Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
Szokták volt mondani. A jó munkához idő kell.
  2017-04-22 07:39:19, szombat
 
  Szokták volt mondani. A jó munkához idő kell.

Felhívnám tisztelt jobboldali honfitársaim figyelmét.

Magyarországon 2010 óta vagyis Orbán-ni rezsim győzelmétől eltelt időben tudatos diktatúra épülése folyik, és ha ez a jobboldali szavazóknak ma elfogadható azt valahol értem, de mit fognak gondolni ezen személyek, szülők, gyermekei, unokái azokról aki ma ezt a hazaáruló rabló, kizsákmányoló Orbán rezsimet támogatják?

Aki 2018 . ba ere a hazaáruló, rabló, kizsákmányoló bandára szavaz, az a gyermekei elöl veszi el a lehetőséget, hogy egy demokratikusan működő országban szabadságban emberhez méltóan éljen.

Amennyiben és ha ez a hazaáruló rabló társaság 2018 - ba győzni tudd oly mértékbe , korlátoz mindenkit, hogy után képtelenség lesz visszafordítani azt, hogy hazánk a demokrácia helyet ne a diktatórikusan működő országok között találja magát.

Ezen törekvéseknek a jelei, már ma láthatóak, amit ma még csak azok éreznek akik nyíltan szembeszállnak elnyomásukkal, kirablásukkal, kizsákmányolásukkal, persze amikor ezeket már elhallgattatta a hatalom utána azok következnek aki ma még Istenítik a jelenlegi Orbán által vezetett hatalmat.

Vagyis jól gondold meg kire szavazol 2018 - ba mert amikor a jelenlegi ellenállókat kifosztották, kirabolták, elhallgatták te fogsz következni és akkor már késő lesz.

Még megállatható az a hazaáruló rabló rezsim, és visszaszerezhető az általuk elrabolt közös vagyonunk ami a Mészáros féléknél landolt, de 4 év múlva ezek olyan diktatúrát hoznak létre amikor már tényleg rabszolgák lesznek gyermekeink , unokáin saját országukban.

Amennyiben megkérdőjelezed amit írtam jogodban áll, de gondold csak végig mi is történt 2010 - es Orbán rezsim győzelme óta.

A te szabadságon, jogod, anyagi biztonságod, megélhetésed, minden szinten korlátozva lett,

Munka helyeden, munka nélküli hivatalban, kórházainkban, iskoláinkban, stb.

Az igazságszolgáltatás Orbán által irányított.
A népszavazás intézménye el lehetetlenítve.
Kiszolgáltatott vagy a munka helyeden, mert a munka törvénykönyvet úgy alakították, hogy a munka adó azt csinál amit akar.
Amennyiben elveszted munka helyed 3 hónap után éhen halhatsz mert csökkentették a munkanélküli járandóság idejét.
Belekényszerítenek köz munkába éh bérért. /rabszolgaság/
Folyamatosan megfigyelnek félelmükbe az utakon, városokban, mert abból indulnak ki, hogy ők bűnözők akkor te is az vagy.

Ezek mind annak a jelei, hogy diktatúrát szeretne építeni a jelenlegi hatalom, ahol te csak dolgoz annyi pénzért ami ara elég, hogy ne halj éhen, hogy ők munka nélkül jól éljenek a tőled elrabolt pénzből.

Aki ezt ma nem látja az gyermeke, unokája, saját kárából fog tanulni, csak az a baj, hogy akik előre látták, mire is készül az Orbán rabló banda azokat is magával rántja az aki ezekre a bűnözőkre szavaz.

Ami az EU bűne, hogy a diktatúra kiépítését ők támogatják EU - s pénzből.
Pedig láthatná az EU hazánk csak addig lesz EU tag, ha az Orbán rezsim marad ameddig a pénzükre szükségünk van.És akkor most mi lesz körbe rajzoltok?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán aztán tényleg egy tahó paraszt bunkó lettél.
  2017-04-19 07:35:41, szerda
 
  Orbán aztán tényleg egy tahó paraszt bunkó lettél.

