Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
Peregnek a napok és az események
  2017-05-27 07:24:21, szombat
 
  Tegnap Nyíregyháza körül jártunk. Nagyon szuper bulik voltak. Két új ovi is volt,ahol nagyon örültek nekünk a gyerekek és az óvónénik.
Ötletes játékokkal, vidám pörgős dalokkal tettük mosolygósabbá a gyermeknapjukat.
Ha interaktív zenés gyerekműsort keresel, csak a www.reparetekmogyoro.hu -t válaszd. Szuper egységes programcsomagot kapsz a gyerkőcöknek!
Ó most nézem az időt, hamarosan indulunk , így nem igazán maradt kifejteni az elmúlt napok történéseit. Olyan szuper dolgokhoz jutottam hozzá hihetetlenül olcsón. Mindenhol kifogtam a kedvezmények kedvezményét. Végre találtam új cipőt...kosaras, de imádom! Ha valakinek nem tetszik ne nézzen rá. Olyan könnyű, és puha,mintha nem lenne semmisem a lábamon. Nem véletlenül airmax.
Jpress-es fürdőrucikkal, hátitatyókkal, tolltartók, dzsekikkel érkleztem haza....persze a csajok máris megtalálták, ami nekik tetszik. Muszáj magamnak sokszor háromszor annyit vásárolni, mert ahogy hazaérek és örülhetnék az újonnan jött szerzeményeknek, már azt látom , hogy a lányaimon sokkal jobban áll :-D Hát had vigyék!
De mennem kell tényleg készülődnöm. Puszi Csodás napot!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csütörtök.....végre itthon egy kicit....
  2017-05-25 22:28:27, csütörtök
 
  Sajnos csak pillanatok maradtak , hogy lássam a kedvesem, hiszen mennie kellett dolgozni, egy puszi, egy kávé a kezébe és tovább ment.... ROhantam haza a drágáimhoz, látni akartam őket, majd a kutymorgók...mindenki úgy örült nekem. Majd gyors főzés, mosás...stb....és rádió. VÉgre végeztem, még a kutyuskáimat teszem renalvás. Rendbe, és nincs ét. A hétfőt alig éltem túl. alvás, ma nincs, vagy csak nagyon nagyon kevés. Jó barátom a szemcsepp, aki műkönnyként funkcionál ilyenkor nagy segítség. Holnap is hosszú út és sok gyerkőc vár ránk. Ma is igyekeztem megcsinálni mndent. Tegnap még volt pár telefonom, e-mail...vár rám még egy dal.....jajjj mikor lesz időm odaülni. És a dalom végre elkészült. most nem tudom promotálni, ahhoz kevés az időm, de a rádióba be tettem. Várják a többiben is tőlem....hamarosan.
Szuper turbós volt ez a hétfőt alig éltem túl..... fodrász, műköröm, edzés, orvos, videó forgatás, utazás Évához, majd itthon már várt a munka. Alvás nuku. Így indultunk a keddnek, és estig meg sem álltunk. Már szédelegtem, mikor kerül ágyba...ágyikó.....kialudva vágtunk bele a szerdába, majd jött a csütörtök. Dorothy anyukája csodássá varázsolta kisméretű tappancsaimat, majd beestünk egy boltba, ahol egy álomruhát találtam. Vásárlás hegyek, a párom anyukájának szülinapjára....stb.
De ma végre hazaértem. Jó itthon!
Olyan jóóóóó!
Nem tudok regélni az elműlt napokról. Rengeteg munka, és jó ötlet van mögöttem, és azt hiszem ezt van aki nehezen fogadja el. Igen van egy stílusom, mint mindenki másnak. Igen a mögöttem lévő évek sok mindenremegtanítotak, de legfőképpen arra, hogy a saját munkádat is ellenőrizd le....hát konpk vagyok a munkámban minden téren, de kérem....olyan dolgok történnek velem mostanában, hogy csak nézek nagokat! Rengeteg olyan emberrel ismerkedtem meg, hogy csk na, olyan barátaim lettek, akikről ámodni sem mertem. A szívem boldogságtól dobog...
Kicsit fáradt vagyok, de lenne mit tenni .Sajnos most csak heti egy edzésre van idő, és látom magamon a hiányát. Kellen többet, sokkal keményebben dolgozni az álom bikinivonalakért...vajon sikerül majd?????
Csak jönne már a nyár :-D
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hamarosan elkészül a nagy slágerem :-)
  2017-05-23 01:12:13, kedd
 
