Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
Népszavazás....
  2017-02-26 05:53:15, vasárnap
 
  Népszavazás......

Érdekes módon 2008 - ban a FIDESZ ellenzékben még máshogy gondolkodott a népszavazás intézményéről. / tandíj, vizit díj, kórházi napidíj /

Ma foggal körömmel azon munkálkodik, hogy mindenféle népszavazási kezdeményezést ellehetetlenítsen.

Ma amikor a hatalmat gyakorolja inkább az irányított Nemzeti konzultációt alkalmazza, mert azt teljes mértékben kezébe tudja tartami, és úgy tudja irányítani, hogy mindenféle képen győztesen kerül ki belőle.

A 2010 győzelmét a FIDESZ többek közt a három igenes népszavazással alapozta meg, és ezt nagyon jól megjegyezte Orbán Viktor.

Ezért nem lehetett népszavazás a vasárnapi bolt zárról, ezért nem lehet ma az Olimpia rendezésének lehetőségéről sem nép szavazni.

2007 - be még lehetelt kordont bontani is az akkori Fidesz szerint, ma már semmibe sem szólhatsz bele, nem alkothatsz véleményt, főleg olyant ami a FIDESZ ellen irányul.

Orbán Viktor feladta a demokráciát, mert tudja egy valódi demokráciába nem tudna kormányozni, mert egy demokratikusan működő országban a választok véleményét kikérik például / Olimpia, Paks 2 ügyben /, vagyis a demokrácia nem úgy működik, hogy 4 évente választhatsz és utána 4 évik kuss a neved, én meg /Orbán azt csinálok ami nekem tetszik /

Az egy dolog, hogy választásokat nyeretünk hazugsággal, az egy másik dolog, ha azt ígérjük , hogy senkit sem hagyunk az út szélén / 2011 Szeptember /, de pont az ellenkezőjét tesszük, akkor igen is joga van fellépni a választónak a hazug személlyel szemben.

Egy munka adó is kirúghatja a munka vállalót, ha hazugságon, lopáson, csaláson fogja.
Akkor mi miért nem zavarhatjuk el egy cikluson belül azt a hazaárulót aki hatalmas anyagi kárt okoz hazánknak, és nyomorba tarja , túl adóztatja a honi állampolgárokat.

Mit gondoltok miért tudja hazánk 9 % tartani, a multik adóztatását amikor például a Németek 15 % tartják, mert Viktor nem a munka adókat adóztatja, hanem a munka vállalókat, mindezt teszi azért, hogy nálunk fektessenek be a külföldiek, és ezt az adót szeretné egyesíteni az EU.

Vagyis azzal Viktor rabszolgaságba tart saját hazádba, hogy nem a beruházókat adóztatja inkább téged.

Ezt az adó formát szeretné igazságossá, egyenlővé tenni az EU és ez nem tetszik a Viktornak, pedig ha ez megvalósulna neked kevesebb adót kellene fizetned.

Ezt a kérdést fogja konzultációs levelébe feltenni Orbán amit valójában a lakosság nagyobb hányada nem is ért, mert ha az EU ellen szavaz az azt jelenti, hogy önmaga kéri Viktort, hogy engem még jobban adóztass, a multikat meg kevésbé.

Elvileg ezt kellene az ellenzéknek emberi nyelvre lefordítani, hogy a legkisebb faluba is megértse Pista bácsi, de a töketlen ellenzék ezzel sem kezd semmit hanem egymással vannak elfoglalva, hogy melyik ingyenélő legyen képviselő 2018 után.

Németországban például azért magasabb az élet színvonal is mert még mi 9 % adóval sújtjuk a munka adókat addig a németek 15 % és így kevésbé kell adóztatni a munka vállalókat és alacsonyabb ÁFA - t kell fizetniük, és mégis megvan az a bevétele az államnak, csak nem az átlag embereket adóztatják hanem a cégeket.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ami a diktátor Orbánnak kínos azt gyorsan le kell zárni.
  2017-02-24 09:23:18, péntek
 
  Ami a diktátor Orbánnak kínos az gyorsan le kell zárni.

Visszavonták az Olimpia rendezését a nagy tudásúak.