Képes vagy ezt mondani pont te?

" Az, hogy valaki nem ért egyet a kormánnyal, ellenzéki érzelmű, még nem jogosít fel senkit a törvények be nem tartására. "

Figyelj ide te bunkó hazaáruló, rabló. Én még sosem szavaztam a baloldalra, de neked köszönhetően lehet, hogy megteszem.

Megjegyzésem ara amit idéztem.

Az, hogy valaki olyan mézes mázosan viselkedett, hazudott, választások ellőt, hogy a buta nép, többek között én is nem látta előre, hogy mekkora patkány vagy és miniszterelnöké választott.
1, Még nem hatalmazott fel senki ara, hogy akkor is hazudj amikor kérdezel.
2, Még nem hatalmazott fel senki, ara, hogy megkérdezésünk nélkül Paks 2 építés.
3, Még nem hatalmazott fel senki, ara, hogy túladóztasd a lakosságot azért, hogy a külföldi cégeket, beruházókat kedvezőbb helyezettbe hozhasd, hogy nálunk fektessenek be.
4, Még nem hatalmazott fel senki, hogy fenntartsd az éh bérért foglalkoztatást /értelmetlen, drága köz munka/ ami hazánk hatékonyságát rontja.
5, Még nem hatalmazott fel senki, hogy szétlopjátok az országot, elraboljátok azt az EU - s pénzt amit hazánk felzárkóztatására kapunk.
6, Még nem hatalmazott fel senki, hogy hazánk nevébe támad azt a Brüsszelt ahol teljesen máshogy pofázol, viselkedsz mint ahogy itthon teszel az elvakult lebutított szavazóid előtt.
7, Még nem hatalmazott fel senki, hogy a civil társadalmat vegzáld, lehetetlen helyezettbe sodord félelmedbe.
8, Még nem hatalmazott fel senki, hogy diktatúrát építs.
9, Még nem hatalmazott fel senki a deviza hitelesek kirablásával, magánnyugdíjunk elrablásával, gyermekeink éheztetésére, kórházaink, iskoláink kivéreztetésére, szüleink vegetálásra ítélésére, fiataljaink külföldre üldözésére, stb.
10, Még nem hatalmazott fel senki, hogy kihasználatlan stadionokat, kisvasutat építtess a mi pénzünkön.

Na vissza térve a törvények be nem tartása, amennyiben és ha nálunk ma független, szabad, és nem általad kézzel vezérelt törvénykezés, felelősségre vonás folyna, te és Fideszes társaid börtönbe ülnétek azokért a bűnökért amit hazánk lakossága ellen elkövetettek.

Egyet sose felejts, te Isten barma, lehet, hogy te és a családod gazdagok lesztek, jól éltek, / a mi pénzünkön / de a boldogságot te, ti sose kapjátok meg, mert ugye azt tudod a boldogság nem vásárolható. Az érdek barátaid is csak addig szeretnek lesznek melletted még hatalmad van és utána te is el leszel feledve, utálva leszel egész életedben gyerekeiddel együtt.
És akkor most mi lesz körbe rajzoltok?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szevasz Jani!
  2017-04-14 09:11:54, péntek
 
  Szevasz Jani!

Miért nem lehet, hogy a nép közvetlenül választhassa népszavazással a köztársasági elnököt?
Hogy lehet valaki akkora patkány, hogy egy párt felkérését elfogadja a köztársasági elnöki posztra?
A demokrácia ott kezdődne, ha a nép választhatná a köztársasági elnököt közvetlenül, és nem a hazaáruló, rabló, sok esetbe gyilkos Fideszes politikusok.

Szevasz János te sem voltál igazi köztársasági elnök, mert a diktatórikusan működő hazaáruló, rabló Fideszes politikusok bábja voltál.

Nem értem hogy tölthet be egy valamit magára adó ember olyan posztot amire nem a nép választja meg.

