ezt tetszenek látni, hogy velünk, németekkel kihalt Magyarország. Ezt ünnepli Miskolc, mint Rákóczi téri gyalázók 130 éve minket támadó fertelmes kivégzőivel tort ülve az aggkorú, sorsukat, tettüket rajtunk végrehajtó nagy nyugdíjjal rendelkező penitenciával megtisztult öregjeivel.

A halál megtámadta az életet henteseivel és mészárosaival legyőzve engem istenükkel, a Sátánnal, a rózsakeresztes renddel, a szabadköművesekkel, megáldozóimmal, a farizeusokkal, a szadduceusokkal, Japán sötét a nap népével, Heródes zsidóival, indiai halál cigánysággal, teljes Vörös Oroszlán kommunista korokat végrehajtó halál népével, az összes hozzájuk tartozó kommunista halálnéppel, mint miskolci vastrágyák népeiként megírottakkal, melyek vélik, hogy megváltoztatják az Időt és a törvényt.

A halál reformátusok koldultattak, lányommal tartattak el Gáborjaikkal, Gabrielláikkal, kezdték az összes Szabójukkal, mindegyik sorsát, szerepét, világ-könyvtárát rajtunk végrehajtották Nagy Anna halottjuk helyetti rajtam történő világ végig bibliai apokalipszis leszállításával. Hogy mondjam el a lányomnak, hogy a Szabó család sorsát, tetteit rajtunk hajtották végre többezer éve már, helyettük koldultattak, vele tartatva el engem addig, míg elmeosztályra nem szállítottak közösen, mert koldultam az utcán, kivégzésre a tort ülőkkel közösen.

Mindegyik református sorsát, könyvét, tetteit végrehajtották születésem óta rajtam. Ide vannak téve a szomszéd nevéhez, Rákóczi teréhez Miskolcnak.

A szocialista iskola ellen most állítólag nem jöttek az ének és többi tantárgy ellenes világon berendezett csapások, sem a labor ufók, de jöttek a testnevelés ellenesek, mint sportolók a világ minden részéből, jöttek a kémia ellen a Hunnia börtön vegyi fegyverekkel rendelkező országai, a környezetellenes Herman Ottó múzeum csapásai, meg az életellenes halálnépei a cigányságnak a református először kommunista, majd egyházakat alapítókkal együtt, az összes halálnépével a Hunnia börtönnek. Kacsatánc visszament időbe 1983-ban a két utca összeállításakor Kótai Zsigmond levágott lábú rokkantkocsis vasfüggönyös és Psota Irén páros kacsatáncával, amiért itt táncoltak a rokkantkocsiján hápogva, csak nem értettem, hogy a Kacsa halálnépe Penelopénak, amelyik a többmillió éves Kolcza Mária sorozatok főhősnője népével együtt haláltáncot szokott lejtetni, ezzel kezdi a hatalmas erővel dermedtté tett áldozataival.

A megyei kórháza Miskolcnak a mentőseivel szállította be a falvak skizopren könyvtulajdonosait, meg a sötétkapus dögöket a Tatárdombról, ahogyan mentek végig penitenciás gyalázatukkal és csonkításukkal a könyveiken, azzal, ami nekik járt volna. A mentősök kitették a Bertalan utcai Pszichografológiai jelecskéjüket, mint Vénusz áldozók. A tűzoltók is kitették a Medúza Ferike fordított tükörírását, hogy itt járnak az Időjelekben az összes zenei szám lírai karám cigánytelepével történő ismétlésében.

Az összes reformátusa sorsát, szerepét, tetteit rajtunk végrehajtották születésem óta a szomszéddal berendezve Ágneseivel a Pszichografológiának, mert a halálnépei nemi kivégzői, mint Gabriellák kihasználták a halál férjeiket, ezután még mentek ingatlanokat vásárolni, prédikálni a templomokban annak ellenére tették ezt penitenciás gyalázatukkal, hogy szocialista iskola volt berendezve, ők ellene, mint élet ellenes halál csapások az összes többi halálnépével a világnak, a cigányságot is beleértve, melyek közösen az emberek lakásaiban tartózkodva szemérem és gyalázat, csonkítás, bénítás, hipnózis végrehajtásával Penelopé romániai Kacsa halálhálózatával megtámadva engem háromszor Mohamed lányom népének tetteinek rajtam történő ismétlésében.

