Belépés
sz719eszter.blog.xfree.hu
A megbocsátás az az illat, melyet az ibolya hint arra a cipősarokra, amely eltapossa őt. Mark Twain Szuromi Eszter
2016.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
Van egy három-hullám esemény, ami most történik.
  2017-12-10 14:58:53, vasárnap
 
  Van egy három-hullám esemény, ami most történik. 1-es, közeledik a kozmikus Krisztus fénye. 2-es, a régi sötét energia felszívódik. 3-as, a dimenzió-megosztás meg fog történni!

Van egy konvergencia a Krisztus eszméletét, ami a bolygón minden fajjal történik. Ennek köze van egy új, magasabb geometriai hittem megtestesítő, egy új geometria, és át fog menni, és mindent meg fog változtatni. A fejlődő ember a 12-es DNS-strand teljes kapacitás kezd.

A felemelkedés elérése azt jelenti, hogy teljes egészében 100 ban él. Néhányan ezt " Superconsciousness," nak hívják, mások pedig soul-Integráció hívják. Ez azt jelenti, hogy teljesen működési az összes multi-D magukat egyszerre... mint egy.

~ Rómeó báró ~

Videó: Link

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Új Földre! Az új valóság rögzítése extrém polaritással.
  2017-12-10 14:55:49, vasárnap
 
  Új Földre! Az új valóság rögzítése extrém polaritással
Ezt a jelentést nagyon kritikus időpontban írom. A 3D és az 5D világok / valóságok teljes felosztását tapasztaljuk. Látjuk és érezzük ezt az osztódást a szélsőséges polaritás területén. A sötétség és a fény a legmagasabban elhelyezett sarkukra húzódott, ahol az egyensúly megtalálható (nulla pont). Retteg sokakat, mivel ez a megosztás mindenkiben és mindenkiben kezdődik. És könnyű elterelni önmagukat az együttes dolgokkal együtt, ahelyett, hogy a saját folyamatra koncentrálna.

Vera Ingeborg - Bár a dolgok, amiket ebben a pillanatban tapasztalunk, apokaliptikusnak tűnnek és reménytelenséget és nagy félelmet kelthetnek, energetikailag ez egy nagyon normális folyamat. A kollektív energiának ezt a nagyszerű megosztottságot kell megtennie, a szélsőséges polaritást használva, hogy lendületet teremtsen az új földi valóságok kvantumugrásához kollektíven. Minél nagyobb a polaritás, annál nagyobb a rendelkezésre álló energetikai potenciál, ami szükséges a mozgáshoz. E-mozdulatokkal közösen a magasabb frekvenciát toljuk át, ezzel a polaritás intenzív polarizációjának lehetőségeivel. Úgy tűnik, nagyon pusztító, és ez ... de csak elpusztítja, ami már nincs helye az új földön. Az új földnek nagyon eltérő a polaritása. Ha a szerelem (életerő, Shakti, yin, nőies) és a fény (tudat, Shiva, Yang, férfi) kombinációja olyan energetikai mintákat képez, amelyek egy olyan erőteret hoznak létre, ahol az egyének egyéni struktúrákat és energetikai összetevőket hordanak magukban. A kialakult női és férfi energiák egészséges aránya belül lehetővé teszi a belső egyensúly tapasztalatait anélkül, hogy ez egy semleges 50:50 -os energetikai keverék lenne. 50:50 lenne a húzott vonal a nulla pontok között, ahol a tényleges teremtés történik. A nulla pontok okaik vannak. Ez az, ahol a szerelem és a fény keresztezi egymást táncukban, és a polaritás az egységbe és a hátra tolódik. Ezért, bár mindannyian egyre inkább ésszerűbbekké válunk azáltal, hogy megtanuljuk egyensúlyunk energiáinkat, ez inkább egy 60:40 arányt jelent. Ez szükséges ahhoz, hogy a szükséges polaritás álljon rendelkezésre az erőteljes teremtéshez és a másokkal való társszerződéshez.
"A 3D és a 4D régi kollektív idővonalai és valóságai energikusan fel vannak oldva, és csak az egyes emberek memóriájában vannak."

