Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
jaj de jóóóó :-D
  2017-02-26 17:40:06, vasárnap
 
  Reggel korán kellett kelnem, hogy a meleggel, a kincsecskéimnek a reggelijével és a drága kis négy-lábúimmal ne legyen az itthoniaknak gondjuk. Majd útra keltünk a Balatonhoz, megittunk egy tuti kávét, és ahogy megérkeztünk indulhatott a buliiiiii.
Hazafelé tervezgettük,mit fogunk a kertben tenni venni, de mire hazaértem, éreztem jobb lenne pihenni :-) Így befeküdtünk a tv elé és indulhatott a családi mozizás :-D yeeee
Közben bekevertek a csajok egy túrófánkot, segítettem kicsit, de tényleg csak egy picurkát kellett segíteni, és már sültek is a kis aranybarna fánkocskák! Sajnos mire hazaértünk itt már nem sütött a nap, így nem volt hívogató a kert varázslata.
Olyan nagyon jó itthon tölteni egy délutánt a semmittevés varázsában, majd egy kád fürdő....rendesen felpezsdít az érzés. Már fő a teánk, és este egy pohár bor...mámorító lesz <3
Kezd visszatérni az életerőm a néhány óra plusz alvás miatt...ez jóóóóó.
Már nézegetem a páros pihenéseket is :-D
Azért van még rengeteg dolgom és munkám, amit meg kell csinálnom, és a farsang alkalmával bizony 2 kiló pluszocska felszaladt, így lassan oda kell figyelnem az étkezésre . A torna a múlthéten és a héten vagy csak a héten kimaradt, nagyon ki voltam ütve a sok vezetés és miegymás miatt, így nem volt más választás mint az alvás....már nagyon fáradt voltam és egész nap kávéztam.
Most már jobb, hogy többet tudtam aludni.
A kert pedig megvár. Bár nagyon izgatott vagyok, hogy a héten kijutok és elkezdhetem rendbe tenni és felkészíteni a tavaszra...jaj rendesen várom már a kis krókuszokat, tulipikat...stb.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
hamarosan tavasz lesz
  2017-02-25 23:40:04, szombat
 
  Néhány nap és március. Már érezni a tavasz közeledését. Még tart a farsang...de már nagyon várom a tavaszt. Süt a nap és közel 10-14 fokok vannak napközben. Ha ez így megy tovább, kihúzgálom a leandereket a ház mellé. A drágám még gyógyulóban, de javul szerencsére. Ez nem volt egyszerű időszak, sőt! Három hete fekszik. de most már egyre többször fel tud kelni.
Holnap megint a Balatonra megyünk :-) Imádom....a torkom már ...egy barátomat idézve, "kuriózum"...de már csak pár nap és ismét gyógyulhat :-)
Várom a tavaszt....ki szeretnék menni a kertbe. itt várnak a hagymák az ültetésre, össze kell szednem az elfagyott, elnyílt,barnult növénykéket, és felfrissíteni a talajt. Kitisztítani a köves utat , füvet tápozni...várom a természet ébredését.... :-D
De előtte holnap Balaton, azután néhány farsangi buli és kedden egy hatalmas nyílt rendezvénnyel ünnepeljük a farsang farkát. Majd Ausztriában bulizunk egy tuti karneválon, hogy mi is farsangoljnk egy kicsit :-)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Néhány röpke pillanat
  2017-02-21 22:11:20, kedd
 
  Most van időm, és nem vagyok túl fáradt sem, hogy pár sor erejéig írjak blogot. Csodás napok, nehéz napok, kemény munka...minden van. Fantasztikus farsangi bulikon vagyunk túl, és még egy hét áll előttünk. Tegnapra annyira elment a hangom, hogy muszáj volt orvoshoz menni, gyulladásgátló, köptető, torok fertőtlenítő.... Este minden gyógymódot bevetettem. propolisz cseppek, a-vitamin olaj, d-vitamin olaj, c vitamin, aereus, rekedtség elleni homeopátiás bogyó, calcimusc , gyömbér tea, kakukkfű tea.....jobb lett a közérzetem, de a hangom.....nincs meg. Ma már sokkal jobban éreztem magam. Bár a vezetésnél még nem voltam 100-as.... :-) De délután már a megbeszélésen toppon voltam, hát még mikor hazaérkeztem. Csináltam gyorsan gíroszt a családnak, "ebéd" vagy estebéd inkább, majd szaladtam az én kis négylábú-imhoz kitakarítani mindent,hiszen ilyenkor sokat vannak bent, és hát.... azután befűtöttem, mosás, mosogatás, de a konyha ragyogott ám! A fiam olyan szépen rendbe tette és a napi porszívózást és felmosást is megcsinálta , imádom őt <3 jaj mennem kell.....  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Időbeosztás?
  2017-02-18 23:55:46, szombat
 