Valójában hazánkban még nem volt olyan köztársasági elnök aki hazánk érdekeit képviselte, mert mindig egy párt választotta, és ezen köztársasági elnökök mindig csak a bal vagy a jobb oldal érdekeit képviselték.

Egy normális, egészségesen gondolkodó, a hazánk érdekeit szolgáló, ember sem vállalhat olyan tisztséget amit nem a nép felhatalmazásával kapott.
És akkor most mi lesz körbe rajzoltok, vagy lecsuktok?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
CEU bezárás.
  2017-04-14 06:45:22, péntek
 
  CEU bezárás.

Ez szó szerint nevetséges majdnem 8 éves Fidesz uralkodásnak kellet eltelnie ahhoz, hogy leessen a tantusz, hogy mi is folyik Orbán uralkodása alatt.

Egyszerűen szegénységi bizonyítvány, hogy eltűrtünk, eltűrjük ezt a hátulról mellbe átbaszást.

A hazaáruló, rabló Orbán és maffiózó csapata nyíltan valójában nem zár be egyetemet, nem rabolja el / nem államosítja / a deviza károsultak ingatlanait, nem zár be kórházakat, nem támadja a nyugdíjasokat, rendőröket, közalkalmazottakat, diákokat, autósokat, dohányosokat, munka vállalókat,stb, hanem úgy alakítja a törvény Cunamikkal a helyezettet, hogy ez mind önmaga számolódik, vagy mi számoljuk fel, vagy mi miattunk lehetetlenedig el.

Példa EB adó a kormány nem kötelez senkit, hogy EB adót vezessen be, de kevesebb pénzt ad az önkormányzatoknak éves szinten, hogy az önkormányzat kénytelen legyen EB adót bevezetni.

És az emberek kire mérgesek, hogy egy újabb sarcot kell fizetniük?
Hát az önkormányzatra.

Mi is történik az egészségügyben, az oktatásban?
Egyre kevesebb pénzt kapnak az önkormányzatok az egészségügyre, oktatásra, abból a TB - böl, adóból amit minden munka vállalótól erőszakkal levonnak, következmény haldoklik, haldokolnak a kórházaink, iskoláink, maga a színvonal, a pénztelenség miatt, amit Orbán a stadionokra, kisvasútra költött, illetve átjátszott a Felcsúti rabló gáz szerelő kezére.

Kire haragszik a hazai lakosság mert nem kap megfelelő egészségügyi ellátást, oktatást?
Hát az önkormányzatra.

Szóval az a szomorú, hogy ezekre a tényekre csak most döbben rá hazánk lakossága.

A Fidesz valójában nem zár be semmit, nem vezet be új adókat, / ere az önkormányzatot kényszeríti / csak mindent lehetetlen helyezettbe taszít, kivéreztet, ami a végén önmaga zár be, szűnik meg, mert képtelen fennmaradni, mert nem kapja meg az anyagi támogatást ahhoz, hogy életbe maradhasson.

Emberi nyelvre lefordítva van a Orbán maffiózó rezsim, beszedi hazánk bevételét Adót, TB - t, AFA- t., majd szét osztja a kisebb részét az önkormányzatoknak, és ha egyre kevesebbet oszt szét kényszerhelyzetbe taszítja az önkormányzatokat akik kénytelenek újabb sarccal pótolni bevételüket ahhoz, hogy működni tudjanak.

Persze az átlag ember mit lát az önkormányzat új adókat vezet be, vagy emeli a régieket, azt nem látja, hogy a Fidesz kényszeríti az önkormányzatokat az új adók bevezetésére, mert kevesebb pénzt küldött mint ami szükséges az önkormányzat az adott, város, falu működéséhez.
És akkor most mi lesz körbe rajzoltok, vagy engem is bezártok?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Titanic !!!! 1912 Április 15.
  2017-04-10 18:49:12, hétfő
 
  Titanic!!! 1912 Április 15.

Már elnézést, de ez sem úgy volt ahogy eddig tudtuk.

