Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Itt valaki, valakik nagyon hülyék !!!!!!!!!!!!!!
  2017-03-27 18:26:19, hétfő
 
  Itt valaki, valakik nagyon hülyék !!!!!!!!!!!!!!

Vagy csak a választókat nézi teljesen hülyének?

Tarlós István kirohanása megérne egy misét is.

"A magyar közlekedési szankcionálás rendszere/ magyarul : a büntetések kilenc éve romlott el teljesen, amikor Gyrcsány kormánya kitalálta az objektív felelősség nevű baromságot."

Oké Pista ez eddig világos, de ha jól értesültem a hazaáruló, rabló, bűnöző Fidesz kormányoz/ szívja a vérünk / közel 7 éve, és ha az előző hazug rabló kormány kitalál egy elbaszott törvényt azt lett volna ideje a 4 évet kétharmaddal kormányzó rabló bandának akik közé te is tartozol megváltoztatni, csak persze akkor kevesebb jutott volna stadionok építésére , ugye Tarlós úr?

Na de Pista az helyet, hogy csökkentette volna a jelenlegi hatalom az autósok túlzott büntetését bevezette azt a törvény ha az olaj világ piaci ára csökken, hazánkba emelkedik az üzemanyagok ÁFA tartalma, hogy nektek bűnözőknek ne csökkenjen a bevételetek.

Te Pista azzal, hogy polgári engedetlenségre biztatod az autósokat aminek valójában alapja is van, hogy ne fizessék be az 50 ezer Ft bírságot, egy bizonyos szellemet eresztesz ki a palackból.

Mert ezen logika szerint megtagadhatom az adózást is mivel mi fizetjük a világ legmagasabb ÁFA - ját, majdnem a világ, de az biztos hogy EU szinten a legalacsonyabb béréből.

Ezen logika szerint néha fizetés nélkül is távozhatok a benzinkúttól, mivel az üzemanyag ára akkor is emelkedik nálunk ha más EU - s országba csökken.

Ezen logika szerint ha egy beépített fix traffipax lefényképez ott sem kell befizetnem a büntetést?

Szóval itt valaki, valakik nagyon hülyék, persze azok főleg, akik még ezek után is ezekre a jelenlegi hazaáruló, rabló hatalmat gyakorlókra még egyszer szavaznak akik valójában kizsákmányolják, kirabolják a honi lakosságot, az éh bérel, a magas ÁFA - val, a irreálisan magas büntetésekkel, mindezt azért, hogy értelmetlen stadionokat, kisvasutat, Paks 2, és egyéb baromságot építsenek, meg hogy strómanjaikon keresztül gazdagodjanak, akkor amikor a fél ország nyomorog, nélkülözik, igaz, te hazaáruló, rabló Orbán.

És akkor most mi lesz körbe rajzoltok? 
 
0 komment , kategória:  Iskola  
Katasztrófa-védelem, bírságolás, de nem ott ahol szükséges v
  2017-03-19 06:01:01, vasárnap
 
  Katasztrófa-védelem, bírságolások, de nem ott ahol szükséges volna.

Valójában a munka vállalók a rendszer változás óta sok helyen embertelen körülmények között, sok esetbe az életük kockáztatásával kénytelenek dolgozni, mert olyan, hogy munka védelmei, baleset védelmi, tűz védelmi, oktatás, ellenőrzés, nem is létezik a munka helyeken.

Sőt még olyan személy sincs sok esetbe a vállalatoknál akinek az volna a feladatta, hogy oktassa, ellenőrizze, betartassa az alapvető szabályokat.

Volt olyan munka hely ahol több mint fél évet dolgoztam munkaruha, baleset védelmi felszerelés, mindenféle baleset, tűz, védelmi oktatás nélkül.
Tudok olyan munka helyről ahol az ajtókat bezárják a munka kezdéskor és munka idő letelte után nyitják ki addig se ki se be.

Persze ezekkel nem foglalkoznak azok a szervek akiknek ez volna a feladata, de a társas házakat előszeretettel ellenőrzik, büntetik.