  Mostanában mindig szaladok magam után.... Igyekszem mindent megcsinálni, és mire utolérem magam ,máris egy következő dolog sorolódik a helyükre. Ma nem tudtam elmenni a tv felvételre, a kedvesemre vigyáztam és segítettem őt, hogy könnyebb legyen a napja. És ma egész jól telt , remélem az estéje, az éjszakája is könnyebb lesz,mint a tegnapi.Vigyázok most is rá <3 , hogy elálmosodjon és elaludjon. Sajnos nagyon fél a fájdalomtól, ami nem csoda. Egy hét alatt szinte csont soványra fogyott a fájdalom és a félelem miatt. Szeretném, ha bizakodóbb lenne, és hinne a gyógyulásában,mert akkor sokkal hamarabb lábra állhat. Nagyon szeretem őt, és igyekszem segíteni, hogy jobb legyen neki egy legalább egy kicsit. Nehéz,mert az idő, mindig olyan gyorsan elmegy. Mire észbe kapok, máris éjfél van.....és aludnom is kell egy kicsit.
De szerencsére a mai farsangolás nem messze volt, így itthon voltam reggel, délben és már délután is. Jöttem mentem, de így a munka, a házimunka, a család és a kedvesemre is jutott egy kis idő. És hihetetlen, de olyan jó itthon lenni és vele lenni. Sokat dolgozom , és sokat rohanok, Sokat vezetek és ami kis hangocskám maradt, nagyon kihasználom, Remélem a holnapi csendes nap segít kicsit gyógyulni a hangszálaimnak. Fantasztikus érzés, hogy mindenhol imádják a dalainkat, a műsorunkat és már a jövő évről beszélnek.....szeretek visszajárni a kedvenc helyeinkre, és szeretem, hogy szinte ismerősként üdvözölnek minket, és tudják, hogy mire számíthatnak, és mi igyekszünk mindig, hogy ne okozzunk csalódást :-) Fantasztikusak a gyerekek, és a farsang is kezd egy kis csodává válni, amikor is a gyerekek átszellemülve a jelmezeikben táncolnak velünk. Rájöttem, hogy ezek a dalok, táncok kicsikarják belőlük a nevetést, a mosolygást, a küzdést , hogy nekik is sikerüljön .... eszembe jutott ma a kisfiam és a lányaim, amikor ilyen cseppecskék voltak. És .....hihetetlen, de csodálatos, gyönyörű kis tinikké nőttek. Még nekik énekeltem anno a dalokat, és altattam őket énekelve....és most......
Hazafelé beugrottam a cukrászdába és tora szeletekkel tértem haza. Persze , hogy nagy volt az öröm! Egyből neki ugrottak :-) én is ettem egy paleo karibi szeletet,de most valahogy nem jött be. Dorothy reggel már köszöntött is,és csodás kis csomagot, terítőt, mángold magot, lélekmelegítő mézet és mozart csokit kaptam....nagyon örültem, de borzasztó fáradt voltam. A következő indulásnál egy lattét hozot nekem magával...megzabálom ezt a nőt! Finom volt nagyon a kávé! Rászoktatott...de nem szó szerint...a sok munka , a kevés alvás....és próbálok kevesebb kólán élni....de ez a kávé, tényleg nagyon finom volt, és pont jókor jött.....
Azt hiszem elaludt az én kedvesem, így én is nyugovóra térek, éppen itt az ideje, hogy aludjak. Jó éjszakát!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
mit hoz a jövő?
  2017-02-17 00:30:53, péntek
 