  Ma meg sem álltam, de már napok, hetek óta nem igazán pihentem. De rengeteg dolog gyűlt össze.
A hétvége sok sok fellépéssel, fesztiválokkal telt. Volt hogy hét közben is este , szinte éjjel mentem stúdióba, ugyanis végre készül a nagy slágerem. Miért nagy? Mert nagyon jól szól, és mint az előzőt, ezt is nekem írták. Volt idő kigondolni hogyan legyen olyan, ami hallgatható , táncolható. Lassan belemászik a fülekbe, hiszen nagyon dallamos, és a szövege is jó. Igaz sok fejtörést okozott, hogy jó legyen és a hegedűm is belekerüljön.
DE nemrég megkaptam egy nyers verziót, és kezdek beleszeretni :-) Már várom mikor énekelhetem
<3
Ma nagyon nehéz volt felkelni, mert az egyik kislányom éjjel rosszul érezte magát, majd az egyik kutyuskám ugatott és meg kellett nyugtatnom. Majd hajnalban .....szóval kezdődött a napom. Fodrász, csodás karmocskák, konyhai teendők, edzés, kozmetikus majd orvos, haza, futás a forgatásra, összehangolni a dalt és a táncot, meleg, forróság, közben izzott a telefon, hiszen utána indulnom kellett Ceglédre, este hazaérve már késő volt. De végre megnyugodhattam, hogy rendben van minden...legalábbis eddig. Összeszedtem a dolgaimat, és a gondolataimat, majd megkaptam a dalt, és csak hallgatom, hallgatom, hiszen így jönnek ki az ötletek, hogy mi hiányzik, mi sok, és mi a jó, vagy esetleg ami nem jó. Persze aludni kellene, hiszen holnap is hajtás lesz, nem is kicsi, és mindenki fáradt, mindenki rohan, és és és ........ olyan sok dolgot kellett volna még elintéznem itthon, de kevés az idő mindenre, és sajnos nem megy. DE remélem azért boldogulnak majd mindennel. Igyekszem segíteni őket, ahogy tudom, mert saját magamon látom mekkora erőfeszítés kell hozzá, hogy minden működjön olajozottan. DE most tényleg hunyok egy órát, mert nem sok időm van. Jó éjszakát!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hű micsoda hétvége....
  2017-05-21 16:44:47, vasárnap
 
  Hihetetlen időjárás, hihetetlen kis túra..... Péntek óta meg sem állunk, csak megyünk és énekelünk, játszunk a kis srácokkal, itt is, ott is, palacsinta fesztivál, német nemz. napok, játék parádé, családi napok, gyereknap és sok sok kávé, és sok sok km.
DE, csodás volt ez a hétvége. Már itthon és még mindig fantasztikus idő van. Már forrósodik a grill, már hül a bor, a sali is tisztul, a kolbászkák várják a tüzet.... DE jó de jó dejóóóóó
Közben megy a mosógép és pakolok, rakom rendbe magam körül a dolgokat, ha beindul minden , akkor ezekkel ne kelljen már foglalkoznom. Holnapra még előkészítek egy fincsi ebédet, kapor leves buggyantott tojással és és és még azt kitalálom mi legyen, vagy valami főzi vagy valami sült....vagy a srácok meg mondják mi legyen az ebéd.
De jó itthon , de jó a gyerekeimmel. Sajnos a kedvesemmel nem találkoztam , de megvárom őt este, szeretném...de lehet mégis elalszom. A holnapom fergeteges lesz, nagyon izgulok, hogy mindenre figyelni tudjak és minden simán menjen. Tumultus van holnap a programokban, és nem tudom ha közbejön valami, mit kell majd átszerveznem. Szerencsére sokan segítenek nekem, de sok program fix. Kiderül. Ma még figyelnem is kell a rádióra....csak el ne felejtsem, a zárásnál. És jaj, most jut eszembe, kell egy e-mailt is írnom. Közben szerveződik a nyár, és holnapra még egy nagyon fontos telefonhívást is várok. Szervezünk, írjuk a dalokat, szaladunk, utazunk, énekelünk, játszunk és szervezzük a családi életünket, és működik <3 Imádom a gyermekeimet és nagyon szeretem a gyerekeket! A mosolyukat, a kitartásukat, az akarat erejüket!
Jaj mennem kell sütni a kolbikat :-) Hová tettem a bort :-D Puszi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Végre minden jó itt.....
  2017-05-18 17:35:11, csütörtök
 
