Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Ózdi 666 apokalipszis lovasainak lírai karámja
  2017-11-07 18:34:45, kedd
 
  A miskolci 666 bibliai apokalipszisének lírai karám tagjai 130 éve járnak végig az egész világon. Köztük vannak a régi feketemágus pszichografológiai festők, zenészek, költők mellett a két személynevűek, helységnevűek, foglalkozás nevűek, állatnevűek, bárczi, bugyi, lator, hasonló felvett nevűek, bibliai nevűek, mint Simon, albán, orbán, Katona és más könyvek neveit felvettek a világ-könyvtárból.

Hofi az egyetlen tudósító volt 1971. óta, amióta hétszeresen hosszabbít a média Rákóczi tere a miskolci névtárja alapján. Már akkor járták javában a régi nyugatosok mintájára a kelet cigánytelepével az ózdiak a falvakat, városokat, felolvasva irományaikat, melyek valamennyije az űrpusztító helyetti megáldozásromról íródott. Illusztrációikat egy halott festő készítette el, tudtukkal. Ezekkel a feketemágusi rajzaival a rontásaimnak, azokkal, melyekkel megrajzolták a másik világot, feléjük biggyasztve a szív-jeleket, hogy szeretnek, díjakat nyertek a hozzájuk tartozó bibliai apokalipszist végrehajtó Barziliában, akik engem az ágyon dobáltak 2004-ben eszméletlen állapotban itt Liptai Klaudia ország mulatságára bemutatott műsora bizonyítékával. A Kelet Ízisz zöld szemű Jézusként engem születésem óta megáldozó iker tagja és a többi útvonala, névtára mutatja saját elmondásaik szerint, hogy végig gyalázták az országot. Kelet sorozatait az Új Bekezdés irodalmi egyesület és a Spanyolnátha folytatta tovább a sorsuk, szerepük, betegségeik végrehajtásával rajtunk gátlástalanul, egyetlen felkiáltása Vass Tibornak annyi volt, hogy hiába-tollal írnak, senki sem olvassa, különösen, hogy bezúzták az 1995-ig végrehajtott apokalipszist. A Kelet úgy döntött, hogy majd valamikor rájövök, miket írtak össze, halálom után fogom bizonyítani írásaikat, melyeket jól rejtegetnek, meg feketemágusi illusztrációikat, ezért mondta Cseh Károly, hoga majd megtudom, mit jelentenek a versei. Felfoghatatlan módon a nemi gyalázó lírai karám végtelen hosszabbítást rendezett be, minden jelecskéhez kitalálva egy-egy elméletet.
A cserépkor, melyet addig végrehajtva Kelet néven emeltek, senkit sem érdekel, bár közösen ismételték Izraellel és a palesztinokkal kétezer után. Vass Tiborék nem kegyelmeztek, szerelme, az argentin 1991-es történelem ismétlésének főhőse, Ravaszné Raffai Csilla, amelyik szerepét akkor kezdték rajtam ismétlésben, maga tanárnőből már igazgatónővé vált az egyik szocilális intézmény élén Cseh Károly ajánlásának köszönhetően - így mennek a dolgok most is, ezt jelenti a Rákóczi tér -, csupán annyit mondott rám nézve, hogy nem vagyok magamnál a feketemágiájuktól: sajnálom a Katit. K.István volt bíró verset írt a hangomról, emiatt olyan fertelem érte, amit leírni alig lehet,mert nem ő nem érdemli meg. Feleségét Cseh Károly magáévá tette, mondjuk ehhez két fő kell. Mikor K. István szintén keletes tag hazaért, meglátva őket együtt kifordult az ajtón. Ezt Cseh Károly gyávaságnak tulajdonította, hogy még meg sem védi a felesége becsületét. Mit mondjon egy férfi, amikor éppen levették a feleségét szép szavakkal a lábáról, mert udvarolni tudott csak Cseh Károly.

