Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Harmonia.......
  2017-11-16 16:27:37, csütörtök
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2017-11-16)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Ajánlkozás hatja át.

0 - Nulla - Végtelenség, kiindulás, mag

A Kozmosz Törvényeinek száma. Végtelen lehetőségek hordozója. Magasabb szellemi tudás, az intuíció és a bölcsesség indikátora. Innen indul és ide tér meg minden. Önmagába forduló zárt görbe, a kezdet és vég jelképe, a születés és halál előtti, valóban ősi állapot. (A tradíció szerint a születő és meghaló, majd újjászülető ember életkörének jele a lemniszkáta, a végtelen jele, a nyolcas számban jelenik meg.) A nulla jelzés az újrakezdésre. Meditációra, magunkba fordulásra, új kiindulópontok megtalálására alkalmas időpont. Ha 10-én, 20-án vagy 30-án kapod meg ezt a lapot, hatása felerősödik.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed egy kalandra MA? Számold ki kalkulátorunk segítségével! Ha még nincs párkapcsolatod, erőgyűjtés az új partner érkezése előtt. Ha kapcsolatban élsz, úgy gondolatnyi béke, esetleg rövid távollét.

Ezt mondja neked: •A búzaszemben lásd meg a kalászt, a kínálkozó lehetőségben a nagy ötleteket.
Figyelj megérzéseidre, ma különösen erőteljesek!
Menj ma haza egy másik úton, mint a megszokott - különleges találkozás várható!

Erre is gondolj: A Plútó uralja. Budapesten, az Alagút és a Lánchíd között található az ország közlekedési középpontja, a 0 kilométerkő, mint műalkotás. A Tarot Bolondja.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2017-11-16 16:14:20, csütörtök
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2017-11-15)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Lazaság hatja át.

Delfin - Lélekvezető, belső harmónia

A kommunikáció, a harmónia, az öröm jelképe. Játékos, kedves állat - vízi emlős, nem hal! Sokan úgy tartják, az emberi kommunikációhoz hasonlóan teljes nyelvet beszélnek. A lélek vezetőjének szimbóluma. Egy hagyomány szerint az atlantiszi emberek delfin képében születtek újjá. Az intelligencia, a sebes gondolkodás, a kiegyensúlyozottság, a gyors helyzetfelismerés és az igazi csapatjátékos szellemisége jellemzi. Vidám, önfeledt, beteljesedett létezésével a delfin a boldogság üzenetét is hordozza. Népszerű feng shui szimbólum. A hajósok hiedelme szerint a ,,halak királya", s lelkük egy-egy holt tengerész lelke, ezért delfint ölni bűn. Afrodité szerelemistennő szent állata.

Szerelmi üzenete: Ha párkapcsolatban élsz, helyezz delfinpárt a szerelem sarokba a lakásodban. Ez a feng shui szerint vonzza a szerelmi szerencsét. Párkeresőknek jó jel, mert Afrodité ,,lovai" szélsebesen elhúznak a szerelemhez - sikert jósol a delfin!

Ezt mondja neked:
Tanuld meg átélni a pillanat örömét! Értékeld az ,,itt és most"-ot!
A delfin a tanulást, tapasztalást is segíti, tehát ha tanulnod kell, ereje segítségedre lesz.
Ha módot találsz rá, ússz együtt delfinekkel! Különleges spirituális élmény.

Erre is gondolj: A Delfin mint jelkép víz-levegő elemű, a Rák jegyéhez köthető



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2017-11-16 16:09:30, csütörtök
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2017-11-14)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Irgalom hatja át.

Csillagok - Az Istenség jelenléte, fensőbbség, örökkévalóság, halhatatlanság, remény

,,Csillagok, csillagok, szépen ragyogjatok, mutassatok utat..." Így szól a nóta, figyelmeztetve arra, hogy életed égi kísérői különleges üzenettel szolgálnak neked! Uralkodó bolygód üzenete ma különösen igaz rád! Olvasd el a HarmoNet horoszkópját, és ha az üzenet még abból sem válik világossá, rendelj személyre szabott horoszkópot. Égi jellegük miatt a szellemi erők, a sötétség ellentétének jelképei. Az asztrológia azon az elven működik, hogy a csillagok analógialáncai saját érzékeléssel rendelkeznek, mert tisztán részesednek az éltető isteni természetből. A természeti népek a csillagokat istenségeknek tekintették. Az égitestek mozgása szabályos pályájukon az isteni hatalom harmonikus együtthatásának jelképe. Mai horoszkópod kiemelten igaz rád!

Szerelmi üzenet: Kapcsolatban élőknek a helyes úton haladó, pályájáról le nem térő kapcsolatot jelzi. Párkeresőknek a szerelem útját mutatja, nagyon szerencsés kártya.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy párhuzam van az égi és földi események között, de tévedés lenne azt hinni, hogy sorsunkat kizárólag a csillagok irányítják, mivel mi is aktív részesei vagyunk életünk irányításának.
Gondold át, mikor eresztetted ki kezedből a gyeplőt.
Üzeni hogy te magad biztad magadat a sorsra, ahelyett, hogy kézbe vetted volna a dolgokat.

Erre is gondolj: A Csillag kártyája a tarotban ,,Válasszunk magunknak csillagot" (Petőfi: A négyökrös szekér)



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2017.10 2017. November 2017.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 105 db bejegyzés
e év: 2357 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1791
  • e Hét: 6191
  • e Hónap: 20277
  • e Év: 72835
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.