  Sokszor a remény is haloványan pislákol, majd mégis feltűnik valamiféle jóság a ködben. Ma este haza tudtam hozni a kedvesemet a kórházból. Nem egyszerű az élet, és igazán sok most a munka, de rengeteg szeretetet is kapok ám! Fáradt vagyok, de csodás dolgok is történnek körülöttem. Már egyre jobban várom a atavaszt, hogy kiszabaduljak a kertbe és rendbe tegyem a kis csodát, hogy a kiskertet is elkezdjem igazgatni. Tervben van egy melegágy kialakítása is, de majd meglátjuk mit hoz a jövő. Rengeteg új ötlet születik a fejemben....majd ez is elválik :-) Ma nagyon szerencsés és fantasztikus napom volt. Mind a 4 farsangi buli hatalmas volt. A gyerekek ügyesek voltak.
A köd nem akart felszállni, de csak túl jutottunk rajta. Remélem a héten még lesz napsütés. Nagyon várjuk. Csodás álmokat! Puszi 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Farsnagolunk egyfolytában, és ...
  2017-02-15 21:14:17, szerda
 
  Megállás nélkül és farsangolunk. A gyerekek csodálatosak, mi pedig csak énekelünk, táncolunk, farsangolunk! Közben az otthoni dolgok csak sokasodnak. Csodás lett a bohóc dalunk. Sajnos nem haladunk a videó előkészületeivel a sok fellépés és az otthoni minden mellet. Sajnos a párom kórházba került, a szívem szakad meg, hogyan segítsek most rajta. Nem gyerekjáték a gerincsérv, és hatalmas fajdálmai vannak amin a fájdalomcsillapítók sem segítenek, de az infúzió sem. Nekem mennem kell, mert dolgozni kell, hiszen az élet megköveteli a munkát, mindemellett az otthoni dolgokkal is haladni kell. A gyerekek nagyon ügyesek, rengeteget segítenek nekem. Közben új szerelem született, Ribizlivel összenőttünk, így egy újabb kis malacom lesz. Csodásak ezek a kutyák, remélem Ribizli is velünk lehet majd....nagyon szeretem <3
Dolgoznom kellene, de a szemeim fájnak, közben várják a rádió műsort tőlem, de azt sem tuzdom elkezdeni, hiszen alig van hangom. Fantasztikus dalok születtek most farsangra. A gyerekek őrjöngenek, sikítoznak, és vigyorognak. olyan táncokat, jellegzetes farsangi dolgok letek beleépítve a műsorba, hogy az óvónénik csak csodálkoznak. Rengeteg munka van e mögött, és szívünk, na meg a lelkünk!
Este elmentünk Moncsikával Gabikához. Már nagyon késő volt, de kicsit zavargásztunk . Egyedül volt, így az estéjét talán picit vidámabbá tudtuk tenni. Szerettem volna neki kedveskedni pár dologgal, hiszen olyan sokat segít nekünk. Toncsi olyan nagyot nevetett, mikor azt mondta , hogy szinte gyerekeként szeret minket, én meg azt mondtam neki, én a gyereked, de Robi az unokád :-D Készen volt teljesen ettől a kijelentésemtől. Nagyon szeretem őket, és azt sem tudom, hogyan kedveskedjek nekik, a sok sok törődés, kedvesség, és barátságért cserébe.
Hamarosan apukám névnapja lesz. Zsolt Skóciában járt, és egy igazi skót whisky hozott nekem. Apukám odáig lesz tőle. Még egy különleges algás vagy gyömbéres mézet kap hozzá. Remélem örömet tudok majd ezzel szerezni neki.
Dudusnak parfümöt, és kencéket vettem, meg elviszem majd vásárolgatni. Ő ezt kérte. Hogy mikor sikerül eljutni családi vacsira, még nem tudom :-( Remélem a drágám ha pihen még egy kicsit jobban lesz majd. Úgy szeretnék neki segíteni....sajnos nagyon fáradt vagyok, és sokszor türelmetlen is, és álmos. Nagyon álmos. Hónapok óta nem alszom már rendesen, és ez a reakcióimon meglátszik . Mennem kellene aludni kicsit....... Puszi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ma korán , nagyon korán indult a nap!
  2017-02-09 20:35:44, csütörtök
 