Cseh Károly áldozásommal, Illés-Pisti által elárult titkokból írt feketemágusi könyveivel hosszabbított hoszonhét évet, amikor kitermelték a többi analfabétával együtt, szándékosan, minden reformátusát a falvaknak az elmeosztályairól a Hunnia börtönnek, azt írta, hogy negyven felé a létezés neki útra kész bőröndjét jelentette volna, ha nem követ el csillaghullást velem, nemi gyalázatával, melyet közszemlére tett a helyi napilapban K-nak, nekem címezve egy hetes szerelmi érzésem mocskát. Bibliás földig vitte a sorozataival a feketemágusi hamis prófétájukkal a nemi gyalázattal tisztuló sorsát, majd mikor szentté vált, visszaadta magát a pornak, melyből vétetett. Cseh Károly egyszemélyben szinte a rengeteg cigányával a Rákóczi térnek kivívta a nemi perverzekből Ébredő játszótér címen áldozásommal indult vallások korát, hogy valamennyien megmaradjanak, mint perverzek és fertelmesek, úgy ezt látni, hogy a gyilkosok is a börtönben Furhman Imre szent miskolci áldozásának köszönhetően szentté válnak gyalázattal, véráldozással, minden tiszta, emberi bemocskolásának árával. A Hunnia börtön a nevünket köpködte végig szabályszerűen, csupán azért, mert becsületesek voltunk és tisztességesek, mindenki szeretett minket.

Cseh Károly megjelent egy szál szegfűvel, a szívemet megdobogtatta, mert én soha nem kaptam virágot senkitől, bár a virág lett volna egyik gyönyörűségem apára emlékezve. Szerelmes lettem. Egy éjszakát töltöttünk együtt, pár nap múlva K-nak üzenve megjelentette az 1991. augusztus 26-i csillaghullását, szabályszerűen le voltam bénulva. Olyan levelet írt nekem, amit akkor elküldtem a Kiskegyednek, bár rossz érzésem volt, hogy olyan vagyok, mint Veronika keszkenőjén a szőttes arcképe. Tusnádi László sárospataki Keletes költő társával kidolgozták és végre is hajtották Ízisz áldozásukat rajtam, 1995-ben értek el ide ismét a Kelettel, hogy felkiáltok: Istenek, miért hagytatok el engemet.


Mikor idehoztak az űrpusztítójuk hálójában eszméletlen állapotban két gyerekemmel megtartani Miskolcot, amelyik haldoklott a feketemágiájuktól, vér ömlött a csapból is, Polgár és a többi város, falu lakossága eszméletlen züllésben élt. Olyan tanárok voltak, amelyek más házaspárokkal szexeltek, vagy más nőkkel, férfiakkal, fertelem volt Miskolc és vonzáskörzete neve. Vissza kell nézni a régi újságokat.

Cseh, mint Látnok végig tudta,mi történik velem 1995. óta is, amióta az Ízisz áldozásuk, a megye megmentése érdekében halálomat, végleges lemészárlásomat befefejezték a Hunnia börtönnel. Tudta, hogy a falvakat Kátyi összefoglaló néven valamennyi reformátussal kitermelik születésem óta az áldozásommal, párttitkároknak,Kisz titkároknak, tagoknak folyamatosan, megállás nélkül, szerepeik, könyveik végrehajtása mellett. Születésem előtt mártíroknak kikiáltva őket végzetük elérésekor rajtuk hajtották végre folyamatosan a világ-könyvtárát a börtönnek, ez volt Trianon is.
A Bertalan utcájához a világ apokalipszisnek csatolták a tíz emeletesekbe a főbb neveket, melyek állandóan változnak, elköltöznek, miután rajtam ismétlik megállás nélkül a könyveiket, tettüket, sorsukat.

Cseh Károly egyik könyvében űrapokalipszisnek nevezte el a falvakban létesített kommunikációs és informatikai robbanást, ami lemészárlásomkor bekövetkezett az ózdi feketemágus földönkívüliek ajándékaiként a Rákóczi tér, vatikániak, mint Hunnia börtön és tömeg, mint utcanép, füvesek, kábítószeresek, bűnözők, rettegett új maffiáknak való juttatása képpen a Hunnia börtönnek. Még ilyen nem volt, hogy a földönkívüliek átadják a hatalmas technikai vívmányokat ingyen a világnak. Tehát valóban szándékos volt, elbutulás végett történt, valamint azért, hogy még nagyobb fertelmet hajtsanak végre a médiájukkal, melyek születésemkor kezdtek a Kékes televízióval.