Jelenleg a szocialista ezer éves iskola, melyet Godzsák Ildikó sátán feleségeként mindig összezúz felmentő férjének, Bajzáthnak a nevénél jár a média Budapesttel, füves, alkoholista, fertőző csapás penitenciás tisztításánál a börtön gyilkosok után, amik áldozásommal nyaralnak a Hunnia börtön elhelyezésében.

A halál reformátusok learatták, akár Gáspár Győzikéje a Bertalan utcai cigánytelepnek a Rákóczi térről a Kohut családot kakasként, a hívőkkel együtt annak ellenére, hogy a Kakas Piroskák léteztek a Kakas családokkal együtt.

Szlovákiai miskolci Rákóczi téri elmeosztály népei ellen is feljelentést teszek, kérem a világ népeinek segítségét eljárni ellenük a Kohut német árja család tönkretevése, nyomorba döntése, állandó támadása, lemészárlása, csúfolása miatt érthetetlenül, kakasviadalokat is rendezve a nevünk alapján annak ellenére, hogy a kakasuk állandó berendezése volt a Piros Piri földönkívüli nép temetőbrigádjának a romániai tik sem vagytok magyarok születésem óta engem mészárló, velem bibliájukat olvastató hentes és mészárosoknak. A szlovákiai Tóthok, amelyek Sátoraljaújhelybe járnak át a Keresztesi rokonságához a Rákóczi térnek, kurváznak minket, csúfolják elmebetegséggel maguk helyett a lemészárolt családot.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kakas Piroskák be voltak rendezve magyar ellenségként
  2017-09-09 21:44:18, szombat
 
  Kakas Piroska, Kakas János, Kakas Katalin, eredeti kakasa a magyar nyelvi ellenségnek, a piros hajú, tik sem vagytok magyarok vörös földönkívüliek temetőbrigádjának tor ünnepese, Piroska Kmeczkó, állandó ismétlésben be volt rendezve, ennek ellenére a Hunnia börtön Magyarország lezárva a határokat fertelmet hajtott végre a családdal, együtt a szlovákokkal, amelyek a miskolci Rákóczi térrel felvették a nevünket, a tóthjaikkal csúfolva minket, tort ülve kakasfrizurásokkal, járva köröttem nevetve rajtam, hogy haldoklom, ki vagyok végezve a megyei kórházában Miskolcnak.

Piros Piri állandó világ végi biblia olvastatás utáni tort ülő népe ez a kakas hálózata a magyar nyelvi eredeti ellenségnek lett volna már többezer évvel ezelőtt is, amiket Piroska nevek berendezése mellett tartósítottak, engem áldoztak meg valamennyi Piroska helyett a világban.

Magyar utolsó nyelvi tehetségként lettem lemészárolva, ami a német árja nép többmillió éves reformátusok kakasának kitűzésével egyházaikra folytatódott a pulyaszeplősítő hívók Kovács családjában az újhelyi Thököly utcában születésem előtt, Miskolc támadta meg akkor a Kohut embereket.

Felfoghatatlan, amit Németország, Románia és Magyarország néven - utolsó magyar a Szaszák és Tolcsvay család, ők nem áldoztak - tettek a Magyarország állandó mészárosai magyar neveket felvéve.

Most filmet rendeznek a Bertalan utcai csapások arról, hogy Magyarországot el akarják pusztítani, annak ellenére, hogy Magyarország 1995. óta közvetíti a médiájával a tor ünnepét Magyarország halálának, amit többmillió éve hajtanak végre a Hunnia börtönnel.

