Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
A saját (magyar) belső migránsainkról...
  2017-11-04 02:25:46, szombat
 
  ... IS KELLENE VÉGRE SZÓT EJTENI!

Erről az egész migrációs invázióról a saját MAGYAR BELSŐ MIGRÁNSAINK, a társadalom peremére taszított HAJLÉKTALANOK jutnak eszembe.

Őket a 2010-es hatalomra kerülésükkor a magát polgári demokratikusnak mondó hatalom azon nyomban kitiltotta a közterekről! Mondván: ""Lemond a piáról, meg a koldulásról, meg az utcán-levésről..."

Tette ezt azért, mert még látni sem bírta ezeket az élő SZEMTANÚKAT, akik teljes elárulásával és kisemmizésével valósították meg az ún. RENDSZERVÁLTOZÁST.

Most, pedig szeretné eltünteti a látószögéből a többnyire vétlen veszteseit. Áthárítva rájuk minden felelősséget a HAJLÉKTALANSÁGUKÉRT! És az okozatot úgy emlegetik, mintha az lenne az oka az utcára kerülésüknek! Pedig, pont fordítva van, mert azt a létformát csak önpusztítással, vagyis, minden olyasminek a fogyasztásával lehet "elviselni", ami árt és közelebb visz a végső elmúláshoz!

Ezek a reménytelenül LESZAKADÓK valójában a szemünk láttára HALDOKOLNAK...
Mert ez az emberhez teljességgel méltatlan létforma úgy jött létre, hogy a társadalmi vezetők, az életünk irányítói, a HATALOM tulajdonosai MEGFOSZTOTTÁK őket az életben-maradás minden esélyétől, lehetőségétől.
Nem ölte- nem öli meg őket közvetlen...

Erre nem lehet más a válasz a hajléktalanok részéről, mint ennek a méltatlan élet(fomá)nek a megszüntetése az élet végső kioltására való törekvéssel.
Az euthanáziát engedélyező országokban is kapnak kábszert a végső elaltatás előtt!

Ezek az emberek ezért a tudatmódosulásért koldulnak valójában!!!
Aki ennek a tragikusságát nem képes fölfogni, annak szarból van a "lelke", vagy olyannyira önző és felelőtlen, hogy minden felelősséget elhárít magától és áthárítja a sok esetben vétlen VESZTESRE, aki szintén EMBERI LÉNY volt azelőtt, mielőtt, megfosztották volna tőle!!!

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Barátság és államcsőd
  2017-11-04 02:15:16, szombat
 
  Ma már világos, hogy ugyanazok követték el az un. szocializmus csődjét, mint akik a legfőbb haszonélvező NYERTESEI voltak a szovjet-magyar barátságnak.
*
28. éve ELHALLGATJÁK, hogy azért volt szükség az un. rendszerváltozásra, mert az egyetlen párt - a Magyar Szocialista MUNKÁSPÁRT - oly mértékben telepedett rá Magyarország minden üzemére, gyárára és intézményére
*
- a FÜGGETLENÍTETT (vállalati- járási, fővárosi és kerületei, nagyvárosi, települési) kisz- párt- és szakszervezeti bizottságaival,

- annak minden infrastrukturális hátterével és

- az alkalmazottaik bérével,

- reprezentációs és propaganda költségeivel,

hogy FELÉLTÉK ezen üzemek, gyárak, és intézmények MINDEN nyereségét...
*
28 év távlatából fölmerül a kérdés: vajon hogyan szavazott volna a NÉP 1990-ben, 1994-ben, 1998-ban, 2002-ben, 2006-ban, 2010-ben, 2014-ben, ha tisztázva lett volna - még 1989-ben - hogy az MSZMP-s hatalom azért adta át oly "békésen" a hatalmat, mert máskülönben be kellett volna jelenteni Magyarország fizetőképtelenségét?
*
Ennek bizonyítéka az 1989-es MSZMP KB ülésein készült jegyzőkönyvek EREDETI kivonatolt részletei, melyek itt láthatók:
http://furaila.xfree.hu/234611
http://furaila.xfree.hu/256559
*
Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottság ülésein készült jegyzőkönyvekből kivonatolt részletek, másolata itt is olvasható:
*
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=126643&n=furaila&blog_MSZMP
*
Ezekből a titkosított jegyzőkönyvi kivonatolt részletekből egyértelműen kiderül az igazság! És az is, hogy milyen nagymértékben LESAJNÁLTÁK A MUNKÁSOKAT és csakis kizárólag a hatalom és a pártvagyon minden áron való átmentésével foglalkoztak!!!!
*
Mit érdemelnének Az 1990 előtti és utáni MUNKÁSOSZTÁLYT elárulók? Azok, akik zavartalanul kiárusíthatták az országot privatizáció címén - saját magánvagyonaikat gyarapítandó - a dolgozó munkásság feje fölül! Mi ez,. ha nem ÁRULÁS?
*
Hiszen felért egy második ,,Trianonnal":

- a szocializmus becsődöltetése,

- a munkás-parasztságra épített rendszer fölszámolása az ezekben a gyárakban dolgozó munkások utcára kerülésével, akik nem rendelkeztek sem anyagi- sem ismereti, sem kapcsolati tőkével az újrakezdéshez;

- az 1945 utáni államosított gyárak és üzemek
(az oly világhírű cégek, mint IKARUS, Ganz MÁVAG, Országos Gumiipari Vállalat Taurus Gumigyára, Hajdúsági iparművek Lehel Hűtőgépgyára, Május 1. Ruhagyár, Magyar Gyapjúfonó és Szövőgyár (The Woolmark Company), Habselyem Kötöttárugyár...Tungsram (1909) Egyesült Izzólámpa és Villamossági Művek, DCM: vagyis Dunai Cementművek, Magyar Gépipar és kohászat (1947) Csepel Művek...Kőfaragó- és Épület-szobrászipari Vállalat, a Herendi- és a Hollóházi Porcelángyártó Vállalat, CAOLA...stb)
1988-tól történő kiárusítása a maradék kis ország határain belül megmaradt magyarságot, a munkás-parasztsághoz tartozó rétegét érintette végzetesen!
*
Számukra nem volt más, mint a munkaügyi hivatalban munkáért könyörögni. Ahol, viszont a régi-új bürokraták úgy kezelték őket, mintha ők árulták volna el a szocializmust!!! Mondván:
- ,,TI AKARTATOK KAPITALIZMUST! Hát, akkor most itt van nektek és egyétek meg, amit főztetek!"
*
ÉS AZÓTA IS A KAPITALIZMUST OKOLJA MINDENKI. Ez enyhén szólva tragi-komikus!!!
Ezennel jelentem: 1990-ben egyetlen párt sem kampányolt a kapitalizmussal!!!
*
http://furaila.xfree.hu/213604
*
Tehát, ebből logikusan következik, hogy senki nem a kapitalizmusra szavazott, amikor az MDF-re, SZDSZ-re, mint magát demokratikusnak és szabaddemokratának hazudókra adta a voksát!!!
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=1538797&aid=213604
*
Így fordulhatott elő, hogy UGYANAZOK lettek a rendszerváltozásnak is a NYERTESEI és VESZTESEI is, akik az un. szocializmusban is nyertesek és vesztesek voltak.
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2017.10 2017. November 2017.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 22 db bejegyzés
e év: 250 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 211
  • e Hét: 834
  • e Hónap: 3960
  • e Év: 35690
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.