Létezik, ma hazánkban olyan munka hely ahol minden nap kockáztatják a munka vállalok az életüket, mert olyan vegyi anyaggal dolgoznak ami az egészségre káros hatással van, és olyan körülmények uralkodnak ahol veszélyeztetik a munka vállalók testi épségét.

Persze megjegyeztem itt a munka vállalóknak veszélyességi pótlékot kellene , hogy kapjanak, ere az volt a válasz, hogy azt nem lehet, mert az ember egészségét nem lehet megvásárolni, a viszontválaszom annyi volt, de az ember egészségét azért szabad kockáztatni.

Azért felhívnám a katasztrófa védelem figyelmét, hogy ne csak ott jelenjenek meg ahol nekik kényelmes /társas ház/ hanem vegyék komolyan a munkájukat ha már fizetést kapnak érte és jelenjenek meg ott is ahol valójában veszélyeztetik az emberek életét minden nap.

Persze ha lehet ne csak az irodáig jussanak el ahol megkapják a kávéjukat, vagy azt a pénzt amivel megvásárolják őket, hogy semmi negatívumot ne írjanak a cégről.Persze ez nem fontos, Orbánnak, és a kormánynak, mert a Viktor munka alapú társadalmába, a munka vállaló az csak egy kizsákmányolható rabszolga akinek nincs máshoz joga, csak dolgozón éh bérért adózón mint egy állat, azért, hogy a FIDESZ bérencek minél több pénzt tehessenek zsebre.

A Fidesz a nemlétező bevándorlással minden olyan dologról eltereli a figyelmét az embereknek ami valódi probléma hazánkban.

/Egészségügy, Oktatás, A nyomor, A nélkülözés, Az éh bér, A veszélyes munka helyek, Arról, hogy emberek családok éheznek nélkülöznek abból a pénzből amit köz-munkáért kapnak, Arról már szó sem esik, hány ember van aki nem jogosult egészségügyi ellátásra mert nulla bevételből nem tudja fizetni a TB - t. stb, /És akkor most mi lesz körbe rajzoltok?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán imádok ez kinek a bűne?
  2017-03-17 16:46:30, péntek
 
  Orbán imádok ez kinek a bűne?

"Sziasztok !
Bízom benne, hogy vannak még jó emberek a földön.
Engem Nagy Róbertnek hívnak, 18 éves vagyok és édesanyámmal, tesómmal élek szegény körülmények között, anyukám 42 éves köz munkán dolgozik szinte egész nap, de sajnos a fizetés amit kap, egyáltalán nem elég, napról napra kell élnünk, és sokat kell nélkülöznünk. Anyunak a fizetése sajnos eddig is nagyon kevés volt, de amiben lakunk ház nem a miénk, mert régóta nem tudtuk fizetni, és anyukámnak a fizetéséből minden hónapban levonnak 33 % - ot, tehát most már még kevesebb a havi bevétel. Rengeteget szoktunk járni nyáron napszámba, megyünk uborkát , almát szedni." ...... ............

STB, STB, STB.


Ez mind nem fontos a hazaáruló, rabló Orbánnak, mert valójában a felső tízezert képviseli, miközben az ország nagyobb része nyomorog, de ha erről mer valaki beszélni kikiáltják szélsőségesnek, el lehetetlenítik életét.

Csak én azt nem értem amikor "Magyarország erősödik, hogy a francba van az, hogy az internet, a média nyüzsög az ilyen bejegyzésektől, riportoktól.

Hogy a Francba van az, hogy emberek képesek egymásnak esni egy ilyen elmebeteg diktátor miatt mint a hazaáruló rabló Orbán.?

Azt feltételezem, hogy a Fidesz rajongok annyira buták, hogy nem látják, hogy mi is történik hazánkban.

Az anya dolgozik köz munkába szinte egész nap és mégis éheznek, ez az Orbán munka alapú társadalma?

Igaz nem csodálkozom, hogy még mindig rengeteg a Fidesz támogató, hiszen 10 megkérdezett emberből 6 nem tudja mit ünneplünk Március 15 - én.