Ha minden nevet felderítenek, aminek szerepét rajtam hajtották végre, kiderül, hogy nekem semmi közöm nem volt a Hunnia Magyarországhoz, Szlovákiához. Én földönkívüli népcsoporthoz tartozom egykori csillagként két gyerekemmel együtt, akiket fogságba ejtettek szintén.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Feljelentés Németország ellen
  2017-09-09 13:58:43, szombat
 
  A világegyetem teljes egésze felé minden emberjogi szervezetével együtt itt, a blogban, ahol segítséget kértem gyalázatom, kínzásom közben Németország ellen fejlelentést teszek emberiség és emberség ellen elkövetet fertelem, csonkítás, gyalázás, világ-könyvtára végrehajtása miatt, két rendbelileg.

Egyik a trianoni Németroszág, amelyik egykor Hunnia-Magyarországgal egy bibliai zsidó népet jelentett. Születésem óta áldozott meg Németország vas-Babilon néven, ami a trianoni régi Magyarországot jelentette Müller és Simon kezdetével, Jakab folytatásával a börtön gyilkosok, mint Sátán bibliája tagjai könyvszerepét, tetteit rajtam történő végrehajtása miatt. Nem kegyelmezett Németország az utolsó Kohut árja családnak, lezárt határokon belül végzett velünk, melyet 1995. óta saját RTL klubjának médikus fertelmeivel, hatalmas Hunnia börtön elmeosztályával, cigánytelepével, melyek mindegyike lakásokban tartózkodik a trianoni németekkel együtt, magánlakás sértés, személyiség, szemérem ellenes bűn. Ez a kezdetük volt, melyet iszonyatosan folytatott saját meseszereplői sorsát és tetteit végrehajtva rajtunk, mint Oszwald Marika Piroska szereplőjét, mert Oszwald Marika szőkéje a borsodi Rákóczi térnek, ahogyan elneveztem Miskolc vasfüggönyöseit, melyek egykor Romániából váltak ki Rákóczi idejében, azóta csonkítanak, mészárolnak, gyaláznak szerte a világban azzal a kezdeti mondatukkal, hogy vélik, megváltoztatják az Időt és a törvényeket.

Az 1989-es vasfüggöny felemelésnek nevezett miskolci Varga névhez érkezés ismétlésben születésem óta állandóan az én mészárlásommal a vasfüggönyösök helyett, miskolci Őrház bibliai patikájukhoz érve ilyenkor előttem lezárultl az osztrák sorompó, mely az ögágú csillagosok kommunista korokat villámgyorsan az én főszereplésemmel medve kommunizmus és reformátusok Vörös Oroszlánja kezdetével a világ-könyvtára mellett a Hunnia börtön 1956-os skizoprenjeinek névleges volt, hiszen folytatták tovább egészen 1995-ig a kommunista korokat. 1989-ben csak az orosz semmiről sem tudó katonákat vezényelték ki az országból, Putyin nemi gyalázó felszabadító Oroszország képviselete most is ide van téve a német Uniós utcába ötágú embercsillagos jellel.

A vasfüggöny felemelésnek nevezett kerítés lebontásra azért volt szükség, mert addigra a régi trianoni zsidók kezdetével indult áldozásom mellett megtörtént az utcanép összeházasodása a zsidó német néppel, valamint elkészült az NSZK részen a miskolci Rákóczi téri Uniós központ. Engem tovább mészároltak, 1995-ös bibliai apokalipszis rám szállítása után Annás sorsaként a kommunista kor halálreformátus végnek Nagy Anna színésznővé tett sorsaként után következtek a szintén Uniós Bertalan utcába helyezett Rózsavölgyi névvel berendezett feszületei a perverz vallásoknak szerte a világon. Mivel az oroszok pénzforrása megszűnt, szükség volt a vasfüggönyös Hunnia börtön országnak újabb pénzforrásokra, hogy legyen mit Magyarország temetésére a mi családunk megáldozásával tor-ünnepük megrendezése skizopren politikusainak gazdagodásához, cigányság ingatlan felvásárlásához újabb emberjogi bizottság és anyagi fedezet.

1989-es vasfüggönyös rendszerváltás a miskolci Bertalan utcai Pszichografológiai orosz csapatok ötágú csillagosainak kivonását jelentte egyik szomszédból a másikba, ahol az összes többi jelecskéje helyezkedik el az izmusoknak.