Ezzel csak az a probléma, hogy ez nem így működik teljesen, hogy visszavonjuk, és gyorsan lezárjuk a témát, mert ez elég kínosan érinti az olimpia rendezésének kitervelőjét vagyis a diktátor rabló Orbánt.

Uraim hol van az a pénz és ki fogja vissza tenni a költségvetésbe amit eddig az Olimpia rendezés miatt költöttek az adó fizetők pénzéből?
Akik kitalálták azt, hogy versenybe szállunk a 2024 - es olimpia rendezéséért azok, most tegyék vissza a pénzünket a költségvetésbe, és költsünk az éhező, nyomorgó lakosságra, gyermekekre.

Orbán példát lehetne mutatnod, hogy hogyan is kellene ezt csinálni, mert a te elmebeteg agyszüleményed volt az, hogy mi olimpiát rendezzünk a lyukas gatyákra, mert a te fizetésed mellet neked semmi sem drága a mi pénzünkön, mert sohasem dolgoztál meg azért amid van, sőt azért sem amit naponta zabálsz.

Hölgyeim, uraim képesek azt mondani FIDESZ politikusok, hogy a demokrácia egyik alapelve vagyis a népszavazások mellet nem lehet kormányozni.

Felhívnám Orbán és a Fidesz politikusainak figyelmét, hogy nem muszáj indulniuk a választásokon, 2018 - ba egy olyan országban ahol elvileg demokrácia van és a népszavazás intézménye az egy alapszabály.

Ezzel, hogy ti visszavontátok az Olimpia rendezését amit elvileg senki sem kért, mert az aláírás az arról szólt, hogy szavazhassunk, hogy akarunk e olimpiát vagy nem, elárultátok a demokráciát, azokat az embereket akik szeretek volna olimpiát hazánkba, vagyis elismertétek, hogy képtelenek vagytok egy demokratikusan működő országban kormányozni.

Vannak országok ahol igazi demokrácia van ott még arról is nép szavaznak, hogy nép szavazhassanak e avagy nem.

Én értem, hogy úgy könnyebb kormányozni egy országot ahol mindenki bólogató János, csak azt nem úgy hívják, hogy demokrácia.

Te Viktor neked elvileg a politika a munkád, mi vagyunk választok a munka adod.

Most képzeld el, ha egy munka vállaló egy munka helyen kiiktatja a munka folyamat azon részét ami neki nem tetszik, mint te a népszavazást, az hogyan fog tetszeni a munka adónak?

Ezt csak azért írom, mert ti mindig a munka alapú társadalomról beszéltek ott ahol negyed millió ember köz munkás éh bérért, ott ahonnan fiatalok 100 ezrei menekülnek külföldre dolgozni az miatt az éh bér miatt amit itthon lehet keresni.

Ezt amit ti létrehoztatok, én nem munka alapú társadalomnak hívnám, hanem kényszerhelyzetbe taszított emberek társadalmának, ami más szóval modern rabszolgaság.

Te Viktor, könnyen szóród az adó fizetők pénzét hülyeségekre, mivel soha életedbe nem dolgoztál és valójában nem is tudod, hogy mi is az a munka, így megbecsülni és képtelen vagy, hogy mit jelent 3 - 4 műszakban dolgozni éh bérért vagyis 80 - 100 ezer nettóért, amiből persze még 27 % elraboltok AFA címszó alatt.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bródy Jó kérdése Orbántól.
  2017-02-23 19:48:50, csütörtök
 
  Bródy Jó kérdése Orbántól.

"Miért is nem lehet szavazni arról, hogy akarunk-e Olimpiát?"

Orbán egy utolsó gyáva ember, nem szereti mert fél a néptől a népszavazástól.
Csak a Nemzeti konzultációt szereti, mert ott irányított kérdést tesznek fel amire csak úgy lehet válaszolni ami Orbán és kormány érdekeit szolgálja..
Azt hangoztatják, hogy megszűnt az összefogás az ellenzéki pártokkal az Olimpia rendezéséről, és ezért kellet visszavonni az Olimpia rendezési terveket.

Pedig egyedül Orbán a felelős mindenért, mert az ilyen nagy volumenű pénz költés egy demokráciába minden adó fizetőre tartozik.