A lírai karám többi lovasa, mint zenészek szintén fertelmet hajtottak végre, akár az Illés együttes Bródyékkal ismételve G. Maczó Ágnes hintás magyar kislány állandó ébredő vallási korát, ismételve Benkő Lajos angyal mészárlásának sorsát a Bertalan utcai három lépcsőházával Bíró néven berendezve Simon után a kíséretüknek. Bródy Jánosékkal az Illésék új népeket hoztak létre nyomorult bábok néven, szépek, de csak bábjaik a halálreformátusoknak, ilyen az amikor én még kissrác voltam szám alapján létbeléptetettek sora.Balázs Fecó, mint Korall egy csak a zsidók közül, amelyik legendája már a bibliás apokalipszisnek, mint Ferenc Katalinként áldozóm egyike politikaként a többi névvel, mint Palikkal, az általam már többször felsoroltakkal. Odáig jutottak, hogy perverzekkel, füvesekkel kezdtek a skizoprenek, nemi kivégzők helyett gyaláztak éjjel-nappal, mint Oláh Ibolya helyett, Kati néven Kern András légy által kiválasztva az elmeosztályáról, cigány pinák, Balla Bea pina, állatokkal fajtalankodók hatalmas tömege szentült, lett kiválasztva a világ összes médiája által így, miközben születésem óta szentté váltak a kurvák, férjhez adva őket, már dédunokáik vannak.


Magyarországon médiába és politikába még nem került ártatlan, csak Hunnia elmebeteg, szerepjátékos, 61 éve a családom áldozóiként kivétel nélkül valamennyien. Páran kiáltottak, nekik örök hálával tartozom, de miért ilyen későn? Miért nem mondják ki a meggyalázott nevemet, miért engedik, hogy még mindig tapodjanak rajta? Miért csak Kokast állítanak be, holott mi nem voltunk kakasai a szlovák Tótoknak, itt vannak berendezve névleg és külsőleg a gátlástalanok. Még a fehér lovas egykori amerikai elnöküket is megölték, nehogy eljöjjön a hatvanas években, pedig lehetett pár fehér lovasa a Jelenések könyvének.

Húsz év düh kísért íCseh Károly Pszichografológiai Látnok (sajátja volt főszerkesztként az Észak-Magyarország Látóköre, ahol megrajzolták születésem óta a feketemágikus kíséretemet, fejlevágásomat, áldozásaimat, a Feketevonatját is Poór Péternek, melyet a cigánytelepe ismételt Borsodnak az összes megjelent írással, rajzzal, régi történelmekkel, melyekkel folyamatosan újrakezdik a születésem óta végrehajtottakat) állandó kapkodásával jelentkező védelmem összetörése feketemágikus kezével és praktikái, hajszálam és más holmim elvételével, írásai és állandó nőiségemben történő utalásai, gyalázatai miatt. Odáig jutott, hogy tagadja az egykori görög istenek meglétét, Vénuszt különösen, akiről megírta az összes könyvét egyetlen főszereplőként téve engem, magát feltüntetve a Bibliás földjében igaznak, jónak, szépség tudójának, látójának, képviselőjének. Ennek a hazugságnak, mint Kelet lírai apokalipszis egyik végrehajtójának helyet adnak minden komolynak gondolt irodalmi fórumon, sőt maguk a díjazottak, kitüntetettek, mint akik jó munkát végeztek, túléltek engem, hiszen ezért hoztak ide Miskolcra, hogy a Kelet és Új Bekezdés már a Hunniai börtön orvosaival végtelen kínzásra, gyalázatra ítélve engem likdiváljon, ami sikerült is. Szépen fogalmazott Cseh Károly, de kérdem én, aki megdönthető templomnak látja a nők fenekét, nem kellett volna-e elmeosztályra szállítani, mielőtt nagyobb kárt tesz a világban, mint látható, mindenütt a vallásaik vannak a Keletesek 666 ózdi cigánytelepének, a Hit kivételével, az a Hunnia börtöné, együtt kezdtek, együtt végzik ki, legalábbis remélem, hogy most, üzenve az ég seregének olyat követtek el, amit többé nem mos le a hó?