Figyelj ember a Fidesz hatalma alatt te csak egy kizsákmányolt rabszolga lehetsz Magyarországon.
Nem szégyen belátni, ha tévedünk a választáskor, mert 2010 - be még én is a Fidesz - re szavaztam, csak rájöttem valójában mit is művelnek a Fidesz politikusok Orbán vezetésével.
És akkor most mi lesz körbe rajzoltok?Nem ismerem aki az idézetet írta, de a címe megvan, ha valakit érdekelne.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ki az a hülye aki még Március 15. is a hazug Orbán hazugsága
  2017-03-14 18:24:36, kedd
 
  Ki az a hülye aki még Március 15. is a hazug, hazaáruló, rabló, Orbán hazugságaira kíváncsi?

Akinek van egy csepp esze nem kíváncsi egy olyan ember hazugságaira aki annak ellenére, hogy azt mondta senkit sem hagyunk az út szélén a fél ország lakosságát, nemhogy az út szélén hagyta, hanem jó erősen bele is lökte az út szélén levő árokba.

Gondolkodj ember, szinte nincs olyan réteg akit valahol ez a hazaáruló rabló nem sértett, támadott meg 2010 óta.

Csak néhány példa:

Magánnyugdíjunk államosítása, erőszakos elkobzása.
Deviza károsultak.
Oktatók.
Autósok.
Dohányosok.
Diákok.
Azokat akik külföldre menekültek az miatt az éh bér miatt amit nálunk lehet keresni a túladóztatás miatt.
Az idős beteg embereket akik a kis csökőt köcsög miatt nem jutnak megfelelő egészségügyi ellátáshoz.
Azokat a munkanélkülieket akiket köz munkára, kényszermunkára kényszerítik éh bérért.
Azokat akiktől még az egészségügyi ellátást is elrabolta, mert képtelenek fizetni nulla bevételből a TB . t.

Közben Orbán már milliárdos amit a strómanjainál tart.

Úgy , hogy egy ilyen hazaáruló rabló tolvajra elvileg senki sem kíváncsi, csak a megfizetett tapsolói, meg gyermekeink akiket kényszerítenek ara , hogy ott legyenek. én ugyan is hányni tudnák tőle.

És még van bőr a pofájukon ünnep méltóságáról beszélni a rabló FIDESZ politikusoknak akik azt sem tudják mit jelet a méltóság.

Ezek FIDESZ politikusok rabló, korrupt, gyilkos hazaáruló, gyáva, kizsákmányoló, bűnöző patkányok mind egy száláig.

Akiknek börtönbe volna a helyük.
És akkor most mi lesz körbe rajzoltok? 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem tudom ki az a Nyilasi Tibor, de ha tudom is letagadom
  2017-03-10 15:18:08, péntek
 
  Nem tudom ki az a Nyilasi Tibor, de ha tudom letagadom.

Nem tudom ki az a Nyilasi Tibor, de valószínű, hogy a munka világában nem találkoztam vele.Egyes munka végzésből az ingyenélők azért nagy kárt tudnak okozni ! Hiszen fogalma sincs, hogy az egészségügy, kórházaink, oktatás romokba hever, fogalma sincs, hogy emberek 2017 - be 90 ezer forint éh bérből kénytelenek élni hazánkban, a hazaáruló idióta miniszterelnökünknek köszönhetően.

Milyen egy undorító dolog volt az, hogy egy mitugrász rabló elhatározta, hogy Magyarország olimpiát rendez és előtte nem rendezett népszavazást egy olyan ügyben ami minden egyes adó fizetőt súlyosan érint.

Figyelj ide Tibi, ha neked kellene havi nettó 90 ezer forintból vegetálni te sem értettél volna egyet azzal, hogy hazánk olimpiát rendezzen.

Egy olyan ember ne hangoztassa, hogy ő olimpia párti aki sportoló, mert ez logikus, hogy egyetért vele mert ebből él, de a sportoló éhen halna, ha a sok elvakult ember nem járna sportot nézni, és észre venné, hogy minden sport csak a pénzről szól, és mindegyik sportba csalnak.


Tibi, hogy ki az a MOMENTUM, majd rájössz, csak nyugtával dicsérd a napot.
Én értem és megértem, hogy te azt a rendszert szereted, ahol elnyomják a pórnépet, emlékszel Kádár bátyánkra, na ma Orbán és a FIDESZ ugyanazt teszi, sőt még rosszabbak, mert ezek a hazaárulok nyíltan lopnak, és nem is szégyellik, sőt nyíltan a pofánkba röhögnek a megvásárolt médiájukon keresztül.