És alap kellene, hogy legyen a népszavazás, hogy ne csak azok dönthessenek akik milliókat keresnek, mint a politikusok még az átlag ember bruttó 120 - 150 ezer forintot keres.

Viktornak az Olimpia rendezése ellőt rendeznie kellet volna demokráciát is, mert 2010 óta lerombolták, és maffia államot hoztak létre.

Egyszerűen hányingerem van, hogy hazánkban mindenre van pénz, csak az emberekre, a gyerekekre, a bérekre, az oktatásra az egészségügyre nincs.

Orbánnak fontosabb a stadion a kisvasút, az olimpia, a kerítés a határon, mind az ember, gyermekeink, nyugdíjas szüleink.

Nem baj, remélem a stadion, a kisvasút, az olimpia, a kerítés fog szavazni ere a hazaáruló, rablóra 2018 - ba.

Hogy tudna belefulladni a kajába amikor zabál, akkor amikor gyermekek éheznek, nélkülöznek, fagyoskodnak mert nincs pénzük semmire.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tarlós egy kicsit bizonytalan vagyok.
  2017-02-22 16:51:18, szerda
 
  Tarlós egy kicsit bizonytalan vagyok.


Tarlós mindig tudta, hogy mit akar de előtte meg kell kérdeznie a fűhrert.
Nem úgy van ám, hogy én majd megmondom a frankot, mert az olimpia uraim, ez egyedül Orbán agyszüleménye.

És csak ő mondhatja ki a végszót.

Te István én is lennék szerinted Orbán pincsi kutyája 1. 296 ezer Ft havi fizetésért és még 194 ezer Ft költség térítésért.?
Ezek mellet, még felveszel 277.215 Ft nyugdíjat.

Ez István bátyám pont 1. 767. 215 Ft - tal több mint az én bevételem.

Ilyen havi bevétel mellet én is szeretnék Olimpiát.

Szerinted nem vagy egy utolsó hazaáruló, rabló?

Tudod István, ha te is keresnél bruttó 120 ezer Ft három műszakban, te sem szeretnél olimpiát, de ez mindenkire vonatkozik aki olimpia párti.

Úgy , hogy picit lassabban az agarakkal.

Igaz, te köpönyeg forgató Gundel Takács Gábor.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tuzson Bence hangsúlyozta: Ez az ember egy vicc.
  2017-02-22 10:53:04, szerda
 
  Tuzson Bence hangsúlyozta.: Ez az ember egy vicc.

"ha olyan kérdések merülnek fel amelyek a nemzet, az ország sorsát a következő időszakba jelentősen befolyásolják, mindig érdemes megkérdezni az emberek véleményét."

Vajon Paks 2 nem lesz hatással az ország sorsára a következő időszakba?
Vajon a stadionok építéséhez nincs köze minden adó fizetőnek?
Vajon az olimpia rendezése nem tartozik a választókra, nincs kihatása jövőjükre?
Vajon az emberek nem választhatnák közvetlenül a köztársasági elnököt?

Miért csak olyan kérdésekbe konzultál Viktor amire teljesen egyértelmű a válasz, és irányított, válasz születhet, persze ami nekik jó?

Rezsi csökkentés?

Ha az állam nem hajtja végre akkor ma olcsóbban vehetnénk a gázt, mert mindenhol csökkent az energia árra, csak nálunk nem köszönhető a rezsi csökkentésnek.

Ha a kormány nem hozott volna egy olyan törvényt, ha az üzemanyag világ piaci ára x Ft alá csökken, hazánkban emelkedik az üzemanyag ÁFA - ja, ma olcsóban tankolhatnánk.

Az adózás:

Lehet, hogy megszűnne a túladóztatás hazánkban.

Bevándorlás, menekülők fogva tartása:

Ez biztos fontos az éhező, fagyoskodó, nélkülöző családoknak, gyerekeknek, ez biztos fontos az éh bérért foglalkoztatott köz munkásoknak, ez biztos fontos azoknak a foglalkoztatottaknak akik rendesen dolgoznak, de hó végén már nincs pénzük a magas AFA elvonás miatt..
Ez biztos fontos azoknak akik munkanélküliek és semmi bevétellel sem rendelkeznek mert a FIDESZ kirekesztette őket, és ezek még egészségügyi ellátásra sem jogosultak, mert nulla bevételből nem tudják fizetni a TB - t.