Ma hazánkba teljesen más a valóság mint amit próbálnak láttatni velünk a hatalmat gyakorlok.

És ha megkérdeznénk bármely FIDESZ politikust, valószínű megmondanák a frankot és ez úgy hangozna Soros.

Mit egy jéghegy a Titanicnak?

Itt csakis Soros a ludas.És akkor most mi lesz körberajzoltok?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Állítsuk meg Orbán diktatúráját!
  2017-04-09 07:31:56, vasárnap
 
  Állítsuk meg Orbán diktatúráját!

Bontsuk csak le a Nemzeti konzultáció címszó alatt futó baromságot , átbaszást.

A legfontosabb és ami legjobban sújtja a lakosságot.

Hazánk adó politikája.

Ara kér bennünket a hitvány rabló Orbán rezsim, hogy állítsuk meg Brüsszelt atoll az adó politikától, ami hazánkban a dolgozói szegénységet idézi elő.

Miben is kellene megállítanunk Brüsszelt?

Valójában abba, hogy a rabló Orbán rezsim fenntarthassa az egy kulcsos adót, ami valójában csak azoknak jó akik sokat keresnek, és nagymértékben sújtja a minimálbéreseket, illetve az alacsony jövedelemmel rendelkezőket.

A Fidesz rabló rezsim adó politikája arról szol, hogy a munka vállalókat túladóztatja a vállalatokat, beruházókat, meg kedvezményekbe részesíti azért, hogy hazánkban hozzanak létre munka helyeket.

Valahol ez érthető, de pont ennek köszönhető az, hogy hazánkban a munka vállaló éh bérért van foglalkoztatva, és ugyanazért a munkáért 3 - 4 szer kevesebbet keres, mint más EU - s országban.

Normális munka vállaló egy ilyen adó politikát nem támogathat, mert azzal felhatalmazza a hazaáruló rabló Orbán rezsimet a további kirablására, túladóztatására.

Már csak az rejtély nekem, hogy ezt az ellenzéki pártok, miért nem magyarázzák el emberi nyelven, egyszerűen az egyszerű átlag embereknek, akik valójában nem is értik, ha ezt a pontot támogatják saját maguk kérik Orbánt, hogy tovább folytassa a kirablásunkat.

Ember mielőtt részt veszel a Nemzeti konzultáción, próbáld meg értelmezni mit is takar az a kérdés amit a rabló rezsim tudatosan úgy fogalmazott meg, hogy véletlenül sem értsd meg, hogy miben is szeretnéd megállítani Brüsszelt.

Valójában nem Brüsszelt kellene megállítanunk, hanem azt a hazaáruló, rabló Orbánt aki tudatosan, szándékosan, tartja nyomorba a lakosságot, hogy kiszolgáltatottak legyünk.

Gondoljátok csak át mit művelnek velünk ezek a mocskok 2010 óta.

Magány nyugdíj elrablása.
Deviza károsultak kirablása.
Dohányosok, autósok támadása, kirablása.
Egészségügy.
Oktatás.
Szociális ellátás.
Média.
MNB.
stb.
És akkor most mi lesz körbe rajzoltok?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Te Viktor nem gondolod, hogy rossz úton jártok?
  2017-04-07 16:07:32, péntek
 
  Te Viktor nem gondolod, hogy rossz úton jártok?

Ha már egy ős FIDESZ - es is levelet ír neked?

Szállj már kicsit magadba, mert a mai Orbán Viktor az nem te vagy, csak a jólét már az agyadra ment.

Tudod ha és amennyiben azt feltételezed, hogy ezt a rablást, hazaárulást, kizsákmányolást, megaláztatást amit műveltek megúszhatjátok igen nagyon tévedsz.

Neked kellene tudni a legjobban minden diktátor felelősségre lesz vonva előbb utóbb.És akkor most mi lesz körbe rajzoltok?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kövér elmehet a sunyi picsába.
  2017-04-01 20:02:32, szombat
 
  Kövér elmehet a sunyi picsába.