Az én családomnak, akiket áldozatául tettek folyamatosan kakasnak csúfolva minket utolsó magyarként mészárlás céljából semmi köze nem volt a jelen Hunnia ország által felszámolt Magyarországhoz sem, mert mi az utolsó árja németek voltunk, akiknek a testfelépítését is összeházasításokkal tönkre tették. Nagynéném volt az utolsó széles arcsontú árja asszony.

1995-ben nyitott a jelenlegi összes médiája Miskolc városának, Tatárdombján, ahol éppen a Braun Frigyes vörös botos Jézus szereplője Iker tornyos komfort nélküli családi házában voltam lemészárolt állapotban, mely a Talmudos Jézusát jelentette a német zsidóknak. 1975-ös férjhez adásomat a klubjuk rendezte, ekkor kaptam a volt férjemtől, mint elme kivégzőgépétől megkérve a kezemet egy üveg Club Wiskeyt, nem tudtam akkor, hogy ez fontos, mint minden ruha, ami szerepeket jelentett, Németország a Rákóczi téri Főnix fedőnnevű ózdi feketemágus lírai karámmal, mint festőkkel, zenészekkel, költőkkel együtt kezdte el a kosztümös beöltöztetésemet minden Ágnes asszony főszerepében, ami iszonyatot jelentett, mint a szomszéd Bodorné Ágnes és pók lánya Ágnes sorsa, tetteik rajtam végrehajtva fényevésen, egész Kelet és a cigányság emberré nemesítésével Weöres Sándorék lírai karámjának távol-keleti szörnyeivel, köztük az űrpusztítóval, Bodorral, amelyik megjelent egyből születésemkor.
Németország nem kímélt engem a trianoni zsidóival, 1995-os média nyitásakor bemutatta azokat a Rákóczi téri hosszabbító szereplőket, amelyekkel közösen gyalázott, csonkított, mészárolt minden szerepében Szabó István lyukas szívű gönci világ-könyvtár és sötétkapus dögjei állandó végrehajtói helyett Varjús színükben a világon az összes könyvének a Hunnia börtönnek. Friderikusz Sándor vicces világgazdagainak műsorában bemutatta mindazokat, akik szerepét végrehajtotta a médiájával, mint a józsefvárosi értelmiség legyőző Dollyt, Penelopés Xavert, Fenyő Miklóst, Delhusa Gjont motorjával, ahogyan az albánokkal az öcsémet Sátoraljaújhelyen motorbalesetben megtámadták, az összes többi szereplőjével együtt gyilkosainknak. Erre figyeltem fel, már akkor sejtettem, hogy a média összefügg az én családommal.

Többé nem néztem médiát, bár azóta, hogy a Hunnia börtön becsalt engem a pszichiátriájára ambíció terápiára, amit berendeztek számomra azokkal, akiknek a sorsát, tetteiti addig rajtam hajtották végre, győzelmi tort kezdtek el cigánytelepével a láthatatlan világban mészároló, engem kösztümökbe öltöztető, nemi szervem minden részében, testemen körbe, minden tagomban feketemágikus gyalázattal ellátott bénaságot létrehozó Rákóczi téri Ágnes szomszéd cigányságával reformátusaival Illéséknek, melyek engem hintás kislányként áldoztak meg G. Maczó Ágnes helyett, amelyik értelmiség legyőzőként is lett bemutatva, Ébredő játszótér kezdettel a világ összes vallását rajtam hajtották végre Jézusaik, Rózsáik helyett az én feszületemmel megállás nélkül. Azt tűnt fel nekem, hogy Németország viccesen ünnepelte a Piroska és farkas találkozásokat sok-sok farkassal, amikor mindezt velem és rajtam hajtotta végre ismétlésben is Oszwald Marikája helyett.
Németország megáldozta az utolsó árja Kohut családot utolsó magyar Kohut kakasként, amivel tort ülnek is kakastaréjával Gáspár Győzikéjéüknek, Balla Bea nemi csapásait tisztítva két évvel ezelőttig nemi szervembe tett cigány gyalázójával a szomszédnak. Németország az én áldozásommal együtt, meg a családoméval megölette mindazokat, akik engem szerettek, tiszteltek, a jóembereket, az utolsó kislányait Sátoraljaújhelynek az állandó kislány áldozó zsidóival.