Ez biztos fontos azoknak a nyugdíjasoknak akik nem kapnak megfelelő egészségügyi ellátást. hiába fizették egész életükbe a TB - t.
Ez biztos fontos azoknak a idős embereknek akik nem tudják kiváltani gyógyszerüket, nem tudnak fűteni, mert nincs pénzük semmire.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Olimpia rendezés híveknek.
  2017-02-20 23:46:47, hétfő
 
  Olimpia rendezés híveknek.

Maga az Olimpia rendezésével nem is volna problémája senkinek szerintem hazánkban.

Tisztelt Borkai Zsolt MOB - elnök figyelmébe.

Én nem tudom ki ön, és semmi bajom az elveivel, nézeteivel.

De ha én vagyok a MOB elnöke, úgy kezdtem volna bele az olimpia rendezésének tervezésébe, hogy elmondtam volna, hogy az olimpia rendezésnek milyen pozitív illetve negatív hatásai lehetnek hazánkra nézve.

És utána népszavazásra terjesztettem volna ezt a kérdést, mert minden Magyar állampolgárnak jóga van beleszólnia, hogy mire költsék az adó forintjait.

Persze ön és a hazaáruló rabló Miniszterelnökünk nem ezt tette, hanem diktátorokhoz híven bejelentették, hogy 2024 . be Olimpiát rendezünk.

Csak, hogy a demokrácia az nem így működik.

Most nem kellene másokat hibáztatni, felelősnek kikiáltani, mert ezért csak Orbán Viktor és ön a felelős, hogy elúszót az olimpia rendezésének tervezete.

Amennyiben és ha nem gyűjtötte volna össze a Momentum a 266 ezer aláírást a népszavazás kezdeményezése mellet, akkor is kis esélyünk lett volna, hogy mi rendezhettük volna olimpiát 2024 . be, mert mérföld kövekkel vagyunk elmaradva a Franciáktól, és az Egyesül Államoktól.

Egészségügy, oktatás, szociális ellátás, bérek, adók, ÁFA,

Uraim, hölgyeim nálunk előbb demokráciát kellene rendezni, olyat ahol emberhez méltóan lehet élni a bérből, nem éheznek gyermekek, nem korruptak a politikusok, nem emelik a korrupciót kormány szintre, nem szórják felelőtlenül a mi pénzünket amit erőszakkal vonnak le tőlünk, nem járnak helikopterrel, nem nagyképűek, flegmák, nem hazudnak, felnőttnek tekintik a választókat.
.
Nem dönt egy ember olimpia rendezésről, stadionok, kisvasút, Paks 2 építéséről.
Nem küld levelet milliókért, szabályozott választási lehetőséget kizáró áll konzultáció címszó alatt

Olyan demokráciát ahol független az ügyészség, a bíróság, a rendőrség, a média, nem utolsósorban az MNB, és nem a kormány kiszolgálója.
Olyan demokráciát ahol a köztársasági elnököt a nép közvetlenül választja.

Valahogy így kellene ezt hölgyeim uraim és ma nem esnénk egymás torkának.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Viktor mindig tudtam, hogy gyáva vagy.
  2017-02-19 21:54:50, vasárnap
 
  Viktor mindig tudtam, hogy gyáva vagy.

Mindenki tudja, hogy a te agyszüleményed volt, hogy hazánk olimpiát rendezzen.
Illene vállalnod a felelősséget azért amiért, feleslegesen pénzt költöttetek az Olimpia rárendezésének álmaiért.

Valójában elképzelhetőnek tartanám, hogy te és a FIDESZ politikusai vissza tegyék fizetésükből amit eddig az olimpia rendezésének tervei miatt költöttetek.

Viktor ezért éheznek, családok, gyermekek ma hazánkba, mert ti ingyenélők már jómódotokba nem tudjátok mit csináljatok.

Mindenki tudja, hogy Tarlós a te pincsi kutyád és azt csinálja amit megengedsz, kiadsz utasításba neki.