A bibliai apokalipszisben részt vett az egész világ, majdnem minden nép benne van a világ-könyvtárban, maffiák, a sziszegő kígyók, mint hóesések télen, a dzsungel nép kígyókkal, mint sátánisták, János jelenései jungista aranysassal, melyből most is prédikálnak, bár a Mária vallást lelepleztem 1995-ben már. A Hunnia börtön ufói az újszövetség részei, mint a vörösek, spiritisztákkal együtt. Megtámadtak engem a Hunnia börtön földönkívüli népei, nemcsak a Bolha-hegyiek.

1961-ben kezdték el a sétapálcámmal, mellyel nagyapának énekeltem, nagyapa megölésével tüdőbetegségben (mellyel előzőleg gyilkolt a Rákóczi tér szerte az országban) a háromágú kézfejjel megjelölt ózdi Fenevad és hamis próféta nevében, vagy vele együtt az áldozásomat az egyik cserepem tanúbizonysága szerint, én még akkor Vénuszként voltam megrajzolva egy kérdőjellel a fejem fölött, hogy mit akarnak tőlem.

Az Újszövetség Jelenések könyvében található meg a 666 hamis próféta és fenevad népe, ezeket még senki sem élte túl Illéséktől, mert velük kezdődik az Ébredő játszótér mindig G. Maczó Ágnessel, mint állandó hintás kislányukkal. Utána jön az állandóan ismételt pokol népe, Ördög néven is be voltak rendezve, a hetvenes években kezdte a 666 népe a Kex együttessel az Ördög álarcosbálját. Utána jön a sátán, ezeket együtt egykor az Égő Jeruzsálem kénköves medencéjébe kellett volna tenni a bibliai apokalipszis lovasainak teljes egészével. A Zöld-sárga hangyák lejárata című dal szerint áldoztak meg engem az őskígyójuknak a hatvanas években már, nem tudni, mire várt Csernobilig. 18 éves kínzást köszönhetek a sátánnak, mivel az Új-kígyósi Istene a termékenységi törzseknek melleimnél fogva kínozva éjjel-nappal fertelmet követett el a Rákóczi téri cigányságával Borsodnak sátán feleségeként áldozva engem, amiért kértem segítséget tíz éve már talán, de nem tudtam, mint jelent a sátán szó, mint ahogyan sokan mások sem tudják mai napig, nem lehet róla beszélni sem, mert elmeosztályért kiáltanak, A 666-ot is sátánnak mondják, a fenevad pedig a Csillagok háborúja eszményét jelenti fekete álarcban hörögve. Ebből gazdagodnak meg az amerikai színészek és rendezők, ez ruházta fel Mülleréket a cigánysággal ózdi feketemágikus hatalommal, 81 éves értelmiség legyőzés és saját csonkításuk, betegségük, tettük végrehajtásával.
Harmadik ózdi csoda, a halál, melyet még senki nem látott, nekem a tüdőmben volt 1992. óta, Nagy Anna elmeosztályát jelenti. Éjjel-nappal leállította a tüdőmet, nem kaptam levegőt. Általában reformátusok ezek a halálnépek, mint Illésék, amikkel kezdte a halál az áldozását Ébredő játszótér vallásainak újraélesztésével. Most kimaradt az én egyedüli megáldozásommal, hogy újságpapírokat fúj a szél, meg a biblia darabokra hullik Trianoni bibliai olvasás néven, hiába várva Krisztusra, most valamennyien megmaradtak, vallásokat hoztak létre, sőt a halál reformátusok felvásároltak mindent, mint állandó túlélői és szervezői az újra indított világ-könyvtáruknak.

Ember Illés néven lett berendezve Pisti, egykori Illés, akinek mindez köszönhető, rólam elmesélt minden az ózdi feketemágusoknak, köztük az állandó szeretőjének, a kulcsot is, ami azt jelentette, hogy valaki megcsókolt engem és ezért kértem segítséget a csillagrendtől és a kékeket hoztam létre saját megmentésem érdekében. Illés ember formában él, aki egyetlen férjem lett volna mindig, iszonyatot követett el ellenem, megszegve minden törvényt állandó tik sem vagytok magyarok temetőbrigádjával, köztük a nevünk igazi Kakas jelentéssel bíró főszereplőjével a románoknak.