  Ma nem volt kec-mec ébredni kellet. Kicsit kómásan, hiszen alig pár órája tettem le a fejemet. Kelnem kellett, hogy az én drágáimat megetessem, rendbe tegyem és megszeretgessem. Majd a gyerekek, és indulás .....Tiszta izgalommal telt az első idő ,mert megbeszéltük a várható lehetőségeket. Rengeteget vagyunk együtt, és még így sem sikerül mindig mindent megbeszélni :-D Messze mentünk, de egy reggeli belefért....a kávé is szükséges volt. Megérkezve fantasztikusan néztek ki a gyerekek...a turbó csiga és a többiek...megismertünk nagyon kedves óvónéniket....kitáncoltuk magunkat, és indulás volt haza. Végig vigyorogtunk, nagyon jó hangulatban telt a hazaút....főleg mikor elkezdtük énekelgetni a dalokat és ezt sok más autóból mosolyogva nézték :-)
Pesten
meg akartunk állni egy helyen, de sehogy sem sikerült parkoló helyet találni, így máskorra halasztottuk ezt a dolgot. DE azért még egy finom karamellás kávé belefért....
Fáradtnak éreztem magamat, nem kicsit.... hazaérve leültem és csak néztem ki a fejemből, majd indultak a szokásos tevékenységek.
Miután minden gyermekem hazaért, elmentünk a pepko -ba. Nagyon megszerettük , mert rengeteg minden megtalálható , sokszor jobb ruhákat találunk, kreatívabbat,mint máshol, Egy-egy póló, melegítő, vagy pizsama.....felvidítja a drámáimat, és engem is :-)
Majd elmentünk balettra,jó korán, hogy megvegyük amit kinőtt, ami hiányzik az órákra.....fekete balett cipő, harisnya, hajháló....stb.....de hiába ....pedig reggel még telefonáltam is Andinak, hogy szóljon a balett táncos kütyüs árusnak, hogy nagyobb lányokra való dolgokat is hozzon....mehettünk tovább, de szerencsére sikerült találni fehér dresszt és harisnyát...a többi kis kütyüt megvettük tőle.
Hazaérve gyorsan befűtöttem, fát vágtam,hiszen a kincsem fekszik, és nem igazán tud segíteni most ezekben a dolgokban.
Fáradt vagyok és holnap is megyünk egész nap. De reggel még s rácokat elviszem a suliba...
a herpesz terpesz már itt virít az arcomon....igen...az immunrendszer ...szokásos, nincs tartalék? erőmön felül igyekszem teljesíteni, de már arra nem marad energiám, hogy türelmes és kedves legyek este 9-kor még. Fáradok....a héten sem tudok vállalni rádiózást, nincs időm felkészülni, és nincs mikor beállni....aludni szeretnék, de fűtenem kell, és rendbe rakni majd a gyerekek után a konyhát , a nappalit.... Robinak ma fürödnie is kellene, egyedül nem valószínű, hogy menni fog neki.....és sorolhatnám....de ez nem panasz, csak elfáradtam. A nyelvem folyton összeakad, és folyton intézem a közbeeső dolgokat, a telefon szinte beépül a fülembe....elgondolkodtam, mennyi mindenki mellettünk áll, és segít, és szeret minket. És én vissza tudom adni ezt a sok kedvességet, törődést és szeretetet?
Gabika egy Angyal, de a szíve aranyból van. Holnapra már várja őt és intézi a kivizsgálásokat. Egy olyan lélek lakozik benne....amikor megismertem, már akkor elvarázsolt a személyisége.
Szombaton nincs pihi, már reggel korán indulok Évához, hogy hazaérjek időben, mert Móni Balett fellépésre megy. A haját is meg kell csinálnom.
Majd Farsang.... Jesszusom, folyamatosan eszembe jut , hogy mi várhat ránk....egy hatalmas turné. Izgatott vagyok nagyon, de annyi munka áll még előttünk, nem tudom mihez kapjak.
A farsangi műsorunk fantasztikus lett. Annyi dalunk van már , hogy azt sem tudjuk éppen melyiket énekeljük a pöttömkéknek. Annyira tündérek, és olyan jó látni mikor kacagnak és jól érzik magukat!
Boldog vagyok, nagyon boldog <3 Azt hiszem most mennem kell, szükségem van egy kis szeretgetésre <3 Csodálatos estét!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
hideg van? Várom a tavaszt!
  2017-02-08 19:38:52, szerda
 