Most képes vagy vele elvitetni azt a balhét amiért te egyedül vagy a felelős.

Milyen egy utolsó ember vagy te?

Azt ne felejtsd el, hogy 2018 - ba aki Budapestet nyeri az valószínű a választásokat is nyerni fogja.

Ezzel, hogy a felelősséget másra hárítod ismételten egy negatív bizonyítvány állítasz ki magadról, ami többek között azt bizonyítja egy gerinctelen ember /féreg / vagy.

Tudod álmomba sem gondoltam volna, hogy valaha jobban tudlak utálni, mint a másik hazaáruló rablót, vagyis a Gyurcsány barátodat.

Milyen politikusok vagytok, hogy ti minél többet tudjatok, lopni, zabálni az egyszerű állampolgárokat túladóztatjátok, éheztetitek, rabszolgaságba tartjátok?

Nem csodálkozom, hogy minden normális ember menekül ebből az országból, mert itt csak ti meg a segg nyalóitok tudnak érvényesülni.

Tudod Viktor nagyon buta ember vagy, mert ha lehetett volna népszavazás az olimpia rendezéséről, lehet, hogy a nép támogatta volna, de azt nem szereti a Magyar ha a fejük felet dönt egy magát kiskirálynak gondoló csökőt senki.

Saját magad kúrtad ezt is el úgy ahogy már annyi mindent amiért 2018 buknod kell.

Tudod ennyit hazudni, lopni, csalni, felelőtlenül költekezni, a korrupciót kormány szintre emelni még Magyarországon sem lehet büntetlenül.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amennyiben és ha.
  2017-02-18 09:57:29, szombat
 
  Amennyiben és ha.

Volna esze a jelenlegi hatalomnak és megszüntetné az agresszív, lenéző, diktatórikus, kizsákmányoló, rabló, korrupt, kormányzást többre vihetné hazánk, és egy élhető szerethető országgá válhatna Magyarország.

Elérhetnék egy olyan célt ahol nem volna éhező gyermek, ember, lehetne olimpia rendezésről álmodni.

Persze ehhez egy igazságos adóztatásra, egy megfizethető ÁFA - ra, tisztességes bérekre, alap jövedelem bevezetésére volna szükség.

Egy olyan vezetésre akinek az a természetes, ha a köztársasági elnököt a nép közvetlenül választhatná.

Egy olyan vezetésre aki valójában az országunk jobbá tételéért tevékenyedig és nem a saját anyagi haszon szerzése miatt politizál.

A fontos több évtizedre elkötelezett dolgokba olimpia, Paks stb népszavazás dönthetne.

Nem olyan konzultációkra van szükség amit Orbán ismét tervez, mert az mindig olyan eredményt fog mutatni ami a kormányt igazolja, mert maga a kérdés feltevése olyan amire csak egyféle képen lehet válaszolni.
Az ilyen konzultációk értelmetlen pénz kidobások, és csak azért alkalmazzák, hogy befogják az emberek száját, de az eredmény már előre elkönyvelhető, mert akik nem értenek egyet vele azok egyenesen a kukába dobják Orbán konzultációs levelét.

Ez nem demokrácia ahol a kérdés feltevés már olyan ami a kormány gondolatait, igazát támasza alá.

Nem értem, hogy van az, hogy a hatalmon levők bizonyos idő elteltével elrugaszkodnak a valóságtól, és a hazugságaikat próbálják az emberekbe plántálni, figyelmen kívül hagyva, hogy a választó is gondolkodó lény, és látja, hogy az egyértelmű hazugság amit a kormány állít, például, hogy Magyarország erősödik.

Az, hogy Mészáros, Matolcsy, Orbán, politikus erősödik az nem Magyarország, mert a magyar családok gyengülnek, és egy ország a családokból tevődik össze, és az nem lehet, hogy a családok gyengülnek akkor az ország erősödik.

Valójában nem is értem, a politikusok miért próbálnak hazudni, hogy tudnak tükörbe nézni?

Ez csak egyet bizonyít ennyire hülyének, butának nézik a választókat, hogy azt feltételezik, hogy elhiszik ezt a rengeteg hazugságot, annak ellenére, hogy ők nyomorognak abból az éh bérből amit fizetés gyanánt kapnak.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pökhendiség eredménye
  2017-02-18 06:34:28, szombat
 
  Pökhendiség eredménye.