Mivel a Rákóczi tér gátlástalanul hozza létre a vallásokat, új üzletágként, prédikálva már szentességet a hippiknek, mint skizoprenjeinek Miskolcnak Amerikában, itt minden elmebetegnek, nyilván megfogják a lehetőséget, hiszen ennyi elmebeteget elmére, vagy börtönte zárni lehetetlen, különösen, hogy azt látják, hogy ugyanúgy nézek ki és semmi sem történik, a világbíróságok nem léptek fel határozottan a Hunnia elmeosztály és Rákóczi tere ellen.

Kossuth, József Attila, Pro Urbe díjakat vettek át, s még ki tudja milyeneket az engem megáldozók, az országot és világot végig gyalázó lírai karámjával az ózdiaknak, melyek hirdették a füvet, a cigit,a kábítószert a vasfüggönyös Hunnia börtön Ki Mit Tud-os és Táncfalfesztiválos elmeosztályával együtt.

Cseh Károly lett helyettem az igaz, a szép és a jóság képviselője a Bibliás Földje végére az ózdi feketemágusi lírai karám nemi hacosaként.


2007-ben, tíz éve írtam a Furcsa történetek közt az egyik blogomban róla:

"



Egyik költő ismerősöm mesélte ezt a történetet 1991-ben.



A kezdő költő, akkor még általános iskolai tanító volt. Kis szülőfalujában élt feleségével és leányával. Nem volt híres a hűságéről, s többen vallották, hogy mágiával foglalkozik.



A kis házban szénnel és fával fűtöttek, ezért fát kellett hasogatnia naponta.





Egyik nap a kamrában vágta a fát, amikor hatalmas nagy fény jelent meg neki. Kiszaladt onnan ijedtében - amúgy is olyan furcsa volt a viselkedése, mindig gyors volt, mintha félt volna valamitől -.



Tény, hogy azóta sikeres ember lett belőle, művészeti vezető, több kötetet kiadott, bár "elköltözésre készült innen" már a nyolcvanas években.



Lehet-e összefüggés a fény és karrierje között, csak maga tudná megmondani. Ismerősei szerint, ha valamit egyik városban mondanak, volt költő ismerősöm tud róla. Létezhet-e ilyen? Milyen hatalommal bír az ilyen ember és honnan veszi?

Egyfolytában a fejem körül hadonászott, amikor időnként behívott a városba az irodalmároknak megmutatni. Egyik tanárnő azt mondta rám, hogy sajnál engem. Nem tudom, mit láthatott a fejemen, de nekem címzett írásai árulkodnak az általam meg nem értett gonoszságról. Nemrég díjjal tűntették ki a városban, ahol élek, sőt Bibliát is szerkesztett."

"Szintén 1991-ben eljött meglátogatni volt költő ismerősöm, hozott magával egy üveg bort. A borosüvegből a dugó felemelkedett, mozgott az asztal, leesett a gitárom. Ekkor nagyon megijedt, szaladt a fürdőszobába letusolni a fejét, mint ahogyan a Reikis könyvekben leírták: a rontások, amiket akár közlekedési eszközökön is küldhetnek mit sem tudók felé, megtapadnak az aurán, s ha sérülés van rajta a fizikai testtel együtt, ott befúrják magukat, ezért nagy vízsugárral is lehet védekezni a napközben összeszedett csapásoktól.

Ezután folytatta a beszédjét arról, hogy egyik költő barátja most halt meg, ivott sok bort és gitározott.

Majd közölte velem, hogy a televízió felől fognak támadni az asztráltestek. El sem bírtam képzelni, mik ezek a lények.

1998-ban találtam meg a komódra rajzolt ismeretlen jelet, egy kört, benne egy kereszttel."



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2017.10 2017. November 2017.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 343
  • e Hét: 614
  • e Hónap: 3456
  • e Év: 42457
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.