  Lassan a reménytelenségbe kergetett az eső, a szél, egy napig vagy csak délig sütött a nap, majd eső és hideg. Fűtés.....majd végre megszakadt ez az állandó fagyoskodás. Nem szeretem! SŐT! Kifejezetten reményvesztett időszaknak látszott. De most minden más. Végre minden jó itt....Végre az akácfánk virágba borult, de oly csodásan,hogy lebólintottak az ágai. Még sosem virágzot. Hatalmas, árnyékot nyújt és csodás az illata. Végre ki lehet ülni a teraszra és megpihenni. DE csodás....Ja igen, de csak ma élvezhetem ezt a kis csodát, és ezt is csak délután. Holnaptól jöhet a munka, és bizony több projekt is fut, így nem lesz unalmas időszak. Izgalommal vártam, és minden tuti, és és és, de most kezdtem csak élvezni a napsütést. Szerencsére már a nap olyan perzselően is tud sütni, hogy lassan egy kis színre is teszek szert.
Végre sikerült lerendezni a ballagásra a kaját is, olyan jó fej akik készítik majd. Hatalmas lesz a buli :-))))) yeeeeeee
Tegnap nagyon későn érkeztünk haza. Vonattal mentünk le a szüleimhez a kisfiammal, majd beugrottunk még a stúdióba a zenei dolgokat megbeszélni és kicsit még huhogtam is :-D
Hazafelé is kibeszéltük magunkat és itthon csak be kellett dőlni az ágyba. DE JÓ VOLT!
A mai nap rohangálós, intézkedősre sikerült. Csörgött a telefon, de "sajnos" a frekventált napjaink, már zsúfolásig telítődtek.
A holnaptól nagyon félek, nagyon nagyon rohanós lesz, és reggelről orvosnál kezdek.
Ma este mindent el kell intéznem, de nem mondják a kis manók mit főzzek nekik ebédre. Igaz még van pizzájuk holnapra, de azt tízóraira gondoltam. Este rádiózok is. Már lassan készen van a szerkesztett műsor....még lesz egy egyeztetés Andival...remélem hétfőn az időjárás kedvező lesz, mert már nagyon várjuk, hogy sikerüljön a videózás..... Majd mesélek.......
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
SZerda....
  2017-05-17 18:19:36, szerda
 
  Többnyire szeretem a szerdákat, bár már a hétfőkben jobban hiszek.Csodásan süt a nap ma, és meleg is van. Sikerült kitakarítani és végre eljutottam a cipészhez is egy hatalmas szatyor cipővel, sarok pótlás, talpalás, sarkallás, ragasztás és egyebek. Kimostam, lemostam, megtakarítottam mindenki cipőit, és elpakoltam. Még egy dal befejezésére is jutott időm, és egy dal szövegre. Szóval nem volt hebehurgya egy reggel....de! Egy lehetőséget kaptam, éltem vele. Orvoshoz kaptam hip hop időpontot. Nos ebből egy egész délutános herce hurca lett. Nagyon hiszek ebben az orvosban, alapos, igaz idős, de nagyon rendes, kedves, szigorú, mégis nagyon alapos. Nos megint találtak valamit.....lesz folytatása az orvoshoz járogatásnak, de felhúztam magam, hogy már megint történik valami, de most a változatosság kedvéért velem,.
Hazafelé megettünk egy hatalmas ördög fagyit, és összeszedtük a srácokat. Majd patika a kutyikóknak, és bolt. Vacsi és holnapi ebéd már letudva. Rakott karfiol és egy adag fasírozott. Most a kenyérlángos dagasztja a gép, és állok neki, hiszen holnap azt viszik a suliba.
Nem korán lesz vége a mai napnak, de ez van. Még mindkettőnknek van dolga. Főzés alatt a fiammal a nyelvtan záróvizsgára tanultunk, most matekozik.
Mára ennyi lesz, és este egy kis biosz....de most nagyon ügyes. Tegnap koncerten voltunk, azaz éppen beestünk mire ő következett, de úgy örültem, mert Ribizlit kellett orvoshoz vinni. Megfázott, és náluk vigyázni kell a hurutos dolgokkal. Persze Spooky horkol idebenn,a többiek is lefáradva alszanak már a helyükön.
Imádom minden kis állatkánkat, legszívesebben most aludnék velük egy nagyot, de inkább egy hatalmas kávé lesz belőle, mint alvás.
JA, megkaptam, hogy porzik a vesém...de hogyan, mikor lassan 3 hete csak iszok iszok és iszok és nem kólát, hanem vizet, szörpöt , na jó teát és kávét is.....
Hát az izzadás sokat elvesz ...igyak ám többet. Nos akkor ivászatra fel, had nőljön béka a hasamba :-D
Na nem viccelek ezzel, megyek a további teendőkhöz! 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Most kellene tornázni :-)))))))
  2017-05-15 21:19:52, hétfő
 