Nyald csak Orbán valagát te is, de sose feled jön még kutyára dér.És akkor most mi lesz körbe rajzoltok?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A rendőrség be volt szarva két 75 éves nyugdíjastól.
  2017-03-07 17:23:21, kedd
 
  A rendőrség be volt szarva két 75 éves nyugdíjastól.


Le a kalappal a két nyugdíjas hölgy előtt akiktől a terroristák tanulhatnának, példát vehetnének.

Minden egyes szavuk igaz volt amit mondtak miután a rendőrség nehéz, elkeseredett harc után lefegyverezte őket.

A Viktor király kapujára ragasztott plakátok minden szavával egyetértek.

Még mielőtt valakiben kétely merülne fel ez a hatalmas súlyos áldozatokat követelő / eksőn /akció egyenesen Soros György anyagi támogatásával történhetett, jöhetett létre, ugyanis nálunk a nyugdíjasoknak sincs annyi pénzük,Orbán jóvoltából, hogy elsétáljanak a hazaáruló, rabló Orbán házához, és kiragasszanak olyan óriás plakátokat a sasfészek kapujára.

Ej Orbán 15. előtt vadászd le ellenfeleidet mert csúnya vége is lehet a folyamatos hazugságnak ami a mocskos szádon kiárad.

Magyarország erősödik.
Senkit sem hagyunk az út szélén.
EU a fő ellenség.
De már ha kérdezel akkor is hazudsz nem tűnt még fel?

Nem kívánok rosszat Isten bizony csak azt, azokat veszítsd el akiket legjobban szeretsz.

Te és bűnöző társaid hazák árulójává, rablójává váltatok és ezért valamikor felelni fogsz, fogtok.

És akkor most mi is lesz körberajzoltok?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kik fognak a hitvány hazaáruló rabló FIDESZ - re szavazni?
  2017-03-02 17:03:22, csütörtök
 
  Kik fognak a hitvány hazaáruló rabló FIDESZ - re szavazni 2018 - ban?


Népszavazás:

Elvileg aki, akik egyetértenek a népszavazás intézményével, és szeretnének élni vele azok biztosan nem.
Mert a Orbán és a rabló bűnöző bandája teljesen el lehetetlenítette, kiüresítette, a demokrácia egyik legfontosabb alapszabályát.

Autósok:

Elvileg nem mert minden autós aki egy kicsit gondolkodik, tudja, hogy a Orbán és a FIDESZ olyan törvényt vezetett be ha a világ piacon csökken az üzemanyagok ára nálunk automatikusan emelkedik a gázolja, illetve a benzin AFA - ja, hogy az államnak ne csökkenjen a bevétele.

Dohányosok:

Elvileg aki, akik dohányoznak azok sem szavaznak a bűnöző FIDESZ -re, mert oly mértékben támadták a dohányosokat, oly mértékben emelték a dohány termék AFA tartalmát, hogy aki ezt az egy élvezeti cikket használta az még erről is kénytelen lemondani az alacsony bérek miatt.

Köz munkások:

Elvileg aki, akik köz munkába, vagyis kényszermunkába dolgoznak éh bérért azok sem szavaznak a FIDESZ maffiózókra, ha egy picit is tudnak gondolkodni.

Alap jövedelem támogatok:

Elvileg aki akik egyetértenek, hogy minden ember kaphasson bizonyos összeget alap jövedelem címszó alatt azok sem szavaznak olyanokra akik milliós jövedelemmel rendelkeznek és még lopják is a tőlünk erőszakkal levont pénzt különböző jogcímen, sőt még azt is amit az EU - tol kapunk felzárkóztatás címszó alatt.

Ma talán olyan ember nincs is hazánkban aki a felsoroltakból kimaradna.

De akkor kik fognak ezekre a bűnözőkre szavazni?


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2017.02 2017. Március 2017.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 7 db bejegyzés
e év: 66 db bejegyzés
Összes: 3152 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 38
  • e Hét: 120
  • e Hónap: 1739
  • e Év: 1739
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.