Te rohadt állat ha én is annyit keresnék mind te meg a rabló FIDESZ politikusok én is ezt a nótát fújnám.
Te idióta barom hol a kurva anyádba élsz te, hó végén már csak vegetálunk abból a fizetésből amit itthon lehet keresni.

Ti meg az Orbán barátoddal az élen 1- 2 milliós fizetésetek mellet szétlopjátok az országot, kiveszitek gyermekeink szájából a kenyeret.

Tudod ha rajtam múlik valóban kaptok minimum 4 évet de nem a politikában hanem a börtönbe, mert ilyen kizsákmányoló rabló, korrupt, pazarló, kormányzás után amit közel 8 éve műveltek ott van a helyetek a KDNP politikusokkal együtt.

Elég volt abból a hazugság özönből amivel 2010 óta hülyítitek a választókat, ti mocskok már az is hazugság amit kérdeztek.

Először teljes mértékbe lebutítottátok, a szavazóitokat, az értelmeseket külföldre száműztétek, itthon meg maradtak a hülyék akik még akkor is rátok szavaznak ha éhen döglenek.

Kövér baszd teherbe a kurva anyádat ma dolgozói szegénység van hazánkban a munka alapú társadalmatoknak, az egy kulcsos adótoknak, az egyedülálló magas AFA - nak köszönhetően.

Rohadt kizsákmányoló rabló bűnöző csürhe.

És akkor most mi lesz körbe rajzoltok?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bukta !!!! Magyarország feltámadása.
  2017-04-01 17:05:54, szombat
 
  Bukta !!! Magyarország feltámadása.

Orbán belebukót a korrupcióba, az EU elleni harcba, a magas AFA - ba, a lakosság nyomorba tartásába, a munka alapú életképtelen társadalom építésébe, ahol a fizetés ara volt elég, hogy életbe maradjunk, hogy holnap is dolgozni tudjunk.
Vagyis ahhoz, sok, hogy éhen haljunk, de ahhoz kevés, hogy éljünk.
Orbán strómanja Mészáros Lőrinc több éves börtön büntetést kapót sikkasztás csalás, okirat hamisításért.
Orbán volt Miniszterelnök családja mély szegénységbe került, miután a NAV visszaszerezte az állami vagyont.

Soros György Magyarország Miniszterelnöke.
Simicska Lajos hazánk miniszterelnök helyettese.
Soros György Kulcsárt nevezte ki pénzügy miniszternek.
A gazdaság hatalmas fejlődésnek indult.
A magyar bérek vetekednek az Osztrák bérekkel.

Több száz fiatal tér haza külföldről Orbán-ni üldöztetés után.
Egyre több nyugdíjas gyógyulhat a megreformált, helyreállatott egészségügyben.
Angol, Német, Svájci, bevándorlok, munka vállalók hazánkban.

Volt FIDESZ politikusok, a köz munka programban vesznek részt 50 ezer Ft bruttó bérért, meg néha kapnak fát, hogy fűteni tudjanak.

Volt FIDESZ politikusok gyermekei, unokái, menekülnek Oroszország felé.

Orbán által építettet stadionok az elenyészett martalékává válnak , ahol volt FIDESZ politikusokat dolgoztatnak köz munkában éh bérért.
Felcsúti kisvasút a múlté, már a síneket is lopják, a legutolsó lebukott bűnöző a volt MNB vezetője aki kirabolta a deviza károsultakat. Dr Matolcsy György kire több éves börtön büntetés vár, mert síneket rabolt.

Polt Péter fő ügyész családjával Kínába menekült ahol nem fogadták be, most senki sem tud róla semmit.

Az új köztársasági elnököt már a nép közvetlenül választotta.És akkor most mi lesz körbe rajzoltok?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2017.03 2017. április 2017.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 66 db bejegyzés
Összes: 3152 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 23
  • e Hét: 340
  • e Hónap: 1959
  • e Év: 1959
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.