  Elfáradtam, elfáradtunk.....ma nagyon aktív volt a nap.Rengeteg minden történt, majd eljött az öt óra, és hátra mentünk a lányokkal, egy lavór vízzel és néhány ronggyal, szivaccsal. Nekiláttunk elpakolni , letörölni, átmosni, rendet rakni, felsöpörni és amit kell. Még a cicaházikókat is kitakarítottuk.
Nagyon szipi szupi lett, alig lehet ráismerni. Muszáj volt. Oda szoktunk kiülni nyaranta esténként, krumpli partizni, lángost sütni enni, tócsni sütögetés és stb. Szóval szuper tiszta és rendezett lett minden. Elfáradtunk,viszont nagyon időben ugrottunk ágyba. Most mindenki itt lebzsel a nagyágyban, és nézzük a TLC-t :-) Bámuljuk, majd tovább kapcsolunk....de én lassan elalszom :-) Elfáradtunk, tényleg nagyon sokat dolgoztunk odakint. Ráadásul jöttek a kutyuskáink átvenni és lemeózni....kis cukorpofikáim úgy szimatoltak, majd megettem őket!
) óra és mindenki bepakolva , tízórai elkészítve, lefürödve, megvacsizva, fogmosáson túl....el sem hiszem, és mindezt úgy, hogy mindenre jutott idő....de most hogyan?
Nos a holnap sem lesz lazább, sőt! Holnap már reggelről egy megbeszélésre megyünk, majd telefonos kisasszony leszek, azután jön az edzés, majd a gyerkőcöket.logisztikázom, egy gyors hangversenyre vagyok hivatalos, a kisfiam hegedül <3 imádom nézni és hallgatni....olyan ügyes <3 Juujjjjj, megjött a kedvesem...... Igen, igen, igen.....ez az ez az ezaz....,ahogy a fiam mondaná :-D
Szép estét!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sikítoznék örömömben!
  2017-05-15 15:35:36, hétfő
 
  Végre, végre végre süt a nap, meleg van, és lehet dolgozni. Persze az idő rohan, de oly sok minden belefért már ebbe a napba! Lányaim már ebédelnek, a fiam még hegedűn. Mi Dorothyval csak szárnyaltunk ma. Az inter-világ oly gyorsan változik, fejlődik, hogy bizony lépést kell vele tartani. Nincs pihenés, nem lehet, hiszen közben a telefonok, levelek, értesítők, felkérések és dalszerzés, na meg stúdiózás időszaka következik ebben néhány napban. Én megcsináltam egy újabb zenét, dalt, amit kaptam, amit nekem írtak. A stílusa? FAlunapokra tökéletes! Hogy milyen lesz...hát nem tudom, van akinek nagy bizodalma van efelé, van aki azt mondja többet kell még gyakorolni, na persze a hangszeres játék a gyakorlástól függ, de van aki azt mondja, ó atyám mennyit fejlődtél, és hallani az érzést..... örülök minden kritikának! Hiszen ez által fejlődik az ember. Nos igen!
Közben születik két dal, és kettő már úton van a hangszerembe :-) Ugye, hogy nincs linkeskedés? Ráadásul ma olyan dolgokat oldottunk meg, amihez szakembert keres a nünüke. De én nem vagyok az, akinek nincs gógyija, hiszen csak olvasni próbálkozni, ötletelni kell, a lehetőségekkel élni, és megoldani az elénk gördülő problémákat. Nos ebből ma kettőt meg is oldottunk. Jól kiegészítjük egymást. Közben egy lelkes óvónéni keresett fel, aki odáig volt az ajánlatunktól, és perceken belül fixáltunk is. Sok helyszín új lesz idén, persze mindig vannak újak, de az ide év nagyon szól! Igaz volt, igaz döcögve, sok nehézséggel indultunk neki ennek az évnek, de lassan kitárulnak szárnyaink, és bizony szárnyalunk.....juhú.....
A mai nap boldoggá tett! Csak nem rég kerültem ki a teraszra, de imádom, imádom, imádom! Igazi nap, hiszen nincs eső, szél és vihar, csak a nap jár önfeledt táncot a bárányfelhőkkel.
Oly boldog lettem, gondoltam betolok egy kis csokit, na még egy kicsit, és még egy kicsit....és hupsz, elfogyott egy hatalmas tábla csoki fele. Hoppá----- tornászhatok este :-)