Feljelentést teszek Németország ellen a 130 éve készülő Pán-Európai Unió létrehozása, az én megáldozásom miatt, mert az Unió alapja Szepes Mária Pszichografológiája, melynek összes betegségét születésem óta rajtam végrehajtották, benne a távol-keleti szörnyekhez írt Ízisz, Istár-Vénusz, Mária mennybemenetele, Ízisz-Jézus és más hasonló elméletek végrehajtása miatt fényevésen, csonkítással, gyalázással egész Kelet és a lakásokban tartózkodva emberek testébe menő cigányság emberré nemesítése, eltartása miatti nagy közös áldozásommal.

Az Unió utcája a miskolci Bertalan utca teljes egészében, a hiányzó hatágú csillagos világ-könyvtárt megíró Varjú népet mások elmondása szerint Göncz Árpád meghagyása mellett értelmiség legyőzőként az elmeosztályról, elégették. A többi ország jelentése itt képviseli magát jelecskéi alapján Kecskés nevekkel berendezve ismétlésben egykori NagyPán népét. Az Uniós utcát okkultista kéjgyilkosoknak írták meg, hentes-mészárosok, teljes belső részt lebontó csapásokkal, ismételték rajtam a 81 éve végrehajtott olaszliszkai Benkő Lajos, utolsó finn-ugorként megáldozott angyal, anyám volt apja lemészárlását, mai napig gyalázását a sírban is. A német Unió befogadta állandóan az áldozóimat, mint Pelczné Gaál Ildikót, Zámbókat, minden gyalázattal emelkedőjét.

Kérem feljelentésemet továbbítani, mert amit Németország művelt a miskolci Rákóczi terével és a trianoni zsidóival, az felfoghatatlan. Kérem bemutatni a médiájának összes vicces műsorát, köztük a villásokat, minden kurváját a Rákóczi terének, soha véget nem értő tehetségkutató műsorai mellett, amit az egész világon berendeztek azért, mert én tehetséges voltam mindenből, ének tanárnő szerettem volna lenni, ezért a hangomat folyamatosan csonkításokkal vették el. Nyomor, koldulás, állati körülmények melletti gyertyafényes olvasás, hideg fűtés nélkül, teljes szeretetlenség, állandó munka pénz nélkül jelenti a németek tetteit.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Katalin Vénusz tökéletessége
  2017-09-09 06:24:30, szombat
 
  Katalin egykor tökéletes volt teljesen. Március idusán jött világra gesztenyebarna dús, göndör sörényes hajzuhataggal, fenyőzöld szemekkel. Formája gömbölyded volt, mely minden porcikáján megnyilvánult. Dereka harminc centivel keskenyebb formás keblei és csípője mellett. Izmos testalkata, gazella termete tette vonzóvá a pillantások előtt.
Nem ismerte a rosszat, a bűnt, a férfiakat, a csúfságot, semmit, ami a későbbi börtön bűnözőket, Sátán világát jelentette. Csak a szépségben gyönyörködött, sőt maga volt a megtestesült gyönyörforrás minden részével, tagjával, amit hirdetett megjelenésével, hangjával.
Mindenki megdermedt a látványtól, mert titokzatos mozdulatai, királynői járása ellenállhatatlanná tették, mint ahogyan a csodálatos arca, választékos és harmónikus öltözködése.

A hangját aki hallotta, soha többé nem felejtette el, volt benne egy kislányos szemérem és uralkodói fennség, néha megcsillant benne egy kis saját íncselkedő hangdallam, amire a szíve gyönyörérzéssel reagált, mint minden hangra, mely tiszta volt, mindegyik a szívét érintette meg, mint lángpallos gyújtotta meg benne a gyönyör forrását, mely ilyenkor felbuzogott, eltelelítette szívét, kiáramlott a szépség örömként mindenkire. Minél szebb hang érintette, annál nagyobb volt a borzongás.
Egész nap énekelt, ha tehette, saját hangjával örömöt szerzett magának és másoknak, mert mindenki boldog volt, aki hallotta.