A 3D és a 4D régi kollektív vázlatait és realitásait energikusan törölték és feloldták, csak az egyes személyek memória bankjában léteznek, ez magában foglalja a mentális memóriát (ego), az érzelmi memóriát (belső gyermeket) és a fizikai memóriát (cellás memória / DNS). Tehát, amit a régi valóságként tapasztalunk, nem más, mint egy belső film, egy olyan show, amely saját energián keresztül jön létre. Az a reménytelenség érzése, amelyet sokan ebben a pillanatban tapasztalnak, az az a tény okozza, hogy a régi, elavult minták bennünk nem találnak rezonancia mezőt, ahogy a régi idővonalak eltűnnek. Arra kényszerít bennünket, hogy térjünk vissza belül, hogy megbirkózzunk a felszínes fájdalommal. Ez pánikrohamok (mentális tisztítás), érzelmi pattanások (érzelmi tisztogatás) és fizikai fájdalom (sejtes tisztítás) formájában játszhat. Kaotikus és zavaros. Mégis, a káosz éppen ez szükséges ahhoz, hogy ez a nagy váltás történjen. A téli napfordulót ezen a nagyon fontos portál felé tartjuk (december 21). Mi megtisztítjuk, hogy végigsétáljunk ezen a portálon, és teljes mértékben integráljuk az isteni női és az isteni férfiasság új energiáit. Ez hódít meg minket az új földi valóságba. 5D. A szeretet és a fény erőterülete. Mi vagyunk azok, akik megteszik ezeket az új frekvenciákat, hogy teljes mértékben meghatározzák az új föld mozgásának fizikai teremtését (megnyilvánulását). Az új energetikai földhálózat létrehozásának időtartama után, amely energikusan (stratégiai értelemben) előkészíti a teremtést - az energikus kéknyomtatvány, amely az új föld konstansja materializálódott formában, most új fázisba lépünk: az együttélés fázisa az új. Ez nem jelenti azt, hogy kizárólag a felmentettek 5D-es kollektív buborékában maradunk. Nem, együtt teremtjük az új energiák olyan erőteljes sugárzását egy megtestesült formában, hogy az ébredés természetesen hozzánk fordul. Ez az, amikor készen állunk arra, hogy visszamegyünk a harmadik dimenziós bal oldaliak alacsonyabb frekvenciájába az "elveszett időkben és térben" egyéneken belül, akik most vakmerően felébrednek a 3D-s valóságból. Készen állunk a hatalomra állni, és legyen ez a világítótorony útmutatásul azoknak, akik kiutatnak a belső küzdelmekből és háborúból.
"Mi vagyunk a szeretet és a fény: Egy ápoló, önfenntartó oszlop, amely osztozik azokkal, akik készen állnak arra, hogy lépjenek be ezen az új erőterülettel. ,,
Érzést érezhetünk azoknak az embereknek, akik átélik az ébredésüket, kapcsolatba tudunk hozni azzal, amit átmennek. Mégsem tudunk aktívan szenvedni velük, mivel már nem hordozzuk azokat az alacsonyabb frekvenciákat. Mi vagyunk a szeretet és a fény: Egy ápoló, önálló fenntartható oszlop, amely osztozik azokkal, akik készen állnak arra, hogy lépjenek be ezen az új erőterülettel. Már nem küldjük tovább a szeretetet és a fényt (elengedjük). A teremtés mesterei lettünk, az energiák elsajátításával. Megtaláltuk magunkat, az örömöt. Az egészséges állapot az ecstasyban, örömöt érzünk, nem számít, mi történik körülöttünk vagy bennünk. Azáltal, hogy meglátta a célját, megtanultuk magunkévá tenni azt, hogy áthelyezzük, és erőteljesen kibővítsük azt. A 3D / 4D valóság maradványait meg tudjuk sétálni, mivel a drámák egyikét sem érinthetjük tovább.