  Hű de lehűlt megint a levegő. Nem is csoda, hogy mindenki rossz közérzetre panaszkodik.
Hol jó idő, hol hűvös hideg.....
Várom a tavaszt, a napfényt...de ezzel nem vagyok egyedül. Sokan keresik már a jobb időt, a pihentető napsugarakat. Már beszereztem az idei csodás hagymás növénykéimet, amiket hamarosan ki kell ültetnem a kertbe. Muszáj most, mert csak akkor tudnak virágozni, ha hidegen is vannak egy ideig. A hó elolvadt, de reggel ismét havazás várt minket odakinn. A kert gyalázatos. Szürke, barna és fáradt sárga színekbe pihen. A két elolvadt hóember maradványait a kutyák hordják szét. Azt néztem mi van Eby szájában. Virsli????? Nem egy répa. DE honnan????
ó a hóember lehetett....hm.....

Haladok a kóla elhagyásával. 3 napja nem iszom kólát...ó nem sok idő, de már megjelent egy pattanás rajtam? Nos ez hormon, vagy kóla, vagy ki tudja...de utálom. Viszont az arcom pihentebb, puhább...... várom a tavaszt! Farsangoltunk ma is párat. ELfáradtam, nem kicsit. DE nagyon cukik voltak a gyerekek. Aprócskák , tündérkék...segítesz feltenni a fejemre? Jöttek a kis hajpántjaikkal....jaj de aranyosak......majd buli, kifáradásig....lelkes apuka még vissza tapsolt volna minket, de a gyerekek ebéd után beájultak az ágyikójukba :-D


A fiam tegnap törire tanult, megírta, ma hazahozott egy halom 4-est , 5-öst....egy 3 infó.....és már fizika tz-re tanul. Holnap azt írják....ó szegénykém. Hogy 8-os, egész jól halad . imádom a fiamat. A lányok elvarázsolnak engem. Sokat segítenek, de most valahogy a tanulást nem akarják erőltetni .....,,motivációt kell keresnem.

Hamarosan kezdődik az edzés. Összeszedem magam, és indulás. Egy óra múlva már itthon, remélem energiával telve...de lehet csak beájulok az ágyba. mennem kell...szép estét!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ó, mindjárt éjfél...
  2017-02-08 00:21:41, szerda
 