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Esik -süt -nap-felhők----
  2017-05-13 22:03:12, szombat
 
  Hihetetlen az időjárás, de van ilyen, máskor is volt...és lesz is.....de borzasztóan dühítő.
Reggel zuhogott, nyugodt, kényelmes reggelnek néztünk elébe, így nem nem kapkodtam el a felkelést. Szuper volt. Majd a neten találtam egy új kenyérreceptet, és gyorsan ki is próbáltam. Felhőkenyér, tojás és krémsajt. Igaz nem teljesen paleo, de könnyű és finom, ehető...még egy kis zablisztet is kevertem bele, így tartalmasabbá is vált. Ma nem terveztem főzni, mivel tegnapról maradt még paradicsomos káposzta húsival....de nem bírtam magammal, gyorsan összeállítottam egy fincsi amerikai káposzta salit, és a krumpli macokát , tócsnit ki hogy hívja, a kedvesem segítségével, a borjú hús pácban állt már tegnap óta, estére készülve. Majd a kutyuskáimmal foglalkoztam, takarítottam ki náluk. Teljesen elvarázsolnak mindig.
Kisütött a nap és mentünk énekelni. Nagyon cuki gyerekekkel játszottunk :-) Hazafelé már éreztem jó lenne kicsit pihenni is ma, de hazaérve elkezdtem a vacsit előkészíteni, hogy 6-ra asztalhoz ülhessünk. És akkor mikor már sütöttük kint a tócsnikat elkezdett esni, majd zuhogni és nem akart elállni, így bepakoltunk és idebenn folytattuk a sütögetést. A borjúnak 2-2 perc mindkét pédaéon,még egy kis bors, és mesteri lett ízre is és állagra is. Még reggel betettem a fagyóba a haldokló gyümölcsöket, egy körte, két banán és az előző napról megmaradt befőtt, kompót /körte, barack, cseresznye/ . Vacsi után egy joghurt és némi méz kíséretével belekerült a turmixba, néhány szem fagyasztott eperrel és jöhetett a desszert. Mindenki imádta. Úgy örültem. Sokkal jobban szeretem ezeket a fagyikat, mint amit a fagyizókban lehet kapni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Már megint itt a tél!
  2017-05-09 21:34:47, kedd
 
  Egy kis vicc volt ma az Fb-n....de mennyire igaz.... Sok új helyre megyünk idén nyáron, " Ha lesz nyár, ha nem, akkor mehetünk augusztus 20-án télapózni".....hát ja! Hihetetlen üzleteket kötünk mostanában, de nagyon élvezzük hiszen olyan emberekkel találkozunk és ismerkedünk meg. Nagyon nagyon kedvesek , és jó emberek...jó látni, hogy tényleg sokan vagyunk , akik a világ jobb oldalát szeretnék megélni.
Elfáradtam a sok telefonálás, az utazás, a hírek, és minden. Közben várjuk a híreket még innen onnan!
De milyen hideg van! Brrrr......
Ma két gyerekműsorunk volt, de jól bírtam az ugrálást...de a hátsóm, a tegnapi edzés nagyon kemény volt. Benyögtem minden lábemelésnél, hiszen gumiszalaggal kellett csinálni. óóóóóó....mindenem fáj mára. De Dudusnak megígértem, hogy kimegyünk futni Veresre, míg Moncsi baletton van. Jaj elfelejtettem Andival beszélni......
Annyi mindenkivel kell beszélnem.....jaj, tényleg, egy holnapi borítékot is gyorsan összedobok! Nehogy elfelejtsem, .......meg is van. Szuper. Kell még egy mail, vagy kettő, és a videó szerkesztés, és talán készen vagyok mára..... :-) Sokat dolgozom, hamarosan még többet fogok mert egy újabb projekt beindul, ráadásul itthon is indul néhány projekt,aminél nagyon észnél kell lenni.
Hideg van odakint még mindig...de most idekészítettem egy pohár jó rozit, ez lesz a munka társam most estére, aztán, hogy sikerül -e tovább fenn maradnom , az majd kiderül. Szeretek az új ágyikóban aludni....jaj alvás....most úgy húz az ágy, de nem lehet. Neki is állok. Puszi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
2017.04 2017. Május 2017.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 19 db bejegyzés
e év: 165 db bejegyzés
Összes: 1815 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 25
  • e Hét: 87
  • e Hónap: 2195
  • e Év: 84732
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.