Orbán Viktor ezt elkúrta és nem kicsit nagyon.

Megállt a kés a levegőben FIDESZ - nél, Orbánnéknál amikor kiderült , hogy 266 ezer ember intet be a kis mitugrásznak, hogy nehogy már egy senki próbálja előírni, hogy legyen hazánkban olimpia avagy ne legyen.

Nem is értem, hogy képzelték, hogy jó szokásukhoz híven majd erőszakkal ezt is letuszkolják az éhező, nyomorgó emberek torkán.

Most a bűnöző, rabló Orbán és a hitvány kormánya próbálja a felelősséget Tarlósra hárítani, persze mindenki tudja, jól emlékszik rá, hogy ez az idiotizmus is Orbán agyszüleménye, ugyanúgy mint a stadionok építése, vagy a Felcsúti kisvasút létrehozása ami persze nem hozta a várt eredményeket.

Viktor már csak egy kérdésem volna, mikkor rakjátok vissza azt az adó fizetők állttal befizetett, ablakon kidobót pénzt az állam kasszába amit ere az elvetélt olimpia rendezésére költöttetek eddig?

Nagyon érdekelne ezt a csúfos pofont amit a Momentum - tol és a Budapesti lakosoktól kaptatok, hogy fogjátok győzelemként beállítani, mert hát jól tudjuk ti nem lehetek vesztesek.

Viktor egyet felejtettél el az MSZP, Gyurcsány pont ezt gondolta magáról anno, és olyan pofont kapott 2010 - be, hogy még ma sem heverte ki, és ami valószínű Gyurcsány politikai pályafutásának a végét jelentette, mert neki köszönhetitek, hogy 2010 - ben kétharmaddal tudtatok nyerni.

Lehet hazudni, hogy Magyarország erősödik, amit a lakosság persze nem úgy lát, lehet hazudni, hogy a munkanélküliség, csökken, csak mindenki tudja, hogy 600 ezer fiatalt üldöztetek el hazánkból, mindenki tudja, hogy értelmetlen köz munkába kényszerítettek embereket, mindenki tudja, hogy rengeteg ember már nyilvántartásba sincs véve a munkanélküli hivatalba, és semmi ellátásba sem részesül.

Tényleg azt gondoljátok azok után amit 2010 óta műveltek /lopás, csalás, manipulálás, korrupció kormány szintre emelése,hazugság, erőszakos kormányzás, média szétverése, nyugdíjasaink halálba kergetése, lesz esélyetek 2018 - ba?

Elárulok egy titkot Viktor, neked kapáltak, és ha azt feltételezed, hogy a felelősségre vonás ugyanúgy elmarad mind eddig akkor nagyon tévedsz, ugyanis már számoljuk a lámpa vasat, hogy lesz e annyi amennyire majd szükségünk lesz.

Ez már a harmadik pofon amit kaptatok, az internet adó, a kvóta népszavazás, és az olimpia, és még ebből sem tanultok?

Azt is jól tudjuk, hogy amit tőlünk elraboltatok pénzt és ki vitettek hazánkból. de ma már még Svájcba sem tudjátok elrejteni.
És hiába íratjátok, gyermeketek, unokátok, szomszédotok , kutyátok, Mészárosok nevére az vissza kerül az állam kasszába, és ti jó esetben börtönbe rohadtok meg.

Pontosan volna rá pénz, hogy ma hazánkba bevezethetnétek az alap jövedelmet, és így senki sem maradna ellátás nélkül, mert hiába emeltétek a minimálbért a cégek ezt kijátsszák, úgy, hogy eltörlik, csökkentik az adható jövedelmeket ami nem kötelező, a pótlékok, egyéb juttatások és így sem viszünk többet haza, vagyis rabszolgaságba tartjátok a munka vállalókat.

Mi fizetjük a világ legmagasabb ÁFA - ját ami maga fedezné az alap jövedelem bevezetését, persze ehhez kevesebbet kellene lopni, és nem kellene felesleges stadionokat építeni, amit majd az idő vas foga tönkre fog tenni, mert senki sem fog a karbantartásra költeni.