  Hihetetlen, hogy alig van időm még arra is, hogy írjak párt sort a kis virtuális naplómba. Pedig igyekszem nagyon öszeszedett lenni. És két napja nem ittam kólát. Letetem. Hogy meddig sikerül, azt nem tudom, de lehet már kezdtem betelni vele...vagyis nem én, hanem a szervezetem. Az arcomon már néhány viszkető ks pirosságok jelentek meg. Most, hogy letettem a kólát, igaz csak két napja, puhább lett a bőröm és az arcom is megnyugodott....lehet ez mástól is lehet? Majd kiderül, egyenlőre kóla megvonáson vagyok. Nem is az hiányzik, hanem a fáradtság terít le. Ma délelőtt 3 kávé segített , hogy sikeresen megcsináljak mindent. Délelőtt a kedvesemet vittem orvoshoz. 4 napja alig tud mozogni. Jó, hogy itthon van, örülnék is neki, de nagy fájdalmai vannak, és lassan oda érünk, hogy nem tudok segíteni oldani a fájdalmakat, és a feladataim csak tornyosulnak....hogy minek írok most is? Nos, még közel sem vagyok a lefekvéshez, és az elmúlt éjszakák is nehezek voltak....lehet hogy gerinc sérv...jaj csak ne az legyen! Volt kopása, tudtunk róla, lefogyott jó néhány kilót, az segített, de az elmúlt héten nagy hajtás kevés alvás, és az egyik szolgálatában olyan mozdonyon volt... Ideges vagyok, mert haladnom kellene a dolgaimmal, hiszen most minden rám hárult. Még a favágás is. Vágtam én már fát, nem is kottyanna meg, ha nem 55 centis görcsös fák tönkelegéről lenne szó...ó néhány tuskóval megkínlódok. De csak két-két napra tudok előre vágni mert befűtés után be is pakolok egy jó adagot, hogy száradjon a másnapi fűtéshez. És ha ez nem lenne elég, meg a főzés, mosás, takarítás, kutyuskák, hát még a garázs takarítása is rám maradt, na meg a gyerekek tanulása, logisztikázása, papírok...és persze, ha a drágám segítséget kér egy nyomtatványra , csak ha van két percem, 10 órakor, miközben még javában a törit tanuljuk....és kiderül azt sem tudják mit is szeretnének az anyukájával...és még én vagyok az aki ingerült, mert ők csak egyféleképpen tudják mondani, de nem esik le , hogy két dologról beszélnek, és 4x is elmondom, de hogyan mondjam, ha nem akarják megérteni? ? Jó hogy kezd fogyni a türelem. még ma összeraktam a beküldendőket a gyerekeknek, az igazolásokat, a papírokat stb.....azután számlák , amiket még nyomtatnom kellett....majd az e-napló...hopá csütörtökön fizika nagy doga...de jó, holnap is éjfélig tanulunk.....szuper.
Kell ez a pár perc, hogy összeszedjem a gondolataimat és összerakjam a történteket.
A hétvége izgulással telt, a kedvesem miatt, de csak szombat estére értem haza. Vasárnap orvos, ma orvos....és lesz még egy pár nap ami így fog neki , nekünk telni. Örülök, hogy itthon van, na de jobb lenne, ha jó egészségi állapotban lenne :-( Ma mentem Fótra a méterárusboltba, a megrendelt terítőért. Egy kisebb vagyon volt, de megérte, mert gyönyörűen mutat Dorothy asztalán....névnapja volt! Finom szálas teák kíséretében. Vettem fánkokat. Robinak, nekem, és Gabikáéknak,de este kiderült, Toncsi a barátjával ette meg, Gabikának nem jutott.....majd viszek neki megint, de nem tudom mikor jutok el megint a fánkoshoz.,.,...imádom a töltött színes fánkokat....de most oda kell figyelnem, mert vissza szeretném fogni a cukrot és a színes, mázos fánkokat is :-D
Nem sok időm volt itthon, indultunk is farsangolni, kisze-bábot égetni....interjút adni....haza is siettünk, hiszen vártak már....csináltam egy francia salit holnapra, és a nyuszit is kivettem a hűtőből. Leves majdnem elfogyott, így estére jöhetett a mentő öv, a fagyasztós tócsni, töltve, salival, sajttal....és a tejbe rizs :-)
Gyors hamik, de hatásosak....kevés időm maradt ma főzni, és holnap is...töriztünk a gyerekkel, majd betettem a holnapi hamiját, és nekiláttam az elmaradhatatlan dolgoknak, hiszen sok határidős belőle.
Holnap is 8-kor indulás....fáradok, és nem tudom mi lesz megint, ha kimerülök, mert nem igazán volt feltöltődés, az a 3 nap turnézás, mert annyira fáradt voltam, hogy a pancsit is kihagytam. Várom a márciust, akkor biztosan elmegyünk pár napra.....muszáj!
DE a február 28 is jónak ígérkezik :-D
Na megyek, még fürödnöm is kell, a hajfestés megint húzódik.....jaaaaajjjj, pedig annyira jó lenne kicsit összeszedettebben kinézni holnap, de majd alszok törtöklözőben vizes hajjal.....mert a hajmosást nem hagyhatom ki......Jó éjt!
Hamarosan! Puzszi


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Imádom ezt a napot!
  2017-02-01 18:46:55, szerda
 
  Nem tudom miért, de valahogy ma az energiák felém áradtak :-) Még van néhány dolog, hogy a kis turnéra felkészüljek és elkészüljek , a családi hamikkal is, de már majdnem célegyenesben vagyok. Sajnos nem sikerült eljutnom a sebészetre, talán majd Pápán. Annyira izgulok mert készen lett a szövegünk egy fantasztikus instrumentális, tradicionális dalra, és olyan ötletes, hogy majdnem falra-mászunk tőle :-) de ez majd a dalból kiderül :-) JAj mennem kell ....puszi  
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
2017.01 2017. Február 2017.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 165 db bejegyzés
Összes: 1815 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 17
  • e Hét: 149
  • e Hónap: 944
  • e Év: 944
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.