Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Szép álmokat mindenkinek !.......
  2017-12-16 19:09:05, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szegedi este.......
  2017-12-16 18:00:41, szombat
 
  Szép estét kívánok szeretettel !



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép estét mindenkinek .......
  2017-12-16 16:28:49, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2017-12-16 15:30:50, szombat
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2017-12-16)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Iránymutatás hatja át.

Tél - befelé fordulás, alvás/álom, halál

Életedben az önvizsgálat szakasza jött el. Tetszhalálba dermednek a dolgok, elveszted, amiről azt hitted, örökkévaló. Most hideg fejjel levonhatod a következtetéseket, megélheted a korábbi időszak tanulságait. Alvás, megnyugvás, megbékülés hatja át ezt a kártyát. Gondolj a fára, mely télen erőt gyűjt a nyugalomban, hogy tavasszal újra kihajtson. Ne siettesd az időt, engedd, hogy a hó jótékony, puha paplanként befedje a világot - világodat. A magány időszaka ez. Kívül hideg van, csak szíved melege felé fordulhatsz. Ha önértékelésed, belső tartásod stabil, megtart téged. Asszociál az "orosz télre", a hómezőkre. Vezess álom-naplót, emlékezz vissza álmaidra!
A tél sportjai vidámak: sí, korcsolya, szánkó, fakutyázás vár. Télen kapni ezt a kártyát szerencse.

Szerelmi üzenete: Ha kapcsolatban vagy, bármilyen évszak is van, gyújts gyertyát, próbálj meleg romantikát csempészni estétekbe. Odahaza van a legjobb hangulat a meghittséghez! Ha párt keresel, ez nem a legjobb időszak. Pihenj meg, és készítsd fel magad lelked tavaszára!

Ezt mondja neked:
Keresd meg régi barátaidat, írj nekik, hívd fel őket. Keress hasonlóan gondolkodó barátokat online, akár itt, a HarmoNeten!
A tél magában rejti a karácsonyt (a zsidóknak a hannukát), vagyis a legsötétebb pillanatban a fény ünnepét - így ez a lap is jelzi, hogy van megváltás, van remény!
Kezdeményezd a békülést mindenkivel, akivel esetleg összevsztél, vagy feszült a kapcsolatod. Ne félj a visszautasítástól, hagyj nekik is időt, hogy átgondolják a kapcsolatot.

Erre is gondolj: A tarot és a cigánykártya Halál lapja, valamint a tarot remetéje is analóg a téllel. Az összes téli csillagjegy szülöttének erősebben szól. A magyar kártya minden évszakot megjelenít. Olvasd újra a Hókirálynő, vagy Holle anyó meséjét. Olvasd Petőfi sorait a Téli világról: ,,Hol a boldogság mostanában? Barátságos, meleg szobában." ,,Mivé lesz a föld?... megfagy-e, elég-e Én úgy hiszem, meg fog fagyni végre, Megfagyasztják a jéghideg szívek, Amelyek benne és beléfekszenek."



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szerető.......
  2017-12-16 15:12:05, szombat
 
 



Ági, ez a szó tökéletesen leírja, hogy milyen vagy valójában.

Folyamatosan fejlődni szeretnél, elmélyíteni meglévő képességeidet, olyan emberekkel veszed körül magad akiktől tanulhatsz. Minden napból megpróbálod kihozni a legtöbbet, és a legjobb formád hozni, hozzájárulva, hogy a világ egy jobb hely legyen.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2017-12-16 15:10:37, szombat
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2017-12-15)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Végletesség hatja át.

Ősz - beérett termés, öregedés, tapasztalatok

Az öregedés, a meglett korból adódó esszenciális élettapasztalatok időszaka. Színek kavalkádja jellemzi, mely a sokféle lehetőség ismeretéről, a sokszínű, megismert és megismerhető világról is üzen. Képi- és színvilága festők és fotósok kedvelt témája. Ilyenkor élvezheted munkád - és a természet - gyümölcseit. Megállapodott családi életet jelez. Kiváló esélyeket mutat arra, hogy összegezz, megnyugodj, filozofálj. Kevesebb munka, sok eredmény. Ezt a lapot ősszel kapni szerencse. Az ősz eleje, az "indián nyár", vagy "vénasszonyok nyara", az egészségben megélt, hosszabbra nyújtott ifjúkort jelképezi. Az iskola a mi kultúránkban ugyancsak ősszel kezdődik. Ez is a tudás, a tanulás, az ismeretek rendszerezésének időszakáról üzen. Az anyagi és szellemi javak letisztulnak, a szükséges és a fölösleges elválik egymástól.
Tanít, hogy fogadd el életkorodat, bárhány éves is vagy! A léleknek nincs kora!

Szerelmi üzenete: Ha párt keresel, légy reális a szóba jöhető jelentkezőkkel, értékeld helyesen azokat, akik szeretnek téged. Ha párkapcsolatban élsz, a lap a nyugalomról, egymás megismeréséről és elfogadásáról szól. Utalhat arra is, hogy ez a kapcsolat "együtt megöregedős", hosszú távú viszony lehet.

Ezt mondja neked:
Szedd le minden napnak a termését, örülj a sok színnek, amely körülvesz -vedd észre a percek örömét.
Az ősz készülés a télre, legyen tele a kamrád, hogy vidáman ünnepelhess barátaiddal. Ez lelki értelemben is igaz, tudásodat osszd meg barátaiddal.
Sétálj sokat a természetben, ha ősszel kapod ezt a kártyát, járj egy nagyot a frissen hullott avarban. Más évszakban olvasva gondold végig, éld át a csodát, melyben a természet minden évében teljesen megújul.

Erre is gondolj: Asztrológiai megfelelője minden őszi csillagjegy. (Szűz, Mérleg, Skorpió) Olvasd újra Petőfi: Itt van az ősz című versét! "Itt van az ősz, itt van újra Szép, mint mindig énnekem." Olvasd Ady versét a Héja-nász az avaron címűt: "Szállunk a Nyárból, űzve szállunk, Valahol az Őszben megállunk, Fölborzolt tollal, szerelmesen." A magyar kártya minden évszakot megjelenít.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2017.11 2017. December 2018.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 118 db bejegyzés
e év: 2357 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 361
  • e Hét: 919
  • e Hónap: 5879
  • e Év: 51086
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.