Étkezése maga volt a mennyei öröm, mert minden ínyenc, finom falat gyönyörrel töltötte el a száját, a gyomrát, minden részét, mert úgy fogadta az étkeket, mint mennyei ajándékot, amiért hálás is volt nagyon, mert a finom étel örömöt okozott neki, mivel maga volt a megtestesült gyönyör, minden része érzékiként lángolt, felborzolta a környezet érzékeit a látványa, hangja, étkezésének látványa.

Vénusz, a szerelem Istennője hirdette külsejével, hangjával, minden tárgyával, mint egykori kastélyának saját harmónikus berendezésével a szerelmét, ahogyan nézett a szépekre, az állatokra, a szépséges eleganciára, ahogyan megborzongóan fogadta a tökéletesség megnyilvánulását mindenben, szívében bólogatva egyfolytában az emberségi törvény igaz embereinek jellemvonásira, igazságaira, mert igazságtalanság akkor nem létezett. Örömöt okozott neki az ember nagysága, erkölcsössége, fedhetetlensége. Szerelmes volt minden megnyilvánulásába a tökélynek.

A szerelem Istennője testében hordozta külső jegyei mellett a tökéletességet, mint a női principiumokat. Méhe maga a csoda, kis és nagy Íziszével, a kéj és titokkal. A kis Ízisz állandó gyönyörforrásként várakozott arra, hogy egyszer megtalálja a hozzá való Istent, akinek szívével összeölelkezhet, mert Vénuszt csak a szívén keresztül lehet elérni, csak tökéletes jellemvonással rendelkező törvényt betestesítőnek. Csókja maga az odaadó tisztaság, mely előszobája a kéjnek. A kéj soha nem múló gyönyörforrása a kis Ízisznek, melyet felfogni nem lehet, örökkétartó egyesülés nyoszolyáján az Isteni szerelem, mely egyedül képes kielégíteni három világát. A Nagy Ízisze, mellyel a szerelmes férfi olvadhat össze egyedül titokként volt többmillió éven keresztül, az Idő a jelentése, mellyel történő egyesülésekor az Isteni nász jön létre, mindketten kilépnek Katalin Idő-folyójába, az örök-jelenbe, mikor az isteni nektár feltör testükből.

Vénusz kisugárzásával és érzékiségével maga volt a földre szállt Istennő, akinek párja soha nem volt, nem létezett hozzá hasonló a világegyetemben. Finomsága és csodálatos fogsora, mely csillagszivacsba volt megteremtve érzékien tükrözte azt a pompát, melyet képviselt a szerelem hirdetésére született szerénység, szépség és tökéletesség. Egyetlen rossz pillantástól, egyetlen apró jellemtelenségtől, egyetlen nem tiszta hangtól szomorúvá vált és ilyenkor nézett búsan a szemébe a merénylőnek, aki megsértette a harmóniát. Pillantásának vádlásával rendet tett a szeretett személy szívében, mivel mindenkit képes volt megvigasztalni.

Vénusz szíve volt a törvény az egész világegyetemben.

Ezt a tökéletességet nevezték kurvának születésekor Magyarországgal, olyat hajtja végre mindene ellen előre kitervelten, mint méhe szentélye ellen, hogy az Istenek istene hagyta nyitva megteremtésével Vénusznak női formában az Éden kapuját, felfogni nem lehet, megdöbbent a világegyetem, mikor rátaláltak mindenétől megfosztva szétdarabolva, széttaposott, megcsonkított, meggyalázott állapotban. A világ nem érdemli meg a tisztaságot, a törvényt, meg a harmóniát, üzenve, hogy olyat tesznek előre kitervelten közösen, megáldozva gyalázatukkal tisztuló penitenciás véráldozással, amit többé nem felejt el az ég. Katalin egyszerű szavakkal hirdette a magyar nyelv szabatosságát, tökéletességét, maga volt a nyelvi és zenei játék, akinek a hallásához csak mezitlábas szavakkal lehetett volna zarándokolva járulni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2017.08 2017. Szeptember 2017.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 66 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 369
  • e Hét: 1498
  • e Hónap: 3857
  • e Év: 56123
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.