Most tanuljuk meg az összes módszert. Módszerek, rituálék és rutinok szükségesek ahhoz, hogy a frekvenciát egy bizonyos pontra emeljük. Ahhoz, hogy teljes tudatosságot érhessünk el, új szemmel, más szemszögből nézzük meg a világot. Az utolsó lépés, hogy elérjük a tökéletes mesterkedést, az, hogy minden módszert eldobunk. Ahhoz, hogy ebben a boldogságban és az egészséges, gyermeki izgalomban a szeretet és a fény alapján álljunk, el kell engednünk minden módszert és szeretetet és fényt kell lenniük. Teljesen megtestesíteni. Ez azt jelenti, hogy egy hitet ugrunk, hogy elhárítsuk az irányítás minden igényét, és ugorjunk bele a semmibe. Nem tudva, hogy mit és hogyan fog játszani, de világosan tudva, miért csináljuk, és hogy az eredmény meghaladja a legvadabb várakozásainkat, amikor teljes mértékben megbízunk a tökéletességében mindazoknak, ami.
"Ahhoz, hogy elérjük ezt az örömállapotot és az egészséges, gyermeki izgalmat a szeretet és a fény alapján, el kell engednünk minden módszert és szeretetet és fényt kell teremteni."
Tehát kérjük, tudjátok, hogy az, amit tapasztalunk, szükséges rész ahhoz, hogy eltávolítsuk mindazt, ami még mindig blokkolja az áramlást az új valóságba. A fájdalom révén megmutatjuk, hogy még mindig egyensúlyt kell találnunk a saját, különleges energetikai összetételünkön belül. A hangsúly továbbra is arra koncentrál, hogy mi zajlik benned. Ne hagyja, hogy a külső események elvonják attól a helytől, ahol a mágia történik: a magja. Maradj itt és most a fizikai érzékszerveid segítségével, hogy csatlakozz a NOW pillanathoz. Újra megismered a mestert. Eljön haza. Az igazi énedhez.
Az általam megosztott szövegek mindig az intuíción ("letöltéseken") és / vagy az ügyfelek és a saját tapasztalataimon alapulnak. Nem állítom azt, amit megosztok, hogy a végső igazság legyen. Bízom benneteket, hogy csak azt vegyük, ami rezonál, hogy megtalálja a saját igazságát és bölcsességét. Mivel ez egyetemes bölcsesség, nem állítok szerzői jogot. Kérjük, ossza meg ezt a tartalmat mindaddig, amíg az üzenetét teljes egészében megőrzi, hogy a jelentés ne csavarodjon meg. Köszönöm. Sok szeretettel, Vera Ingeborg

Forditó programmal forditva

Forrás: Link



 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Az alvó gyermek Jézus
  2017-12-10 14:48:52, vasárnap
 
 


 
 
0 komment , kategória:  Saját Égi segítők képeim  
Az Atya angyalaival
  2017-12-10 14:47:30, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Saját Égi segítők képeim  
Jézus karácsonya
  2017-12-10 14:46:23, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Saját Égi segítők képeim  
A karácsonyi gyermek
  2017-12-10 14:45:07, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Saját Égi segítők képeim  
Jézus a nyájjal
  2017-12-10 14:44:11, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Saját Égi segítők képeim  
Szűzanya a újszülöttel
  2017-12-10 14:43:12, vasárnap
 
 


 
 
0 komment , kategória:  Saját Égi segítők képeim  
Karácsonyi angyal
  2017-12-10 14:41:48, vasárnap
 
 


 
 
0 komment , kategória:  Saját Égi segítők képeim  
Jézus gyerekekkel
  2017-12-10 14:40:56, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Saját Égi segítők képeim  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
2017.11 2017. December 2018.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 468 db bejegyzés
e év: 2904 db bejegyzés
Összes: 18436 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 55
  • e Hét: 3227
  • e Hónap: 7883
  • e Év: 55476
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.