Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Harmonia.......
  2017-12-07 15:29:36, csütörtök
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2017-12-07)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Felemelkedés hatja át.

Ablak - világra nyitott ember, kifelé fordulás, remény, vágyak

Az ablakon kitekintő még saját belső burkából néz kifelé. Vágyódik a világ irányába. Ennek ellentéte a zártság, az ablakon beleső ,,vojőr", aki külső nézőpontjából a belsőben lejátszódó folyamatokba kíván bepillantani. Asszociál a számítógéped ablakára (windows!) is. A belső és külső világ, valamint a földi lét és a túlvilág közti kapcsolat szimbóluma - a természetfeletti fény bebocsátására szolgáló nyílás. A fény, az isteni üdvösség közvetítője - számos nyelvben azonos szót használnak a fény és az ablak kifejezésére. Az egyén és a külvilág kapcsolatának szimboluma is. Jelenti az ismeretlenbe való utat, és a halált. Függönye a valóság leplezése, a belül zajó folyamatok megóvása, az ablakba tett virág pedig jó benyomás keltésének eszköze.

Szerelmi üzenet: Párkapcsolatban élőknek és párkeresőknek egyaránt őszinteségre, tisztaságra, világosságra épülő, egyenrangú kapcsolatot - vagy annak esélyét - mutatja. Szól a vágyak beteljesüléséről is.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy szimbolikus ablakunk kinyitása csak rajtunk múlik, tőlünk függ, mennyi fényt engedünk be, mennyire zárkózunk magunkba, mennyire veszünk részt a külvilág dolgaiban.
Vizsgáld meg mennyire voltál nyitott hozzád közeledő impulzusokra. Hogyan reagálsz, ha új ismerettel közelednek feléd?
Az ablak üzeni a lét megismerhetetlenségét is.

Erre is gondolj: Windows :) ,,Ablakomba, ablakomba besütött a holdvilág" énekeld a népdalt, ha ismered! Az ablakon át bejöhet a kozmosz. A Remény kártyája a cigánykártyában.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2017-12-07 15:23:15, csütörtök
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2017-12-06)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Nevelés hatja át.

Fekete - Gyász, tisztátalanság

Minden szín-kártya főként a jellemet, jellemed változását mutatja. A fekete a fegyelmezettség, a befolyásolhatatlan, független jellem színe. Erőt sugall, de egyben korlátra figyelmeztet közted és a többi ember között. Utalhat tépelődésre, valaminek a végére (halálra). Ez a temetések, a gyászruha, az özvegyi viselet színe. A bibliai ábrázolásokon fekete az ördög, a fekete bárány pedig a világ bűnének megváltását jelképezi, ezért ölik le húsvétkor, áldozatként. A fekete szín bezárt, magányos világ, amiből érdemes lenne kitörni.

Szerelmi üzenete: Vannak kifejezetten veszekedős, pohártörős napok, amikor semmi nem úgy jön össze, ahogy szeretted volna - nos lehet, hogy a mai is ilyen. Ne ma hozd össze életed randiját, vagy ha már épp ma van, menjetek moziba - a film alatti sötétség megoldást hoz.

Ezt mondja neked:
A világ körülötted sokszínű - még akkor is, ha ma borúlátó napod van!
Hallgasd meg Berlioz Fantasztikus szimfóniáját!
Látogass el a Harmónia Színjósdába!

Erre is gondolj: Skorpió jegy az asztrológiában. A Halál kártya a Tarotban és a cigánykártyában. Bakacsin, mint kelme - Bakacsin erdő a Gyűrűk urában.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2017-12-07 15:16:05, csütörtök
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2017-12-05)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Jin-jang egyensúly hatja át.

Világoskék - Kreativitás

Minden szín-kártya főként a jellemet, jellemed változását mutatja. A levegő színe, ilyennek látszik távolról, a világűrből Földünk. A levegő a létezés legfőbb eleme, a legkomolyabb függőségünk, az emberi életciklus a belégzéssel kezdődik, és egy kilégzéssel ér véget. A világoskék a boldogság színe. Visszaadja elveszett hitedet, kreatívvá, jó képzelőerejűvé tesz. Fogékonnyá tesz a művészetek iránt. A kártya örömet jelez, ami nem is múlik el egyhamar.

Szerelmi üzenete: A párkapcsolatban újszerű, eddig ki nem próbált dolgokat vezethetsz be. Ha nem élsz kapcsolatban, akkor új módokat találhatsz arra, hogy sikeresen ismerkedhess a megfelelő személyekkel. Alkotó, üde és vonzó vagy.

Ezt mondja neked:
Boldog időszak kezdetét mutatja.
Fontos, hogy dönteni tudj.
Látogass el a Harmónia Színjósdába!

Erre is gondolj: A Vízöntő csillagkép - a levegő elem. Lenon: ,,Megpróbáltalak levegőnek nézni, de rájöttem, hogy levegő nélkül nem tudok élni."



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2017.11 2017. December 2018.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 118 db bejegyzés
e év: 2357 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1930
  • e Hét: 5098
  • e Hónap: 7232
  • e Év: 59790
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.