Nézd meg hány kastélyt hagyunk az elenyészettnek hazánkban miközben ártatlan gyermekeket, időseket, betegeket zavartok ki kastélyokból amit majd ti felvásároltok.

Persze ez ismét állami vagyonná fog válni bukásotok után, mert ezt úgy hívják lopás ami bűncselekmény.

Emlékszel mitugrász?

Téged idézlek, "Senkit sem hagyunk az út szélén"
Ja igen volt olyan is," Ne azt nézzétek amit mondok, hanem amit csinálok "

Igaz az utóbbit nem a talpnyaló híveid ellőt mondtad, mert akkor felébredtek volna, mekkora hazug, hazaáruló, rabló, erőszakos, patkány vagy.

A kisnövésedet nem tudod kompenzálni azzal ahogy viselkedsz.

Figyeld csak ember az igazi diktátor mind alacsony mitugrász volt, tetteivel próbálta kompenzálni elhanyagolható magasságát lásd a Német szoba festőből felkapaszkodó világ égést kirobbantó alacsony embernek látszó állatot.
Vagy keletre nagy ország alacsony vezetővel.

Alacsony emberek erőszakos jellem.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kormány 2500 emberről mond le, üldözi a kilátástalanságba.
  2017-02-09 06:02:04, csütörtök
 
  A kormány 2500 emberről mond le, üldözi a kilátástalanságba.

Ez jellemző Orbánra és a FIDESZ retorikára, pedig Orbán anno azt hangoztatta, hogy "senkit sem hagyunk az út szélén."

Ennek ellenére aki pénzbe kerül a rabló FIDESZ bűnöző bandának azt kitaszítja, az emberhez méltó ellátásból, és szabadjára engedi had pusztuljon a férgese.

Ez történik a munkanélküliekkel is vagy megalázó értelmetlen köz munkába kényszeríti, éh bérért vagy lemond róla , mert kiszorította mindenféle ellátásból, annak ellenére, hogy a foglalkoztatottaktól elvon ezekre a célokra, ami aztán kitudja hova melyik politikus zsebébe kerül.

A legújabb tervek szerint 2500 fogyatékost fog a társadalomra szabadítani, annak ellenére, hogy már ma is rengetegen vannak például olyan idős emberek akik képtelenek önmagukat ellátni, és ebből kifolyólag fagyoskodnak, megfagynak, nélkülöznek, vegetálnak, saját ingatlanaikba.

Azért ne felejtsünk el papíron ma is van egy talpnyaló párt akit úgy hívnak / KDNP / vagyis Keresztény Demokrata Nép Párt, azoktól csak azt kérdezném az ilyen embertelen intézkedések, hogy férnek bele a kereszténység mivoltába?

Vagy ez a párt név, csak addig fontos a FIDESZ rabló bandának még szavazatokat szerez?

Egy valódi keresztény értékeket való párt akinek tagjai nem erőszakolnak, nem tartanak fent 16 éves lánnyal szexuális kapcsolatot, az ilyen embertelen intézkedéseket nem fogadnák el.
Vagyis ez a párt is csak azért létezik, hogy Semjén Zsoltok élhessenek jól munka nélkül, mert valójában senkit sem képviselnek.

És mindez azért történik, mert a kormány azokat a kastélyokat is el szeretné adni barátainak ahol ma ezek az emberek élnek.

És milyen egy embertelen visszataszító intézkedés ez te hazaáruló rabló, gyilkos Viktor?

Mi van te bunkó nincs pénz a stadionok építésére, a Felcsúti kisvasút folytatására, pedig azt mondtad ameddig bírálják addig építitek.

Pedig már reménykedtem idáig is elér ahol mi lakunk.
Igyekezz mert remélem 2018 után mész a levesbe hogy rohadnál meg, te hazug hazaáruló, rabló.

"Senkit sem hagytok az út szélén" rohadék.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2017.01 2017. Február 2017.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 15 db bejegyzés
e év: 66 db bejegyzés
Összes: 3152 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5
  • e Hét: 322
  • e Hónap: 1941
  • e Év: 1941
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.